hááááááát, 4-én van anyukám szüli-névnapja, de végülis 3-án is fel tudjuk köszönteni. Maradjunk abban, hogy döntsön a többség, nekem ok mindkét nap

(de persze a 3-ának jobban örülnék)
Kutyasuli köszönöm már sokkal jobban ment, kutyi is már határozottabban ügyesebb volt, mintha kezdene ráérezni az ízére. A németjuhászokkal nem annyira haverkodik, de szombaton volt 2 golden retriever, azokkal jót hancúrozott (volna, ha nem lenne kötelező a póráz

), meg volt egy beegle is, az nem annyira vágyott Keksz társaságára, mert kutyusom úgy szokott ismerkedni, hogy a lábát ráteszi haver hátára, na most szegény beegle a földön ragadt a kutyulim tappancssúlyától meg óvatos közeledésétől. Ja volt egy 6 hónapos leombergi is, amilyen nagy állat, annyira édes, tényleg mint egy maci ( méretre és szőrre is). Szóval nagyon élveztem, de szerintem Keksz is, szorgalmasan fogunk járni (holnapra esőt mond, a francba).
Ha érdekel valakit a 90 napso fogyókúra receptgyűjtemény, máris küldöm
Voltam ma guru néninél is, ma először nagyon élveztem. (Hajni, lesz ilyen is

)
Jaj, ezt el kell mesélnem: egyik kolleganőm egész nap fájlalta a hasát, estére már annyira, hogy bevonult a kórház (Péterfi) ügyeletére, diagnózis: méhen kívüli terhesség (UH nélkül), azonnal befeküdni,a terhességet a másnap reggeli vérvétel is megerősítette. Mivel a k.nőm meg volt arról győződve, hogy nem lehet terhes, a férjével hozatott egy tesztet, mely negatív lett. Újabb vérvétel: negatív. Kiderült, hogy összecserélték a leleteit (basszus-basszus) valakivel. Elnézést meg ilyesmi semmi, saját felelősségére mehetett haza. Gyógyszer a hasfájásra semmi. Ezért kell b.meg azt a rohadt sok pénzt a fizumból tb-re levonni??????