A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Jelentem nem mertem elmenni tükrözésre...
Hát ez van ugy döntöttem, hogy nem iszom meg azt a gutalax nevű szert tegnap ezzel megpecsételödött a mai napom!
Egyébként is egy szoptatos anyuka, hogy vegyen be hashajtot???
A kórházba is adnak valami Sz@r hashajtot ha 2 nap után nincs székleted és a szobatársnőmnek a babája teljesen kiakadt tőle egész éjszaka sírt és semmit nem tudtunk vele csinálni annyira fájt a hasa ettől a szertől.
Azt gondoltuk, hogy éhes és agybafőbe szoptattuk(mert kezdő mamákként azt hittük éhes) erre hajnali 2-kor a csecsemős növér azt mondta, hogy cukrosviz, mert átment a szer a tejbe és az a baja a gyereknek tejet lefejni kiönteni...

na ezt nem akartam Zsombinak...
Bocsi nem akartam szétoffolni a topikot.....
manó27

Juc!

De jó, hogy beugrottál! Azért reméljük, hogy javul az idő és tudtok kicsit nyaralni!

Bogárka és Többiek!

Akkor ez most amolyan össznépi tali lesz? Azt hittem csak Bogárka talizik valakivel! Mert, ha ennél egy fokkal jobb idő lesz holnap, akkor mi megyünk!

Kocsitémához nem tudok hozzászólni! Nekünk semmilyen sincs!Kép
ildi76

Manó!

Írnék neked mélt, ha tudnám a címed!
ildi76

Jucus!

Most látom az SMS-ed! Bocsi, nem vettem elő a telefonomat most vagy 2 napig! Javult a helyzet?
ildi76

Pocak veled almodtam!Kép
Csak eppen nem ket es "3/4" gyereked volt, hanem negy.Kép Rohangasztal utanuk, de ugyanazzal a nyugodt mosollyal, amivel egyebkent is rendelkezel.Kép

Ugy mennek mar szulni... mostmar tenyleg terhesnek erzem magamat. Vajon dokibacsi joslata nem fog bejonni? Kaaaar...Kép

D.
39 holnap

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

jajjjj neeeee! Azt már nem bírnám ki Kép
Én is gondoltam rád az előbb, azt hittem már action van Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Kedves Mindenki!

Ancsi meghagyta, hogy értesítselek benneteket, hogy ma 9:01-kor megszületett a kislányunk! 3250 g és 55 cm. Baba is, mama is jól vannak, egészségesek. Tegnap éjszaka jöttek a fájások, még nem volt elég határozott, de már periodikus volt. Ma reggel már mértük az időt, majd felhívtuk a szülésznőt és mondta, hogy menjünk azonnal. Aztán már ment is minden gördülékenyen. Csodálatos élmény volt, amikor a kezembe adták a kislányunkat, aki még alig fél órája született. Ancsi jól viselte a műtétet, nagyon büszke vagyok rá. Baba is aranyos, szépen kieresztette a hangját amint megszületett, próbálgatta, hogy mit tud. :-) A szülés után én még ott maradhattam Ancsival egy kicsit, majd el kellett jönnöm. Mind a ketten pihennek, a baba az újszülött osztályon van. Ancsi estig nem mozoghat az érzéstelenítő miatt, majd fél10 körül talpra állítják. Nemrég beszéltem vele, jól vannak, bevitték neki a babát egy rövid időre, kicsit babusgathatta. :-) Holnap már lábon lesz, kicsit ehet is, meg innia kell sokat.

Üdv. mindenkinek:
a büszke apuka

ancsipancsi

Sziasztok!

Úgy látom fogmanók a fiúkat "szeretik", mert Réka lassan már járni tud, de fog az még sehol.Kép

Murr, érdekel még a mélykocsi?

Csatlakozom Ildi kérdéséhez, össznépi tali lesz?
zanza

Zsebi milyen fürészporra gondoltál? Fenyő fürészpor van itthon, és az szerintem gluténmentes.Kép
zanza

Ancsinak GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi!!!
Nagy-nagy gratula!!!!

Zsanci!
Találkozzunk akkor a kórházban???? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
AHA!!! Kép bár igy Zsebi nem tud jönni...Kép És a Savoyás tali nem lehetne véletlenül DÉLELÕTT??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!

Nadon szupi kis autó,tök automata klima,computer stb.Másfél éves,20000km.De még kicsit gondolkodom az eladáson ok?KépDe Te leszel az első akinek szólok!

Ancsi és Büszke apuka!

Gratulálunk!

Bogárka!

Szóval hova utaztok ahol jó meleg van?És akkor a Savoya kilöve?

Képzeljétek:Panna leesett egy órája az ágyról,de nincs semmi baja idáig.Tiszta para vagyok.Koppant a feje is,de kicsi púpja van,adtam rá arnicat.Tök jól eszik,mosolyog stb....

JucKép
20170114224602

De most akkor nem a H-ba megyünk Zsanci? Oda sztem is délelőtt kéne... viszont nekem Donival sok a H is, Savoya is...

Juc!
Már írtam: Balcsi

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc kicsit figyelmetlen,sorry!Ott jó idő lesz tényleg,mert megyünk vissza!

Juc
20170114224602

Neet!

Megéri?Nos ,ilyen kaka időben azt hiszem jobb itthon kettőt aludni,tenni-venniKép
Esztit elvállalom én,csak mikor,meddig,hányszor?

Pusza:Juc
20170114224602

Ancsi, nagy GRATULA! akkor ez a mai mar nem pihenos nap voltKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi nagy gratula!
zanza

Várjunk csak! Tudja valaki Ancsi teljes nevét?
Már ha látogatni akarunk...
Szóval akkor össznépi tali a H-ban 10 körül holnap? Vagy?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én tudom. Müller Anikó
zanza

Zanza!
Megsülnek azok a sajtosok holnapig?? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok! Hazajöttünk.

Ancsinak nagy-nagy gratula!

Pannának simi a fejére.

Az én lányom nem akar enni, csak szopizni. Mit csináljak? Semmi nem kell neki. Már 88 féle kaját próbáltam, 1-2 kanál kaját tologat a szájában, aztán bőg és cici kell neki. Pedig Blaye-től kaptunk szép színes elemózsiás készletet, de nem érdekli. Mi lesz ha 18 éves koráig szopizik?

Képzeljétek, szegénykép 5! napig nem tudott kakálni, pedig minden nap vagy 20x erőlködött és nyögdécselt. Aztán végre megindult, de annyit jött, hogy én teljesen elhűltem, hogy hol fért el benne.

Jó, hogy hazamentünk pihenni, ehhez képest olyan hulla vagyok. Gréti az éjjel 4x kelt, tuti jön felül is a foga. Folyik a nyála ezerrel, ráadásul a kis ravasz összegyüjti elöl az összes nyálát, és amikor közelítek felé, rámköpi az egészet.

Azért történt jó is. A szüleim egy hatalmas feketeerdő tortával vártak, ajándéknak meg mgbeszéltük, hogy egy Sholl papucsot adnak. Át is adták a becsomagolt dobozt, bontottam is ki, és hát egy Sholl-os doboz volt. Amikor meg felnyitottam tele volt papírral, és az alján volt egy kis Nokia telefon, amire már olyan régen vágytam. (csak a párom nem vette meg, mert még az előző is tökéletes volt, ami igaz, de nekem már akkor sem tetszett).

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Jól hallottam? Valaki a III. kerületben lakik? Én is itt vagyok. Ki az?

Moosejaw
Igen, többi magánba tényleg jobb lenne. Email címem: donner.wetter@freemail.hu

Zanza
Igen, érdekel. Milyen, hol, mikor, mennyiért. A mail címem fent, kérlek írj nekem!

Ancsipancsi
Nagy nagy gratula neki, és mélységes irigységem! Nagyon szeretnék már ott tartani! Alapvetően élvezem a pocakosságom, mert úgy gondolom, ez az utolsó gyerekem, de sajnos cukros lettem, és meglehetősen az agyamra megy a diéta!

Mégegyszer földobnám a kérdést:
Van itt valaki esetleg október végére, november elejére kiírva?

Pussz mindenkinek:

Murr
murr

ANCSIPANCSI ÉS KIS CSALÁDJA!!! Hatalmas gratula, ez aztán gyors volt!! Beijedtetek a befekvéstől, mi? Kép
Apukának köszi a jelentést, anyukától (is) várunk majd beszámolót!!

Jucus!
Ha komolyan gondolod, elbeszélgethetnénk. Van olcsóbb telefonszámod? Ami nem 70es, hanem mondjuk matávos?
neet
neet

Ancsi nagy nagy gratula Neked, persze apának ás a babának is Kép

Jucus, ok, de addig is kellene egy kis infó? Kereskedőnél vettétek? vagy közvetlenül az eladótól? Szóval nem konkrétan a te autódról hanem általában, mit kell csinálni ha valaki használt autót vesz?????
zsebi2004

Ancsi !
Nagy-nagy gratula a babához !!!!!

Kép
Kép
greenolive

az elobb csak bekukkantottam, es pont lattam a nagy hirt, amit nem hagyhattam szo nelkul. aztan gyorsan futottam nehany kotelezo kort. es most megint itt. es jobban atbongeszve a du. hsz-ket, latom, foleg autokrol beszeltetek. nekunk olyan nincs es nem is vagyom ra...
viszont meg du. a varosban maszkalva eszembe jutott egy sved "jellegzetesseg", ami biztos fog tetszeni Moose-nak.Kép
szoval: svedo-ban nem lehet akarhol alkoholt kapni. erre kulon boltok vannak, szetszorva a varosban. raadasul sokaig ezek csak du 5-ig voltak nyitva, meg jobban megnehezitve e neduk beszerzeset. ezen mar valtoztattak, most 7-8-ig lehet ezekben vasarolni. a rendes boltokban (es gondolom az ettermekben es egyeb beulos helyeken is) csak 2-3%-os soroket lehet kapni legfeljebb. hat igy. es akkor ezzel abba is fejeztem a sved elmenybeszamolot. jo?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Lindi!
Amíg van tejed elég, ne aggódj, ha észreveszi, hogy az kevés, úgyis sírni fog a jó kis pöriért. Kép
neet
PS: Tejpépet próbáltad? Banános, barackos nálunk rulez. (Milumil, asszem)
neet

Ancsi és Párja!

GRATULÁLOK A PICURHOZ!Örülök, hogy minden rendben ment!Kép

Zsebi!

A fűrészpor pontos meghatározása engem is érdekelne! Mit kap pontosan a ded, hogy tartósabb legyen? Úgy értem, nem a ded tartósítás érdekelne, hanem, hogy mit adsz a hamihoz, hogy több ideig bírja a következő kajáig!

Lindi!

Úgy sem megy a hami, ha anyatejjel kevered?

Dora!

Ugye Te vagy a következő babázó?

ILdi
ildi76

Ildi, ded tartósítása sem lehet rossz.Kép

Banános- őszibarackos Tejpép Rulez!

Zsanci, sajna nem fog megsülni.Kép Vigyek vmi fincsi kész sütit? Alig meleg pogácsát?
zanza

Murr, mél ment.
zanza

Ancsi es ujdonsult Apuka! Kép
Nagy gratula a leanyzohoz!!!! Kép

Lindi
Azert ez olyan jo meglepi lehetett nem?
Jucus
Keresnelek gyonyoruseges konyvkreacioid ugyeben. Nyaralas utan?

Lanyok
Nem tudom ki irta par nappal ezelott,hogy elszallt a gepe es elveszett egy csomo adata amit ujra kell irnia.A parom ilyesmivel foglalkozik! Ha valakinek ilyen gondja lenne nyugodtan keressetek. Kép

Jok legyetek.
Norka
norkini

Sziasztok!

Ancsi: Gratula! Várjuk majd a személyes bejelentkezést is!

Juc: Engem is érdekelnek a Punto részletek, ha eladod, de azért én szorítok, hogy vezess! Olyan vagány csaj vagy, nehogy már ettől parázz!
Pannának simi a buksijára!

Nah, megyek, fürcsi, utolsó szopcsi...

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsinak nagy-nagy gratula! Erot, egeszseget stb. Koszonjuk Buszke Apukanak az ertesitest. Tessek feltenni egy kepet, aztan sokat aludni elore meg latogatni a lanyokat, mas latogatokat meg jol elzavarni (kiveve a hivatasosok innen Kép ).

Murr, en vagyok obudai! A profilodban levo cimre kuldtem delutan a levelet, de akkor most erre is elment, jo? Egyebkent meg a tablazatban nezd meg, ki mikorra van kiirva, bar lehet, hogy nincs mas, mostanaban nagyon elfogytak a kismamaink. Asszem amig nyaraltal, nyilt egy masik szentimres topic, es ott lehetnek. Itt mar annyira offolunk, hogy nem mernek/akarnak jonni Kép

Rec, ez tokjo. Szerintem azert lehet, mert sok volt az alkoholista. Legalabbis a finneknel ez gond (volt?), a multkor lattam valami musorban. Biztos szar lehet olyan rovid nyar meg vilagos, ha mindig hideg van meg sotet (meg esik, fuj kitudja), en is unatkoznek meg jobb kedvre akarnek derulni valahogy. Egyebkent a lepra tuneziaban sem egyszeru alkoholt kapni, de mar nem emlekszem, hogy is van naluk.
moosejaw

Moose, Tunéziában nem a vallás miatt nehéz alkoholhoz jutni? Csak kérdezem, mert még az életben a környékén sem jártam.Kép

Ancsi képeket kérünk! Na jó, elég lesz egy is.Kép
zanza

Ancsi!!!
NAGY-NAGY GRATULA! És várjuk nagyon a személyes bejelentkezést!

Juc!
Bocsánatkérés (Manóval való keverésért) elfogadvaKép DE ezentúl szólíthatsz Áginak is, na mit szólsz?

Dr. Zsanci!
Az Urtica Urens-t hogyan adagoljam magamnak? Napi hányszor 5 bogyó kell és mennyi ideig? Köszi!

Csajok, akkor holnap végül lesz Savoya? Ugyanis úgy alakult, hogy a fos idő miatt mégsem megyünk Beetrix-el és Lillával telelni, inkább itthon maradunk, és akkor szerintem mi is mennénk.

Kép
Kép
manoka11

Moose, Zanza!
De igen, Tunéziában (meg Egyiptomban, stb.) a vallás miatt nincs alkohol. De azért nem kell őket félteniKép És pl. a szállodában egy üveg pezsgővel elég sokmindent el lehet érniKép

Nézi valaki a Rose Red-et? Nálam csak be van kapcsolva, de nem nagyok merek odanézni (egyszer vki elmesélte a sztorit, elég beszaratós).

Neet!
Milyen egyetemre mész?

Kép
Kép
manoka11

Moose!
Másik szt. imrés topic gyak. mehalt...
egy ma esti gyöngyszem neked: épp mesélem B-nek, hogy az apjának volt egy csomó cicája, amikor Jemenben laktak, erre ő: "Nekem is volt cicám régen. Úgy hivták Magma cica!" és azért magmázta le a cicát, mert mostanában hallott erről vmit, és állandóan a magma iránt érdeklődik. Mi az, hol van, milyen meleg, stb...
És igen, arab országban alkoholt kapni igen nehéz...Kép Levék éltek ilyen lepra Kép országokban (Libia, Jemen) és a mai napig meséli az apja, hogy hogyan csempésztek be mindenféle alkoholt meg kolbászt, meg ilyeneket (persze csak magyaroknak)...
Juc!
Leánynak nyomj még egy gyógypuszit a buksira. És képzeld, megvettük ám az új babakocsit...ott újpesten! Hiper szuper csúcs...Igi is élvezi (néha)...
Norka!
Én irtam ezt az elszállt gépes dolgot...Kép de sajnos annyira nem fontos, hogy a párom érdemben foglalkozzon a "visszahozatallal". Azt mondja, kezdjem előlről...Kép
Lindi!
Gratula telóhoz, és ne parázz, ha Gréti csak tejcsit akar!! Õ tudja mi a jó...Kép Én 3 napja adok őszibarit Iginek. Első nap elájult tőle, második nap örült neki, ma meg akkorákat fintorgott, amikor a szájába raktam, mintha legalábbis hideg méreggel etetném...Kép ilyenek ezek a gyerekek...B majdnem 2 éves koráig csak anyatejet kapott, most, 3 évesen 15 kiló. Nem gáz, hidd el...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Off1: Juc, nehogy feladd, persze jobb ovatosnak lenni, plane, hogy gyerkocoket szallitmanyoznal, de inkabb gyakorolj meg kismillio orat. Sot, gyakorolj a puntoval, ha oktato nem akar azzal menni, akkor apaval menjetek, sotsot, gyakorolj a balcsin, vigyetek le a nagyit, hogy addig setazzon a gyerkocokkel es usgyi! Hallod?

Off2: Nyul mostanaban egy csomoszor felsir ejszaka. Van hogy rogton visszaalszik, csak meg kell simogatni meg ketpercig fogni a kezet, de van hogy ketorat forgolodik. Ez fogdolog? vagy valami mas? vagy ezt mar kerdeztem? bocsi. most 8 fognal tartunk es en mar csak akkor veszek egy ujat eszre, ha reg kinn van. egyre nehezebb megfigyelni oket, mert egyre hatrebb vannak, majd meglatjatok, meg en egyebkentis egy figyelmetlen slendrihan ize vagyok...

Off3: Zanza, de, es mazlista vagy, ne is menjel.

Nagggyonoff: Nalatok mar bedobtak az uj ikea katalogust?

Tenyleg, ne kerjuk, hogy nevezzek at a topicunkat, vagy valami? Tegnap veletlenul egy masik korhazera klikkeltem es ott doki is irogatott! Az tokjo lehet a pocisoknak, hogy tudnak tole mindenfelet kerdezni, mi meg itt tenyleg csak elriasztunk mindenkit a fogmanokkal meg a tobbi temaval...

Ja, Neet, neked meg azt akartam irni, hogy: Kép Kép
moosejaw

És akkor most mi lesz a holnapi látogatással?? Mikor?? Hol??? Nekem olyan 11 körül lenne jó...nektek?? Most megyek húnyni, de holnap még benézek...ha vmi sürgős van Kép dobjatok sms-t...
Juc!
popsi hogy van??
Gigi!
Merre is vagy???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ANCSI és BÜSZKE APUKA,
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A LÁNYOTOKHOZ!!!! KépKép

Moose,
a naggyonoff nem is az, mert a topic címében ugye ikea is benne van, szóval az nagyon is ON Kép Éjszakai ébredéshez sajnos nem tudok hozzászólni Kép

Jucus,
Pannának én is mindenféle buksigyógyító puszikat küldök Kép És nehogy eladd az autót, bele fogsz jönni!!!! Kép

Zsanci,
Magma cica KépKép

Recca,
igen, svédéknél nincs (sok és könnyen hozzáférhető) alkohol... ezért van az, hogy egy jó kis vacsora után mind felszállnak a kompra, és jól berúgnak vámmentesen KépKép de az alkoholturizmus a finneknél, a norvégoknál meg a dánoknál is igen népszerű Kép

v
kisün

Zs Kép Kép

Lindi, szuleid nagyon aranyosak. Micsoda mazlid van, hogy a te csaladodban mindenki ilyen allati figyelmes! Vagy csak a szulinapodon tuntetnek ki ezzel? Evesugyben nalunk aztan nem volt ilyen problema, nyul mar mindent megenne, amihez hozzafer, ha meglat minket enni, inni, az azonnal kell neki is. Szoval szerintem nagy elvezettel fogyasszatok elotte mindenfelet, hatha akkor kivancsi lesz. Meg a kezebe is adhatod, had nezegesse, fogdossa, nyalogassa meg, hatha akkor izgalmasabb, kivanatosabb lesz, mint kiskanalrol! Es mikozben jatszik, ismerkedik vele te probalhatod kanalazni neki. Eleinte en adtam egy kanalat a gyerkocnek es azzal dolgozott, en meg egy masikkal. Es folyamatosan csereltunk, mert mindig elvette az enyemet. Meg persze voltak tartalek kanalak, mert sokszor le is dobalta. Es most, hogy sajat kezzel eszik, megint minden kaja utan at kell oltoztetnem es egy csomo ruhat lassan kidobhatok a hulye gyumolcsfoltok miatt Kép az allando etel-ital foldreledobalasrol nem is beszelve (apa mar megint ramszolt, hogy ne kiabaljak a gyerekkel... a harmadik etkezes utan mar nagyon pipa szoktam lenni) tapasztalt mamik, meddig tart meg ez a disznoolfiling? es azt probalgassuk, hogy o kanalazzon? asszem a kovetkezo gyereket mar egyszerre tanitom meg mindenre (pohar, kanal, kanal egyedul stb), hogy ne harom-negy atoltoztetos korszak legyen, hanem csak egy. mar ha apa engedelyez meg gyerkocot ilyen kiabalos anyukanak...
moosejaw

Moose!
Ide is irogatott régen doki...mondjuk nem lenne rossz, ha néha vki onnan beirna, ha úgyis olvassák, pl. hogy szegény ifjabb Barna doki számát honnan lehet megszerezni...Kép ugye Gigi???
Manoka!
naponta 2-3x5 golyó alacsony higitásban!!! 5 CH!! ha jól emlékszem a nagyobb higitás apasztja a tejet. Ha elkezd több tej lenni, akkor heti 3x5 bogyó, majd 2x és után vagy heti 1x, vagy sztem abba is lehet hagyni. Egyébként még tejserkentő a Ricinus communis szintén 5CH-ban.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!
na még eccer utooljára ma este: ez sajnos nagggyon sokáig fog tartani... B még most is egy kis disznó, pedig külön asztalt kapott szülinapra...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja tenyleg, a komp! Micsoda hulyeseg...

Es meg annyit akartam mondani, hogy a csajom mar olyan ugyesen ad puszit (mar nem haraposat es nem is nyalasat) es mosolyog hozza es nemcsak keresre, hanem amikor eszebe jut, es nemcsak nekunk, hanem a jatekallatoknak meg az ujsagokban szereplo babaknak es kisautoknak, hogy teljesen odavagyok erte Kép meg azert is , hogy "ann-nnnna" Kép
moosejaw

Zsanci!
Átugrottál? Én már írtam a holnapról... igaz 10 órát (tudod, ahogy szoktuk Kép), de ha 11 hát 11. Bár akkor szigorúan csak fél óra, mert nálunk délben ebéd.
Zanza?
Akkor csak 3an megyünk?

Savoya: ha mégis szerveződik, én azt már vsz. kihagyom, mert holnapra sok lenne, utána meg csomagolás, és Balcsi...

Na, jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Köszi! Az 5CH-t szedem, jól tudod, a nagyobb hígitás apasztja. Korábban is szedtem néha ha eszembe jutott, de aztán abbahagytam, csak a tegnapi nyűgös napon én is kibuktam és nem tett jót. Ma bevettem 2x5-öt és sokkal jobb a helyzetKép

Moose!
Most te rémítesz el ezekkel a sztorikkal, mi lesz velem, ha Emma elkezd rendes kaját enni, körbefóliázhatom a lakást? Remélem még van vagy 3 jó hónapom...

Tényleg irogathatna néha doki vagy szülésznő, azért nem vagyunk mindig annyira off-okKép

Kép
Kép
manoka11

Zsanci, nincs sms-számod meg.Kép Elkérhetem? (próbálok szépen mosolyogni, remélem látszik Kép)

Moose, látod-látod milyen egy mákos alak vagyok?Kép Még a tengert sem láttam.
Újabb gyereket meg biztos kapsz majd apától, csak szépen kell majd kérni.

Ezek a skandinávok nem komp-lettek.Kép
zanza

Manóka, körbefóliázásKép
Nekünk jó sokáig nem volt etetőszékünk és az autóshordozóban (Moose, most nem figyelj ide) etettük, csak az lett maszatos, a környék nem. Igaz a lányom egy lustaság mert nem nyúlkál a kanálért, de mindjárt morog, ha nem jó ritmusban adjuk a kaját. Szerintem nálatok sem lesz durvább a helyzet az elején.Kép
zanza

sosem néztem meg ezt a reklámot, ami a milupás reklám alatt van, pedig ez egy link, akit érdekel, ezt lehet szedni antibiós kezelés után:
http://www.vitaminkosar.hu/protexin_termekcsalad/
A Molnár Gabi érdeklődött felőle egy bnőmnél, úgyhogy neki küldöm sok szeretettel! Csak, hogy ON legyek egy kicsit! Kép

és a mókusok már leharapdálták a lábaimat...pedig aludnom kéne, nem is meséltem, de mostanság RETTENETES éjszakáink vannak, Igi fogzik, B lelkizik, kb. 8 szor kelek egy ájjel. Úgyhogy holnap egy csúcs szuper babakocsit keressetek, amit egy mosott citrom fog tolni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: