A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lara

Ha most kiürül a cisztád, akkor nálad mi következik?

Tünde
gtünde

Sziasztok!
Du.-án óta fáj a hasam. Gondolom ez nem normális... Kép
Nagyon erős mensi szerű görcsök. Pedig eddig nem volt semmi bajom. . Kép Félek hogy nincs itt már egy babó sem.Kép

Noémi a 10mm az nagyon szép! Nekem 9mm mellett rakták vissza a babókat! Tudod, már mondtam ez lesz a tuti befutó!Kép

Szilva sok sikert a lombikhoz!

Kandiról tud valaki valamit?

Wish jó munkát! Azért ne vidd túlzásba!Kép

KépKép
jiny

Azt mondta, hogy ír nekem peteérést segítő gyógyszert. Nem tudom, hogy milyen fajta van a closty -n kívül. Nem azzal voltam elfoglalvaa, hogy milyent fogok kapni és ajna elfelejtettem megkérdezni.

Kép
lara26

Lara

Hát én is csak ezt ismerem. Szurkolok, hogy tényleg a gyógyszer legyen már a következő lépés.

Jiny

Azért még ne keseredj el. Mind szorítunk Neked, meg kell hogy tapadjanak!

Tünde
gtünde

Jiny!

Ameddig nem jön meg (DE ERRE NE GONDOLJ) addig bizz benne! Várj türelemmel. Ha bízol benne már fél siker.
Te is jobban érzed magad, ha olyan helyre mész ahol szivesen várnak!

Kép
lara26

Saci! Kép
Majdnem elfelejtettem!
Ne szidd magad! O.K.?
Én sem tudom mindenkinek a baját megjegyezni!

Kép
lara26

Saci

Ez így vanKép Sokan vagyunk, nehéz követni a dolgokat. Nekem is sokszor vissza kell olvasnom. De ez nem jelenti azt, hogy nem törődünk a másikkal. Különben is, ismétlés a tudás anyja.

Tünde
gtünde

Noémi

Ezt neked akartam írni:

Mi még kezdők vagyunk a témában. Most kezdtünk csak el 2. hónapja próbálkozunk. 10 évig szedtem gyogyót előtte. Nekem a nőgyógyászati vizsgálaton minden rendben volt, de a prolaktinom magas (728) így bromot szedek. Most voltam a dokimnál. Sok tüszőt látott és a nyálkahártya is vastag (12.cn.-on). Az LH tesztem is 2. napja pozitív. Azt mondta, nem lát kiemelkedő nagyságú tüszőket, de minden teljesen o.k. A páromnál minden rendben, egy kicsit lassab az átlagnál de a többi értéke meg nagyon jó sőt jobb az átlagnál. Szóval nagyon remélem, hogy össze fog jönni mihamarabb. 36 éves vagyok és nincs sok időm próbálkozni. Tudom, hogy hozzátok képest én piskóta vagyok, de itt legalább mindenki ugyanazt akarja és megértjük a másikat. Neked a pároddal minden o.k.? Itt sok mindenkinek szuper a párja eredménye még az övé is és mégsem jön össze könnyen természetes úton.

Tünde
Valahogy nem jók a diagnózisaim Kép
Egyébként igazad van, tényleg nehéz mindenkit követni, de azért igyekszünk. Mert mindenki fontos!

Saci

Ne izgulj, ne stresszelj! Az nem tesz jót. Próbálj másra gondolni, hátha csak az idegeskedéstől fája pocid. A hőd mennyi? 37 fölött van?
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Látjátok, már megint elrontottam...
Szóval a bíztatás most nem Sacinak hanem Jinynek ment! Bocsi

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Milyen diagnózisaid?

Tünde
gtünde

Babcsi

Kép) Szerintem a Jiny is tudtaKép

Tünde
gtünde

Tünde,

Hát, a fronthatás, meg a prolaktin...Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

KépKép Én ezt a mellékhatást nem ismertemKép

Tünde
gtünde

Tünde

Nem pontosan értem (pedig esküszöm elég jó a humorérzékem) minek a mellékhatása? Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Bocsi, hülyeséget írtamKép Látod, én sem vagyok egészen százasKép
Szóval ezt a hatást(a front- + magas prolaktin hatását). Így érthetőbb?Kép Ha nem, az sem baj.Kép

Tünde
gtünde

Tünde

Szóval a front a magas prolaktin mellékhatása? Kép Kép Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

NemKép Hanem, hogy összekevered kinek mit akartál írni - ez a hatása a frontnak + a prolaktinnak.Kép

Vagy nemKép

Tünde
gtünde

Babcsi

De lehet, hogy új orvosi felfedezést tettélKép

Tünde
gtünde

Babcsi

Mindjárt kezdődik a Jóbarátok! Fontos vidámságforrás.

Tünde
gtünde

Tünde, Lara köszi a bíztatást. Sok remény már nem fűzök hozzá, de a férjem hallani sem akar arról hogy nincs baba. Nagyon édes sokat beszél a pocimhoz... Kép

Babcsi nem sok értelme van hőmérőzni, mert rengeteg hormont kaptam és a doki azt mondta, hogy egész másképp reagál a szervezetem mint normál esetben. Meg én sose hőmérőztem, azt se tudom mennyinek kellene lennie ha itt van a babó. De most megmértem, 37,1. Ez most jó vagy nem? Az idegeskedésben lehet valami. Szabin voltam, ma mentem először dolgozni...

KépKép
jiny

Babcsi a 26. ciklusnapon vagyok, ha ez még lényeges hozzá.

KépKép
jiny

Tünde

Most már érteeeem !!!Kép Szerintem biztos új orvosi felfedezést tettem!!! Kép

Jiny

Ha 37 fölött van és marad a hőd az csak jót jelent, mert az jelentheti, hogy terhes vagy! Pláne ha már a 26 cn.-on vagy. Egyébként ha jól tudom a görcsölgetés is utalhat rá!!! Elvileg hány napra kéne megjönni? Szóval drukkkkkkk Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok, ne haragudjatok a "zavarásért". Lehet hogy tök hülyeséget fogok kérdezni, de nekem ez a helyzet teljesen ismeretlen, viszont van egy kolléganőm, akinek már elég sokadik beültetése volt, és nem sikerült nekik a baba.
A múltkor, mikor a nőgyógyászomnál voltam, láttam valami prospektust, ha jól emlékszem folyásra való gyógyszerről szólt, amiről viszont azt állapították meg, hogy jó hatásfokkal működik olyan nőknél, akiknek nem sikerül a beültetés, és maguktól teherbe estek később ettől a gyógyszertől. Sajnos nem vettem el belőle és mikor legközelebb mentem már nem láttam ilyen prospektust. Nem emlékszem a nevére, de ha jól emlékszem volt benne G, NY, c betű talán. De az is lehet hogy teljesen rosszul emlékszem. Próbálok itt nálatok visszaolvasni, hátha látok olyat amiről beugrik, de addig is ezek alapján nincs valami ötletetek?

Köszi előre isKép
Hari

Kép
Kép
hari

Jiny,

Még annyit, hogy elvileg az alap testhőmérsékletet kell mérni, ébredés után minden tevékenység nélkül, mert az felviheti a hőt, de így is jó lehet ha nem sokat ugráltálKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Hari

Nekem ismeretlen.

Babcsi

Akkor jóKép

Jiny

Teljesen egyet értek BabcsivalKép Nekünk legyen igazunkKép

Tünde
gtünde

Szia Hari! Én egy Gynevac nevű gyógyira tippelek. Ez olyan nőknél segíthet akiknek valamilyen gyulladás miatt nem sikerül a teherbeesés. Van injekció formája is, amit ha jól tudok hónapok óta nem lehet kapni. A barátnőd kérdezzen rá a nőgyógyászánál, úgy tudom csak vényre lehet kapni.

Babcsi fogalmam sincs mikor kellene megjönnie. 28-36 nap közt bármikor. Most a lombik előtt 24 napra jött meg gyógyszerrel. 14.nap volt a tüszőrepi injekció. A hőt bármikor lehet nézni, nem csak reggel???

KépKép
jiny

Babcsi, Tünde egyszerre írtunk... Kép Egy félig fekvő fotelben ülök már kb 2 órája. Csak a kezem mozog.Kép

KépKép
jiny

Jiny

Én úgy tudom, reggel, felkelés előtt kell mérni.
Mérd meg holnap reggel, az a biztosabb.

Tünde
gtünde

Hari

Ha tényleg az a gyógyszer, amit a Jiny írt, akkor: www.gynevac.hu - itt olvashatsz róla.

Tünde
gtünde

Jiny

Mikor nézted a hőt, ma reggel? Mert igazából az a jó. Napközben felmehet magasabbra és az téves képet adhat. A nem sokat ugráltál csak vicc voltKép. Szoktál menzi előtt görcsölni?
Látod Tünde is egyetért!

Hari
Én sem tudok sajnos hozzászólni...

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny, ez az! Tudtam, hogy ha látom a nevét akkor beugrik. De hogy hogy jöttél rá, abból amit írtam?Kép Köszönöm szépen, remélem segítek vele a barátosnémnak.

Nektek pedig minden jót kívánok!!!!! És főleg sok-sok pocaklakót!

Hari

Kép
Kép
hari

Gtünde neked is, köszi, meg mindenkinek, aki foglalkozott a kérdésemmel! Aranyosak vagytok!

Kép
Kép
hari

Hari

Szívesen. A barátnődnek meg mi kívánunk minél hamarabb egy pocaklakót!

Tünde
gtünde

Lányok,

Ezt egy kicsit korábban írtam de nem jeleztetek vissza. Mi a vélemény?
Most voltam a dokimnál. Sok tüszőt látott és a nyálkahártya is vastag, de nem mondta mennyire csak, hogy befogadó képes(12.cn.-on vagyok, 29-re szokott megjönni). Az LH tesztem is 2. napja pozitív. Azt mondta, nem lát kiemelkedő nagyságú tüszőket, de minden teljesen o.k.
Lehet szerintetek ebből ebből valami? Ja és az LH tesztem a ma reggelihez képest kezd halványulni. Ez azt jelentheti, hogy ma van kilökődés? A hőmre azt mondta - mert nem ment 37 fölé - hogy nem probléma egyenlőre, majd felmegy és ha ott marad akkor lehet már a terhesség jele is. Lehet, hogy holnapra ugrik fel? Ezt mondtam Jinynek is.
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Hari

Sok sikert az ismerősödnek!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Szerintem lehet belőle, és nem valami, hanem egy babaKép Úgyhogy hajrá!!! Mindent bele!

Tünde
gtünde

Végre valami amit tudok nézni! A férjem már kiakad a teszt mániámtól. De péntekig várok vele, az lesz az ET utáni 11.nap. Viszont szerda reggel néz a saját nőgyógyászom egy HCG szintet.

KépKép
jiny

Jiny

Akkor megy a drukk!! Ezerrel! Jó magas HCG-t kívánokKép

Tünde
gtünde

Jiny Kép
Az progitartalmú gyógyszerek, amiket kapsz megemelik az alaphőt, úgyhogy teljesen felesleges azt megmérned.
Várd ki a szerdát, az mindjárt itt van Kép

wish

Kép
Kép

wish

Jiny

Szerintem Wish-re hallgass, ő mégis jobban ért a dologhoz, mint mi "kezdők"KépKép
De azért csak optimistán!

Tünde
gtünde

Mindenkinek Jóéjt!
gtünde

Tünde

Köszi a bíztatást és neked is jóéjt!

Jiny

Csatlakozom Tündéhez, Wish jobban ért hozzá, várd ki a szerdát és ne stresszelj!Kép (könnyű mondani)Kép

Én is megyek pihizni, jó éjszakát és hajrá!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Wish, Babcsi, Tünde köszi! Már csak 2 nap. Kép

Wish pontos dátumot a kezdésről nem tudok a táblához írni, mert már 2 éve nem védekezünk, de nem is próbálkoztunk a férjem betegsége miatt. Két hónapja az ő negatív leletei után döntöttünk úgy hogy jöhet a baba, és egyből nekifogtunk a lombiknak.Kép

Babcsi sajnos nem tudok neked mit írni, csak annyit hogy mindent bele!!! Kép

KépKép
jiny

Babcsi Kép - a + Lh teszt utan 12-24 oraval erdemes akciozni...
es remeljuk jon a siker is !!!

Hari - en mar vegigcsinaltam a gynevac kurat, sajnos nem estem tole teherbe, - de szerencsere sokaknak bejon Kép

mennyit irtatok!!
az elozo oldalt mindjart elolvasom,,csak mar lassan elalszom...
szuper ez a lelkesedes !!!
saci

hari Kép javitom magam, amit fentebb irtam : nem a gynevac tol lesz terhes az ember, (hahah)
hanem attol, hogy elmulnak mindennemu fertozesei Kép

saci
saci

Sziasztok!

Mindenkinek szépjóreggelt!

Nem értem a hőmet, ma reggel szájban (eddig ott mértem) még mindig csak 36,2 tegnap 36,6. Na, megmértem hüvelyben is, ott meg 37, most akkor mi tévő legyek? Segítség?Kép

Jiny
Köszi a bíztatást, igyekszem (szünk)KépKép
Ma mi a helyzet veled? Hogy van a pocid?

Saci
12-24 óra?..akkor azt hiszem az megvolt Kép tegnap és ma már sokkal halványabb a teszt(szombat és vasárnap tök erős volt). Akkor szerinted mikor van ov.?

Nem a gynevactól???? Hát ezt mondhattad volna előbb is, dobhatom ki az LH tesztem! KépKépKépKép hahahaha

Lara

Mi van a menziddel?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Saci
Párban csináltátok a gynevacot? Ha igen arra is él a dolog, hogy akkor nincs semmi érintkezés, mert az öt hét elég hosszú.(Az oda-vissza fertőzések miatt.) Egyébként nem tudom lehet-e még kapni.

Jiny
Kitartást!++++++++++++++++

Amica

Kép
Kép
Kép
amica

Jiny Kép
Köszi a jókívánságokat, nagyon-nagyon remélem, hogy a szerdai teszt (ugye jól értelmeztem?) babócát fog mutatni! Szorítok érted!

Babcsi Kép
Neked is köszi a bíztatást, és neked is mielőbbi babásodást kívánok! Annál is inkább, mivel látom közel egyidősek vagyunk, és nekem is fiatalabb férjem van. Hajrá "Öreglányok"!!!
Tegnap láttam a TV-ben, egy roma-lagzit. Ott az örömapa 33 éves volt. Mit szólsz ehhez?

Wish Kép
Miért nagyobb az esélye inszem után a lombikos teherbe esésnek?
Ha most a 21. naptól kezdődik a stimu, akkor kimarad ez a mensim? Hogy van ez? Illetve ebben a hónapban érdemes akciózni? Most kezdődnek az esélyes napok. Múlt héten csináltak UH-t. Mindkét oldalon volt 1-1 tüsző. Lehet ebből valami?

Noémi Kép
Jó sokat kellett várnod. Nekem mostanában szerencsém volt, illetve nyáron nagyon kevesen voltak mindig. Mekkorák a tüszőid, ny.h?
Valamikor a jövőhét közepén megyek vissza a dokihoz, akkor megtárgyaljuk a vizsgálatok eredményét (remélem minden rendben lesz nálunk)és felírja a gyogyikat. Nekem is húzós lesz ez a hónap, de már alig várom!
Ugye jól emlékszem, pénteket írtál az inszemre! Nagyon remélem, hogy ez lesz az UTOLSÓ!
A munkához való hozzáállással én is így vagyok.
2 hét szabi után nagyon sok van, de tegnap is inkább végig olvastam az előző 2 hetet! Most majd ráveszem magam a munkára!

Bocsi lányok hosszú vótam!

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Köszi a bíztatást. Az én férjem csak 1 évvel fiatalabb nálam de már ezen is mindig poénkodik. Hajrá bizony "öreglányok". Egyébként a baráti körömben is most vállalnak a csajok babát, és bizony egyidősek velünk. Ez van, anyáink még 20 évesen szültek.Kép

Azt a lagzit én is láttam. Mit is mondjak, náluk ez már csak így természetesKépKép...

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: