Keditke ne keseredj el, lehet most péd! A doki nekem úgy magyaraázta, hogy mire felmegy a hő már megtörtént a pé, az kb. előtte 1-2 nappal van. Az volt az instrukció, hogy amíg fel nem megy akciózni kell!
Maminti hogy érzed magad? Mikor mész dokihoz?
Vica én is szedtem az allergiámra homeopátiás szert, de nekem nem sokat használt.
Most semmit nem szedek, de ebben az időben nagyon nem is kell szerencsére. Kata milyen koncerten voltatok a Szigeten? Én is úgy kimentem volna, majdnem minden évben legalább egy napra kinézünk, de most hogy szarul voltam, meg alig van pénzünk kihagytuk. A párom is volt a meccsen.
Mindenkinek nagyon köszi a drukkokat. Most már kezdek izgulni, de nem akarom magam belelélni. Félek a teszteléstől, nehéz elhinnem hogy egyszer nekem is lehet két csík rajta! Szóval még várok pár napot, annál is inkább mert a párom már megint a Balkánon van. Nélküle biztos nem fogok tesztelni, majd ha hazajön és még aktuális. (csütörtök-péntek)
Amúgy tegnap este 38.1 fokos lázam volt, meg 3 napja elég pocsékul avgyok, félek elkaptam valamit és attól az ígéretes jelek.
Z.