2005.08.15 08:32
2005.08.15 08:42
2005.08.15 09:06
2005.08.15 09:41
2005.08.15 09:57
Ha rajtam múlik, lehet, hogy még később kerestem volna fel egy szakembert. Habár a laparoscopiát én akartam, hogy csinálják meg, mert arra gondoltunk, hogy csak egy kis elzáródás van és attól nem megy az egész. Hát nem jött be
2005.08.15 10:02
2005.08.15 10:04
2005.08.15 10:26
2005.08.15 10:31
Csütörtökön meg megyünk hosszú hétvégi pihenésre Egerbe. Lehet, hogy jó hatással lesz rám
2005.08.15 11:50
de jo hogy visszatertel hozank,,Hogyhogy mar lombikra mesz? neked meg nem volt olyan sok inszsemed,,nem?
nem ma kell tesztelned?
el vagy tunve ! vagy treningezed magad a kovetkezore? remelem igen !!!!
2005.08.15 14:04
2005.08.15 14:23
Bárcsak igazad lett volna!De majd ebben a ciklusban remélem fogok tesztelni 2005.08.15 14:51
2005.08.15 15:08
nagyon örülök, hogy nála vagyok, még 4 óra várakozás után is.
.
nagyon drukkolok nektek az első lombikhoz, jó kezekben leszel. Egy HSG-ről megismert barátnőm 35 évesen 3 sikertelen inszem után (BMC más doki) került K-hoz, és az első lombikja sikerült. 2 hete van a szülésig! Nagyon drukkolok nektek! 2005.08.15 15:12
akkor jo munkat..neha nezz be azert
ja,,hulye vagyok,,bocsi ! de azert nem rossz omen. Es mit csinalnak ekkora cisztaval? azt gyogyszerrel lehet csokkenteni,,en ugy tudom. es utana szoktak laparral muteni ! de tegyel meg mindent es csak vegso esetben mutsek ! mar doki velemenyet nem kered ki? nekem is volt laparoszkopias mutetem, de utolag tobb doki mondta, hogy sok ertelme nem volt, hogy megcsinaltak.
hat ez nagy lepes, de jo jel, hogy ennyire figyelnek ott a dokik..bmc? igazuk van, mert mulnak a honapok,,es gyereket kell beled noveszteniuk!!!
igen van peteeresem, de egy picivel az atlag folott van a prolaktinom. egyes velemeny szerrint ez meg nem szamit, masok szerint gyogyszer kell ra. majd meglatjuk, hogy mi lesz... 
2005.08.15 15:34
2005.08.15 15:37
2005.08.15 15:37
én is nektek nagyon. Én legszívesebben most abbahagynám a munkát. Már annyira nem érdekel itt benn semmi, 3-ra jöttem ma dolgozni, de minek...
bár lenne mit csinálni. K. azt mondta most, hogy a vetélés miatt kapom most a három Orgalutrant a stimuláció alatt, ami így jobb minőségű tüszőket csinál, darabja 10,000 forint. A mai gyógyszertári vásárlásommal ebben a ciklusban 70,000 forintnál tartunk az inszemhez. Nem panaszképp, csak leírtam. Érdekes, hogy Z.ben mennyire bíztam, pedig ő csinálta a vetéléskor a műtétet. Olyan vagyok, mint a sinus görbe
. Meg bromot is szedek a prolaktinra.
2005.08.15 15:41
.
szerintem holnap kevesebben lesznek. Én ma 1/2 11-re mentem, 2-kor hívott be a vizsgálóba
és 1/2 3-kor kaptam meg a plusz szurit. Drukkolok!!!!
igazán kedves vagy, én is remélem, hogy jó a 10 mm. 2005.08.15 16:38
K-val kapcsolatban, mivel ő az intézet vezetője, minden lombikról tudni akar, a stimulációt is az ő szakértelmével csinálják. Mivel Sz. még nagyon kezdő, szerintem rá nem bízzák 100%-ban a lombikokat, mert nagyon nagy a tétje, nekik is meg neked is (anyagilag meg lelkileg meg számban is - ugye csak 5 támogatott lehetőség van). Z. is K.val konzultálja a lombikokat, pedig ő már adjunktus, úgyhogy ez nem baj. Nagyon szurkolok!!! 

.
ahogy olvastam a soraid úgy érzetem, talán segíthetek neked. Amiken most átmész, azon mindannyian átmentünk már. Így, visszatekintve, én azt tudom javasolni (majdnem 3 évnyi próbálkozás és 2 vetélés után) hogy - pláne, ha amúgy is utálsz orvoshoz járogatni - válassz egy meddőségi szakembert, aki érti a dolgát és nem kell neked külön kiokosítanod magad mindenről, menj el hozzá és ha megbízol benne, akkor kezdjétek el orvosi segítséggel. Tündi
Mivel elmúltál 30, szerintem minden hónap számít. Én Szilvának is ezt javasoltam annakidején. Épp akkor jött a babanetre, amikor nekem sikerült a második inszemem, azóta volt egy vetélésem, kivártuk a 3 hónapot és a 2. inszemnél tartunk. Õ pedig az első lombiknál. A mi történetünk: nálunk sem találtak semmi különös eltérést, én szedek bromot, bár fogalmam sincs, hogy mennyi mostanság a prolaktinom, mert januárban nézték utoljára. Én 27, a párom 35 éves. A vetélés óta eljárok pszichológushoz, előbb kellett volna, sokmindent másképp éltem volna át a babával kapcsolatban. Nagyon szorítok, hogy mielőbb egy boldog kisbaba mégboldogabb anyukája lehess.
a sorok között neked is írtam. Depis hangulatra tényleg válassz minket, ahogy Saci is írta 10 alkalomból 9x. Amit még megtehetsz, olvass sokat a hasonszőrű történetekből, mert erőt adnak. Remélem, hogy hamar te is boldog kismama és anyuka leszel. Ha bármilyen segítségre van szükséged, fordulj hozzánk nyugodtan. Én tavaly egy éve csatlakoztam a babanetre, megmondom őszintén, azt hittem, csak átmeneti lesz az ittlétem. Hát... nem így sikerült.
kegyetlen a sors, hogy ilyen sok spontán tüsző meg egy spermabank mellett
ennyi ellenanyaggal áldott meg. Az inszem biztosan sikerrel jár majd nálatok. Nagyon drukkolok!!!
telik-múlik az idő, de azért még várj a teszttel!!! Nagyon izgulok értetek!!!
a magas prolaktin a peteérést gátolja, és mindegy, hogy a ciklus alatt mikor nézik. Nekem hosszú éveken át még előtejszerű is jött a mellemből nyomásra, mindig azt hittem, terhes vagyok. Mikor bekerültem a BMC-be, akkor derült ki, hogy a magas prolaktintól van. Pedig volt peteérésem, meg mensim pontosan 28 napokra, még terhes is voltam. Persze, fogalmam sincs, hogy mitől nem tudok természetes úton teherbe esni. Mi az ismeretlen eredű x%-ba tartozunk. 2005.08.15 17:01
A dokim valószínű érti a dolgát, egyelőre megbízom benne. Ha legközelebb megyek, majd részletesebben kifaggatom, hogy mi következik, mit kellene lépni stb. Nálunk a párom 27, én meg 36
2005.08.15 17:15