A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

bocs, répásmájat...

én meg egyszerűen képtelen vagyok azt a logikát követni, hogy ne olyat adjak a gyereknek, ami nekem is ízlene, szóval mindig megszegem a szabályokat és igyekszem ételízű ételt adni neki, lesz ami lesz. általában ezt jó kedvvel és jóízűen is eszi, és én meg nem érzem úgy, hogy csak belemagyarázom, és megenné ő a se íze se bűze kajákat is, mert fogalma sincs még...
szerintem nagyon tudja, mi a jó. sőt. legalább nincs elrontva még az ízlése. vagy legalábbis én így képzelem.

sózok kristálysóval, még édesítek is, fruktózzal. néha kell, mint a mesében.

votiv 8)
votiv

Votiv! először is boldog szülinapot kívánok! másodszor Istinek enyhülést. harmadszor meg te is próbáld magad higgasztani. sajna az ember fájdalmában türelmetlen. (félek, hogyha esetleg fájásaim lesznek, én is hisztis nuna leszek Kép )

Zanza! jó, hogy mondod a sós falatkákat, megyek a konyhába békapni valamit Kép

ancsipancsi

Moose, párom lánya 17, és kb 2 hónap alatt nőtt ekkora hatalmasra a daganata Kép
ez a legijesztőbb az egészben, hogy ilyen gyorsan pusztít KépKép
persze biztos korábban kialakult már, de 2 hónapja hordja őt az apja mindenféle vizsgálatokra, de sehol se jöttek rá, hogy mi baja, csak a Heim Pálban
előtte meg kezelték torokgyuszival, tüdőgyuszival, valami vírussal, asztmával, allergiával.........

Gigi, valami lemaradhatott az emilcímedből a galamb pont után, megírnád mégegyszer,
vagy jobbat modnok, itt az enyém: malatzka@hotmail.com
szerintem ilyen helyzetben mindent meg kell próbálni, bár a kézrátéttel szemben talán mégiscsak szkeptikus vagyok...

votiv 8)
votiv

na és mit kell csinálnom, kedves korholók, hogy bekerülhessünk mi is a táblázatba? Proone-nak küldjek képet?

tangaügyben meg Ancsinak és Zsebinek is igaza van, én is láttam már "a méretemben", csak elmeséltem, hogy az eladó ribi hogy kiosztott a vesztendben a vumenszikretben.

Moose, egyébként én se aggódnék aktívan a kis potrohom miatt, de sajnos a pasimnak ez a mániája, hogy ezzel szekíroz, hogy mikor fogyok már le...
aztán mikor megsértődöm, azt mondja, csak viccel.
ha-ha.

votiv 8)
votiv

Ancsi, puszillak. és nagyon köszönöm.
egyébként én meglepően kevéssé voltam hiszis magamhoz képest a szülésen, pedig aztán, ha az öreg Freud még élne, új szindrómát kellene elneveznie rólam.

kórházba én sok-sok levest kértem (persze nem puffasztóst), sok-sok tésztával meg galuskával
nehéz kaját se bírtam enni, de jó sok levest ettem
és a szülés után hatalmasat kajáltam, de ezzel sokan voltunk így Kép nem tudom, császár után ez hogy van

jaaj megint sír, és olyan keservesen Kép
ma már azt csinálta a kis mamlasz, hogy elengedte a rácsot, és próbált egyensúlyozva megállni
persze még kevés sikerrel
na megyek, egyre keservesebbb

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Zsanci:érdekelne, hogy régebben, hogy szedte Igi a bogyit....De mondjuk, ha rajtam keresztül is megkapja akkor végül is jó igy is. De ha leeht adnám közvetlenül neki, mert úgy érzem, hogy jót tesz neki.

Leánykám egész nap olyan szépeket alszik, hogy csak na, viszont alig eszik, jó ha 80-90 grammokat nyammog, mondjuk jóval több tejem nincs is, de azért valamennyi lenne... Nem akarom tápszerezni, de azt sem hogy éhezzen.

Moose: engedélyezem a nyaralásotokat... :-))

Megyek, mert családi kerti parti van nálunk... és még az idő is szép. Csak ne kéne annyit mosogatni és pakolni amikor a vendégek elmentek.

Kép
Kép
johanna1975

Votiv!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED! Talán a holnapi nap jobb lesz! Csak kíbujik már az a fogacska!
Köszi az újságtippet!Zanza, Ancsi nektek is!Párom szerint egyébként már nincsenek internetes kiadások valami jogdíjgond miatt!
Proonenak kell elküldened az adatokat vagy ide beírni a topicba, ha fel szeretnél kerülni a táblázatba! Nekem hiányzol belőle!Kép

Ancsi!

Én is felkészítettem a szülésznőt, hogy biztos hisztis leszek, aztán mégsem! Te sem leszel az szerintem, mert a szülés nem váratlanul éri az embert, hanem felkészül rá és ráadásul tök jó a vége!Kép
ildi76

Ildi! a dokim azt mondja, hogy a nő úgy viselkedik szülés közben, mint általában az életben.

Votiv! az hagyján, hogy császár előtt már nem lehet enni, de asszem utána se jó darabig. azt hiszem mégis a nemivás fog hisztissé tenni. mikor vakbélre műtöttek, arra ébredtem, hogy félálomban ordibáltam, hogy szomjas vagyok Kép

különben én vettem kismama tangát. Kép olyan bazi nagy a hasrésze, hogy mai napig kb. 2x hordtam. (nekem inkább a seggem nagy, mint a hasam :D )

ancsipancsi

Ancsi!

Fordítsd meg a tangát és akkor jó lesz!Kép
ildi76

merész, ámbátor igen jó ötlet Kép

kaptunk egy Fehn zsiráfot, tegnap óta azzal játszom Kép , a gyerök már unhatja a Lullaby-t, amit a játék zenél.

ancsipancsi

Ancsi,lehet, hogy a széklet téma a császárosoknál másképp van, csajok valaki okos erre is mondjon valamit, legalább is régen a hasi műtéténél (császár is az lényegében) kicsit szigorúbban vették.

Votiv, BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép
Kitartás, kibújik a fogacska és visszakapod a msolygós nyugodt Istidet.
Ja és vannak ám "reform" védőnénik is, a miénk nem adott egyik gyerekének sem májat, és mindenféle gabonát, magvakat ajánlott annakidején. Más kérdés, hogy Brúnó nem mindegyiket szerette Kép
zsebi2004

Votiv, Boldog Szülinapot!

Hűha, ma húzós napunk volt! Réka a délután alvást elintézte 1! perc alatt.Kép A vacsora után a szomszéd megkérdezte, hogy nyúztuk a gyereket? Most csend és béke van, remélem min. 5 órát aludni fog.
LÁnyok, ehhez kapcsolodó kérdés. Mit adjak a gyermeknek, hogy sokat aludjon éjszaka, mert arra ébred, hogy éhes, és van, hogy 3 óránként enne. Vmi ötlet, tanács?
zanza

Zanza, kérdésre kérdés a válasz Kép Mit adsz neki enni, mert úgy nehéz tanácsot adni, hogy nem tudjuk, hogy mit kap. Esti tejpép csodákat tud művelni, Brúnó 3 hónapos korától végigalussza az éjszakát kaja nélkül, csak akkor voltak gondok amikor nem lakott jól napközben, olyankor mi is kisérleteztünk, hogy mi válik be nála.
zsebi2004

Este rizspépet kap, utána még szopi (mostanában mindkét ciciből). Így 3-fél 4-ig kihúzza. De csak ha szerencsénk van.
Még azon is gondolkodom, hogy talán későbbre kellene rakni a fürdés időpontját? 7-negyed8-kor van fürdés. Utána vacsi. Kb. 8-negyed 9-kor elájul.
zanza

Szerintem nem a fürdés időpontján kell változtatni, hanem a kaján, és ha több rizspépet adsz neki? vagy uzsonnára is picit többet kap enni?
Nálunk is így volt és most is így van, 7 -1/4 8-kor fürdés utána vacsora , 8 körül fekvés, és reggel 6-7 között van ébredés és reggeli. Szóval mindenképpen a kaja mennyiségén/minőségén kell szerintem változtatni.
Emlékszem én is mennyit agyaltam, próbálkoztam mire megtaláltam a megoldást, de meg lett Kép
zsebi2004

Votiv!
Nagyon boldogságos szülinapot Neked!!! Kép

Zsanci!
Savoyára a kedd lenne a legjobb, mert hétfőn csípőszűrünk, szerdán meg már csomagolok... merthogy csütörtökön utazunk... így sajna Ancsilátogatóba sem tudok menni Kép... pedig már én is hivatásos látogatónak éreztem magam Kép

Képzeljétek ma Tatán voltunk esküvőn, és annak ellenére, hogy délelőtt még hülyének néztem magunkat Kép, hogy egy 2 évessel és egy 7 hetessel elindulunk, nagyon jól sikerült a kiruccanás. A gyerekek tök jól viselkedtek, csak a szertartás alatt kérdezgette Petra folyamatosan hogy hol a menyasszony - persze jó hangosan. És képzeljétek ő kapta el a csokrot - na kis rásaegítéssel - úgyhogy pasik reszkessetek Kép. Szóval olyan jól éreztük ott magunkat, hogy az esküvő után még sétáltunk egyet a tó körül. Kép Doni békésen nézelődött a babakocsiban, nagyokat mosolygott, csak kicsit a hazaúton lett már nyöszis. Ja, és ez azért nagy szám, mert ma összesen bírt aludni 2,5 órát. Be is ájult rendesen az esti szopiba Kép

Na jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

zsebi,votiv,ildi,
mail mentKép

vagyok ám csak szétesve,jövő hét még és aztán megint tudok jönni sűrűnKépremélem ha visszaolvasok csak azt fogam látni hogy mindenki nagyon izgul értem hogy hol vagyok és hiányzomKép

cupp
Vendég

Votiv!
Boldog szülinapot!

Ancsi!
Nekem főleg a levesek estek jól a H-ban, meg kérjél valami hideg kaját is (felvágott, sajt), mert reggelire általában két marha nagy szelet kenyér volt egy mini szelet párizsival. Meg aszaltszilvás joghurt is jó, meg minden nasi amit szeretsz, én pl. túrórudit zabáltamKép

Ildi!
Remélem jobban vagy, vigyázz magadra!

Johi!
Örülök, hogy javul a helyzet Fannival és szerintem ne méricskéld, hogy mennyit eszik, úgyis jelezni fogja, ha kevés. Amúgy meg annyira változó a gyerkőcök súlya, a múltkor a védőnőnél volt egy 11 hós kisfiú meg egy 2 éves kislány és mindketten 12 kiló voltak.

Proone!
Igen, köszi, most már teljesen jó Emma kora.

Ma a kórház előtt jöttem el kocsival, és nosztalgiáztam egy kicsit, hogy 3 hónapja még ott voltunk. Elég gyakran járok arra és mindig megnézem a második emeleten a szobám ablakát, tök jó érzésKép

Tegnap még úgy volt, hogy csúszik a nyaralásunk egy héttel, és olyan szomorú voltam, mert akkor lemeradtunk volna a taliról, de aztán ma reggel kiderült, hogy mégsemKép

Ja, és anyósom azt mondta, hogy a férjemnek 4 hósan már 2 foga volt, szóval lehet, hogy Emmánál is az van, majd meglátjuk.
Párom egyébként a Szigeten nyomul. Én egyszer mentem ki két éve, de csak kíváncsi voltam, mi lehet ott, ami ennyire vonzza a tömegeket, de egyáltalán nem ájultam el tőle, sőt. Na de ha neki tetszik, hadd menjen. Azért kíváncsi vagyok, hogy majd 40 évesen őszülő halántékkal még mindig érdekelni fogja? Kép

Kép
Kép
manoka11

Köszi Zsebi!
5-fél6 körül szokott gyümölcsöt enni, abból tényleg tud enni sokat, megpróbáljuk, hogy egy kicsivel többet kap abból. Hátha.
zanza

sziasztok!
VOtiv!
Boldog Szülinapot!!! Istinek nagy hajrá a foghoz, tudom milyen, épp nálunk is itt vendégeskedik a fogmanó, és teljesen leszopatja Igit!!! Kép
Nagytesónak továbbra is jobbulást!!!!!!Neki most a Szigeten kéne bulizni ezerrel!! Reméljük jövőre már ott lesz!!!

Képzeljétek elmentünk Újpestre az új babakocsiért!! Hiper szuper!!!!
Viszont most van egy eladó Graco Breeze babakocsim, 5000 Ft-ért...ha vkit érdekel. Kék, oroszlános, meg ilyenek, hatalmas bevásárló háló van az alján, bevásárlásra tökéletes.
És engem is érdekelne a mami turi!! Esetleg nem lehetne azt megoldani, hogy csinálunk egy oldalt, mint amit Proone is csinált, és akkor arra fel lehet rakni a cuccok képeit, és nem kell mindent vinni a talira, mert akkor kicsit egyszerűbb lenne...talán...bár elveszne a turizás "lényege"...Kép

Tanga:
én nem szeretem...Kép csak a nagy bugyikat, amiket mostanság lehet kapni, olyankok, mint egy kis rövidgatyó.

Ma voltunk a Lánchidon...hehe...láttuk az Oláh Ibolyát...meg ő is minket.
Johi!
bogyó: első héten mindennap reggel-este egy-egy bogyó. Köv. héten: H-SZ-P egy egy bogyó. Köv. héten: H és P egy egy bogyó...És utána már hetente egy bogyó...
De biztos átmegy a tejből is valami...Te milyen potenciálban nyomod????

Zsancccccc

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZSebi!
Akkor mi leszünk a hivatalos kórházlátogatók...Kép Majd gondolunk Bogárkára....Kép

Egyébként párom/férjem/stb...kitalálta, hogy lemegy a tesója legénybúcsújára horvátországba. A legénybúcsú 4 napig tart hivatalosan, azt már azonnal belátta, h ennyi időre nem tud lemenni (mert nincs szabija) de egy éjszakára le akar menni. Kicsit f@szos vagyok miatta, mert egész héten én vagyok a gyerekekkel egyedül, a hétvégét főleg azért várom ,hogy akkor van egy kis segitség,erre képes lenne lemenni, és egyedül hagyni 2 napra a kőcökkel, plusz egy éjszaka is...Kép persze B-t le lehetne passzolni nagyszülőkhöz, de emiatt nem akarom, és akkor még mindig itt van Igi, akivel éjjel-nappal együtt lenni csuda jó dolog, csak kicsit fárasztó, most hogy jön a foga. Egy haverjuk, akinek szintén februárban született babája nem megy, pont ezért...Tudom, hogy mégis a tesója, de ő meg rakhatta volna közelebb a buliját...Kép de ő ilyen rongyrázó...Kép Kép brühühühüüüü

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Átérzem a problémádat! Én is mindig várom a hétvégét, mert akkor van egy kis segítség és pl. nem 2 perc alatt kell zuhanyoznom és esetleg még testápolózásra is jut időm, úgyhogy én is morc szoktam lenni, ha a férjem lelép valahova. Képzelem, két gyerekkel még húzósabb lehet. És a srác tényleg csinálhatta volna elérhetőbb helyen a buliját.

Kép
Kép
manoka11

Zsanci, kihagytál a hivatalos kórházlátogatókból? Kép Nem fogok vinni neked sós falatkákat (hű, de gonosz vagyokKép), mondjuk úgy is meg van neked a receptje.Kép

De mennék Szigetelni. De párommal alkut kötöttem, hogy vagy Sziget, vagy HP6-os könyv. Utóbbi nyert, erre most ő olvassa. Ez valahol nem fair.Kép
zanza

Még az előző gondolathoz, hogy persze nem lehet pórázon tartani a pasikat, csak szerintem nekik annyira nehéz felfogni, hogy egy (két, stb.) gyerek 24 órás szolgálatot jelent és a sok öröm mellett baromi fárasztó is tud lenni.

Na megyek lefekszem és még olvasgatok. Jóccakát!

Kép
Kép
manoka11

Zanza!
Mi az a HP6-os könyv?

Kép
Kép
manoka11

aranyosak vagytok, de asszem még életemben nem volt ilyen rossz szülinapom.
Istvánt megint 2 órán át altattam, folyamatosan sírt, rettenetesen szívszaggatóan
kapott chamomillát, később panadolt, legalább 2x dentinoxot, és végül római kamillát és levendulát adtam neki mandulaolajban, azzal masszíroztam az ínyét meg az arcát, aztán eléggé el is fáradt, úgyhogy egyszer csak elájult
olyan migrénem van, mintha lyuk lenne a fejemben, és alaposan összevesztem a pasimmal is az előbb
ráadásul még ajándékot se kaptam
megyek fejni, aztán véget vetek ennek a rémes napnak

votiv 8)
votiv

Votiv: Kép

Kép
Kép
manoka11

Votiv!
always look on the bright side of life...Kép ez Neetnél is bejött!!!
Zanza!
Ezer bocs!!! Kép Kép Kép Ugye azért jut nekem egy-két sajtos rúd??? Kép tejszinhab lesz nálam, azt nem kell hozni...Kép Ja, és én is vágyom a Szigetre...régen egyet sem hagytunk volna ki...voltam Chumbawambán, Beastie Boys-on, Morcheebán, meg még egy csomó mindenen, most meg még a kapcsolat koncertre sem jutok el...bár Lionel Richie nem nagyon zaklat fel...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
boldog szülinapot, sajnálom, hogy ezek szerint nem épp úgy sikerült, ahogy tervezted Kép

Zanza,
HP6 KIRÁLY!!!! Kép

Manóka,
HP6 = Harry Potter 6. Kép

Ancsi,
soksok kalappal szerdára!!! Kép Tányért szerintem is érdemes vinni, kaját meg szervezz, mert én éhen akartam halni. Ja, és főleg INNIVALÓT vigyél-vitess be magadnak, mert azt aztán végképp nincs Kép

Mi rokonoknál voltunk két napig, tökjó volt, tejbenvajban lettünk fürösztve Kép Dóci járni tanul, tegnap annyira elfáradt bele, hogy egész éjszaka aludt, aztán délelőtt még 2 órát, utána hazafelé a kocsiban is, és már 9-kor beájult Kép sajnos tudom, hogy ez nem tart soká, és ő megtanul járni, és akkor én fogok beájulni este 9-kor Kép

vera
kisün

Votiv, soksoksok bollldog szuletesnapot! Nekem is pocsek volt a legutobbi, dehat kisgyerkoccel mar nehezebb megszervezni (Lindi egy piszok mazlista). Persze az apak lehetnenek figyelmesebbek, legalabb akkor... (en csak azt kertem, hogy aznap had aludjam at az ejszakat es o etessen ejjel, mit gondolsz, megkaptam?) Nagylanynak tovabbra is mielobbi jobbulast. Hogyhogy nem valt be a panadol szirup? A tietek nem epres? Nyul szerint az szuperfinom!

Ildi, persze, hogy osszejon. Jo, hogy szolsz, mert en mar el is felejtettem. (A macska multkor az egesz gepet zuzta meg, de szerencsere nem ment tonkre.) Megkerdem apat, hogy mire fer ra (1 cd, 2 cd vagy dvd). Arra nem emlekszel, hogy kinek is igertem meg?

Ancsi, tanyer, pohar, evoeszkoz kell. Mert ha megenned a kajat, de nem tudod azonnal (oke, felora talan) megenni, akkor at kell pakolnod a sajat felszerelesedbe, mert nekik muszaj azonnala avisszavinni es elmosni az oveket! Egyebkent enis csak leveseket szerettem benn, ugyhogy rendelj kajat! Tisasen meg sz.rt sem er, szilva es glicerinkup rulez.

Johanna, ha a bakonyba megyunk, akkor kene vinnem Kisunt is, mert neki mar hatalmas tapasztalata van a helybeli kullancsok eltavolitasaban, en meg csak obegatnek...
moosejaw

Jóreggelt vagy jóestét?

azt hiszem ma reggel én leszek az első:-ÖÖÖ
most volt szopi
kicsi fiam nem birja végig aludni az étcakát.....
na mindegy majdcsak abba marad ez is

jelentem helyzetem változatlan csak most nem foglalkozom vele...
jaj istenem mindjárt itt a hétfő!!!

Votiv!
Boldog boldog szülinapot így utólag!!!

Zsebi!
nem is irtam még de mi nagyon köszönjük neked ezt a gyönyörüséges 3 részes rucit!

Ancsi!
Nagy nagy drukk!!!
annyira jó lenne átélni mégegyszer amikor a babót a hasadra teszik!!!

Oxi!
hol vagy???
most akkor még mindig szedned kell a vas tabletát?

Manóka!
kitartás a fogzás miatt együttérzünk veled!

Johi!
látod mondtam én, hogy egyszer minden véget és és rossz után mindig jó jön!!!

Zsanci!
Nagyon jó a Bogárkáéknál készült kép!
most mutattam meg a páromnak mert annyira édes rajta a két köc!

Moose!
milyen cicád van kérünk képet!!!
lehet, hogy egy oroszlány???
manó27

jesszus, mennyi iromány.,... de hogy miért lepődök meg, Votiv visszatért, Moose is írogat, és hát a többieket sem kell félteni....
Dióhéjazva:

Ildi, írj mélt és válaszolok: neet kukac freemail pont hu. A babapiskóta tégés volt. (Tesco gazdaságosKép)

Votiv,
boldogabb szülinapot.

Zsanci,
nem is vagy ronda, hehe. Kép

Fogzás,
mi is sokat ébredünk éjjel, min.3x, de van, hogy többször. Kép (Felsők szenvedtetnek, de még nem bújtak ki)

Sziget,
mi majd megyünk, ha visszük Esztert is, én is voltam párszor, nem drogoztam meg ilyenek, úgyhogy őt se fogom félteni... annyira... Kép az Oasis nagy buli volt meg a falmászás!!!

Eszter mutatja, hol az okos feje, meg kell zabálniiiiiiiii! Kép

Zanza!
Nálunk az esti pörkölt után aludt sokat. Ezek a balatoni mamák meg egyéb rokonok jól megetették...Kép

Sóval sózok és cukorral cukrozom, én már csak ilyen konzervatív-féle vagyok.
folytköv...
neet
neet

folytatva:
Eszti,
gratula a 8hetes alvásához. Kép

Manó27,
remélem, már sokkal jobban vagy!

Ancsi,
nem tom, kaptál-e már választ, itt valaki nagyon profi volt papírügyekben, én csak arra emlékszem, hogy szül.a.kiv.-ot a H adott, ezzel ment papa a Teve utcába a TAJért, mert anélkül semmi sincs, azt 2hét alatt postázták, aztán intéződött az egyszeri anyasági, a családi pótlék, a tgyes papírja, meg esetleg még valami.

Zsanci!
Borisz jókat mond!Kép

Bogarantyú,
Petra is. Kép
És Campona rulez, mi mindennap ott voltunk, amíg apa itthon lebzselt, most már csak hétvégén, ill néha hétköznap a deddel kettesben, de az nagyon izgi, mert átlag óránként van buszom (13as), van hogy félóránként és van, hogy 3 óránként... vicces járat.

Keisha!
Sajna nem tudok segíteni, talán majd más. És drukk hogy itt minden zökkenőmentes legyen!!! Kép

Votiv!
Tipegés. Csúcs! Kép

"Pici Barna" ügyben tudok segíteni, ha még aktuális. Kép

Oxi!
A profilod nagyon ééééééédes!!! Kép

Manóka!
Éljen a 3 hós Emma! Mikor jöttök kamponálni? Kép

neet
neet

Votiv: így utólag is boldog szülinapot... sajnálom, hogy ilyen nem jól alakult, de remélem ma már sokkal jobb napotok lesz.

Zsanci: én 30-asban nyomom az Ignatiat... de szerintem nem ártana neki is valami hasonló megoldás, mint a tiétek, tetszik, de magamtól nem biztos, hogy el merem kezdeni, bár szerintem semmi baja nem lenne tőle.. Szerinted? Rám is jó hatással van mondjuk. És te hogy nyomod?

Jaj, jaj úgy néz ki nem elég a tejem bébicskémnek, sokszor már két óra után enne és tuti éhes, mert olyan a sírása..... De tejem pedig alig van.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok !
Próbálok lépést tartani veletek , de gyakran csak a visszaolvasásig jutok !

Votiv ! Örülök , hogy újra jelentkeztél , amikor terhesen bejelentkeztem hozzátok Te voltál az egyik törzsirogató Kép
Nagyon boldog szülinapot , utólag is , Istinek meg fájdalommentes fogzást !

Manoka ! Férjem is ment volna a szigetre ( tegnap volt Tankcsapda ) , de végül győzött a lustasága ? Kép vagy csak öregszik ? Kép ki tudja...

Zsanci ! Megértem hogy várad a hétvégéket , én is Kép és tényleg elég messze van , ahhoz hogy 1 napra leruccanjon .

Ancsi ! Hogy bírod a finish-t ? Én szülés után cora-s szendvicsre vágytam , hoztak is Kép , bár igazából mind1 volt csak kaja legyen , mert jó sokáig nem ettem előtte és a reggeli kávétól , no meg vajas kenyértől, amit a kórházban adtak nem ájultam el Kép

Gigi ! Mikor jöttök ???

Eszti ! Nagyon jó gyereket van ! Kép Enyém gyerek még mindig kel éjszaka 2X általában , és hajnalban kukorékol , igaz cserébe korán fekszik !

Neet ! Nektek is fájdalommentes fogzást !

Bogárka ! Jól megszerveztétek esküvő! Petra korán kezdi ! Kép Mi is nemrég voltunk Tatán , előtte meg 1 éve , lehet aznap este fogant Áron Kép szóval nosztalgiáztunk Kép Bár most nem lett tesó , garantáltan ! Kép

Manó27 ? Mennyit van fent vagy csak sokat kel ?

Biztosan nem irtam mindenkinek , de igyekszem felvenni a fonalat Kép

Kép
Kép
greenolive

Zsanci, többet is kaphatsz. De tejszínhab nem jó rá.Kép

Neet, biztos, hogy az eddigi rizsespapik után pörköltöt kellene nyomnom a dednek?Kép
zanza

Tegnap volt Tanksapka? A szöszbe.Kép
zanza

Zanza ! Csak nem te is mentél volna ? Kép
Meg Depresszió is, férjem szerint az egyik legjobb nap Kép bár utóbbi szerintem borzalmas !

Kép
Kép
greenolive

Green, még birom. azért néha alig tudok felállni, mert úgy nyom a baba, de már csak pár nap...PÁR NAP? már csak hétfő, és kedden fexem be.

rájöttem, hogy akkor nekünk csak a TAJ-t kell intézni, mert a többit a melóhelyem munkaügyese intézi (anyasági, tgyás, csp.) . egyedül a XI. kerületi támogatásért kell a papának mennie.

ancsipancsi

Ancsipancsi!
Hajrááááááááááááááááá!
neet
neet

Green, inkább Pokolgépre. De hát az alku, ugye.Kép

Ancsi ez már tényleg a finish!
zanza

sziasztok,
itt vagyok megint. megjottunk a nyaralasbol, ami egeszen nagyon rulez voltKép Stockholm igazan nem egy rossz hely. es tok jo kis szigetekkel van korbeveve. jo sokat csavarogtunk. Benke nagyon jol birta. szinte ossze voltunk nove ezen a nehany napon: napkozben a kendoben hurcolasztam, ejszaka meg mellettem aludt. de hogy ne legyen fenekig tejfel, az utolso nap mar jocskan nyuglodessel telt: elkezdett kibujni 2 also fogacska. ez persze meg most is okoz nehez perceket (orakat)Kép

es akkor most egy kis "nyalcsorgato" adalek a svedek bababarat hozzaallasarol:
a buszon (ami alacsony padlos) kulon reszek vannak kialakitva a babakocsik szamara, es aki babakocsival szall fel, az ingyen utazhat. szerintem ebbol kifolyolag: rengeteg babakocsit latni a varosban, es sokszor meg 4-5 eves gyerekek is ebben ucsorognek (hogy ez jo-e, mas kerdes).
az ovodakban 1-tol 6 eves korig egyutt vannak a gyerekek, kb. 3 gyerek/1 ovoneni aranyban. gyakran viszik oket kirandulni, sokat vannak a szabadban. es a jelszo, h a gyerek mindenek elott. ennek szellemeben nem eroltetik a cumirol leszokast, ill. a bilire szoktatast, stb.
egyebkent hisztis gyereket nem nagyon lehet latni. ha megis, akkor ott nem az a hozzaallas, mint nalunk, h jol beszolongatnak, mit csinalj a gyerekeddel. a svedek nagyon toleransak.

es ami az en szemelyes kedvencem:
varandossag alatt osszesen egyszer(!) talalkozik a kismama orvossal: a 20. het korul csinalnak egy ultrahangot. utana mar csak a szulesznohoz, vedonohoz kell jarni. a szules pedig ugyan korhazban tortenik, de jelen csak a szuleszno van, orvos csak es kozarolag akkor, ha tenyleg szukseg van ra. szules utan pedig az apa egyutt maradhat ujdonsult kis csaladjavalKép

akkor diohejas kisregeny vege.

idovel megprobalom update-telni magam, hacsak a gepunk nem dont ugy megint, h nem lehet bekapcsolni.
szep vasarnapotKép r

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

sziasztok!
Manó!
Hát persze, hogy szépek a fiaim, csak én nem...Kép de sajnos attól ez nem változik, ha ti azt mondjátok, hogy deeeee vagy akármi...KépKép
Csajok!
Kéne kölcsibe egy éjszakára (szept. 3.) egy összecsukhatós babaágy...pliiiiz. esküvőre kell mennünk...Kép és valahova le kell tennem a picúrt, ha elnyomná az álommanó...hazajönni nem tudunk, mert sztendrén lesz, mi meg a város másik végében lakunk. Lemondani nem lehet, mert a férjem tesója fogad örök hűséget...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hiába, a svédek közelebb vannak Európához.

Zsanci, sajnos nem tudok segíteni.Kép
zanza

Zsanci
Utazóágyra gondolsz ugye? Nekunk van Kép Szivesen odaadom kolcsibe!

Ancsi
Druuukkk ezerrel!

Gigi
Monnyuk szept. elejen jelentkezem nevtabla ugyben oksa?

Oxi
Meglestem en is a csajt!Nagyon edi! Kép

Neet
Irtam mailt! Kép

Lanyok! Nyaralni voltunk mi is, kicsit (nagyon)elvesztettem a fonalat...Jucust kerestem volna de jol gondolom,hogy nyaral??
Norka
norkini

Zsanci, nekünk is van ágyunk, szerintem itthon leszünk, akkor pedig vihetitek Kép
zsebi2004

Norki!
Köszi!
Nagy segitség lenne, mert mi is akarunk venni, de előbb kipróbálnánk, mennyire birja a ded...Kép
Recca!
Welcome back!! És amit Zanza mond, az teljesen igaz...sajnos.Kép
Egyébként nem használtatok Stockholm ala Carte-ot??? Tök vicces, ennek az oldalnak csináltam a forditását, és pont mondani akartam, hogy ha vki megy kis Stockholmba, az kérdezzen engem, mert annyi minden jó helyet olvastam, hogy csak na!! De ti biztos ismerősnél voltatok, és ő még több jó helyet tudott...nem? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
Még jobb, köszi! Norka, ezt csak azért mondom, mert Zsebiék itt laknak tőlünk egy hangya-ugrásra...Kép Úgyhogy, akkor lehet, hogy Zsebiékét kérem el, mert könnyebb lesz elhozni, sőt visszaadni is!!! De, ha esetleg Zsebiék mégis elutaznának akkor, akkor élhetünk a lehetőséggel, és vihetjük a tieteket??? nagyon arik vagytok!!!!! Most megyek kaját csinálni, tegnap véletlenül betévedtem a konyhába, és rájöttem, hogy olyanunk is van...Kép
Recca!
Egyébként repcsivel mentetek???És hogy birta Benke az utat???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Norka!
Igen, Jucus nyaral, jó sokáig, de a talira már jön...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zanza, hat igen. vagy 40-50 evvel kozelebb... de azert majd csak mi is eljutunk oda. az optimista...

Zsanci,
igen, baratoknal voltunk. ok is mondtak helyeket, meg jottek veluk, aztan meg probaltunk mi is felfedezniKép
Benke eleg jol viselte a repulot. ill. visszafele inkabb viselte volna: de a fogmanok baromira kinoztak...Kép aztan sikerult valahogy elaludnia, es erdekes modon a leszallas se ebresztette fel. pedig az igazan nem volt kellemes.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: