A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Marcsi!

Te most merre vagy helyileg? En Deakon, es vegulis ki tudok szaladni melo kozben isKép Es persze hogy kell az AvivaKép Neked akkor mikor lenne jo?

orsoly
orsoly

Moni!

Bocsánat-bocsánat dolgozom mint az õrült.
Mit kérdeztél????????????
Négyig még itt vagyok.

Anett!

Röviden.
2000. március férj: asthenozospermia (gyógyszerezéstõl sem lett jobb)
2000. június laporoszkopia :endometriosis
6 havi klimax kúra
2001. február lapor.: elmúlott az endo
2001. 6 sikertelen inszemináció
2002. március vége elsõ és egyben remélem utolsó sikeres lombik

Caldea
Caldea

Jaj azt elfelejtettem megírni, hogy a melleim is nagyon érzékenyek pedig csak a jövõ héten csütörtökön kellene megjönnie. írjatok valamit erre, most akkor változtassak már az életvitelemen pl. kávé no, sok gyümi, stbstb.
Lehet szerintetek baba a dologban?
Reni
Reni

Moni!

Nekem az van a paíromon, hogy rövid protokoll.
Gondolom a hosszú a fogamzásgátlós.
Lehet, hogy hülyeséget írtam.

Caldea
Caldea

Reni, Alice szorítok nektek. Korai volt a teszted Alice. Nekem a 32. napon halvány csík volt, pedig a26 napos volt az utolsó 6 ciklusom. a 34. napon lett két, szép csík. Várjatok, próbáljatok nyugodtak maradni. Gondoljatok arra, ha ott van a bébi, akkor nem tesz neki jót, hogy anyu ideges. :-)

Vanda, Edelwei, Klári mail ment.

Lora
Lora

VandaKép
Elsõ és legfontosabb, hogy hagyd el a teát. A teának székletfogó hatása van. Tudod, amikor betegek vagyunk és diétázni kell akkor is keserû teát javasolnak. Másodszor több gyümölcslevet igyál. Engem a plusszok is beszoritanak fõként a Vas+C. A multivitaminok, narancslevek(rostos), baracklevek segíthetnek. A reggeli KV is áldásos lehet.
CaldeaKép
Tetszik ez az elsõ és egyben utolsó sikeres lombikKép Úgy lessz, én drukkolokKép
ReniKép
Bizony-bizony tesség egészségesen táplálkozni és valamilyen terheseknek való vagy egyéb multivitamint + Folsavat szedniKép

Puszi: Doris
doris

Doris!

Köszi.

Caldea
Caldea

CaldeaKépKépKépKépKép
doris

Doris!

A hugicámnál még mindíg semmi,a pocakja már szombaton leereszkedett de ha megszületik a baba azonnal megírom nektek.
Már nagyon izgulok miatta is.

Lora!
Köszönöm hogy nyugtatsz,de szerintem már lenne valami elõjele annak ha kismama lennék.Holnapra szerintem kiderül mert általában éjszaka szokott megjönni nehogy már nyugodtan tudjak aludni.
Hát akkor várjunk.
Alice

Vanda!
Ha el tudnad kuldeni ujbol azt az excel-s kortablat, ki tudnam egesziteni a hormon eredmenyeimmel is vegre, mert ma lett meg. Magas lett a prolaktinom Kép Allitolag a megengedett felsoertek 24.5, nekem pedig 38.
Milyen gyogyszert szoktak felirni? Hamar rendezodik? Gyogyszer szedes kozben is teherbe lehet esni?
Csak penteken talalkozom a dokimmal, es nem birom ki, mig valaszt kapok a kerdeseimre... Kép
Vki tudna segiteni?
Egyebkent nagyon tudom ajanlani a Baross utcai klinika Asszisztalt Reprodukcios Osztalyat, nagyon kulturalt, es igazan figyelmes szakemberekkel talalkoztam...

kamilla
kamilla

Alice! En pl csak a 6. heten kezdtem erezni valamit...ami ugyebar a 42. nap kornyeke...Jahh, es valaki eppen semmit nem erez....

orsoly
orsoly

Alice nyugodj meg!
Egy masik topicban mar elmeseltem: 6 hetes voltam amikor orvoshoz mentem, semmi tunetem nem volt, csak hogy elmaradt. Az UH nem latta a babat, ellenben petefeszekcisztat diagnosztizaltak. Hat het mulva visszamentem tunet meg mindig semmi, akkor ciszta mar nem volt, de a kissrac mar 45 mm volt! Es en nagyon szegyelltem magamat, mert semmit nem ereztem!
Ugyhogy nyugi, attol meg hogy valaki nem erez semmit, meg nyugodtan lehet edesanya!
Timea
Timea

Timi,
Ez a szó megütötte a szívemet egy pillanatra: "édesanya". Jajj, bárha.... KépKépKép

Orsoly, nem is tudtam, hogy te itt vagy a Deák környékén!!!!(vagy tudtam és elfelejtettem?) Elméletileg össze is futhattunk volna párszor!

Üdv,
Moni
mj

Doris Kép
Én imádom az üres teát.... Jót mosolyogtam, mert a házidoki szerint -idézem- "renyhe" az epehólyagom, és "igyak sok sok teát!!" Ez jóóóóóó, most ha valamit teszek, akkor az valaminek jó, de másnak árt, és fordítva.. Kipróbálom a reggeli gyümölcsevést. Hátha ez segít. Kép

Kamilla! Kép
Írd le mélben, majd korrigálom az adataidat!
Ne ijedj meg, nem magas a prolaktin szinted. Igaz, nekem a másik mértékegységben mért adataim vannak meg, de a felsõ határ háromszorosa(!).
Kaptam rá Bromocryptiyn gyógyszert, most napi egy szemnél tartok, pénteken megyek vissza a dokihoz. Most lesz 1 hónapja, hogy szedem. Mennem kell kontroll hormonvizsgálatra, és annak fügvényében emelik, vagy marad, vagy esetleg csökkentik az adagot.
Ha te is kapsz Bromo-t, majd negyed szemmel kezd el, és hetenként növeld negyed szemmel, így eljutva a napi adagodhoz. Ha nem így csinálod, szédülni fogsz tõle, hánysz, abbahagyod és mégjobban felmegy a prol.szinted.
Betartottam ezt a módszert (E. dokinõ) és csupán az elsõ két napban szédültem, azóta kutyabajom! És Brekinek is ez a gyogyi segített, tök jók lettek a hormoneredményei!! KépKép Abbahagyni azonban tilos ennek ellenére, mert a gyógyszer tartja szintben a hormonjait!
Teherbe lehet sõt KELL esni a Bromo mellett (Addig kell szedni, míg terhes nem leszel, pontosabban 12 hetes korig asszem.)

Vanda
Vanda

Vanda!
Koszi a jo tanacsot, biztos, hogy igy fogok tenni Kép

kamilla
kamilla

Klári!
Mi volt tegnap a dokinéninél ?Sajna nem tudtalak megvárni mert épp csak elkaptam a buszt igy is 1/2 6 -ra értem haza.Szeretném kérdezni töled, hogy a hormon laborba szerinted 8 ra vagy késöbb érdemes menni?
Klári és Pucur!
Elfelejtettem tegnap odaadni a sütit amit vittem nektek.Ha legközelebbi is találkozunk majd megint viszek nektek./Hát remélem!/
Üdvözlöm a babáitokat!
Vanda!
A táblázatot még nem tudom kitölteni mert most kezdtek igazibol kivizsgálni.Ja és hogy lehet megszerezni ezt a táblát?
Jutka
khjutka

Vanda, küldtem neked néhány levelet. Az Elek Cs. könyvének részlete.

Lora
Lora

indigó: pg/53mal nekem is ez van: ha keveset teszek, nem látszik semmi, ha több cuccot, jó páfrányos tud lenni.

adatok: budapest, probléma??? nem tudom. ééérdekes a legutóbbi görbém. beraknám szívesen megmutatni, de nem tudom, hogy lehet képet beilleszteni.

alice! ne idegeskedj már feleslegesen, nagyon korán teszteltél!!! még nincs semmi veszve

mzs

KépKép Kép
mzsperx

itten van (ha sikerül...)

Kép

KépKép Kép
mzsperx

hûû, mekkora lett :-)))
na, erre varrjatok gombot, mert van ám nekem 6 hónapnyi "normális" görbém is...

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Edelweiss, Vanda!
Sajna akkor nem tudom megnyitni,csak azokat a jelszokat tudom, amik a képtárat nyitják. Valaki átküldené, mivel probálkozzak?

Ja, és hüen a topic ciméhez, ...ma megint... Javits lécci Edelweiss, holnap már a 2. cn leszek.
Eddig ez a rekordom, 19. napon voltam csak. Felhivtam a dokimat, hogy kezdjem-e a Clostyt ennek ellenére, azt mondta igen. Ugyhogy, nagy remenyekkel nekivagok az uj ciklusnak. Elvégre sietnem kell, ha Caldeával együtt akarom tologatni a babát (szomszédok vagyunk), mert ugye neki hamarosan jön az elsö és utolso lombik. Kép Aztán a baba. Kép Kép
Eni
Eni

Sziasztok!

Lányok!

Feltettem a babás görbémet a Zebrafarm irattárába. Csak azért, mert én szájban mértem. Tudom, hogy nem az igazi ott mérni, de látom vannak akik még mindig idegenkednek máshol mérni. Kép

Kata
Kata007

Vanda!

Bocsi, most olvastam a mailt, miután felraktam a görbét. Így gondoltad?

Kata
Kata007

Szekrekedesre, szorulasra nagyon jo a rostos szilvale. Draga de jo Kép
En egy eleg problematikus eset vagyok terheseg nelkul is, es semmi nem akart segiteni rajtam. De a szilvale bejott meghozza ugylatszik hosszutavon.Kép

Melinda
Melinda

Sziasztok Lanyok!

Lora, Szami, Klari!
Gratulalok Nektek! Kivanom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen es szep babavaro honapokat Nektek!

Melinda!
Hol voltatok a Paroddal vizsgalaton? Ott kellett produkalni a kisfiukat?
Egyebkent szedsz most valami gyogyit (Closty)?
Irhatnek Neked maganban?

Udv minden ujnak!

Nalunk csak annyi, hogy hamarosan megyunk dokihoz vizsgalatra. Remelem, mindent rendben talalnak majd!
Tul vagyunk a Gynevac kuran. Hat ne mondjam, mennyiert sikerult beadatni...
A Macat pedig abbahagytuk, ket cikluson keresztul szedtuk, de baba nem lett belole, sajnos.
En most ebben a ciklusban nem merem a homet. Most egy kicsit banom, mert ha mernem, tudnam, volt-e tuszorepim es mikor. De amig mertem, allandoan stresszeltem, igy most hagyok egy kis nyugit magamnak.

Kisvuk!
Remelem, Veletek minden rendben! Kapsz vmi. gyogyit, hogy megjojjon?

Pusszancs Mindenkinek!

Edus
Edus

Edus!
Kíváncsi lennék, mennyiért sikerült beadatnod a Gynevac-ot? Én mindenkinek ingyenesen adom be (pedig a tû, fecsi nekem is pénzbe kerül, meg az idõ és az asszisztenbs is), és ezen nem is változtatok, de kíváncsi lennék: másnál ez mennyit kóstál?
Üdv. Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Vanda!

Két napja szedem a Bromot. Reggel negyed, este negyed.
Szerinted mikor és hogy emeljem az adagot, hogy napi reggel fél este fél legyen. (pl. egy hétig csak negyedket, köv héten reggel fél este negyed, köv hét mehet a reggel fél este fél????)
A doki azt mondta folyamatosan emeljem.
Jó lenne megúszni a mellékhatásokat. Egyébként már szédülök és reggel olyan fura a gyomrom.
Nekem is azt mondta a doki, hogy a 12. hétig kell szedni. Remélem beszedünk egy jó marékravalót!!!!!!!!!!!!

Caldea
Caldea

Szia Edelweiss.

Légyszi dobjál le az aljára 9c 2cn.
Köszi

Alice,

Mi van veled, úgy izgulok. Remélem legalább neked sikerült.

Alma
Alma

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól indul a napja,csak ez a fránya esõ ne esne.

Reni!
Mi van veled?

Hát csajok az a probléma hogy érzem hogy megfog jönni,enyhén fáj a hasam.A ma reggeli hõm 37 volt de le fog esni tudom.
Na most ennyit
Pusszancs Mindenkinek Alice
Alice

Alma!

Annyira sajnálomKép
Velem semmi különös azon kívül hogy érzem azt hogy meg fog jönni,igaz a hõm még fent van de ez nem jelent semmit Szerintem.

Ezt neked küldüm++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
A kövi hónapban sikerülni fogKép

Pusszancs
Alice
Alice

Erazmusz,

Nekem 500 Ft-ot kellett fizetni alkalmanként. Ezt nem találtam olyan rettenetesen soknak, igaz a tût is nekem kellett vinnem. A lényeg az, hogy segített. Egyébként az köztudott itt, hogy te egy kivétel vagy. Kevés ilyen önzetlen orvost lehet találni.

Alma
Alma

Kamilla!

A Baros utcai Klinikára jársz?Csak nem a Bardóczi dokihoz?

Tudod én is oda jártam egy darabig,amikor terhes lettem négy évvel ezelõtt de miután elveszítettem a babámat feléjük se megyek mert õt hibáztatom érte.
Alice

Sziasztok!

Megvan végre a hormon eredményem, állítólag jó. Bár csak telefonon értekeztünk a doki bácsival. Nem tudom mennyi a normál prolaktin szint, az enyém 384,6. Biztosan valami más mártékegységgel mérték, mert a 24-tõl ez nagyon messze van. Kicsit aggaszt, hogy ez biztosan jó-e.

Ha minden OK, remélem már csak a férjemen múlik, és mehet a lombik.

Caldea!

Mindenrõl írj részletesen, nagyon szorítok, és kíváncsi vagyok, hogy fog zajlani az egész.

Anett
anett

Kép Sziasztok Kép

Kamilla Kép
Ha így csinálod, nem lesznek bonyodalmak a szedéssel.

JutkaKép
Küldeném a táblát, csak hát nemtom az e-mail címed...

Eni, Kata, Melinda, Lora Kép
Írtam Nektek emilkét!!! Kép

Melinda Kép
Ezt a rostos szilvalét feltétlen kipróbálom. Kép Hátha nekem is bejön.

Caldea Kép
Most napi 1 Bromot szedek, de egészben veszem be este. Neked a doki mondta, hogy felezd el reggelre-estére az adagot?
Én úgy csináltam, hogy kezdésnek 1 hétig negyed szem este, aztán 1 hétig fél szem este, majd 1 hétig 3/4 szem este, és most 1 hétig 1 szem este. Szóval mindig este veszem be, pont azért, hogyha szédülnék, akkor az már fekvéskor, esetleg alváskor jöjjön elõ, amit ugye nem is éreznék. Mindig kajával veszem be, el kezdek vacsizni, majd beveszem és folytatom a vacsorát. Így is megelõzhetõ a hányinger.
Szerintem:
1. hét: ha már elkezdted a reggel negyed, este negyed szemet, akkor most a héten ez menjen így,
2. hét: köv.hétenen megint így (napi fél szem)
3. hét: reggel negyed, este fél (napi 3/4 szem)
4. hét: reggel negyed, este 3/4 (azaz napi 1 egész)

Abban nem vagyok biztos, hogy hogyan is hatna a szervezetedre, ha most még elhagynád a reggeli negyedet,- és úgy csinálnád, mint én fent írtam-, mert elég labilis dolog a prolaktin szintet rendben tartani. Esetleg kérdezd meg E.doktornõt, hogy még most átállhatnál-e (azaz most el kellene hagyni a reggeli negyedet).

Remélem azért tudtam segíteni.

Breki is Bromos, -

Breki Kép Neked mi a véleményed?

Vanda
Vanda

Anett Kép
A proliszinted tökéletes. Az új mértékegységben mérték, ahol a sáv a prolaktinra a következõ: 29,0-512,0 mIU/L.
Bár nekem is ennyi lenne...
Vanda
Vanda

Vanda!

Kösz, hogy megnyugtattál. Remélem akkor a matyikon kívül más gond nincs, és sikerülni fog a lombik. Csak attól tartok, nehogy idõközben kiderüljön, velem is van valami gond. Igazából eddig még csak azt nézték meg, hogy volt tüszõrepi, meg most a hormonszintet. Miután kiderült, hogy kevés a srác, nem is vizsgáltak mást.

Anett
Anett

Anett Kép
Szurkolok, hogy minden rendben legyen! Igazából nem tudom, talán tényleg jobban ki kellett volna vizsgálni téged is.

Edelweiss Kép
Javíts ki kérlek a listád: 11c 1cn ! Kép
Köszi

Vanda
Vanda

Vanda!

A doki mondta, hogy reggel fél és este fél. Ezt be fogom tartani csak a fokozatosságban vagyok bizonytalan.
Ezen a héten maradok a napi 2x1/4-nél.

Anett!

A mértékegységet nem tudom, de nekem a prolaktin 403.
Azt mondták, hogy magas, de 470-ig el szokták fogadni lombiknál, de azért kell Bromot. szednem.
Honnan ismered Enit netán környékbeli vagy? (caldea@freemail.hu)

Caldea
Caldea

Vanda,Kép
Ha ez az új mértékegység, akkor jelentem én az alsó határ alatt vagyok a 18-assal.Kép
Tudom a doki is ezt mondta, megtartani nehezebb mint megszerezni....
Jelenleg napi kettõ az adagom, majd két hét múlva vérvétel és utána csökkentjük az adagot.
A Bromo szedésre a fokozatosságot kell alkalmazni. Jó amit tanácsoltál, bár én reggel felet veszek be és este másfelet, lévén, hogy az adagom is nagyobb.
Nekem lekoppogom, kutyabajom tõle.kopp-kopp-kopp

Lányok,
Második napja fájdogál a derekam és a hasam. Ez mtõl lehet, csak a jövõ hét vége felé kéne megjönnie. Nem nagyon érzem, csak úgy tompán és a melleim is feszülnek, szerintetek ez már premenstruációs tünet?
Breki
Breki

Edus

Svajcba adattad be a Gynevacot?
(A vizsgalatok nalunk Budapesten tortennek, de sajnos a 900 km miatt nem mindig tudunk hazaugralni, ugyhogy a Gynevac folytatasara nekem is kell keresni egy masik megoldast)
Ha szeretnel maganba irni kattints a fejlecben a loginomra....

Vanda

Sok sikert a szilvalehez Kép remelem nalad is bevallik.
Koszonom az e-mailt, mivel most epp hazalatogattunk az ocsem geperol alkalmam nyilik megnezni a zebrafarmot. (Nemetbe a Web oldal nem mukodik)

Udv Mindenkinek

Melinda
Melinda

Edus

Majdnem elfelejtettem Kép Napi ket serophenet szedek, melynek hatasara most jo lett a hormoneredmenyem.
Melinda

Caldea! Kép
Mivel az orvos elosztotta reggel-estére,akkor szerintem is tartsd ezt be. Csak arra figyelj, hogy negyeddel emeld a köv.héten és ne többel. pl. most negyed reggel, negyed este, köv.héten negyed reggel, este fél, rá köv.héten pedig reggel fél este fél. Szerintem ez így korrekt.

Breki Kép
Sziaaa
Akkor ez meg már nem túl alacsony proli szint? Azért kérdem, hogy majd legyen összehasonlítási alapom a dokim által magyarázott eredményeimre. (Van amelyik doki a 400 miU/L prolszintre is "nagyon sok"-at mond, nekem az 1300 miU/L prol-ra csak annyit mondott: hát..magas)
Szerintem a melleid is attól feszülnek, mert a prolaktin szinted jócskán megváltozott az eddigihez képest.

Vanda
Vanda

KépSzerintem Edelweiss nagyon elfoglalt ma, és megbocsátja Kép ha a mai táblát leközlöm Kép

<pre>
Kisvuk 4c 90 cn Svájc 27 év
Újpocok 8c 76 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 74 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 56 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 54 cn Salgótarján 23 év
Lora 16c 41 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 39 cn Budapest 30 év
Klari 9c 38 cn Budapest 31 év
Fércegér 5c 34 cn Dunaújváros 27 év
Alice 36c 29 cn Budapest 29 év
Alma 8c 29 cn Györ 29 év
Melinda 7c 27 cn N-o. 26 év
Mzsperx 6c 25 cn 28 év
Éva 34c 22 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 20 cn Pécs 27 év
Khjutka 41c 19 cn Vidék 30 év
Edus 5c 18 cn Svajc 25 év
Indigo 4c 17 cn Budapest 25 év
Moni 10c 17 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5c 16 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 15 cn Budapest 26 év
Marcsi 5c 13 cn Budapest 27 év
Doris 11c 10 cn Budapest 29 év
Edelweiss 11c 10 cn Szeged 32 év
Orsoly 3c 10 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18c 8 cn Budapest 29 év
Timea 4c 8 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12c 7 cn
Edi 12c 6 cn Maglód 33 év
Mamacs 15c 4 cn Budapest 24 év
Vanda 11c 1 cn Szolnok 26 év
</pre>
Na összejött?.........
Vanda

Na mi van Lányok!

Annyira dolgozik mindenki????
Senki nem ír nekem egy sort sem annyira szomoru vagyokKép
Reni!!
Hol vagy??

Alice
Alice

LányokKép
Sajnos Edelweiss nem érzi jól Magát ezért ma nem dolgozik.
Jobbulást NekiKép
VandaKép
Köszi a friss táblátKép Egyébként a szilvalevet hol szerzitek be? Vagy kompótból készítitek? Engem is érdekel.
BesztiKép
Elküldhetném Neked az eddig esedékes hõgörbémet? Ki kéne filoznunk, hogy mikor is kell akcióznunk mert attól tartok talán lemaradtunk a dologról....

doris

DorisKép
Remélem nincs nagy gond Edelweiss-szal.. Jobbulást kívánok én is KépKépKépKép
Úgy gondoltam, lemegyek a diszkontba, ott sok-sok gyümlé van, hátha valamelyik cég gyárt szilvalevet. Meg megnézem az Intersparban is. Ha találok, feltétlen szólok Neked!
Doris, a görbéd engem is érdekel, hátha tudok segíteni!

Vanda
Vanda

VandaKép
Ok, akkor ide írom a görbémet. A szilvalé érdekel, ha ráakadsz szóljKép
Lányok, bocsi akit nem érdekel a dolog de annyira szeretném ha nem csúsznánk le a dologról mert szeretném, ha tényleg jókor akcióznánk. Így reálisabb képet kaphatnék az endom alakulásáról. Hátha nem okozott elzáródást vagy hegesedéstKép
Görbém:
1. 36.4
2. 36.5
3. 36.3
4. 36.2
5. 36.5
6. 36.2
7. 36.3 itt voltunk együtt
8. 36.2
9. 36.3
10.36.6
BesztiKép
Nem válaszoltál a múltkori kérdéseimre ami a gyerkõcökre vonatkoztak. Minden OK mindkettõvel? És Te hogy érzed magad? Remélem minden rendbenKép

Köszi a segítségetKép

doris

Vanda!

Elõször úgy gondoltam, hogy három napig negyedeket szedek és utána a feleket, de nálam jelentkezik a szédülés mint mellékhatás. Ezért csak lassan hetenként emelve fogom szedni pontosan úgy ahogy Te is javasoltad.

Régen volt egy nagyon finom szilvalé, de már nem gyártják.
Sajnos szerintem másikat sem, de ha találsz feltétlenül írd meg, mert nagyon szerettem.

Caldea
Caldea

Caldea, Doris Kép
Sajna nincs a ker.piacon rostos szilvalé.. A legjobb, amit tudok és tenni fogok, hogy szilvabefõttet turmixolok össze.
MelindaKép Te ajánlottad a szilvalevet. Van egyáltalán a kereskedelemben ilyen gyümlé? (Bár tudom te Németo-ban élsz)

Doris, a görbéd:
Kép
Vanda

Doris,
megnéztem, szájban méred a hõdet. Lehet, hogy a 7. napi minimumot nem tudtad kimérni, vagy a 6. napon hideg volt a szobában, és ott picit magasabb lett volna. Elképzelhetõ, hogy a 7. napon, vagy a 8. napon volt PÉ, de ez legegyszerûbben akkor derül(ne) ki, ha 8+14= 22 napra jön(ne) meg -amit ugye nem szeretnél.Kép Szerintem a 7. napi együttlét reménnyel kecsegtet, ha ez a ciklusod rövid. Párod mikor lesz legközelebb otthon? Kép

Vanda
Vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: