A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszönjük a gratulációkat! Vikka nem lesz modell, mert nem engedem neki, csúnya világ az Kép Hasonlít nagyon... általában azt mondják, hoyg rám, mert a szemét tényleg tőlem örökölte (remélem a látását nem), de az orra tiszta apja, meg a fejformája is, úgy hogy mindenki azt lát benne, akit akar, egyikünk sem tagadhatja le Kép

Ildi: Még nem üt, de már próbálkozik ököllel Kép

Unique: A Bencsik tényleg aranyos, jó választás Kép Nekem nem ő a dokim, de találkoztam vele, amikor bent voltam.

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Ancsi ne foss! BB-nél jó kezekben leszel.Kép

Lányok, láttam C&A-ban Snoopy-s tangát. 3 db volt egy csomagban, és lehetett olyat választani, amiben nincs pirosKép, 1296 Ft-ért.

Zanza
zanza

Oxi, nagyon csini Vikka!Kép
zanza

ndi! ez tényleg valami más, de eltettem a linket jobb napokra Kép)

a madártejet nagyon gyorsan és könnyen el lehet készíteni, csak utána órákat kell várni, hogy hideg legyen

Moose! nemsokára Nyúl folyamatosan trécselni fog!!!! 36-os a méreted??? APÁM DE JÓ NEKED! én oviban hordtam akkorát utoljára!

Zanza! én már tök régen vettem snoopy-s tangát, beeee. csak most valahogy nem kényelmes Kép Kép Kép Nekem most a böhömlajcsi méretű snoopys bugyik jönnek be, a kórházba is majd azt viszek.

Oxi, szerintem is édi Vikka, főleg, hogy az ujjával okét mutat. (profil kép)

39+1

ancsipancsi

Zanza, a tangáról az jut eszembe, hogy mikor legutóbb a Woman's Secretben akarództam ilyet vásárolni, az eladó kiscsaj közölte, hogy az én méretemben olyat nem gyártanak.
paff. azt már nem lett volna kedvem neki elmagyarázni, hogy 34-es méret vagyok, csak szültem egy gyereket.
ja és Moose, szörnyen irigyellek a gebeségedért. (tegnap babakocsitologatás közben egy idő után kifejezetten zsibbadt a senekem a sok rengéstől Kép) de elhatároztam, türelmes leszek, a szopi végét mindenképp kivárom, aztán nekiállok aktívan eltüntetni a hájam.

votiv 8)
votiv

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Mi ez a sok negativ kisugárzás tanga-ügyben!Kép Ja, láttam 40/42-es méretet is.Kép

Moose, áruld el hogy csináltad? Légyszi.
zanza

Proone!
nekem úúúúgy tecccik a táblázat...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi!
mi lesz a vége? operácIÓ??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tényleg gyártanak tangát még az én XXXL-es méretemre is Kép , persze a divatboltokban nem árulnak ilyet, abár a triumph is gyárt és nagyon jót, így még a terhesség alatt is azt hordtam.

Zsanci, ha jó a tábla akkor miért nincs benne a fiúkról kép??? Én rekamálok!!!

Moose által írt cora-s bodynak a minősége jó én már mostam is őket és nincs deformálódás, tekeredés, nagyon jó anyagból vannak, csak tényleg kell a méretezésre figyelni, Brúnónak a 18-hós jó, persze laza rajta, de az ujja már most éppen csak végigér. Moose te ezeket télre vetted, hogy 24 hósat vettél?
zsebi2004

Votiv!

Kerestelek a táblában, aztán rájöttem, hogy nem vagytok benne!Kép
Meg Neet sem!

Más kérdés szintén hozzád!Kép

Ez ugye nem általános, hogy hajdinát, meg kölest meg ilyeneket ajánlanak a védőnénik hozzátáplálásnál? Vagy Ti eleve makrobiotikusan táplálkoztok?
ildi76

Zsebi!
Mostanság nem tudok kicsinyiteni képet, ilyen hatalmasat meg nem tudok ide felrakni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, lehet, hogy megbocsátom Kép
De ha átküldöd az óriási képet akkor lekicsinyítem és visszaküldöm Kép ezen ne múljon a dolog Kép
zsebi2004

Zsebi!
okés!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi Zsebi végre valaki pozitívan gondolkodik.Kép
zanza

Még nem is meséltem, DE: Iginek tegnap adtam ÕSZIBARIT, pedig még nincs is fél éves...Kép Jövő csütörtökön lesz, vagy két hét múlva?! mindegy...annyira izlett neki, és úúúúúúúúúúúgy falta, mintha SOSEM adtam volna neki még kaját!! Tegnap csak úgy poénból odatoltam a szája elé egy szeletet, és ráugrott, szopizta, meg harapdálta az alsó két fogával, amit meg leharapott, azt utána elnyammogta...Kép ma már szánt szándékkal adtam neki, sőt le is reszeltem neki, adtam neki egy csomót, és mikor befejeztük, hát tökre ki volt akadva, és kiabált velem ,hogy ne vigyem el a kajáját...Kép
háládatlan disznaj...Kép
de tök édi volt!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Emma pont ma 3 hónapos!!! Olyan hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt!
Tényleg, szerintetek lehet, hogy 3 hónaposan máe beindultak a fogai? A héten az átlagnál nyűgösebb volt, meg állandóan folyik a nyála, az ujjai meg folyamatosan a szájában vannak, sokszor már kiköpi a cumit és az ujjait tömködi be helyette.

Oxi!
Viki nagyon édes! Emmának is van egy pont ugyanilyen hálózsákja (na jó, csak kölcsönben Beetrixtől).

Moose!
3 napos miniszünidők (á la Bridget Jones) szuperek, menjetek csak, belföld vagy külföld mindegy, legyetek együtt és élvezzétek ki a maradék nyári napokat!

Proone!
Brühühü, Emma adatai még mindig nem jók a táblázatban. Születési ideje: 2005.05.12.

Kép
Kép
manoka11

Manóka,
Lehet ám, Brúnó nem volt 4 hónapos amikor az alsó kettő foga kibújt.

Zanza,
ugye Kép abár pont ma tettem le arról, hogy a régi ruháim valaha is jók lesznek rám Kép, tényleg felnőtt turi nem érdekel benneteket??? Kép
zsebi2004

Ancsi!

Most olvasom, hogy jövő héten befekszel! Meglátod, minden nagyon rendben lesz, mennek neked a drukkhegyek! Én pont nem leszek itthon jövő héten, és netközelben sem, átküldöm a mobilszámom mailben, küldesz nekem sms-t ha megvan a baba?

Kép
Kép
manoka11

Ancsi,
Látogatás???? Süti?????? Szívesen megyek Kép
zsebi2004

Ancsi!
Látogatás!!! Süti!!! Szivesen megyek Kép Zsebivel, meg Bogárkáékkal...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
Te hozod a tejszínhabot Kép
zsebi2004

Sőt, a sütit is én kapom, jó??? Kép
Bogárka!
mikor mentek savoyázni kimbaloo pólóval??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Unique, na ez jo hir Kép ugyes voltal, majd tudosits!

Zs, en is reklamalok meg segitek kepugyben! Es Votivnal is reklamalok es Neetnel is es ...hu, ki is hianyzott meg? Nem jut eszembe, de valaki log meg.

Lindi, a Kiskorona utcaban cuki is van, vagy csak ide lehet telefonozni a rendeleseket? Mert nyitvatartast nem irtak, de vegulis mindegy, mert annyira kozel van, hogy reggel le is setazok a nyullal es ha tenyleg itt vannak, rogton jol megkostolom mindet Kép

Zsebi, ennyire nagydarab lenne a nyulam? Vagy ilyen vekonyka srac Bruni? Vagy nem egyforman meretezik a kulonbozo Corakban a cuccokat? Na majd holnap jol megmeregetem a nocim. A 24hos eppen jo ra. Egyaltalan nem lotyog es nem hosszu, pontjo. Egyebkent az intersparos bodyk szinten jo minosegu pamutok, mar en is kimostam a delelotti beszerzest.

Gebesegert meg ne irigyeljetek, mert aki mindenhol vekony, az tenyleg mindenhol az (ertsd: a mellek is fogynak/eltunnek/stb.). Egyebkent Zanza kb igy kell csinalni: keveset es rendszertelenul enni, idonkent aggodni vagy bosszankodni, idegeskedni kicsit, rengeteget ugralni a gyerek mellett, futni utana, emelgetni es hosszutavon cipelni, rohanni a babakocsival (lehetoleg emelkedore felfele) Kép de valszeg alkati dolog is lehet, mert nyul elott, 38as koromban is barmennyit ehettem, meghat ugye a szules sem hasznalt, sot... es a tesoim is tok gebek, meg kisebb didikkel, rossz rank nezni Kép Votiv meg ne panaszkodjon, mert o most toknormalis (az elso pikniken legalabbis az volt eshat le is fenykepeztuk, ugyhogy nincs apellata Kép )!

Manoka, ugye, hogy rohan az ido? Fog tenyleg lehet, a dokink vagy szazszor elmeselte, hogy az unokajanak negyhosan mar ket foga volt Kép a nyalazos szenvedes nekunk is haromnal kezdodott, de fog csak hathosan jott. Utazasugyben meg kepzeld, kineztem tegnap ket helyet a bakonyban es ma rajottem, hogy az egyikhez apanak van 25% kedvezmenye (valami nyugdijpenztaras kartya, egy rakat hotel meg fitnessz meg fodrasz meg mittomenmik elfogadjak, medimom is 10%ot ad mindenfelere, nogyogy, uh is), ugyhogy mindjart intezem is Kép
moosejaw

Moose,
Bakonyban hová????? Pünkösdkor Bakonybélen voltunk Kép
Szerintem Brúnó átlagos 79 cm és majdnem 10 kiló.
zsebi2004

Moose!
Giginek akartál még reklamálni...Kép táblázat ügyben..
Zsebi!
holnap küldök át neked fényképet kicsinyitésre...Kép köszi
na, jóéjt mindenkinek...
ja, és Moose, én ugyanigy fogyózok, mint te, és mégsem fogyok vissza a súlyomra...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi most megis filozom: Sumeg (http://www.hotelkapitany.hu, ide van elmeletileg kedvezmenyunk) es Bakonybel (http://www.bakonyhotel.hu, "a szalloda szolgaltatasai" menupont alatt "bababarat szolgaltatasok" menupontot nezd meg, szal ez most nagyon szimpi, nyul szerintem odalenne a gyonyorusegtol Kép ) kozott. Itt voltal? Milyen? Egyebkent a muszeresznomet haromhete mertek 10,13 kilot es 73 centit, de nekem nagyon gyanus, hogy sokkal hosszabb. Tomeg viszont valszeg stimmel. Na majd megprobalom lemerni holnap, mert mostmar marha kivancsi vagyok tenyleg mennyi.
moosejaw

S.O.S!!
A Kismama újságban volt egy hirdetés (külön lapon) egy újpesti bolté. Meg tudnátok mondani a bolt cimét, meg, hogy mettől meddig tart az akció???
Köszi!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
sajna nem tudok segíteni.

Moose,
Bakonybélen ebben a hotelben voltunk. Nekünk nagyon tetszett, de azért a bababarát szó nem éppen fedte a valóságot, adnak ágyat a szobába és van 2 db etetőszék az étkezőben, de semmi egyéb, tehát ha kaját akarsz melegíteni akkor nincs kirakva mikró, hanem le kell menni a konyhába és kérni, hogy melegítsék meg, ha forró vizet akarsz akkor a recepción adnak a kávégépből, tele van lépcsővel, például az étterembe is csak lépcsőn lehet lemenni, nekünk akkor még kellett a babakocsi Brúnónak és cipelhettük, nem volt gond, de nekem a babarát szó kicsit többet jelent mint egy ágyat és egy etetőszéket, ja és a szobába nem lehetett kérni az etetőszéket, így ha netán abba akartuk eteteni akkor lecsattogtunk az étterembe.
Egyébként egy nagyon szép parkban van és van ugyan játszótér, de ez akkor még nem volt felújítva és nem 1 éves gyerekeknek való játékok voltak.
Viszont jókat kirándultunk, kedvesek voltak, segítőkészek, összeségében jó volt és megyünk is még oda, csak azér írtam le a bababarát dolgot, hogy ne érjen meglepetés.
zsebi2004

Zsanci!
A Kenguru Goldos? Árpád út 183-185. Tel: 435-5005
és aug.1-től 31.-ig!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!
Köszi!
Ez az, ahol a chicco babakocsit lehet kapni??? egy kék papiron volt asszem...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Manoka!
Most már jó Emma kora..? Mindenkit átnéztem...

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Moose,

Én most ezt néztem ki:
http://www.szepalma.hu/
zsebi2004

Zsanci!
Ez sajnos nem az szerintem, legalábbis nem látok rajta ilyent Kép
Bocs, én csak erre a papírra emlékeztemKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsanci!

Szerintem a Babyplanet áruházra gondolsz.
IV. Aradi u. 16. H-P: 10-19, Szo: 10-18, V: 10-16
Itt vannak Chicco babakocsik, nem tudom, az akció meddig tart.
Ez egyébként a Recontra boltja. (Újpest Központ metróvégállomáshoz van közel)

Móni

KépKép
nonni

Votiv! akkor mit szóljak én, aki már ilyet meg se mer kérdezni, mert folyton ilyen válaszokkal méltatnak. amúgy van 44/46-os is, mert én is olyat szoktam venni.

Zsanci, gondoltam vakáció Kép)) lesz a vége

Ildi! gondolom azért ajánlanak hajdinát meg kölest, mert az gluténmentes. (ellentétben az egyéb gabonákkal, amiket még nem lehet adni a kőcnek)

Manóka, persze Kép.

Zsebi, Zsanci, Bogárka, stb. gyertek csak Kép . előre szólok fosul fogok kinézni, pedig meg se szenvedek a kölökért. legjobb mondjuk sztem péntek délelőtt, mert csüt-ig nem kelhetek fel, esténként van ki bejöjjön, délelőtt meg olyan árva leszek Kép . miccótok? na kinek írjam meg a telefonszámom, hogy SMS-ben tudjunk majd egyeztetni? küldenék egy fotót is, elrettentésképpen Kép

Moose, és még így kell születni, ilyen fajtának.

Proone! olyan szép a tábla!!!! úgy imádom, hogy ott van a kis csecsemőbabám!!

ancsipancsi

Zsebi engem érdekel a felnőtt turi.

Zsanci lemaradtam a kismamás segítségről.Kép Pedig még a Kismama is asztalomon van.
zanza

Ancsi, nekem, nekem. Kérek telószámot.
Mit vigyünk?Kép
zanza

Zanza!

meg is írtam naivan

és SEMMIT NE HOZZATOK! (esetleg felmosófát, ha olyan durva lenne a látványom)

ancsipancsi

Ancsi, pedig sütit viszünk, különben Zsanci nem jönne Kép
zsebi2004

ja, ő ehet, mert ő karcsú Kép

erről jut eszembe. szerintetek éhen fogok halni a kórházban?? hozassak majd magamnak valami kajcsit?

ancsipancsi

Sziasztok!

Voltam ma a biopiacon! Tök felpakoltam meg kihajtottam magam!Kép
Most alig élek! Pedig ma még tervben van, hogy elmegyünk Timivel meg apával Budafokra nosztalgiázni!

Zsanci!

Timi is imádja az őszibarit! Meg múltkor kinézte a számból az egész sárgarepkát, amit ropogtattam, úgyhogy úgy egészben elé toltam és nekiállt ropogtatni a két kis fogával! Aztán amikor elvettem Tőle hisztizett!Kép

Ancsi!

Kaját rendelj, mert éhen halsz! Ez komoly!

Proone!

Tök rendi vagy, hogy mindig felrakod a táblát! De nem írsz semmit magadról! Hogy vagy?
Már akartam kérdezni, hogy Budafokon merre laktok?

Én egyébként megint le vagyok robbanva kicsit...csak hogy meglegyen a mai panaszadagom! A pajzsmirigyem úgy nyomja a gigámat, hogy alig tudok nyelni, mostmár fáj is a nyelés! Ha nem javul, akkor hétfőn irány a doki Újpestre! Remélem nem azt mondja, hogy műtét!Kép

ILdi
ildi76

Ancsi, nehogy most ne akarjál enni !!!!
Ne most foglalkozz a súlyoddal, majd egy év múlva, úgyhogy a sütit elsősorban Neked visszük, Zsanci csak másodlagosan kap majd belőle Kép

És rendelj kajás szerintem is, nekem legalább is kellett,
zsebi2004

milyen kajákat kérjek be?? mit praktikus?

és evőeszközt tényleg kő vinni, meg tányért?

ancsipancsi

evőeszköz tényleg kell, tányér: na erre nem emlékszem Kép
Amit megkívánsz, mondjuk nekem a hideg kaját kellett kiegészíteni mert az egy szelet fehér kenyér egy szelet felvágottal vaj nélkül nem az én világom. Szóval én olyanokat kértem amivel ezeket az étkezéseket lehet pótolni, na és persze egy kis nasit Kép
Mondjuk a nagymamám másnap reggel, megjelent egy nagy bödön húslevessel, rántott csirkével és nagyon jól esett egy kis hazai íz Kép
zsebi2004

Köszi megkaptam, és a képet is.Kép
Ancsi ne olyat kérj, ami alapból puffaszt, (mint amit az én kezdő nagymama státuszba lépő anyám hozott)
Ja, és sok folyadékot hozzanak, persze lehet kérni teát is a növérkéktől (de délután felé az már legtöbbször nincs)
Milyen sütiket szeretsz, sósakat vagy édest?

Ildi ez nagyon durván hangzik, remélem tényleg nem lesz műtét a vége.
zanza

Ancsi!

Tányért is érdemes vinni, vagy inkább mikroba tehető ételhordót! Abban meg tudod melegíteni az ebédet vagy amit hoznak!
Innivalót érdemes rostosat behozatni az ásványvíz mellett! Nekem sokat segített, hogy ne legyen szükségem a Glicerinkúpra, meg Tisasenre!

Lányok! Tudom, hogy nagyon későn kérdezem és nincs sok remény, de nincs valakinek jan. 20-i újságja? Rámjött valami és olyan jó lett volna nekem is elrakni egy aznapit emlékbe! Ugye nincs már senkinek?KépAzért köszi!

Moose!

Talira összejön a Nationalos CD? Ha jól emlékszem valami alkatrészt összetört a macsek múltkor!Kép Most mi a helyzet vele? Van remény?
ildi76

Ildi, szerintem legrosszabb esetben könyvtárban van, csak másolatban kapod meg!!!
És köszi a rostos tippet, a párom azt mondja, hogy esetleg lehet, hogy nézik a kórházban, hogy rendesen van-e széklet, és ha nincs, akkor nem engednek haza. Vagy ez már csak régen volt?

Zanza, hogy őszinte legyek, most a sósakat kívánom, de lehet, hogy visszatér az édesség éhségem. Épp most küldtem el apát fánkért Kép

Nem vagyok egy ásványvízbuzi, de most majd hoznak be nekem szénsavmentest (pedig nem sokkal többre becsülöm, mint a csapvizet Kép ), és otthon elkészített gyógyteát, mert én a fekete teától (csersav) hányok, úgyhogy hiába is kérnék a nővérektől. Az én gyógyteámban meg lesz egy Milford áfonyás, meg kettő Laktoherb filter Kép .

ancsipancsi

Ancsi ezt a széklet dolgot csak kérdezik, ha 2 napig nincs, akkor Tisasent adnak.
Ja, ha szereted az aszalt szilvát, az is jó + a rostos üditők.Kép

Akkor egy kis sós falatkák? Lányok, nektek jöhet?Kép

Ildi, nekünk sincs, max. CBA-s újság.
zanza

Ildi - Széchenyi Könyvtárban bármely aznapi újságból másolnak neked, egyébként meg az internetes kiadások archívumát is vissza lehet keresni - ugye-ugye, mire képes a technika!
remélem javul a torkod Kép

köles/hajndina/védőnő szerintem még sose látták így egymást. a védőnőm, ha előkerül, csak azt kérdezi, adok-e májat (brrr) a gyereknek.

Isti egyébként tegnap sárgabarit kapott, Blaye után kis őszibarackkal keverve, és nagyon csipázta!
ma meg padlizsános pulykát evett
aztán egész délelőtt/du ordítozott a foga miatt, pedig beadtam neki némi panadol szirupot is, Moose után Kép
annyira szenved, hogy én is sírógörcsöt kaptam tőle, teljesen átvettem tőle afeszültséget... (pedig ma van a szülinapom)
most épp elájult szegényke, úgyhogy gyorsan leadtam a cikkeim, így percekkel a lapzárta előtt, miközben a szerkesztőségből percenként rámtelefonáltak...
volt már egyszerűbb is az élet

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: