A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

A Savoyában mindenképpem menjünk, mivel eddig náluk ittam a legjobb jegeskávét és következőleg én is akarok sütizni Kép

Camponába is van jó kávézó, talizhatunk, de meg kell várni amíg lesz autóm Kép Kép
zsebi2004

Volt ma nálunk Blaye és Vince. Vincének teljesen nagyfiús tüsi haja van, és már tud simogatni. Nagyon édesek voltak Grétivel, egymás kezéből kapkodták ki a játékokat.

KépKép
KépKép
lindicita

Bogárka szerintem mikortól mehetünk anyukádhoz leadni a csomagot? Mert inkább 6 körül mennénk ha lehet.
zsebi2004

Keisha, en valoszinuleg nala fogok szulni - nem o a valasztott orvosom, de mivel szabin van, o helyettesiti.
Eddig ketszer talalkoztam vele - mindketszer rendi volt, egyszer vizsgalt, teljesen fajdalommentesen, amin meg is lepodtem.
A baratnom kedden szult nala, o nagyon meg volt elegedve vele. En valoszinuleg ket heten belul "randizok" vele a szuloszoban. Kesobb be tudok szamolni rola, ha addig raer a dolog.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bogárka,
A ruhás szatyorban benne van az a kimbaloo póló is amiről a Zsanci beszélt, véletlenül benne hagytam. Egyébként a süti és ruhák leszállítása megtörtént Kép
zsebi2004

Unique!

Mást is hozott! Kép Csak mint kiderült nem tudta, hogy rá várok a kajakészítéssel!Kép

Timi elkezdett kúszni!Kép Olyan édi, ahogy evickél!Kép Most aztán majd pláne résen kell lennem, hogy utolérjem!Kép

ILdi
ildi76

IldiKép
Mindenesetre nagyon megnyugtató, hogy előkerült, nem? Kép
Ajjaj, amikor elkezdenek kúszni-mászni... Egy szabad perced se lesz! Kép (ja, én mondom, a nagy szakértő Kép)

KeishaKép
Jó doki, én csak jót hallottam róla. Kedves, rendes, jó szakember. Olyan ajánlotta, aki ott dolgozik az imrében, szóval hihető a forrás. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

zsanci,
te egy tündér vagyKép ezek szerint nyomozol a pici barnaKép után nekem???????angyal vagy komolyan,imádlakKép
homeo akkor most még egyszer: a dpt-n filózol azt tudom de az mmr+opv+hib-en is?nem vagyok képbenKép

buta gigiKép
Vendég

Zsanci: szóval akkor bébi is kaphatja. Na rá fogok kérdeni, hogy a harmincasból adhatok-e, mert akkor közvetlenül hatna rá.

Képzeljétek ma kapott egy új babakocsit Fannibébi, de az utat végig űvöltötte, mármint a vásárlását.... Úgy képzeljétek el, hogy a minimanóban már komplett hülyének néztek minket. Biztos gondolták, na ezek is jófejeknemtudják lehiggasztani a bébit... de sebaj. Megkapta és kész. Alig tudott itthon is elaludni, annyira megviselték az események.

Ja és nemhogy gyarapodna, hanem foggyott ez a sírás jó fogyokúra. Tudom ajánlani bárkinek. Bár kicsit fárasztó négy órán át űvölteni, de hatásos. :-))

Megyek pihenek, mert kimerített ez a vásárlás.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsebi!
Köszönjük! Már Anyukám is informált a találkáról! Kép

Zsanci!
Akkor eljösz a kimbaloo pólóért?

Johi!
Milyen babakocsit vettetek végül?

Na megyek, ma Anyukám palacsintát sütött nekünk, benyomok néhányat ... Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi, Gréti boldog szülinapot!

Mikor lesz Savoya, vagy Campona látogatás?Kép
zanza

jaajaj, itt 2 napja áll a bál, a 3. (ez már felső) fog végre kinn van, csak a 4-et várjuk, az még nem tört át
az első 2 nem volt ilyen rossz, most kifejezetten szenved szegény, nem tud aludni, enni se nagyon akar, ráadásul minden csodaszer csődöt mondott, ennyit még összesen nem hallottam nyivákolni a kölyköt
2 órás ringatás után aludt el nagy nehezen, kézben, na ilyen se volt még

viszont elkezdett tipegni! kapaszkodik a rácsba és áttotyog egyik oldalról a másikra, és néha guggolásokat csinál Kép és persze mindenre és minden körülmények közt felkapaszkodik Kép
pl. az elolvasott újságokat egy nagy fonott kosárban tartjuk, ma odakúszott, felállt, egyik kézzel kapaszkodott a kosárba, másikkal meg szórta kifelé belőle a lapokat Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Ma nagyon jó napunk volt, itt volt anyukám, délelőtt tudtam intézgetni a dolgaimat, du. pedig együütt elemtünk szemorvoshoz kontaktlencsét rendeln, utána meg sétáltunk és fagyiztunk.

Ami viszont gáz, hogy van a hátamon valami kiálló anyajegy vagy szemölcs és marhára viszket már egy ideje, ráadásul ott van a melltartó pántja is. Amúgy is tele vagyok anyajegyekkel, a nagypapámnak pedig melanomája volt, szóval most jól beparáztam. Hátfőn megyek is bőrgyógyászhoz.

Manó!
Nekem is volt hasonló problémám, igaz csak ahogy megtöröltem a hátsó felem a papír lett egy kicsit véres, de ez kb. 2x volt. Ja, és elég nagy erőlködés után, szóval valszeg fel lettek sértve ott a dolgokKép Remélem nálad sem lesz semmi komoly!

Zsanci, Ildi! (összevonom a babaúszásos válaszokatKép)
A Camponába akarunk majd menni, mert feleannyiba kerül mint a Rubin és most csak erre van pénzünk, erre is éppenhogy. Úgy terveztük, hogy szept. elején kezdjük el, de tegnap azt mondta a doki, hogy várjuk meg a négyhós oltást, úgyhogy októberre csúszik a dolog. Ildi, bejelentkezni szerintem csak úgy tudsz, hogy szombati napon odatelefonálsz és mondod, hogy jövő héttől mennétek, akkor meg tudod kérdezni a babakocsit is.

Kép
Kép
manoka11

gigiKép
Van egy tippem hogy lehetne kideríteni a pici barnát Kép
Szt Imre kh számát felhívod (ez már egy speckó szám, kutatás eredményeKép): 464-8737 ott ha rákérdezel, a hölgy megmondja a dokik elérhetőségeit. Bármelyikét. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lindi!
Boldog szülinapot!

Tegnap vettünk egy játszószőnyeget Emmának, nekünk nagyon tetszikKép, ő még csak most szokja, annyi minden van rajta, csak kapkodja a fejét, olyan édes!

Kép
Kép
manoka11

Votiv,
Brúnónak dettó ugyan ez volt, alsó kettőt szinte észre sem vettük, a felső kettő viszont nagyon gáz volt, éjszakai visítva ébredés, nem akart visszaaludni, óránkénti felsírás stb. viszont utána megint alig volt balhé a többinél, jelenleg 9-nél tartunk.

Manóka,
Mi a Camponába jártunk úszni és nekem semmi gondom nem volt, persze nem tudom összehasonlítani a Rubinnal, de nem volt olyan amiért bántam hogy nem a Rubinba mentünk.

Bogárka, nem túlzás ez egy kicsit?? Palacsinta süti...Kép És mit mondott anyukád?????
zsebi2004

Zsebi!
Beetrixék is oda jártak, és azt monta, Lillának sem volt soha semmi gondja, nem kapott el semmit. Ti mikor kezdtétek és mennyi ideig jártatok?

Kép
Kép
manoka11

Bogárka!
Akkor megyek!! Kép Mikor?

Sajnos nem jött össze, hogy pótfelvételizzek...Kép most nagyon depi vagyok...
Gigi!
Várjá' má'! most akkor mi van a 15 hós oltásban??? MMR bogyó biztos kell...sztem mehet az acth hib+DPT is. Még, ha nincs is benne DPT, akkor sem baj, mert akkor azt majd jól nem vezeti ki...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi, Heppi börzdéj!
Borisznak is nagyon boldog szülinapot kívánok, bár kissé lemaradtam, bocs. És Vikinek is boldog 2hóst ám!

Mégis volt időm visszaolvasni, bár a vége kicsit skoppa-hoppa lett Kép
Gigi, a póló tényleg C&A! Kép akkor a talin tisztára meghasonolunk majd ha szembejöttök! Kép
szülhetnél még csajszit, akkor én is szülnék még fiút Kép
és persze Ancsinak is igaza van, mert úgyis mindig a csaj választ, ő meg csak azt fogja hinni, hogy ő választott Kép

Esztinek gratula a Balcsi mellé az akrobatikázáshoz! jellemző, hogy ha ezek a babók egyszer megindulnak, kő kövön...

Dora, Moose igazat szólt, én már a 36 héten kinyíltam, mint rózsabimbó, aztán majd' 6 hétig sikerült még benntartanom Kép de az rekordkísérlet volt! (arra, hogy ez lesz az első gyerek, "aki nem jött ki", de ez nem jött össze, de már nem bánom Kép)

Manó, én nagyon drukkolok, hogy semmi gond ne legyen! fel a fejjel, hisz egy szülésen már túl vagy! Kép

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kedves bíztató szavakat, Manókának külön köszönet a gyógyulásos hírért Kép
sajnos most nem túl rózsás a helyzet, már egy 20 centis daganat van a kislány mellkasában Kép

és az orvosa ez a ******* azt mondja, ne adjunk neki vitamint, mert az a rákos sejteknek is jót tesz. ezzel a logikával talán enni se kéne adni neki!???? brrrrrr. megáll az ész. na most még jól kibosszankodtam magam, megyek, elnyúlok, a fél tabán a lábamban van.
jóéjt mindenkinek, Ancsi, Dóra, ti is aludjatok, amíg lehet! Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci!
Milyen pótfelvételi? Lemaradtam...

Kép
Kép
manoka11

votiv,
mennyire hiszel a természet gyógyászatban??????
ha érdekel írok mailt és elmondom amire én gondolok....én 3 embert ismerek akik ezt a kúrát megcsinálták és meggyógyultakKépgigi83kukacgalambpontre írj és akkor ha érdekel leíromKép
amúgy meg szüjjé' má' te is csajtKép

zsanci,
akkor a régi dpt-t amit kaptunk azt kivezeti,nemKép?
Vendég

Gigi!
Igen!!!
Manoka!
hát, pótfelvételi, akik lemaradtak a rendesről, vagy nem vették fel őket...én erről is lemaradtam, de sebaj, majd jövőre...csak tudnám ki fizeti majd a 3. évemet. Akkorra már nem leszek gyesen...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Keisha, en csak majdnem szultem nala, mert meg epp elcsiptem a dokim szabi elott es igy megsem helyettesitette, de a szobatarsam nala szulet es mar ezereve a paciense volt es odakat zengett rola Kép

Votiv, megiscsak itt Kép hogyhogy ilyen nagy? es mikor vettek eszre? vagy nagyon gyorsan nott? Kép

Johanna, megnyugatatasodra kozlom, hogy ma atbongesztem egy csomo belfoldi izet es hirtelen tobbet is talaltam, ahova elmennek, es megbeszeltem apaval, hogy mivel ugyse akar hosszu (mint pl egy het, bar sztem az egyaltalan nem hosszu, dehat meg csak most kezdunk gyerekkel utazni, szal ovatos) kiruccanast, hanem inkabb tobb rovidet (pl 3-3 nap, vagy ilyesmi), akkor egyik legyen itthon, masik meg kinn. Na mit szolsz? Kép
moosejaw

Zsebi!
De! Túlzás! Már érzem is, hogy gurulok, rá se merek állni a mérlegre Kép... és a sütid még csak ma jön!!! Kép
Anyukám azt mondta, hogy Brúnó nagyon édes, bár épp aludt, és Te is helyes csajszi vagy Kép!

Zsanci!
Jövőhéten H-SZ még itthon vagyunk, esetleg valamelyik délelőtt (bár Petrát kedden elviszik anyósék kirándulni). Vagy ha Savoyázunk egyet ebben a 3 napban, akkor ott.

És... jó reggelt!
(úgy látszik én tartom mostanság a hajnali frontot... de hát a fiatalúr kis pacsirta Kép vagy inkább Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, a dizeleket, meg a katalizátorosokat. (mert ha üzemanyagégetési problémái vannak, akkor valamennyi a katalizátorban ég el, és az tönkremegy ettől)

kedden délelőtt 9-10 között be kell feküdnöm a kórházban, teljes menetfelszerelésben, elhelyezés után felküldenek az aneszteziológiára, kivizsgálás végett, és én - hacsak nincs egyéb akadálya - az epidurális érzéstelenítést fogom választani, a babára nézve kockázatosabb altatásnál. utána megnéznek még UH-n, hogy nem fordult-e be, de ha be is fordult, akkor is bent kell már maradnom. ha nem fordult be, akkor szerdán délelőtt császárral fog születni a babuci.ELÉGGÉ FOSOK! ÉJJEL SEM ALUDTAM, MERT MÁR JÁRT AZ AGYAM. Kép)))
Dorka, jössz? Kép

Ildi! elméletileg a kispapa írni fog nektek, hogy mi történt a kórházban. a talira később megyek majd. nem vagyok én titokzatos, hanem inkább behemót, aki nem tudja már vonszolni magát. Kép

Gigi! és most jobb Bálint szeme??

Unique! de Bardóczy Zsozsó éppen szabin van, úgyhogy nem fix, hogy el tudod érni.

Johi! hogy bírtad idegekkel????

Votiv! kitartás a kis Istinek! az kislány orovosa elég nyers, nem annyira a vitamin, mint a fehérje táplálja a rákos sejteket, úgyhogy inkább a húst kell mellőzni. de gondolom, hogy már ezer meg ezer tanácsot kaptatok.

féllábbal a 40. hétben Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Gigi!

Nekem is megírnád azt a gyógymódot? Illetve, ha tudsz olyan megbízható term. gyógyász dokit, aki ért a diétához, ha erről van szó! Az érdekelne! Köszönöm!

Votiv!

Tényleg érdemes kipróbálni a természetgyógyászatot! Mármint nem a sarlatán Táltosokat stb, akik mindenféle hókusz-pókuszt csinálnak, hanem a diétát! És nem kell hinni a dokiknak! Csak rémisztgetik az embert! Nekem már volt pár nyavajám az életben, amire azt mondták, hogy nem szabadulok meg többet, egész életemben gyógyszert kell szednem, bla, bla... és mégis kimásztam belőle! Jó persze ez komolyabb dolog, de nem mindig van igazuk, más gyógymódot is érdemes kipróbálni! Hány éves a kislány? Mit tud az állapotáról? Ha nem indiszkrét a kérdés!

Johanna!

Sétáltok ma? Délelőtt vagy délután? Hány körül?

Ildi
ildi76

Zsebi!
Méltem Neked, de itt is nagyon köszi a sütit, meg a rucikat!!! Kép

Zsanci!
Mi a jobb Neked? Ha odaadom Anyukámnak a kimbaloo pólót, és oda mész be, akár hétvégén, vagy eljösz ide jövőhét elején, vagy savoyázunk... Na?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Megérkezett a véreredményem tegnap Kép Épphogy nem vagyok vérszegény és nagyon alacsony a vasszintem... Pedig reménykedtem, hogy az egy éve szedett vastablettát végre abbahagyhatom Kép

Tegnap egész nap hidegfrontos nyűgi volt nálunk. Elmúlik, vagy mérséklődik ez majd? Mikorra várhatom? (Sosem elég jó nekem ez a lány...)

Ancsi: Drukk hegyek, hogy addig még megforduljon! Pihizz sokat, ha nem is alszol, legalább lustizz Kép

Johi: Nem irigyellek... Utána legalább volt alvás éjjel?

Sütihiányom van! Énis kérek soksok sütit!

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi, Zanza, Manóka, Votiv! Köszönöm a szülinapi köszöntést!

Oxi! Gyere el hozzánk, van finom szülinapi torta. Kicsi párom kitett magáért. Tegnap este elvittem Grétit a játszótérre hintázni, és mire hazaértem várt engem egy nagy csokor virág, egy nagy fincsi vaníliás torta, amin égett a 30-as gyertya, meg egy ajándék kis Nikon fényképezőgép, ami kisebb mint a tenyerem, és nagyon szép képeket csinál.
A torta egyébként bio torta, mert nincs benne cukor, meg állati fehérje (tojás), meg liszt.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

De jó! Ez tök jó szülinapi ajándék!Kép
És akkor miből volt a torta, ha semmi nincs benne?Kép
De most komolyan! Nem tudod rendelte valahonnan? Vagy esetleg párod sütötte?És fincsi volt?

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Boldog szulinapot az unneploknek!Kép

Ancsi, en kedden megyek NST-re ugyhogy be tudok ugrani hozzad, ha gondolod. A szamomat tudod.
Ki csinalja a csaszart?

Votiv, ez nem semmi! Nekem a kiirasig is mar csak 10-12 napom van, tulhordani meg csak nem fogom kinyilt mehszajjal.Kép
Tegnap tobbszor kemenyedtem, este voltak nagyon-nagyon gyengusz fajasaim, szeritnem a hetveget meg biztosan "egyutt" toltjuk.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bogárka,
Anyukád is nagyon aranyos Kép
Brúnó kb. 1 hete egyszer alszik napközben, ebéd után, viszont estére nagyon elfárad és ha ilyenkor ültetem be a babakocsiba akkor garantáltan elalszik. Ez történt tegnap is, nem is akart 8-kor elaludni, csak fél 9 után Kép
Örülök, hogy ízlik a süti, azért szeretem mert szinte csak be kell szórni a tepsibe a hozzávalókat és meg kell sütni.

Oxi,
Sajnos messze vagy tőlünk, pedig neked is szívesen sütök sütit Kép

Jó természetgyógyász engem is érdekel.
zsebi2004

Ildi, gondolom egyéb gabonából (esetleg pehelyből), meg gyümölcsből van Lindi tortája, ami szintén szénhidrát Kép . ...mivel minden ami finom, az vagy ártalmas, vagy hízlal Kép

ancsipancsi

Dorka! kedden csak délelőtt kell bemennem, és onnantól kezdve küldözgetnek mindenhova, úgyhogy nem fix, hogy a helyemen leszek.
te mikor mégy nst-re?

a csaszit BB csinálja.

ancsipancsi

9-re megyek NST-re, onnan le a nogyogyaszatra.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

akkor nem fog összejönni, mert én 10-re megyek be egyáltalán, és utána küldözgetnek mindenhova.

ÉJJEL ÓTA, SZINTE MEGÁLLÁS NÉLKÜL tök kemény a méhem (?). főleg a gyomorközeli rész. és marha nehezen cipelem a babucit, a szeméremcsontomat úgy nyomja, mint a fene.

ancsipancsi

unique,
hát ha neked megmondják a számokat felhívod nekem és megkérdezed?a barátnőm felhívta őket mert neki kéne és azt mondta elhajotta egy nem túl barátságos nőKép
mondta hogy majd hívja ha a doki bent lesz és akkor majd telefonhoz hívja meg blablablaKép

ildi,
persze küldömKépahogy le tudok ülni leírni,mert bálint nem szereti úgy ha gépelek mint énKép

ancsi,
hát akkor nagy kalappal vagy hogy is szokták mondani...és ne fossálKépmondom énKép beöntést meg sem érzedKéplegalább is nálam így volt,igaz hogy mikor kaptam már minden mindegy állapotban voltam és nem értem rá vele foglalkozniKépde én is attól voltam a legjobban kikészülve hogy én azt NEM!!!!!katétert sem fogod szerintem érezni az epidurális miatt..nekem az nem volt konkréten,csak kicsit megcsapoltak 4szer,háááááát nem fáj csak kellemetlen,csííííííííípKép
szóval tényleg a nődoki a legjobb szerintemKépaz jó helyen matat,de ha az elöttelévőbe vagy utánalévőbe akarnak azt úúúúúúúúúútálomKép

gigi
Vendég

Lindi: Mennék, de autó nélkül... Kép Biztos fini az a torta. Egyszer majd szavadon foglak, bár akkor meg valszeg torta nem lesz, de majd besütizek valahol Kép

Zsebi: Akkor majd a talin megkóstolom ezt a beszórós sütit Kép

Tettem fel képet Vikiről a profilomba! Csak megkérdeztem tőle, milyen a kiszolgálás és ezt kaptam válaszul Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Juj de drága!!!!! Kép Kép Igazi NÕ!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi! Nagyon cuki a kép!

Ildi! A férjem azt sem tudja szerintem, hogy van konyhánk. Szóval a tortát valahonnan rendelte, de nem tudom honnan, pedig volt itt az asztalon egy prospektus, de nem találom. Ha meglesz jelentkezem. Az összetevői pedig fehér liszt helyett teljes kiőrlésű, fehér cukor helyett barna és méz, nincs benne tartósító, szinező. De naygon fincsi. Persze azért ez is tele van kalóriával.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, akkor nem lehet, hogy Farmos torta? nem tudom pontosan a nevüket, de pont a szt. imre kórház közelében van az "üzem", és cookie-kat is gyártanak, amelyek hasonló összetevőkből vannak.
ezeknek van répa és egyéb tortájuk is.

én madártejet készítettem tegnap, azon élek. még jó, hogy tegnap megcsináltam, mert ma - mint írtam - minden felállás egy kín, és döcögve közlekedek, úgy fáj valami alul, amit nyom a picúr.

ancsipancsi

Ancsi! nem tudom, de nagyon sokféle tortájuk van, azon a prospektuson le is vannak fényképezve.

Na, kikukáztam: www.reformcukrasz.hu

Én is imádom a madártejet, le is adom mindjárt anyukámnak a rendelést, mert mi mindjárt húzunk le Szolnokra egy pár napra.

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi! Ez orulet! Ennyire a finishben! Hu, nagyon drukkolok! Es mostma tenyleg ne csinaljal semmit, csak dolj el az agyon es apa ugraljon korul gyumolcsokkel, vizzel meg amit akarsz Kép

Ja Votiv, azt akartam meg irni, hogy allati edes lehet a srac, ahogy pakolaszik. Szerintem tokjo ez a korszak. Marha nehez nekunk, de tokjo Kép

Enyem lany mar egesz sokszor mondja, hogy ann-nnnna, de nemcsak megszolitaskent, hanem ha barmit akar, azaz ez az egesz mondat, pl. jelentheti azt, hogy vegyem fel es nezzuk az autokat az ablakbol vagy hogy adjak vizet, barackot stb., vagy hogy figyeljek mar oda, jatek kozben nem er olvasni! Kép es mostmar ha a telefont a fulehez teszi, akkor elkezd kozben osszevissza szovegelni, meg kell zabalni, olyan edes Kép hu, en meg jol kivasarolgattam magam, peldaul vettem magamnak ket farmert (36osak, ez szornyu, egy szammal kisebb lettem, mostmar jo lenne, ha ennel nem lennek gebebb, ezt apa is kijelentette, de azert tokjok es most vagy ot evvel fiatalabbnak erzem magam Kép ) meg egy csomo gyerekruhat. Ja, ha rajtam kivul meg valaki hosszuujju bodyt vadaszik, akkor Intersparban most 399ert vannak, de siessetek, mert nem sok es hamar elfogy, ha masok is tizet visznek, mint en, Coraban meg 2290ert 5ot adnak (de ott 24hos meretet vettem a 12hosomra!).
moosejaw

Oxi, ez tokjo Kép szoval modell lesz, mi? Kép hat akkor majd halalra izgulhatod magad miatta...
moosejaw

GigiKép
Tettem egy próbát. Nem kell feladni, nem reménytelen. Az a helyzet, hogy épp egy nem odatartozó volt most benn, akinek halvány d...ja sem volt róla, de:
1.ha van magánrendelése, akkor annak a számát itt megadják, az fix. (én itt katpam meg Bálint dr. és Balogh dr. magánrendelésének is a számát)
2.telefonon el lehet érni a kórházban, az is fix. Én am a dokimat így értem el reggel 8.15-kor. Akkor még relatíve nyugi van Kép

Végül a Bencsik dokit választottam, ajánlásra, meg a Barna dokihoz (idősebb) kifejezetten olyan ukászt kaptam, hogy a stílusa, hmmm... Viszont Bencsik dokiról csak jót hallottam eddig és amikor ma beszéltem vele, nagyon kedves volt, és jó a humora is Kép Nem utolsó szempont Kép
Szóval köszönöm a sok-sok segítséget, amit Tőletek kaptam dokiválasztásban! Kép
Aug végén vár szeretettel a dokim, el is tud vállalni, itthon it lesz a szüléskor. Szupi Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lindi!

Köszi! Hú, itt tök fini kaják vannak! Nem is gondoltam, hogy ilyen jól is néznek ki! A biosütik nem szoktak ilyen krémesek lenni!Kép

Oxi!

Jó a kép! Kép Még mindig egyre jobban hasonlít valakire a lyányzó! Emlékeim szerint azthiszem rád kezd ütni, nem?

Gigi!

Az előtte meg az utánalévőn kicsit gondolkodtam, de aztán rájöttem!Kép

ILdi
ildi76

Még mindig sehol senki? Hol vagytok?
ildi76

Sziasztok,

Ildi: ma szerintem már nem lesz séta, mert szaharin az idő... sajnos.

Lindi: tök jó, ez a tortáslap... és nagyon örülhettél gondolom annak ahogy meglepett a kedvesed. Nagyon jó fej.

Zsanci: Iginek magadtól adod az Ignatiat vagy doki rendelte el? Mert lehet, hogy én is adnék neki de magamtól nem merek.....szerinted?

Oxi: édes...:-)

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Én is azt nézem, hogy melyik pillanatban kezd esni!
Plusz Timi extra nyűgös!
ildi76

Johi!
Nekem doki mondta...azt is mondta, h másfél éves korukig igazából az anyától függnek, úgy éreznek, ahogy az anya. szimbiózis...sztem 15-öst nyugodtan adhatsz neki. ha kell, leirom mi milyen rendszerességgel szedtük. most heti 1x1 szem...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: