[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Zsu,elfelejtettem már többször is,hogy martin naon-naon édi a képen.A zene teljesen ámulatba ejti!
angelheart
 
 


Sziasztok

Lanyok
Dokim benne van az eheti Nok Lapjaban,errol a Fiu-Lany megvalasztas kerdeserol nyilatkozikKépO genetikus isKép

Zsuzska
Ne aggodj,mar volt csaszid,tudod mire szamits,az hogy nem altatnak nagy elony,ugy fel leszel dobva hogy a fajdalom is eltorpul Alfi baba latvanyatolKép
IGaza van DoinakKépirtam en is fentebb hogy csaszarnal olyan nincs hogy csak afel oldalad zsibbad, ott aztan derekig szinte "lebenulsz"arra a 6 orara.
Leirom ha ez segit:Szoval beballagtm a mutobe kis kateteres zacsimmal a kezembenKép.Ott felultem az agyra,lehajoltam,az aneszes beadott egy erzestelenito injekciot,majd a gerincedbe a spinalis nnagy tus injekciot.Ez nem faj,en is be voltam sz...va de hidd el nem rosszabb egy atlag szurasnalKépUtana ahogy lefektetnekm ar nem erzed a labad,rogton letakrnak es ereztem hogy egy karcolas van a hasamon(na ez volt a szike)nehany huzas,stb es 5 perce ra mar kint is volt AlexKépKép
Odaadtak az arcomhoz kicsit,amjd elvittek apukaval furdetni ,oltoztetni,utana vissza megint,kozben engem varrtak.Baba le a csecsemo osztalyra,en meg az intenzivre.
En azt hittem hogy minden sokkal jobban fog fajni,de a felepules is nagyon gyorsan ment,masnap mar setaltam,persze fajt kicsit a hasam de a siman szuloknek is fajt csak epp nem a hasaKépKép

Dori
Jo bulit mara,remelem az ido is jobb lesz,mert kerti party hidegben nem tul jo...Ennyit megerdemeltek igazan,a fiuk tuti jok lesznek a nagyival.
Hat nem semmi amiket irsz az elso honapokrol.En is hasonlokat hallottam.Na ezert dontottem a kicsit nagyobb kor kulonbsegbenKépHa mar Alex kozossegbe jar,konnyebb lesz a nap nagy reszeben a kicsivel,es jobban oda tudok ra is figyelni,megerdemli majd ugyanazt a kitunteto figyelmet mint a tesojaKépMivel elegge fiura szamitok,igy is jo tesok lesznek remelem kb 4 ev kulonbseggelKépNekem van noverem,batyam is de egesz mas a kapcsolatom mindkettovel.
Noveremnel mivel a az elsok ikrek,igy a kisteso aki 2,5 evre szuletett nem okozott bennuk semmilyen valtozast,mert ugy mar igy is osztoztak anyunKépNovereme vegtelen turelemmel rendelkezik a harom fiuval szembenKép

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Lehet, hogy emlékeztek még rám..? Ismét segítséget szeretnék kérni!
Dr. Fekete Tiborról szeretnék egy kicsit megtudni!
Nagy bánatomra, elhagy Bán doki. Kép (Mondanom sem kell, derült égből)
Pár hónapra külföldre megy, így át kell adnia más dokinak.
Fekete dokit ajánlotta. Sajnos személyesen nem találkoztam vele, mert pont műtött…Kép
Elég kellemetlen szitu. De ez van.Kép

Üdv,
S
sszo
 
 

 
 

Szia Sszo!

Jó hallani Rólad,persze,hogy emlékszünk!
Én annyira ismerem,hogy ő szúrta nekem az epiduralt,és nagyon meg voltam vele elégedve.Vizsgált is a szülőszobán,rendes volt nagyon.meg elég jóképű,de csak uccsó szempont,ha nőgy.-ról van szó...
De,ha Bán is őt ajánlotta,akkor szerintem nem kell mást keresned.
Amúgy mi újság???

Dóri
angelheart
 
 


Szia Dóri!

Bíztató, amit írtál! Köszönöm!Kép
/Ilyenkor az embernek, minden szalmaszál nagyon jól jön./
Folyamatosan olvasgatom a fórumot, így képben vagyok mindennel, mindenkivel.

Egész jól vagyunk a babával. Volt egy kisebb ijedelem, mert el kellet mennem, magzati szív UH-ra.
De úgy néz ki, hogy minden rendben a babával! Kép(kop-kop-kop) Ez a legfontosebb!!!
A meleget nehezen viseltem és vizesedtem. Vártam, hogy ne legyen annyira meleg, de ez már azért túlzás.
25. hétben járok már. Továbbra is optimistán állok a dolgokhoz! Úgy érzem, nem lehet baj!
Ígérem, most már én is írni fogok!

Jó hétvégét mindenkinek!

Üdv,
Sszo
sszo
 
 


Sziasztok!

Kataa!

Köszönöm szépen a részletes leírtást, így legalább nem leszek megijedve, hogy mi történik velem! Nem is tűnik olyan vészesnek a dolog (kivéve az injekciós részt), de azt mondod nem tart sokáig és ami a lényeg, láthatom a fiamat is. Remélem a húgom idejében odaér a korházba, hacsak nem este jön rám a szülés, mert akkor nem várhatom el tőle, hogy otthagyja a két gyermekét és Kistarcsáról behévezzen hozzám. Akkor lélekben velem lesz mindenki, ti is!

Dóri!

Köszönöm a dícséretet a kis rosszcsontomról! Én órákig tudnám nézni néha, olyan helyzetekben alszik el, vagy grimaszol, mosolyog, stb. de ezzel minden anya így van, nemde? Nagyon várom már a találkozást a kisfiammal (Alberttel)! Hát a kerti partihoz nincs jó idő, sajna. Szombatra mondanak jobb időt, de vasárnaptól állítólag kezdődik elölről a hidegfront. Jó, hogy nincs olyan nagy meleg, de ez a hideg idő viszont már túlzás!
Elolvastam a különbséget a két érzéstelenítésről, és meg kell, hogy mondjam, nem is tudtam arról, hogy az epidurális érzéstelenítésen kívűl van más érzéstelenítés is. Én egybevontam a kettőt, mert azt hittem, hogy az epidurális érzéstelenítést adják közvetlenűl a gerincvelői folyadékba. Szerintem nagyon sok nő ebben a tévhitben él! Nagyon jó, hogy ezt így leírtad!
Üdv mindenkinek! ZsuzsaKép
kormosmzs
 
 


Dóri!

És testvér babakocsitok van? Vagy Marci már elég ngy ahhoz, hogy olyan gördeszkán utazzon rákapcsolva a Boti kocsijára? Nekünk muszáj lesz venni ilyen korkülönbséges kocsit.
Nagyon bízom benne, hogy Liza nem reagál ilyen szélsőségesen. Na nem azért mintha Te hibáztál volna, mert pontosan látom mennyire aranyos, lelkiismeretes anyuka vagy!! Csak hátha az a néhány hónap, amennyivel Lizucska kisebb, ezt pont áthidalja.
Lányok, én már kezdek izgulni a szülés miatt!!! Zsuzsi, nagyon megértem a te izgatottságodat is, rögtön jelezd, bármi van!!!Én jövő kedden megyek a klinikára uh-ra.

Ez a meleg totál kikészített, amit nem is értettem, mert én ezt mindig tök jól bírtam, de hiába, ez tényleg "más állapot"! Pocakom nem keményedik, de azért a lehető legkevesebbet próbálom emelni Lizát. Már lent a nappaliban is van egy pelenkázórészleg, hogy ne kelljen napközben felcipeknem mindig a szobájába, csak ha alvás van. Meg max. az etetőszékbe emelem be. Egyébként ha közlekedem a lakásban mindig hívom őt, és iszkol utánam.Kép De azért nagyon várom minden nap, hogy a zuram hazaérjenKép...

Katus
Vendég
 


Sszo,


Bár én nem a Fekete doktorhoz jártam, de a kórházi tartózkodásra ő vett fel, és többször voltam nála UH-n. Állítólag nagyon képzett ultrahangos doki. Kedves, fiatal orvos, nem az az atyáskodó típus, de azért látszik, h otthon van a szakmájában.
Egyébként is, most már jónéhány dokit megismerve, az a véleményem kezd kialakulni, hogy a fiatalabb dokik sokkal türelmesebbek, több dolgot meg lehet velük beszélni és készségesebbek mint egyik-másik "nagymenő". Úgyhogy szerintem ne izgulj, biztosan jól jársz vele.

Üdv mindenkinek

Kópé
Vendég
 


Sziasztok!

Én még csak kb. a 10 hétnél járok, de ide akarnak küldeni a dr. Papp Csabához vagy a dr. Patkós Péterhez. Tudna valaki esetleg róluk valamit mesélni? Milyenek, hogy viselkednek, stb.
Előre is köszi!
hajpi
 
 


Szia Mónika!

Én Patkós docensnél szültem kétszer is,max. elégedett vagyok vele,nagyon lelkiismeretes.
Ha bővebben érdekel,írok priviben,csak ehez kéne az e-mail címed.

Dóri
angelheart
 
 


Hajpi
En Dr.Papp Csabahoz jarok es csak jokat tudok rola mondani.Kedves,figyelmes,mindenben segit ha kerdesed van.Sok a kismamija igy varin neha kell ra,de megeriKépHa beleolvasol a regebbi hsz-aimba,mindent leirtam rola reszletesen.

Zsuzsa
Nagyon edi a kepKépHagyod igy aludni?vagy beteszed a kisagyba kesobbKép

Katus,Zsuzsa
Kitartast a vegereKépMar legalabb jobb az ido,en meg nem pocisan is kivoltam tole....

Sszo
Szuper hogy minden rendbenKépBiztosan meg leszel elegedve az uj dokival,tudod en azon a filozofian vagyok hogy minden dolog azert tortenik mert az majd kesobb jo lesz valamireKépEn is csak a 20.heten kerultem anno a klinikara,es izgultam a valtas miatt de megerteKép

Dori
Eltuntel....

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Kópé,
Teljesen igazat adok, hogy jobb egy fiatalabb doki, mint egy nagymenő.
Előző dokim is fiatal volt. Maximálisan elégedett voltam vele.
Egy kicsit félek a váltástól.Kép Nem tudom, hogy állnak az orvosok azokhoz a betegekhez, akiket szülés előtt 3 hónappal vesznek át?
Az is fontos, hogy én is szimpatikus legyek a dokinak…..

18-án megyek 3D UH-ra. Reménykedem, hogy Fekete doktor csinálja. (/még/a jelenlegi orvosom azt mondta, hogy szerinte Õ fogja csinálni.)
Úgy gondoltam – ha a körülmények engedik – bemutatkozom neki, és elmesélem a problémámat.
Vagy nem jó ötlete?????

Nézegettem a gyerkőcökről a képeket….
… annyira szépek!Kép Egy kicsit irigykedem… de most már nem sokáig.

Mindenkinek szép napot!
Kép
Üdv,
Sszo
sszo
 
 


Kataa

és mióta jársz a Papp Csabához? Szültél már nála vagy most ez lesz az első? Találkoztam vele és szimpinek, amolyan életigenlőnek tűnt.
Majd megpróbálok utánakeresni a régebbi hozzászólásaidnak. Itt volt ebben a topicban?

üdv

Móni
hajpi
 
 


Sziasztok!

Én új vagyok itt, bár többször beleolvastam a levelezésetekbe. A 35. hétben vagyok, és egy kis segítséget szeretnék kérni a tapasztaltaktól a klinikán történő szülésekkel kapcsolatban. Sajnos a választott szülésznőm és a dokim is az utolsó két hétben jön vissza szabiról, így eléggé izgulok.
Mi a véleményetek a szobákkal kapcsolatban?
Az 1 illetve 2 ágyas szobákba való bekerülést hogyan lehet megszervezni és érdemes-e?

Köszi:
gyemoke
gyemoke
 
 


Sszo
Hat nem tudom az enyem mennyire nagymeno,bar mar nem fiatalKépNekem elsore is szimpi voltKépes engem is ahogy irtam kesobb vett at,de nem volt ebbol problema,mindenrol kikerdzett,leleteimet vegig tanulmanyozta,aztan mar masodik alkalommal ugy kezelt mintha regota jarnek hozzaKép
Nekem meg ket doki szimpi itt az egyik egy fiatal orvos(sajnos nem ugrik be a neve,de az eloadasokaon az UH reszt O szokta elmondani),mindig mosolyog es kedves a folyoson a kismamaivalKép
A masik meg az a fiatal doktorno aki kiszedte a varrataimat.Talan Zsuzsanna a neve...Ha valtani kenyszerulnek (bar remelem nem kell)ok lennenek a befutok.
Szerintem az UH-n nem igen lesz ideje veled beszelgetni,de ha bemesz hozza egy megbeszelt idopontban nyugisabban lehet elodani barmitKép

Moni
2002 majus ota jarok hozza,es szultem nala októberben meg abban az evbenKépCsaszarral.
Azota is hozza jarok kontrollra,rakszuresre be a klinikra,meg a kovetkezot is nala szeretnem ha ujra babas leszekKép
Igen ebben a topicban irtam rola az arhivban megtalalod ,de ha konkret kerdesed van szivesen valaszolokKép

Gyemoke
A szoba kerdes is volt mar teriteken,nem is olyan regen.Az orvosod,szulesznod tud elvileg segiteni ebben,vagy a fonovert is meg lehet keresni.Elso szuleshez mindenkepp jobb a 2 agyas hogy ne maradj egyedul a kerdeseiddel.En a 4 agyasban voltam,de nem volt vele gond,nagyon aranyos szobatarsakkal voltam ellatvaKép
A dokim sajnos elutazott a szules utan es igy nem tudta elintezni a 2 agyast,de legkozelebb mar rutinos leven intezem magam a fonovernelKép

Kataa
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kedves Sszo!
csak azért, hátha még egy megerősítés is számít: nyugodj meg, nagyon jó kezekben leszel!

KépKép
KépKép
and
 
 


KöszönömKép) Kép)
Aranyosak vagytok!!Kép
sszo
 
 


Sziasztok lányok!

Ma voltam uh-n, Csipiszke 1400 gr, és nagyon édesen csámcsogott bele a monitorba!!! Persze megint órákat vártam, de a látvány kárpótolt. Ha minden rendben legközelebb már csak ctg-re megyek 1 hónap múlva.

Gyemoke!

Én most erősen utána fogok járni a 2 ágyasnak, mert tavaly volt egy kis hányattatásom szülést követően. Végül némi ráhatással lett hely a 2 ágyasban, de most előre fogok gondolkodni! Ha választottál szülésznőt, őt kérd meg, hogy segítsen elintézni!!

KAtaa,
köszi a bíztatást. Még min 8 hétig ki kell húzni! Vmelyik éjjel úgy betojtam, azt hittem szülni indulhatok, annyira rendszeresen keményedett a hasam. Aztán rájöttem mitől volt...Kép

Dóri!

Gond van, tudod Riával beszéltem néhány hete, megadta a tel. számát, de Liza telecsorgatta nyállal a telefonomat, javíthatatlan, bekapcsolhatatlan, és csak a kártyán lévő adatok maradtak meg. Persze Ria száma a tel. memóriájában volt...Ma kerestem, de nem volt bent, ha meg a szülőszobán hívom folyton zavarok, meg nincs bent. Úgyhogy megkérhetlek, hogy privátban elküldöd nekem a számát ha megvan?Előre is köszi.
Veled mizujs?

Katus
Vendég
 


Sziasztok!

Kataa!

Nem szoktam a fotelban aludni hagyni, hanem átteszem a nagy ágyra, mert ott kényelmesebb neki. Már nem alszik kiságyban, átszoktattam a nagyágyra, hiszen nemsokára megérkezik a kistesó, akinek szüksége lesz a kiságyra. Mindíg mondom neki, hogy ő már nagyfiú, és ma este már sikerült a bilibe pisilni is. Remélem ez így marad. Csak néha szelektív a hallása, és direkt nem csinálja azt amire megkérem, főleg, ha veszélyes dolog közeléből kellene elmennie. Ez szerintem egy elég nehéz és hosszú harc lesz.
Jó, hogy már nincs az a nagy meleg, de már így is nehezen viselem a dolgokat. Hamar elfáradok, le kell feküdnöm sokszor és egyre inkább aggódom a szülés végett. Most már legalább eldöntöttem, hogy mindenféleképpen ébren szeretnék maradni a szülésnél, márha ez lehetséges. Majd a doki megmondja. Kicsit utánanéztem a két lehetőségnek : epidurális és spinális császárról, és egy kissé ijesztőnek tűnik a dolog. Remélem nem lesz gond.

Katus!

Te mikorra is vagy kiírva? Én szept. 8, de a tervezett szülést a dokim előző hétre tervezi. Remélem kihúzzuk addig, mert a húgom éppen nyaral. Remélem sikerült elintéznie a dokinak, hogy kétágyasba kerüljek, de a többi hozzászólás alapján a négyágyas szobákkal sincs semmi probléma.


Tényleg úgy kell majd mindenki szeme láttára a szülőszobába vonulnunk, ahogy azt egy-két esetben látni lehetett mikor ctg-re vártunk?
Erre lehetne valami más megoldást is találni, nem?
Ha előbb indulna be a szülés, rögvest a szülőszobához menjek? Hogy működik ilyenkor a dolog? Lehet, hogy ezt már kérdeztem?

A többiekkel mi újság? Nyaraltok még?

üDV. Zsuzsa
kormosmzs
 
 


Most nézem, hogy közben írtál!

Nektek mindíg ott volt az uh-nál a dokitok? Én egyszer voltam a klinikán uh-on, de akkor sem volt ott a dokim, mert pont műtőbe kellett sietnie. Pedig nagyon kíváncsi lettem volna ő mit mond.

Zsuzsa
kormosmzs
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám,csak most az elmúlt pár napban mind a két fiam olyan hisztis,hogy szinte kibírhatatlanok.
Boti fogzik,nagyon szenved.marci meg dacol,de keményen.Egyik ellen sem találtak ki még ki ellenszérumot,"csak" el kell viselni.Nehéz...

Katus,nincs tesó fellépőnk,ezért megyünk mindig Anyukámmal,vagy a férjemmel.Max.ide a játszóra megyünk el Marci kocsija nélkül,mert az itt van a ház mögött.
Örülök,hogy UH-on minden ok!
Köszi az elismerést,jól esett.próbálok,tényleg mindent megtenni ezért a két kis tökösért(meg az egy nagyért is),ami csak tőlem telhető.Néha vannak kiborulásaim,amikor már összegyűlik a sok feszültség,de ilyenkor a férjemnek csak árad belőlem,és én meg megnyugszom.
Reméljük Nálatok nem lesz ilyen helyzet!
Tudod én nem vagyok,nem is akarok hülye fiús anyuka lenni,én nagyon szerettem volna egy kislányt,de ez van.Viszont ez tény,és el kell fogadni,a férfiak sokkal gyengébbek,mindent nehezebben viselnek,hisztisebbek,fájdalomküszöbük szinte a nulla...,és akkor itt van nekem kapásból belőlük három.DE IMÁDOM ÕKET!
Ria számát küldöm!!!
Ez a telefonos dolog ismerős,nekem egy napig száradt Marci nyálától,de szerencsére benne maradt minden.Botinak már nem adom oda!
Neked ki lesz a sgítség?Anyukád még dolgozik,igaz??!


Kataa,hétvégén jó idő volt szerencsékre.Buli jól sikerült,ott voltak a Marcus keriszülei is,meg még sokan."-kor már lefeküdtünk a kerimamival,és fél 10-ig aludtam.Hihetetlen!!!De még így is fáradt voltam a vezetésnél!azt hiszem ez a több évi kialvatlanságomnak köszönhető.
Apa jövő héten szabin van ,én meg nem akarok most velencézni,kitaláltam az állatkertet,kisvasútat,meg ilyeneket.


Sszo,nem rossz ötlet,csak UH-on nem sok idő lesz beszélgetni,de gondolom pár perc belefér!
De jó,hogy már te is itt tartasz!!!

zsuzsi,nekem sosem volt ott.Szerintem csak azoknak van ott,akiknek amúgy is UHspecialista a dokijuk,és éppen nincs másutt dolga.Én utána mindig mentem a dokimhoz ,a friss lelettel,aztán megbeszéltük a dolgokat.

Puszika Mindenkinek!

Dóri
angelheart
 
 


Katus
Csipiszkenek van mar neve???Lehet hogy csak en maradtam leKépHu hat en emg sosem vartam az UH-ra,draga dokim mindig atszolt hogy kuld es soron kivul beosontamKépTudom csunya dolog a varakozokkal szemben,de orultem hogy igy nem kell meg egy idopontban logni a munkahalyemrolKép
Nekem ez mar a 4.telcsim Alex szuletes otaKépmindig valami tortenes van vele...Apa mar megkert hogy lassabban fogyasszam oketKép

Zsuzsa
Hat nalunk meg kisagy van,azert mert meg nem vettuk meg az ujat.Csupan mert nem talaltunk megfelelot ami illik a butorahoz,de most mar nem halogatunk es szeptember elejen veszunk valamitKépDe siman elalszik nagyinal agyon is,sot itthon delutan is a mi agyunkban alszik egyedul.
Szerintem ne aggodj,jol dontottel hogy ebren leszel,csak pozitiv hozzaallas es minden rendben leszKép
Nekem hamarabb indult a szules,igy en az utcarol mentem a szuloszobara,persze elotte bekopogtam az ambulanciara de egy szuleszno mar ott vart a doki utasitasara es bekisert a szuloszobara,hat az is vicces voltKép
Ha meg megvarja a a kicsi a programozott napot,akkor meg kontosben le mesz a lifttel es kesz,lehet a hatsoval is es akkor nem kell elvonulni minden varakozo elott.Hany bentfekvo jon megy ott.
A doki sosem volt ott az UH-nal ahanem a lelettel kellett visszamennem hozza utana,megnezte es ennyi.

Dori
Te szegeny,gondolom hogy ki lehetsz ket siro pasival....Bar a fogzas nem viselte meg Alexet egyaltalan de volt par siros napja es en egytol is kivoltam rovid uton.valahogy ugy erzem,kettovel nem lenne turelmem egesz nap hosszu tavon.Ezert is lesz nagyobb korkulonbseg nalunk.Es meg csak hagyjan hogy mindig rajtam log valaki de hogy kozben szalad a lakas es fozni sincs ido....Hu ez a remalmomKép
Kitartas,meg par ev es nagyon jol ellesznek egyuttKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa,jó neketek,hogy a fogakkal nem volt nagy gáz.Mondom is mindig,hogy csodálkoznék azon,hogy ha lenne még egy gyerekünk és nem fiú lenne,és nem lenne hasfájós,és gond nélkül kibújnának a fogacskái...De ilyen problémák már nem lesznek,mert nem szeretnénk több gyerkőcöt.
Jó a3-4 év korkülönbség is,de nekünk a Boti pikk-pakk jött,nem is számítittunk rá ilyen hamar,de mivel akartuk,meg is maradt,eszünkbe nem jutott volna elvetetni.Mostmár ez van.
Lakás az sosem szalad,mert én abba bele halnék!Viszont főzniazt nem tudok minden nap.
Ált.,ha főzök,akkor előre szoktam egy-két napra,én nem vagyok nagy evő,Marci sem,Apa hideg kajás párti,Anyukám is sokx hoz kajcsit,most Boti a nagy étvágyú,mindenevő,neki kell mindig kaját csinálnom,de arra mindig szorítok időt.
Viszont szennyes ruha,mosatlan,halom vasalni való nincs soha,mert amíg a pici alszik,Marcika segítségével rendet tartunk.Porszívózás 2 naponta,lakás minden zugában,mert a partvist utálom.
Szóval tényleg nem unatkotom,és megváltásként várom,hogy Apa hazaérjen!
Sírástól,nyafogástól már kivagyok azért én is néha,de rendesen...
Pusz:Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok!

Csak attól félek, hogy mire visszajön a szülésznőm már késő lesz neki intézkeni a szoba miatt. Úgy halottam napi díj van a 2 ágyas szobákra és gondolom aki intézi az sem ingyen teszi?!
A 4 ágyas milyen????

Az UH-hoz kapcsolódóan - én elég sokszor voltam uh-n, de a doki soha nem volt ott, mindig utána mentem hozzá és mutattam meg a leletet.

Üdv: Gyemoke
gyemoke
 
 


Hajpi!

Ment mail...

Dóri
angelheart
 
 


Kép
angelheart
 
 


Sziasztok!

Szuperjó a kép! Olyan találó! Tényleg így érzem magam néha, pedig nekem még csak egy gyerekem van, kb. még három hétig. Ma már én is nagyon kiborúltam, pedig elég türelmes vagyok. Nagyon csúnyán beszéltem a fiammal, még káromkodtam is, utána pedig lelkiismeret furdalásom volt, hiszen még olyan kicsike! De annyira kis piszok tud lenni! Amire én azt mondom, hogy nem szabad, annak ő nekiesik és csakazértis piszkálja, nehogy nekem legyen igazam. Megint rájött a verekedés és állandóan ütögeti a fejét, ha nemet mondok neki! Estére totál kivoltam. Pedig nekem kell okosabbnak lennem és nem kiborúlnom mindenen, hiszen én vagyok a felnőtt, nekem kell gondolkodnom, de olyan nehéz ha az embert szándékosan bosszantják! Néha viszont olyan szomorúnak látom szegény fiacskámat, hogy meghasad a szívem! Pedig egyre kevesebbet fogom engedni tévét nézni, vagy a számítógép elé űlni, mert úgy érzem ezek váltják ki belőle az agressziót! Eddig szerette, ha olvasok neki, most meg csak a mesefilmek! Vissza szeretném állítani a régi rendet! Játékok, mesekönyvek, levegőzés, játszótér, séta, stb. Ma pl. még a levegőre sem volt hajlandó lemenni, (17 hónaposan), bár ennek oka lehetett az is, hogy szinte egész éjszaka fent voltunk mert sorozatban jönnek a rágó fogai, ami eléggé megviseli szegénykémet! Úgyhogy tudom milyen az, ha a nehezen viseli a gyermeketek a fogzást!

Nekem a dokim azt mondta, hogy nem kell fizetni a kétágyas szobákért.

Most megint mennem kell!

Sziasztok! Zsuzsa
kormosmzs
 
 


Hugibaba!
Mi van Veled???!Tényleg haza repültél???!!!

DóriKép
angelheart
 
 


Itt van Botondom:Kép
angelheart
 
 


Itt meg marcusom:Kép
angelheart
 
 


Csajok,már csökkentettem pár kép méretét,majd kaptok egy kis ízelítőt belőlük-feltéve,ha kértek...

Pusza: Dóri
angelheart
 
 


Jöhetnek a képek minden mennyiségben! Csuda édesek a tökmagok!

Üdv! Zsuzsa
kormosmzs
 
 


Ez egy friss kép:Kép
angelheart
 
 


Marcika már 2x kakilt a klotyóba!Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a lépcsős ülőkét,főleg ha irtózik a gyerek a bilitől(marci igen...).Kép
Dóri
Mára asszem ennyi elég lesz.
angelheart
 
 


Katusom,megérkezett a telcsiszám???

Dóri
angelheart
 
 


Dóri,

köszönöm, aranyos vagy, megkaptam!
Eszméletlenül hasonlítanak Rád a fiúk!!!
Liza megtette az első önálló lépteit! Na mi vonzotta ennyire? Anyukája? Persze, hogy nem. Apa papucsa...Kép Persze azért még ha siet négykézláb könnyebb. De már Egerben a Dobó téren galambokat kergettünk, gyalog!!! Etetés közben, meg játéknál odahajol, puszit dob és tartja a buksiját, hogy én is adjak. Egyszerűen megzabálom, annyira imádom. Még jó, hogy bújós gyerek, és ki tudom élni magam. Pedig a felnőttekkel nem vagyok vmi nagy puszilkodós automatikusan.

Zsuzsa,

én okt. 27-re vagyok kiírva, de mindig nagyobbnak mérték a babát. Veled mi van? Jól vagy?


Katus
Vendég
 


Katus,
akkor megnyugodtam,hogy odaért!
Édesek,amikor elindulnak egyedül!Férjem mindig azt mondta Marcusra akkoriban,hogy olyan,mint egy kis terminátor.Mostmár persze nem győzünk szaladni utána...
Apa papucsa,ez ari,olyan mint egy kis kutyus.
Egyébként Boti is sokx kutyuska,mikor hívom magam után,ő meg négykézláb csattog végig az előszobában.
Nagyon jó,hogy bújós a Lizus!Marci is az,és Botika is!Ez olyan nagyon jó érzés,nekünk,de szerintem nekik is!
Marcus este 100 helyre kér puszit a testére,aztán ő is végig puszilgat minket.Bár tegnap hulla fáradt volt este,és lefekvéskor csak annyit mondott az apukájának,hogy ne beszélgessen,mert a Boti felébred!Három perc múlva már aludt.
Most úgy bele jöttem a kép rakosgatásba,hogy gyorsan dobok még párat,amíg hagynak...
Lizusról is vanak újak??!!
Amúgy marci tényleg tiszta én,csak a szeme színe nem,de Botus szerintem tiszta apja!Bár van így hasonlóság a két fiú között.

Kép
Dóri
angelheart
 
 


Gyerekek, jovo vasarnap megyek haza .... onnan irok legkozelebb, kepeket is kuldok, de innen nem birok, mert van meg mit tanulni.... jo hogy ujra nagy a forgalom. puszi mindenkinek Dr. Papp Csaba tenyleg egy angyal, abszolut ajanlom mindenkinek puszi andi
hugibaba
 
 


Szia Andi?
De jó ,hogy hallunk felőled!
Szavaidból úgy vettem ki,hogy már nincs olyan nagy baj a lelkedben!Ennek igazán örülök!
Képeket kiváncsian várjuk,ha nem megy ,segítünk szívesen!
Jó utat!
Pusz:DóriKép
angelheart
 
 


Lánykák! MindenkinekKép
angelheart
 
 


Dori
Gyerekek nagyon cukikKépEs Boti tenyleg tiszta apukajaKépLatom Marc is nagy fagyizosKép
Hat most en leszek a kivatel mert Alez nem volt hasfajos,nagyon nyugis gyerek volt,egy szavam nem lehett ra.Sokat aludt,szepen elnezelodott,a fogak sem gyotortek kulnosebbenKépVolt akkoriben egy ismeros lany akinek ritka siros kislanya volt,es bar en is kislanyt szerettem volna eloszor,ne nem csreltem volna vele amikor az enyem aludt az ove meg folyamatoan orditott valamiert....
Gondoltam hogy nalad is uralkodik a rendKépKépLatod lehet ezt igy is meg nyugos gyerekkel isKépNalunk mindne este kozos rendrakas van,persze csak a delutanit mert reggel ugy megyek el hogy minden a helyen,valahogy igy erzem jol magamKép
Tudom egy gyerekkel mas de en foztem minden nap.Akkor meg belefert,sot mikor Alex bolcsis lett akkor is foztem,mert neknuk ennunk kellettKépMost hogy dolgozom mar nem ,inakbb vacsikat minden mas nap.

Katus
Nagy gratula Lizanak a jarashozKépKépGondolom hogy orultel nekiKépMi is nagy puszilkodosak vagyunk,mar O is jon es mondja:Anya hajolj ide adok egy puszit mert szeretlekKépKépHat ennek nem lehet ellen allniKép

Andi
Szuper hogy maradtal,remelem elvezed a babazastKépJo utatKépjelentkezz ,mert te ide tartozolKép

Mi a hetvegen Siofokon voltunk,szuper ido volt,kirandultunk is sokat meg furcsiztunk is.
Na megyek mert holnap munka van
Jo ejt
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Végre egy kicsit hűvösebb az idő, bár ez lehet, hogy csak számomra jobb, másnak kellemetlenebb. Hétvégén voltunk kint az állatkertben. Martin nagyon élvezte a dolgot! Bevittük a játszóházba is, amit mindenkinek tudok ajánlani, mert a Martin is annyira jól érezte ott magát, hogy két óra hosszat eljátszogatott mindennel. És még csak nem is annyira drága, mert 1 óra 400 forint, máshól sokkal drágább és kevesebb játék van, mint itt volt. Az állatokért odavolt, egyedűl a bárány hangjától ijedt meg szegénykém, de annyira, hogy alig bírtuk megnyugtatni. Hól apjába, hól pedig belém kapaszkodott és közben csak úgy potyogtak a könnyei.
Ami fura volt, hogy szinte alig fáradtam el. Pedig háromnegyed 1-re értünk ki és egészen hat óráig megállás nélkül sétáltunk, (ebből 2 óra a játszóházban lévő foglalkozás volt).

Andi!

Nagyon várjuk az élménybeszámolót, no meg a fényképeket is! Mielőbb jelentkezz!

Kati!

Én szeptember 8-ra vagyok kiírva, de előbbre akarja hozni a doki a szülés időpontját. Az előző dokim, akitől átjöttem ebbe a korházba szeptember 20-25 közöttire állapította meg a szülés várható időpontját! Itt még csak egyszer voltam ultrahangon, de gyanítom többet nem is fognak küldeni, csak ctg-re. Most csütörtökön is megyek ctg-re, jövő héten szerdán pedig a dokival fogok találkozni és megbeszéljük, hogy mikor kell befeküdnöm a korházba.
És te jól érzed magad? Sokat mocorog a lúrkó? Albert mos kicsit visszább vett a tempóból, de lehet, hogy az időjárás miatt. Nem tudom!

Dóri!

Milyen árban van ez a fajta wc ülőke! Nekem is megnyerte a teszésemet és venni is szeretnék a Martinnak. Így látszatra biztonságot ad a gyereknek, hogy meg is tud kapaszkodni benne és leér a lépcsőre a lába, no meg nem esik bele a Wc-be!
Ja és a gyerkőc tiszta apja!

Üdv: Zsuzsa
kormosmzs
 
 


Kép
A hétvégén Velencén voltunk,ma reggel jöttünk haza, ebben az esős időben,mert Apa szabin van a héten.

Kata,akkor ebben is egyzeünk,hogy én is naon-naon kislányt szerettem volna elsőre!!!Aztán nálunk is volt egy hasonló sztori,mint Nálatok,itt a szomszéd kislány is olyan hasfájós volt,és nyafis,hogy csak lestem!Így másodszorra is fiú jutott...
Nálam "rend a lelke mindennek".
De ez Nálad is így van-már tudom.
Még jó,hogy Nektek is jó időtök volt a Balcsin!
Te Kata!Alex szobatisztaság -ügyben ,hogy áll??!!

Zsuzsikám,örülök,hogy még egyben!Már kezdek izgulni-értetek!
Ne izgulj ,a vége felé áll. kevesebbetmocorognak bent a babák.Bár én ezt egyiknél sem tapasztalatam(amióta kijöttek,azóta meg pörög a mókuskerék...).
Állatkertről pont aktuális,hogy írtál,mi csüt.-péntekre tervezzük,ha az idő is engedi.Marci is fogja már bizti élvezni,Boti meg levegőn lesz.
Az ülőkét a KIKA-ban vettük,eddig még csak ott láttam,de biztosan van máshol is.Elég combos ára van:5000-.De, ha nem sürgős szokott lenni akcióban is,akkor kb. fele ennyibe kerül.Már elég régen volt így leárazva.

Köszönöm a dícséretet a fiúk nevében is.


Sziasztok !

Dóri
angelheart
 
 


Itt egy legfrissebb ,amin én is rajta vagyok:Kép
angelheart
 
 


Sziasztok
Zsuzsa
WC ulokebe szerintem csak kesobb eri meg beruhazni.Nkeem Alex alig ulta bilin parszor,mar a wc-re aakrt par na putan.Na akkor vettunk neki(nem lepcsoset)azt kb 3 napig hasznalta es utana mar nem akartaKépSzepen felul ra,nem esik be,kicsit kapaszkodik csak.Utana leszall(sot nagy szo,hogy egyedul torli a popojat is)Persze azert felulvizsgalom mindigKéplehuzza a wc-t es egyedul is oltozik fel.Szinte a kezdetektolKép
A klinikan mindig a 39.het betoltese utan,megcsinaljak a csaszart.Annyira nem voltam oda tole de a doki ebben nem engedett,meg jo hogy aztan magatol jott AlexKép

Dori
Alex januar ota szobatisztaKép2 eves es 3 hos volt akkor.Egyik naprol a masikra O kerte hogy nem kell mar pelenka ,a bilire akar ulni.Hat nem igazan hittem neki,ezet maradt a pelenka meg egy hetig,de mindig szolt es tisztan vettem le rola esteKépUtana mar jott a bugyi viseles.Ejjelre is ugyanakkor lett szobatiszta,csak en meg hagytam plusz egy hetet de mivel nem volt baleset mar az is elmaradtKépSzoval nagyon ugyesen oldotta meg magatol.Belejatsoztt szerintem a bolcsi is ,mert ott ultettek oket bilire,(meeg latta a nagyokat is)itthon en nem eroltettem.Ezt nagyon ertekelem nala, hogy az ilyen dolgokat mint onallo eves,ivas,alvas,szobatisztasag,tiszta beszed olyan ugyesen magatol oldja meg ,nem kell semmire ravenniKépSzoval a neha hisztis pillanataitol eltekintve nagyon szulobarat a lelkemKépKépAzt hiszem ha elore boritekolnanak nekem egy ilyen pasit masodikra is belemennek,mar nem olyan lenyeges egy kislany.
Nagyon jo a hajad,jol all neked ez a vilagos szinKépKépKacerkodok en is nemi szinezessel,de meg nem mertem bele vagni,most epp hajnovesztesben vagyokKép

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Hello Lányok!

Hosszú küzdelem árán készítettem egy fotóalbumot Lizáról, a címe a profilomban. Ezentúl ide teszek képeket.

Én meg pont azt hallottam, hogy a kisfiúk hasfájósabbak, de hát ebből is látszik, hogy nem ezen múlik! Lizának egy percig sem fájt, nem is nagyon sírt, ha éhes volt nyögött kettőt. 5-6 hetes korában már nem szopizott éjjel, csak hajnalban. És vicc nélkül döbbenetesen jó gyerek. Bár most a Balcsinál furcsa élményben volt részem: Liza csak cumival tud elaludni, de akkor bárhol. Egy nap elfeljtettük a strandra vinni a cumiját, és hiába tologattuk, ringattuk, úgy ordított, hogy még én így nem láttam. Már leragadt a szeme, de csak üvöltött. Kénytelenek voltunk hazamenni. És akkor összesúgtak a hátunk mögöttm hogy: de gyönyörű gyerek, de a kutyának sem kellene ilyen hisztisen! Én majnem elbőgtem magam, ha tudná, hogy 1 év alatt ez volt kb. a 3. kiborulása...Szeretne ő ilyen babát!!!!

Csipisz-öcsike szétszed odabentről. Éjszakákon át tombol. Remek érzés. Egyre elérzékenyülősebb vagyok, ahogy közeledik a szülés. Már úgy magamhoz ölelném! A fiúk meg olyan édesen udvarolnak, nem Dóri, Kataa?

Dóri, nem csak a gyerekek, de Te is édeske vagy!

Andi,
Te merre jársz?

Katus
Vendég
 


Sziasztok!
Katus,ez tök jó,hogy Alex már ilyen ügyike!
Nálunk Marci menekül,ha meglátja a bilit.Már nem is kínálgatjuk neki,csak az ülőkét.
Másodszorra már engem sem izgatottannyira,hogy mi lesz,titkon picit reménykedtem..hátha kiscsaj.De nem akartam már annyira kislányt,mint elsőre.Mindig mondtam,hogy azt sem tudnám már,hogy mit kell csinálni egy kislány tisztába tevésénél...A nővéremnek 3 lánya van(és egy fia).
Õket sokat pelusoztam,de már rég volt.
Marci egyelőre nem akar nagyon elszakadni a pelenkától,de ebben szerintem közrejátszik a kistesó is.Végülis nem erőltetjük,abból jó úgysem sülne ki.Majd egyszer eljön az ő ideje is,néha már vannak sikerélményeink!
Nálunk Boti most kezd állandóan rajtam csüngeni.Azt hittem,hogy másodiknál már ennyire intenzív ez a rajtam csüngés.És mégis.Anya tényleg csak egy van.
Hajamból sok nem látszik,igazság szerint most akarom levágatni,nem szeretem ezt a fazont.Illetve már unom.A színe jó,az nekem is bevállt,mint már régebben is.Vágj bele Te is bátran a csíkozásba,szerintem nagyon kényelmes,2 havonta ráér csíkozni,és úgy "feldob".
Ja,még valami:Beszéd terén Marcusom is nagyon előre haladott állapotban van.Olyanokat mond,hogy bekaka,nem győzünk csodálkozni,meg röhögni.
Úgy várom már az új gépeteket,és friss fotókat!!!

Katus,nagyon szupi az album!Nekem is neki kéne esnem,hogy csináljak egyet,de mikor??!!Ami késik nem múlik,csak szerveznem kell...
Lizus nagyon szép!És Te is nagyon helyes vagy,főleg az uccsó képen,olyan csini vagy!
Jó nagy a pocid,pedig Október még odébb van!
Én úgy vettem észre.hogy nekem a második terh.-nél nhamarabb nőőt a hasam ,és nagyobb is volt,pedig Boti kisebb súllyal született,mint Marci.Bár Másodszorra már elejétől 160gr CH-on voltam,9 kiló plusszal megúsztam,és így gondolom jobban "kitűnt" a pocak.Nemtom.Ja,és én másodszorra már jobban"szenvedtem" ,főleg az utolsó 2 hónapban.De Te egész jól viseled.
Hát udvarlás még nincs,de bújás igen.Imádom,amikor bújnak,és mind a két karjukkal átölelik a nyakam.
Botika is pont ma 8 hónapos,hogy rohan az idő.
Mire meg lesz Csipiszke,már majdnem egy éves lesz Botond.
Meg van már szervezés,felköltöztök szülés elött Pestre?!Lizussal mi lesz addig?
Köszönöm az édeske jelzőt-jólesett.
A Balcsis beszólással meg ne is foglalkozzál.Engem már nem érdekelnek az ilyen és hasonló megjegyzések.Bár egyik nap vissza szóltam egy nyanyusnak!Azt mondja:-"Jaj,de ferdén ül az a gyerek abban a kocsiban!"
Ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.Köze??!!


Csajok!Aprofilomban van egy kép,ami tavaly nyáron esküvőn készült(nem a miénken),már félidős pocakos voltam Botesszel...

Dóri
angelheart
 
 


Annyira röhögtem Dóri, mert én meg egy FIÚVAL mit kezdek, ha tisztába kell tenni??? Már kértem a férjemet, hogy hadd gyakoroljak rajta, de nem akar becsinálni...KépKépIlyenek a pasik...

Okt. első hétvégéjén költözünk Pestre, Liza is jön velem. Csabi dolgozik a szülésig, hétvégenként lesz velünk, közben anyukám őriz. Kivett egy egész hónap szabit októberre. Hogy fog ez lezajlani???

Lizának kibújt a 7. foga, ezt is szó nélkül tűrte. Ti ilyenkor már miket adtatok enni a gyerekeknek? Én oly béna vagyok főzés terén!!

Katus
Vendég
 


Katus?én is jót röhögtem...,meg Gábor is ,olvastam neki ,amit írtál.
Ideragadt a seggem a székhez,alszanak a "kölkök",kaja már rég kész,még gyorsan feldobok pár cső kukit főlni...
nekünk nem kellett sehova költözni,mégis izgultam,hogy mint lesznek a dolgok.De megnyugtatlak,hogy minden rendben lesz,csak szerintem kicsit túl pörgeti ilyenkor az ember a dolgokat.Utólag majd Te is így látod,mint én,csak lennél már túl rajta,igaz?!
Liza pontosan menni idős is?A kaja miatt kérdezem.
Nálunk Marci 8 hós kora óta nem egy nagy evő,Boti annál inkább.Boti elött nem lehet enni,mert szó szerint kinézi a szánkból a kaját.
Fogacskához gratula,főleg,hogy ilyen hősiesen viseli!
Amúgy ált. tényleg a fiúk a hasfájósabbak,meg a macerásabbak.De ez sem törvényszerű.
Nővéreméknél a 3 lány között már elveszett az egy fiú az összes kínjával együtt.

Dóri
angelheart
 
 


Liza 13 hónapos, és valódi koldus-kutya ő is! Soha nem hittem, hogy zugevővé válik a család miatta! Egyébkén csak 4x hajlandó enni naponta, nem tízóraizik+ a kunyerálások főleg ebédnél, vacsinál.
Tehéntejen és halon kívül én már mindent adtam neki, de az ő fő kajáját délben még pépesítve kapja- főzelék husival, sajttal- du meg maszatolunk szendviccsel, túró rudival, gyümölcsdarabokkal. Reggel tápszer+ szandvics, este csak tápi, 300 ml. De az istennek se akar 9 kg fölé menni...Mondjuk dagadt gyereket nem akarok,de ő nem 3x-ozta meg a súlyát egy év alatt. 3600-zal született.

Katus- a gyagya aggódós
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: