Dia
Tényleg nagyon édes Domi

Én is szeretném már megismerni végre személyesen őt is és Téged is
Azt bezélgettük Timivel, hogy szeptemberben kéne a következő talit tartani, de még nincs fix időpont. Majd csinálok egy táblit holnap és kitaláljuk mi a legjobb.
Vanda
Ezt én is hallotam, de szerintem Dévainál nincs ilyen különben engem tuti elküldött volna. A 85 kilóm mellé csak 162 centi vagyok emi nem kicsit túlsúlyos.
Én is szoktam Norbizni

De ma kimaradt az edzés, mert moziba mentünk (azért azt gyalog). A Farkas Gym ma zárva volt, legalábbis telefonos kisasszony nem vette fel.
Amit leírtam a munkahelyemről az tényéeg egy kicsit furi így visszaolvasva. Úgyhogy inkább leirom, mi van, hogy nehpgy elátkozzátok szegény főnökeimet (=tulajdonosok) Az van, hogy mi mindent projektben csinálunk és minden projektnek előre meg van határozva, hogy mennyi óra alatt kell megcsinálni. Amikor dolgozol valamin, akkor lejelented a projekt kódjára, hogy ezen a projekten ennyi és ennyi órát dolgoztál. Ha nincs munkád nincs projekt sem amire jelenthetsz és meg kell legyen egy nap minimum 6,5 óra jelentett idő. Talán így már barátságosabb egy fokkal. Igaziból az az egy "baj" van vele, hogy nem lehet pihenősre venni a munkát, mert akkor túlfut a projektre előre meghatározott órakeret amiért nem dícsérnek meg. Cserébe viszont a hivatalos törvényi szabinál jóval többet kapunk. És általában ha van min dolgoznia a embernek, akkor úgyis bőven többet dolgozik, mint nyolc óra, mert szeretjük csinálni a munkánkat. Bár már jobban szeretnék babázni
Ja! A munkatörvénykönyv módosítás miatt kaptam projketkódot a lombikozásra

Ezenetúl nem kell szabit kivennem ha megyek Dévaihoz
Jó éjt mindenkinek!
Timi
Holnap felhívom a guru nénit. Bármikor lehet hívni?