A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünde

A helyzet az, hogy általában én is érzem a peteérést elég rendesen (mellek, poci stb.), de azt általában félidőben. (Még gyógyszer alatt is éreztem, de a dokim azt mondta, hogy csak a gyogyó produkálta.) Lehet, hogy ezt meg a bromó? hihihi A menzi előtt kb. 2 nappal szoktam ezeket a tüneteket hozni, aztán elmúlik és rá 2 napra megjön. Még jó, hogy figyeljük magunkat.
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

JaKép Ráadásul a menzi előtti tünetek hasonlóak a terhességi tünetekhez. Mellfeszülés, gyakori pisilés...

Tünde
gtünde

Tünde

Természetesen a párom is megvizsgáltatta magát és a doki azt mondta, hogy jók az értékei.

A bromó utáni értékre azt mondta, hogy jó, csak kíváncsi voltam a véleményedre.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

MegtisztelszKép
Nálunk is a páromnál minden ok, sőt szuper. Képzeld, múltkor inszem előtt még meg is nézhettem mikroszkópon a kis fickókatKép

Tünde
gtünde

Tünde,

Igen a terhességi tünetek hasonlóak, de nem igen hiszem, hogy ez máris bekövetkezett volna, ahhoz nem kellene egy kis peteérés.:-) ami ugye a teszt szerint még nem történt meg, vagy ha már terhes vagyok nem mutat semmit? áááá...nem hiszem, a menzi alatt? (most is szurkákl)
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Hát szerintem sem vagy terhes, de lehet, hogy a szurkálás mégis jó jel. Tesztelj csak továbbKép

Tünde
gtünde

Tünde

Ha a párodnál minden o.k. akkor biztos, hogy hamarosan össze fog jönni, drukkolok. A szuper eredmény mit jelent, ha nem vagyok túl indiszkrét?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

60 millió, 70% ill. 80% mozgékony, 30% ill. 50% célirányos. Normospermia: 80%
Na most jól kiadtam a páromKép

Tünde
gtünde

Babcsi!
Igen Én írtam tegnap!Szerintem ha 100-ból 2-nél bejön az azért van,mert csak a 28 napos ciklusában pont 14.nap nézte,főleg ha elmúlt 18 éves és nem 7éves csak! KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

És nem fiúKép

Tünde
gtünde

Az meg a másik fele a dolognak!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Tünde

Nem adtad ki. Az mi, hogy 30% ill. 50% célirányos. A 80% ugye azt jelenti, hogy annyi belőle a teljesen épp?

Kandi

Tegnap nagyon jót szórakoztam rajta és azt hiszem a szerkentyűt elteszem emlékbe.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Igen, a 80% azt. A célirányos gondolom az, ami nem körbe-körbe rohangál, azaz nem a saját farkát kergetiKép De lehet, hogy tévedek.

Tünde
gtünde

Babcsi
Lesz babád,7év múlva Õ is tud majd játszani vele!
kandi72
Budapest III. kerület

Tünde

Köszi a felvilágosítást...hahaha, nem a saját farkát kergeti, ez jó!

Na megyek adok enni az uramnak, majd később még benézek.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Lányok

Akkor én is megőrzöm az utókornakKép
gtünde

Kandi

:-)....

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Kandi

Neked már van gyereked?

Tünde
gtünde

GTünde
Ha a nevemre klikkelsz-meg is nézheted!...és van album is: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=58 -meg még 2 album!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Azért is kérdeztemKép Meg is nézemKép Jó huncut tekintete vanKép
Akkor ti most a testvérkén "dolgoztok"?

Tünde
gtünde

Kandi

Nagyon édes, mosolygós kisbaba volt, és amint látom, nagy felfedező - szennyestartó, mosógépKép
Most meg már komoly nagyfiú.

Én sajna csak a húgom gyerekeivel dicsekedhetnék.

Tünde
gtünde

Kandi én is most láttam először a képeket. Tündéri családod van. Nagy csibész lehet a fiatalúr, úgy nézem neki is jó lenne a kistesó. Kép

KépKép
jiny

Tünde
Szeretnénk,de nem olyan egyszerű....Nati 5.terhességem,elötte 4x vetéltem.Nati 3-as iker lett volna,csak a 4.-11.hét végén elvetéltem a másik 2 babát,igy maradt Nati egyedül!Töbször belevágtunk a tesó projektbe...de füstbe ment az egész,mert PCO-m van elég súlyos,és igy abszolutt nem reagálok a stimura(Closty-Fostimon-Puregon stb.)!Most elkezdtem szedni egy gyogyit,inzulinrezisztenciára,PCO-ra van!-ettől várunk egy kis sikert,hogy legalább egy évben 2x megjöjjön magától...már az is haladás lenne!Szoval elég összetett ill. széthullott nőci vagyok!Nati tuti egyke lesz!...de legalább van Nekem Õ!!!Azért irogatok néha ide,mert 2002-től párszor megpróbálkoztunk és akkor rendszeressen jöttem,helyzetjelenteni....eredménytelenül.MOst csak erősítek itt!:-)
kandi72
Budapest III. kerület

GTünde,Jiny
Köszike a bokokat Natiról!Nem tudom hova tünt a 3.album tartalma!!!!Majd töltök rá mostanit is!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Hát ez tényleg nem egyszerű, szorítok Neked, hogy azért sikerüljön. És még én panaszkodom?

Tünde
gtünde

Kandi

Tényleg szuper gyerkőcöd van! Így van neked van Õ! Drukkolok, hogy sikerüljen a kistesó!

A mai LH csíkom már kezd erősebben látszani mint tegnap, persze csak nagyon halványan. Ez azt jelenti, hogy hamarosan lesz tüszőrepedésem? Vagy nem azt? Mit izgulok it össze meg vissza!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Tök aranyos vagy, hogy így izgulszKép Lehet, hogy én is ezt fogom csinálni?Kép

Tünde
gtünde

Tünde

o.k. akkor izguljunk mind együtt és persze csak vidáman!... hátha ez bejön :-)

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

OKKép Meg sikerüljön Neked is meg nekem is, minél hamarabb.

Tünde
gtünde

Babcsi

Na meg a többieknek is!

Tünde
gtünde

Jiny Kép
Ha repiszurit is kaptál, akkor a visszatétel utáni 14. napon. Mivel a tüszőrepesztő szuri tartalmaz HCG-t ezért ha előbb csinálod tévesen mutathat pozitív eredményt.
Egyébként higyj benne. Muszáj lelkileg is támogatni a kismanókat. Kép

Mihone Kép
Gratulálok. Kép Azért jelentkezz néha, meg amikor kiderül mennyi babó lakozik ott a pocidban. Kép

Barbi Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben van nálad és kezdhetitek az inszemet. Nagyon szorítok neked. Kép

GtündiKép
Én sem hőmérőztem soha és így utólag nem is bántam meg. A második inszemem után vettem csak hőmérőt a kezembe, de akkor kiugróan magasak voltak az értékek. Kép (akkor sikerült)

Tündi30Kép
Legalább feltöltődtetek és most teljes "erőbedobással" kezdhetitek el a vizsgálatokat. Gyere és tudósíts bennünket mi történik veled.

Noémi Kép
Még ezen a héten inszem? Húúúú ez nagyon klassz. Haladunk, haladunk... Kép

Wish Kép
Tudod csak pozitívan. Kép

Lányok Kép
Képzeld sógornőmet elvittem a dokimhoz, mert azt gondolta a gyermeke születésénél besebesedett a méhe stb... Megnézte a dokim, persze semmi baja csak azt mondta neki, hogy amíg fejben nem teszi magában rendbe a dolgokat nem is fog sikerülni.

Mili Kép
Tudod a remény hal meg utoljára. Kép
Mikor kezditek a következő lombikora való felkészülést?

Saci Kép
Nekem is rossz lett a PCT tesztem. Egyetlenegy spermium sem maradt életben, de a 2. inszemem sikerült, úgyhogy az inszem is sikeres lehet. Kép
Nekem mellette pajzsmirigy problémáim is voltak.

Kandi Kép
Nem semmi, hogy miken mentél keresztül. Én ezt eddig nem is tudtam. Jó hogy itt vagy és erősíted a lányokat. Azért spontánba próbálkoztok? Hátha egyszer... Kép

Babcsi Kép
Én nem értek az LH tesztekhez, de én a helyedben minden nap elkapnám a páromat. Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi

Hát jó lenne, ha én is hasonlóképp járnék, mint teKép
További jó dumcsizást, kezdek elálmosodni.

Tünde
gtünde

Pkagi!

Köszi a tippet, lehet, hogy tényleg ez a jó megoldás...:-) Jó éjszakát mindenkinek! Megyek pihizni...:-)

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny Kép
Ági írta, mikor tezstelhetsz. De ha kaptál a transzfer után is még HCG tartalmú injekciót akkor az utolsó beadásától szímtsd a 14 napot.
Egyébként meg jó és vastag könyv, párodat zavard le a videkölcsönzőbe filmekért, amiket megnézhetsz és akkor jobban telík az idő. Én aludni is sokat aludtam Kép
És szomszédolni is jártam, meg ők is jöttek meglátogatni. Persze kényeztetve vagyok, mert szuper szomszédaim vannak, akik szintén zenészek.

Ági Kép
Naná, hogy csak pozitívan. Már egész felálltam a padlóról! Sőt legalább négykézláb vagyok, ami önmagában is vicces.Kép És már csak kb. 7 hét van hára a kezdésig Kép Repül az idő Kép

wish

PAgi Kép jeee, nem is tudtam, hogy neked is+ lett a pct ! akkor van remeny ! koszi , hogy megosztottad velem...nekem majd most lesz a 3. inszem !!

wish Kép le a kalappal, hogy mar jobban vagy!!!!! ugyi vagy - nem is mondtad, hogy tegnap tudtal aludni?
latom megint sokaig kokorekoltal Kép
bagoly mondja,....
saci

Pkagi és Wish köszi! Akkor nem marad más mint várni. Bár már nagyon szeretnék egy pozitív tesztet látni.Kép

Wish hogy állsz az alvással?? Fáj is valamid vagy csak egyszerűen nem vagy álmos?

Babcsi mi újság az LH teszttel?

Gtünde ti mikor kezdtek? Lehet írtad már, csak figyelmetlen vagyok.

Noémi máris mehet a következő inszem? Ez nagyszerű! Mennek a drukkok. Tudod ez lesz a tuti befutó!! Kép

Igazából az inszemmel kapcsolatban nem tudok hozzászólni, mert nekem nem csináltak egyet sem. De ha ez a babó nem jönne össze, akkor egy kicsit szünetelünk a lombikkal, és majd fogok tőletek kérdezni a különböző tesztekről meg hőmérsékletekről... Kép
Du-án átmegyek a keresztgyerekeimhez, legalább lekötik a figyelmem. Tündériek, ikrek és elsőre összejöttek egy kis gyógyszeres rásegítéssel. Kép

KépKép
jiny

Jiny

Lesz pozitív teszt!!!! Tutira! Egyébként azt olvastam, hogy van olyan aki megérzi ha megtörtént, az emberi test és az ösztönök csodája.

Az LH tesztem persze ma is negatív de hát még korai ugyibár...várok, csak várok..:-)

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny

Sőt még azt is olvastam, hogy lehet egy kis menzi szerű vérzés és még akkor is lehet + teszt...

babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi, sziamia! Ebben a ciklusban én is csináltam LH tesztet, mert a múltkori pozitív lett, még a mensi előtt is, ez nagyon zavart. Ledobtam magamról felesleges 4-5 kilót közben nagy elszántan. Szóval jelenleg...az első két teszt nagyon halványan jelzett, ami normális, mert a ciklusod során mindig van LH, csak kevés. A harmadik erős lett, de még mindig halványabb kicsivel, mit a kontroll, aznap este éreztem is a középidős görcsöt, mellfeszülést, tehát volt pé szerintem.. Másnap is pont ilyen lett a teszt, negyednap pedig újra halvány. Mivel ez nem mennyiségi, inkább minőségi teszt, szerintem az erősödás a tesztcsíkon már a pé, de lehet, hogy neked teljesen vastag lesz, és az már tuti.
A pk53-ról meg annyit, hogy szerintem nem rossz az, ha tudod hozzá, hogy nem az ovuláviókor kristályosodik, hanem az ösztrogén emelkedésekor, ovuláció elött a domináns tüszö érése idézi elő az ösztrogén emelkedését, és ez a hormon váltja ki az LH csúcsot, ami hatására a pete kilökődik. Tehát ovulávió előtt 2-3 nappal lesz kristályos, meg még mensi előtt kb ugyanennyivel, de az más miatt. Meg akkor ha eszel előtte, főleg sósat, emiatt jó 7 éves fiúcskáknak is. Persze a tesztben az van, hogy amikor páfrányos, akkor vagy termékeny, de ez csak olyan pontossággal igaz, minthogy az LH reggel a legmagasabb koncentrációjú. De az LH tesztet dícsérte a nőgyógyászom, szerintem bízhatsz benne. Hajrá!

Wish, minden elismerésem és drukkom a tied!!!

Á.
potter_76

Potter

Köszi a hasznos infót! Veled mi a helyzet? Folytatom a tesztelést és meglátjuk mi lesz. Tegnap volt már egy kis csík, gondolom hormonszint ingadozás. Az LH tesztre is az van írva, hogy 20-44 órával a kilökődés előtt vastagszik meg.
A pg53-at meg néha megnézem csak kiváncsiságból.

Most sajna mennem kell de ahogy tudok benézek addig is üdv. és drukk mindenkinek!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Velem az a helyzet, hogy a nevezetes napon nem volt szex, hanem nagy gázzal pakolás a nyaraláshoz, de előtte, utána igen, szóval nemsokára megjön, de pici eséllyel nem. Mi egy éve próbálkozunk, de az esetek harmadában volt reális szerintem a teherbeesés, mert nem célirányosan, inkább kedvtelésből akciózunk. Szóval papírforma szerint meddő vagyok, de várok még egy évet az esetleges vizsgálatokig. Tojok én a papírformára!
Persze egyszer kétszer én is megzuhantam, de fő az optimizmus és a gyakori összebújás. Kép
Á.
potter_76

Potter Kép hajra !!!

Jiny Kép mikor kell tesztelned? addig is kuldjuk a + energiakat !!!
saci

Jiny

Nekem már volt júliusban egy inszem, ami nem sikerült. Ez a hónap kimarad, mert a doki szabin van. De azért fogunk próbálkozniKép Hátha...

Tünde
gtünde

Babcsi köszi! Mára már nem érzek semmit. Se hasfájás, se semmi...

Saci elvileg 22.-én kellene, de tuti hogy nem fogom kibírni. 17.-től meg fogom próbálni. Állítólag a 9.naptól ha ikrek már mutatja a teszt... Kép

Gtünde hajrá, hajrá!! Kép

KépKép
jiny

Jól beindult a topik Kép

Nem is írtam, hogy tegnap dokinál voltam. Zárt a méhszáj és minden rendben van. A mostani állás szerint jó kis nagy fiunk lesz. Kép

Kép

Kép
pkagi

Jiny mikor kaptál repi szurit? hanyadikán?

Kép

Kép
pkagi

Pkagi 3.-án kaptam a repi szurit. Mindent bele!!! Kép

KépKép
jiny

szerintem 18.-án tesztelj csak.

Kép

Kép
pkagi

Megpróbálom kihúzni addig, de nem igérek semmit...Kép

KépKép
jiny

Ági KépKépKép úgy örülök a kisfiadnak! Tényleg! Annak pedig külön, hogy ennyit jársz ide. Köszönjük! Jövő héten lesz az inszem, hétfőn megyek UH-ra. Kép

Jiny Kép próbáld meg kivárni a 22-ét. Vagy esetleg be tudsz kéreckedni vérvételre? Mert az előbb van és biztosabb is... KépKépKépKép drukkolok ám neked nagyon. A hátam nem tudom mitől fáj, mert vándorol. Hol itt, hol ott. Nagyon remélem, hogy nem megint vesemedence. Nem lenne most jó az antibiotikum meg a láz. Kép

GTündi Kép a szeptember lesz a befutó! Drukkolok! Sőt, talán már most is, Unique-nak az inszem előtti hónapban sikerült spontán a babája a Babaprojektes topikban. Úgyhogy KépKépKépKépKépKép

Babcsi Kép az LH teszteket szerintem ne vedd ennyire komolyan, bár tudnak segíteni, az tény. Az LH tesztnek hőmérőzéssel van értelme, ami nagy kitartást igényel. És szerintem megrontja az együttlétet, ha LH tesztek és hőmérők alapján időzítitek. Nagyon sok példa van arra, hogy középidőben 10-15. nap másfélnaponta ha együtt vagy a pároddal, akkor fél éven belül szinte mindenki teherbe esik aki egészséges. Az pedig sokkal élvezetesebb. Nagyon drukkolok!!!!!!
Meg küldök tüszőrepesztőket is neked!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish Kép minden tiszteletem a tiéd, nagyon csodállak, hogy már fel tudtál állni. Legalább is négykézláb Kép. Pihenj addig, a 7 hét rövid idő, meg hosszú is annyira, hogy kicsit mással is folglalkozz. Pl. magaddal, családoddal, lelkeddel. ÉS akkor feltöltve új reményekkel beköltözik a baba a pocidba. Már alig várom!
Küldök sugikat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noémi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: