A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

NorkaKép
Szép ez a nap. Férjem talált embert, mehetünk nyaralni nyugiban, úgy néz ki! KépAkkor szeptemberben mész újra varratni? (kiszámoltam Kép)

KépKép
unique

Zsebi Kép
Ne mond le a varratást szerintem se. Hányra kell menned? Minimum lélekben veled leszünk úgy biztos könnyebb is lesz Kép

Orsi Kép
Ki lehet bírni a varratást. Ahogy Nóri írta 20-25 rendes tűszúrás. Ha úgy lélegzik az ember, ahogy a dokinéni mondja egész elviselhetőNa meg mire megérzi az ember hogy megszúrták, addigra már kész is van a a dokinéni azzal a szúrással Kép
Nem mondom, hogy minden nap szívesen megcsinálnám, de havonta egyszer kibirható.

wish

Unique!
Most miattad néztem be örülök, hogy minden rendben!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Igen a vörösbort eddig is mindig mondta hogy transzfer alatt is lehet nyomatni egy deci esténként, én nyomattam de semmi, pedig úgy utálom a bort hogy csak na undorodtam is tőle állandóan! Na de most inkább innám mint kacsa ... csak lenne valaki a pocimba!

Kép részemről nagyon örülnék neki imádom az uh-s képeket nézegetni!!!!!!!! Ja és akkor a zebrád helyett ő fog figyelni ránk a táblában!!!!

Lányok!
Talán meggyőztök... gondolkodom.... fú.... nyügös vagyok nyaralni akarok menni....

Nóri!
nekem már két hónap semmikép nincs hátra a transzferig max. 8 hét nézétek mekkor a hülye vagyok vagy már csak ilyen fáradt ez pont két hónap. Elvileg szept végére várom a transzfert.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique,
Na ugye minden rendben, most akkor el is bocsátott és már nem találkoztok?

Zsebikém,
Ne merd lemondani!!!

Kriszta,
Unique is kibírta a várakozást, neked meg mindjárt csak 1 hetet kell várnod!

Puszi

Kép
farkasok

Unique, ez nagyszerű, mindkét jóhírnek örülök. Kép Ugye akkor mostmár megnyugodtál??

Nem tudom még, hogyan alakul, sok minden függ attól, mi lesz most a menetrend. Ha a Szabolcsba immunos vérvételre is kétszer kell menni, az még min. 2 hónap egyáltalán a long prot.kezdésig (most ezt fogjuk próbálni, mert a short ugye nekem nem jött be tavasszal). Szóval legközelebbi varratás inkább szept/október fordulója. Tök fura, hogy most nem rohanok! Kép

Zsebi, akkor meg már pláne ne mondd le, minden szép lesz és jó, beszéld meg férjecskéddel, hogy ő vigyen oda, te meg lökjél be előtte egy felest. Kép De hidd már el, nem kell parázni!!
s_norka

ZsebikémKép
Köszi a jókívánságokat! Kép És hogy miattam néztél be (ez külön jól esett) Kép
Hát én is utálom a vörösbort, de ha muszáj... Kép Na nem muszáj és még át is gondolom... Kép
Én is inkább arra szavaznék, hogy NE MONDD LE a varratást!!!!

FarkasokJ
Igen, elbocsátott utamra. Kép Remélem, nem talizunk már. De azért még felvetette, hogy ha majd kell kistesó és 1/2 évig semmi, feltétlenül keressük meg. Jó marketinges lenne belőle, az fix. Kép Férjem fel is figyelt rá. Kép De tényleg nagyon ari volt. Hívjam, mi van velünk, meg ha megszületik feltétlenül hívjam. És addig is, ha kell valahova beutaló, vagy bármi gond van, azonnal hívjam. Szóval nem csalódtam benne. Kép

jaj, a sztárfotót nem tudom valami élesre befotózni, felteszem, azért látszik, akinek látszani kell. Kép(nem tudom, ott a monitoron olyan klassz éles volt a kép, de kinyomtatva már kicsit homályos... Kép Visszamegyek reklamálni Kép Kérem kellő kritikával fogadni a technikai készségeimet Kép

Kép

KépKép
unique

NorkaKép
Igen, most már sokkal jobb. Kép Köszi. Kép
Örülök neki, hogy abban a tempóban haladtok, amiben szeretnél. Ez mindennél fontosabb.
Ezt az immunos vérvétel-dolgot nem nagyon értem, de azt azért gondolom, hogy nagy tortúra lehet, ha egy vérvétel/hó. Kép
A short protokoll-ból 1 volt tavasszal? Az, hogy nem jött be, azt jelenti, hogy rosszul reagáltál rá, vagy pedig, hogy nem sikerült a bébi?

KépKép
unique

Unique
Szaladtam haza, hogy láthassam a bébit! Éreztem, hogy teszel fel uh képet! Pici tündérke, dobogó kis szivecskével! Bár te nem látod, de olyan-olyan jókedvem lett! Vigyázz magatokra nagyon! Gratulálunk!!!

Zsebike
Már csak pár nap a szabiig. Küldök neked sok-sok pozitív energiát+++++++++++++++++++++!!!

Judit
Nem voltak, de még holnap vagy holnapután jöhetnek. Egyébként Vácról jönnének.

Kriszta
Minden, de minden a legnagyobb rendben lesz!!! Élvezd ki a pocakosságod minden percét kérlek!!!

Lara
Jujj, holnap már 11.

Mindjárt, vagyis este még jövök.....
süni_renóca

Tényleg, ahogy elnézem, most Lara sehol...

Unique, a tavaszi short-os reakciómra a "rossz" kifejezés gyenge Kép Elősör hiperstimulálódni akartam, végül a punkciónál kiderült, hogy a bő 25 tüszőből csak 3-ban volt petesejt. Már az előzőnél is csak fele-kétharmados arányban voltak petesejtek. Ezért váltunk, hátha bejön.
s_norka

RenócaKép
Nagyon köszönöm!!! (inkább: köszönjük!!! Kép)
Nagyon kímélő életet élek, minden szempontból. Kép Semmi megerőltetés, semmi emelgetés... Házimunka is csak lightosan. Kép
Ja, sexmentes időket élünk... Kép Párom még egész jól viseli. Kép Egyszerűen sehogy sem kívánom. Én ezt em értem. Hogy tudnak összebújni lányok ilyenkor, amikor minden porcikám mozog odalenn és sokszor érzek fura dolgokat és hányingerem van... Ennek már a fele is elég lenne hozzá nálam... Kép

LarámKép
Holnap sebtibe írd meg nekünk, hányadán áll Andorka a kijövetellel! Kép (ha hazaengednekKép)

NorkaKép
Sajnálom, erről nem tudtam.Kép Õszintén remélem, hogy a long protokollal minden rendben lesz. Ijesztő dolog, eddig erről nem is hallottam (már mielőtt a kaaliba kerültem), hogy vannak tüszők, amikben nincs petesejt.. Ez olyan átverés, szerintem. Kép Kép Kép

KépKép
unique

Unique : nagyon szép kis fotótok van Kép Gratulálok és remélem most már kicsit meg tudsz nyugodni !

Norka : örömmel olvasom, hogy újra bele fogtok vágni Kép
Nálam meg kellett ismételni az egyik immunos vérvételt, de lehet, hogy azért lett előzőleg + az eredmény, mert 2x is kaptam Anti-D -t Kép
és tényleg kell 4-5 hét, mire minden eredmény megjön a Szabolcsba Kép

Puszi lányok !
N.

mniki

Lányok! Anno beszélgettetek arról, hogy Krizsa kicsit megváltozott. Lehet, hogy a szétszórtsága akkor a túlterhelésnek lehetett felróni, de ma fent voltam a Kaáliban. (Az egyik barátnőmet vittem fel.) Le is ültünk a váróban, aztán Mágus egyszercsak rám nézett. szeme kikerekedett és nevemen szólítva kétségbeesve kérdezte, hogy mi van? Odamentem hozzá, megmutattam Danika képeit, rendkívül örült. ezzel csak azt akartam kihozni, hogy 9 hónap után még mindig emlékezett rám, pedig én egy dög voltam és nem is informáltam magamról.

UniqueKép Nem futottunk véletlenül össze a Kaáliban? Én reggel 8-9 között voltam fent.
A vörösbort meg igenis tessék inni, a méh vérkeringését segíti, ami segít a picurnak, hogy jó sokáig bent legyen.
Elhiszem azt is, hogy megkönnyeztétek a látványt. Az olyan is. Kép

JuditKép A hármasikres kismami barátnőm már 2 hete bent fekszik, kicsit felment a vérnyomása (már kezelték) és rettentően dagad. Most a cél még 2-3 hét bentmaradás, akkor lesznek a babók 33 hetesek és érettek a kibujáshoz.

KrisztaKép Most a föld felett jársz jó fél méterrel, mi? Kép
Én voltam a homeós dokinál, de több tejem nem lett. Kép Kész ennyi, nincs mit tenni. Csak Danikámat sajnálom, mert rendkívül szeret cicizni. Én meg hagyom. Kép

ZsebiKép Maradjon még ez a kép.
Ne légy nyűgös, mindjárt mész szabira. Ja és kérj valami szép hímzett mintát a varratáson. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

WoodiKép
Krizsával kapcsolatban nekem is nagyon jó a véleményem, írtam fentebb. Engem nagyon meghatott, ahogy felajánlotta a segítségét a jövőben is. Ez nagyon szép gesztus volt, ilyet orvostól még nem kaptam. Kép
Nem hiszem akkor, hogy összefutottunk, én (mi) 10-re mentünk (akkor voltunk ott pontban) és 10.50-kor jöttünk el. Pont rossz órában Kép Tudsz ajánlani olyan vörösbort, aminek klassz, sejmes íze van és finom (talán picit édes), de igazán minőségi bor? Itt tartok az alkoholokat illetően... Kép
Hát igen. Férjem most kezdi sztem elhinni, mekkora csoda történik velünk. Kép
Sajnálom, hogy kevés a tejed. Kár, hogy erre nem jó a vörösbor. Milyen egyszerű lenne! Kép

KépKép
unique

Itt vagyok, csak melóztam. De már erre a hónapra leadtam mindent, folyt. köv. szeptemberben.

Szóval az egyik barátnőm azt mondta, hogy az úriemberek mindig pontosak Kép Remélem igaza lesz és Andor nem fog késni. A horoszkópunk (Andor és én is oroszlánok vagyunk) egy nagy találkozást jósol a hétre Kép

Unique,
gyönyörű az első sztárfotó Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok

Szóval előbb azért volt a hírtelen befejezés, mert hazaért a párom és elvitt a temetőbe kocsival. Nincs messze csak bringával nem tudom elvinni a kapát, gereblét...

Lara
Szóval holnap 11. Andorka bújj elő! Süt a napocska, anya, apa már nagyon vár!Kép

Zsebikének:
Kép

Renóca
süni_renóca

Unique Kép
Én portóit ittam. Édes vörösbor, én sem iszom egyáltalán alkoholt, de ebből 1-1 decit megittam esténként.
Arra figyelj, hogy kétféle van a Tawny és a Ruby. A Tawny az édesebb.

wish

Wish
Mi van veled, mikor mész a következőre?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok csajok

Unique,
Szuper az UH kép, nem baj ha nem éles KépKépKép Már én is nagyon várom a jövő hetet....szerintem én is megkönnyezem majd Kép
Nekem nagy szerencsém van, mert alapvetően nagyon boros vagyok, tehát a vörösbor jöhet(ne) minden mennyiségben, de megbeszéltem magammal hogy max 2 naponta 1 deci...A Portói jó, bár elég erős, tegnap pont ittam és egy fél órára teljesen le is zsibbasztott... Ha könnyű édeset kell javasolni, akkor az olasz Lambrusco-t javaslom. Igaz, ez habzóbor, tehát kicsit pezseg, de esküszöm olyan mintha málnaszörpöt innál KépKépKép Corában, Tescoban is szokott lenni, 8-900 Ft körül van egy üveggel, olcsóbb mint egy jó Villányi KépKép
A sex-et én is pont akartam kérdezni, mert nálunk is szünet van, valahogy nem is kívánom annyira, meg 'félek' hogy esetleg begörcsölne a hasam ??? Vagy mit tudom én, de gondolom ez hamarosan majd elmúlik KépKép

Farkasok Juditja,
Örülök hogy ti is magatokénak érzitek a babómat és az örömöm, ezért is olyan jó itt lenni KépKépKép Tudom hogy hamarosan pocakszépségversenyt fogunk tartani KépKépKép és mindenki részt fog venni Kép
A bort szerintem nem kellene a szülésig tartogatni, mint ahogy fentebb is kifejtettem, bár én csak 1 decit ihatok, de ha mindenki csak annyit iszik, akkor is pikk-pakk elfogy ! A babanetes kalkulátor szerint április 15 a dátum, persze azért megvárom hogy mit mondanak a dokik Kép Mindenesetre nagy valószínűséggel Kos lesz, mint az apja KépKép
Mostmár azért kezdem 'megszokni' az állapotot, és természetesnek venni, hogy sikerült Kép

Woodi,
Kár hogy így alakult a szopi, de azért Danikából igy is vagány kislegény lesz, az biztos KépKép

Orsi,
Ok, nem bánom ha nincsenek tünetek, csak az elején az ember még olyan bizonytalan, minden jelnek örül Kép Vicceltél a fogyókúrával, ugye ? Hacsak a múltkori tali óta el nem híztál KépKép bár emlékszem te tavaly is írtad hogy nagy sportoló voltál, hát lehet hogy ahhoz képest megváltoztál, de semmiképp sem gondolom hogy fogynod kéne!!!
Én már a beültetés óta úgy érzem hogy minden szűk rám és már most 3 hónapos méretű a hasam, de szerencsére még nem híztam kilóilag....

Lara,
Holnap a nagy nap, mennek a tolóenergiák +++++++++++++++++++++. Hogy te egy nappal szülés előtt is dolgozol, esküszöm rajzolok neked egy sztahanovista okleveletKépKépKépKépKép
Igen, én abszolut csokimániás vagyok (voltam ?) na persze azt azért nem állítom hogy most teljesen 'elfordultam' de sokkal jobb a helyzet Kép

Zsebi,
Mindjárt itt a szabi, kitartás...remélem akkor sikerült rábeszélnünk a varratásra Kép
Mindig vissza szoktam olvasni, az arhívban is Kép

Niki,
Egyelőre még nem szóltam bent senkinek. Azóta is gondolkodom hogy mit mondjak a jövő keddi útra, de valamit ugyis kitalálok. Annyit mondtam a lombik alatt, hogy egy kisebb nőgyógyászati beavatkozásom lesz, és két hétig pihennem kell és nem utazhatok...hát most még valamit hozzáteszek... de azt hiszem a második hónap leteltétvel azért el fogom mondani a főnökömnek. Meg a doktornővel is megbeszélem jövő héten, hogy meddig nem javasolja az utazást, mert sajnos augusztusban még egy utam lenne....és ha jól érzem magam, szerintem megoldható....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta

A LAMBUROSCO a legnagyobb találmánya a taljánoknak.Kép
Imádom. Én a Cavicchioli-ra esküszöm.
Lara pedig a Yago sangriára.Kép

Üdv
Larapapa
larapapa

Huúúú Larapapa, mikor megláttam hogy írtál azt hittem eljött az idő KépKépKép Na jó, akkor majd Andorra iszunk Lambrusco-t KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!
Bitorlom egy kicsit az ismerősök gépét,de enyi jár a házőrzésértKépMár hiányozttok,szóval jöttem olvasgatni,meg fárasztani titeketKép
Farkasok!
Köszönöm jól vagyok,és túl vagyok a tudatlanság lelki traumáján.
Igazán kicsit csalódtam a doktorban. Felfektettek,jött mint futószalag,nekemesett,közölte hogy köhintsek,gőzöm nem volt mit akar,mi következik,aztán amikor a fájdalomtól levegőért kaptam nem köhintettem mégegyet,akkor még neki állt feljebb.Lehet ha elmondja mi fog történni az inszemináció fogalma alatt,akkor együtt tudok működni és mindkettőnknek jobb lett volna.Aztán felállt,viszlát és ennyi.Okés hogy egészségügyis vagyok,és halvány fogalmaim vannak dolgokról ,de a nőgyógyászathoz egy kanyit sem konyítok.Gyerekgyógyászatban nincs ilyen.Szóval ez nem volt szimpatikus-hanem gépies,nem odafigyelés.Na mindegy hiszti befejezve.Elmúlt,és remélem soha többet nem kerülök oda.Ha mégis már tudom mi a menet.

Köszönöm a drukkokat,meg az energiákat.Nagyon jól jön.Ami azt illeti sokkal nyugodtabb vagyok mint a múltkor.Nem képzelődöm,nem gondolkom.Csak a wc-n jut mindig eszembe a dolog,mert a petefészkeim fájnak, ha préselek egy egész kicsit is.Most jobban aggódom azért mert orrfújás,és köhögés volt a porondon,és sajnos attól volt hányingerem.Lehet hogy hétfőn meghűltem kicsit a leizzadt hátammal kabát nélkül.De gondoltam a busztól a Kaáliig minek azKépLehet hogy meglesz a böjtje.
Na jól van nem fárasztalak titeket tovább.
Lara!
Drukkolok !És egy biztos olyan még nem volt,hogy valakiben bent maradt volna a babaKépKépKépKépTudom ez most nem vigasztalKépBocsi!
Mindenkinek Puszi!
Jövőhéten jelentkezem addig már nem hiszem!
Puszi!Kavicska
kavicska

Kriszta Kép
Ez a Lambrusco jól hangzik, majd kipróbálom Kép
Én portóiban fürösztöm sütés kozben a kacshusit is. De tényleg zsibbasztós. Pláne nekem, aki egyébként nem iszom.
És már eltelt ennek a hétnek majdnem a fele. Bér ma én is nehezen bírtam, viszketett a telefonom, hogy felhívjam Stellát, hátha volt már újabb UH. De biztosabb a holnap, majd dél körül rácsörgök.

Kavicska Kép
Hát eztényleg nem lehetett nagy élmény. De ahogy mondod, többet nem lesz ilyen Kép

Kagyló Kép
Szeptember végén, október elején kezdjük a követekezőt.

Zsebike Kép
Mikor talizunk?

wish

Kavicska
Sajnálom, hogy rossz élmény volt. Drukkolunk nagyon-nagyon!!!Kép

Mka
Neked is küldjük a drukkot!
Kép

Megyek dolgozniKép. Tegnap lefestettük az udvari játékokat. A gyerkőcök nagyon fognak örülni a sok szép színes játéknak! Ma még a csoportszobát rendezgetjük és díszítjük.Valahogy így néztünk ki tegnap:Kép miután az alacsony játékok alatt kúszva-mászva végeztünk

Szép napot mindenkinek
Renóca
süni_renóca

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a bíztató szavatat, ezek után már nem is lenne pofám lemondani.Köszönöm. Lelkileg amúgy toppon vagyok továbbra is bízok remélek, meg minden, csak testileg és agyilag vagyok nagyon elfáradva hosszú munkamenet van mögöttem és besokaltam.

Wish!
Augusztus 19-én hajnalban indulunk és szept 4-én este érkezünk!

Kriszta!
Lehet, hogy lemaradtam de pontosan mikor is mész uh-ra?

Nóri!
Örülök, hogy nálatok is megjött az összhang és indul majd aköv. projekt!

Kavicska!
Fú ez nem hangzik túl jól, bár nem Krizsát akarom védelni, de nekem az első lombik transzferje nagyon fájt a másikat meg végigmosolyogtam és beszéltem vele, szóval szeritnem ez a méhszájtól is függ. Na meg három hét után szerintem nagyon sok dolga is volt.
Drukk ezerrel, hogy ne kelljen többet átélned!

MKA!
Talán olvasol és tud nagyon nagyon szorítok neked is!

Lara drága!
Itt az idő tankönyvszerint ma kell kibújnia! ÍRjál amint tudsz, hogy mi volt a CTG-n. Tényleg ilyenkor már viszed mindig magaddal a táskát, hogy ha ottfognak?

Szép napot mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Este elmentünk megnézni a plakátkiállítást. Hát az eddigiekhez képest ez nem volt túl jó. Volt 1-2 találó kép, de egy 1/2 óra alatt végig is jártuk. De azért jó volt kimozdulni, utána aludtam is mint a bunda egész éjjel.

Lassan indulunk a ctg-re, ha hazaérünk, jelentkezem.

Zsebi,
nem viszünk cuccot, mert nem nagyon szeretnék bentmaradni. Tegnap semmi jóslófájás, gerincfájás, még menzi érzés sem volt, úgyhogy szerintem őfelsége még lazán lustálkodik Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara : izgatottan várjuk a ctg eredményét Kép

Kavicska : szerintem is függhet a méhszájtól a fájdalom, én az elsőt (BMC-ben) meg sem éreztem, de utána a többit már igen. Viszont a transzfer egy cseppet sem volt kellemetlen Kép

Kriszta : én is kipróbálom ezt a fincsi bort, mert alapvetően nem vagyok odáig a borért, de annyian dícsérik a hatását Kép

Zsebi : jó hosszú nyaralás előtt álltok, de teljesen jól teszitek, kell 2 hét az igazi kikapcsolódáshoz Kép

Most én is úgy elvonulnék, kicsit nyűgi vagyok Kép

mniki

Sziasztok,

Először is köszönöm a szurkolást mindenkinek.

Azt hiszem nem volt jó ötlet elhatározni, hogy pont most nem jövök közétek, ha eddig csináltam.
Szóval a tilalmat ezennel feloldottam Kép
Csak és kizárólag azért tettem, mert stimu előtt kicsit besokaltam fórumozásból és az egész lombik témától. Bár többnyire csak olvasok, és izgulok mindenkiért és nem csk babanetet olvastam eddig sem.
De nem volt jó visszafogni magam.
Tegnap történelmi mély ponton voltam, sokat sirtam, de ma ujra szarnyalok Kép
Párommal megbeszélgettük a dolgot, és most sokkal jobb. Olyan félelem vett rajtam erőt, hogy még. Azt hiszem ez a félelem azóta erősödött bennem, mióta tudom, hogy lombikoznunk kell, és tegnap csúcsosodott. Pont a gyermek a félelem tárgya. Hát hogy lehet ez? Ugyanakkor pedig nagyon szeretném. Ilyen kérdések kavarognak, hogy mit fogok vele kezdeni, milyen szülő leszek egyáltalán, honnan fogom tudni mit kell vele csinálni? Minden kérdésre valamiért az anyukámtól várom a választ, de ő már nem válaszolhat, csak a szívemben él. Jobban hiányzik, mint valaha. Kép
Szóval tegnap nagyobb volt a félelem, mint a gyermek utáni vágy, de aztán megbeszéltük a párommal a dolgot, megigértettem vele, hogy szülés után 1 hónapig itthon lesz velünk, mert itthonról is tökéletesen tud dolgozni. Addigra csak belejövünk valamilyen ritmusba. Ez aztán megnyugtatott.
Ezt most nagyon jó volt leirni. Bocsi, hogy hosszu voltam.

Remélem a poronty velünk marad, nem bánja hogy az anyja ilyen lökött.
Sok-sok pozitiv energia mindenkinek!

Mka
Vendég

Hali!

Megjöttünk, fájás sehol, gyerek nyugiban, méhszáj 1 ujjnyi. Ja és a Andor manó súlya 3500-3600gr. Úgy néz ki, mégsem lesz 4 kiló Kép Következő ctg vasárnap lesz, de már vinnünk kell a motyót is, mert a dokim szerint legkésőbb vasárnap szülünk Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Jaj, Lara, nagyon izgalmas... dehát ez a gyerek bizony már nem picur! Kép Az 1 ujjnyi méhszáj jelez már valamit, vagy miből mondta a doki, hogy 3 napon belül megszülsz? (Olyan kis értetlenke vagyok még.)

Csajok, küldjetek már mensisugarat, barnázom 3 napja, de még nem jött meg. Kép
s_norka

Lara,
Vasárnap is mindjárt itt van. Szerintem tudatosítsd Andorban, hogy legalább annyi időt hagyjon hogy beérjetek a kórházba, az az érzésem, hogy már csak akkor fogod észrevenni, hogy szülsz amikor már félig kibújt őkelme, onnan meg már nincs sok idő. Működik a málnalevél tea, lehet hogy természetesen lesz fájdalommentes a szülésed? CSak óvatosan a nagy lépésekkel nehogy kipottyanjon valaki, bár lehet hogy inkább lépnél nagyot és bújjon ki a fiatalember. Azért ez a vasárnap már tutira szülünk megjegyzés engem egy kicsit elriasztana, mármint attól, hogy legkésőbb akkor tutira meglesz a babóca. Szóval ez olyan örömteli megijedés lenne. Mellesleg a kiscsávóról el tudom képzelni, hogy most meg meg akar születni önszántából mert nehogy már a dokicsávó diktáljon, eddig is ő -Andor- uralta a terepet, majd pont most fogja átadni a vezetőszerepet. Most kivel legyek Andorral vagy Veled? Puszi és pocaksimi az utolsó 2 in 1 órákra, élvezzétek ki rendesen mert jövőre (2006-következő bébi) még messze. Azonnal riadóztassatok ha van valami ha éjjel akkor éjjel telcsi velünk alszik, ha kell valami, tudom nem mi vagyunk a közvetlen család, de ha mégis kell valaki vagy valami, rajtra készen állunk. Krisztián belépett az anoním-alkoholisták klubjába.

Snori,
Energiasugár ment.

Mka,
Na jó jöhetsz.

Pusszacccccsok Farkasok J

Kép
farkasok

Nem tudom, nekem olyan érzésem van, hogy a doki csinált valamit Laránál, hogy beindítsa a szülést.

Vagy tévedek...?

Lara, állíts le, ha baromságot beszélnék. Kép
s_norka

Nóri,
hát igen, elkezdtem tágulni, már csak 9 ujjnyi hiányzik Kép

Farkasok,
drágák vagytok Kép Hát azért én is be vagyok ijedve, de már nincs visszaút Kép Lehet, hogy tényleg hatásos ez a málnalevél. Doki azt mondta, hogy vasárnap reggelre szépen táguljak ki 2 ujjnyira, és akkor már maradunk is szülni. De az se baj, ha előbb mennénk Kép Mondjuk a fájdalommentes szülést nehezen tudom elképzelni, a mai vizsgálatnál majdnem lemásztam a vizsgálószékről úgy fájt, a doki meg csak jött utánam. Azt hittem felrúgom. Szóval nem lesz ez egy sétagalopp, de a végeredmény mindent megér Kép
Köszi mindent, jelentkezünk azonnal, ha van valami!

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Mostmár ne parázz, inkább 9 hónappal ezelött vigyáztatok volna jobban Kép Vagy Nektek nem ez a szöveg jár?
Stella üzeni Andornak, hogy tök jó idő van, szerinte ideje lenne kibújni.
Én meg azt üzenem, hogy mindenki olyan kiváncsi rá és nagyon nagy szeretettel várjuk, úgyhogy tényleg jó lenne, ha végre körülnézne idekinn Kép
Farkaskoma meg már olyan fitt, hogy akár elfut a korházig, ha arra lenne szükség Kép

Zsebike Kép
Neked azt üzeni Stella, hogy azt ígérted, ha valakinek sikerül a varratás után a lombik Te is elmész. És neki sikerült, úgyhogy tessék elmenni! Kép

Stella egyébként jobban van, egész vidám volt, bár már nagyon unja a kórházi létet. Szegényke inkább csak végigszenvedi a napokat és várja hogy elmúljanak. Mostmár nincs annyi víz benne és szépen ürül az is magától. Mérnie kell mennyit iszik és mennyit pisil, úgyhogy most "bilizik".Kép
Jó, hír az is, hogy így viszont nem kell már majd olyan sokáig bennmaradnia, de időpontot még nem mondtak neki, hogy mikor mehet haza.
Sajnos UH, nem volt újabb, majd csak hétvégén lesz valamikor. Izgul is szegényke, hogy minden renden van-e odabenn, mert ugye hogyha nem vizesedik tovább, akkor lehet, hogy nem nő a hcg és annak meg nőni kellene. Mondtam, hogy ne aggódjon minden rendben lesz és még nagyon sok ilyen aggódni való lesz úgyis a terhesség alatt.
Egyébként mindenkit üdvözöl, és kéri továbbra is drukkokat. Akinek még van tartalékban, az küldje csak bátran neki Kép

Wish

wish

Stella Kép Nekem nagyon sok drukk-tartalékom van és ezennel postázom sok szeretettel Kép
Sokat gondolok rád és várunk vissza !

Nóri : neked pedig küldöm a mensimanókat, remélem nálam jó darabig nem akar megjelenni Kép

Nem tudom ki hisz a Jónás-módszerben, de nekem ebben a hónapban egybeesik a középidő (ha normális ciklust veszünk figyelembe Kép) a Jónás nappal és mivel éreztem is fájásokat, így remélem, hogy tényleg műxik majd a dolog.
Tudom, naív vagyok.. .de a remény hal meg utoljára Kép

mniki

Szasztok csajok,
Zsebi,
Nem maradtal le, meg nem kertem idopontot, elvileg ugye jovo szombaton telik le a 6 het, de lehet hogy pentek reggelre kerek idopontot. Tudom hogy ti pont akkor utaztok, de mire visszajossz mar igazi 'pocakos' leszek (vagy megse ?) Mar elore is nagyon jo nyaralast kivanok. Na meg jo varratast,latod, Stella peldajat fogod kovetni - persze a korhazig nem KépKép

Stella,
En is ezerrel kuldom neked az energiakat++++++++++++++++++++++++++ nagyon remelem hogy hamarosan hazamehettekKépKépKép A hetvegi UH-ra pedig nagyon kivancsiak vagyunk, lehet hogy megis csak harman lesznek ? Az hogy mar kevesebb viz gyulik benned, nem jelenti hogy a HCG is kevesebb, hiszen nalam peldaul semmi viz nem volt, megis OK a hcg KépKépKép

Nori,
Mensi-sugik jonnek ++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Niki,
Ha te hiszel a Jonas modszerben akkor mukodni fog KépKépKépKép

Mka,
Jo hogy ujra itt vagy KépKép Semmi negativ gondolat, ha minden igaz, akkor mar mara beagyazodott a kismaszat !! Es igenis nagyszeru anyuka leszel, de csak akkor ha te is elhiszed magadrol KépKép Gyere surubben es akkor majd mindig pumpalunk sok jo dologgal KépKépKép

Kavicska,
Ez igazan furcsa, hogy ilyen kellemetlen volt neked az inszem, de tenyleg nem kell majd tobbet menned. Pont Krizsa nem mondta el mi fog kovetkezni ??? Furcsa, nekem meg o volt a legbeszedesebb... A lenyeg hogy megtortenjen a nagy talalkozas, a fajdalmat pedig el fogod felejteniKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
Olyan kis feledékeny vagyok. Neked gratulációit küldi Stella Kép

wish

Wish Kép
köszi, hogy mindig informálsz minket Stelláról! Mondd meg neki légyszi, hogy továbbra is nagyon szurkolunk! Magadról meg nem is írtál semmit. Hogy vagytok?

Kriszta,
Remélem a jövő hét pénteki sztárfotóra már mindhárman itthon leszünk. Nagyon örülünk neked, és már úgy várom a beszámolód az első uh-ról Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kavicska,

Mintha az én embriotranszferemről beszéltél volna. Csinálta a doki, mint a gép, szinte semmit nem mondott, pedig ugy vartam, ott volt a nyelvemen, hogy most mi történik doktor ur? De végül csak csendben szorongattam a párom kezét, aki pont olyan erővel szoritotta az enyémet, mint én az övét Kép
Nekem is fájt, azt az egyet mondta el, hogy miért: mert meg kellett fogja fogoval a mehszajat. De csak pár perc volt az egész. Sorban vagy 4-5 transzfert csinált egyébként.

Kriszta, köszi.
Igen, mostanában van a beagyazodas ideje, fajdogal is a hasam rendesen, meg is nőtt, majd leszakad a derekam, de lehet hogy ez csak a tegnapi HCG szuritol van.
Nagyon bizom benne, hogy jól érzi magát odabent a porontyunk, és a pocakban marad még vagy 9 hónapig.

Valaki borról kérdezett: én a Thrummerer pincészet borait szeretem, elég drága bor, de nagyon finom. Most Tréfli Egri Cuvée nevű édeskés bort iszogatom, de a sima Egri Cuvée is nagyon finom. Kép

Mka
Vendég

Lara Kép
Azért nem írtam magamról, mert nincs sok írni való. Most mások sikereiben élem ki magam Kép Várom, hogy megszülessen Andor, örülök Krisztának, drukkolok annak, aki éppen soros Kép
És írok Stelláról Kép

Na jó, annyi van, hogy elkezdtem diétázni és sportolni, hogy majd mikor az én babócám megszületik ne egy kisbálna mamája legyen.
És elkezdtem dolgozni is, ez a legfájóbb pont, bár igyekszem nem túlzásba vinni Kép

Wish

wish

Wish,
a diéta és a sport király. Én már régóta nem vagyok nagy sportember, de a kaáli előtt heti rendszerességgel jártam fitness terembe. Ahogy lehet, újra el fogom kezdeni. Szülés után pedig megpróbálunk Petivel átállni a Norbi életre. Majd meglátjuk, hogy sikerül. Az tuti jó hír, hogy a vörösbor 1-es kódú, tehát reggeltől lefekvésig lehet fogyasztani Kép
Egyébként meg akár sikerül lefogyni, akár nem (persze biztos sikerül Kép), akkor is téged fog a legszebbnek látni a manócskád Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Ez már nagyon izgin hangzik! Nem is baj, ha most még nem fáj semmi elég lesz, ha majd a finisben fájni fog! Reméljük azért azt is ki lehet majd bírni! Kép
EGy utolsó pocis képet kaphatnánk?

Niki!
Hasonló cipőben járunk én is nyűgös vagyok nem találom a helyem és szívem szerint ki se mozdulnék itthonról, de sajnos ezt nem lehet.

Stella!
Nekem rengeteg drukk energiám van, úgyhogy küldöm, hogy minden rendben legyen és biztos vagyok benne, hogy a manocskák ott vannak a pocidban, csak már ők is szeretnének hazamenni és ezért hajtják ki a vizet!!!!

Varratásra már tuti megyek a párom is rávett és magamban is visszafelé jön az erő ehhez!!!!! Kép Köszönöm mindenkinek a bátorítást, sokat segítet!

Mka!
Örülök,hogy itt vagy! Valamilyen szinten szeritnem normális,hogy az ember beparázik úr isten mit fogok én kezdeni egy gyerekkel, de hiszem és tudom hogy tökéletes édesanya leszel és pontosan fogod tudni mit kell tenned! Emiatt ne izguljál. Anyukád pedig ahogy Te is írtad sajnos már nem tud segíteni, de hidd el odafentről két szeme rajtad van és nagyon szorít neked, hisz tudja sok jóra megtanított és nagyon boldog édesanya leszel!!!

Kriszta!
Na ne már... pénteken mész uh-ra akkor két hétig ki fog lyukadni az oldalam, hogy mi van veletek, hányan is vagytok... nem lehet egy csütis uh????????,

Wish!
Sok sikert és nagyon sok kitartást kívánok a sporthoz és a diétához. Azzal amit Lara írt, hogy a te manocskádnak így leszel a tökéletes ebben biztos vagyok!!!!!!!!

Woodi!
Kattcáról nincs valami hír? Egyben vannak még? Kérlek írjál róla, ha nem zavarja őt!

Puszi mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Lányok!

Ez az én formám, napok óta kajtatom DR. Lázár Erikát erre most az öccse telefonján elértem volna de Lengyelországba van, elvileg holnap jön haza remélem tud adni nekem szurit, mert nagyon hiszek benne, hogy a múltkori sjó eredményekhez ez is hozzájárult. Szorítsatok légyszíves!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
kb. ilyen a helyzetem!

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Gondolj arra, hogy egy kicsit több mint egy hét múlva rád már csak a képek lesznek igazak a szöveg nem Kép Ránk viszont a szöveg is Kép

wish

Wish!
Ebben igazad van! De azért remélem még benned is élnek a múlt heti nyaralás szép emlékei, mert ahogy a képeket elnéztem igen pazar volt a hely és remélem nagyon jól kipihented magad, még nem fogyhatott el az energia!!!!!!!!!

A párod is nyomja még a fogyókurát? Mit sportolsz?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique!
Hol vagy ma nagyon csendes vagy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebikémKép
Gondoltam, megvárom ezt a fergeteges képarzenált Kép Kép
Á, dokivadászaton vagyok. Hosszú. Már beszéltem majdnem minden szt imrés dokival Kép Na jó, ne túlozzunk, a fele szabin van. A másik feléhez meg van időpontom Kép Kép
Kavicska ajánlott egy dokit, most ő a nyerő, de még beszélnem kell vele holnap, hogy elvállal-e. Időpontom már van hozzá, mondanom sem kell Kép Kép
Hej, jobb lett a kép, amit betettél a táblába, mint amit én tettem fel! Ez nem ér Kép

Na fel a fejjel, Zsebikém, Te még nálam is jobb helyzetben leszel, mert Te 2 hétre mész, de én már visszajövök, amikor Te még sütteted a pocidat Kép Szóval mindjárt elkezdek panaszkodni, irgum-burgum Kép

LányokKép
Jó a kedvem ettől a Lambrusco-tól Kép Nem volt semmi kinyitni Kép Azt nem mondtátok, hogy készüljek teljes harci felszereléssel Kép De tényleg fini. Juhsajttal eszem (nyami), anyósomék most dobták be, kb. 30 dkg mindjárt elfogy Kép

WishKép
Klassz a diéta meg a sport, mondjuk én pont most nem csináltam, amikor összejött a baba, de én versenysúlyomon vagyok. És eddig picit fogytam, most kezd visszajönni, ahogy kezd kicsit gyengülni a hányinger (a sok kaja miatt mega MagneB6) Kép Szóval csak kitartást hozzá, nagyon klassz dolog az edzés. Először kegyetlen, de tényleg termelhet hormonokat, mert egy idő után függővé válsz tőle. Kép

LaraKép
jaj, izgulok!!! Vasárnap a nagy nap. Vagy még előbb, de ha Andoron múlik, sztem kivárja, amíg a doki kiimádkozza a pocidból Kép

KrisztaKép
na igen a jó öreg szex Kép 719 Ft volt a Lambrusco a Tescoban. Ma próbáltam Kép
Tényleg pezseg, de nekem távolabbi a málnaszörptől. Kicsit már a fejembe is szállt, 1/2 deci volt eddig. Olyan farkaséhes vagyok, hogy csak na. Vagy hányinger, vagy olthatatlan étvágy. Ki érti ezt? De manóka jól érezheti magát, mert feszülnek azok a szalagok, érzem, meg feszít a pocak (sokszor).Kép
A szex miatt ne aggódj, nálunk vannak már bevált alternatív módszerek. Tudom, nem helyettesít és legfőképp nem egyenértékű, de állítólag klassz. Kép És ha 12 hetesen ez pont ellenkezője lesz, üsse kavics Kép

MkaKép
Én is úgy éreztem, hogy nem jó 5let, hogy hanyagolsz minket, örülök, hogy visszatértél! Kép

FarkasokKép
Borokat végigpróbálom! Eddig semmit sem ittam, itt az idő, hogy rászokjam Kép
(na nem szerettem meg az első 1/2 deci után, de majd most Kép

Na kit hagytam ki? Kép Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!
Nálad jobb helyzetbe nem lehetek inkább maradnék itthon csak lenne baba a pocimban! Kép
Szóval Te csak ne panaszkodj!
Hova mentek nyaralni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Ok-ok. Ez igaz Kép Bocsánat érte. Ezt a pityókás hangulatomnak tudom be Kép Azért pedig Ti vagytok a hibásak a vörösborok ajánlgatása miatt Kép Azért én nem maradok itthon, de a nyaralás most olyan lightos lesz. Horvátország, autóval, olyan körutazásos-nagyokatpihenős-sétálós nyaralás lesz. Konkrét hely még nincs, megyünk és amit látunk, elfoglalunk Kép Remélem, lesznek azabd helyek már ilyenkor, aug végén Kép Különben kénytelenek leszünk kocsiban aludni Kép
20-án indulunk, 1 hét. De kötetlen program, akkor és oda megyünk, ahova és amikor jólesik. És amikor a pici is úgy érzi, hogy jó neki Kép
Szeretném megnézni a Plitvicei tavakat is, de nem tudom, ha sokat kell hozzá gyalogolni, akkor majd inkább később, a kölökkel, hadd másszon majd a saját lábán Kép

Ti hova mentek? (lehet, hogy már írtad, de most nem emlékszem)

KépKép
unique

Unique!
Mi Korfura megyünk azon belül Sidarira! Mi már megbeszéltük mi az amikte mindenképp szeretnénk megnézni Sissy kastély és egy két igazán szép hely! De majd ha visszajöttünk mesélek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: