mi sem mentünk Dorkiékhoz
panu
2005.08.03 12:23
)is szereti.Én engedem neki,hogy nézze a mi könyveinket is,néha egy kicsit megviselődnek,de így csak nő az értékük. 2005.08.03 14:33
, tuti Te tetszettél Neki
.
. 2005.08.03 21:49
2005.08.03 23:59

2005.08.04 05:01
a videoszalagot tényleg jobb, ha átírod lemezre(dvd)(apropó, még nem adtam vissza a lemezedet, igyekszem, bocsi), és azt küldöd el, mert a legtöbb gép le tudja játszani, és könnyebben tárolható, postázható.
), és van egy kis házikójuk Agárdon is, ami így már kissé fölöslegessé vált, hiszen úszni, horgászni nem járnak, csak jó volt kiruccani nyárra a fővárosból.
bírom az ilyen szövegeket
persze, nagyot aludt utána, és estig olyan volt, mint egy kisangyal, puszit adott mindenkinek (sosem szokott), pakolta vissza a helyére a játékokat
tiszta happy-k lettünk tőle. 2005.08.04 13:53
Strandon most volt először, a bébimedencét élvezte legjobban, szaladgált benne, meg csúszdázott, de a nagyobban is jól elvolt, csak a csobogóktól félt egy kicsit- bár szerintem inkább csak a nagy zaj volt az oka.
Neki is szinte mindennap van egy-két új szava végre, de azért igazi mondatok nem mennek még, csak ilyen "kaja-kaja cicc"
tipusúak.
A múltkor elfelejtettem válaszolni a kérdésedre a váci barátnőmmel kapcsolatban. Szabóné Bonifert Évinek hívják és a 2A Deákvári lehajtójához közel, fenn a dombon építkeznek, az a rész nemrég még nyaralóövezet volt.
Semmi hír apáról két hétig - grrr- én már két óra után ideges vagyok, ha nem tudom hol van és mi van vele - bár bízom benne. Te nem vagy féltékeny tipus?
szállás kell. Majd biztos kinövöm egyszer ezt az agybetegséget.
Addig is idegbajba kergetem a szállásadókat a kérdéseimmel. Szóval én nem mertem volna lefixált szállás nélkül nekivágni, főleg kettesben a lánnyal. Minden elismerésem a tiéd.
: Mostanában estimesézünk. Eddig csak a fejbőlmondott József Attila: Altató ment amíg Boga a tejcsijét csürcsölte a cumisüvegből, de a mamáéktól kapott egy aranyos leporellót a névnapjára - ha jól emlékszem Földesi Anna az írója és A cirkuszban a címe. Most ezt kell elolvasni neki minden este, általában kétszer
,(más nem is jó!) és egy nyikk nélkül figyeli, vagy az ölemben ülve, vagy mellettem fekve. Szóval alakulgat már a dolog nálunk is. Eddig ő mindig ellapozott, nem érdekelte amit olvastam, inkább csak a képeket nézegettük, néha hagyta hogy elmondjam, hogy mi van rajta.
2005.08.05 21:20
. 2005.08.05 22:22
Engem már most érdekelne, hogy ti milyen napi programokat terveztek a kölkökkel, amikor ilyen trágya szeles, esős idő lesz ? Mert ugye futkosni, azt kell...
(mármint Nikié)
Azt keresed, hogy a gyerekednek mi a legjobb és az nem a változás. De Niki eddig mindíg jól vette az akadályokat. Nekünk bejött az utazó ágy. (Panué
)De Niki itthon is kiságyban alszik és nem is tervezem most a cseréjét.
)

2005.08.06 22:06
)
2005.08.07 12:48
azóta hajlandó beleülni, vagy ha ketten vagyunk szaladgálhat. és nincs vita, nincs hiszti, mindenki jól érzi magát.
és tényleg fárasztó néha, és tényleg szar, amikor megszólnak, de legalább a te döntésed, és nem utolsósorban a lányod is jól érzi magát
Niki aranyos a puszis képen
és lehet tudni, hogy miért döntött így??
ezt nem panaszként írtam
2005.08.07 21:54
)De én sem tudom a részleteket. Ha meg ő nem vette a fáradságot, hogy legalább elköszönjön, akkor...
(szidjad te is az övét, hogy málészájúúúú
) Éljenek a huligánok !!!
2005.08.08 11:31
(Teljesen megértem!)
2005.08.08 21:15
remélem, megjavul a csaj
, mert bevallom, alig emlékszem a részletekre. ami biztos, hogy ha minden hivatalos papír, adat nálad van, akkor csak egyszer kell menned. ott adják a kitölteni valót, azt ne keresd és azért ne menj el külön. 2005.08.08 22:50
De én úgy vagyok vele, hogy a legtöbb országban ( főleg a gazdagabb oldalon) még ennyi sincs. Õk minket irigyelnek. De ez azért nyilván összetettebb kérdés.
) nekem meg már kijár egy kis kényeztetés. Na ezt jól kitaláltam !!!!
Kiváncsi vagyok... Lehet, hogy kéne vinnem síbakancsot meg bundabugyit is??? 2005.08.09 12:56
2005.08.09 21:25
, bár a mai napot Liza jól bírta, mert sokat voltunk kint, hiszen a nap sütött, de nem volt túl meleg
és most már nemcsak a szomszédban érzi jól magát (kopp-kopp-kopp
), hanem a saját felségterületén is.
, és, hogy ez nem játék), és tűrte, édes volt
és csókolgat minden játékot, és eteti őket, és mozgatja, utaztatja, játszik velük (szerepjáték-kezdet??) néha nekem is dob csókot, és van, hogy rendesen is kapok, apát viszont rendszeresen ébreszti csókkal reggel
rendes csaj
2005.08.09 21:49
Szombaton anyunál voltunk, tesómék is. Öt névnaposunk volt, meg egy szülinapos.
Vasárnap meg hozzánk jött két baráti házaspár a lurkókkal. Volt ám hadd-el-hadd!!! Rosszabbnál rosszabb fotók készültek, de azért teszek föl majd egy jellemzőt.
Vasárnap is a sok gyerkőc között szinte mindig csak rajtam lógott, már az idegbaj kerülgetett tőle. Másik gyerek még csak belém se kapaszkodhatott, már lökte el tőlem. Mi lesz itt, ha majd kistesó lesz??!! Már előre félek.
Én - a kis naiv.

2005.08.09 22:01
.
.
2005.08.09 22:15
2005.08.11 09:00
grat a kiscsajnak a bilizéshez
jó nyaralást!
2005.08.11 22:03
) 2005.08.12 05:01
, csak mi dőltünk ki mellőle
pedig egész délelőtt az apjával rohangált az építkezésen, és rendesen elfáradt, aztán kis pihi a játékai mellett és máris feltöltődött
csak mi nem.
azontúl, hogy smián kimászik belőle, mindent szétszed körülötte
(egyben van a kiságy a pelenkázóval, és így ott van a popsitörlő, pelus, krém stb.), a lepedőt sem tűri meg ilyenkor, zokniját is lehúzza...
2005.08.12 11:33
Többiek? Csak azért mert Bogának még a szemfogait se látom, nemhogy a hátsó rágókat. Már kezd aggasztani a dolog. Az eddigi utolsó már 3 hónapja kibújt, így már itt lenne az ideje a folytatásnak.
2005.08.12 12:14
) 2005.08.12 22:00
2005.08.13 09:06
) az ebéd változó, és az ő hozzáállása is, így gyakran ebédel alvás után (már ha van ilyen
). a hús (rántva, főzve, párolva, csak ne sütve) megy, és a levesek, tészták. a zöldek, a főzelékek alig, a kész ételek még néha. ez elég siralmas, de bízom benne, hogy ennek a korszaknak is vége lesz egyszer, és akkor meg azért sírok majd, hogy nem eszik a gyerek húst, csak zöldséget
ja, és imádja a virslit, a párizsit és a mekis krumplit. ha aggódom, akkor előveszem ezek egyikét, Liza jóllakik, én megnyugszom
szerencse, hogy az édességek nem mennek. nem jó, de a gyümölcsök sem
vagy egyszerűen csak 2.0-nak fogjátok hívni?
2005.08.13 11:38
".
), csak nem emlékszünk rá. De nálunk is elég rosszak az éjszakák.Szeretnék végre aludni egyhuzamban 3 órahosszát. Eszter 10 hós koráig teljesen átaludta az éjjeleket, aztán kezdődtek a különböző fejlődési szakaszok és ezzel együtt a nyugtalan éjszakák is.
. Mennyiszer?
. Szereti még a házikolbászt (háziszalámit), tepertőt (bár most a boltit nem ette meg).
. Olyan teát főzök, amiben nics feketetea (Gárdonyi-vörösáfony, ill. egyéb gyümölcsteái), ízesítés előtt veszünk ki Neki 1 pohárral és ezt issza. Ja, persze mindig koccintani kell
. Szereti még a sült kolozsvári szalonnát, a sült szalonnát - nem a húsos részét.
.
.
.
. 2005.08.13 19:09
2005.08.15 09:05
jó, hogy írtatok
magyarázza, hogy oda kell kenni
, ha sikerül a pelenkázóra fektetni, akkor pedig nemees egyszerűséggel megfordul és a falvédőt tanulmányozza
és hozta nekem (jelezve, hogy ő is szomjas
), mielőtt elkaptam volna, kilöttyintette magára, majd fancsali arccal tartotta el magától a bodyját, mint egy alkesz, olyan szaga volt, szerencsáre ez fürdés előtt félórával történt.
nagy gratula
úgy jutottatok idáig, hogy már mondta, mikor kell neki pisilni-kakilni?
2005.08.16 22:11
2005.08.16 22:18
nála az 50 helyett 113 szokott lenni.
2005.08.17 08:31
2005.08.17 10:08
23-asban kéne már a csajszinak. Pont tegnap voltam őszi cipőügyben körülnézni, hát hervasztó
, egyől feljelentették. Aztán határozatot küldtek ki jogsi+46e Ft-ról. Fellebbeztünk és kérvényeztünk(családfentartó, munkához kell, mindenféle rizsa
)
2005.08.17 14:34
Szóval nyugi van.
, a két rendőr összenézett, majd bólintott... Lóvé a zsebbe. Te nem próbáltad? (Bár tudom ez ronda dolog.
) Régebben még volt rendőr ismeretség, mostanra sajnos már nyugdíjas.
Mostanában apa kel fel hozzá az éjjeli első ébredésénél, eddig 100%-ra az enyém volt, de megbeszéltük, hogy jobb lesz, ha mindketten szokják a dolgot.
. Halászlé főtt bográcsban - ezt a párom készítette, fasírt volt még, meg baconba göngyölt csirke- és kacsamáj, hozzá köretnek rizs, petrezselymes krumpli, meg mexicói saláta. Desszertnek joghurttortát csináltam, meg csokismuffint. nyam-nyam
Csak néztem. Én még csak mostanában kezdtem el kínálni szalámival, de úgy látszik, az is megy, egy-két falat. Gyümölcsbe most nagy kedvenc a dinnye, ma például azt ebédelt. Alma-körte, más nem nagyon megy, egyszerűen, ami ránézésre nem tetszik neki, azt meg se hajlandó kóstolni. A dinnyével is mit szenvedtem, mire megkóstolta, aztán tessék!! Ebédre én néha szoktam adni neki üveges kaját, ha épp nincs főzve semmi, vagy azt nem eszi, ami van. Lányok, ti adtok még üvegest? A múltkor a főtt kukó is nagyon bejött. Viszont ki nem állja a zöldborsót sehogy, nem nagyon eszik a többi főzelékemből se, pedig mi szeretjük a tököt, a zöldbabot, a kelkáposztát. Leveseknek meg inkább csak a levét. Főtt tészta-főleg csupaszon. Hús- általában bárhogy. Nasi? Bármi. Édes vagy sós? Mindegy. Mivel csak alkalmakkor van kitéve az asztalra nasi, így szerintem méginkább rákattan. Bár a fene tudja. Így ez visszaolvasva egyáltalán nem rossz! Érdemes volt leírni!
Az agyamra csak akkor megy, mikor a felé nyújtott kaját kiveri a kezemből, merthogy az nem kell.
2005.08.17 22:43
. Egyébként mi történt apával pontosan ? Tényleg a m.hely hibázott és nem ismeri el, vagy kártérítést akartok? Apa 100%-ban meg fog gyógyulni ?
) Szóval én most nem panaszkodom. Régebben próbáltam visszaaltatni a saját helyén, mert úgy gondoltam ez a helyes... Mostmár nem érdekel, ha mellettem érzi biztonságban magát, akkor aludjon ott, lényeg, hogy mindkettőnknek jó legyen.
Viszont megeszi a halat. Párizsi, virsli, néha sonka. Sajtból a trapistát és a mozarellát. És ropit töménytelen mennyiségben. De nem akarom azzal tömni, mert az is nasi mégha sós is.
2005.08.19 06:06
2005.08.19 12:10
aztán elfeleztünk egy rudit
1 óra múlva egy pohár tejet benyomott cheerios-al. 11kor újra kajáért könyörgött 2 jóreggelt kekszel letudtam, de 12kor egy hatalmas tál milánóit is betömött
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint