A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Spulni Kép
Gratulálok és boldog babavárást kívánok. Kép

Kép

Kép
pkagi

Spulni
Szuper!!!!!!Elsőre hagy gratuláljak !Ügyi vagy!Pihizz sokat,hogy minden oké legyen!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

PkagiDe fürge vagy!
Nagyon örülök,hogy jól vagy!Igy van Én is igy voltam,hogy nem érdekelt,hogy naponta 4x hányok...de volt értelme!Ha apuci jól ráteszi a fülcsijét a köldököd alá....tuti-100%,hogy érezni fogja a buborékok kipukkanását(mint a szóda)!Próbáljátok ki!Nállam a férjem hallotta elöszőr!Sok egészséget!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Noi Remélem minden okés-mondjál...ill. írj valami igazi Noémisset..léci-léci-léci...kék virág-piros levelekkel...Na ugyi...minden oké!?Gratulálok a vizsgádhoz!Milyen tütüt kapsz?Vagy van már?puszaKép
kandi72
Budapest III. kerület

elsirtam magam,annyira kedvesek vagytokKép hogy lehet csökkenteni a pixelméretet, hogy láthassátok ti is?

Orsi
Kép
Kép
spulni

Kandi Kép
Ezt kipróbáljuk. Kép

Kép

Kép
pkagi

Barbi-de jó,hogy már itt tartassz!Ügyi legyél-mint mindig és számolj be,hogy mit okosított a dokid!
SaciÜgyi vagy,hogy egyénileg 3-mat produkálsz!Hajrá-2 napos szex!
Wish Mitől nem tudsz aludni?Komolyan Én terhesen voltam úgy,hogy 2-3 körül felébredtem,5-körül elaludtam...délelött kovályogtam!Szerintem a hormonok is közrejátszanak!Nem?
Bahika Töltödj fel szeptemberig...az már csak 3 hét!
KépMa egy kicsit jobb az idő!
kandi72
Budapest III. kerület

Spulni Kép
Gratulálok, nagyon boldog lehetsz Kép

Kandi Kép
Azt hiszem még nem hevertem teljesen ki a lombikot. Szóval hormonok és lelkiállapot egyaránt bejátszanak valószínűleg.

wish

Spulni Kép
Keress a képnézegető progidban egy átméretezés nevű menüpotot.

wish

Kép

Orsi
Kép
Kép
spulni

sikerült!!! átméretezni és összhozni isKép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Spluni !! hat ez aztan a jo hir ! gratulalok en is !!! Kép Kép Kép

Wish, Kandi Kép koszike,,megyek tesztert aztan meglatjuk
ha ma nem pozitiv,,akkor no sex,,es akkor holnap megcsinalja az atjarhatosagit
en nem is tudtam, hogy a 3 tuszo ilyen sok, ha az rasegites nelkul van. 2 mindig szokott lenni. Szoval lanyok,,akkor hol a baj nalam? ugye,,mar "csak" a tapadast kell elosegiteni. Pedig a nyh. is eleg vastag....

NoeKép tenlyeg,,milyen a kocsid?

Wish - remelem tudsz ma pihenni !! azok a franya hormonokKép de mindent a celertKép
saci

Spulni!

Fogadd gratulációmat! Kép
Ez nagyszerű legalább valaki megint elkezdte a zebraesőt! Kép
Lazíts és pihenj sokat + sétálj a friss levegőn.

Kép
lara26

Spulni!
Nagyon gratulálok! Én nem szoktam írogatni, csak csendes társ vagyok, de már regisztrálásodkor is feltünt a közöttünk lévő sok hasonlóság. Én is 26 éves vagyok, de két nappal korábban születtem mint Te, valamint egy ciklusnappal előtted járok, valamint a próbálkozás kezdetének hónapja is stimmel. Ezért külön örülök a babádnak, és egyben a reménycsillag is felvillant előttem, hogy ha már ennyi a hasonlóság közöttünk, akkor talán ez is stimmelhetne....

Nagyon gratulálok!
nancsi2

Kép
Kép

Sajna Spulni nincs benn a táblában, úgyhogy nem tudtam zebrát tenni neki.
De ha megírod az adataidat, akkor szívesen beteszlek egy zebrácskával Kép

Noémi Kép
Nem tudod Szilva hányadik ciklusnapon lehet?

wish

Sziasztok!

Eddig csak lelkes olvasótok és szurkolótok voltam, de most bemerészkedtem közétekKép

Szerintetek lehetséges, hogy a 12. napon UH-val kimutatott 2 db 22 mm-es tüszőből egy sem érik be?
Az inszem a 14. napon volt, de peteérésnek semmi jelét nem tapasztaltam. Nem is lett baba, a 25. napon megjött.

A másik kérdésem, hogy tudtok-e valami megbízható ovulációs tesztet.

Előre is köszi.

Tünde
gtünde

TündeKép
Üdv itt.
Kaptál tüszőrepesztő szurit? Ha igen, akkor biztos beérett, ha nem, akkor elvileg előfordulhat, hogy elmaradt a pé, de ez nem túl gyakori. Lehet, hogy csak nem volt tankönyvi jele Kép
Ovulációs tesztre a Baby mark elég jó, rossmannban és dm-ben lehet kapni.

wish

Wish

Köszi a választ.

Nem kaptam szurit, a doki nem is ajánlotta.
Csak azért gondolom, hogy nem volt, mert amióta clostyt szedek mindig éreztem.

Na persze baba eddig sem lett. Ez volt az első inszem, de én annyira bíztam benne. Most meg egy kicsit el vagyok kenődve.

Tünde
gtünde

Tünde Kép
Következőnél neked is a hasprés gyakorlatokat ajánlom, az megrepeszti őket.
Van ám itt olyan, akinek a második inszem sikerült Kép
Hova jársz egyébként?

wish

Wish

Pécsre a Megyei Kórházba.

Tünde
gtünde

Wish

Hát igen, az első inszem volt. De amúgy már 2003. február óta próbálkozunk.

Tünde
gtünde

Szia Tunde Kép uj csapattars, nalunk a klubban....

tegnap en is vettem a korhaz gyogyszertarjaban egy LH tesztet (doki kerte, hogy szaladjak le,,es csinaljam meg)
erre ma probaltam mashol venni es sehol sincs.
Wish Kép amit te irtal a Gtundenek,,az a LH teszt? vagy az is egyfajta LH teszt?mert tegnap en nem dobozban kaptam,,csak magaban 1 db ot. 750 ft ot fizettem erte. A tasakra narancssargaval van rairva: LH. En hulye nem kerdeztem meg, hogy mi a teszt hivatalos neve,,es most ezert nem talalom mas helyen....

saci
saci

Spulni
Szupi jó a teszted!!!!!!Tök egyértelmű:Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Wish Teszek Én egy zebrát,olyan mint a Te kezed mutatná!Okés?Kép
kandi72
Budapest III. kerület

basszus, elszállt amit irtamKép

köszönöm mindenkinek a kedvességet, de még csak az elején vagyunk, 'csak' megvan a lehetőség, aztán még 3 hónap, hogy tutira elhiggyem, hogy ott van és ott is maradKép

nancsi2
mi az, hogy 1 nappal előttem jársz? tesztelni nem akarsz? tényleg jó lenne, hamár kortársak, hótársak vagyunkKép

kettős az érzésem lányok, mert elolvasom mások irását is és a boldogság mellett egy kicsit szégyenlem is magam,hogy ti olyan régen próbálkoztok és mindennel, erre jön egy tacskó és rögtön mindent visz...Kép még jó, hogy nem egy gyereket osztanak ki közöttünkKép és a jó példa ragadós szokott lenniKép))

drukkolok mindenkinek, mert annyira kedvesek és jó fejek vagytokKép)

"Ha bármikor kicsinek, szerencsétlennek, depressziósnak érzed magad, jusson eszedbe, hogy egyszer te voltál a legszebb, leggyorsabb, legügyesebb sperma a csapatban"Kép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Spulni Kép

Gratulálok Neked tiszta szívemből!!!
Nagyon szurkolok hogy jól fejlődjön a picurkád!!Kép

Alina és a 13+5 napos picurKép
Vendég

Spulni!
Sajnos az én ciklusom nem ilyen rendszeres, 30-37 nap közötti. Sajnos tüneteim sincsenek (max. az izgalom miatt többször kell pisilni), ezért várok még azzal a teszttel. De azért titkon reménykedek...
nancsi2

Spulni Kép
Nem vagyunk egyformák. Hidd el őszintén örülünk a sikerednek. Kép

Tünde Kép
Minden inszemmel egyre nagyobb az esély a babóra, mert a szervezeted jobban reagál a hormonokra.
Nekem a 2. inszem sikerült áprilisban 2,5 évnyi várakozás után.
Nem értem miért nem adtak repiszurit neked. Néztek esetleg közvetlen az inszem előtt is Uh-val. Férjednek spermavizsgálat volt?
Átjárhatósági vizsgálat nálad volt?

Nancsi Kép
Üdv köztünk. Kép

Kép

Kép
pkagi

Noémi otthon maradt,mert fáj a dereka,de holnap már jön....puszil mindenkit!
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi üzente:,ez aztán rövid volt,bárcsak mindenkinek ,ilyen gyorsan sikerülne,küldök Neki babatapasztókat meg,pocaknővelőket Kép SPULNI-nak szól!
kandi72
Budapest III. kerület

Spulni Kép
Bér mindannyiunknak ilyen gyorsan menne Kép Hidd el jobban jártál így Kép
Majd szépen követünk a sorban Kép

wish

Sacikám
Hogy vagy, mizujs veled?

Noémi
Köszi a tegnapi köszöntést, jól esett! Remélem hamarosan újra összejön az inszemetek!

Gtünde
Üdv, áadásul te is pécsi Kép Sok sikert!

Tündi
Vendég

Na Tundi Kép vegre visszajottel...Kép
en a Szabolcsban folytatom a 3. inszemet, mert a pct tesztem pozitiv lett (igy hirtelen ertelme lett/lesz a tovabbi inszemeknek)
de elotte meg vizsgalatok sora va,,kb szept.ben lesz a "beloves". mi csak igy hivjuk itthon. szoval lassan, de haladunk elore

es TE??? mentek dokihoz/ vagy meg vartok? nyaralas volt?
puszi saci
saci

Sziasztok!

Spulni gratula a babóhoz! Kép

Ez még csak a második nap az ET után, de már most iszonyú türelmetlen vagyok. Ez a két hét.... De hát mindenki tudja miről beszélek.

Wish felteszel a táblára?
kb egy éve próbálkozunk, ?cn, hossza 28-38 nap rendszertelen, lakhely Szeged, 24 év, 1.lombik ET után Köszi! Kép

Noéminek küldöm a gyógysugikat, hátha segít neki, mert az övéi nálam mindig bejöttek. Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zbarbi mit mondott a doki?

Wish ezt találtam neked az alváshoz:
TIPPEK JÓ ALVÁSHOZ

* a szoba levegője legyen 1-2 fokkal hidegebb, mint a lakás más helységeiben
* esti italok: a citromfű-, és levendulatea megnyugtat. Gyömbéres tej: egy pohár tej, belereszelve egy kisujjkörömnyi gyömbért, 1 szem szerecsendiót.
* az illatok befolyásolhatják a szívverés ütemét: a levendula-illóolaj aromalámpában elpárologtatva nyugtató hatású.
Ha gondolod próbáld ki hátha segít valamelyik.

KépKép
jiny

Tündi30

ÜdvKép És köszi.

Pkagi

Akkor röviden vázolom az eddig történteket, ha nem untatlak.

Dokihoz 2004. októberben mentem el. Hormonvizsgálat, jó volt, csak a prolaktin volt magas. Erre szedtem bromo-t, amitől rendbe jött.
A doki azt mondta, lehet, hogy vmi stressztől volt magas. A párom (nem a férjem) eredménye jó volt.
Utána volt egy kis szünet.
Az év elején a ciklusom kezdett 20-21 napos lenni, ekkor kezdtem a closty-t szedni.
Mindig a 12. napon kellett UH-ra mennem, általában 22-től 26 mm méretű 2-3 db tüszőt láttak. Ekkor még rendesen próbálkoztunk.
Április végén volt egy műtétem: laparoscopia chromohydrotubatioval. Jobb oldal átjárható + uterus arcuatus. Ez utóbbi miatt májusban hysteroscopia. Az eredmény: kicsit bemélyed a méhem közepe, de ez nem probléma.
Utána még egy sima próbálkozás, majd az inszem.
Az inszem 14. napon volt, UH 12.-en, 2 db 22 mm-es tüszővel.

Hú, ez jó hosszú lett. Bocsika
Tünde
gtünde

Pkagi

A hysteroscopia során megnézte a másik petevezető beszájadzását, de azt mondta, nem látott elzáródást. Úgyhogy elvileg minden OK.

Tünde
gtünde

Mivel úgy tűnik, nagy a pangás, elmegyek egy kicsit füvet nyírni. Később még benézek.

Tünde
gtünde

Sziasztok/
!

Még új vagyok köztetek, de nagyon sokat olvasgattam már a beszélgetéseiteket. A párommal még csak ebben a hónapban kezdtünk próbálkozni de már tavasz óta megvolt minden kivizsgálás (hormonszint stb.) ahol nálam magasabb prolactin értéket mértek a kelleténél ezért bromót szedek (akkor 10 napig szedtem és lenyomta),most még csak pár napja a menzi óta szedem és 1/4-del kezdtem. Vettem egy olyan pg53 tesztet amiről itt olvastam és ma a a ciklus 6. napján páfrányos lett. Kérdésem: szerintetek ez lehetséges nem csak a napok száma miatt hanem mert a hőm csak 36,2. Lehet, hogy a bromó okozta? kicsit sokat írtam így elsőre, de remélem tudtok segíteni. Köszi mindenkinek!

Kép

KépKép
babcsi

ja, és még annyit, hogy ez a 2.gyógyszermentes hónapom és rendesen meg is volt az első normális menzim (29. nap).

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Én is használtam régebben a pg53-at, de nekem menzi alatt is volt páfrányos, úgyhogy nem tudom mennyire megbízható.
Viszont ma én is kaptam már javaslatot: Babymark tesztcsomag, Rossmannban meg is vettem 1999,-Ft volt.

Tünde
gtünde

Tünde!

Köszi szépen, ezek szerint ez a pg53 nem sokat ér pedig már reménykedtem! megveszem ezt a Babymarkot, hátha..

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde!

Babymarkot nem kaptam, de vettem egy CORAX RapiTest LH tesztet amit nem befolyásol hormontabletták szedése. Megcsináltam és persze negatív lett. Akkor viszont tényleg nem értem ezt a páfrányosodát, mivel tegnap még nem volt az..hát, lehet, hogy tényleg a bromó

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Nem tudom, az csinál-e ilyet. Lehet, hogy a többiek okosabbak e témában.

Tünde
gtünde

Babcsi

Ha jól láttam, még a 6. napon vagy. Az én tesztem 29 napos ciklusnál az első tesztnapot a 12. napra írja. 5 teszt van, a többi 4-et a következő napokon kell elvégezni. Valószínűleg ezért lett negatív.

Tünde
gtünde

Tünde!

Igazad van, a teszt is írja, hogy a 10. naptól kell csak elkezdeni, azonban muszály volt kipróbáljam....egyébként szinte alig láthatóan már észlelhető a csík..ez így normális?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Jótól kérdezedKép Én is most fogom először használniKép De az én papírom azt írja, ha halvány, akkor még nem kezdődött meg az LH kiugrás. Ezért kell több nap egymás után tesztelni.

Tünde
gtünde

Tünde!

Igazad van, most elolvastam újra a papírt és azt írja, hogy ha vonal erőssége egyező vagy vastagabb a tesztcsikéval akkor 20-44 órára bekövetkezik az ov. Több butaságot nem kérdezek, kivárom a 10.napot.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Csak nyugodtanKép Legközelebb, persze csak ha kell, már mindketten tudni fogjukKép

Tünde
gtünde

Tünde!

Igen,csak nyugodtan.:-) Egyébként egyet nem értek: a nőgyogyim azt mondta, hogy most hétvégére kéne időzíteni az akciót, de ez sehogy sem stimmel mert az csak a 10-11. nap. Szóval ha akkor kezdem el a tesztelést nem késő? és nem a 14. nap környékén kellene lennie az ov-nak?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Nekem a nőgyogyim csak akkor mondott időzítést, amikor már látta az UH-n a tüszőimet, és azok már majdnem érettek voltak. A tiéd mi alapján mondta ezt?

Tünde
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: