A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Hildus!

Mi a hasfájásra az Infacolt használtuk,nekünk az jó volt.Remélem,hogy hamar elmúlik ez az időszak nálatok.
A Noémi a Milupa Aptamil HA-s tápit ette.Ezt nem próbáltátok?

Bea!

Nagyon ügyes a Gréti!

Nem lépek ki a netből,hátha nem tudok visszajönni...Utálom ezt a gépet...

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Hildus: Húúú....ez az örökbefogadás nagyon szép dolog és szomorú is. Ha nem akarsz ne mesélj róla, de engem érdekel a történetetek!
Kérdezni még nem akarok meg nem is tudok, nehogy fájó sebeket feszegessek ha esetleg van, de komolyan kíváncsi vagyok. Ha nem akarod nyilvánosan jöhet e-mailben is!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ildi: Meghülyített engem ez a hasfájásosdi, persze, hogy Milumil Aptamil HA. Próbáltuk és utálja. (Honnan szedtem a Milupát-t, fogalmam sincs)
Jégvirág: Inkább e-mailben, nem azért mert bármi takargatnivaló vagy szégyelnivaló lenne a dologban, hanem azért mert a biológiai anya elképzelhető, hogy véletlenül olvas bennünket. Ezért nem rakom fel ide a kicsi fotóját, pedig olyan gyönyörű! És ezért nem adtam meg a nevem és semmi közelebbit magamról. Ha lesz időm, írok e-mailt, kicsit hosszú a történet, így aztán lehet, hogy nem ma küldöm.
Hildus
Vendég

Hildus: Oké....akkor képet is küldj KépKép

Ildi: Ugye ilyen rucija van Noéminek is? Kép

Kép

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Csak röviden jövök, mert nyakig vagyok az anyagban:-)))

Hildus, az édesköménytea: 5-10 szem édesköménymagot leforrázol másfél-két deci forróvízzel, 10 percig állni hagyod, leszűröd, hagyod hűlni. Folyamatosan kell itatni a kis manót, mondjuk két etetés közben. Nekünk nagyon bejött, Luci kb 3 nap alatt megkönnyebbült, de tény, hogy rotyogás lesz rendesen. Meg amikor nem alszik, fordítsd kicsit a hasára (de ne hagyd magára!!).
Ne mondjatok le az anyatejről!!! Amíg csak lehet, hordjátok.

Melissa, nem semmi, amit te itt csinált az elmúlt időben, minden elismerésem. Vizsgáid hogy alakultak?

Ildi, mire használod te a netet??:-)))) vagy a szolgáltatóddal van baj?

Enikő, valami hihetetlen a lányod!!!! Ilyen dumát!!:-)))) Honnan szedi???

Holnap megyünk Lucit oviba előjegyzésbe vetetni
vacak érzés, de meg hánytuk-vetettük és oda íratjuk, ahová én is jártam és a húgom. A Tisza-partra.
valakinek van róla közelebbi infója?
Hajni
babamama

Hildus! Nekem is irnál? majd kérdezni is akarok valamit.

Bea! Noémié hasonlo (amit én láttam )de Orsié pont ilyenKép Jol áll nekikKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!

Ilyen a Noémié is,csak a színe más.
Édes a lányod.

Hajni!

Nem használom semmire a netet,csak ide irogatok.Meg olvasok...Állandóan történik vele valami...Most vagy 10-szer kapcsoltam ki a gépet,mire sikerült feljutnom ide.Állandóan lefagy a gép.Rossz ez az egész...
Nincs infóm az oviról.A Luca várja az ovit?Mikortól fog menni?

Hildus!

Engem is nagyon érdekel a történeted.Küldd el nekem is,ha neked ez nem gond...

Ildi
tfildiko

Hú, Hildus, ez nagyon jó dolog! Mármint,hogy ilyen picibabát sikerült örökbefogadni, sok jót tettetek már ezzel is vele! Én is kíváncsi lennék a történetedre, örülnék ha nekem is küldenél rólatok pár sort.
A gyerekkórházban volt egy óriás baba, mármint az enyémhezképest volt óriási, az anyukája nem vitte haza a klinikáról, utógondozáson találkoztunk újra, akkor már a leendő anyukája karjában...

GAbi
inecsg

Sziasztok

Révi, örülök jó volt a 4d, képeket teszel fel? Nektek milyen hosszú a felvétel? Kértétek több minden legyen rajta, kellett pluszba fizetni?

Zsófi, szuper hogy minden ok.

Hildus, sok boldogságot a babával, képet azért tegyél fel róla légyszi.

Gigi (32-33)
gigi1

Hildus!

Köszönöm,hogy elküldted.

Gigi!

Már nem is sok van hátra neked a szülésig.Nagyon repül az idő.

Enikő!

Gyönyörű a Viola.Hatalmas egy baba...Csak néztem,hogy mekkorát nőtt.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Ildikó: nagyon köszi a bébikajákat Viola már meg is ette az egyiket!! Nagyon ízlett nekiKép Noémi is nagyon szép csaj, nagyot nőtt a hajaKép

Hildus: Millió gratula a picúrhoz, nekem is elküldöd a törnétetet kérlek, nagyon érdekel! Nagyon örülök, hogy ha már valakinek "nem kell a baba, nem tudja felnevelni...stb" akkor legalább lemond róla, hogy más örökbefogadhassa..... Amikor bent feküdtem a klinikán abban a 3 hétben 5 csaj hagyta ott a gyerekét, és csak egyetlen egy mondott le róla, azaz az 5 babából csak 1 volt örökbefogadható....elképesztő és elkeserítőKép (mondanom sem kell, hogy ázsuó volt az a 4). Akkor tenne jót a babával, ha lemondana róla és jó családba kerülne az a picibaba, nem állami gondozásba...de ha hülye valaki....KépKépKép
Nagyon örülök, hogy Nektek sikerült Kép+++++++++++++++KépKépKép

Úr Isten Gigi, mindjárt szülszKép DejóóóóóóóóóóóóóóóKép

Mennem kell, puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gigi!
Holnap megyünk a dvd-ért,majd rakok fel képet!
Szóval mi vittünk kazit is és arra fel lett véve az egész vizsgálat!Az nem annyira jó minöségu,talán mert fekete-fehér,de a 4D felvétel 2.nézetre már érthető volt:-)
ár pedig ua. volt.Visszagondolva nem is olyan rossz a video felvétel Blanka egyből meglátta,hogy mosolyog a baba!
Én már baromi nyügi vagyok!A család laposkuszásban közlekedik,mert egy rossz hang és robbanok!SZEGÉNYEK! Te hogy vagy ezzel?Az én hasam most akkora mint az ikrekkel a végén.Mondjuk nem olyan rossz,mert a mérleget nem látom a hasamtól!:-)))viszont cipőből csak bebujós vagy apa köti!Ma kimostam a babakocsi huzatot!El sem hiszem!

Hildus:Gratula!Ha szerencsés vagy,akkor már csak 2-3 hét és jobb lesz a hasika.Köményest feltétlen probáld meg!

Ildi:csinálj egy karbantartást a gépeden az ilyenkor szokott segíteni.egy probát megér:-)

Karmen! Szerintem Ti voltatok azok! Babakocsival sétáltatok?Nektek ki a védőnőtok?

Gyerekek lementek az udvarra rohanok,mert ki tudja mi lesz belőlle!:-)

Révi: 29+1(utolsó UH szerint)
révi

Sziasztok!
Babamama: Köszi, kifogom próbálni. Tegnap óta a Mecsek baby teát próbálom neki adni, nem nagy sikerrel. Nem nagyon ízlik neki, de nem adom fel. Amikor csak ébren van, itatom szegénykémet vele.
Gigi1: Inkább e-mailben küldeném a fotót, a fentebb említett okok miatt.
Ceniko: Persze, hogy elküldöm, de nem találom a címedet. Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet, de egyszerűen nincs meg.
Mindannyian nagyon kedvesek vagytok, hogy így velem örültök! És igen Ceniko, igazad van, én sem értem meg, hogy miért nem mond le róla, ha ő nem tudja felnevelni, mert feltételezem, hogy 1, 2 stb. év múlva sem tud róla gondoskodni, így a gyerek intézetben fog felnőni. És hiába, még az Alapítványoknál is előfordul ilyesmi, ahol pedig igazán gondozzák a terhes, lemondani készülő anyákat. Az utolsó pillanatban, inkább intézetbe adja és a csodában reménykedik. Tudjuk, mi a vége.
Szóval, nagyon drágák vagytok mindannyian!
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Ha valaki tudja, hogy kell görögszéna magból teát csinálni, kérem, hogy írja le! Köszi előre is!
kissvirag

Virág!
az mire jó?Nagyon el vagy tünve mostanság!:-)
révi

Révi:Nagyon jó tejszaporító hatású (meg menstruációs görcsökre is hatásos). Kicsit unom már a Laktohertbet, ráadásul nem is hat már a folyamatos használat miatt.
kissvirag

Évi! nem volt nálunk babakocsi, gyalog voltunk. Akkor volt kint egy anyuka 1 kislánnyal, meg egy másik 1 kislány-kisfiúval ök biciklivel. Egy nagyapa volt még 2 gyerekkel. Védönönk Militárné Zsuzsa volt, most nem tudom ki akihez tartoznánk az nyugdijas lett, nem tudom ki a mostani mert nem is fogom megkeresni. Mi a Prágai dokinénihez járunk, az ottani védönénivel föleg Marikával szoktam megvitatni amit akarok.

Virág! én nem birtam meginni és ráadásul az egész lakás irtó büdös volt töle. Komolyan a fött kutyakaja semmi hozzá képest. Amugy rá van irva a dobozra hogy mennyit kell beletenni a vizbe, megfözni aztán ha akarod a magot leszüröd de meg is lehet enni. Én Lactoherbet felváltva ittam a Fitolacttal.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Holnap megnézi egy szakember ezt a szemetet...(a gépet)

Enikő!

Szívesen,majd még adok.Az én Pillehercegnőm még nincs 9 kiló.Csak csipeget.8940g.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Tegnap este Bogi hányt! De úgy rendesenKép. Megfázott picit itt a nagy hőingadozás közepette és tegnap óta köhögött. Este elaludt és arra ébredt, hogy köhög, és annyira köhögött és sírt, hogy elkezdett hányni és amíg volt a kis gyomrában tartalom, addig hányt! Nagyon sírtKép Aztán adtam neki egy hányás és egy köhögés elleni kúpot, és elaludt, és reggelig aludt!
Viola okés, éppen a kedvenc könyvét olvassaKép Bár egy picit ő is szörcsög, jó hidegek vannak éjszaka. Reggelre jéghidegek a kis kezei!

Ildi: Majd gyarapszik Noncsi,ne aggódj, lehet, hogy a Te testalkatodat örökölte!Annak meg csak örüljél!!KépKép
Tegnap voltunk a barátnőmmel futni! Norbizom is, futok is, remélem kicsit lemegy a hasam! Már kezdem unni, hogy ekkora belem van!

Hildus: És mennyi idő volt míg sikerült örökbefogadni a babát??? Hány évetekbe tellett?

Virág: Fog ügyben mizu?

Pussssz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Karmen, Ildi: KÖszi Kép

Gigi: Pocakos kép? Kép

Révi: Várjuk a képeket Kép

Enikő: 3 hét alatt 5-en hagyták ott a babájukat??????????? Hát dobtam egy hátast!!!! Ezt nem gondoltam volna, ez rengeteg!!!! Szegénykéim KépKépKép
Boginak jobbulást!!!!!!!
Gergő is megfázott. Kép Tegnap előtt meg akart halni...ehhh...borzasztó ha egy pasi beteg. Persze homeós bogyó nem kellett neki (kis buta), Neocitránért kiálltott...meg teáért. De másnapra jobb volt neki sokkal!
Gréti keze is jéghideg volt reggel, szopi közben egyik kezét én, másikat a Gergő melengette Kép
Megnézted a körforgót a Micimackóban? Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok

Révi, örülök lett nektek videó is. Mi azért nem vittünk, mert mondta az nem lesz olyan jó minőségű. Babakocsi huzatát én is ép ma mostam ki.
Néha én is érzem robbanok, de ez inkább Virágtól van Kép, mint a terhességtől.

Hildus, várom a képet, a történetedet is szívesen elolvasnám.

Bea, majd keresek képet.

Enikő, Bogi ma már jól van?

Virág, a babaneten volt egy topik róla, itt a linkja, bár lehet te is ezt olvastad.
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/5644.html?1039264706

Gigi
gigi1

Virág! érdekelne te meg birod-e inni majd ezt a teát

betegnek jobbulást! Férjem is megfázott, ezek szerint igaz a pasikra, nagyon tudnak szenvedni ha betegek

Ildi! ne viccelj, én meglepödnék ha Orsi 2 évesen lenne majd 9kg!Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen:Ennek nem volt büdös a szaga, igaz, nem fog a kedvenceimhez tartozni. Kaptam egy olyan receptet, amiben egyéb adalékok is vannak, így egész tűrhető

Enikő: Jobbulást Boginak.Szegénykém. UUUtálom a hányásos dolgokat, mindig a gyerekkorom jut eszembe, amikor bőven volt benne részem.
Dorkának sztem nem lesz foga. Kép Már felül is teljesen bedagadt az ínye, de fog sehol. Egyébként most az köt le, hogy minden nap halálra rémít. Próbálok nagyon figyelni, de mindig éri kisebb-nagyobb baleset, főleg, hogy elkezdett kapaszkodva felállni. Tegnap egy összecsukott székkel együtt lendült a "mélybe".
kissvirag

Gigi: Köszi, elolvastam!
kissvirag

Bea!

Jobbulást kívánok a Gergőnek!A férjem ritkán beteg,szerencsére.Olyankor meg akar halni...

Enikő!

Szegény Bogi!Jobbulást neki.A súly miatt nem aggódom,csak a Violához képest könnyű a csaj.Jobb,ha ilyen lesz mint én...Nem szeretném,ha a férjem családjára ütne.(Súlyban.)
Azért nem vagy te olyan kövér.Én naponta tornázom fél órát,de most már emelnem kellene az adagot.De nincs hozzá erőm.

Kármen!

Orsika hogy van?Elkezdtétek már az építkezést?

Ildi
tfildiko

Babamama: Köszi az elismerést, de azért nem kell tőlem hanyatt esni... Kép A mostani félévi átlagom jobb lett mint az előző, amikor még babát vártam. Fél jeggyel jobb lett.
meli27

Melissa, ha valaki, hát én tudom (de Melinda is), hogy milyen gyerek mellett tanulni, úgyhogy nem kell szerénykedni!
Szerintem ennyi irányba megfelelni nem kis munka.

Gyerekek, nem mondjátok komolyan, hogy ennyien hagyják magukra a gyereküket!!!!
Én el sem tudnám képzelni.
H
babamama

sziasztok!
szeretnék képet felrakni,de túl nagy!Ti tudjátok hogyan kell tömöríteni?Légyszi segítsetek!

Karmen!Akkor nem benneteket láttunk!:-(

Évi
révi

Sziasztok!
Ceniko: Az "ötlettől" számítva napra pontosan 1 év. De ez azért nem ilyen egyszerű. Én erőszakos csaj is tudok lenni, és ezt a dolgot nagyon hajtottam. Egyébként az átlag 3-4-5 év, legalábbis "állami" úton. De inkább az utóbbi szám az igaz, ahogy én hallom. A férjem már többször mondta, hogy le kellene írnom valamilyen formában a történetet és azt, hogyan sikerült nekünk. Mert lehet, hogy olyanok számára, akiket ez érint hasznos és tanulságos lehetne.
Gigi1: Küldeni fogom.
Akinek tartozok priviben a válaszokkal, írni fogok, de a héten már nem jutok odáig, mert vagy fáj a tündérkém hasa, vagy vendégek vannak, vagy...(hurrá!) holnap elutazunk 3 napra a Balatonra Bababarát szállóba és már nagyon várom, mert ránk fér egy kis levegőváltozás. Szóval, most készülődök.
Jó hétvégét mindenkinek!
Hildus
Vendég

Hildus, jó pihenést, vigyázzatok magatokra!
Nekem Rubenom a Mátrában töltött 1 hetet kissé megsínylette, mivel majdnem végig ordította, a helyváltoztatás nem jött be neki... pedig végig mellettem aludt éjszaka is, szóval próbáltam mellette lenni, de sikertelenül.
Remélem nálatok a babus jobban viseli a változást.
Hajni, köszi, jól esett! :D
Révi, nem tudom hogy itt hogy lehet kisebbre rakni a képet, én ACDSee-vel szoktam kisebbíteni!
Puszi
Meli
meli27

Sziasztok!

Hildus: Jó pihenést nektek!
És hasfájósmentes napokat a kislányodnak!

Meli: Gréti jól bírja a változást! Néha nem is értem Lehet vele csinálni bármikor bármit(szinte), csak 1 a fontos...a cici, ha éhes. Más nem érdekli. Kép

Nem is mondtam még nektek, hatalmas nagy javulás állt be a szoptatásban, már nem fáj a mellem!!! Lassú volt a javulás, jópár napja már elkezdett javulni, és most már tök jó! Az elején nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen. De már nem rémálom minden szopi, nem kezdem el húzni a szám ha a Gréti éhes, sőt alig várom, hogy szopizzon. Hihetetlen! Eddig úgy voltam, 1 évig összeszorított fogakkal is kibirom, számoltam a napokat visszafelé, hogy mennyit kell még tűrni. De most azt mondom 10000 évig fogom szoptatni Kép Na meg persze addig amíg elfogadja!
Szóval köszönöm mindenkinek a támogatást, nagyon sok erőt, kitartást adtatok, köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!

Révi: Milyen képnézegetős progid van? Inkább küld el nekem, lekicsinyítem és azt elküldöm neked, és fölteszed! Így egyszerűbb (nekem)...(na, most vagyok rossz tanár.....nem szabad megcsinálni senki helyett semmit, mert sose tanulja meg Kép) most nincs időm sajna elmondani hgy kell lekicsinyíteni, de ha igényled, akkor még leírhatom valamikor Kép
Hív a lányom!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Révi, én úgy szoktam csinálni, hogy a windows-os képszerkesztőben megnyitom és a nyújtás-nál 50%-ra leveszem a méreteket. Akkor nem romlik a minősége, csak kisebb lesz a mérete.

Bea, örülök, hogy javult a szopi, emlékezetem szerint én is így voltam vele az elején, gondolom, a mellnek is szokni kell a nyüstölést.

Melissa, miért nem tetszett Rubennek a nyaralás? Vagy csak maga a helyváltoztatás volt neki probléma?

Érdekes. Luci nem csinált belőle gondot, igaz, mi ilyen kis korában (gyáva módon:-))) nem mertük elvinni sehová. Emlékszem, Melinda mondta, hogy Lotti tán 9 hónapos sem volt még, de már anyukádéknál aludt. Nagyon irigyeltem. Mi csak most tavasszal mertünk belevágni, de semmi gond nem volt vele szerencsére.

Hildus, jó pihenést és szép napokat, remélem, nem lesz rátok rossz idő.
H
babamama

Hildus!

Jó pihenést!

Bea!

Örülök,hogy jól megy a szopi.

Ildi
tfildiko

Mi először 3 hetesen vittük Grétit a Corába bevásárolni. Végigidegeskedtem, de jól bírta, 5 hetesen már Szabadkára mentünk anyuékhoz vele 2 napra, és azóta is megyünk minden 2. hétvégén. Abszolútt bírja.

Szerintetek egy postásnak kötelessége az ajánlott leveleket felhozni, vagy elég ha próbálkozás nélkül bedob a postaládába egy értesítőt.???? A hócipőm tele van, már az utóbbi 2 héten tegnap harmadszor fordult elő, hogy délután értesítő volt a postaládába, pedig egész nap itthon voltam, és még csak fel sem csengetett a postás. Hát könyörgöm...elhiszem, hogy baromi rossz fölmászni az ötödik emeletre, de kkor legalább csengessen fel, és lemegyek érte. Nem egy leányálom gyerekestül mindenestül miatta a Széchenyi térig bemászni. Először még elnéztem neki, gondoltam biztos fáradt....másodszor már kicsit mérgesebb voltam, de tegnap határozottan fölhúztam magam rajta. Kis köcsög!!! Mit tehetek ilyenkor? Lehet panaszt tenni?!?!?!
Ráadásul nagyon fontos hivatalos papírokról van szó! Áááááááh, csak egyszer kapjam el....békés ember vagyok, de már fölhúzta a cukrom nagyon!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: Amikor átveszed a levelet, mondd el a gondod. Adnak egy telefonszámot, ahol a kézbesítők fejesével lerendezheted a dolgot. Nálunk ez ment egy hónapig a csomagokkal (kapu zárva vagy nem tartózkodott otthon dumák, miközben egész nap otthon vagyok), akkor anyáztam egy keveset velük, azóta megkapunk mindent. És mi csak az első emeleten lakunk...
kissvirag

Köszi szépen a segítséget!Balázs van a képen:-)Arcát sajna végig takarta a kezével,ezért nem tudok teljes képet küldeni:-(Kép
SIKER!Babamama a te módszered jött be!A többieknek is nagyon köszi!:-)
Évi
révi

Bea! Örülök hogy végre gondtalan a szopi!! én szoktam irni a posta honlapjára ha gondom van, kivizsgálják és aztán felhivnak.

Évi! nagyon klassz ez a kép, ti hol csináltattátok? Orsi már messzire el tud sétálni, babakocsival csak a városba viszem el amugy ott a lábaKép

Ildi! még nincs meg az épitési engedély sajna

Orsit mi 3 hetes kora óta visszük mindenhova, igaz messzebb csak Vásárhelyre volt, majd 5 hosan mentünk nyaralni Sopronba, Bécsbe. Semmi gond nem volt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Évi!
nagyon édi a baba, hol voltál UH-n, mennyi volt?
nagyon jól lehet látni.

Én is voltam, de én csak a lábacskáit ismerem fel.
de azok is nagyon szépekKép

Enikő!!!!
99% h. kislány, igazad volt.Kép

Zozo
Vendég

Karmen!köszi:-) Orsi gondolom nem is maradna meg sokáig a kocsiban!:-)Igaza van!

Zozo! Mi a II-es korházban voltunk.Dr Czank készítette.Video+Dvd+fénykép.A vidin rajta van az egész vizsgálat.Te hány hetes vagy?Mikorra vagy kiírva?
Gratula a kislányhoz!

Bea!Ez a levlél dolog tényleg nagyon bosszantó!!Próbáld meg kiírni a ládára,hogy ajánlott levél esetén csengessen fel.
Látom most már neked is nagy élmény a szopi!Gratula!!!!!Hogy jött rendbe a cicid?

Ma kezdődik a takarítás másik fele(tegnap volt az első fele)+sütés+Klinika .Holnap is és vasárnap is vendégek jönnek!Ráadásul nálunk ugy fogy a süti,ahogy sütöm:-)Lehet,hogy inkább éjszaka fogom a sósat elkészíteni:-))
Ti babáitok szoktak Dvd-t nézni?Mármint meséket,persze nem a csecsemők!

Sziasztok,szép napot!Évi
révi

Sziasztok!

Virág, Karmen, Révi: Köszi a postás hozzászólásokat! Voltam tegnap a postán felvenni a levelem, aztán megkérdeztem a hölgytől, hogy mi a postás kötelessége, pl. köteles e felcsöngetni vagy felhozni a levelet (csak hogy ne csináljak hülyét magamból, ha mégsem...) és mondta, hogy igen, köteles. Na akkor előadtam a problémám, és mondta hogy ott áll az ajtóban a felettesük, neki szóljak. Szóltam. Kérdezte hol lakunk, majd beszél a kollegával! Kíváncsi vagyok mi lesz ezután.

Révi: Nagyon jó a kép Kép Hány hetes vagy?
Amúgy szopi úgy jött rendbe, hogy Ágci megmutatta a fekve-szopit, és pár nap gyakorlás után már profin műveltük Kép Kényelmesebb is volt így. Aztán ennyi. Kép Múlt az idő és javult. Ja és minden este bekentem Aventos krémmel. Lassan kezdem hanyagolni a krémet, bár már függő vagyok. Kép Félek, ha nem kenem, megint fájni fog. Azért most már csak minden 2. nap kenem. Kép

Zozo: És te hány hetes vagy?

Dancsiék mikor jönnek haza?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Évi! Orsi most a napokban kezdte ezt a mesenézést, de csak rövid ideig köti le. Ha korábban ébred néha megengedem hogy nézze a BBC-na tabikat, azt imádja, meg sem moccan a fotelban. Utána amik vannak az már nem köti le, pedig szerintem azok még klasszabbakKép
Amugy én nem vagyok annak a hive a gyerek tv-zzen, igy nálunk ez ritkán van megengedve
Orsi jol elvan a babakocsiban is, nem reklamál, de ha kiveszem akkor imád szaladni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Nagyon hasonlít Orsi meg Gréti természete. Már amennyit Gréti eddig mutatott magából Kép Meg ahogy mesélted, hogy Orsika is milyen volt picinek.
Meg tök sok mindenben egyeznek az elveink a gyerekneveléssel kapcsolatban.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zozo: Boszi vagyok, tudod Kép

Kint vagyunk Zsombón,főzünk a lagziraKép

Pussssssz mindenkinek
E

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Az édesköményteára gondolsz? Örülök neki, nekünk is ez jött be, de pl. az Infacol nem, lásd, Noéminél meg igen. Érdekes:-)))
Én azért örülök, hogy gyógynövénnyel sikerült megoldani, mert írtózom a gyógyszerektől.
Balázs fiú nagyon édi! Kis szemérmes:-)))))

Még a postás témához: mi a kötelessége? felhozni az emeletre is? mert mi a 3-on lakunk, nekünk nem hozta fel, csak felcsöngetett, érdekes, hogy annak felvitte, aki fizetett neki 100 Ft-ot. No comment, nyitottunk postafiókot.

Karmen, a lányoddal kapcsolatban mindig meglepődök, annyira kis nyugis, szófogadó. Luci magától szokott le a tv-ről, már a Süsü sem sláger, esetenként megnézzük az esti mesét a Duna tv-n és ennyi.
Pedig mi beszereztünk egy rakás mesét dvd-n.
H
babamama

Babamama: Ajánlott levelet kötelessége felhozni, nekem azt monda a nőci!!! Mondom, direkt rákérdeztem, hogy ne csináljak hülyét magamból.
Õt ezért fizetik, könyörgöm.
Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát....
De én még azzal is megelégszem, ha csönget...csak csöngessen könyörgöm....
Amúgy nem is szimpatikus a postás 1-2x láttam, tök morcos és olyan bűnöző feje van! Ja, és fiatal!!!!!
Á, csak felhúzom rajta magam megint....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

hú mennyit könyörögtem Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zozo:most nézem Zsófi nevével jelent meg amit írtam Enikő voltam.......
Gyúrunk a lagziraKép
Pussssz
E

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő!
tudom h. te voltálKép
jó főzést, jó sok munkátok lehet.

Nov.14- re vagyunk kiírva.
Én a klinikán voltam, most h. nézegetem a képeket kezdek rájönni mit is látokKép ill. remélem h. tényleg azKép

Zozo
26+4
Vendég

Bea! szerencsénk van hogy ilyen jo kislányok ezek!!

Hajni! nem mindig szofogado, de ritkán hisztizik, az is abbol áll, hogy megfogja a lábamat és rángat pár másodpercig majd lenyugszik. Amugy egyáltalán nem irigy aminek örülök, és ritkán akaratos csak. Panaszkodni nem is merekKép

régen én is jártam ugy hogy otthon voltam és tuti nem csengettek. Akkor még lusta voltam ezért bemenni panaszra, most is az vagyok, én szinte minden ügyet neten intézekKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, nagyon jól éreztük magunkat! Zalában és Vasban voltunk, fürödtünk, erdőt jártunk, bejártuk az Õrséget...Olyan szép falvak vannak arrafelé...
Ildi, Hahóton nem voltunk sajna, de biztos az is szép falu lehet. Férjem nagymamája egyébként Zalából származik. Kép
Jó már a net nálatok?

Zsuzsófi, megvolt az esküvő?

Nálunk nagyon rendes postás van úgy látszik, szinte mindig felhozza a negyedikre az ajánlott leveleket, pedig borravalót se nagyon szokásom adni.

Karmen, nagyon jó természetű lánykád van, örülj nekiKép

Kismamák, hogy vagytok?

Hildus, üdv itt, sikerült pihennetek valamit? Babuskád hogy van?

Szép napot mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: