A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Edi !

Megkaptad az email-emet. Háromszor jött vissza, remélem negyedszerre már sikerült.

Szami
Szami

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lányok be kell vallanom valamit,akkora hülyeséget csináltam.
Ugyanis ma vagyok a 28-ik napomon a hõmet mérem még mindíg ma reggel 37.1-voltKép
Viszont nem birtam tovább és csináltam egy tesztet én gyagya és KépNEGATÍVKép -lett
Tehát most várom hogy mikor fog megjönni.
Na ennyi
Puszi Alice
Alice

Alma!

Hogy vagy?
Remélem neked összejött a dolog,sajnos én már nem izgulok továbbKépKépKép
Alice
Alice

Edelweiss!

Néhányszor már írtam Nektek, nagyon jó köztetek lenni. Sok mindent megtudtam már tõletek. Ha lehet szeretnék én is felkerülni a táblázatodba.
Adataim: 10c 12 cn 27 év Szekszárd

Anett
anett

Caldea!

Nem volt idõm elolvasni minden elõzményt Veled kapcsolatban. Nálatok pontosan mi a probléma, hogy lombik lesz? Azért érdeklõdöm, mert nálunk is ez lesz a megoldás. Én jövõ héten megyek megbeszélésre.

Anett
Anett

Szia Alice,

Ez még nem biztos, tudod, amig a hõd fennt van és nem esik le és még nem jött meg, van remény. Lehet, hogy csak korán teszteltél.
Nekem sem indult túl jól a nap. A hõm leesett és a hasam is elkezdett fájni, úgyhogy semmi jóra nem számítok. Úgy néz ki, ma vagy holnap lekerülök az aljára, de legalább jövõ héten mehetek HSG-re és megint egy kicsit többet fogok tudni. Majd legközelebb sikerül. Az az igazság elég jól viselem, már lassan az életformámmá válik a kudarc elviselése.

Azért még titkon szoríthatok ugye?

Alma
Alma

Alice!
Hat persze hogy negativ volt ilyen koran!
Amikor en a kisfiammal NEGATIV tesztet csinaltam mar betoltottuk az 5. hetet! Nyugi!
Timea
Timea

Alma,Timea!

Köszönöm szépen hogy megpróbáltok nyugtatni annyira aranyosak vagytok,de nagyon szomoru vagyok mert szerintem ha babás lennék akkor már kimutatta volna a teszt legalább egy halvány csíkocska lett volna azon a csúnya fehér lapocskán.Szerintem.
Na majd legközelebb.
Alma!
Neked mennyire esell le a hõd??? és elõtte mennyi volt?
Mikor kell megjönnie?
Puszi nektek
Alice
Alice

AliceKépKépKép
Kapd elõ a Párod egy kis fejmosásra és beszélgetésreKép Ezt nem lehet így folytatniKépKép Õ még nem fogott gyanút a "merényletek"-õrl? A gumi lyuggatásra gondolokKép Jobb lenne tiszta vizet önteni a pohárbaKép
Ne szomorkodj, új hónp, új reményekKépKép

Puszi: Doris
doris

Alice,

Tegnapelõtt 37,1 tegnap 37 ma 36,8 és ma kell megjönnie. Úgyhogy legalább pontos. Fõ az optimizmus.
Alma
Alma

Alma !
Annyira sajnálom,tudod nekem is ma kell megjönnie azthiszem egy cipõben járunk,az én hõm még nem esett le és nem fáj semmim, eggyenlõre de megfog jönni tudomKép
Pusz Alice
Alice

Alice,
Volt esetleg ebben a hónapban olyan praktikád, hogy úgy érzed jutott neked is valamennyi az arany árával vetekedõ Kép matyikból? Ha igen, az nagyon jó, hogy még fennvan a höd! A pé-d a 14. napon volt? Pontosan?

Üdv,
Moni
mj

Doris,
Lehet, hogy Alice-nak is elkélne egy fejmosás, nemcsak a párjának KépKépKép

Alice, ezt most nem azért írtam, hogy megsértödj, de tudod, kettön áll a vásár! Nagyon drukkolok Neked.

Lora,
Klári programozó, talán ért hozzá! Kép

Köszi a bíztatást. Megnéztem megint a görbédet, hát mitmondjak, tényleg nem mintagörbe. Én már akkor gyanakodtam volna, amikor ilyen meredeken megemelkedik a höm, egyik nap még 36,7 másik nap pedig 37.2!!! Ez nem semmi! Szedsz valami progipótlót? Szerintem kellene, mert a höd ezután csökkenö tendenciát mutat! Bocs, ha már írtad, csak elfelejtettem.

Különben mindenkinek nagyon jó reggelt,
Moni
mj

Moni!

Volt bizony,rendesen.De mivel a tesztem negatív lett,még egy halovány csík sincs rajta ezért annnyira szomorkás a hangulatom mámmmma.
Pusszancs
Alice

Szerintem meg a páromnak kéne a fejmosás(agymosás)egyébként már beszéltem vele és igazat adott nekem...........
ENNYI
Alice

AliceKép
Beszéltetek? Ez jó hír!!KépKép És miben adott igazat? Akkor végre beadta a derekát? Vagy még kéreti magát? Kitartás, ez már fél sikerKép

doris

Alice,
Ha igazat adott neked, akkor biztos látja, hogy vele van a gond. Tetszik "agymosás", néha tényleg ráférne a pasikra Kép

Hát ha rendesen volt "anyag" akkor nem látom, hogy esélytelen lennél ilyen hövel KépKép Kitartás, márcsak pár nap és mindenk kiderül.

A negatív teszten pedig ne bánkódj. Próbálkozz mondjuk pénteken. Tudod, nagyon sok lánynak ilyen korán még nem mutatja ki a terhességet!

Alma,
Sajnálom, hogy a höd így lement.

Anett,
Nagyon érdekel, hogy mit fognak mondani a megbeszélésen.

Caldea,
Nem válaszoltán nekem Kép, de a gyogyilistádról látom, hogy akkor neked nem is kell fogamzásgátlót szedni lombik elött! Különben miért van az, hogy valakinek kell valakinek pedig nem?

Üdv,
Moni
mj

Alice!Kép

Fel a fejjel!Kép Nekem sem mutatta ki a teszt a babát csak a 35. napon, pedig nekem is 28 naposak voltak a ciklusaim. Elõtte két negatív tesztet produkáltam És Dóri most 24 hetes!

Tehát semmi sincs veszve!!KépKépKépKépKép

Pucúr
Pucúr

Pucúr!
Az elsõ teszteket hanyadik napon csináltad???
Alice

Moni!

Szerintem péntekik biztos megjön.Kép
Még egy kicsit kéreti magát a drága,de nemnagyon jön össze neki.
Alice

Pucur!

Bizti lemaradtam valamirol, de nem is tudtam hogy kislany leszKépKépKépKép ES Dori?Kép Nagyon egyutt gondolkoztok KatavalKépKép Mi volt tegnap dokineninel, rendben vannak a majenzimjeid?

orsoly
orsoly

Sziasztok,
Már olvagatlak Benneteket egy ideje.
Lenne egy kérdésem: A jövõ héten kellene megjönnie, a középidõben többször is együtt volatm a párommal, hõmérõzni nem hõmérözök, de kb 3-4 napja nagyon furán érzem magam. Reggelente émelygek, iszonyatosan melegem van és esténként már 8 körül le akar ragadni a a szemem. Szerintetetek ez jelenthet babát? Tesztelni még nem teszteltem...
Reni
Reni

ReniKép
A tüneteid bíztatóak, szerintem a tesztelés még korai lenne. DrukkolokKép

doris

Sziasztok!

Napokig alig tudtam olvasni benneteket, sok a munkám mostanában. Nagyon hianyoztatok.
Üdv minden újnak (különösen Anettnak, aki régi barátnöm)!

Most megint nagyon pörögnek az események sokmindenkinél, remélem mindannyiunknál itt lesz végre a zebra hamarosan.

Alice! A párod hozzáállása mellett igazi szép csoda lenne, ha babás lennél. Nem irigyellek, hogy még cselezned is kell, hogy jusson az anyagbol. Nagyon szurkolok!

Nálunk enyhe zürzavar. A hõm ugy a 10. naptol 37 felett van, barna trutyi a 14. naptol. Értitek ezt? Talán a multkori gyogyik és a 2 hetes csuszás miatt kicsit megbolondultam. Most a hasam is görcsölget. Következö ciklustol kéne szednem a clostyt, de ilyen összevisszaság melett, lehet, hogy nincs értelme.

Eni
Eni

Reni,
Ahogy Erazmusz mondta egyszer nem hisz abban, hogy a menzesz megjövetele elött terhességi tünetek jelentkeznek. Mindezek ellenére persze biztos vannak kivételek Kép

Emlékszem, Norcinak is voltak ilyen tünetei és a végén megállapítottuk, hogy csak pszichésen produkálta a tüneteket. Az azt követö hónapban pedig babás lettKép

Ezzel nem akarom azt mondani, hogy nincs esélyed, hisz nagyon sok esélyed van rá. Szerintem nagyon jók a tüneteid, a reggelente émelygés, az, hogy álmos vagy ez mind idetartozik, csak arra emlékszem szegény Norci mekkorát koppant anno. Úgyhogy kitartás, légy türelemmel és szerintem aznap amikor meg kellene jönnie (mert úgysem fog megjönni) csinálj egy tesztet.

Feltétlenül értesíts minket mi az ábra.
Üdv,
Moni
mj

Reni!
Az az almossag nagyon sok kismamanal jelentkezik, ha egyebkent bagoly vagy, aakkor jo jel! A tesztekkel pedig raersz.
Timea
Timea

Sziasztok lányok! Kép

KépFrissítettem a kórtáblát a farmon! Kép

Dobok egy listát arról, hogy kinek van rendben a kórtáblája:
<pre>
1. Alice
2. Alma X
3. Barbi **
4. Beszti X
5. Breki X
6. Caldea
7. Cipomama X
8. Doris X
9. Edelweiss X
10. Edi
11. Edus
12. Eni X
13. Éva
14. Fércegér X
15. Gabó
16. Indigo
17. Kamilla X
18. Kata **
19. Khjutka
20. Kisvuk
21. Klari X
22. Krisztinka X
23. Lora X
24. Mamacs
25. Marcsi
26. Melinda
27. Monchy
28. Moni X
29. Mzsperx
30. Orsoly X
31. Sien X
32. Sugár
33. Szami
34. Tímea **
35. Újpocok
36. Vanda X
37. Zsuzsó
</pre>
** semmi probléma nem volt/van, ezért
nem lesz benne a kórtáblában

Vanda
Vanda

Moni,

Köszi, de nem is vagyok annyira elkeseredve.

Alice,

Beszéltél a pároddal? Mostmár igazából is próbálkoztok vagy annyira még nem értett meg? Ha nem kell mindig cselezni biztos könnyen össze fogjátok hozni a babát. Már nagyon ideje volt, hogy belássa, neked van igazad.

Alma
Alma

Köszi lányok az infokat. Én egyébként tényleg bagoly típus vagyok így azért nem értem a nyolc órai álomkóromat.
Szerintetek mikor kellene tesztelni. A Clear Blue-ra az van írva, hogy már 3 napos terhességet is kimutat. Ez jelentheti azt, hogy a mensi megjövetele elõtt is kimutatná a babát?
Reni
Reni

Zs ZsuzsóKépKép Így sokkal jobb KépKép
Indigo Kép
Nekem sajna nincs MB mikroszkópom. Nyállal vagy hüvelyváladékkal csináltad a tesztet?
Pilinke Kép
Hajrá nektek, mindent bele! KépKépKép És aztán nem fel kelni azonnal! Kispárna és még feküdni min. egy óráig. Kép
Lora Kép
Írtam neked e-mailt.
Reni Kép
Szia kismama gyanús! Légy türelmesebb, minden jel arra utal, hogy lehetséges a baba. Ilyenkor azonban pszichésen sok mindent be lehet magyarázni magunknak, úgyhogy nyugodj meg és tesztelj a PÉ+18.napodon reggel. Várjuk a híreket! Kép
Doris Kép
Szeded a folsavat? Nincs tõle - bocsi székrekedésed?Kép
Eni Kép
Alacsony progeszteron szintre szedsz gyógyszert?

Ma kellene megjönnie: a hõm leesett reggelre, fáj a mellem és a hasikóm olyan mensiszerûen, úgyhogy "mindenórás" vagyok. Már alig várom, hogy megjöjjön!

Sien, Breki merre vagytok?

Vanda
Vanda

Reni! Kép
A Clear Blue teszt nagyon jó, sokan ajánlják nagyfokú érzékenysége miatt. A mensi megjövetelének napja elõtt azonban ne csináld meg, mert még a nagyon érzékeny tesztek is könnyen csalódást okozhatnak (pedig ott a baba).
Ha hõmérõztél, vagy felírtad mikor volt nyákos váladékot, tudod a peteérésed napját. Ahhoz képest 18 nap minimum - vagyis a mensi elmaradásának napja + 4 napot még várj a teszttel.
Szerintem nagyon esélyes a két csík! KépKép és egy bizonytalan kismama kérdezget most minketKépKép Úgy legyen Kép
Vanda
Vanda

VandaKép
Szedem és van, csak az a helyzet, hogy én elötte is ilyen típus voltam tehát nem tünt fel, hogy ettõl lenne. Meg aztán szedem az Elevit-et is, ki tudja...Kép
ReniKép
A mensi utáni 3. nap a biztosabbKép
CipómamaKép
Mail ment, várom a válaszodKép Vigyázz Magatokra!Kép
ÚjpocokKép
Mi hír Rólatok? Ugye minden rendben? Ha idõd enged nézz be újraKép

doris

Doris Kép
Sajna én is ilyen típus vagyok.. A Bromonak van ilyen mellékhatása, de lehet a folsavval együtt ezt még jobban kihozza.. Tegnap már be kellett vennem egy hashajtót. (Jó téma.. KépKépKép)
Vanda
Vanda

VandaKép
Hashajtót nem szabad szedni! Ne vegyél be többet. Inkább egyél gyümölcssalit vagy ananászt vagy barackbefõttet vagy korpás kefirtKép És igyál sok folyadékotKép

doris

Reni!

Azt hiszem egy cipõben járunk,nekem ma kellene megjönnie a hõm ma reggel 37.1vagy2 már nem emlékszem de a tesztem negatív lett mert már nembírtam tovább.
Szerintem várd ki azt az idõt amit a lányok javasoltak.
Nekem sajnos meg fog jönni tudomKép igaz még semmi jele,de tudom hogy most sem jött össze.
Majd legközelebb.
Nagyon drukkolok nekeKépKépKép
Alice
Alice

Vanda,Kép
Itt vagyok csak munka hegyek vannak és az internet is döglödik. A mai nap jó híre, hogy megvan a rubeola vizsgálat eredménye és átestem ezen a fránya gyerekbetegségen. Hála'.
Ne aggódj a székrekedés miatt, eleinte a Bromonál nekem is ez volt, de próbálj meg esténként joghurtot enni, vagy enni egy narancsot és sok sok folyadékot inni. A hashajtót felejtsd el please!!!!!!!!!!!!!
Breki
Breki

Alice!
+++++++++++++++++++++++++++
Kuldtem egy kis pozitiv hozzaallast!
Timi
Timea

Alice,
nagyon drukkolok Nekd!Kép
Breki
Breki

Vanda,
Sien egyébként síel ha jól emlékszem!
Breki
Breki

Sziasztok!

Doris lefénymásoltam neked az 1. kötet Avivát. Hogy bírod a szalmaözvegységet?
Orsoly! Tudnánk találkozni valamikor és odaadnám neked az Aviva 1-2-t - ha kéred.

Kis örömhírem az, hogy ha most sem jön össze a baba, akkor a férjem hajlandó inszemre eljönni a jövõ hónapban. De az igazi örömhír az lenne, ha összejönne ebben a hónapban.

Alice!
Neked mit mondott a párod - ha nem vagyok indiszkrét - a baba-projektre?

Lányok nekem az Elevittõl van székrekedésem - talán a benne lévõ vastól, a folsavat 1 hete szedem, de attól nem. De egy jó étrenddel orvosolni tudom a problémámat (vagy szilvalekvárral)

Marcsi
Marcsi

Marcsi!
Úgy különösebben semmit csak bólogatott mikozben én jártatam a számatKépKépKép
Na de mostantól vége,adok én neki védekezni......

Timea!
Köszi vettem!Kép

Alice
Alice

Breki!

Köszönöm én is drukkolok magamnak,csak annyira félek attól a pillanattól hogy elkezd fájni a hasam.
Alice
Alice

Sziasztok!

Vanda! Nem tudom megnyitni az irattárat, nem fogadja el a jelszót, amit a képtár elfogad.
Ja, és kérdezted, szedek-e valamit a progihiányra. A dokim szerint nincs progihiányom, az eredményt pedig nem láttam, ö kapta meg. Elözö ciklusban szedtem duphastont a closty miatt, de akkor is trutyiztam. Talán megkérdezem Erazmuszt.

Eni
Eni

MarcsiKép
Köszi kérdésed. Holnapig már csak kibíromKép Én is szedem az Elevitet is egy hete meg a folsavat is és nem tudom melyik nem tesz jót a székletnek. Viszont igyekszem gyümivel segíteni és ez használKép Most épp a Nagyikám miatt vagyok nagyon letõrve de ezt majd inkább magánban...
LányokKép
Sien tényleg síel a héten, pihizik úgyhogy most nagyon jó NekiKép
AliceKép
Csak így továbbKép Ne engedd a Párod! Drukkolok, hogy mégse jöjjön az a fránya hasfájásKép Hugicádról mik a hírek?
BesztiKép
Hogy érzitek magatokat? Minden OK?

doris

Vanda,
Én nálam sem müxik az irattár. A képeket a jelszavakkal sikerül letöltenem de az irattárat nem! Pedig már nagyon megnézném!
Moni
mj

Eni
Valószínûleg azért nem engedi megnyitni, mert oda a zebrafarmos azonosító és a hozzá tartozó jelszó kell. A képtárhoz van csak külön megtekintésre szóló azonosító is, de az nem enged semmi máshoz hozzáférni.

Alice
Mindent bele!! Kép Azért ne szomorkodj elõre, arra ráérsz késõbb is, amikor már biztosat tudsz. Kép

Marcsi
Azért remélem nem lesz szükséged az inszemre. Kép Nagyon drukkolok neked. Kép

Doris
Ne szomorkodj.

Lányok
Lehetséges az, hogy a Macától szédülök már 3. napja? Már akkor is forog velem a világ, ha egyik oldalamról a másikra fordulok az ágyban. Nem valószínû, csak gondoltam megkérdezlek benneteket.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Orommel olvastam a hireket. Szami, Lora gratulálok Kép

Voltunk sperma vizsgalaton, es a ferjemnel gyulladast allapitottak meg, mely gatolja a matyik mozgasat. A problema orvosolhato ugyhogy tovabb remenykedunk, elkezdtuk a Gynevac-ot is. Lattam mikroszkopon az aprosagokat nagyon edik voltak Kép

Udv Mindenkinek
Melinda
Melinda

DorisKép Breki Kép
Még sosem ettem ananászt, talán nem is most kezdem el (a kozerv ananászt meg nem szeretem).
Az igazság, hogy egész nap iszok.
Reggel üres tea, majd fél liter, ebédig még egy pohár, délután multi plussz, most meg grapefruit levet iszok. Egész nap pispisilni Kép járok.
Ebéd tök kevés (meleg ebéd), vacsorázni meg mikor mit eszek (az is este 7-8 felé), de mindig odafigyelek hogy mit és mennyit. (Régen kicsit Kép nehezebb voltam, és rengeteg mindent olvastam a táplálkozásról.)
Sajnos mindig rakoncátlankodott az emésztésem, de most aztán kész katasztrófa. Már azért vettem be hashajtót Kép
Gyümit is eszek, mert nagyon szeretem. Nekem még a rostos kaja sem jön be Kép Müzli, stb, szeretem meg egészséges, de semmi eredménye. Most mit tegyek...

Marcsi Kép
Mi az az étrend, amivel orvosolni tudod ezt a nem is kis gondot? (A szilvalekvár nálam elvetve, nem szeretem..)
Örülök, hogy ennyire elszántak vagytok (inszem) Kép

Siennek a jóóó KépKép

Eni Kép
Majd írok e-mailt!
A "trutyizásról" nekem mindig a progeszteron hiány jut az eszembe, ezért is kérdeztem rá. Általában az okoz ilyet. (Érdekes, hogy nekem is alacsony a progim, de nincs ilyen problémám Kép hála)

Vanda
Vanda

Eni, Moni Kép
Mégsem írok mélt, próbáljátok már meg úgy, ahogy Edelweiss mondta. Kép
Vanda
Vanda

Breki,
A rubeolára el is felejtettem reagálni Kép szóval te átestél a rózsahimlõn Kép
Vanda
Vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: