A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Melinda!

Örülök,hogy minden rendben.Én is ideges voltam minden UH előtt.

Zsófi!

Szuper lehetett a buli.Még nem voltam soha leánybúcsún.
Milyen lesz a ruhád az esküvőn?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Melinda!Tényleg nagyon alapos volt a doki aki nézett!Bizti nagy élmény volt!

Zsófi!Nekem is elég soká látták meg a babát,csak azt látta a doki,hogy nő a petezsák.Ráadásul nekünk védekezés melett lett a baba és hát elég kétséges volt,hogy mi a helyzet vele.Bezzeg amikor meg már rendesen látni lehetett(10.hét körűl)ugy lubickolt mint egy ebihal:-)

Ildi!Kipihented magad?Biztos jó volt otthon!
Kicsi gyorsan hozzászokott a környezethez?

Gigi:holnap este megyünk a 4D-re.Izgulok,hogy mi lesz.Remélem ezen a gépen látják már a hólyagot.
Na majd írom,hogy milyen volt!

Mindenkinek szép napot:Évi
révi

Sziasztok!

Zsófi: Szerintem abszolútt fölöslegesen izgulsz, és egyébként is árt a babának. Lehet azért is vagy rosszul.
Én is szoktam hányni ideg-alapon.
Szóval tényleg ne parázz egy szar uh-s gép miatt!!! Majd pénteken kiderül, hogy minden rendben.
Elhiszem, hogy izgulsz, de nem kell túldramatizálni a dolgokat!
Egyébként én sem voltam még soha lánybúcsún. KépKép

Melinda: De jó, nekem a Vasasban a nuchán nem néztek ennyi mindent, sőt genetikai UH-n a Sikó sem nézett ennyi mindent! Orrcsont Kép Ez tetszik KépKépKép
Egyébként én is izgultam mindig UH előtt!

Enikő: Atyavilág, Viola már annyi kiló amennyi Karmen Orsija vagy Ildi Noémije KépKép

Révi: Írd már léci a hozzászólásaid után, hogy mennyi idős terhes vagy...csak hogy tudjuk mikor kell izgulni!

Pocakosok (Gigi): Hogy bírjátok a hőséget? Annyiszor csóválom a fejem, hogy szegény kismamák....
Nekem télen volt nagy pocim, és folyton szakadt rólam a víz még -10 fokban is kigombolt kabátban jártam, olyan fűtésem volt! Pedig egyébként nagyon fázós vagyok. 25 fokban is képes vagyok fázni.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

EnikÕ:Van mit emelned Violán! Bátort most mértem, ő 9250g.

Melinda: Tényleg ki mért, hogy ennyi mindent megmért? Nekem egyiknél sem mértek talpméretet sem. Bár úgy is az a lényeg, hgoy rendben legyen minden. Flónál én is izgultam, hogy minden oké legyen, Bátorra már nem volt ennyi időm.

Révi: nem akarok indiszkrét lenni, de mivel védekeztetek, hogy becsusszant a pocaklakód? Csak azért kérdezem, mert mi spirállal és mindig aggódok, hogy ne így foganjon meg a harmadik.

Gabi
inecsg

Gabi:nem spirál volt a bűnös!:-)pharmatex tablettával védekeztünk.Ami biztos,ha én fogyózni kezdek ,akkor mindjárt terhes leszek.Eddig mindig igy jártam:-)Most Jan.-ban elkezdtem a fogyit és feb.-bam már ott is volt a baba.

Évi:26+5
révi

Gabi:nem spirál volt a bűnös!:-)pharmatex tablettával védekeztünk.Ami biztos,ha én fogyózni kezdek ,akkor mindjárt terhes leszek.Eddig mindig igy jártam:-)Most Jan.-ban elkezdtem a fogyit és feb.-bam már ott is volt a baba.

Évi:26+5
révi

Enikő!

Jó súlya van a Violának.
Szerintem a Noémi nincs még 9 kiló.Majd valamikor lemérem.

Évi!

Kipihentem magam,mert nappal anyu sokat játszott a lánnyal.Könnyen hozzászokott a Noémi az új körülményekhez.Aznap szomorú volt,amikor eljött az apja.De másnap már jól érezte magát.Sokan voltak körülötte,ezt nagyon élvezte.Imádja a társaságot.Produkálta magát.

Ildi
tfildiko

Még csak nem is írtam le az összes adatot a papíromrólKépA nuchára most 1.8mm-t mértek.
Tényleg alapos volt a doki (dr. Bittó),meg is lepődtem,hogy nézte vagy 10 percig picurkámat.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Friss kép az állatszerető lányomrólKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!

Nagyon szép a lányod,jól áll neki a piros ruha.
A Noémi is imádja a cicákat.

Ildi
tfildiko

Melinda: Édes a csajodKép

Gabi3: ne is mond, irtóra fáj a derekam, meg a hátam totál kivagyok már a súlytól. Hajolni sem bírok.... Amúgy is hátfájós vagyokKép

Bea: Rólam is folyton szakad a víz, én biztos megőrülnék ha nyáron lenne nagy hasam...Nem irigylem a pocakosokat én sem...

Pussz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Révi: Úh, egy darabig mi is használtuk Bátor előtt, hogy ürüljön a bogyó, de nem nagyon szerettem. A negyedik után már ne is fogyózz. Kép Hogy bírod három gyerkőc mellett? Gondolom nem hízol annyit.

GAbi
inecsg

Sziasztok!

Bea!

Nálunk a 2 hós oltásnál nem volt semmi gáz. Nem értettem, miért mondja a doki, hogy borogassam, meg miért írt fel lázcsillapítót... Na aztán a 3 hósnál megtudtam... Iszonyúan bedagadt a combja, ha hozzáértem, visított, és 2 napig állandóan sírt. Csak hőemelkedése volt. Én már előre félek a 4 hós oltástól. Zita! Mit csináltál, hogy nem volt attól baja a lánykádnak?

Volt valaki babájának hasfalsérve? Mikor múlik el, vagy elmúlik egyáltalán?

Gira
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltáson. Volt egy kis sírdogálás amikor megszúrták, de utána gyorsan megnyugodott. Hazajöttünk, szopizott, most alszik.
5800 gramm és 60 cm. Voltak ott 4-5 hónapos babák, hát a Gréti nagyobb volt tőlük. Hihetetlen. Olyan furcsa volt látni őket egymás mellett, a Gréti egész koravénnek tűnt.

Gira: Lázcsillapítót nekünk már akkor írt föl a doktor néni amikor hazajöttünk a kórházból, hogy mindig legyen itthon.
Kérdeztem mit csináljak a Grétivel...mondta figyeljem, ha belázasodik, akkor adjak kúpot, semmi egyéb teendő nincs most.
Csak azon csodálkoztam, hogy ismerősöm tömte sorra a kúpokat a 2 hós fiába oltás után rögtön.
Zita a fizetős új oltást adatta be, valószínűleg ezért nem volt semmi baja a babájának (nem fia van neki?!?!?), mi is azt fogjuk majd.
Hasfalsérvről nem hallottam még.

Melinda: Nagyon szép a kislányod Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jaaa, bocsi, tényleg fia van.. Márk Kép
Vendég

Réka is 60cm, csak ő 49-cel született Kép
Egyébként a héten elértük a 6 kilót, pedig már másfél hete újra csak anyatejet kap.
Gratulálok Gréti súlyához Kép

Gira
Vendég

Jó reggelt!

Meg volt tegnap a 4D!Tényleg nagy élmény!Minden rendben van a babával.28+3-ra írták a korát.UM szerint pedig tegnap voltam 26+6 napos.Szóval nem lesz kis baba,már most 1160g-os!Elsőnek lánykát látott a dokibácsi,de utána tisztán kivehetően,lefényképezve Balázsunk lesz,Csongor nagy örömére.Végre megoldódott ,hogy Csongor ne csalodjon és ne kislány legyen,erre fől most kitalálta,hogy Balázs Péter legyen Losonczi Balázs helyett.Na de pár nap és megemészti,hogy ez a gyerek csak Losonczi lehet!:-))
Röviden ennyi,mindenkinek szép napot!

Évi
révi

Orsi sosem volt lázas szuritól, enyhe höemelkedés volt csak 1x, de én minden esetben adtam kupot, mert fájdalomcsillapitó is. Nekem is mindig van itthon tarcsiban, a multkor a fogzáskor jol jött

Melinda! Aranyos nagyon Lotti! ez a ti cicátok?

Enikö! Nem semmi mekkora a lánykád, én Orsit is alig birom emelgetni, szerencsére ritkán kellKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak egy kicsit hanyagoltam a netezést, de azért olvastalak benneteket. Kép

Révi, én is fogyózni kezdtem, mielőtt Benedek fogant. Kép Gratula a kisfiúhoz, ezt a neves dolgot egyébként nem értemKép

Melinda, nagyon szép kislányod van, jól áll neki a piros szín is. Kép

Bea, nem lett lázas Gréti? Jó nagy baba akkor ..., bár ez már a multkori képen is látszottKép.

Ildi, örülök, hogy jól érezted magad otthon.

Zsuzsófi, remélem, minden rendben lesz, jelentkezz mielőbb! Tényleg, mit dolgozol?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika!

2 hét múlva megyünk a Rómeóra.Már nagyon várom.

Ildi
tfildiko

Ildi, igen, én is várom. Remélem akkor nem fog esni az eső.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Mostanában a hozzászólásokat illetőletg nagyon passzív vagyok, de olvasni azért még jut időm.

Látom szépen van ismét kismami a topikon, kellemes pocakosodást mindenkinek!!!

Mi jól vagyunk, sok újdonság nincs felénk. Edi baba már kisfiú, nem is baba, 16 hós múlt. Kezd lassan beszélni, a nem szó az nagyon megy, egyébként meg a szavak első 2 betűjét kezdi mondani. De azért leginkább még mindig csak mutogat. Oda-vissza van a teletabbikért, imádjuk őket (inkább ő).
A tápszert hetek óta teljesen elutasítja. Így maradt egy bontatlan csomag Mildibé 3-as tápszerünk, ha valakinek jól jönne, szívesen odaajándékozom, csak szóljon.

Üdvözlök minden régi és új emberkét!!
Gabici
gabici

Gabici: Ha nincs más, mi nagy köszönettel elfogadjuk a tápitKép
E

ceniko
Szeged

Révi: Nem semmi fiad van! Kép
Az többiek is nagyobb súllyal születtek?

Gabi
inecsg

Enikő!

Kellene taliznunk a jövő héten.Oda szeretném adni a kajcsikat.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Jó híreim vannakKépKépKépKép Voltam UH-n, és igaz hogy kissebb a koránál, de ott van a babaKép
10,8 mm, és van látható szívműködése. UH szerint betöltött 7. hétnek felel meg, én ma vagyok 8+5. Tegyem hozzá, hogy a Sikó nem tudta, hogy mikor volt az utsó mensim, és amikor megkérdeztem, azt mondta, hogy 8-9 hetes körül van.

Most nem írok többet, mert nagyon fáradt vagyok (3-kor kelek mostanában) ráadásul holnap megyünk Pestre a menyasszonyi ruhámért, így össze kell pakolnom, meg pihenni se ártana...

Puszilok mindenkit!

Zsu
8+5, vagy 7???

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Erika, egy éjjel-nappaliban vagyok eladó 8meg pénztáros meg mindenKépKépKépKépKép)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! ugye mondtam én, hogy van akinél késöbb van szivhang?? Nekem pont 8+0 volt

Erika, Ildi! én is nagyon várom már, remélem az idö is jobb lesz, most megfagynánk ott

Gabici! És mekkora Edi? Nóri tud netezni mostanság?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Révi, Zsófi: ÖRülök, hogy minden rendben van!

Erika: Nem lett lázas, este popsiban volt 37,7 a hője, nem kapott kúpot.

Ettől az időtől megőrülök. A meleget sokkal jobban viselem mint a hideget, úúúúúúúútálok fázni. Csak a meleg viselése egy zárószinti lakásba nem könnyű légkondi meg minden nélkül. Főleg ha főz az ember Kép (Bár nálunk csak 31 fok volt bent a max. Gabiciéknál 35...) De ez a hideg....kell venni meleg cuccokat a Grétinek.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Egész nap sehol, senki??? (kivéve BeaKép)
Húúúúúúúúúúúúúú bakkker!

Na szóval, a picilányom fogzik, a nagy meg izi raider öcsém, izi rajder! Õ jól van!! Kép
A kicsi állandóan ülni óhajt,de nem bír, így jártKép!
A nagy, édes imádom (mindkettőt imádom nem arról van szó), de a nagynak állat szövege van KépKépKépKépKép

Na puszóóóó nyuszóóóóóó
Jóccaka!
Enikő

ceniko
Szeged

Enikö! vacak volt az idö, szenvedtünk itt bentKépKép

Dancsi! Veletek mi van?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen,hol lehet olcsó pólyahuzatot venni és mennyibe kerűl?Most láttam a neten használt madeirásat 1000Ft-ért és nem tudom,hogy megvegyem vagy nem.

Ma voltunk a veterán autokat megnézni.Nagyon élvezték a gyerekek!
révi

Karmen!Voltatok tegnap a Mátyás téren?
révi

Sziasztok!

Edi is fogzik rendesen, nagyon rosszul aludtunk ma éjjel. Ma este adtam neki Chamomillát lefekvés előtt, remélem segít. Ugye 3x5 golyócska naponta az adagolás, ha jól emlékszem?

Enikő, rendben akkor összehozunk valamikor egy találkát, és odaadom a kimaradt tápszeres zacsit.

Karmen, Nóri most Szegeden van pár napig, most el tudod érni szerintem.

Bea, a 35 fok már a múltté. A hétvégén beszereltettünk egy klímát. Azóta persze elromlott az idő.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Sziasztok!
Hetek óta olvaslak Benneteket, ám most olyan probléma merült fel, amiről még nem olvastam itt Nálatok, (lehet, hogy elkerülte a figyelmemet) és bízom benne, hogy tudtok segíteni.
Kislányom 9 hetes, és kezdettől fogva hasfájós, de egyre rosszabb a helyzet. (A mai nap volt eddig a legszörnyűbb!) Kipróbáltuk az : Infacol-t, Gripe Water-t. Eredmény semmi. Fogalmam sincs mit tehetnék! A szívem szakad meg érte, annyira sír, ha fáj a hasa. A masszázzsal is próbálkozom, de az is csak annyiban segít, hogy egy picit eltereli a figyelmét, addig, amíg masszírozom. Ahogy befejezem, folytatja a sírást. Mit tegyek?
Hildus
Vendég

sziasztok!
Gyorsan bejelentkezem amíg Ruben alszik. Kép Szóval el vagyok/voltam veszve, múlt hét pénteken fejeztem be a 2 hetes gyakorlatomat, előtte fent voltunk a Mátrában, előtt meg a 4 hós oltás volt, előtte vizsgaidőszak. Szóval nem kibúvókat keresek, de tényleg nem volt időm, aztán meg már kedvem gép elé ülni amikor este végre hazaérkezik a család. Kép
Ruben 5560g és 63 cm. Kép
A múlt héten kapta meg Rubenom az 5 hós oltást, hála csak 1 napig volt hőemelkedése, de a 4 hósat jól megszenvedtük, 3 napig szinte lázas volt, a 3-dik nap végére ment le, "csak" hőemelkedése volt. Persze társult hozzá a nyűgösség is (ami nem meglepő, még felnőtt embert is megzavar egy közel 39 fokos láz!). szegénykémet nagyon sajnáltam, alig-alig tudtam megnyugtatni, még többet volt cicin mint eddig, pedig amúgy is 1,5-2 óránként szopiztatom.
A hasfájása még mindig megvan, habár már sokat csökkent, de anyósom azt mondja biztos a férjem hajlamát örökölte, Õ is kb. 6 hónapos koráig hasfájós volt. Szóval Hildus sajna én nem tudok tippet adni, én is nagyon kivoltam a hasfájásán, sokszor vele együtt sírtam (ami persze nem segített csak rontott a helyzeten, de annyira keservesen sírt...) próbáltam masszírozni, Espumisan, Infacol, stb, az orvos már görcsoldó tablettát írt fel (Papaverin), amikor kitaláltam, hogy köménymagos teát fogok adni a picinek. Tudom, hogy ma már nem divat, meg ha nem lett volna hasfájós a picim bizti én sem adtam volna neki mást, mivel még mindig csak szopit kap. Szóval a köménymagos teától meg az Infacoltól kicsit könnyebben jött a szél. Most is ezt kapja. Ja, vki a múltkor ajánlotta szélcsövet, esetleg azt is kipróbálhatjátok.
TEgnap totál felháborodtam. Elhatároztuk, hogy Rubent elvisszük úszni. Bementünk vásárolni, ahol is szembesültem a problémával... 7 kg-tól felfele lehet csak kapni úszópelust... Ilyenkor mit lehet tenni? Ismer vki esetleg olyan márkát aminek van kisebb mérete is?
Puszi mindenkinek,
Meli
meli27

Sziasztok!
Meli 27: igen lehet kapni, állítólag van a Brendonban, a márkája: KUSHIES, de megnézheted a www. spelta.hu-n. Ott részletes tájékoztató van róla.
Köszönöm a tippet, megpróbálom a köménymagos teát. De hogyan kell elkészíteni? (lehet, hogy buta a kérdés)
Hildus
Vendég

Hildus, köszi a tippet. Nem is hallottam még ezt a márkát, de megnéztem az oldalt és tetszik. Én előregyártott teat veszek, Mecsek Baby teát, gyógyszertárban kapható, de nem minden baba "szereti" ezt. Úgy emlékszem, hogy Babamama készített rendes köménymagból teát Lucinak. Szerintem szívesen leírja hogy is kell pontosan csinálni.
meli27

Sziasztok!

Révi: Nincs pólyánk, fogalmam nincs.

Gabici: Murphy Kép

Hildus: Üdv. Szerencsére az én lányom nem hasfájós, úgyhogy passz. De én is csak ezeket a dolgokat ismertem hasfájásra amiket leírtál, meg amit Meli mond.

Meli: Gréti "kövérebb" mint Ruben Kép

Gréti mostanában fel akar ülni a hordozóban...már itthon is be kell kötnöm ha belerakom. Képes és fejjel előre kiesik.
És sokat gyömöszöli az öklét a szájába, meg szopizza az ujját ha álmos meg ha éhes, én meg frászt kapok. Nagyon zavar. Bár a cumi még jobban zavarna....de olyan rossz.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Hildus:Javaslom, gondold át te miket eszel, főleg ha szopatsz, az is problémát okozhat, ha olyat eszel,amit a babuskád nem bír,attól lehet hasfájása. PL. narancslé, paradicsom, puffasztóételek, sok zöldéség, gyümölcs, tej.
Az első csemetém nagyon hasfájós volt, én is kipróbáltam mindent vele, semmi sem vált be. Három hónapos kora előtt mintha elvágták volna, elmúlt. Ha szelesebb idő volt, mint most, akkor nagyon nyűgös volt. Második babámnál elhatároztam, ha fájni fog a hasa, semmit nem adok neki, csak a meggymagos párnát fogom használni, amit előtte felmelegítek. Bár Bátor nem volt hasfájós, néha jól jött a párna. Mivel már nincs meggyszezon, így ajánlom a fülre helyezhető, melegíthető só párnát. Sztem gyógykészítmények üzletében lehet kapni ilyesmit, vagy orvosiműszerboltban. Dancsi egyszer írt valami vizes párnáról, amit melltartóba, vagy füles sapiba lehet tenni, az is jó.

Egyszer említett valamelyikőtök egy étel házhoszszállító céget, akik Újszegeden vannak. Megtudnátok adni a telszámát?! Köszi.

Meli: Szegény Rubinik, jól megszenvedte az oltást.

Gabi
inecsg

Én próbáltam a majdnem semmit nem evést, sajnos nálam nem jött be, csak a családom akadt ki, hogy egyek már valamit, mert nem lesz miből szoptatnom. Azóta rendesen eszem mindent, persze a borsólevesből nem nagyon mertem enni, és a helyzet azóta is fennáll. Kép
Valaki vitte babaúszásra a picikéjét? Érdekelne hogyan reagáltak, milyen volt, ki tartotta, stb. Szóval minden érdekel.
Lottival beszéltem telefonon, fent vannak a Mátrában, és mikor elköszöntem tőle, hogy szia, mondta, hogy: "Szijja, szejetjek". Majd megzabáltam! Kép
Meli
meli27

Én sajnos nem tudom szoptatni a lányomat, a tejcsit hordjuk, így aztán lehet, hogy ott a baj. Pedig nem is a gyűjtőből hordjuk. Egyébként az is eszembe jutott már, hogy hagyom ezt az anyatejes dolgot, mert én is arra gyanakszom, hogy talán ez okozza a hasfájást, ugyanakkor meg félek, hogy ha nem kap tejet, nem lesz elég erős az immunrendszere. Szóval, ez a 22-es csapdája. Igen én is hallotam, hogy 3 hónapos korukra elmúlik és hogy 8 hetesen csúcsosodik ki. Ez tulajdonképpen igaz is lehet, mert ugyan Hanna 9 és fél hetes, de 2 héttel korábban érkezett.
A meleg sót is ki fogom próbálni! Hátha! Ennél bármi jobb lehet, bár ma jól van. Gondolom szegénykém most piheni ki a tegnapi fáradalmakat.
A babaúszás engem is érdekel, mert augusztus végétől én is vinném. Bár én azt olvastam, hogy elég komoly feltételek vannak azzal intézménnyel szemben, amelyik ilyenre vállalkozik, és elgondolkoztam azon, hogy Szegeden van-e ilyen.
Hildus
Vendég

Meli! Én moshatót vettem az volt 62-68 méretben. Micimackoban is lehet kapni talán 2e ft körül vettem az idén, Babyshop-sat. Olcsobb mint a Brendonos.

Hildus! én nem tudok sajna segiteni

Évi! igen kimentünk Orsival, meg a férjemmel de nem a misére hanem a játszotérröl néztünk ki arra
láttatok?? én sajna nem ismernélek meg benneteket
nekem van polyám, kölcsönbe kaptam de egy ideig nem kell oda tudom majd adni

Gabici! Köszi, irok neki

Meli! ez a Lottiduma még mindig nagyon aranyos!! sajnálom az oltást hogy megviselte Rubent

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok!
Bea!Gréti nagyon ügyi!:-)csinál még ennél is különbeket majd!

Karmen!Mintha a játszón téged láttalak volna,de a hajad rövidebb mint a képen és talán vékonyabb is vagy ,szóval nem voltam biztos benne,hogy te vagy és nem szóltam.Majd legközelebb bizti rádköszönök!:-)

Hildus:akitől hozzátok a tejcsit annak a babája idősebb a kislányodnál?Ha igen akkor erősebb a tejcsi mint ami nektek jó és attól is lehet.Az én lányom a laktoherb teát nem bírta,szóval ha azt ittam ,hogy legyen tejem,akkor szegény mindig megszenvedtt.Ilyenkor lázmérőt raktam a popsiba,akkor kakilt,pupolt és utána jobb volt.
Egyébként lehet kapni instant köményes teát(milumil talán?)csak lehet,hogy abban van cukor.Kérdezd meg az eladót.Tápszert kap a lányod?

Esik!!!!!már megint!!!!!!!!!!!!!

Évi
révi

Sziasztok!

Megérkeztünk a nyaralásból, újra olvasgatlak Titeket!
Kedves Karmen, íme néhány kép Elláról és Bigiről!
Csibe KépKépKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Évi! igen, ott voltunk a játszon, férjem is velünk volt. Én nagyon vékony lettem, sajna. A hajam meg hosszabb mint régen, nem tudom akkor végülis minket láttál-e

Csibe! nagyon helyesek a kutyusok!! Molli is imádja a kaukázusit, mindig tépi, játszik vele, gondolom nálatok is Ella a kezdeményezö!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen köszi az infot.
Hildus, miért nem tudod szoptatni a picit? (ha nem vagyok túl indiszkrét)
Meli
meli27

Sziasztok!
Hildus: Sajna nincs tippem hasfájás ügyben! A csajnak akitől a tejcsit hozod, hány hós a babája???

Csibe: Nagyon éééééédi ez a kutyus Kép

Gabici: Okés, köszi! Mikor és hol talizzunk??

Meli: Szegény RubinikKép Sajnálom, nagyon rohadt egy dolog ez az oltásKép Violát is kicsinálta a 4 hós!

Ildi: Mikor talizzunk? Sétáltok a jáccó felé valamikor???
Õszintén szólva a héten eléggé el leszek havazva, csomó teendőm van, meg gyúrunk az esküvőre-lagzira!

Bogi tegnap ült a kismotorján és üvölt, hogy Izi rajder öcsém, izi rajderKépKépKép (a párom Üvegtigris mániás a lelkem, nálunk ez alapmű, úgyhogy nagyjából kivülről betéve tudja a szöveget és a Bogi is ezdve van) Ja és van egy kiscsaj a játszón, Bogi kis barátnője, akivel angolul beszélnek a szülei, és énekelte, hogy I like to moove it moove it.... (nem biztos, hogy jól írtamKép) na szóval, az összes gyerek ezt énekli azóta Kép Áhhh kész vagyok tőlük, akkorákat röhögünk, olyan édesek, hogy imádom őket egyszerűen!!Kép
Ma egy nagyot csavarogtunk a városba, meg beültünk fagyizni is a Capellába, szupi voltKép

Viola nagyon jó kiscsaj még mindig! Egy tündér. Egész nap dumál, beszél gagyarászik, csupa mosoly mindig, óriási nagyokat kacag, utánoz(ni próbálKép) egyszóval tökéletes gyerek! Csak sózsákKép ember legyen a talpán, aki hosszú ideig tartogatni bírja, nincs is kézbe szoktatva.... Kép

JóccakaKép
E

ceniko
Szeged

Enikő!

Már megint rendetlenkedik a netem.Most éppen sikerült fellépnem.Sikerült begyűjteni pár vírust.Ma megyünk 11h körül a Tescóba.A játszóra lementek?

Mindenkinek puszi,ha jó lesz a gépem,akkor jövök.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Révi: Igen, tápszert kap. Beba HA-t. Próbáltuk a Milumilt, de az nem jött be neki. Illetve délután Beba HA Start-ot kap, mert az élőflórás, és hátha segít neki a hasfájás legyűrésében. Egyébként tegnap este megint iszonyúan sírt.
Meli27: Hát, azért nem tudom szoptatni, mert én nem a szívem alatt hordtam az én drágámat, hanem a szívemben. Örökbefogadtuk 3 hetes korában.
Ceniko: Akitől hordjuk neki 6 hós babája van, de a tejcsi fagyasztott és pont akkorit kap, ami megfelel neki. Tehát most márciusi tejet iszik, amikor az a baba 2 hós volt.
Hildus
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: