A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

green,
eddig nem zavart hogy nem voltam,csak tudod...most már van gyerek,hazahozhatja nekem,esetleg pont akkor lennék terhes a másodikkal,dunának is mennékKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ezért jobb megelőzni ha már meg lehet,szerintemKép
Vendég

Bogárka ! Nagyon édi kép !!!!
Gigi ! Szerintem is Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Timi az este 9-es szopi után reggel fél 8-kor kelt! Én viszont pocsékul aludtam, vagy 5X felkeltem és 6-tól fent vagyok! Anyukáméknál nagyon rosszul aludt, minden éjjel 3X kelt, úgyhogy rászoktatott az éjjeli felkelésekre!

Azt nem is írtam, hogy anyuék mellett a szomszédban van egy 10 hó körüli baba és amikor ott voltunk épp babanetes találkozó volt! Csak nem tudom melyik topicról valók voltak, mert a szomszéd csajszi elég visszahúzódó, nem tudtam kikérdezni! Pedig kíváncsi lennék!

Green!

Sajnos oltási könyvem nincs meg! Viszont én 76-os vagyok sajna, mint a nevem is mutatja!Kép

Lányok! Tudom, hogy valaki már írta régen, de nem találom! Hol lehet szivacsot méretre vágatni? Valahol a Népszínház u. környéke rémlik!Nincs a járókába szivacs, úgyhogy szereznem kell!

Ildi
ildi76

Megyek visszaolvasni,

Ildi,
ha jól emlékszem, akkor a Bártfai u.-Fehérvári út sarkán is van egy szivacsos, ahol méretre is lehet vágatni... az mégis közelebb van hozzátok! Kép

vera
kisün

Ildi!
Remélem, nektek nagyobb szerencsétek lesz, azaz gyorsabban fog menni, férjemnek MÁSFÉL év kellett, mire normális (?) munkát talált.
neet
neet

Ildi ! Bocsi , korán van Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Mi most el a jó meleg KépBalatonra!Ha valakinek hiányzom,jöjjön vagy hívjon:0670 369 3799

Soma Petrát és Boriszt emlegette egész este.

Pusza:Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Ildi, pedig en ugy erzem sosem lesz hovege!KépOrulnek, ha most kettessevel haladnanak a napok...

Ancsi, szerencsere nem nagyon szoktam kemenyedni. Alt. csak akkor ha megfeledkezem magamrol es gyorsabb tempot diktalok. Ami inkabb zavar, hogy wc utan ot perccel ugy erzem menten bepisilek.Kép
Ma ejfeltol hetig hat alkalommal ugrottam...es mindig volt miert.
Csutortokonkent szoktal NST-re jarni?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Minden elszállt, amit írtam, úgyhogy most elölről kezdem!Kép
A lényeg:

Gigi!

Van valami Védőoltás Tanácsadó, ahol bármikor beoltanak! Délután megkeresem a címet és a telcsiszámot, ha több időm lesz! Most Timire meg a kutyára figyelek, nehogy túlzottan összebarátkozzanak!Kép

Jucus!

Remélem jó időtök lesz! Én mennék szívesen, ha már meginvitáltál! Akkor számíts ránk, lehet, hogy megjelenünk valamikor!Kép

Neet!
Köszi a drukkot! Jó lenne, de nem sok reményem van így augusztusban! Ilyenkor már betöltik az összes állást! Kép

Vera!

Köszönöm a szivacsos infót!

Green!

Semmi baj! Megbocsátom, hogy fiatalabbnak néztél!Kép

Úgy sajnálom, hogy tegnap nem tudtunk talira menni! Pedig dög közel van hozzánk!(Morgós szmájli)
ildi76

Ildi!
Ne add fel! Nekünk is most jött össze és aug. van!

Johi!
Ne higgy a rémhíreknek, nekünk már a 7. héten is édes volt a méz. Kép
neet
neet

sziasztok!
Juc!
akkor mi is cuccolunk, és indulunk...Kép minek hivjalak??? Kép
Egyébként B is Somát emlegette egész este...Kép
Bogárka!
Petra lányod már tegnap is kitüntette Igit a figyelmével!!! Manó teljesen oda is volt érte...Kép De én tudtam, hogy ez természetes, hiszen olyan SOKSZOR taliztak már!!! Kép szóval tesód havernője a Tündi??? Akkor lehet, hogy levi uncsitesóját is ismeri, mert ők szomszédok voltak Tündivel, sőőőőőt nagyon jó barátnők!!! Még az esküvőjére is meghivta őket!!! Kép
Ildi!
Jössz a köv. talira....most már hetente-kéthetente összeülünk!!! Kép
Ja, még valami!
Ha tudtok rafkó kis kabátot Igi méretében (nem vastag, hanem őszre) irjatok!!!! Nagyon köllne, ha már B-nek megvan a széldzseki!!
Pusza,
Zsanci, a nagyon büszke ma épp 3 éves nagyfijjjjú anyukája!!!!!!!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, jaj de jó, hogy Nálatok a maci!!! Majd leboltoljuk.
Milyen kabátot akarsz, mert én elég sokat nézelődök a neten és akkor küldök linket mint tegnap a Jucus. Méret? 74-es? Hány hós legyen? Adj egy kis infót és akkor figyelek. Végül is ha nekem tetszik akkor lehet, hogy nem lövök melléKép, színbe milyet szeretnél, vagy mi az ami ne legyen a rózsaszínen és a lilánk és a pinken kívülKép
zsebi2004

Zsanci,

Itt van péládul ez, 68-as (A mért adatokat érdemes nézni, mert 68 és 68 között is van különbség) vízlepergetős, kapucnis, széldzseki (de szerintem van benne vékony pamutbélés)
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=64864
zsebi2004

Bogárka!
Annyira élethű a profilod, szinte megfogható. Kép Nagyon aranyos a hármasotok!

Ildi!
Hol tart a kutya-baba barátság? Nálunk megpecsételődött, pár nyelves csók kíséretében. Kép
neet
neet

Mi van csajok??? Mi ez a kihaltság?
Kinek dicskedjem el, hogy egy olyan édes babát láttam a Camponában? Emma névre hallgat, és rámmosolygott!!! Kép
neet
neet

Na de most komolyan, hol vagytok?
neet
neet

Itt ülök a gép előtt magányosan és eszemKép
Azuram dolgozik a fiam meg alszik.

És ha nem vagyok indiszkrét, hogyan jött létre a találka???? Véletlenül? Esetleg szervezetten??? Kép
zsebi2004

neet,
én vagyok,egy picitKép
aztán én is el romizni apávalKép
hogy dolgozik a férjedKép????????
meglátogassunk titeket?
na jó,nem is vagyunk rátok kíváncsiak csak nem akarom lenyúlni a könyvedetKép

gigi
Vendég

zsebi,
és sokszor vagy magányos?
és akkor mindig eszelKép?
Vendég

Gigi,
Sokszor vagyok egyedül, mert nem érzem mindíg magányosnak magamKép
És ha mindíg ennék amikor egyedül vagyok akkor nagyon gurulnék,így csak kicsit gurulok Kép
De ma ehetnékem van, tudod amikor ennél valamit de nem tudod, hogy mit és ezért össze-vissza eszel mindent. Édes majd sós, azután megint édes és így tovább, most sósat ettem, azon agyalok milyen édességet egyek.
Ja és várom ám az emilt napok óta Kép de te csak romantikázol, már másodszor a héten, nem lesz ez egy kicsit sok??? Kép
zsebi2004

mert helyett de szavacskát akartam írni.......
zsebi2004

szia,
nem hiszed el,most akartam írni hogy mail ment de ez a kaki drótposta nem küldi elKéppedig ott fekszik a postaládában készenKép
azért próbálkozok,ok?

gigi
Vendég

zsebi,
elvileg átment,megkuksizod?
Vendég

Zsebi!
Macit megdumáljuk, a kabát meg pont olyan, mint amire gondoltam....Kép hogy kell megszerezni???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

gigi,
megjött már írtam isKép

Zsanci, én elrakattam a csajnál, hogy megmutatom egy ismerősnek Kép Tanultam Jucustól Kép Leboltoljam az ügyletet?
Vagy személyes átvéttel lehet, vagy postázza az kb. 280 Ft pluszt jelent.
zsebi2004

Gigi, szólj ha nem kaptad meg, mert állandóan hibaüzenet jön visszaKép
zsebi2004

Zsanci!
Igen, nekem is feltűnt, hogy Petra nagyon nyomult Igire a talin Kép! Hallod ezt Gigi, lehet, hogy veszélyben a frigy Bálinttal! Kép Bár majd igyekszem Borisz irányába is terelgetni a csajt, mert az olyan édes volt, hogy itt veszekedtek a múltkor, hogy ki vasaljon a játékvasalóval Kép.

Köszönöm, és bezsebeltem a dícséreteket a proflképre Kép

Tegnap mi is romiztunk Apával (Doni 6 hetes Kép ), és mivel épp tegnap volt erről szó kicsit féltem, hogy gond lesz, de semmi. Minden olyan volt, mint régen Kép!!! Persze már nagyon ki is voltunk éhezve egymásra... Kép

Ennek ellenére, most viszont inkább aludni megyek, hosszú volt a mai nap, vendégek is voltak, jól elfáradtam.

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

zsebi,
eddig még nem kaptam meg pedig nagyon váromKép

bogárka,
hááááááááát,most igen-igen csalódott vagyokKépde doninak nem adom a bálintotKépna hariiiiiiiiiiKép
Vendég

Gigi,
2x hibaüzenet jött, azután leszedtem a képetKép és külön küldtem a levelet, majd a képet és eddig nem jött hibaüzenet, úgyhogy remélem csak lassú, te addig keresgess a képek között és már küldheted is Kép
zsebi2004

Gigi!
Hát remélem nem is kell majd neki Kép
Tudod mit? Vagy Iginek, vagy Bálintnak szülök még egy lánykát! Egy Emmát...Kép Na?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsebi!
leboltolod nekem?? Kép majd én is megtanulom ám...Kép
ha a közelben van, személyesen is átveszem, de pl. Újpest elég messze van, onnan jobb a posta...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, rendben, de ha posta akkor nem kavarok hanem magamhoz kérem és utána rendezzük.
zsebi2004

Zsanci, ugye a kék kabiről beszélünk? Kép
Mert arra csaptam rá, de eszembe jutott, hogy nem fixáltuk le Kép
zsebi2004

Csajok!
ti itt titokban kiházasitjátok a fiamat??? Kép egyébként Borisz megilletődött Petrától egy kicsit, de nem baj, jobb, ha tiszteli a nőket!!! Kép
És tényleg tök jó a képetek a profilban, Bogárka!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
Igen, bár a barna jobban tetszik, de azon vannak virágok, és már igy is necces a dolog Igivel, mert a Hban RÓZSASZIN karszalagot kapott...Kép
az azóta is szomorú-haragos anyuka...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

bogárka,
emlékszel hogy szülés elött megegyeztünk és másnap megszültélKép?na akkor megint egyezkedjünkKép én elfogadom emmát és pluszba szülök doninak egy adélt,naKép?
Vendég

zsebi,
átment
Vendég

Zsanci, igen a barna jobb de sajna az lányos,
Intézem Kép
Na lányos anyukák, kabát esetleg??? Egyszerre leboltolom Kép
zsebi2004

szép nevek lányok!
egyébként nem tudjátok, hogy van e arra lehetőség, hogy 3 keresztnevet adjak a gyermeknek???mert arra gondoltam, hogy karácsonyor szülöm a LÁNYOMAT, és akkor 3. névnek megkapná a Natália nevet...Kép teljesen odavagyok a nevektől...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,
melyik karácsonykorKép?én március-áprilisban,kicsit korábban mint a bálint,mert a végén melegem voltKép
szerintem amúgy annyi nevet adsz a gyerenek ahányat akarsz.
és mi lesz az első meg a második név?nekem bálint hanna lett volna ha csaj lett volna,de azóta adélt szeretnék és a lizzi is bejön.ja meg persze a vinceKép de ennyi gyereket sajna nem szülhetek,szóval döntenem kellKép
Vendég

nálam, ha lány lesz (és ha fiú, akkor is!!!) Léna Zsóka lesz, és persze Natália...A Léna ZSóka a nagymamik nevei...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

léna bejön nekem is Kép
meg a laura is...meg a lili is
csak nálunk a férjem neve miatt (....igl a vége)ezek eleve kizárva Kép
Vendég

Zsanci!
Én is pont azt gondoltam, hogy ha majd lesz LÁNYOTOK, akkor Lénának kell lennie ... vagy Szonjának, vagy Olgának, bár nekem is a Léna jön be leginkább... de a Nati is nagyon szép! Kép

Gigi!
Megegyeztünk! Kép

Na megyek, nyűglődés van ezerrel...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Zsanci!

Én örülnék a következő kávézós talinak! Arra biztos mennénk! Lassan Timinek is kell vőlegényt találnom, mert ahogy látom, mindjárt elkel az összes fiú!Kép

Neet!

Nyelves puszi még nem volt, remélem nem is lesz!Kép
Egyelőre igyekszem távol tartani Õket egymástól! Tegnap Timi kapott egy játékkutyust! Hát ne tudd meg azt a féltékeny nézést egész végig! Úgyhogy este előszedtem a kutyusunk összes plüssvacakját, hogy lássa neki is mennyi van és teleraktam vele a kosarát! Ettől megnyugodott!Kép

Vera!

Nem baj, ha meginvitálom a páromat is az augusztusi talira??? Vagy sokan lennénk a kocsiban? Mondd meg, ha pofátlan vagyok!Kép De gondoltam nem árt neki egy kis kikapcs!

Tegnap itt voltak nálunk apósomék! Rögtön megrohanták szegény Timit, apósom egyből kikapta a kiságyból, épp felébredt szegény! Meg azért örültem volna, ha előbb kezet mosnak mielőtt összetapizzák, de hát nem gondoltam, hogy -e miatt szólni kéne! Na mindegy, egész jól viselte Timi a strapát, a végén már produkálta is magát! Azért örülök, hogy ennyire szeretik! Érdekes, hogy az egyik nagyszülők szinte rajonganak a kőcért, a másik részről meg vagy 2X ha látták Õt! Nekem meg pont tök jó fejgörcsöm volt, meg egész éjjel is, remélem mostmár végleg elmúlt, bár elég nyomi a fejem! Kép

Légzésfigyelőt le kell raknom a kiságyról! Timi mindenhonnan leszedi! Tegnap leszedte a kiágy széléről és jól fejbevágta magát vele!

Kipróbáltuk a krumplit is délután! Hát, nem volt nagy sikere! Öklendezett tőle, meg fintorgott, de azért nyelte! Nem erőltettem! Talán ma még jobban összetöröm és más gyümit adok hozzá!

Ildi
ildi76

Ildi,
Csak az tűnt fel, hogy azt írod: talán ma még jobban összetöröm, miért mennyire törted össze?? Timi még nagyon kicsi a darabos kajához, valószínűleg azért öklendezett mert,nem tudta lenyelni, ilyen idősen teljesen pépesített kaját kell adni, ráadásul a darabos kaját a gyomruk meg sem tudja még emészteni, tehát teljesen értéktelen a számukra.

Bogárka,
Jövőhéten csütörtökön mit csináltok???? Gondoltam átviszem a régen ígért sütit, meg előkostolást is tarthatsz a hóvégi taliraKép

Gigi,
email ment Kép
zsebi2004

Zsanci,
Képzeld a kabátos lányék pont jönnek a lakótelepre délután, úgyhogy elhozzák a kabátotKép
zsebi2004

Zsebi!

Villával törtem össze, amennyire csak lehetett! Sajnos krumplinyomóm nincsen! Nem volt darabos, csak mint az alma, amit azon az almareszelőn szoktam lereszelni, de szerintem az is még lehetne pépesebb! Akkor azthiszem megpróbálom a teaszűrőn átpréselni! Nem volt valami édes sem, lehet, hogy azért sem ízlett neki! A Hipp-ek között nem nagyon találtam olyan főzeléket, amivel kezdeni lehetne!Kép Ami jó lenne, azokban mindegyikben van vagy tej vagy cukor sajna!
ildi76

Ildi,
Turmix, aprító ha van valaemlyik azzal is el lehet dolgozni, ha nincs akkor ha gondolod, átviszem a krumplinyomót holnap, de komolyan.
De szerintem turmix vagy aprító nélkül nem fogsz boldogulni hosszútávon, legalább is nekem kellett, főleg amikor majd húst is adsz már, mert teljesen el kell pépesíteni a husit.

Keverd össze a krumplit almával ha a síma krumpli nem kell neki, mivel almát már kapott így ezt a kettőt nyugodtan adhatot együtt, de párold meg vízben az almát is.

Na komolyan, átviszem ha kell, mi nem használjuk
zsebi2004

zsebi,
egy mail ment,kezdem írni a másikat isKép
Vendég

Mostanaban marha rosszul alszik a nyulam (vagy tizenegykor alszik el nyolc helyett, vagy ha bealszik nyolckor, akkor ejjel egykor felebred es haromig ugral a fejunkon, au), ugyhogy most csak gyorsan atfutottam ezt ket napot.

Bogarka, a foto tenyleg nagyon szuper! Mar nagyon kivancsi vagyok erre a sracra Kép

Ildi, azert szoljal rajuk! Kezmosas tenyleg alapveto! Es a cipojuket is vetesd le, plane, hogy mostmar mindenhol elofordul a csajod.

Lindi, akkor Toysr'us, Dohnal, C&A, H&M, Farbie meg ilyesmi?

Juc, ha meg nem utaztad el magad, nem tudod, hol tudok olcsobban venni ilyen tologatos kiskocsit (ikeanal az ekorre taliga tipegoknek 8e, bezzeg az osztrakoknal csak 22euro, brionak ketfele van 11e), meg Berchet triciklit?
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: