A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose! Az SCS-be biztos megyünk, ha ott kapunk mindent nem megyünk tovább. Van más is, ahova érdemes menni?

KépKép
KépKép
lindicita

lÁNYOK,ASSZONYOK!

Somával beugrunk egy tejszínhabos csodára!

ZSebi!

Hallod?

Juc
20170114224602

Hurrá hurrá Juc!!!!!!!!!
Akkor most tessék Soma összes 62-68-74-es ruháit előszedni és hozni!Tessék egy kis pénzt gyüjteni!
Mi lesz Pannával?Csak mert ha nem tartasz rá igényt akkor mi elfogadjuk :-ÖÖÖ ugyis lányt szeretnénk ám:-ÖÖ
manó27

Hát lányok irigy vagyok mindenkire akinek a babája most alszik!!!
Az ennyém exra nyügi ma és 60 milinél többet nem hajlandó enni sem..Lehet, hogy Õ is a fényből meg a levegőböl akar megnőni??

Hol van ez a savoya park???
Hogy kell oda menni?
csak mert én még soha nem voltam ott és a párom se tudja merre van???

Fic!
Na hogy döntöttél?
Csak mert én mindenképpen menni akarok csak az órát nem tudom megmondani pontosan mert eddig még nem aludtunk és ha elalszik Zsombi akkor nem nagyon akarom felébreszteni...
Hihetetlen fekszik a kiságyba és mosolyog:-Ö
manó27

Hát lányok irigy vagyok mindenkire akinek a babája most alszik!!!
Az ennyém exra nyügi ma és 60 milinél többet nem hajlandó enni sem..Lehet, hogy Õ is a fényből meg a levegőböl akar megnőni??

Hol van ez a savoya park???
Hogy kell oda menni?
csak mert én még soha nem voltam ott és a párom se tudja merre van???

Fic!
Na hogy döntöttél?
Csak mert én mindenképpen menni akarok csak az órát nem tudom megmondani pontosan mert eddig még nem aludtunk és ha elalszik Zsombi akkor nem nagyon akarom felébreszteni...
Hihetetlen fekszik a kiságyba és mosolyog:-Ö
manó27

bocsesz ez 2szer ment
manó27

Manóóó, nem mindenkinek pici a babájaKép Brúnónak a 74-es ruci már kicsi Kép
Mi a 80-86-os méretekre tartunk igényt, pont most néztem, hogy mit adjak rá délután és vagy bokalengető hosszúgatyák vannak vagy olyan amit 3x fel kell hajtani, hogy ne essen el benne.

Úgyhogy Juc, ahogy hazaértetek megyünk túrni, mert nincs hosszúnadrágja a gyereknek Kép

Ja mellesleg vettem az adás, megyek összerámolom a csomagot amit vinnem kell.
zsebi2004

elnézést tényleg csak magamra gondoltam:-)
akkor most önző vagyok???

hú lányok ez nagyon gáz 2 óra és a Manó még itt lóg a cicimen...
nem akar aludni pedig már alig lát ki a szélvédőkön
manó27

Jucus, ez nagyon jó hír!
zanza

Manó,ZSebi!

Most cigánykodjak oda egy zsák ruhával?Nem ér rá Bogárkáéknál?Mondjuk egy pár 86-s kord gatyót előhúztam,hozzam?
Mit szeretnétek még?Mjad írjátok össze és akkor Bogárkához viszem.

Jucus
20170114224602

nem kell egy zsák elég egy börödnyi:-)))
najó nem akarlak én itten kényelmetlen helyzetbe hozni, pedig olyan jó lett vóna rucit venni...
minden esetre 62-68-as pasi ruha érdekel engemet...

ui.:azért ha hozzol akkor lehet, hogy befizetünk egy kis tejszínhabraKép
manó27

Johi!

Tejtermelést serkentő süti

250 gramm búza
150 gramm árpa
100 gramm zab
egy marék kesudió
150 gramm vaj
150 gramm barnacukor
Elkészítés: a gabonát lisztté őröljük, a kesudiót finomra aprítva aranybarnára pirítjuk, ezután hozzákeverjük a vajat, cukrot. Tíz-tizenöt másodperc múlva levesszük a tűzről, és ha kicsit kihűlt, három-öt evőkanálnyi vízzel elkeverve két-három centiméter átmérőjű golyókat formálunk. Naponta öt-hét golyócskát ajánlatos elfogyasztani. Ez az adag körülbelül 40 golyócskára elegendő
manó27

Jucus,
Nehogy hozzál majd nyaralás után turizunk BogárkánálKép
Addigra megmondom, hogy mire van szükségünkKép

Manó, elvileg amit Zsancinak odaadtam abból van ami kicsi Igire, úgyhogy szerintem egy-két darab lesz amit megnézhetsz.
zsebi2004

Manó!

De milyen típusú?Megnézem de ez a méret nem nagyon van már,mert elvitték.Body,rugi,kis gatya őszre?Van egy édes pufi kabátom amitől nem szívesen válok meg,de majd megmutatomKép

Juc
20170114224602

Johi!
Ezt a receptet írtam én is le neked, amit Manó. Mindegy,azért elviszem a papírt is. A lényeg, hogy a gabonakeverék kapható a Szabolcska M. u-i bioboltban (meg is van őrölve) 160ft-ért. De kesudiót ne onnan vegyél, mert amit én vettem tőlük avas volt, vissza is vittem. Nekem valamiért nem állt össze a massza, kiskanállal ettem kb. 2 napig, aztán elfelejtettem, ott áll a hűtőben, lassan kidobomKép

Juc!
Jó, hogy jöttök!

Kép
Kép
manoka11

Fic, döntöttél? Lassan indulni kellene.
zanza

Manók: köszi a receptet... Szabolcska már csak ma van nyitva nyári szünet elött. na mindegy...És tényleg jó a tejre?

Megyek hunyok,a ztán hozzák babót etetni, aztán megyek a Savoyaba.. merre van a kávézó a savoyan belül?

Manó27: Savoya a leányka úti felüljárón nem kell felmenni ha a város felöl jössz hanem ki van táblicskuzva, hogy Auchan.. arra kell menni de lehet, hogy Savoya van irva. Tudom másik felöl jössz, de a lényeg, hogy a felüljáró környékén van. Obi és társai is vannak ott, na most jól összekavartalak. De remélem odataláltokmajdan....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Manó!

De ha Szerémin jösz a Lágymányosi -híd felöl akkor csak egyenesen és meglátod!

Jucus
20170114224602

mindenkinek köszönöm talán megtaláljuk
nem aludt 1 percet se a törpém ezért elnézést előre mindenkitől
manó27

Én már itthon,és tök jó volt!

Jucus
20170114224602

ZSANCI!

Széldzseki:http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=64794 A 8-st gondoltam.

Jucus
20170114224602

Sziasztok,

Mi is itthon, mennyien voltunk!!!! nem is gondoltam, hogy ennyien el tudnak jönniKép

Nagyon örülök, hogy most már sok mindenkiről tudom, hogy ki is ül a gép mögöttKép

Ha valaki megtalálta Brúnó maciját, annak örök hála, mert nagyon hiányzikKép Kép Kép Kép Kép
zsebi2004

Sziasztok,
de jó nektek,olyan irigy vagyokKépkérek ám beszámolót,kik voltak,mik voltak....Kép
de nem keseredek el,talán ha lesz jövő héten én is tudok menniKép
Vendég

Zsebi!
Maci nálunk!!!!!!!!!!! Valaki berakta (talán Brúnó véletlenül???) a babakocsink aljába!!!!!!!!
Juc!
Köszi, máris nézem!!!!!!
Többieknek!
Nagyon csúcsszuper volt a tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrrrrrráááááá!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, és a babák is nagyon helyesek voltak! Én következőnek fiút szeretnék, mert a nagyobbak közül (akik már nem kisbabák) Soma, Borisz és Brúnó annyira helyesek voltak! És persze az összes többi gyerkőc is! És Petra hogy odavolt Emmáért! Megfogta a kezét és zörgette a játékokat nekiKép

Zsebi!
Brúnó macija Zsanciéknál van. Brúnó valószínűleg bepakolta Igi kocsijába és ott felejtette.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Green!

Csak nem nektek is kislány a célkitűzés? Kép
És melyik névre gondoltál?

Lányok!

Nagyon örülök, hogy megismerhettem 1párotokatKép bírok ám magyarul írniKép
Szóval örülök mindenkinek! A babók meg egyszerűen gyönyörűek voltak!

Bogárka!

Mostmár emlékszem ám rádKép
A mamád pedik ugyanilyen kedves, mosolygós asszony és mindíg copfba volt a haja és barna. Mármint a hajszíneKép
Jól emlékszem?

Zsanci!

Nem mondtad milyen az az ilyen krémKép ha nem árulod el nem tudok szerezni. Te kis irigyKép biztos azért nehogy nekem is legyen igaz?? Kép

Juc!

Nektek nagyon nagyon jó utat mégegyszer!
Soma nagyon helyes! Mostmár biztos hogy ha a 2dik lány lesz neki adom, Pannusért cserébeKép Áll az alku? Kép

Pussszzzz
eszti25

Fic!
Köszi a linket, lehet, hogy rendelek is. De Oxi, ez az lehet, amit te is irtál???
Juc!
Még egy kis segitség, mielőtt mész!!! Hogy kell ezt lestoppolni???? Mármint a széljakót.
ButaZsanciKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti!
Ez az a krém, amit Oxi mondott: Dr Kelen, vmi sósborszeszes krémje...nem emlékszem pontosan...Kép Lényeg, hogy hájas has azonnali megszűntetésére van!! Kép Igaz, Oxi???? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Én már lestoppoltam neked,most várja lány a választ,hogy köl-e?!Ha igen akkor utána mondom a többit!Kö vagy nem kö?

Juc
20170114224602

Zsanci: Igen, csak én drágállom, bár régen vettem már. Ha Eszti tud menni a Stella nagykerbe, megnézhetné, hogy ott mennyi. (nekem 6százvalamennyi rémlik)
És nem a hájas hasra, inkább striacsökkentésre, vérkeringés-fokozásra jó, de nem fogyaszt, nem csodaszer. Fogyasztani majd Ada tornája fog Kép Mellé viszont jó lesz kiegészítésnek.

Talisok: Irigyirigy Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Juc!
kőőő! kösszi!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi4
Igy is jó!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

HELP:

FEHÉRJE A VIZELETBEN: jelent valamit? szerdán még elméletileg nem volt, csütörtökön voltam vérvételen, és a vizelet leletben a fehérjénél van egy (+) jel. kissé béfostam!!! (az, hogy a süllyedésem már 105, fel sem tűnik :/ )

ancsipancsi

Ancsi: Ha nem direkt tenyésztésre vették le, nem középsugaras, kémcsős, stb., akkor nem jelent semmit Kép Vérnyomásod rendben? A kettő együtt lehet aggasztó, de egyébként bárhonnan jöhetett a fehérje. Hihetsz nekem, tapasztalt toxémiás vagyok Kép Jah, és ha csak egy + jel van, akkor ráadásul minimális mennyiség.

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok !
Vendégek elmentek , megcsodálták Áront ! Kép
Talira én is irigy , Kép

Eszti ! Jó lenne egy kislány következőre , de úgy értettem , hogy az egyik a kettő közül az én nevem Kép

Ancsi !Sajna nem tudom. Nekem cukor volt benne , de nem foglalkoztak vele .

Kép
Kép
greenolive

Oxi! köszi. meg sem volt csillagozva, később vettem észre, de kissé beijedtem tőle! a vérnyomimat naponta 4x kellene mérnem, de mostanában sajnos elhanyagoltam, azért napi 2 megvolt. a korábbihoz képest nem változott, és alapvetően sem magas, kb. 120-125/70-85 között mozog, de most is csak valami 120/70 volt. én olyan nagymértékű dagadást sem érzek a végtagjaimban, habár az óra, ami eddig lötyögött, most szorul a karomon.

a toxémiáról olyan rosszat hallottam, hogy végzetes, de ha te azt mondod tapasztalt vagy, mondj már valami bíztatót, hogy éjjel tudjak aludni Kép . szerdán találkozom csak a bábával, szerinted hívjam fel emiatt most hétvégén??

a vizeletet úgy adtam, hogy lezuhanyoztam a kényes részeket, hogy ne kerüljön bele esetleg idegen anyag, majd kiengedtem az elejét, és a közepét adtam az üvegbe. szerdán még indikátorral nem látta a bába, hogy lenne benne fehérje.

ancsipancsi

Ancsi, nalam most is es az elozo alkalommal is talaltak feherjet a vizeletemben. Se a vedono, se a doktorno nem foglalkozott vele, sot a laboros ismerosom is azt mondta, hogy ne torodjek vele.

Pont ma jartam a Szabolcska utcai bioboltban, 15-tol lesznek csak zarva!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jucus!
Köszi, már irtam is neki!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na oké, köszi csajok, jól esett a megnyugtatás így este fél 11-kor Kép

Dorka! te nem keményedsz folyamtosan?? ma mászkáltunk kicsit, és először is végig kemény volt a hasam, és mikor hazaértem olyan voltam, mint akit kicsavartak, azonnal ágynak estem.

ancsipancsi

KÜLÖNBEN ÉN IS OTT VOLTAM A SAVOYÁBAN!!! Kép kb. 5 óra körül. viszont mikor megláttam a tömeget, rosszul lettem, és visszafordultunk a parkolóba. tökre gondoltam rátok, hogy ti most ott valahol ...

ancsipancsi

Sziasztok!

Most vagyok csak újra! Csak nagyjából tudtam visszaolvasni, annyit írtatok!

Köszönöm szépen a hozzászólásokat hozzátáplálás ügyben! Sokat segítettetek!

Moose!

A járókának azért örülök, mert Timi mostmár annyit tekereg, hogy fél percenként figyelnem kell rá, ha a földön van, hogy nem eszi-e a függönyt vagy rágcsálja a radiátort éppen vagy tömi a szöszös pokrócot a szájába! Ma pl. egy szőrcsomót szedtem ki a szájából, ami a kutyusunktól származik! Nagyon guszta volt!Kép Hiába takarítom fel a szőnyeget, a pokrócra isminden ráragad, ha meg lemászik a pokrócról a szőnyeget eszi! Szóval remélem nálunk beválik a járóka! Ma kaptuk meg délután, ezért talira nem is tudtam volna menni! Kép

Lányok!
Johi kérdésével kapcsolatban ez az összébbvarrás dolog komoly? Mert akkor engem összébb varrtak!Kép

Vera!

Előre is köszönjük a fuvart!Kép

Gigi!

Mindig elfelejtem megkérdezni! Ugye Te írtad, hogy bárányhimlő meg rubeola ellen be akarod oltatni magad? Végül beoltattad magad? Nem volt mellékhatása? Kíváncsi vagyok, mert én is be akarom majd magam oltatni!

Dora!

Drukk megy neked is!Kép Már Te is a célegyenesben vagy!Kép

Ancsi!

Én is úgy tudom, hogy fehérje a vizeletben + vizes arc + magas vérnyomi a hármas tünet! Figyeld a vérnyomásod, de ne idegeskedj feleslegesen!

Juc!

Szegény Pannus baba!Kép Remélem már nincs láza!

Még valami!
Párom még mindig melót keres! Informatika területén, ha tudtok esetleg valamit...nagyon kéne! Köszi!

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Moose!
Örülök, hogy bejött a fodrász!!!!
Szóval Kismamik!
Mindenki vigye oda a bébijét....Kép Bár, nem tom mit szólna hozzá szegény...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jóóó regggelt!
Doni drága úgy döntött a negyed 6-os szopinál, hogy reggel van Kép, így most itt van ölben.

Nagyon jó volt a tegnapi tali, örültem, hogy megismerhettem végre Zsebit, meg találkozhattam Esztivel is. Kép A babák pedig gyönyörűűűek! Kép
A tortilla, amit vacsira hoztunk, pedig isteni volt! Kép
Petra is élvezte, este altatás közben egyszercsak felkiálltott: "kávézóba voltunk" Kép

Eszti!
Anyukám tényleg kedves és mosolygós, és barna, de nem nagyon hordta copfban a haját... max. otthonra.

Moose!
Én is örülök, hogy jó volt a fodrász, majd mondom tesómnak, hogy milyen ügyes havernője van Kép, meg talám akkor mi is elvisszük majd Petrát... eddig csak én nyírtam... meg is látszik Kép

na megyek, Doni kezdi unni, hogy ülünk Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Petrának szerintem tök szép a haja, mindegy, hogy ki vágja!!!

ancsipancsi

Szép jó reggelt !
Ildi , Gigi ! Én úgy tudom , hogy aki 77 után született azt már oltották rubeola ellen 8.-ban . Nézzétek meg az oltási könyvben !

Kép
Kép
greenolive

sziasztok,
bálint mamainál,most vissza tudtam olvasniKép

johi,
tudom hogy már ezerszer leírták a többiek hogy normális...de azért én isKépmert nálam is valahogy így volt.....száraz addig leszel amíg először meg nem fog jönni,ezt anno még a dokim mondta(és nálam így is volt)próbálj meg sikosítót.....Kép
nekem és fájt és többször abba is hagytuk.csak nekem mondta a dokim hogy mire megyek a 6 hetesre azért essünk egymásnak hogy tudjam mondani hogy megy e..aztán szerdán mentem és így kedden kipróbáltukKép de ha az nincs lehet hogy még most nyúlnék apáhozKép és nem akarlak beijeszteni vagy ilyesmi,de mire én megint kívántam és valóban élveztem is az az idén április voltKépbálint tavaj juniusban született.addig egy hónapban egyszer hogy apa ne szenvedjen márKép és az a durva hogy ez oké,azaz normális!!!!!!!!!!!!!!!!!szülés után egy évig!!!!mert addigra regenerálódik teljesen a szervezeted!

ildi,
nem ,még sajnos nemKépde hogy miért...képzeld el elmentem a háziorvoshoz és lövése sincs hogy mi a vakcina neve ami a bárányhimlő ellen vanKépúgyhogy nem tudja felírni...mert a beoltani a barátnőm beoltana!úgyhogy most ha megyünk a bálinttal a 15 hós oltásra megbeszélem a gyerekorvosunkkal,hátha beolt engem is!

fic,
írok mailt,mindgyá'Kép

cupp
gigi
Vendég

green,
nem,mert rubeolás az voltamKép
bárányhimlős nem voltam,az ellen akarom magam beoltatniKép
Vendég

Ancsi: A toxémia valóban veszélyes, de ahhoz nagyon nagy bajnak kell lennie, hogy végzetes is legyen. A hármas tünet a nagyon magas vérnyomás (150-160/110 feletti), az erős arc és végtagvizesedés és a sok fehérje a vizeletben. az egy + tényleg normális, ha más tünet nincs, márpedig ha jól hallom tényleg nincs Kép Szóval ne parázz! Ha mégis, hívd a bábd, hátha ő jobban megnyugtat.

Nálam a ded 6 helyett 5-kor hívott, hogy éhes, azóta fent van, remélem most már szopi után elalszik, mennénk vásárolni, addig ő itthon marad felvigyázással, nekem is kell egy kis szabadidő Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Gigi , értem . Azt meg is értem hogy be akarod oltatni magad , én 17 voltam mikor elkaptam az öcsémtől . Hát senkinek sem kívánom , míg öcsémnek 3 nap volt az egész , mi a húgommal két hétig szenvedtünk vele .

Kép
Kép
greenolive

Bárányhimlő tényleg annál durvább, minél később kapja meg valaki, úgyhogy felnőttként már tényleg jó oltani.

Már ezer éve akartam írni, hogy végre kicseréltem a profilomban a képet egy olyanra, amin már Doni nem csak a pocakban látható! Kép

Oxi!
Nagyon együttérzek veled, Doni is 5 körül fújt ma ébresztőt, viszont fél 8-kor visszaaludt, azóta nyomja. Így végre volt egy nyugodt reggelink hármasban a nagylánnyal!

Zsebi!
Köszi a ruhákat mégegyszer, nagyon örültem nekik!!! Kép

Petrának már legalább 3szor kellett elmondani, hogy hogy hívták a gyerekeket, akik tegnap a kávézóban voltak. És Igort mindig külön kiemeli! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: