A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LaraKép az mar jo jel ! - marmint az alom !
saci

Lányok Kép
A rossz idő mindenkit elűzött innen??? Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

ÁTMENTEM A FORGALMI VIZSGÁN! KépKépKép

Tegnap pedig negatívat teszteltem délután. Tudom, hogy nem szabadott volna tesztelni, de nem bírtam megállni Kép. Szóval, holnap reggel megint tesztelek Kép. Meg vasárnap reggel is. Már úgy várom.

Lara Kép remélem ez a hónap nem csap be ... Kép emékszel mit írtam múltkor? A hosszú ciklusról?

Puszik

Noémi

Ui: én imádom ezt az időt! De tényleg!
Vendég

Sziasztok!

ÁTMENTEM A FORGALMI VIZSGÁN! KépKépKép

Tegnap pedig negatívat teszteltem délután. Tudom, hogy nem szabadott volna tesztelni, de nem bírtam megállni Kép. Szóval, holnap reggel megint tesztelek Kép. Meg vasárnap reggel is. Már úgy várom.

Lara Kép remélem ez a hónap nem csap be ... Kép emékszel mit írtam múltkor? A hosszú ciklusról?

Puszik

Noémi

Ui: én imádom ezt az időt! De tényleg!
Vendég

Noemi Kép ugyes vagy !!!
igen,,most ennyi meleg utan feludules ez az ido...de amugy nem vagyok egy eso part...
nem birtad kivani a tesztet..elhiszem !! Kép en is ilyen vagyok ...
de meg erdemes par napot varni - hatha. olyan biztos jeleid vannak,,nem?

puszi saci
saci

Saci Kép a biztos jeleim ahogy közeledik a ciklus vége, egyre halványodnak Kép. Azért még nem adom fel! Ne kövezzetek meg, mert korán teszteltem, de alig bírom kivárni. Mindösszesen az étvágyam maradt meg.

Puszik
Noémi
Vendég

Noémi Kép
Gratulálok Kép Akkor mostmár reszkessünk? Kép Kép
Én szurkolok neked a tesztekhez is. Klassz a pozitív hozzáállásod. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép köszönöm!
Remélem nem kanaztok hétfőn délután Kép Vagyis ha kell, összekanalaztok? Kép

Ágica Kép várjuk a pocakfotót, már nagyon! Vagyis én már nagyon! Kép

Puszik
Noémi
Vendég

Noémi!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is minden vizsgám elsőre sikerült.
Igen emlékszem mit mondtál a hosszú ciklusról. Lehet, hogy volt ott valami képződmény.
Csak az a baj, hogy: ma vagyok a 23.cn-n és a hőm nem akar felmenni 37.0-re.

Kép
lara26

Noemi - ha kell, osszekanalazunk

de bizzunk benne, hogy sikerul. Ez a nagy etvagy ,,jo jel !!!
nem?
mas erzes?/eloerzet?

de kevesen vagyunk,,,bar mi itt 3 an,,ez sem rossz ! sot ! Kép
szia Agi !! Kép

saci
saci

Noémi Kép
Leírnád nekem annak az angyalos honlapnak a címét. Meg akarom adni valakinek. Köszi.

Saci Kép
Szia. Kép
Igen nagyon kevesen vagyunk, pedig mennyien voltunk. Biztosan a nyár is oka ennek és szeptemberben már többen leszünk. Mindenesetre jó hogy még vannak itt a régiekből, mert ha jönnek újak ki fog nekik "segíteni". Kép
Persze kívánom mindenkinek a pocaklakót, de úgy mint én így is lehet itt lenni.

Lara Kép
Hanyadik napon is vagy?

Wish Kép
Elmentetetek ti is nyaralni. Egy táblit dobj fel. Kép

Kép

Kép
pkagi

NoémiKép

Gratulálok a vizsgádhoz!!Kép
A tesztet kár volt... de megértem hogy már alig várod a 2 csíkot.Kép
Szurkolok holnapra nagyon hogy sikerüljön, és nagyon fogok örülni ha pozitív eredmménnyel és hírekkel jössz.Kép

Viszont ha mégsem lesz + teszted sem szabad felfognod tragédiának, mert akkor majd legközelebb sikerül, ugye tudod?

Alina + 13hetes macika (aki úgy néz ki kisfiúKép)
Vendég

Sziasztok!Másfél hét kihagyás után meginnt itt vagyok, nagyon hiányoztatok, sajnos a számítóval volt egy kis gond, ezért volt ez a kis szünet!Nagyjából visszaolvastam, de még nem az egészet!Láttam sok új sorstárs csatlakozott eközben hozzánk, üdvözlöm őket is!!Nálam megtörtént a visszaültetés, de csak az egyik babót tudták visszatenni, mert a másik nem jól osztódott. jővő héten kell kedd reggel tesztelnem, hogy kiderüljön sikeres volt-e az első lombik!!Már alig bírom ki, tudtok szuper érzékeny tesztet ajánlani?
Nekem most csak a várakozás jut!!!!
Puszi mindenkinek ill. még sok sikert is!!!
mihone

Agi - Kép Wish is nyaral,,majd jovo heten jon.

Mihone Kép micsoda izgalom ! hat persze hogy drukkolunk ! remelem jo hirekkel jossz kedden...es hogy hamar eltelik az ido addig

Alina Kép mar igy megy az ido ?? hihetetlen ! de jo nektek !! remelem mi is babasodunk hamar.
saci

<font color="aa00aa">Sziasztok,LányokKép
Én is régen jártam erre, mert alig van időm. Mi jól vagyunk. A pocika nő és nő!!! Voltunk nyaralni egy autós körúton( mi vezettünk). Campingekben aludtunk sátorban ( csak 2szer vettük ki szobát, mert esett az eső ). Elmentünk Svájcig. Fantasztikus helyeken jártunk. A pocika nagyon jól viselkedett. Kapott sok-sok friss Alpok-os hegyi levegőt.

AlinaKép
Hogy repül az idő!!! Úgy örülök nektek!!! Mikor szülsz? Én Január 23-ra vagyok kiírva. Voltatok nyaralni?

Ritkábban tudok netezni, de mindenkép benézek hozzátok!
Puszi
Olik
15+3</font>
Vendég

Oli Kép milyen jo, hogy meg elmentetek,,jovo nyaron ugysem autoztok eu.ban korbe...Kép
a jo levego csak jot tehet, meg a sok elmeny is !

jo ejt
saci
saci

Sziasztok lányok,

Láttom nagyon kevessen maradtunk, biztos mindenki szabin van.

Noémi, gratulálok a vizsgádhoz , ügyes vagy. A teszt remélem még korai volt, bízom benne hogy pár nap múlva csikos lesz, nem akarsz mégis csak vérvételre vissza menni a BMC-be . Akkor talán egy kicsit megnyugodnál. Amikor olvasom az üzeneteidet akkor egy kislány jut az eszembe aki nem tud megmaradni a helyén,örökmozgó.

Pagi, olyan jó hogy minden rendben van veletek és még az is jó hogy nem hagytál itt minket.Köszönöm neked ,jó olvasni hogy mik történek veletek és hogy alakul át a tested.

Velem semmi különös ma vagyok a 29 cn és várom hogy megjöjjön és akkor irány a BMC.

Pusszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép de jo ! te is itt ! neked mi is lesz a bmc ben? bocs,,de mar elvesztettem a fonalat...

kevesen vagyunk,,de tartjuk a frontot..ugye? Kép

Noemi Kép azota teszt? erzesek?
Szilva Kép - hol vagy?
saci

Mihone Kép nagyon drukkolok a keddhez, feljebb vannak a tesztek érzékenység szerint. A legérzékenyebb a Quipido.

Alina Kép nagyon örülök nektek! Tényleg!!! További problémamentes pocakosodást! Kép
A fiúkcsa klassz. KépKépKépKépKépKép

Ági Kép www.angyalokszulei.hu Kép sajnálom akinek küldöd.

Olik Kép Svájc gyönyörű! Akár jövőre is vihetitek a picit, az alpok levegője csodát ér. Gratula a 16. héthez Kép.

Barbi Képnem mentem vissza a vérvételre, ma is negatívat teszteltem. Még otthon csinálok egy tesztet vasárnap reggel, meg hétfőn viszem a BMC-be a reggeli vizeletet. Hát, meglátjuk. Nem tudom. KépKépKépKép

Még írok, most muszáj dolgoznom.

Puszika
Noémi
Vendég

Szia OlikKép

De jó hogy írtál!!! Örülök hogy minden rendben veletek!KépSvájc...szép lehetett. Mi is megyünk nyaralni, most belföldre, összel külföldre.Kép

Én február 10-re vagyok kiírva.KépMeglátjuk...

Okvetlen írj az AFP eredményedről, szorítok hogy jó legyen. Nálatok kisfiú v. kislány lesz?Kép
Vagy még nem tudniKép
Irj, irj..

SaciKép
Hát persze hogy nemsokára ti is kismamák lesztek! Ne vicceljKép

NoémiKép
Most akkor vasárnap kell tesztelned? Még nem mutatta ki? Hányadi napon vagy??Kép
Vendég

Alina Kép ma vagyok a 27. cn-on, 15 napja volt az inszemináció. Hétfőn kell vinnem vizeletet, vérvételt most nem kértem.
Szerintem kanalazni fogtok hétfőn KépKép
Vendég

Saci, a 4-ig inszeminációra készülünk a méhen kívűli után( 4 hónap kihagyás),én is megpróbálok pozítivan gondolkodni hogy a következővel nem lesz semmi baj.

Noémi, mint egy rossz gyerek,Kép nem lenne jobb csak Hétfőn tesztelni a BMC-be vérvételel összekötve, tudom nehéz megállni és se nagyon tudtam. Noémi ha nem sikerül nem feladni pozítivan gondolkodni és megérkezik az a babó a pocakodbaKép
Ne azon gondolkodj hogy fogunk össze kanalazni hanem azon hogy fogod velünk közölni a jó hírt!!!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép akkor sok sikert ! es hat igen,,,en csinaltam egy mini-"kozvelemeynkutatst" itt a babaneten,,es 99 % ban csak a + hozzaallas segitett.
Egy vki esett ugy teherbe, hogy feladta, nem is remelte es megis sikerult.
Szoval biznunk kell, nem kell maskepp...Kép

Noemi Kép jajj, !! de meg ki tudja? nem irom, a nagy kozhelyet,,hogy "a remeny....." - de ugyis tudod
es ha megis gond lesz hetfon,,rank szamithatsz ! Kép Kép
saci

kozvelemenykutatas - bocs
saci

Barbi Kép nem is kell próbálnod pozitívan gondolkodni, mert abszolút sugárzik belőled a pozitivitás!!! Ok, szóval, ki is gondoltam, hogy hogyan osztom meg veletek a jó hírt hétfőn! Kép
Vendég

Saci Kép egy húron pendülünk Kép tényleg a remény... Kép
Vendég

Olyan kihalt a topik.... KépKépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok Kép

Egy kicsit elnyomott ez az idő. Fáj a fejem és olyan fáradt vagyok, mint az első 12 hétben. Aludtam egy nagyot és most iszok egy tejeskávét. Inkább ez, mint a gyógyszer hátha segít. Kép
Illetve elég érdekes, most hogy nincs nagy meleg állandóan szomjas vagyok. Kép Ki érti ezt. Kép
Na megyek főzicskézni. Ma vacsira lecsó lesz és csinálok gulyáslevest is holnapra, mert megyünk bababoltozni és hogy legyen ebédünk. Kép
Azért jövök. Főzés közben is mindig van egy kis időm, hogy ide kukkantsak. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni pár kérdésben.Babát szeretnénk a párommal, kérdéseim a következők: -Magasnak tekinthető-e a 26,7 ng/ml-es prolaktinszint? (Orvosom szerint ez még nem olyan nagy eltérés, hogy bármilyen beavatkozást kellene csinálni.) Peteérés meghatározására a hőmérős módszert választottam, a ciklus felénél érzem a középidős fájdalmat minden hónapban, de nem mindig megy fel az ébredési hőmérsékletem 37Cfokra. -Tehát így nincs ovuláció? -A ciklus 21. napján mért 15ng/ml progeszteron peteérést jelent?Előre is köszi
nikol82

Ági Kép engem is elnyom ez az idő. Olyan drága vagy, hogy írsz ide is, de azért inkább csak pihenj, a net ráér, a picuri a fontos Kép.
Nyam-nyam, a lecsó és a gulyás jól hangzik. Remélem jövő hét végére nekünk is lesz konyhánk Kép.

Nikol Kép a prolaktinod tényleg nem olyan magas, én ugyanilyen értékre kaptam bromocriptint a Budai Meddőségi Központban. Hőmérőben és progeszteron értékben a többiek pengébbek, én inkább csak figyelek.

Mióta próbálkoztok? Remélem hamar átkerülsz a kismami topiokba.
Vendég

Ági! Kép

Ma vagyok a 24.cn-n és éppen ma ment fel a hőm.
A múlt hónap 36cn.-es volt.

Kép
lara26

Lara Kép de jó!!! Megy az még feljebb is, látod???
Nagyon drukkolok!!!

Küldök mensielűző és babatapasztó energiákat!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

NoiKép

Igyekszem elkapni őket. Most kettő hétig nem kell mennem dolgozni, így legalább nyugott leszek. Azt mondta a férjem, állítsam össze a listát, hogy mivel töltsük el ezt a kis időt. Olyan kis cuki. Múltkor szegénykémet mindig kérdezte az anyukája ( ahányszor lement hozzájuk), hogy megjött- e nekem vagy nem. Szinte éreztem, és olyan idegesítő. Nem? Amikor megtudtam, hogy ilyeneket kérdez 3 hétig nem mentem hozzájuk. :0

Kép
lara26

Lara Kép olyan aranyos a megszólítás, nagyon kevesen hívnak így. Egy-két igazán jó barátom csak. Köszönöm! Kép

Anyóssal próbálj meg nem foglalkozni. A párod a lényeg, ő pedig úgy tűnik nekem, hogy egy álomférj. Szóval, lesz itt baba, ne is törődj másokkal, csak ti vagytok ketten a fontosak. Addig, amig nem gyarapszik a családotok Kép.

Lassan hazamegyek, hétfőn jövök a hírekkel. Legalább nem ülök itt a net előtt, mert ettől annál inkább be vagyok zsongva. KépKépKépKépKép

Nagyon kellemes hétvégét és magas hőketKép !!!!

Puszik
Noémi
Vendég

Szia Nikol Kép - hat a Noemi mar mndent leirt...es te 82 ben szulettel? mert akkor nem vagy vmi oreg...
de jo neked ! sok sikert...es mihamarabbi pocakodast

Noe Kép akkor hadd streberkedjek ! Kép Kép en is hivhatlak am iiigy ...(?) jo hetveget,,es ne aggodj,,leszunk itt meg tobben. Bar ez jo jel, hogy kevesen vagyunk,, --> a babanet lakoi nyaralnak.

Lara Kép ja,,ismeros..bar nalnunk nem az anyos ilyen,,de mas igen, a csaladban. A ferjed egy cuki lehet...Kép - orulj neki !!

Agi Kép - jobbulast

saci
saci

Saci Kép köszönöm a megszólítást! Kedvesek vagytok! KépKép
Vendég

Sziasztok,

Noémi,
Rajtad a világ szeme, nagyon drukkolok neked. Szombaton hajnalban indulunk a párommal Horvátoszágba nyaralni, mire visszajövök már 5 hetes terhes leszel Kép

Nekem most fog megjönni pár nap múlva, sajnos pont a nyaralás alatt, de igy legalább nem fogom kihagyni ezt az augusztusi ciklust. Voltam a dokimnál és fel is irta a Closty-t, el is kezdem szedni ha megjön. Amikor hazaérek mehetek is UH-ra és ha rendben lesznek a tüsszők, akkor aug 20.-a körül mehet az inszem. Ettől én nagyon fel vagyok dobódva, már alig birtam kivárni, hogy leteljen a 3 hónap.

Saci,

Kérdeztem a dokimat a Kaaliba, erről a dologról amit találtak neked. Állitólag nagyon ritka, ezért rögtön el is terelte a témát, elég fura volt. Azt mondta, ha még lesz egy nem sikerült terhességem, akkor egy genetikai vizsgálatra fog elküldeni. Olyan vizsgálatra, amit csak a Szabolcs utcai kórházba csinálnak.
Állitólag van olyan is, hogy megfogan a magzat, de leáll a fejlődése és elhal, mert genetikailag nem fér össze két ember. Jó kilátások.....lehet, hogy mehetek a spermabankba? Kép
Hallot már valaki erről a betegségről?

Most egy hétig nem leszek, de rémelem, hogy mire megint olvaslak titeket, csak jó hirek lesznek Kép

fruzsina32

Fruzsi Kép jo nyaralast

en a PCT rol beszeltem,,az 10 % hogy elofordul a paroknal
a masik,amirol irsz -arrol meg nem hallottam,,de nem is akarok rola tudni Kép - az mar tul kegyetlen lenne az elettol
pont eleg nekem ez a PCt,mert hogy ez azt jeleni, hogy elvileg mastol terhes lehetnek...Kép

na hat jo ejszakat,,ha meg vki kukorekol ilyenkor

sacko
saci

Sziasztok!

Noémi előszöris gratula a vizsgádhoz.Ügyi vagy. Én azon gondolkoztam, hogy nekem azt mondta a doki hogy 10-12 de inkább 14 nappal az ET után csináljak először tesztet, de még az sem 100%. Neked az inszemi után 15 nappal akkor jóhogy nem mutatja még a babót. Nem feladni nekem itt a végén! Mindjárt hétfő és már nagyon várom hogy mi lesz az eredményed.

Én túl vagyok a punkción, és 7 tüszőcskét tudtak leszívni.(Hatottak a tüszőnövelő sugik! Kép) Nem tudom hogy másnak is ennyire fáj e a punkció, de tegnap nem nagyon bírtam még felkelni. Ma reggelre 3-an már meg is termékenyültek, holnapra lehet többen is lesznek. Már csak a hétfőt várjuk, de azt nagyon.

Puszi mindenkinek!

KépKép
jiny

Szia Noi!

képzeld megint leesett a hőm. <!--attachment: j_lius_cn-248772.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*14.8*ciklus*j%falius+cn%2exls --><center><pre>
Képciklus
július cn.xls (14.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
lara26

Sziasztok!
A Qupido (ritkán lehet kapni, illetve kevés helyen; az Államkincstárnak háttal állva valahol van egy gyógyszertár- 1600 Ft)a legérzékenyebb teszt én úgy tudom, ebben amúgy Tjuca az illetékes a másik topicban.Kép
Bogi
dbogica

Sziasztok Kép
Megjöttünk a nyaralásból. Sajna két napig esett az eső (júliusban a tengerparton! még ilyet!), de attől függetlenül jól éreztük magunkat.

Noémi drága Kép
Várjuk meg a hétfőt szerintem is. Tudod, a remény hal meg utóljára, úgyhogy én reménykedem, hogy sikerült megintKép

Jiny Kép
Nekem mindig nagyon fáj punkció után a hasam. Aznap és másodnap annyira, hogy alig tudok kimennia wc-ig, aztán harmadnapra izomlázszerű lesza dolog és onnatól már jó. De van akiknek egyáltalánnem fáj. A mázlisták Kép
Hétfőn vissza is kapod őket?

Teszt: Mi most egy Pregimax plusz nevű tesztet vettünk, ami 10-től kimutatja a hcg-t, azaz ugyanolyan érzékeny, mint a qpido. Mi a Gyönygyösi sétányon lévő gyógyszertárban vettük (XIII kerület) és 500 ft-ba került.

wish

Nos, ha jól olvastam vissza, akkor ennyi változás van. Ha valamit elmúlasztottam, akkor légyszi szóljatok.
Ha valaki szeretné, hogy betegyem az is szóljon és írja meg aza datait. Mostantól rendszeresebb lesz a tábla Kép

Kép
Kép

wish

Wish Kép de jo, hogy megjottel !!!

Jiny Kép haat ! micsoda izgalmak ! akkor szoritunk jovo hetre !!!
7 tuszo az jo sok,,nem?

Lara Kép jajjj. akkor most mi lesz ?? meg vannak csodak.....

Noe Kép varunk hetfon !!

koszi a tabalt W.

saci
saci

Wish - "tablat" - sosem tudok rendesen gepelni....foleg nem 11 utan Kép
saci

Kedves Wish engem is feltennél a táblába!Pontosan milyen adatokra van szükséged???
mihone

sziasztok csajok

új vagyok, de érdeklődve olvaslak a titeket. szintén a baba a cél, hasonlóan mindig ott motoszkál bennem a gondolat, hogy hátha, meg talán... jó lenne, ha megjönne, mert az véget vet a bizonytalanságnak, de ha nem jönne meg, az maga lenne a menyországKép)

Orsi
Kép
Kép
spulni

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Mihone Kép
Azok az adatok kellenek, amiket a táblában látsz másoknál is.

Spulni Kép
Üdv itt, de ahogy mondani szoktuk ne maradj sokáig Kép
Írjál magatokról egy pár sort, mióta próbálkoztok és ilyesmi.

Kandi Kép
Ez nagyon aranyos kép, köszi a többiek nevében is Kép

wish

Sziasztok!

Noémi???

Wish igazad volt. Már tegnap is alig éreztem a hasam. Mára meg már szinte nem is fáj.

Saci a 7 tüsző az átlagos vagy inkább a gyengébb kategóriába tartozik. De három gyönyörűen osztódik. Három babó elég is lenne... Kép

És hát itt van végre a hétfő. Már nagyon várom a délutánt. Meg hogy Noémi jelentkezzen!

Meg tudja valaki mondani hogy az Utroval mennyit kell feküdni, mert én háromnegyed órától két óráig már mindent hallottam.
És azt hogy mi lesz a sorsa a harmadik babónak amit nem kaphatok meg, mert törvény szerint csak kettőt adhatnak vissza??

KépKép
jiny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: