A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AlmaKép
Jól esett a bátorításod. Nem tudnál "elkergetni", mert a lelkem az itt van köztetek.
Tudom, hogy mit éreztek és tudom (vagy mégsem???)hogy min mentek keresztül.
Nekem ez a harmadik terhességem és remélem most megmarad a picúrkánk.
Ráadásként megállapított endometriosisom van. Bár nem kezeltek semmivel. (mûtéten már kétszer átestem)

Így ismeretlenül is olyan, mintha már nagyon régóta veletek lennék. Mindenkinek drukkolokKép Kép Kép
Caldea biztos összejön!!!
Itt a hétvége, mindenkinek jó pihenést! és vidám (szex)csatákat.
Üdv: Krizsi
krizsi

Csaó Minden Babanetesnek!

Hát elõször is csupa klassz hírrel találkoztam itt.
KLÁRI, SZAMI, LORA óriási minden jót kívánok nektek!!!!!!!!!

Én nehéz napokat élek át. A térdem irtó lassan javul, a melóhelyemen két hónap táppénz után a totális katasztrófa várt, lelkileg teljesen össze vagyok zuhanva. Most munkhelyet keresek, mert itt már nem lehet kibírni az értelmetlen döntésket. De nem azért jöttem, hogy OFF legyek.

A babaázás két hét múlva újraindul, mert addigra kiderül, hogy mûtik-e a térdem.

Az új helyemen nincs net, úgyhogy csak ritkán tudok jönni, de jövök amint tudok.

Most búcsúzom, megyek haza mert két álmatlan éjszaka után padlón vagyok testileg lelkileg. Nem tudom lesz e erõm elölrõl kezdeni mindent.Kép

Nagyon nagyon nagyon sok szer-szer, öl-öl, puszka Minden pcakosnak és leendõ pocakosnak, a pocakosok pici pocaklakójának és kérlek, hogy küldjetek egy kis erõt a folytatáshoz.

Képzeljétek a barátaink, akik szintén mindent megtettek, hogy babájuk legyen, de mégsem sikerült most megkapták a lehetõséget, hogy örökbefogadjanak egy pici manócskát. Nagyon boldogok, hogy megadatott nekik az amirõl azt hitték, hogy nem lehet az övék. Boldogabbak a boldogoknál. Annyira örülök, de bízom benne, hogy nekünk nem kell még ezt a tortúrát is végigjárni ami az örökbefogadással jár.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Pucur!
Megszervezem keddre! Az alagsorba kell menni most is a kis ablakhoz?
Teljes feketében leszek és sötöétkék kabátban.És te?
Az a baj,hogy én csak ilyenkor tudok jönni meg hétvégén, de gondolom te ilyenkor nem dolgozol
Olyan rendes vagy!
Jutka ez az igazi nevem is,
khjutka

Szióka,

megpróbáltam beilleszteni a hõgörbémet, de nem akart sikerülni. Mailben elküldöm nektek. De azért ide is beírom, elég érdekes.

1. 36,8 22. 37
2. 38,8 23. 36,9
3. 36,8 24. 36,65(5kor mértem eddig
- 25. 36,7-------------------
6. 5,5 endom, 10,5 foll. 26. 37,2 (kb 12-kor keltem)
- 27. 37,2
11. 36,3 28. 37,15
12. 36,35 x 29. 37,1
13. 36,6 xx 7,5endom,12,5 foll. 30. 37,1
14. 36,2 x 31. 37,0
15. 36,3 xx 8,8 endom, 14 foll. 32. 37,1 (halvány II. csík)
16. 36,5 33. 36,95 (-1,5 óra)
17. 36,4 34. 37,0
18. 36,55 35. 37,0 (II. teszt :-)
19. 36,65 (már megrepedt a tüszõ)
20. 36,75
21. 36,95

Azt hiszem, nem a "nagykönyvbe" illõ görbe.

Kellemes hétvégét mindanyiotoknak!
Lora

nem sikerült valami jól, bocsi (kicsit szétszórt vagyok)
Lora

orsoly, bezony, ismerjük egymást!

lányok, én is szívesen fogadok tanulságos görbéket a mélcímemre. én ilyennel sajnos még nem tudok szolgálni. az enyim csak olyan "érdekes".

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok lányok!
Ez olyan jóóó,hogy ilyen sürün kell jönnöm gratulálni!Kép
Klári, ma Tied minden érdem, nagyon sok szeretettel gratulálok én is, és kivánok boldog babavárást!!!

Alma, köszi a köszöntést!
Lányok, ha szépen kérem, küldene nekem is valaki képet???
Légysziiiii
Sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Az elõbb elszállt egy hosszú levelem...KépKépKép

Gyöngyöske Kép
E-mailt -többet is- küldtem neked is még anno, nézd meg lécci, és ha nincs, jelezd!

krizsi Kép
Üdvözöllek, és gratulálok a pocaklakódhoz! Kép

Caldea Kép
Valszeg hétfõig nem olvasod, de azért szurkolok a hétfõi lombik megbeszéléshez. Mi történt, mesélj! Kép

mzsperx Kép
Szia, jó kis csapatra leltél, üdvözöllek én is! Ezt a pálcikás dolgot, amit említettél nem értem. Mit akartál ezzel mondani? Kép

Tücsi Kép
Mi volt ma a bpesti dokinál? Szimpi volt?

Szami Kép
Ez legyen a legkisebb baj, hogy nem tudsz babás görbét küldeni KépKépKép Meg van bocsájtva KépKépKép Nekem is ezt kellene, nem mérni, és aztán örülni!! Kép

Klári Kép
Köszönjük a görbét! Klassz!

Breki Kép

Amit ide kopiztál, én is olvastam az int..honlapján. Számtalan kérdést, és hozzászólást elolvastam és nem kritikaként, de a doktor úr válaszából sugárzik a negativizmus és a lenézés, bár belátom nem könnyû a neten való diagnosztizálás és tanácsadás.

Az MRI-vel kapcsolatban csodás dolgokat találtam a neten, klassz rajzokat fotókat. Ilyen egy egészséges agy, ilyen egy SM-es, stb.. Még le is rajzolták magát a szerkenytyût. Bár több forrást elolvastam, nem találtam választ arra a kérdésemre, hogy milyen hátrányai és elõnyei vannak a kontrasztanyag beadásának. (Egy elõnyt igen: részletgazdagabb képet ad- ennyi. De mi a hátránya??)

Lehet, hogy elmaradtam, meg van a hormoneredményed?

Gabómanó Kép
Ne csüggedj, fel a fejjel! Itt küldöm a pozitív sugarakat ++++++!

Lora Kép
Megviccelt téged ez a görbés tábla, nem is látni a 4-10. napi hõmérsékletedet.
Az emilt megkaptam, de sajnos hibás a csatolt file, meg nem tudja megnyitni a lotus-os dolgokat.... Kép Nem tudod másképp?

Kép Jó hétvégét mindenkinek! Kép

Vanda
Vanda

Megpróbálom Lora babás görbéjét beszúrni:

Kép
Vanda

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak Benneteket. Nagyon jó érzés, hogy így összetartotok jóban-rosszban. Én is gratulálok a babásoknak és sok sikert a próbálkozóknak - mi is ide tartozunk a párommal.

Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.

- Ti akciózás után fekve maradtok? Meddig? Mert én amikor utána elmegyek lezuhanyozni, mindig kifolyik a "drága" anyag. Vagy az csak a felesleg?

- Milyen természetes elõsegítõ módszerekrõl tudtok? (Forró fürdõ és szoros alsónaci elkerülése pasiknál - ezekrõl hallottam.)

- Amikor még csak próbálkozik az ember és nem tudja, hogy terhes-e vagy sem, akkor lehet antibiotikumot szedni?

Elõre is köszi a válaszokat(magánba is írhattok, fõleg ha ezek már lefutott témák)

invitation@freemail.hu

Pilinke
pilinke

Sziasztok!

Ma olvastalak titeket eloszor!

Mi is (a parom meg en), a probalkozok soraban allunk! Most olvastam bele eloszor a beszelgetesetekbe, de mintha nem mindenki magyarul beszelne. Tudtam, hogy tudatlan vagyok, na de hogy mennyire, arra nem keszultem fel! Mar 4 honapja elhataroztam magam, hogy legyen babank. A parom mar 4 eve szeretne! Ezt a nok (akik meghalljak), neha nem hiszik el! Szoval ugy ereztem, eljött az ido, mikor illik lassan mas okossagabol tanulni! Nagy keresem lenne! Ha valaki nagyon raerne, irna egy Legfontosabb Nem Magyar Szavak Es Roviditesek Szotarat? Elkezdtem az elmult nehany honapot atolvasni, de nem ertem a felet sem.

Mindenkinek gratulalok aki kierdemelte!
Aki maga alatt van, annak meg ++++++++++++++ sugaresot!

Sziasztok!

U. i.: Hogy lehet ekezettel irni ugy, hogy olvashato legyen?! Vagy itt nem kell ezzel foglalkozni?

Zulejka
zulejka

Vanda, köszi hogy beillesztetted a görbémet. A munkahelyemen nincs word és excell (mást használunk) otthonról pedig nem lehet lemezt behozni. Sejtettem, hogy nem tudjátok megnyitni, de azért egy próbát megért.
4-10-ig azért nincs érték, mert nem mértem.

Note Pad van a gépemen. Ha abból küldöm el a könyvrészleteket, akkor meg tudod szerkeszteni?

Szia Zulejka, remélem hamar összejön nektek is a bébi.

Lora
Lora

Pilinke Kép
Üdv itt köztünk!
Kérdéseidre megpróbálok válaszolni!
1. Akció után jó lenne ha fekve maradnál. Sõt kispárnát a popsi alá, hogy a "skacok" könnyebben jussanak el a célig! Kép Van olyan lány, akinél a gyertyaállás (!!) jött be! Kép Szóval vétek utána felkelni!!
Ha másképp nem megy, akkor is, legalább egy órát maradj még fekve.
2. Nem tudom mire gondolsz itt. Sokan szedünk vitaminkészítményeket, Elevitet, Maternát, vagy folsavat, vagy a párunk E vitamint, Peponen kapszulát stb. (Nem egyszerre mindet! Csak felsoroltam a lehetõségeket.) Vannak gyógynövénykészítmények, Maca Vibe, Ligetszépe kapszula stb., de hát fontos tudni, hogy mire kellene neked!

A harmadik kérdésben nem tudok segíteni.

Zulejka Kép
Üdvözöllek téged is!
Legfontosabb Nem Magyar Szavak????

Lora Kép
Próbáljuk meg ezt a note padost, hátha összejön.

Kép Sziasztok! Kép

Vanda
Vanda

tegnap azt hittem, én vagyok az egyetlen nemhétközben netezõ :-)
vanda: a pálcikákkal kapcsolatban: a peteérésjelzõ pálcákra gondoltam, amikkel a 13. naptól néztem az lh szintet. volt is tesztcsík, csak nem elég erõs. és aztán már nem is volt a htaodik nap. ez nagy valószínûséggel azt jelenti, hogy nem volt peteérésem. :-((( most próbáltam ki elõször, mert a görbém eddig nagyjából oké volt, most végre a mensim is. na, erre ugye a sok felesleges kidobott pénz a pálcikákra, meg a görbém!!! a 21. nap van, de csak ma ment fel 36,6-ra, amikor a 16-18-on szokott olyan 36,8-ra... nem sok jót jelent ez. :-(((
zulejka: legfontosabb nem magyar szavak kúl! szerintem sorold fel õket, biztos lesz, aki megválaszolja. :-)))

mzs

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!

Pilinke!

Én csak amolyan nosztalgiázó vagyok itt, mert a pocaklakómmal holnap kezdjük a 27. hetet, de pont azért mert õ itt van a szivem alatt, szóval azért írok Neked.
Mint ahogy Vanda is írta, tényleg vétek utána felkelni. Kép Amikor mi elkezdtük a babaprojektet, én onnantól kezdve nem rohantam utána azonnal a fürdõbe. Készíts magad mellé egy törölközõt, és csak törölközz. Szerintem a párodat nem hiszem, hogy zavarná, hogy Te csak reggel zuhanyozol. Én mindig így tettem, kivéve, ha éppen olyan idõpontban történt a dolog, amikor muszáj volt utána lezuhanyozni. Kép

Zulejka!

Szerintem nyugodtan kérdezz. Itt mindig vannak új lányok, akik most csatlakoztak a beszélgetésbe, és mivel a topic is arról szól, itt nincs kimerített téma. Hidd el, senki nem fogja azt mondani, hogy olvasd el az archívumot, hanem válaszolni fognak. Viszont inkább hétközben van itt élet, munkaidõben.

Ékezet: nyugodtan írhatsz ékezetet, kivéve a hosszú õ-t és a hosszú û-t. Annál furcsa karakterek jelennek meg. Persze ezt próbáld ki mert én pl. írhatok õ-t is és û-t is.

Kata
Kata007

Vanda, mail ment. Remélem jó lesz így. Ma is begépeltem néhány oldalt. Már 50 felé járok. A többit csak akkor küldöm, ha ez jól odaért hozzád.

Pusz és kösz, Lora
Lora

Szia Kata! Kép
Hogy vagy? Olvastam E.hez írt leveledet. Remélem sokat-sokat pihensz.

mzsperx! Kép
Elõfordulhat, hogy ebben a ciklusodban késõbb lesz (volt) ovulációd. A ciklus elsõ felét elhúzhatja stressz, valamilyen környezetváltozás stb.
Ha a ciklusod elsõ fele után van egy kisebb mélypont (hõmérsékleti minimum), majd hirtelen emelkedés (ami fokozatosan is történhet, 2-3 nap alatt, csak össz. min. 5 tized emelkedés meglegyen),az valószínûsíti az ovulációt. De csak valószínûsíti. Ha volt tojásfehérje szerû nyákod abban a napokban (min.hõ + rákövetkezõ napok) akkor az biztosabbá teszi.
Egyébként hol méred az ébredési hõdet?

Zulejka Kép
Úgy van, ahogy Kata mondja Kép Nyugodtan kérdezz Kép

Lora Kép
Köszi, odabennt a melóhelyemen meg fogom nézni, és visszajelzek, hogy sikerült-e.

Vanda
Vanda

Ékezetek: Nézet, kódolás, közép-eu-ra legyen állítva. Akkor jön û és õ is. Kép
Névtelen

Sziasztok lányok!

Gratulálok mindenkinek! Klári, neked külön is puszi.

Off: Pucúr, ne harizz, elsodort az élet, beszéljünk telegrácson és beugrom hozzád a héten. Ezer köszönet.

Velem semmi újság, ha csak az nem, hogy 5 kilót fogytam eddig, és árpa nött a szememre. Remélem a kettõ közt nincs összefüggés. Kép

Ja, ha nem múlik el, varratok egy kalóz szemtakarót is az esküvõi ruhámhoz.

Pusz: Lotti
Lotti

Sziasztok!

Túl vagyok a vizsgálaton, (Vanda! Szimpi a doki...)március közepére beírt laparoszkópiára. Nagyon bízom benne. Kép

Puszi: Tücsi
Tücsi

Kedves Lányok !

Megegyszer köszönöm mindenkinek a gratulációkat. A dokihoz, jövõhét hétfõn megyek. Elkezdtem szedni az Elevitet. Rövid helyzet jelentésem: Semmi hányinger (eddig) A pocim jobb oldala fájdogál, szerintem ott tapadhatott meg. Kedden kellett volna megjönnie, addig semmit a világon nem éreztem, viszont a keddi napon elkezdett fájni a mellem egy kicsit ami mostanáig is érzékeny. Ha kérdésetek van írjatok.

Edi !
Úgy érzem, hogy Te leszel a soronkövetkezõ. Mi ugyanúgy álltunk a dologhoz mint Ti. A páromnak pocsék leletei voltak és nekem is problémáim voltak. Kiváncsi lennék a párod eredményeire.
Ha van kedved írj a bled@freemail.hu-ra.

Szonja !
Küldtem e-mailt.

Szami
Szami

Doris!

Igen, megkaptam. Koszi! Koszi!
Most mar nevek is vannak az arcok melle. Hamarosan talan parositani is sikerul oket.

Gabo!

Amikor olvastam a soraidat, olyan erzesem volt, mintha az en munkahelyemrol irtal volna. Remeljuk hamarosan mindkettonknel javul a helyzet. En neha mar ugy erzem, hogy nem birok tovabb, es egyre tobbet sirok miatta.
Tudod ez az amit nem lenne szabad, de sajnos eleg lelkizos tipus vagyok.

Andi
andi28

Javitsatok ki, kerlek!
4c 5cn. :-(
Timea
Timea

Hû maradok hozzátok!

15c 2cnKép

Mamacs
mamacs

bocsika csak 1.cn. Ma reggelre jött meg.
mamacs

Sziasztok Lanyok!

Udv az ujaknakKépKépKép

En csak gyakorlatilag bejelentkezem, nincs semmi ujsag, szedem a clostytKép

Gaboka, probalj megnyugodni es gyakrabban jonni, majd mi eletet lehelunk beledKépKépKép

orsoly
orsoly

Szijjasztok lanykak:0

Lotti
Csaknem lemaradtam az eskuvo hirereol!!KépKép

Tucsi
Tudtam,hogy tecceni fogKépSzoritok erted a mutet miattKép

puszi Krisztinka
kriszti

Sziasztok lányok!

Bocsi, de olyan rossz ma a hangulatom, hogy megszólalni sem nagyon van kedvem. Azért remélem elmúlik gyorsan. Épp most kaptam a párocskámtól egy gyönyörû szál vörös rózsát. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 87 cn Svájc 27 év
Újpocok 8c 73 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 71 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 53 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 51 cn Salgótarján 23 év
Lora 16c 38 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 36 cn Budapest 30 év
Klari 9c 35 cn Budapest 31 év
Edi 11c 32 cn Maglód 33 év
Fércegér 5c 31 cn Dunaújváros 27 év
Vanda 10c 30 cn Szolnok 26 év
Alice 36c 26 cn Budapest 29 év
Alma 8c 26 cn Györ 29 év
Melinda 7c 24 cn N-o. 26 év
Éva 34c 19 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 17 cn Pécs 27 év
Khjutka 41c 16 cn Vidék 30 év
Edus 5c 15 cn Svajc 25 év
Moni 10c 14 cn Törökbálint 28 év
Indigo 4c 14 cn Budapest 25 év
Cipomama 5c 13 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 12 cn Budapest 26 év
Marcsi 5c 10 cn Budapest 27 év
Edelweiss 11c 7 cn Szeged 32 év
Doris 11c 7 cn Budapest 29 év
Orsoly 3c 7 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18c 5 cn Budapest 29 év
Timea 4c 5 cn Miskolc 29 év
Mamacs 15c 1 cn Budapest 24 év
</pre>
edelweiss

Sziasztok Lánykák!
Szép jó reggelt mindenkinek.
Lányok én most a menses mejövetelétõl számított 25-ik napon vagyok és úgylátom kezd leesni a hõm,ugyanis az elmúlt napokban 37.2 és 37 között volt ma reggel pedig csak 36.9. ez azt jelenti hogy meg fog jönni mostmár???? Kép
Sajnos akkor most sem sikerült semmiKépKépKép
Várom a választ
Puszi Mindenkinek
Alice
Alice

Sziasztok!

Sajnos nem én lettem a következõ. Nekem szombaton megjött.Kép
Úgyhogy Edi 12c 3cn, Edelweiss dobj le légyszi.

Sajnálom, hogy megszakítottam a jó kis babás sort. Tímea lett volna az utánam következõ.

Tímea, Mamacs!
Tudjátok a jelszót. Új ciklus, új remények.Kép

Szami!
Te vagy nekem az elsõ reménysugár. Írok neked mailt.
Visszanéztem, hogy neked a 12. ciklusban jött össze. Nekem a mostani lesz a 12. ciklus. Lehet, hogy ez a siker titka? Remélem igen!!!

Ányez!!!
Nem kaptam meg a leveled!!! Pedig nagyon várom!!!

Puszi, Edi
Edi

Jaj Lánykák köszönöm a képeket nagyon aranyosak vagytok már csak azt kellene tudnom hogy ki kicsoda??KépKépKép
Alice

Koszi Edi!
Ram fert! Drukkolok mindannyionknak!

Timea
Timea

Sziasztok LánykákKép
Nekem sincs túl sok idõmKép Üdv. minden újjonnan társulónakKép
CipómamaKép
Örülök, hogy örömet okoztamKép Írjál légyszi levelet isKépKép
AndiKép
SzívesenKép
LottiKép
Ügyi vagy a fogyival kapcsolatbanKép Csak így továbbKép
EdelweissKép
Ne szomizz! Azt a rózsát nagyon irigylem ám!Kép
AliceKép
Nem szomorkodj, majd legközelebb de talán beszélnetek kéne a PárocskáddalKép
LányokKép
Szerintetek lehetséges, hogy a mai napon esett le a hõm? Túl korainak tartom a dolgot. Érdemes ma akcióznunk? Vagy lehet, hogy ez még a szervezetem rendetlenkedése? Szerintetek a Maca okozhat ilyen tüneteket?

Puszi: Doris
doris

Edelweiss, Mamacs, Tíme Edi és minden szomorkodó,

Itt küldök sok-sok pozitív energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Remélem megkapjátok és már nem is vagytok olyan szomorúak ugye?

Doris,

Ha lesz egy kis idõd én is nagyon szépen megköszönném, ha elküldenéd nekem is a képeket, sajnos zebrefarmot nem sikerül megnyitnom.

Képzeljétek, a szervezetem tréfát ûz velem. Utálom! Szerdán kellene megjönnie, de már párszor elõfordul, hogy elõbb jött, késõbb soha. Szombaton barnás trutyim volt egész nap és a hasam is nagyon fájt sõt a derekam is a jobb felemen, meg is ijedtem, s gondoltam ebben a hónapban sem sikerült. Sajnos a hõmet nem kezdtem el mérni, mert belázasodtam és úgy sem ért volna semmit. Vasárnap és ma sincs semmi, se trutyi se menszi, se hasfájás. A hõmet ma megmértem kiváncsiságból 37,1. Errõl most mit gondoljak?

Alma
Alma

AlmaKép
Küld el a címed légyszi magánban. Ha a nevemre kattintasz akkor látod a címemKép A hõmérsékletedhez sajna nem tudok mit szólni..

doris

Alma,
Szedsz duphastont? nem??? Akkor csinálj egy tesztet, föleg akkor, ha még sohasem késett.
(A duphit azért kérdezem, mert az kitolhatja a mensi dejét).

Üdv,
mj

Edelweiss!

Kaptam toled egy fura levelet, az eskuvoi meghivod van rajta....nem lehet hogy virus???

orsoly
orsoly

Kép Szép jó hétkezdést mindenkinek Kép
Küldtem Nektek e-mailt!

Alice Kép
Szerintem a mai hõleesésed még nem jelent semmi "rosszat", fõleg ha holnap reggel megint 37 fok körül-felett lesz! Kép
Lotti Kép
Esküvõ??KépKép És mikor lesz?
TücsiKép
Már kérdezni akartam, hogy ki ez a nagyon szimpi doki, mert úgy vettem észre, hogy többen is hozzá jártok Kép
Edelweiss Kép
Ne szomorkodj, mi felvidítunk, bármi is nyomja lelked! Azért le a kalappal, milyen romantikus a párod!KépKép
Edi Kép
Valahogy én is a 12. ciklusomban bízok.. Nem tudom miért, ez amolyan megérzés Kép
Doris Kép
Akcióra fel! Kép Márcsak azért is mert hát szeretjük KépKép Korainak tartom én is a hõleesést. Csak akkor reális, ha 21 napos a ciklusod. (?) Szóval biztos nem ez AZ a nap, de azért szeretgesd meg a párod KépKépKépKép
Alma Kép
Nekem gyanús vagy. Le tudod írni a mostani ciklusod hõmérsékleteit? Több mindenben okosabbak lehetnénk. Kép

Vanda
Vanda

Nemtom mi történt az e-mailemmel!! KépKépKép
Küldök másikat mindenkinek.
Bocsi
Vanda
Vanda

Sziasztok!
Szami!
Nem kaptam meg az emiled!Kép Elküldenéd erre a címre?: csipike@kgb.hu hátha itt megkapom!
Puszi, Szonja
Szonja

Csajok, megtekintettem a tablazatot a tar.hu-nKép Szerintem tok jo, vegre latjuk, kinek mi baja. Csak egy olyan megjegyzesem lenne, hogy nem kene inkabb csak odairni, hogy vizsgalatok es mindenki beirna mi a baj....mintha tul sok rubrika lenne, ezert nehezebben attekintheto.

Breki! Neked milyen gyogyszertol tisztul a szervezeted??? Ugye nem a Bromotol? Merthogy attol nem kell, sot, szedni kene a terhesseg alatt is egy ideig...dehat ezt mar megbeszeltuk....

orsoly
orsoly

EdelweissKép
Rakoncátlankodik a gépedKép
VandaKép
Sajna fogalmam sincs, hogy milyenek a ciklusaim, mert a mostani menzim elött fél év kimaradt az innyekció-kúra miatt tehát bármi elképzelhetõKép
Egyebek közt ma meg kell ragadnom az alkalmat, mert a Párom holnap elutazik és nem lesz rá módom.
Beszti doktor néniKép
Mit gondolsz a mai napi hõmérséklet leesésemrõl? Elképzelhetõ, hogy pé-em van szerinted a 7. napon?

doris

Lányok! SOS!!!

Aki levelet kapott tõlem mindenki nézesse meg a gépét, mert kaptam egy emiles vírust valahonnan és a levelzõvel szétküldte magát!!!!
Épp most írtották ki nálam.

Edelweiss
edelweiss

Doris,
olyanom nekem is van. Ma sikeresen leesett 36,2-re. Kép

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Vanda!

Köszi kérdésed, de egyre jobban. Úgy érzem a sok fekvés megtette hatását szerencsére. Kép

Kata
Kata007

AlmaKép
Majd reagálok a leveledre csak most nem merek semmit küldeni, amig meg nem nézik a gépemetKép

doris

Húha, akkor az én levelem is azért volt káoszos?? Inkább ne nyissátok meg!!!
Annyit írtam, hogy fent van a táblánk az irattárban, és hogy aki nem küldte még az adatait, küldje légyszi, mert nem fair dolog egymással szemben.
Na megyek vírusírtani..
Vanda
Vanda

Doris!

Én nem tartok semmit sem lehetetlennek KépKép(föleg, hogy ilyen elözményeid voltak).
Mekkora az esés?
Azt mondom, legyen akció KépKépKép, az, hogy ez most ov. volt-e ugyis csak késöbb derül ki.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Alma !

Érzel valamit????
Alice

mj,

Félreértetted az írásom azt hiszem. Majd csak szerdán kellene megjönnie csak a trutyizás miatt írtam, hogy elõbb meg szokott jönni és azt hittem most is ez lesz. Gyógyszert egyébként nem szedek.

Vanda,

Sajnos hõgörbém az nics csak a mai adat, mert lázas voltam az elején és gondoltam így nem sokat fog érni ezért nem is kezdtem el

Doris,

Köszi, várom!

Alma
Alma

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: