Csibe
: nyaralást még nem tudjuk. Esetleg hosszabb hétvégére megyünk. Mi még mindig abban a kádban fürdetjük
. Nagyon jól elvan benne
. (lehet, hogy a ti kádatok kisebb) Timi
2005.06.20 00:03
2005.06.21 21:44
Boga már öregnek számít, az ő 1,5 évével?
Persze csak viccelek.
)
Nagyon klassz kiscsaj, hogy ilyen jól bírta. Legalább ti is tudtatok kicsit mulatni. Bringásülés? Mikor tekerünk már együtt?
Ez lesz az első igazi, hosszú Bogás nyaralásunk, remélem jó lesz!
Ti hová mentek?
Mi újság veletek? Remélem jól vagytok! Livike meggyógyult már teljesen? Kivizsgáláson túlvagytok? Fogak?
Délutánonként már mi is pancsolunk kint a teraszon a kis medencében. Tök jó, Boga is élvezi. Meg sokat vagyunk kint az udvaron, macskázni, szaladgálni. Tegnap megvolt az első macskás ijedtség is, Boga felkapta az egyiket, az megijedt a kutyától, és megharapata Boga orrát, meg egy kicsit meg is kaparta a szeménél. Szerencsére semmi komoly, csak nagy volt az ordítás utána.
2005.06.22 11:41
. Pénz nem volt benne, de a Livikének + nekem az összes iratunk benne volt
. Olyan depi vagyok miatta
. Azt mondták az okmányirodában, hogy várjunk másfél-két hetet, addig előkerülhet, az a tapasztalatjuk.
: a vasalnivaló nálam is hegyekben
. De ilyen melegben kinek van kedve megcsinálni
.
. Mi szeretnénk megint moziba menni, de most megint sokat kel Livi. Így nem merünk. Ráadásul most kezd anyásodni, sír, ha nem vagyok vele.
. Bár ő is inkább ül benne + újabban feláll
. Olyan édi, egyre jobban pancsol
.
. Meg rájöttünk, hogy a húsos kajákat eszi jobban, gyümölcsöt alig-alig. 2005.06.26 02:51
2005.06.26 08:36
. Reméljük, hamar meggyógyul, és mehet haza hozzátok
. El tudom képzelni, mennyire hiányzik nektek. Majd írjál mindig, hogy mit mondanak a kórházban! Jártok be azért sűrűn hozzá? Boga is bemehet hozzá? (emlékszem, mikor ovis voltam, a szüleim egyszerre kerültek kórházba, apu infarktust kapott, az anyu meg idegösszeomlást, és csak az anyuhoz engedtek be, ő mondta mindig, mi van az apuval.)
.
. Feláll, amikor csak bele tud kapaszkodni valamibe. Így pakol le mindent
. Most egy két napja olyan rekedt, nem tudom, mitől. (más baja nincs - nem folyik az orra)
. 2005.06.27 22:15
2005.06.28 07:03
. A férjed is hamar meg fog gyógyulni, főleg, ha már otthon lesz a szeretteivel
. Majd írjál még, hogy mit mondanak az orvosok!
. 2005.06.28 20:59
2005.06.30 22:39
A nyaralásunkat már a baleset másnapján lemondtam, ezen a nyáron Tomi napra, vízbe (Balcsi, stb) biztos nem mehet. Vigyáznia kell a bőrére.
2005.07.06 11:05
: hogy van a férjed? Hazajött már? Boga? És Te??? Nyaralás miatt ne búsul, az a lényeg, hogy együtt lehettek
. Úgy néz ki, mi se megyünk sehová idén
.
: remélem, jól telik a nyaralás
.
: hallottam, találkoztál a férjemmel meg Livivel
. (épp itthon tornáztam - most jó izomlázam is van
) Ti jól vagytok? Olyan régen írtál. Nyaralás?
. Majd teszek fel képet.
szabin. 2005.07.08 18:58
.
. Ma egész nap azt nézegettem szegénynek, úgy örültünk neki
. Majdnem elsírtam magam
. Ilyen felnőtt nőcim van
.
: férjed jobban van? 2005.07.17 11:25
Boga elég jól bírta az utat, eljátszott a legújabb kedvenceivel, Plútó kutyával, cicával és kacsával.
Vannak új szavai is: Pútó, ebújt, toll, kék, néni/nénje... Most más nem jut az eszembe hirtelen.
Extra hisztis, szerintem azok miatt. 2005.07.17 17:42
: örülök, hogy írtál végre
. Szuper, hogy a férjed végre jobban van :d. Dolgozni mikor megy? Gondolom, egy darabig még otthon lesz veletek
.
.
. Tényleg, Boga jól alszik mostanában?</font> 2005.07.25 11:50
2005.07.25 12:12
: Livikének régen normál kakija volt egy héten egyszer. Most, hogy már eszik mást + szedi a vasat, meg mindig színes
. Van, hogy egész fekete (vastól), van, hogy sárga (répás), de zöldes is szokott benne lenni. (írtam, hogy végre van 2 db fogacska
?) - viszont minden nap, naponta 3× is. 2005.07.30 13:23
Már biztos hatalmasat nőttek piciny topikunk apróságai.
szerencsére javulgat, a kórházba már nem is kell menjen, csak panasz esetén, de hogy dolgozni mikor tud majd elkezdeni, az még kétséges. Szeptember előtt biztos nem. Egyelőre még óvnia kéne a kezét a szennyeződésektől, meg a melegtől (ha-ha-ha). De nem nagyon bír magával, nem tud nyugton maradni, ma délelőtt például az egyik emeleti kisszobának az egyik falát gipszkartonozta be (ez lesz Boga szobája), most meg valami asztalos-szerszámot javít a garázsban. Én hiába papolok neki, hogy nem kéne. Makacs, ... mint a lánya.
2005.07.31 21:24

De már a békák sem a régiek
nem lett királyfi
sajna
Kint van már2 szemfoga
Végre!
Valamit elrontottam de nagyon
2005.08.04 20:38
:*
2005.08.08 13:56
No meg a kutyák!
Bocsi, én nem akarom eröltetni... 2005.08.08 17:53
), már meg sem ismernétek, olyan nagy lett
. Gondolom Émike változott a legtöbbet, ő a legpicibb köztünk
.
.
. Milyen nyár az ilyen, hogy esik az eső???
: vettünk mi is muffinsütőt, azóta állandóan sütögetek
. (persze nem olyan finomakat, mint Te
) - így sose fogok lefogyni
. 2005.08.08 22:22
Ezért lenne jó ha meleg lenne. 2005.08.09 10:43
2005.08.09 21:30
. Ahogy nektek is jó. (vagy lehet is-is
)
.
.
: gratulálunk Bogának, nagyon ügyes-bilizős már
. Nővérem fia is kb. 2 évesen kezdett "szobatiszta" lenni, és kb. 2 és fél évesen már éjszaka sem kellett neki pelus.
: járóka ügyben nem tudok nyilatkozni, mi semilyet sem használunk
. Livike nem olyan fajta, hogy csak úgy be lehessen zárni
. De szerintem talán a hálós annyiból jobb lehet, hogy nem üti meg magát, ha elesik. (bár nincs személyes tapasztalatom ilyesmiben)
. Éjszaka is végig fogni kell, ha letesszük ordít, és egész nap is sír, szinte végig kézben van
. (próbáltunk minden félét, chamomillát, panadolt, dentinoxot...) Volt egy kis hőemelkedése is, az elmúlt, de még fáj neki. Enni sem eszik most, csak szopizik, azt se sokat, mert egy idő után felsír
. De már nagyon púpos és fehér az ínye, úgyhogy talán 1-2 nap alatt kibújik ez a fránya fogacska
.
, voltunk a Vaszilnál, tényleg tüneményes egy pasi
. Az ember szívesen jár fogorvoshoz
. 2005.08.23 07:47
: nem került hozzátok Livi pamperses játéka? Mert mikor hívtak minket, hogy jönnek, pont Veszprémben voltunk. Kérdezték, hogy ismerlek-e, mert oda is visznek játékot, és akkor oda beadják. Csak utána jutott eszembe, hogy Ti sem voltatok otthon
.
. Livike nagyon élvezte mindkettőt
.
2005.08.23 11:43
szóval a ma meg a holnap nem jó, 2005.08.26 09:28
. Jól el is fáradt.
. (és a tartalék sem volt feltöltve
) Nem baj, majd legközelebb
.