Hetvegen elvoltunk, ugyhogy ezert nem neteztem, vegre nem a monitort lestem egesz nap
A meleget utalom (najo, nem magat a meleget, hanem ezt a poklot..), Zolikarol dol a viz allandoan. Szombaton kint pancsizott kadban, majd teszek rola kepet
Amugy priman van, etvagyara nem hat a meleg, tiszta zabagep
Mostmar csak 3x szopizik, reggel-delutan-este, delelott gyumolcsozik, delben fozelek+pici nasi
Ez hol gyumolcs, hol pici adag tejpep. Alvassal szorakozott egy kicsit a hosegben, nehezen tudott szegeny elaludni nappal, de ma potol, mert mar a 2. nagy szunyat nyomja, pedig ebedido is van
Iszik sokat, almas babateat csorosbol, egyedul
Kuszik, maszik, es felall
Folyamatosan mozog, igy folyamatosan csupa viz a feje.. Szombaton este szalonnat sutottunk 2 szomszedasszonnyal (egyik fiatal csajszi, a masik a potmamank
), szuper volt
fel 11ig elvoltunk
1 het mulva remelem nem lesz ilyen hoseg, nincs kedvem pokoli idoben vinni Zolikat a Heim Palba..
Megyunk ortopediara, megnezik Zolcsi labat, mert a jobb labfejet nagyon kifele tartja.
Jah, ha nem irtam volna, Zolcsi a multheti meresen 10850g es 72cm volt
Heppi,
Te is meselj am!
Kata,
Hat a centid meg igencsak hosszu lehet..
Koszi, javulok, a hatam mar nem faj, viszont profi modon kohogok, hiszen naphosszat gyakorlom
Ha kilabalok ebbol, mehetek vervetelre, enis megnezem a pajzsmirigyemet.
Nah, tea ugybol mi lett?
Betti,
Kevin nagyon tunder lehet, fenykepet kerunk
Mendit ossze kell ereszteni a nagyfiammal, o is dumas
Mondjuk most megertem, hiszen mindent el kell meselni a telefonban, hogy mit csinal Mamaeknal
Nagyon edes
Pakolas nama is dult, egy csomo cuccom nekiadtam baratnomnek, o most baromira lefogyott, en meg sose leszek olyan vekony, mint 3-4 eve, szoval helyet csinaltam a szekrenyben
Nah, megyek, mert a kolleganom szabin van, minden melo rajtam, de most szerencsem van, mert Zojika -(c) Gyuszko- jokat aludt, igy sokat haladtam
Csao
Mica
Jajj, az igert kep:

Majcsak lesz vhogy 

, ja és persze Mesi szórakoztatása továbbra is az én feladatom volt, ezért max a délutáni alvásideje lett a napi kikapcsolódásom. Lányok jól elvoltak, Timi pocakot is eresztett a nagyszülői gondoskodás jóvoltából, múlt heti mérés szerint alig 20 kiló így 3 és 3/4 évesen