Én is újra a verkliben, de jó, mert rövid lesz a hét, direkt így vettük ki a szabit.
Halacska
Szívesen, akkor ezek szerint most volt
Nagyon jók a képek!!
A mi képeink kicsinyítésre várnak és fel kell tenni a Dani webre, szerintem hétvégén sor is kerül rá, bár strandot tervezünk a 37 fokban
Forti
Boldog szülinapot Levinek! Nagyon eltűntetek!!
Rit
Jó a kígyós kép, de nem akarod levenni, már csak a póz miatt, tudod sok pedofil szed le ilyen képeket. nekünk ezért nincs egyáltalán meztelen kép Daniról.
én sem mutatom az undoromat Dani előtt, inkább leküzdöm, bár a Balcsin békáztunk siklóztunk, régen én is megfogtam mindent. Hagyon hadd fedezze fel Dani az érzést
Lakás
Szépen halad, igazából már csak a többi épületre várunk, hogy elkészüljön, azokat már kívülről pucolják, ott még van állvány, a 6-ból 3-nál. tereprendezés megkezdődött, épülnek a bejáratok elé a postaládaés kukatárolók kis házikói, út is kész van egyik helyen, parkolóhelyekkel. a lakás belül: már van kádunk is beszerelve
villanykapcsolók, konnektorok, minden szobában tv-és telefonkiállás (nekem ez furi, bár tudom, minden új lakásban már így van, mindenesetre szuper!) meg ami meglepi volt a fürdőszoba padlófűtéses
olvastam többször a szerkezetleírást, de errenem emlékeztem. az erkélyeken is már van korlát, szóval igazából a lakás már majdnem kész. az átadás meg akkor lesz, amikor az össze épület, terep készen van. ez valszeg aug vége, de szerintem szeptember eleje.
kataa
nektek milyen ajtó van a tárolótokon? garázsszinten van? én most láttam, hogy vmi acélrácsos ajtó, de belátni. majd belülről letakarjuk vmivel, meg kell rá jó sok zár, mert most csak egyet láttam. de az is lehet tetetünk rá egy rendes ajtót.
na, megyek, mert dolog van, jövőhéten is helyettestínem kell 2 hétig...

Persze hogy fajt neki, ugy kozlekedett, mint egy meglott madar. Es nagyon nyugi volt, velem aludt, mivel apja ugyis kulfoldon van. Ejjel 150-szer nyosztetett fel, kapott Panadolt is ,pedig utalok gyogyszert adni neki. Ma mar jobb, mar kicsit mozgatja is, de ami meg fontosabb sokkal jobb a kedve.