A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

És akkor a képek :
KépKép

Kép
Kép
greenolive

Zs, koszi az infot, holnap fel is hivom. Szted szombaton lehet neki telefonozni? Es sokat kell varni egy idopontra?

Unique, nem akarlak osszezavarni, de gondolom egyreszt nem tudsz millio oldalt visszaolvasni, masreszt most egy csomoan hianyoznak am (nyaralnak a mazlistak), szoval egyebkent rengeteg szavazatot kaptal volna Bardoczy dokira meg a Balint dokikra is. Amilyen sok jot olvastam en mar roluk, ha most kene valasztanom, en kozuluk valasztanek!

"gondos apuka" meg elmehet a jo budos fra.... mi meg pont ennel a bandanal vagyunk ugyfelek? de meg egy ilyen huzas, es maris masikat valasztok!
moosejaw

Zsanci!
A fotósról értekeztünk Moose-szal, aki beállított a pár napos babóhoz. A profnak azért gondoltam írni, mert tuti a kh-ból volt a cím... Kép

Green!
Áron nagyon édes! Kép És tényleg jó húsban van Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mi ez a pangás ma este???
Na, akkor megyek aludni!

Jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Tuti,hogy a kórházból van a cím ,no de nem a dokik által hanem ha emlékeztek akkor ki kellett tölteni mindenféle papírokat,hogy átvetted a csomagot meg hasonlók ill. az Önkormányzathoz is van jó kapcsolatuk ezeknek a kis tolakodóknak.

És Soma is megcsinálta ma a kis hisztijét alvás elött de aztán nem is aludt.Du-ra meg zombisodott
Kép

Juc
20170114224602

Bogarka, miert vagy benne olyan biztos? En is azt gondoltam, hogy a vedono meg az onkormanyzat (anyakonyvi hivatal), sot akar a TB is lehet, kitudja Kép

Ja, egyebkent napkozben csak egyszal pelusban van a lurko (ugy is izzad), tegnap ejszakara adtam ra egy body-t, de most meg nem, szerintetek kene?
moosejaw

Persze, nem vagyok benne biztos, meg nem is azt gondoltam, hogy a dokiktól (nem is gondolnék ilyeneket a szeretett dokibácsimról Kép ), hanem a kitöltős bigyóból. Most is volt, és én nem akartam leadni, erre utsó nap a csecsemősnővér szinte úgy kérte tőlem, mintha egy kötelező, hú de fontos dolgot mulasztottam volna el... én meg behúztam fülem-farkam, kitöltöttem és odaadtam...

Na, most lebuktam, hogy nem is mentem még el aludni, de mostmár tényleg lépek...

Moose, azért szerintem adj rá egy vékony kis body-t...! szerintem...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

OK, Bogarka, valamit raadok. Egyebkent azt biztos lehet, hogy nem keri az ember azt a hulye ajandekcsomagot es akkor mindenki lekophat az adatainkrol. Amikor beesel, hogy szulni jossz, ugyis begyujtik, ami a H.i adminisztraciohoz kell, meg szulesnel is ala kell irkodni valamiket, ugyhogy utana mar minden csak zaklatas, ami nem zarojelentes, nem?
moosejaw

Ja, az anyakonyvezes is van, na, az oke, de a tobbi...
moosejaw

Bogárka, Doni nagyon édes, nekem föleg a talpai tetszenek.Kép

Jucus gyerek-árusítás komoly?Kép Licit honnan indul? Csillagos ég?
zanza

tyűűűűűűűűűűűű,nem vagyok egy fél napot és már nem tom mit olvastam az elejénKép
orvosváltás:hááááááát,minden esetre jó lenne tudni ha sor kerülne rá lehet e,az igen megnyugató lenne,de én a nem felé hajlomKép talán a ha sztk-s rendelésre jársz....mert onnan ugye nem küldhet el hogy menjél máshová,de nem köteles a szülést is elvállani,azt mondhatja hogy terhesgondozás ok,de a szülés sajnos....nem tudom!minden esetre mai állás alapján magánból magánba váltani nem megyKép
és mivel nem köteles elvállalni akármivel tud takaródzniKép szerintem!és én is felháborítónak és lekeserítőnek tartom!!!!!!!!

bogárka,
doni még mindig gyönyörűségesKépés ez csak egyre jobb leszKép

juc,
küldjek neki egy üres tigristKép?
és milyen az ajtón?teccik???????????

moose,
a gyerekorvos váltás szerintem viszont nem ennyire gáz!!!!!!hova jártok most?én 3szor váltottamKéphát istenem,ha senki nem felelt meg a dednekKép!na jó,egyszerűen az egyik lőtte a diplomáját a búcsúban,az tuti,a másik minden aprósággal H-ba akart küldeniKép és ezt nem bírtam,a harmadikhoz véletlen kerültünk,ő ügyeletes volt,semmi gondom nem volt vele,de a mostani szimpatikusabb volt!és ez utóbbi H-n belül történt és magánrendelésen belül!és mikor elvittem bálintot először a mostani dokinkhoz annyit kérdezett hogy látom elötte az XY kezelte.ennyi,no kérdés,no comment,korrekt volt!

ancsi,
akkor én rosszul emlékeztem,meg voltam győződve róla hogy már régen befordult....vagy irányba volt és megfordult most?világosíts már fel!ne hari(szégyenkező szmájli)

green,
áron nem azt mondja a képen hogy "add már oda a névtáblámatKép?"tündérkeKép
Vendég

Gigi!

Mondom OROSZLÁN!Nem tigris,az van 2 db is!Kép

Zanza!

Te meg csak itt figyelsz?Hát Somát ma ingyen is adtam volna.Volt 10 olyan perce,hogy az ellenségemnek kívánom!Kép

Jucus
20170114224602

Norka!

Köszi,hogy megnézted az oldalamat,én ritkán megyek fel rá mostanábanKép
KÖnyvileg ha van elképzelésed,megbeszélhetjük,csak dobj egy mélt a profilomban található címre!

Jucus
20170114224602

Sziasztok Lánok!

Elköszönök. Aztán nem sokat írni ám a 3 hét alatt, amíg nem leszek Kép

Pusszancs minden mamának és babának.

Ada
ada007

juc,
nem is csináltam egy oroszlánt semKépvagy ez a reklamáció????nem vagyok képben,mert képeket csinálok a füribe szalviból és azzal molyolokKép
Vendég

Gigi!

Bálintnak van egy oroszlánja és ott látta Soma amikor megnéztem,hogy hogy tetted fel a csipeszeket.És akkor ö,hogy neki miért nincs?Érted?
Majd nem lesz kedved 2 kölökkel molyolni.Nekem sincs!

Jucus
20170114224602

juc,
vágomKépmond meg somának hogy nagyon sajnálom,de nem tudtam barna raffiát beszerezni a sörétéhez,zölddel meg vicces lett volnaKép
és akkor is 3 leszKép ha nem molyolhatokKépmajd molyolok velükKép
neeeeeeeem tudsz megijetszteni,bibibíííííííííííííííííííKép
Vendég

Vazzeg!Azt hittem ki tudok sajtolni egyet belöled(oroszlánt)Kép
3?meg vagy te öööööööörülve?Margit!

Juc
20170114224602

juc,
csinálok ha kell,csak nem tom mikorKépvalamiért hiánycikk( a raffia)jól veszem ki a szavaidból hogy nektek nem lesz 3.Kép????én optimista vagyok...de visszatérünk rá a második utánKép?gondolkodtam egy időben a 4-en is,mert az akkor azért páros lenneKépno de beláttam hogy nem bírnánk(anyagilag,amúgy igenKép)

gigi
Vendég

Lányok: normális, hogy manó minden szopi után szinte elalszik és órákat alszik??... néha már alig várom, hogy ébredjen és szopizzon. Mostanság annyi ideig tuti szoptatom, amig a kutacskája nem esik be. Nehogy itt szomjazzon

Kép
Kép
johanna1975

Johanna! Örülj neki! Biztos a melegtől van kinyúlva. Én adok teát is ebben a melegben.
Vio

Kép
vio

Vio: nekem sajna nem fogadja el a teát... kanállal bele tudok lökni néhány kortyot, de annyi. Pedig a kis kutacskája sokszor puha, de akkor szoptatom tovább...

Kép
Kép
johanna1975

Gigi!

3?nekem nem!

Johi!

Ne izgulj,ha szomjas akkor majd üvöltözik!Kép

Jucusazoptimista
20170114224602

Sziasztok lányok,
visszatértünk a Bakonyból a jó hűvös Budára. Hát ez a meleg kibírhatatlan. Még az a szerencse, hogy a kocsiban van légkondi, mert különben a hazaúton megsültünk volna mind.
Dóci marhára élvezte a nagyszüleit és viszont, azt hittük, túladagoljuk őket, de csak függőbbé váltak Kép Mi meg jól meglógtunk egy napra Bécsbe, barátokhoz, addig nagyi babázott Kép

Sikerült visszaolvasnom, azért nem semmi termés 1 hét alatt. Még jó, hogy vasárnap egyszer már ápdételtem magam, így csak 1 órát tartott ,amíg a végére értem.

Minden újnak üdv itt.Kép Ja, és ÉLJEN A SZENT IMRE!!!!

Ancsi,
jajdekár, remélem, azért nem lesz császár a dologból!!!! Megy a drukk!!!! Kép És szoptatni császártól nyugodtan lehet, ne félj!

Gyermekek NAGYON ÉDESEK Kép

Moose,
boldog szülinapot nyúlnak!!!! Kép Dóci napok óta egy szál pelusban mászkál, szerintem semmi baja nem lesz tőle Kép

Orvosválasztás: sajnos nemcsak szabad orvosválasztás, hanem szabad páciensválasztás is van, tehát egy orvos bármikor mondhatja, hogy nem tud elvállalni. Egyfelől szerintem is gyerekes kórházon belüli váltás miatt visszautasítani valakit, másfelől viszont megértem, hogy nem akar a kollegája előtt zavarba kerülni, főleg, ha egyazon terhesség alatt kellene az anyukával foglalkoznia

most hirtelen nem jut más eszembe,

vera
kisün

JOHANNA! És ha egy pici cukorral fölforralod? Ne érts félre, én is szoptatok. De ebben a gatyarohasztó hőségben biztos, hogy szomjasabbak. Én is csak pár napja adogatom neki, de észrevettem, hogy ha langyos a tea, akkor szívesebben issza...

Kép
vio

Sziasztok!

Jucus, nemcsak figyelek, de mindjárt nehéz kérdést is feladok.Kép

Lányok, tud vki olyan nögyógyászt, aki veszélyeztett terhest is elvállalna? Szomszédlánynak az a nagy problémája, hogy 3 hetente kell mennie kontrollra, és UH-ot is csinálnak így 13.e Ft-ot hagy ott. Kép
ELöre is köszi.
zanza

Sziasztok!

Van ám termés Kép
Mi tetnap leköltöztünk a legalsó szintre, így nem ültem le a gép elé Kép

Zanza: Én is veszélyeztetett voltam, a dokim nem kért külön pénzt az UH-ért, akárhányszor mentem (volt, hogy hetente), csak havi egyszer kellett fizetnem a terhesgondozást + a szülést.

Enyémlány sem issza a teát, én forralt vizet adtam neki tegnap este, kanállal, mert üvegből nem hajlandó elfogadni. Így is kizárólag testmelegen nem köpte azonnal vissza. Meg is ivott 7 kiskanállal, aztán bealudt.

KépKép
oxigen
Györköny

Jah... Fotós nálam is egyszercsak megjelent, pedig ez a cím kizárólag a kórházi védőnőnek lett megadva, nem is vagyunk bejelentve (még). A csomagjainkat meg lenyeli a postás, ne kelljen felhoznia a hegytetőre Kép

KépKép
oxigen
Györköny

És nem is meséltem, milyen jó dolgunk van, Apa szerzett a hétvégére egy mobilklímát kölcsön, ami zajos, de működik Kép A nappaliban csak 24 fok van, Vikka egész nap alszik (na jó, 11-ig a teraszon aludt, de azt minden nap így tette)
Hogynekemmilyen arany dolgom van Kép

KépKép
oxigen
Györköny

SOS SOS SOS SOS

Sziasztok,

Remélem, éltek még ebben a nagy melegben.

Segítsetek, légyszi!
Nem tudom, mi történik velem... Kép (5. héten vagyok Kép )
Abszolúte kímélem magam, természetesen. Semmi erőltetés. Délelőtt ülés közben éreztem pici szurkálást a méhemben. Majd elég gyorsan elmúlt. Ma kora du. lepihiztem egy kicsit ebéd után, hogy alszom. Ébredezéskor kimentem volna a WC-re és megint éreztem a szurkálást, kicsit jobban, majd szép lassan, fokozatosan elmúlt.
Mi ez? Remélem nincs nagy baj...
Ez normális? A dokim azt mondta, ha a pfészkeim fájnak és szurkálnak, az természetes. De mi van a méhhel? Kép

Kérlek, ha már történet veletek is hasonló, írjatok mert nagyon parázok!!!! Kép

Köszönöm,

Unique

KépKép
unique

Szia mindenkinek!

Juc!

Bekötötték a gyors és joó netetKép
Nemrég ment el a srác.
Képzeld ma hazahoztuk tütükémetKép és marad is úgyhogy ha menni kell tudok közlekedniKép HURRRRÁÁÁ!!! KépKép
Voltam tegnap nődokimnál, és azt mondta szépen "rendbe jöttem" szép a seb, és minden OKÉ!

Gigi, Recca, Zsanci!

Örülök hogy személyesen is talizhattunk a múltkor, és tök jó volt dumizniKép

A babók meg nagyon édik voltakKép!!

Manóka!

Bogárka buliján talizunk, mert így sajna tényleg nem jutsz az eszembeKép (csak szépen magyarosan) Kép

Ahogy így olvasgatok, már kezdek megnyugodni, hogy nem csak az én gyermekem nem hajlandó a cumis üveget a szájába venni. Se tea, se tej.
Tej csak ciciből különben üvöltés van ezerrel.
Bár babókám rafkós, mert ha a szájához rakom még öklendezik is, pedig be se rakom csak odaérintem, ezzel tudomásomra adja hogy huzz a francba nekem csak a cici jó!

Azt mondják az "okosabbak", hogy azok a babák akik jól vannak szoptatva azok nem igényelnek más folyadékot, és azért nem kell nekik a cumisü sem, mert elég a cickó.

Na pussszz
eszti25

Ja és Juc és ocsóért megveszenném Pannát a srácomnakKépKépKépKép ezeötszáKép(csak kínaiasan) de ha többet kérnél érte az sem gond, nekem minden pénzt megérKép

jókiscsajtdomibendinekKép
eszti25

Unique!

Szerintem semmi okod aggódni, mert "sajna" ez tényleg természetes. Nekem az első 3hónap végig fura érzéseim voltak odabent, olyan volt mintha megakarna jönni a havim. Nekem is azt mondták rá hogy ne aggódjak ez elmúlik. Amikor megmozdult kb akkortájt múlt el minden.

Ne aggódj nem lesz semmi baj!
eszti25

EsztiKép
Nagyon köszönöm, sokat segítettél, tényleg. Nagy kő zuhant le a szívemről. Igazából nem olyan, mintha meg akarna jönni, csak szúrkált a méhem, hirtelen jött, majd fokozatosan elmúlt. Csak nagyon megijedtem. Kép
Már várom akkor, hogy megmozduljon Kép Még jó messze van! Kép

Nagyon köszönöm a segítségedet még egyszer!

Itt a topicban annyira nagy a nyüzsi, hogy teljesen elvesztem a fonalat és csak lesek, mint ... a moziban.. Kép
Azért előbb-utóbb mindenkit a helyére teszek. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Eszti!

MOndtam,hogy egy bizonyos összegért esetleg.SZóval apa gyüjtheti kicsi fiának a pízt!

Juc
20170114224602

És ma megint voltam Maya kávézóbanKépbi-bi-bi!

Jucus
20170114224602

Nem is meséltem Kép Ma reggel a 7hetes lány a hasáról a hátára fordult Kép Annyira utál hason lenni, hogy hamar megtanulta, hogy lehet védekezni anya edzésprogramja ellen Kép (Pedig csak hátizomerősítés ment)

Oxigen a nagyonbüszke Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

De jó!Gratulálok Vikinek!És mi van anyukáddal?Jobban van?

Juc
20170114224602

Johi, Eszti!
Én sem adok Doninak semmit cicin kívül! Petra is ugyanekkor született, volt ugyanilyen meleg azon a nyáron is, nála még próbálkoztam vízzel, de teljes volt az ellenállás, így maradt a cici... és túlélte! Kép Szóval Doninál már meg sem próbáltam... viszont tényleg igény szerint megy a szopi (szerintem ez ilyenkor nagyon fontos), ami azt jelenti, hogy ha ébren van akár óránként is...(vagy akár még sűrűbben Kép )... és én is nézegetem a kutacsát.
Szóval teljesen igaza van Esztinek: ha a baba jól szopizik, és igény szerint van szoptatva, akkor nem kell más!

Oxi!
Gratula Vikkának! Kép Tényleg szép teljesítmény! Kép

Unique!
Tényleg ne aggódj, ilyenkor még szúrkálhat mindenhol, meg tényleg lehet olyan érzés, mintha meg akarna jönni, az a lényeg, hogy erős görcs ne legyen! No para!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És tegnap énis-énis voltam a Maya kávézóban, isteni a répatortájuk!!

Jucus!
ÁNTOSZ nem elfelejtve, de normális,értelmes kolleganőm pénteken nem volt bent. Pontos infót így nem tudtam begyűjteni a hely legalitásáról, bocsi ha aktuális még hétfőn telcsizek.

Képzeljétek 6 és 1/2-hós Mankám ma egyedül felcsücsült, profin min. 5X!!!!

Fotós: Általában fizetnek a szülésznönek vagy a csecsemősnek a címekért. Fix embereik vannak, iszonyú pofátlanság(nálam is jártak)!

Fabrika
fabrika

Oxi!

Gratula a tornász lányhoz!

Fabrika
fabrika

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni a következőkben. Idén adtam életet első gyermekemnek, sajnos elég "nehéz" körülmények között. A bizalmamat elveszítettem az orvosomban és most egy új orvost keresek, ha lehet ebben a kórházban.
Kérlek Benneteket, hogy amennyiben jó szívvel ajánljátok orvostokat a következő címre küldjétek el a nevét és elérhetőségét. Olyan orvost keresnék, aki ha kell hajlandó a császárra.

Segítségeteket előre is köszönöm.

doritis@citromail.hu
doritis

Fabrika!

Igen,még aktuális lenne a kérdésem!

Pusza:Jucus
20170114224602

Sijasztok!

Juc!

Akkor ezt megdumiztuk!

De aztán nem eladni ám a nőcit másnak!!! KépKép mert irgumburgumleszKép

Irigyellek a MAYA miatt! Az tényleg egy nagyon jó hely.

Bogárka!

KösziKép sajna én is kitapasztaltam, meg hallgatok a tapasztaltabb anyukákra és csak innen tudom, hogy hiába mondják hogy kell a tea ha ő tudja hogy neki nem kell. Amúgy én is óránként szopiztatokKép amikor a manó azt óhajtja, a mami ugrik nekiKép

Unique!

Örülök hogy "segíthettem"Képés hidd el tényleg nem kell izgulni!
eszti25

Eszti!

Te itt?KépDumáljunk!

Juc
20170114224602

Jucus!

Okés, holnap nem jöttök szülinapi buliba?? Jajj!!
BOLDOG NÉVNAPOT!!

Fabrika
fabrika

Nagyon durva dolgot hallotam!

Képzeljétek a bnőm a Jánosban feküdt pár napig, mert vérzett(15hetes), és ő mesélte, hogy az 1ik kismama ment a babájáért, a csecsemős, meg a doki ott dumáltak a baba mellett kb 1méterre, és a kicsi tiszta lila volt, mert bukott és visszafolyt neki, mert hanyatt feküdt. A pici majdnem megfulladt. Mi lett volna ha nem megy az anyuka???!!! Ez már tényleg nagyon gáz!!
Ja és az apukák a császáros mamákkal nem mehetnek be csak a vároban várhatnak, és a 2ágyas szobáért 5ezret, az 1ágyasért 8EZRET elkérnek! Nekem ez már sok!!!
eszti25

Szia Jucus!

Miért oly meglepő?? KépKép Tényleg JUCNAPVANÉSBOLDOGNÉVNAPOT!!!!!

Elárulod nekem hogy azt a szmájlit ami széles vigyorú hogy csinálod??
eszti25

Köszi csajok!

Fabrika!

Neem.Megyünk Juci mamához ebédelniKépremélem megusszuk szalmonella nélkülKépés utána meg nem akarnék rohanni meg amilyen dilis volt tegnap is egyeske,nem hiányzik az nekem!ÉS képzeld ma akartam venni ketteskének olyan zizegös fánit,amilyen Mankádnak is van és a bótban a kettöböl kettö nem müködött.Nos,így nem vettem meg.

Eszti!
Képezt?Kettöspont és O betü.
20170114224602

A Szent Imrében 2002-ben még az egy ágyasért sem kellett fizetni. Most már sajna igen, de a többi mind 2 ágyas, és ingyen van... Mindhez van fürdőszoba és nagyon-nagyon gusztusos.
Vio

Kép
vio

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: