Juc: ringatós néninek már írtam is, szeretettel várnak bennünket...amúgy maga a honlap nekem sem tetszik, kicsit fennhéjazó a stílus, de remélhetőleg jól megtanulunk majd ringatni

dejódejó, hogy jöttök velünk
A múltkor, amikor khgyuszi volt, akkor amolyan zöldes randa csipa ragasztotta össze a szemét reggelre, aztán 5 napi neomycin kúra második napján elmúlt.....másfél héttel rá, azaz ma reggelre megint összeragadt a szeme, de most olyan sárgásfehér a csipa....piros nem volt egyszer sem, csak csipás és könnyezik, meg a szemhéja széle piros....
Én azt hallottam, meg védőnéni is mondta, hogy ha folyamatosan vissatér, akkor át kell mosni a csatornákat....hát, részemről inkább, minthogy még 1× antibiotikumos szemcseppet kelljen neki adni
Egyébként úgy döntöttem, hogy ezt most nyomatjuk megint 5 napig (Neomycin), aztán vettem Occuloheel (homeos) cseppet, azzal csinálunk egy 1 hetes kúrát, meg kap Euphrasia-t, és ha ezek után kiújul, akkor irány a Tömő u.....szóval majd kérem azt a számot akkor....de az is lehet, hogy még Debrecenben leszünk és akkor ott kell kimosatni a kis csatornácskákat....
Egyébként hogy csinálják?
Zsan: hívom a Rubint nemsoká és megkérdezem a szeptemberi csopit, hogy van e két hely? menniyre érdekel? teljesen komolyan, vagy még csak gondolati szinten
Ja, és irattam fel Bactroban-t a Te tanácsodra
dokiváltás: én is inkább etikai gátakat érzek ebben, mint felsőbb parancsot....habár a főnök igen nagy ember a szentimrében
új mamik: én Urbán Márta dokinéninél szültem, mint Moos, teljesen meg voltunk vele elégedve, ő inkább a konzervatívabb iskolához tartozik, de benne van az alterkodásban is, de csak módjával, meg az 'ésszerűség' határain belül; korrekt, szókimondó, amolyan katonás, nem anyáskodó....
Ennyit tudtam segíteni.
Bogárka: aranygyermeked van, hagy aludni
Manó: te is jársz erre? Zsombiról pattints fel képet, légyszi!
Manóka: király lehetett a Balatonnál
Zsebi: medenceötlet királyság
Na, most azt hiszem, hogy hunyok egyet, mert kezd leragadni a szemcsim.
csóka, ada