A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok lányok!

Segítséget szeretnék kérni. Nekünk még nincs kisbabánk a férjemmel, épp emiatt futjuk a köröket újra meg újra. Laparoszkópiára kellene mennem, ajánlották a Rákóczi profot, de szeptember 06-ig szabin lesz, nem szeretnénk addig várni. Nem tudjátok melyik orvos foglalkozik meddőségi problémákkal is?
Köszi a segítséget!
kála

Sorry , én sem tudok menni a talira Kép

Kép
Kép
greenolive

Moose!
Gratula Nyúlnak! Nagyon édi a képen!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,
jövő héten felderítem a kórházat, ha tetszik itt szülöm a harmadikat!
Ancsipancsi,
feküdj le, lábakat fel, a hasadat ne simogasd-körkörösen pláne. Igyál sokat, lehetőleg ne kamillateát, és gondolkozz el mit ettél. Kérdezd meg a környezeted ők hogy' érzik magukat. Jobbulást!
kaóka
kaóka

Szerintetek a kávézósok sokat csuklanak? Ha rajtam múlik igenKép

Kála, írj légyszi e-mail címet talán van tippem.

Brúnónak kutya baja, most éppen a lábasokat használja dobkészletként. Ellenben nekem repedtfazék hangom van, a torkom szétszakad.
zsebi2004

Kála: szerintem Urbán doktornő szokott laparoszkópiát csinálni.

Zsebi: ha rajtam múlik is csuklanak, mi el is indultunk, de megfutamodtunk az időjárás elől Kép
Szerintetek nagyon beszari vagyok ????
Örülök, hogy a kislegény ilyen jól érzi magát, neked meg mézes hársfateát írok fel Kép

Ancsi: nekem végig teljesen norm. volt a székletem, csak a beöntésnél volt egy KIS hasmars Kép, szóval nemtom mi lehet, a Kaóka cselekvési algoritmusa viszont tutter Kép
Jobbulást neked!

Moos: megyünk haza a szüleimhez szombat hajnalban, szóval nekünk ugrott a 30-a Kép

Hiányozni fogtok, bruhahaaaaaa Kép
ada007

Votiv szokott meg erre jarni? Lenne egy kerdesem hozza.

Urban doktorno aug. vegeig szabin van...Kép

Ada nektek jo utat! Mire hazaersz lehet hogy mar babazok?Kép Puszi nektek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

huhh, Dora, erre nem is gondoltam....de jó lenne, nem? Kép
ada007

KáV Lányok!

Na, milyen volt? kik voltak? Beszámolot akaroooooooooooooooooooook (toporzékoló szmájli) Kép
ada007

Zsebi,
erre az e-mail címre írhatsz:
sz.kallai@freemail.hu

Köszi! Kép
kála

halihó,
a kávézás nagyon tuti volt,minden mama és minden baba még azóta is csudiszépKépcsak én lógtam ki a sorból,én voltam egyedül....de bálint jól megvolt a mamával,legalább is ezt mondjákKép
de a talira bogárkáékhoz viszem őt is és mindenki megcsodálhatjaKépigortól kaptam puszitKép(na jó,dobott nekem)panna mosolygott nekemKép blani sírt tőlemKép domi meg még olyan pici hogy csak én csodáltam,ő nem foglakozott velem,de jucust nagyon bírjaKépszóval én tök jól éreztem magam,hívtok máskor isKép?

kaóka,
isten hozottKépjó ittKéplegalábbis én szeretek itt lenniKép

kála,
sajnos nem tudok segíteni,de elvileg valamilyen szintem minden dokinak kell foglalkozni meddőség kezelésével,nem?de ötlet:eliveg ha felmész a H honlapjára ott megtalálod hogy a nem szerződéses dokik melyik ambulancia vezetői....a meddőségié emlékeim szerint a fülöp tamás,de nézz utána,nem tuti!

na tipli hímezni,apának türcsit hímzek a házasságinkra,kész kell legyen!

puuuuuuusz
Vendég

Én is itt!Nem csuklottunk viszont nagyon jól éreztük magunkat!Kávézó Rulez!
Máskor is,minden héten!

És Benke haja semmit sem csökkent mennyiségileg csak színilegKépszökül.És csodálatos nagy kék szemei vannak amikkel annyira figyel mindent!

És Igi baby ledolgozta rólam a szoknyámat ,de a fogait nem mutatta meg.

Domi pedig szétcummogta a vállamat amig szülei táplálkoztak.És annyira picinek tünik a 6 hetével.

És Gigi is Rulez ám,bár kár,hogy dedet nem hozta.És hívom máskor isKép

Jó volt nagyon és volt szoptatás,tisztábatevés és kedves kiszolgálás és mosolygás és finom enni és innivalók.Szóval a Savoyában lévö MAYA kávézó baba-mama barát hely!Sajnos a sütiket nem próbáltuk de nagyon jól néztek ki!

Jöjjön mindenki legközelebb!

Juc
20170114224602

jaj,leírom a résztvevöket:

Recca+Benke
Eszti+Domi+apa
Zsanci+Igi+Borisz+FÉRJ
Gigi
Jucus+Panna
20170114224602

Gigi, blani? ez a Benke fedoneve?KépKép
viszont: nem toled sirt! csak akkor mar epp kezdte unni magat, h nem tortenik semmi - szamara - izgi, csak ott kell ulni egyhelyben, amiben semmi szorakoztato nincs, meg egyebkent is mar kezdett almos is lenni, meg ki tudja...

amugy en is jol ereztem magam. jo volt latni, akiket mar ismerek, meg megismerni, akiket eddig nemKép. a babak nagyot nottek, es mind nagyon helyes: az orokmozgo Igi es batyuskaja a kismotoros Borisz, a kutyazo, majd pillanatok alatt elalvo Panna es a nezegeto Domi. Balint is biztos az, de ot nem volt szerencsenk megismerniKép. majd legkozelebbKép.
ja, es tenyleg jo a kavezo!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ada, meghuzta sajat maganak furdes elott Kép de tobbszor, akkor az nem er? (mert epp a testreszeket gyakoroltuk es azt is megkerdeztem hol van). Es mindenkinek koszoni a jokivansagokat Kép

Bogarka, en sem merek rendelni ruhat, de ugy lattam, ennek a Gabriellnek van egy boltja (cim, nyitvatartas a cimoldalon, nezd meg), szerintem nezd meg elobb ott. Egyebkentis csak 100% pamut cuccokat veszek mar, es nem mindenhol lattam feltuntetve, hogy mi mibol van. Talan Jucus tud segiteni, o a megrendelo szaktekintelyunk Kép szal en a cipokre gerjedtem, mert jonak tunnek ezek a mala csukak es csak feleannyiba kerulnek, mint a richter, tenyleg nem ismeri senki? Ja, ruhabol nem tudom, mire gondoltal, de en most a c&aban (probalkoznak valami arleszallitassal, pl 3 csuszasgatlos zoknit kaptam 790ert) meg a kenguruban (1 hosszuujju meg 1 rovidujju body 990, ez egesz jo) vasarolok szokas szerint (illetve az auchanban is lattam hosszuujju bodyt 500ert).

Kala, a H oldala szerint nagyon pengek laparoszkopiaban (http://www.imreszul.itx.hu/korhaz.html#hi-story) es a meddosegi szaki tenyleg Fulop doki (http://www.imreszul.itx.hu/munkatarsak.html#szuldolg).

Kaoka, harmadik jon, de szuper Kép mar vagyunk egy paran a klubban, akik haromra gyurnak, majd meselj magatokrol.

Gigi, szal az oteves tervemben egy srac meg egy lany szerepel meg, de apa elbizonytalanodott, mert mostanaban nagyon turelmetlen voltam a nyuszival Kép egyebkent a tied komolyan ertekelni fogja a kezimunkat? biztos nem meccsjegyet meg egy szexi fehernemut kene inkabb venned? Kép

oke Ancsi, igazad van, elvezem is az idot, nyuszi egyszal pelusban nyargal itthon es meg ugyis leizzad, mi meg attol, hogy vele egyutt kell szaladni (ui. most egyfolytaban a gyaloglast gyakorolja, de egyedul meg nem jutott eszebe, fogni kell a kezet, ugy viszont iszonyu gyorsan megy es nem is all meg semminel, csak vigyorogva jarkal fel-ala a lakasban, egesz nap csinalna, ha birnank)

hat ha szombaton nem megy innen senki, akkor en sem megyek...
moosejaw

o! azt nem lehet, hogy a jovo heten egy kicsit kozelebb emelik ezt a savoya parkot obudahoz? enisakarok...

ja, es ha veletlenul akad meg ilyen lusta anya a Foldon, mint en, akkor tajekoztatom, hogy ez az eletvitel csak rovid ideig folytathato: a gyerek ma szandekosan kiutotte a kezembol a kiskanalat (illetve lehet, hogy mar korabban is, csak eddig nem tunt fel, hogy szandekos volt), amivel az oszibarack-pulyka kombinacioju bebietelt adagoltam a szajaba es tovabbi oszibarack darabokat kovetelt (amit kozben a kezebe nyomtam, de egy pillanat alatt eltuntet mindent, ami izlik neki). Ugyhogy mostmar tenyleg fozes lesz, nem uszom meg Kép Mostanaban mar mindenfele kajat (zoldseg, gyumolcs, hus, pekaru, tejtermek) adtam neki, de a bebietelek mellett (hu, ebben a honapban a szokasosnal tobbet is szedett fel, ajaj), de ugy dontott, inkabb helyettuk kene neki. Teljesen igaza is van, es szornyen furdal a lelkiismeret, de reszben azert volt, mert felek a sok gyom- es rovarirtotol (amit a novenyek kaptak), megint ezektol es hozamfokozotol es antibiotikumtol (amit meg a husok kaptak eletukben).

bocs, hogy megint ilyen hosszu voltam, nem csoda, ha masik topicot nyitnak a friss szentimres kismamak...
moosejaw

Sziasztok !
Sajnálom hogy nem lehettem ott , főleg hogy a résztvevők közül még senkivel sem találkoztam .Kép
Áron du. 1 órát aludt , nagyon igényelt , Apa meg füvet nyírt , szóval maradtam , na meg a meleg mis meggyőzött Kép
Mégegyszer sorry , főleg neked Gigi , hogy fölöslegesen cippelted el a cuccomat . Akkor viszont várunk szeretettel ! Kép

Ada ! Te nem vagy bevállalós ? Kép Viccelsz ? Kép Én mindig ájuldozom , hogy milyen bevállalós csajszi vagy Kép

Kaóka ! Üdv . itt !!!

Kép
Kép
greenolive

Moose, regélj nekem egy kicsit ezekről a mala cipőkől, hol tudok olvasni róla?
Brúnó kinőtte a 20-as cipőit, most vehetem a következő garnitúrátKép

Én már nem idegelem magam - sokszor - a kajákban lévő dolgokon, főzök Bruninak és kész, szegényke elég érdekes ízléssel fog rendelkezni felnőttként, mivel megeszi a főztömetKép Bébiételt már csak vészhelyzetekre tartogatom.
zsebi2004

Sziasztok!

Akkor a szombati nap kilöve?

KV-zók irigykedünk ám! Kép

Moose, sok boldogot Nyuszinak!

Ada, most akkor nagyon ott vagyok a szeren, kiskapu-szakértö leszek mire végzem.Kép

Ma végre Réku hajlandó volt vizet is inni, Városligetben egész türhetö volt az idö, lány is élvezte, még közönsége is volt.

Ancsi el se hiszem, mindjárt itt a nagy idö. Tényleg összepakoltál már?
zanza

Zsebi: http://www.bebicipo.hu/ Szal nem 9, hanem 4e egy szandi, akkormar nem mindegy.

Zanza Kép es egyaltalan nem akar vizet inni, vagy csak hazon kivul? Mert enyem egy idoben csak otthon ivott, de szerencsere kinotte ezt a butasagot.
moosejaw

sziasztok!
végre sikerült letenni ketteskét. Egyeske még egy kicsit táncol apa idegein...Kép
A tali szuper volt, a hely tényleg teljesen babamamabarát, és nem csak a kv, de a csoki is finom. Meg gondolom a tortilla is, de azt Esztiék ettek. Tényel Juc, te mit is sütöttél ott vacsira???
Ahogy a csajok irták, Igi megpróbálta levetkőztetni Jucust, de miután ez nem ment, neki esett Giginek, hát ő sem járult hozzá...Kép Sebaj, majd legközelebb...Egyébként ezután fűzte egy kicsit Pannát, vagy ez még előtte volt????
Domi édi és csodagyerek, nyugodtan ül a hordozójában, és hát persze a gyönyörű Benke is csodagyerek, ő pedig egész sokáig képes hallgatni a nénik süketelését...Panna meg egy JÓ nő!! És nagggggyon édi, ahogy nyúl a kajáért...Kép
Szóval next tali??? Bár én csak kőcökkel tudok menni, férj nélkül, mert kezdik kiutálni, hogy egy héten egyszer korábban jön haza...
Zsebi!
Mél megy.Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Én is tortillát sütöttem vacsiraKépés nagyon bejött az itthoniaknak.Szombaton megyünk oda ebédelniKép

Zsanci!

Kölkök kellenek mert akkor tök egyhangúan,nyugodtan tudnánk csokizgatniKép

Fabrika barátnöm szeretne egy kis protekcióval ide bekerülni mi topikunkba.Nem SZt.Imrés,de RULEZ csaj!Jöhet?KépEgyébként szerintem most is itt figyelKép

Juc
20170114224602

Mindenki welcome, hisz én is késői belógós vagyok...
Jó, de milyen tortillát?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok!

Kicsit szorítottam, hogy ne legyen olyan jó a kv-zás, ogy akkor ne tudjak irigykedni, dehát nem jött be, de azért ne utáljatok ki, azért, mert én egy önző dög valék. Kép

Következő kávézás? Aug 24 szerda?????????? Amolyan előtali a Bogárkaféle nagy tali előtt? Csak, hogy megbeszéljük,hogy ki mit süt/főz a 29-i nagy eseményre, na?????
(Ekkor már mi is itthon leszünk, ezért ez a késői időpont-javaslat)....

No, de az is jó lenne, amit Juc, vagy nemtoménki javasolt, hogy legyen az a törzshelyünk (Maya Café, vagy mi?) és akkor pl. minden szerdán ott talizhatnánk.....
No mit szóltok?
Nem mintha közel lenne, de túléljük, csak ne legyen 50 fok árnyékban Kép
Teljesen ráizgulásztam a kávézásra.

Zsan: Én elvállalok egy fél gyereket, ha a Zapátokat nem engedik el egyszer egy héten, szóval akkor neked is lesz másfél, meg nekem is a kávézások alkalmával...azzal meg csak elboldogulunk ám valahogy, nem?

Zanza: kiskapuk rulez(ek?) !!!

Green: kösz, megnyugodtam Kép

Ja, és mi menni szeretnénk szeptembertől a Rubinba babaúszásra szombatonként (www.babauszas.hu), meg csütörtökönként a fonóba délelőtt zenebölcsibe (www.ringato.hu).
No, ki csatlakozik?

Na, megyek alszom, mert a csöppem, meg a nagygyerek már húzzák.

Jóccakát.
ada007

Jucus drága!
Õszinte leszek: a Fabrika kezdetű mondatodat vagy 4× olvastam el, mire megértetem, hogy a Fabrika egy nick, nempedig valami elírt ige Kép, ennyit a szellemi képességeimről...

Amúgy FABRIKA LÉGY ÜDVÖZÖLVE Kép

Tortillát hogy a péróba kell készíteni???? Nem csak venni lehet Kép Kép

Nem bírok Tőletek elszakadni, inkább maradok...
Addigis a citromimádóknak, csak, hogy on-ok legyünk Kép:
Lemon Curd (citrom 'dzsem')
3 citrom héját lereszeled, kifacsarod a levüket, hozzáöntesz egy bögre cukrot, meg 10 deka vajat....ezeket lobogó víz felett összekevered, amíg a vaj megolvad....amikor megolvadt, hozzáadsz 3 felvert tojást és sűrűre gőzölöd....
Piritóssal issssssssssssstenien finom....ma csináltam egy dupla adagot, hogy Vik magányos óráiban rám gondolva tudjon nasizni a jövő héten, amikor mi már rég Debiben süttetjük a hasunkat a KicsiLányával Kép

Ja, hogy nem is kértétek tőlem a receptjét? (sűrűn pillogó, hosszúszempillájú, butaképű adaszmájli Kép)
Tényleg isteni, no!
Ja, és 15 perc.
ada007

24-e nem rulez,Jucuska még a Balcsiban fogja áztatni magát!

Fonóba?Hát én a Fonó mellet lakom.Konkrétan!

Jucus
20170114224602

Ada!
Uszi Rubinban RULEZ, főleg, ha szombaton van. Van még hely a csoportban??????????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!

Én is menek veled Fonóba jó?Nekem ugyan nem szimpi a hangvétele az oldalnak és nem is tudtam meg a nöci nevét(vagy ez csak az én bénaságomat jelzi?)de azért kipróbáljuk.Addig is barátkozunk,jó?

Tortillát úgy sütöttem,hogy vittem haza KV-zóbólKép.

Zs!

Zöldségeset vittem a Zapának mert húst azt nem eszik csak ritkán és akkor is papírvékonyságut.És a legfinomabb a kaktusz saláta volt!

FABRIKA!

Gyere!

Juc
20170114224602

Ada!

Közben kinyomoztam a nevét.Irsz neki,hogy mennél?Akkor minket is említs meg,lécci,lécci!Igy nekem nem kell külön írnom.

Jucusakilustaírni
20170114224602

erdo mellett nem jo lakni...
de nem am azert, mert sok fat kell hasogatni (bar kell azt is), hanem mert kib..tt sok itt a szunyog (a monitoron is van vagy negy - szetkenveKép). mar mindnyajan ugy nezunk ki, mintha baranyhimlosek lennenk. ja, kiveve Apat, aki meg mindig nem jott meg a dolgozobol...KépKépKép

Coolio
recca

aaa, amugy viszont baromi jo itt lakni!!! imadom!!!

Coolio
recca

Mi nem erdő mellett lakunk, viszont tele van a lakás szúnyoggal.Kép ilyen még nem volt. mink is bárányhimlőseknek tűnünk, kivéve Igort, akit nem szeretnek a szúnyogok. Helyette B-t eszik, akinek 0-ás a vércsoportja, és áll. azok negyon kapósak szúnyogéknál. Ja, és rögtön akkora lesz neki a csipés, hogy csak na!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose, egyáltalán nem ivott vizet, de most elfogyott a teája, és az ásványviz is tökéletesen megfelelt neki.

Szerdánként mi ráérünk.Kép

Az itten baba-mama klubban egyszer volt egy ringatós csaj, szöke volt és pörgött. Ö az Almásin tartotta a ringatást. Nekünk mindegy hova megyünk szept.-ben.
zanza

Fabrika légy üdvözölveKép

Nemtom, nekem semmi foglalkozás nem jött össze, én is vinni akartam Brúnót valami zenebölcsibe, de olyan hülye időpontban volt, hogy nem jött összeKép
Az úszással is így jártunk, pont elkaptunk egy fogzási periódust és végigbőgte a foglalkozásokat az első kivételével, meg mindenáron aludni akart a vállamonKép

Apa még mindíg dolgozik, Brúnó felébredt az előbb és nem akart viszaaludni azt gondolta játékidő van, én meg itt kuksolok a gép előttKép
zsebi2004

Nekünk csak szúnyoghálónk vanKép
zsebi2004

IgiKép Bori(Kép)Kép

szunyoghalo jo dolog, csak akkor nem tud bejonni a macskaKépKép

na hazajott az embor. jo ejt.

Coolio
recca

most fejeztem be a 4. halatKépmég 2 kell!

moose,
igen,fogja értékelni de nem csak ezt kapjaKép fehérnemű és puding már beszerezveKép

recca,
blani=benkeKép az egyik ismerősünknek is benkéje van és ők szokták blaninak becézni és így valahogy én is átvettemKép de örülök neki hogy nem ellenem van kifogása,már kezdtem szomrú lenniKépmit mondott még rólam hazfeléKép?
szunyogháló:nálunk egy kismacska ami nem is hozzánk tartozik kiszakította és bemászottKépmindezt persze a gyerkszobábanKépmajdnem agyvérzést kaptam...na nem mintha a gyerekszobában lenne a gyerek,de akkor is!!!!!

asszem megyek tetikézni,joccakát!
Vendég

Jaj, de irigylem a kávézósokat!!!

Ja, Jó reggelt! Kép

Tegnap jó, hogy nem mentem, mert Doni 3-fél 9-ig ébren volt, és kisebb-nagyobb megszakításokkal szinte végig szopizott, gondolom a meleg miatt. Rólam meg folyt a víz mindenhol Kép

De legközelebb megyek! Bár ha minden héten csütörtök lesz Kép, akkor nekem a jövőhét sem jó, mert vendégek lesznek, de két hét múlva már oké lenne. A 24-e is jó, de az még négy hét, addig be lehetne iktatni egyet...Kép

Szúnyog nálunk is rengeteg Kép, Petrát jól össze is csípkedték tegnap Kép, és csak két ablakon van szúnyogháló Kép

Jó hír: a 2X ébredés nem véletlen volt tegnap, ma is ez történt, és még most is alszik!!! Kép Csak Petra ébredt fel negyed 7-kor Kép ...
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Nekünk is sok volt a szúnyog, kipróbáltuk az ezüst raidet és meglepő módon nagyon jól működik nálunk nyitott ajtóknál is szúnyogháló nélkül Kép Ez volt a reklám helye

Ja és a zapa mondta, hogy a Corában tökolcsó most a habtapi, de nem nézte meg milyen. Azt mondta, hogy 1000 ft alatt van.

Rohanás van...

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok, én is a Szt. Imrében szültem. Kerestem "szintén zenész" anyukákat, vagy rossz helyen járok?
Vio

Kép
vio

Sziasztok sziasztok!

Hú nemtom tegnap ki hogy volt vele, de Zsombi végig bulizta a délelötött 8-14-ig fenn volt persze aludni csak anya válán lehetett...
Szóval kettőre kivoltam mint a bili füle ja, mert éjszaka se aludtunk 5 órát csak 3-at...
Ezért kettőkor amikor elaludt ágynak döltem és pihiztünk 5-ig utána szopi és 6-kor már a fodrásznál ültem apa meg vigyázz dedre.

Nem olvastam tegnap ezért most visszaolvasás jön....
manó27

Sziasztok, kerestem Szent Imre kórházzal kapcsolatos levelezéseket. Itt régebb óta folyik a levelezés, nem látom át annyira, ugyhogy csak ismertetem magam. 2002. júniusban szültem Dr. Faludy Pálnál, majd 2005. februárban Dr. Balogh Tibornál. Valaki esetleg szült náluk? 2005-ös babások vannak???
Irjatok! Vio

Kép
vio

Sziasztok Lányok! Kép
Ebbe a topicba még nem írtam, most lett pozitív a tesztem. Kép
Szeretnék a Szent Imrében szülni és terhesgondozásról is csak jókat hallottam. Hivatalosan ott lakom mögötte Kép
Tudnátok ajánlani jó dokit, aki kerek perec megmondja a dolgokat, korrekt, szakmailag nagyon profi és esetleg volt tapasztalat, hogy jó nála szülni?
Fontos lenne. Kép Lassan jön a 6. hetes UH-m. Kép
A Barna dokiról hallottam eddig, hogy jó. Van esetleg tapasztalatotok?
A Szent Imre-ében vannak uyeg egyágyas szobák a szülés utánra? A férj bejöhet oda? (az nem érdekel, ha más nem)

Nagyon köszönöm a segítséget!

Unique

KépKép
unique

Szia Unique! Én Dr. Balogh Tibort ajánlom, nagyon rendes és nem tesz különbséget az Sztk-s és a magánrendelőjébe járó betegei közt! Én a második babámat nála szültem, és nagyon higgadt orvos. Idén februárban 50 ezer volt nála egy szülés, ezt kiköti, lehet, hogy durva, de legalább nem izgulsz, hogy most eleget adtál-e.
Minden szoba 2 ágyas, az egy ágyasok sajna már fizetősek.
Vio

Kép
vio

Unique!

Üdv itt!
Hát ennél azért egy kicsit többet írj mi az elvárásod a dokival kapcsolatban ...
Nekem pld. nő dokim van és maximálisan elégedett vagyok vele.

Vio!

Itt egy link megtudod nézni ki szült mikor kinél:
http://proone.fw.hu/szentimre.htm
manó27

Vio!

Én is februárban szültem Balogh doktornál.

Jucus
20170114224602

Jó reggelt !

Unique ! Gratula a teszthez ! Nekem is ugyanaz a dokinőm , mint Manó27-nek Kép , szintén pozitív véleménnyel .

Vio ! Sokan szültünk idén , én , pl . ápr. 16-án .

Nekünk is felragasztható szúnyoghálónk van , macskák még nem próbálkoztak bejönni rajta Kép Bár van macskabejárónk ott azért egyszerűbb Kép
Vape -t vettem , vmi zöld löttyös , néha bedugom , elég jó , csak azt nem tudom árthat-e a gyereknek ? Mert azért büdi ...

Szerintetek ilyen dög melegben bele lehet tenni Áront egy kis vizbe ? Még elég kicsi , de neki is melege van -...

Kép
Kép
greenolive

Na akkor sorba:

Juc!
Gratula az új autóhoz!
Sok sok kellemes órát töltsetek együtt!

Fic!
Dejó, hogy neked is van időd itt lenni!
Hát azt hiszem most kezd beállni a rend nálunk is.. Még kicsit nyügi a meleg miatt, de alszik csak nem eszik ez normális????
A tiédnek sincsen étvágya??
állandóan a fejőgépre csatlakozom...
manó27

Benke itt fekszik az olemben, es mar vagy 5 perce magyaraz. azt hiszem, azt (is) mondja, h puszil mindenkit. Gigit kulon isKépKépKép

amugy joreggelt!

Vio, Unigua sziasztok, udv itt!

Coolio
recca

Ancsi!

Ezt nem tom lehet-e mert én amikor beléptem az ultrahangra akkor már adtam is a kazit.
De kérdezd meg semmit nem vesszítesz!

Bogárka!
küldöm neked e-mail..
gyönyörű fiad van!
most néztem az albumot..
manó27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: