A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zanza: lehet, hogy ráírják, hogy meddig jár, de a törvényben konkrétan az van, hogy csak beiratkozás napján kell igazolni a gyes-t gyed-et, stb. és akkor már jár a tandíjmentesség, erre a minisztériumi ügyintéző is felhívta a figyelmemet Kép

Konkrétan:

22. § (1) Az állami felsőoktatási intézményekben költségtérítéses képzésben részt vevő, az adott félév (oktatási időszak) első napján terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy gyermekgondozási díjban részesülő hallgató, aki alapképzésben, kiegészítő alapképzésben, szakirányú továbbképzésben vagy akkreditált iskolai rendszerű felsőfokú szakképzésben vesz részt, költségtérítés fizetésére nem kötelezhető.

Kép
ada007

Zsebi! a momba időpontra járok NST-re, és a terhesgondozás díját kell fizetnem érte. az eredményt és ha egyéb kérdésem van, megmutatom a dokinak, de most már alapvetően nem vizsgál.
Még az arca se látszik a videon rendesen??? Mert akkor nemcsináltatok.
Lehet, hogy a foga miatt magas a láza a kicsinek?? Jobbulást kívánok mindenképp!!!

Manó27! gondolom olyat nem lehet, hogy előbb megnézzük mi látszik és csak akkor kérem a videot, ha valami tényleg.

TÜRELMETLENSÉG: mostanában egyre jobban fáj valamim a jobb oldalon, mintha medence lenne vagy ilyesmi. tegnap este már újra és újra visszatérő nyilalló fájdalom volt, és olyan iszonyat türelmetlen (értsd hülye) lettem, hogy csak lestem. félő, hogy a szülésnél is ez lesz, ha így fog fájni, és pedig szerintem ennél még jobban.

éjjel persze nem tudtam aludni :/

Ada! és hogy én is okuljak, musz ilyenkor dokihoz vinni, vagy én is tehetek rá dunsztkötést? mit kenjek majd rá? (Zsána a Bactrobant ajánlotta, látom)
Eddig nem hagytad így el a babucit?? Vagy csak most a hasfájás miatt lehetett ilyen nyügi? A párod egy hős!

ancsipancsi

Ada, én már korábban itt voltam, csak vártam, hogy beengedj, mert láttam, hogy nálad a kulcs. Kép

ancsipancsi

Hahó!
Képzeljétek ma tök jó éjszakánk volt! Maszatkám "csak" kétszer ébredt!!! Milyen jó, hogy ilyeneknek is lehet örülni!!! Kép Úgy látszik csak panaszkodnom kellett!!!

Manó!
Én is, én is kérek képeket mélen!!!
Kíváncsi vagyok Zsombira nagyon!!!

Hú Lányok, én annyira szeretnék ma menni a Savoyába, de tegnap estére teljesen kipurcantam a hőségtől...Kép Na, meglátjuk!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt,

Köszönöm mindenkinek a hasznos infókat.A nap jobban indul mint tegnap, csak hőemelkedése van Brúnónak,
Én viszont kappan hanggal és fájó torokkal ébredtemKép Évente 3-4x van torokgyuszim persze a lábon kijárt fajtából lázmentesen, valószínűleg a mandulámat kellene kivetetni, de én egy beszari alak vagyokKép

Zsanci, ma semmiképpen nem viszem a cuccost, mert véletlenül sem akarok átadni semm kórságot.
Átküldöm azért a méreteket meg az árakat.

Juc, neked meg feladom ma postán a füzeteket.

Brühühü ma lemaradok a kávézásról és a babázásrólKép
zsebi2004

Moose, én most már teljesen össze vagyok zavarodva, mikor van Nyuszid szülinapja?
Mindenesetre nagyon boldog szülinapot Nyuszinak!Kép
zsebi2004

Sziasztok!

Ada: Bizti, hogy hasfájás volt? Nem a meleg miatt volt nyűgös? Nálunk is ment este a bömbi, nagyon hasonlított a hasfájásra, de tudom, hogy nem az volt. Aztán 9-kor szopi után ájulat, 7,5 óra alcsi következett Kép Addigra egy kicsit megmozdult a levegő is szerencsére, tudott aludni.

Savoyások: Jó talit! Kép Én bizti nem mennék sehová, de nem is tudok, nincs autóm, apa az enyémet viszi most, hogy nincs motor Kép Mondjuk érdekesen vezet, úgy hogy reszkessen, aki autóval jár-kel ma Kép

Megyek, locsolom tovább a tetőt, meg a teraszt, így tök jó idő van (még). Meg fürdetem a cseppet ezerrel, ha már medencézni még nem lehet Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Hazaértünk, már most, reggel 9-re a bugyimig leizzadtam.....te jó ég, mi lesz itt ma?

Oxi: én mire hazaértem már nem láttam mást, csak két kimerült szegény párát, hallani nem hallottam a bömbit, de Vik nagy pocak-szaktekintély és a pukik még akkor is jöttek, amikor már itthon voltam, szóval valószínűleg hasfájás volt a javából...

Teraszosok, medencések, hávájozók: IRIGY VAGYOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!
ada007

Ancsi!
Dokibácsi tette rá a kötést, mert neki volt csodakréme....fogsincs, hogy mi, de az biztos, hogy antibakteriális izémicsoda (Juc után szabadon)
Amúgy, ha nem olyan vészes a helyzet, akkor 4-5 perces erős kamillás áztatást javasolt, de én azért vittem át, mert nemcsak hogy piros volt, meg bumszlika a kis ujja, de valami gennyedzést is láttam, így megelőzvén a bajt átszaladtam lekezeltetni....

Zsebi: gyógyuljatok és sajnálom, hogy nem láthatom sem a nászasszonyt, sem a vőlegényt Kép
ada007

Bogárka: apró örömök az életben, ugye????? Kép
....azért ha nem jönnétek, nagyon hiányoznátok ma, meg Oyi is, meg lehet, hogy mi is???? merthogy ha lineárisan így nő a hőmérséklet, mint ma reggel, akkor a hőguta veszélye miá' mi biza nem kelünk útra Kép
ada007

ancsi,
és a momban is a választott szülésznőd csinálja az NST-t vagy mindig más,aki éppen ott van?

moose,
happy birthday nektekKép

zsebi,
nektek pedig jobbulást!

ada,
akkor most jól veszem ki hogy jöttök????????
nagyon helyes,jól megnézem hogy kim lett volna vagy kim lesz ha csajom leszKépbár mostanság felmerült az adél is....

embertelen ez a meleg,én csak azért megyek ma mert van klíma a kocsibanKép Kép Képmeg a savoyában isKép
akkor összegezve kell vinnem jucnak és adának a névtáblát,oxsi,pipocs és green az augusztusi talin...azaz pipocs nem nyilatkozottKép
Vendég

ada,
Kép Kép Kép előző hozzászólást késve láttam....

bogárka,
akkor most én is panaszkodomKépbálint annyira szarul aludt az éjjel.....1től fél 3-ig teljesen fent volt és utána is csak hánykolódott,de nem aludtKép
2 lehetőség meleg vagy fog.na jó 3 mert vagy mindkettő....szerintem fog,mert volt már meleg többek között tegnap elött éjjel is és nem volt gond!szerintetek?????
Vendég

Jó reggelt !

Gigi ! Mikor lesz tali augusztusban ? Kép
És a mai az babás tali ? Mert én szívesen mennék ( férjem épp szabin van ) , de Áron nem szívesen cipelném a kocsiban 50 fok van Kép

Kép
Kép
greenolive

green,
gyereeeeeeeeeeeeee, ma 4-5 között a savoyába megyünk kávézni valami maya vagy hasonló a neve a kávézónakKépén sem viszem bálintot...
augusztusban pedig 29-én lesz bogárkáéknál.
akkor viszem a névtáblátKépazért majd meglátogatunk.... valamikor....Képmajd viszek mást tábla helyettKép
Vendég

jaj csajok, a barátnőm babás lettKép és ahhoz a bizonyos barna dokihoz akar majd járni,plíííííííííz valaki helpeljen már nekünk!!!!!!!!!!! hol tudja utolérni?????????????????nekik nincs netük,ezért vállaltam magamra ezt a látszólag könnyű feladatot,de elég nehéznek tűnikKépvalakiiiiiiiiiiii!!!!
Vendég

csajok,
láttátok hogy nyílt egy "ellentopic"Kép Kép Kép 'a szent imrében akarok szülni'címmel?háááááááát,még ilyetKép Kép
Vendég

senki??????????
Vendég

Gigi , köszi az invitálást !
Nem fogok kilógni a sorból , gyerek , pocak nélkül ? KépHa tudok elmegyek , csak Áron sem fogadja el cumisüvegből a tejet , csak én vagyok jó neki Kép , szóval etetés függő lesz , de majd ügyeskedek Kép
Az én meghívásom természetesen ettől függetlenül áll ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Gyors kérdés: 6-8 hét között hasi uh és szűrő koponya vizsgálatra mindenkinek kell menni? és hová? HELP!!! Kép
ficánka

Szia ,
nem kötelező , csak ha a doki ír beutalót , vagy vmi miatt kell menni . Mi kedden voltunk , a gyerekklinikán , de időpontot már majdnem 2 hónapja kérni kellett . beutaló kellett hozzá !

Kép
Kép
greenolive

fic,
hívd fel a gyerekorvosotokat,az megmodja vagy a védőnőt!!!!!!de kell beutaló bárhová is mész!
Vendég

Fic: Nekünk nem kellett menni, elég lesz a csípőszűrés Kép

Írtam a másik topicba Kép

Megyek, ébred a ded...

KépKép
oxigen
Györköny

Na, ha úgy jön ki az etetés megyek délután, Kép de szigorúan egyedül, a gyermeket nem teszem ki hőgutának...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsebi, Gigi, koszi, kedden volt. Bruninak mostmar tenyelg jo bulast Kép

A szombati hepajra akkor nem megy senki sem?

Az uj topic varhato volt, hiszen mar alig van kismamank. Vegulis meg lehet oket erteni, ha megnezitek a korhazos topicok kozul a mienk iszonyu iramot diktal, tobb mint 14ezer hozzaszolassal, az utanunk kovetkezo meg csak 7ezernel tart! Azonkivul biztos nem mindenkit erdekel, hogy melyik gyerek mikor mit csinalt. Majd ha mar babaznak, lehet hogy atjonnek ide, vagy lesz egy harmadik topic is...
moosejaw

persze,értehető,de szerintem egy idő után majd az is el fog kezdeni már másról szólni és akkor majd folyton új szent imrés topicok nyílnak?ez az, én is nyitok egy ki ismeri barna péter doki elérhetőségét című topicotKép Kép Kép
na jó,komolyra fordtva én is utólag kéreckedtem be és bebebebebebefogadtatokKépméghozzá szeretettelKép (ha tévednék nem kell felvilágosítani hogy mégsem,ennyi kegyes hazugság beleférKép)és szerintem segítőkészek is vagyunk,minden kérdésre válaszolunk ha tudunk,de hogy legyünk full ON-ok ha alig van kismama közöttünk??????????ezen én szeretnék változtatni mert elszomorító,szóval lehet hogy este megszeretgetem apátKép......és éééééééééén leszek a megváltóKépde szerintem azért mindig próbálunk azok lenni....szóval én szeretem magunkat,meg mi jók vagyunk meg szépek és okosakKép
na ledugulok mert jönnek értem a mókusok
Vendég

Gigi: utaltam már rég, csak mostanában jutott eszembe, hogy elfelejtettem közleményt írni az ada007 jelszóval, szóval az ismeretlen pénzt ÉN utaltam Kép
ada007

moose,
mesélj a szülinapról!milyen volt,hogy élted meg?na jó,most akkor bevallom hogy én is pszichomókus vagyok csak eddig titkoltamKép

ja és FULL ON:szülésznő kerestetik!kritériumok:
-legyen nagyon kedves(kicsit olyan mintha a barátnőm lenne)
-legyen nagyon segítőkész,bármiben és rugalmas
SZÜLÉSNÉL:
-nagyjából hagyja hogy mindent úgy csináljak ahogy érzem hogy nekem jó,szóval ha kapkodni akarom a levegőt,ne szóljon rám hogy ne így,hanem várja meg míg elszédülök és magamtól abbahagyomKép
-mielött bármit akarna nekem csinálni vagy adni kérdezze meg hogy akarom e
-folyamataosan tájékoztasson hogy hogy állok
-legyen közepesen alternatív

na asszem ennyi,várom a válaszokat mert most felONoljuk ezt a topicotKép
Vendég

ada,
tegnap kaptam "csak"meg,szóval nem vagy elkésve a felvilágosítássalKép
Vendég

Ada! én meg csak fexem fexem, és a hálócingem tök nedves! (az izzadtságtól Kép ) , pedig "csak" 25,6 Celsius van a szobában. aztán kimentem, hogy megnézzem az este kiteregetett rucikat, és képzeld, vizesek! (én is vizes lettem, mert abban a 10 méter dögmelegben való sétában hullára izzadtam) úgyhogy legközelebb este tolom ki a képem a szabadlevegőre, úgyis a bába néni azt mondta, hogy nehogy kimenjek, megindulhat a szülés az ilyen k. melegtől. (meg frontoktól)

Gigi! tudtommal ott csak két szülésznő van, Kecskemétiné, meg a Nyulas Jolán. én a sajátomhoz jelentkezem be mindig, így nem ér meglepetés. szerencsétlen szabadságon van (nyaral vidéken) és minden NST-s napra visszajön a pösti terhesasszonyok megsegítésére Kép
Barna bácsihoz lehet, hogy Ildi járt? (mindig összetévesztem a Béseket)

én soha meg se nézek másik topicot, már a kedvencekbe úgy tettem be, hogy csak ez a topic jön le rögtön, így nem kell látnom, hogy milyen ellentopicok indultak Kép . mondjuk nem is izgatna, csak tök fölösleges nyitni egyet, hiszen a nagy Imretudósok itt leledzenek (amikor ráérnek).

én akkor is ebben a topicban maradtam, mikor nem is volt babuci a hasamban, úgyhogy át nem megyek sehova Kép . úgyis nemsokára lebabázom.

Moose! üdvözlöm Nyulat, csak így tovább a huncutkodásban.

37 hetes vagyok, te jó ég! Kép

ancsipancsi

Gigi, semmi kulonos, majd jovore nagyobb felhajtast csinalunk. En peldaul meg nem alkottam meg meg a naplot, amit igertem, a hintajat visszavittuk es egy kis zongorat kapott helyette (meg uj autosulest: Zs, kepzeld mar nem birtam hat het utan a varakozast a hulye maria bababoltra es lemondtam a megrendelest es a brendonban megvettem a trimaxot, mert nem is sokkal volt dragabb, mivel nekem szerencsere pont a legolcsobb szurke huzat tetszett) es elvittuk az allatkertbe, amit nagyon elvezett es ott persze siman tudta mondani, hogy grrrrrr, a tigrisnel, meg hogy ouuuuuu, a farkasnal, de az anya-t bezzeg meg egyszer sem probalta... szal csak akkor potyogtattam nehany konnycseppet, amikor "szuletett", de o eppen huzta a lobort a kisagyban en meg odaalltam es neztem egy darabig, meg mindenfelet gondoltam, na es attol megiscsak kijottek Kép latod, a tigris volt a legjobb, azt ket kezzel mutogatta:

Kép

egyebkent nyomoztam leesesgatlo ugyben es asszem hetvegen a kikaban megveszem es atszereltetem apaval a kisagyat "nagyaggya", mert mostanaban nagyon sokszor azert sir fel, mert minden vegtaggal belegabalyodik alvas kozben a dutyiba Kép ugyis mar olyan nagylany, tudja hogy kell csinalni a taviranyitoval, a telefonokkal, a villanykapcsolokkal, az asvanyvizes kupakokkal, a merleggel, a fekpaddal, a mosogeppel, a vizcsappal, a laptoppal, a macskakonzervvel, a konyvekkel, a papirzsebkendovel es a vecepapirral stb. stb. Kép mondjuk a dvd meg kivetel, mert azt egyik nap furdojateknak minositette, de sebaj, mert egy ures dvd 300 ft, egy szep furdojatek meg 7e...
moosejaw

azt figyuzd, Nyúl már azon töri a fejét, hogy kellene bemenni a vízbe csibészkedni! nagyon édi! és milyen nagylányosan van öltöztetve!!!

ancsipancsi

Moose: Nyúl szuperédes, tényleg titta nagylyány a képen Kép meg amiket írtál róla, hogy miket tud ... GRATULA HEGYEK!!! Kép

Ancsi: jujj, tényleg már 37? Kép de izgi!!! Kép én meg itt ülök a gép előtt egy szál semmiben, és folyamatosan csurog a víz a hátamon meg a cicim alól ... szegény Vincenzó meg próbál jó kisfiú lenni és aludni, de kb. fél óránként felébred (pl. most is), nálunk itt a tetőtérben 31 fok van, és már nem tudok jobban árnyékolni meg próbálni huzatot csinálni. részvétem, nagy pocival meg iszonyúság lehet!!! el tudtok húzni a 7végére valahová vidékiába?

aha, szóval nem mindenkinek kell ilyenre menni, biztosan nekünk a vákum miatt. akkor felhívom holnap dokinénit, hogy hová kell mennünk, mert védőnéni most szabizik.

fic.
ficánka

Jobbulat a beteg kicsiknek!

Fic, lementem volna, de a reggeli kutyasetaltas utan ugy dontottem ma sehova egy tapodtat sem! Folyamatosan megy a ventillator, de meg igy is melegem van.Kép
Pedig szivesen megneztelek volna titeket!
A solymari gyogynovenyest veletlenul nem Aginak hivjak?

Es egy kerdes a gyakorlo anyukakhoz (bocs, ha buta kerdesnek tunik): a Garmastan kenocs megelozesre is jo, vagy csak ha mar problema van?
Koszi!

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi, tenyleg orulet, hogy mingya' mesz a csajodert Kép en mar nem emlekszem, hogy birtam tavaly pocakkal a nyarat, mert most geben sem birom, egesz nap nem tudok semmit se csinalni, csak itt doglom a gep elott, mert a kattintgatas nem izzaszt le, ja persze csak amig alszik, aki egyebkent koszoni a bokokat Kép

Dora, en az Avent kremjet hasznaltam (az tokjo volt), ezt nem ismerem.

Szal 30-ai talival mivan?
moosejaw

Moose, nagyon jo ez a kep!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose!
Utólag is gratula a Nyúlnak!!! Kép Nagyon édes, és tényleg nagyon nagylány már!!! Kép

Dora!
Elvileg megelőzésre is ajánlják, én már csak akkor kentem mikor baj volt, de nem segített sokat. Visztont most másodszor szinte első naptól kenegettem anyatejjel, és egyáltalán nem lett sebes. Ezt egy lll-es csajszi ajánlotta még Petránál, és akkor is ez hozta meg a gyógyulást. Szóval másodszor már eszembe se jutott krémet venni... Kép

Lányok!
Bocs, hogy ennyit hezitálok, de én asszem passzolom ezt a mai délutánt Kép Pedig olyan jó lenne talákozni Veletek!!! De itt bent is majd elolvadok, a bogárautó meg egy kazán, és nincs benne légkondi Kép, arról nem is beszélve, hogy a meleg miatt lehet, hogy Doni is többet szopizna, így kiszámíthatatlan, hogy mikor kellek neki...
De esetleg rendszeresíthetnénk ezt, és ha nincs ilyen hőség mindenképpen mennénk... ha tényleg jó a kávézó, lehetne a törzshelyünk, nem?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

nekem a 30-ai tali messze vanKéppasszolomKép

de valaki mondja már el nekem hogy ha feljövök a mozgólépcsőn a savoyában merre induljak.....
és hogy hogy ismerlek meg titket?mi va ha 3 kupac babások ülnek majd ottKép?és mi van ha én érek oda először?na figyuzzatok,én egy fehér horgolt ruhában leszek ha valaki meglát integessen ezrrel hogy azok ott vagyunk miKép!nehogymán véletlen valami kigyúrt macho pasikhoz szegődjekKép!

dóra,
garmastan nekem sz@r sem ért,igaz én csak akkor próbáltam ki mikor már ömlött a vér a mellbimbómbólKép nekem a neogranormon jött be vagy a medelának a krémje!

moose,
nekem is kell egy nőstény nyúúúúúúúúúúlKépneked nem kell egy hímnyúlKép(nem tom hogy hívják őket hivatalosan)
Vendég

Neogranormon mindig van itthon, azt legalabb nem kell vennem.Kép Remelem anyatej is lesz...Kép
Akkor Garmastan helyett nyert az Avent, ugyanis e ketto kozul akartam valasztani.
Koszi a valaszokat!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic, milyen érdekes, én is most így ülök, és pontosan ilyen helyekről csorog nekem is Kép
hétvégén elmegyünk vidékre, de nem tudom az utazás milyen lesz. jó korán indulunk, és ahova megyünk, ott se lesz hűvösebb! szegény fiad, 31 fok Kép

Moose! éppen te feddtél meg, hogy ne kérjek rossz időt, és a te kedvedért nem kértem, úgyhogy most szépen élvezd a nyaradat!!! Kép Kép amúgy engem a katt is leizzaszt, úgyhogy csak pár percekre jövök ide

Gigi! az hím a bak. Kép

ancsipancsi

Gigi, en 1/25 utan erek csak oda, es egy nagyhajuKép babaval leszek. amugy jon meg valaki rajtunk kivul?!

Coolio
recca

ja, es fogalmam sincs hol van a kavezoKép

Coolio
recca

végén járó babások: (vagy aki még emléxik ezekre az időkre)
normális az, hogy naponta többször kell nagydolgozni mennem, és ráadásul mostanában nem kifejezett hasmenés, de hasonló jelentkezett? remélem nem szülök még!! Kép

ancsipancsi

Van Netem!

KV-zok!
Én is megyek,elötte shoppingolok a kispipisben.Fekete-világos Peg Perego babakocsit toló nöihölgy vagyok és benne meg lesz egy hasalos kis csajom.
Gigi!Szerintem balra!

Jucus
20170114224602

Moose: Grat a nyúlnak utólag is Kép A szombatot kihagyjuk a szauna még nem egy 7hetesnek való Kép

Ancsi: Nekem volt így. Szedsz vasat? Ha hasmenéses, az gáz, de ha nem, akkor állítólag nem baj. Kép

Énis kérek KV-t, hoz nekem valaki? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

na jó, akkor már tutira leszünk,akkor lassan elindulok,mert még nekem is kell shoppingolni ezt-aztKép
akkor ott talákozunk csajok
cuuuuuuup
Vendég

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak egyszerűen nem bírom utolérni magam. Nyaralás után két napig csak mostam és takarítottam, mert mire hazaértünk már nagyon ráfért a kéróra egy alapos tisztába tétel. Ráadásul a meleg miatt Emma csak 20 percekre szunnad el napközben, örülök ha azalatt el tudom végezni a házimunkát.
Sajna a mai kávézásból kimaradok, mert du-ra bejelentette magát két kolléganőm, és nincs pofám lemondani őket. Pedig szívesen mennék veletek!!! Na de majd legközelebb... most még visszaolvasni sincs időm, elkezdődött a bömbiKép
Ja: egy szál bugyi+melltartóban vagyok és mindenhonnan folyik rólam a vízKépKép

Kép
Kép
manoka11

TYűha!
Nyúl már átlépte a 0. x-et ????????????
Kép
Hát, húzd meg Moos a lányod fülét, de csak egyszer Kép
ada007

Az előzőt 1-kor küldtem, hát ez érdekes Kép

Csajok, mi elindultunk, de a buszmegállóból visszafordultunk....levegőt alig lehet venni kint, szóval mi passzoljuk a mai kávézást Kép
Bocs. Én mennék, de a KisPockot csak nincs szivem kivinni, apa meg még a Marson Kép
ada007

szasztok!
itt is dúl a hő...Kép kaptak babák légkondit!!!
Szóval kv-zó: feljössz és azon az oldalon van, ahol a kajáldák. Ott leszek, sietek. Milyen cuccban? passz...van fufrum...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Oxi!
nem szedek vasat. nem igazán hasmenés, csak nem a megszokott állag. de nem olyan, mint egy rohanós hasmenés.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: