A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca!
Az én B-m is ilyen volt, és engem sem zavart, csak 1 éves kora után...aztán megpróbáltam leszoktatni az éjszakai cicről (sikertelenül Kép) aztán beletörődtem, de 2 évesen már keményebb voltam, és 1 hét alatt leszokott az éjjeli ciciről. Akkor azért már értelmesebb volt, bár fájlalta, megértette, hogy anya kaputt...Kép Aztán 1 hónappal később a napközbeni ciciről is le kellett állni, és életemben egyszer hallgattam a hülye tanácsra, sajnos védőnőtől, és akkor rászoktattuk a cumisüvegre, azóta is abból nyomja a tejet. Sokszor éjjel is követeli, de már kezdjük leszoktatni...Kép
Johi!
Köszi a segitséget, remélem azért nem lesz baj a 2 szurival sem, bár úúúúúúúúúúúúgy sajnálom szegényt. De B is megkapta, és megúszta. Remélem most sem lesz baj.
Képzeljétek, B ma teljes erőből lefejelt egy libikókát. szörnyű volt nézni...Kép remélem nem lesz semmi baja, mert nem tűnt úgy, hogy gond lenne, de a kisördög nem alszik. Adtam neki Arnicát, meg Traumeel kenőcsöt. Ti azonnal rohannátok orvoshoz???Annyira félek, hogy csak én vagyok ilyen gondatlan anya. De még a kocsi sincs nálam...na, ahogy irom, egyre jobban mardos a lelkiismeret...
Megyünk du körzeti orvoshoz, azért megmutatom neki...
És egy kis dicsekvés:
Igi már 2-3 napja gyakorolja a 4kézláb állást, olyan édi, ahogy felnyomja magát és tartja is néhány mp-ig.
na megyek, megnézem egyeskét, miért nem kel még fel.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Recca!
Igen, azóta én is jobban utánaolvastam a neten, és mostmár azt gondolom, hogy nem próbálom ki... meg különben is lehet, hogy neki tényleg ez kell, lehet, hogy ilyenkor tud a drágám nyugisabban szopizni - ugye napközben Petra ott karattyol mellette, és egyéb zajokat is okoz - vagy rajtam érzi, hogy én vagyok nyugisabb, mint napközben, és ezért jobb neki... szóval biztos megvan az oka...a "leszoktatással" még várhatok. Persze most így látom, mert nem vagyok fáradt épp (tegnap én is lefeküdtem 9-kor a kőcökkel Kép ), Petra 2 órája alszik, Doni most szopizott egy 3 órás alvás után, és visszaaludt, szóval most béke van és nyugi... csak reggel látom borúsabban a helyzetet, mikor elsőszülött lánykám 7 óra tájban már elvárja, hogy a mamája frissen fitten játszon vele és ugráljon körülötte... és valahogy én akkor nem vagyok annyira friss és fitt...Kép

Neet!
Hűtő, mikro, vízforraló van. Még valami??? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja! És Petra is éjszakázott ám (csak nem ennyit), de egy elsőszülöttnél talán ez könnyebb, hisz napközben lehet vele aludni. Ma is Doni 6-9-ig aludt, de Petra felkelt 7-kor... Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Egyeske ma nekem is túlteljesítette a napi normát alvásilag Kép Most ébredezik... lépek is!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Zsanci: nehogymááááá Te legyél rossz anya... Bnek nem lesz semmi baja, de jó hogy adtál neki arnicat meg azt a másikat és a körzeti ha megnézi az sem árt. de szerintem ennél többet nem kell cselekedned, ha egyébként jól van és úgy viselkedik mint máskor. legalábbis nekünk ezt mondták el egy előadáson és a doki is amikor elvittük a leesés után.

Manó: sab simex ma fog debütálni, hát majd meglátjuk. De szegény olyan keservesen sír, hogy azt rossz hallgatni... és már tényleg nem tudom, hgoy mitévő legyek... térjek vissza a sűrűbb szopikra, hogy ne egye degeszre magát? vagy mi a fene? olyan keserves, a szeme tiszta könny, az arca piros. Bár ma a nagy melegben lehet egyébként sem lenne jól.

megyek felveszem....

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci, cumisuvegKép. na nagy szent elhatarozas, h azt NEM. oszt majd meglatjuk...
libokoka lefejeles. szerintem inkabb vidd el dokihoz. nem akarlak ijesztgetni, meg az "kicsit" komolyabb volt, de 3 eves koromban leestem egy maszokarol, ami alatt beton volt (ugyes megoldas, mi?). kivulrol nem latszott semmi, de azert anyam rohant velem az orvoshoz: 13centis repedes a koponyamon. 1 hetig bent tartottak megfigyelesen a korhazban.Kép
de bunko vagyok, de tenyleg nem ijesztgeteskent, csak most ez igy eszembe jutott. es egyaltalan nem vagy gondatlan (gondtalan meg folegKép)!!!
Igi aranyos lehetKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hahó!

Na megkajáltam és a gyerek is, most talán valami alvás félét szinlel, mert még néha kinyitja a szemét, hogy ott vagyok -e??
Ezt minden baba csinálja??
Kis ravasz rókák...

Eszti!
Én a 13-as szobában voltam. Szerintem is taliztunk...
Akkor nekünk teljesen egykorú törpéink vannak összehozhatnánk egy talit majd ha Pesten jársz...

Gigi!
Köszönöm a szívélyes fogatattást!

Zsanci!
Szeretném elkérni a telefonszámodat, persze ha lehet, mert rengeteg kérdésem lenne egy 2 gyerekes anyukától pláne, mert mind a kettő fiú.
manó27

Manó!
Emil cim, amire átnyomhatom??? Szivesen segitek, ha tudok...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogarka, hat igen, ez igaz. napkozben, visz. kipihenten mas fenyben latja az ember, mint ejjel, ill hajnalban, hullan.
a napkozbeni alvasokkal nekem abszolut nincs szerencsem. amikor idonkent megprobalkozom vele, B nagy esellyel 10 perc mulva mar ebren is van. ha meg olyan jol nyomatja, mint pl. most (mar 1/21 ota), akkor meg nekem van egy csomo elmaradasom (az alvason kivul), amit "halaszthatatlanul" potolnom kell...Kép

Coolio
recca

biankakötőjel25kukacfreemail.hu
köszönöm
manó27

Zsanci!
Biztos én sem rohantam volna azonnal orvoshoz, úgyhogy ne gondold, hogy gondatlan anya vagy! (vagy akkor én is az vagyok! Kép ).
Recca!
Nekünk sikerült megúszni a cü-t! Kép Azt a pár alkalmat leszámítva 2 és 7 hó között, mikor abból kapta mástól az anyatejet. Vizet 7 hósan kezdett inni, és pohárból profin. Nálunk is van még esti tejecskézés, amióta nincs szopi, de szigorúan bögréből (na nem mondom, hogy nem voltak még balesetek Kép )

Ja, egy kérdés: rendelt már valaki rucikat a Gabriell-től? Most van benne a kismamában a katalógusouk, és vannak egész jó cuccok tűrhető árakon. Csak én mindig félek kicsit az ilyen rendelős dolgoktól, hogy mi van, ha mégse olyan, úgyhogy ha van valakinek tapasztalata ossza meg velem!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, melyik oltás kerül 7000-be?

Helyzet romlott 2-kor 39,5 volt a láza és rázta a hidegKép
Volt hidegfürdő meg újabb lázcsillapító, most alszik, 5-től van rendelés leviszem. ja és a legrosszabb, hogy nem akar inniKép Kép

Cumisüveg, szerintem ezt is gyereke válogatja, Brúnó mivel tápszert is kapott ismeri a cumisüveget, de ahogy lehetett áttértünk a csőrös cumisüvegre (3 hós korban) majd a csőrös pohárra illetve síma pohárból is iszik, csak arra figyeltem és figyelek most is, hogy váltakozva kínáljam ezekkel és akkor nincs ragaszkodás egyikhez semKép
zsebi2004

Zsanci, bocs a tortenetert. nem volt benne semmi hatso gondolat! ha valaki, hat en tenyleg nem vagyok egy orvoshoz-rohangalos...Kép biztos ezert biztatok erre masokatKép
remelem, a fiaddal nincs semmi baj!!!

Coolio
recca

Hello Lányok!
Visszaolvasás előtt leírom a mai nagy sztorinkat:
Ma reggel csak bevittem Bogyót a Heim Pálba, mert nem javult a kis lábujján a begyulladt rész (körme azt hiszem), amire tegnap a helyettes házidoki csak legyintett, meg bekencézte valami fertőtlenítő oldattal (jelzem, ezt amikor észrevettem én is megtettem).
Szóval bevittem, 5 perc alatt a dokibácsinál voltunk a sebészeten, kapott dunsztkötést egy kis sebkenőccsel. . . . így azért nyugodtabb vagyok.
Állítólag gyakran előfordul kisbabáknál, hogy begyullad a körömágy, szóval ha valaki majd ilyet észlel, annak no para.
Egyébként nem fáj neki, Vik megnyomkodta és meg sem nyikkant a Drága.
Utálom ezt az orvososdit, kezd sok lenni.....(oké, csak az oltás, meg ez volt/van, de akkoris), habár a Heim 5 perc tőlünk Kép

Amúgy nem igazán tudom, mi van ma a kisasszonnyal, olyan nyekergő-tekergős napja van, de nagyokat alszik. . . . . nehéz ez a kitalálósdi.

No, megnézem mizu veletek, azaz visszaolvasok.
ada007

Zsebi!
szegénykék...Kép remélem gyors javulás lesz...mi meg 5-re megyünk oltani a picit...Kép
Recca!
TUDOM!!! nincs semmi gond...Kép majd irok, h mi van..
Most irt a férjem, h beszélt a dokival, és inkább aug-ban kapja az oltást...a hőség miatt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Szegény Brúnó Kép Meg Liza... Meg minden beteg és nyűgös baba és anyukája...
Nálunk ma foglalkozós nap van, Vikka 10től fent volt, most talán elaludt. Nem nyűgös, de negyed óránál többet nincs el magában. Úgy hogy óránként negyed óra "szünetem" volt, hogy legalább WC-re elmehessek, meg igyak Kép Nagylelkű a csaj Kép
A gyerekorvosnál minden rendben volt nekünk szerencsére, pont 5 kg.

Viszont ránk jár a rúd Kép Anyum tegnap kórházba került, fogalmuk sincs a dokiknak, mi a baja Kép Erre párom reggel összetört egy Opelt motorral, így most megint ápolgatom. Kép És motorunk sincs, nem vagyok hajlandó megjavíttatni, ugye igazam van?
Nah nem panaszkodom, végül is a SZTIMRÉBEN született lányom jól van, egészséges, nem hasfájós, eszik, tejem van, a lakásban elviselhető a hőmérséklet, mi kell még? Kép
Majd jövök, ha tudok...

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi: fő az optimizmus... apának jobbulást, anyukádnak is természetesen.

Manó: igen olyan lesést minden baba csinál. Meg kell Õket olyankor zabálni. Mindig mondom babuci ne lesssssssss. Õ meg csak pillog tovább. Meg amikor már unom a cicizést és Õ is tudja, hjogy már nem igazán kéne ott lógni akkor szokott még igy nézni. Olyan cuki, hogy nincs is szívem olyankor levenni a mellről. Most vettem sab simexet, hát kiváncsi vagyok. Tudod a remény hal meg utoljára. Ma egész nap sirdogált, na jó ez nem igaz, de én igy éreztem.

Zsebi: szegény Brúnó...remélem minden rendben lesz vele hamarosan. gyógypusszantás neki.

Kép
Kép
johanna1975

Oxi!

Jujj!gyógyuljanak meg gyorsan!Motort meg ki kell dobni!

Zanza!
Nem tom!

Eszti!

Savoya abban pedig valami Maya?kávézó.

Juc
20170114224602

Oxi!

Ezt nem hiszem el!
Oxipapának gyógyulást ez nem az Õ hónapja...
Mamádat meg tessék kivizsgáltatni!
Egyébként kiváncsi vagyok mi volt tegnap a dokinál védekezés ügyben...
felhívhatlak?
manó27

Johi!

Nagyon kiváncsi leszek mennyire jön be majd mesélj!!!

Ficel mi a helyzet??
manó27

Sziasztok,
Helyzet nem sokkal jobb, 38,8 a láz, nem telt el még 4 óra tehát nem tudok lázcsillapítót adni, most megint hűtőfürdőt csinálnak az apjávalKép

Dokinéni szerint nem vírus, legalább is nem talált semmit, pénteken kell visszavinni.
zsebi2004

Zsebi!

Jobbulást,nálunk 2 napig tart egy láz ált.Reméljük nálatok is hasonló lesz!

Puntovics itthon van,nagyon állat!Még Zapának is nagyon ment!

Jucus
20170114224602

oxi,
motort kidobni nagy ívben!!!!!!!!anyudnak meg jobbulást akármi is legyen az!
ez nem ide vág,de te jössz holnap?csak a névtábla miatt,hogy vigyem éééééééééééé....

zsebi,
Kép Kép Kép
Vendég

juc,
gratula puntovicshoz,majd kipróbálom,ha nekem is megy tényleg jóKép
Vendég

Bogárka!
Éljen. Kép
neet
neet

Csajok egy kérdés:
Ha lázas akkor felkeltitek éjjel lázat mérni? És hidegvizes borogatást szoktatok használni bokára, csuklóra?

Jucus,
Most írigykedek a putovicsra nagyonKép Színe? Hány ajtós? Infókat kérek.
zsebi2004

Még egy kérdés, tudja valaki, hogyha netán éjjel kell bevinni a gyereket akkor hova kell vinni? Mert erről fogalmunk sincs, és ahogy mondani szokás jobb félni mint megijedniKép
zsebi2004

Bocsi csajzsik hogy csak így betolakodok, de topiklakó barátném:
Jucus!
Mail ügyben holnap érdeklődöm, valamint pénteken lehet hogy savoya felé haladunk!!
Újra itthon, négykerekűhöz gratula!
Pusza: Timi
fabrika

Szasztok!!!!!!! KépKépKép
Hogy bírjátok ezt a kánikulát? Persze ez csak költői kérdés. Vincenzó nehezen alszik el, de ha sikerül neki, akkor egész jól húzza a lóbőrt. Ma egész délelőtt lent voltunk árnyékban, ezt fogjuk holnap is csinálni, ez tuti (VALAKI NEM CSATLAKOZIK?), aztán mindketten ebédeztünk, majd aludtunk, aztán uzsi után ő itthon maradt anycimmal, mi meg elhúztunk a "6 hetes" kontrollra, igaz, még csak 5 hét telt el, de dokibá szabira megy, aztán meg mi, úgyhogy most kellett. Tök jó, minden rendben, dokibá szerint odalent (méhszáj, hüvely) nem is látszik, hogy szültem, úgyhogy lehet fürödni, úszni, és - hurrrrráááááá - házaséletet élni. KépKépKép Ja, és előttem és utánam is olyan csajok voltak, akikkel hasonló időben szültünk, meg nst-ztünk, jó volt őket látni. Na, ezek a mai történések eddig. Kép
cupp,
fic.
ficánka

Zsanci: dehogyis vagy Te rossz anya!!!! Kép nehogymá ilyeneket mondjá! Kép

Manó: jajdejó, hogy itt vagy újra! Kép én is szoktam, csak rapszódikusan. mert mindig csak babázok meg alszok. Kép nemtom mi lesz velem, ha majd főznöm is kell. Engem nem kérdeztél védekezés-ügyben, de megmondom, hogy nekem hüvelykúpot javasoltak (meg óvszer, bogyó és spirál, de ezeket kilőttük). Neked?

Jucus: éljen a Puntovics! Kép

Zsebi: a kis könyvébe nem írta bele védőnéni az ügyeletet? nálunk pl. a Heim Pál. Tehát oda lehet vinni, dehát biztosan van nektek közelebb is! Nekem még nem volt lázas (hála az égieknek!) kismuki, de én sztem felkelteném meg használnék borogatást is. Amikor nekem volt vesegyuszim és nagyon magas lázam, anycim egy egész lepedőbe csavart bele, vagyis beleparancsolt, és én sírtam ugyan, mert nem esett jól, de a lázam nagyon hirtelen lement. Úgyhogy jól csinálta! Kép A játszókát meg lebótoljuk, majd írok, de most ez nem fontos. Lényeg, hogy a kőc rendbe jöjjön!!!!! DRUKK!!!

Bogárka: minden tiszteletem a Tiéd, nagyon nehéz lehet így a két kőccel az "alvósdi", meg biztos más is, de nekem is ez lenne a legnehezebb. Kép

Ada: gyógycupp Kép ujjacskára, és szerintem a meleg viselheti meg. Csüt-pént. délelőtt egy tali, vagy közös séta, hmm??? Kép

Oxi: ez az, SZTIMRE RULEZ! Kép apának és anyukádnak jobbulást!

Remélem, senkit nem hagytam ki...

Cupp,
fic.
ficánka

Zsanci: mélném a telószámomat nyaralás-ügyben (aminek a nevét nem mondjuk ki), de nincs a profilban címed! Kép Írd meg titkosítva! Kép
fic.
ficánka

Zsanci: mélném a telószámomat nyaralás-ügyben (aminek a nevét nem mondjuk ki), de nincs a profilban címed! Kép Írd meg titkosítva! Kép
fic.
ficánka

Na megnéztem a kiskönyvet, hát abban semmi sincs benne, egyenlőre semmi gáz, nem forró a buksijaKép

Zsanci küldtem át képeket a ruhákról.
zsebi2004

Zsebi!
II. Ady Endre utca, asszem 2. Ott van az elején az utcának, a Phönix akármi üzemelteti, akiknek vannak mentőautói is.Ngyon aranyosak!!! Egyébként kijönnek házhoz is, ha felhivod őket. Tel szám kell? akkor előkaparom...
Manó!
Képek nagyon édik, bár már sztem nem hasonlit a fiú egymásra...Kép
Akkor HOLNAP??? Én lehet, hogy kések, mert L max 4-re fog hazaérni, és csak akkor tudok indulni...
Ada!
Ki volt a doki a Heim Pálban??? És ha elfogadsz egy jó tanácsot, egy régi-motoros-ujj-fájos anyukától, akkor BACTROBAN Kép kenőcs, rá egy fültisztitóra, és szépen úgy kenegetni az ujjacskát, hogy a bőrt lefele nyomni a körömről. Nekünk nagyon bevált, végül is nem kellett vágni, erre kell nagyon figyelni, ha kezd piros lenni, azonnal elkezdem kenni. És az NEM IGAZ, hogy NEM FÁJ, mert nagyon tud fájni...Kép Egyébként nekünk is mondták a dunszt kötés, de számomra ELKPZELHETETLEN volt, hogy hogyan tudok egy ilyen pici ujjacskára ráapplikálni egy dunszt kötést. Tehát én azt nem alkalmaztam...
Juc!
Holnap látni akarjuk az új verdát!!! Kép
Oxi!
Jobbulást a családnak!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic!
zsancikantkukacchelloponthu

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
Cuccok nagyon jók, kéne ár, meg méret, mert ez a lényeg!! Esetleg holnap el tudod hozni???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSanci!

Nem autóval megyek!

Bactroban pedig vényköteles!

Jucus
20170114224602

Zsanci,

Ha megyünk, mert most nem úgy tűnik, hogy mennénk, főleg, hogy Brúnót nem tudom lepasszolni, és nem tudom, hogy mi baja, nem akarom, hogy bárki is hazavigyen valamit, akkor viszem, de ha dobsz egy címet emailben akkor átugrom a ruhákkal meg a cd-vel.
zsebi2004

Zsebi!

És Jucusnak homeos papírokkal!Kép

Jucus
20170114224602

Juc!
ne rontsd a bótot! Kép
Zsebi!
Hülye vagyok, bocsi...elfelejtettem, hogy betegek vagytok...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csajok!
Van vkinek sejtése, hogy hogy tudnék pl. bútort adni azoknak, akik most Romániában ház nélkül maradtak?? Volt vmi felhivás, de semmit nem találok a neten. De lehet, hogy rosszul keresek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zs, de, koszi Kép Es Recnek is Kép
moosejaw

Juc, gratula a csodajárgányhoz.Kép

Lizy, Brúnó gyógyuljatok meg gyorsan!
zanza

Zsebi, pont ma olvastam A doktor neni konyveben a lazcsillapitas reszt (tobbek kozott). szerinte legjobb a hutofurdo es a vizes borogatas kombinalasa. hutofurdo: annyi fokos vizzel kezdeni, amennyi a laz es nagyon vekony sugarban csorgatni hozza hideg vizet. lassan: 5-6 percig tarson. borogatas: a gyerek hasara szaraz torolkozo, majd bebugyolalni az elozoleg hutofurdonek hasznalt vizbe (ami eddigre kb. 30 fokos) martott torolkozobe/lepedobe. a borogatas addig legyen rajta, amig a ruha at nem forrosodik. ekkor levenni, gyereket betakarni, ruhat ujra bemartani a mostmar huvosebb vizbe, es bebugyola... mindezt addig, amig a laz nem megy le 38-ig.
azt is mondja, h a csuklora, bokara tett hideg vizes ruha nem alkalmas lazcsillapitasra! meg hogy vigyazni kell a hirtelen homerseklet-kulonbseggel: vagyis pl. hideg vizbe semmikepp se szabad tenni!!!
meg azt is mondja, h a lazcsillapitas akkor a legeredmenyesebb, ha a fizikalis hutest gyogyszeressel kombinaljak.

bocs, ha ezek evidenciak. mihamarabbi jobbulast!!!!

Coolio
recca

Melliket Te nö?Kép

Juc
20170114224602

Zsebi!
Én meg pont nagyon jókat hallottam a csuklóra-bokára rakott borogatásról. Meg ugye arról, hogy nem kell azonnal lázat csillapitani, de ez nálatok nem áll. Én ált. 38.2-6 között kezdek csillapitani, előbb nem.
Homeóbogyóban Belladonna C12 ebből ha magas a láz lehet negyed óránként adni, 2 őrán keresztül. Ja, és nálunk a Germicid kúp vált be.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

A Bactrobanost! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hello Lányok!

Katasztrofálisra sikeredett az este. . . . elmentem kozmikushoz, itthon meg állt a bál. . . valmi szartól visszajött a pocakfájás (gyanús a banán és a temérdek paradicsom, no meg az Infacol és Gripew. elhagyása), ráadásul diliLizzi nem fogadta el a MirelitMamit sem (ezzel előtte nem volt gond :-( ), úgyhogy 5 óra hosszáig nem evett, csak üvöltött kis kihagyásokkal.
Amikor hazaértem (hülyeVik nem trombitált haza, hanem hősiesen helytállt) két kimerült családtagomat úgy kellett felmosni. . . . Titi majdnem elpityeredett, kicslány pedig olyan apatikusan bámult bele a nagyvilágba, hogy a szívem szakadt meg. . . .
No, lényeg a lényeg; azonnal cicire került, akkor felélénkült, ki is ürítette mind a kettőt, aztán mosolygott, dumált egy sort és két örömteli sikkantás között bealudt :-)))))
Szegénykéim.
De túléltük. Most szent a béke :-) Mindenesetre az Infacol és a Gripe visszakerül a ded étlapjára :-)))))

No, elteszem magam holnapra, természetesen csakis visszaolvasás után Kép
Jóccakát.
Csóka, Ada
ada007

Zsebi: Brúnónak gyógypuszi

Oxi: motort láncfűrésszel feldarabolni és a áztalanoknak adni fémbegyűjtés céljából; anyudnak pedig megadrukk

Zsan: köszi, saját tapasztalat alapján én is Bactrobant kértem a gyogyótárban, de valóban csak receptre adnak.....dokibát meg nemtom hogy hívták a Heimben, mert arra már nem volt kapaitásom, hogy kibogarásszam a névtábláját, viszont a 139-es szobában rendelt a sebészeten Kép

Fic: ha 35 fok alá süllyed a hőmérséklet, akkor megyünk sétálni a parkba holnap, de ha nem, akkor itthon pihi, mivel du. úgyis meg fogom gyullasztani szegény LizaHannát, ha megyünk a Savoyába..... Kép de a Mesteren nem akarom véigcibálni, szóval a parkban tali az okés.
csörgök, ha lemegyünk, rendben?

Juc: a puntovicsról legalább egy képet nyomassál ide fel....persze csak akkor, ha a SzentImre előtt le tudod fényképezni Kép, merthogy

E: szülésznők mind nagyon szuperek az Imrében, itt legtöbbeknek Kecskeméti Vera jött be nagyon, de én teljes szivemből ajánlom Czakker Juditot, ő amolyan idősebb régi vonalas, tapasztalt bábaasszny, nem olyan alternatívkodós, de azért abban is benne van Kép
Én vele szültem, jó kezekben éreztem magam Kép

SZENT IMRE RULEZ!!!!!!!!!!!!!!

No, mostmár csörög a piszi...
ada007

Jóóóóóóóóóóóóóó Reggelt!

Én zártam, én nyitok? Kép tiszta portás fíling Kép
Bogyesz épp Vikkel borotválkozik, olyan jópofák.
Képzeljétek, papírforma szerinte 40 perc alatt átérünk a Savoya-ba bkv-val, szóval nincs is olyan messze Kép
Egyetlen dolog akadályozhatja meg a túrát.....ha Bogyesz nehezen viseli a hőséget, akkor nem megyünk.
De reméljük a legjobbakat.

No, megyek kávét készíteni embörnek....ez a reggeli rutin Kép
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: