A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Gira! nem tudom, csak másoktól is hallottam ezt, hogy ne lepödjek majd meg. Én mindent ugyanugy csináltam és visszajött a tejcsi.

Végre frissült Orsi albuma, új képek a 9. oldaltól vannak. http://amina.sztar.hu

Anita! ma láttam az egyik alsó szemfoga lehetett a bünös. Egyébként nem ugy van hogy elöbb a rágófogak jönnek mind ki aztán kellene a szemfognak?

Zsófi! Örülök a gyerekek nálatok is meggyógyultak!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gira: Nem hívott. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi: Most néztem csak bele a naptárba! Boldog névnapot, bár már így is elkéstem, meg mire elolvasod... Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Akkorát aludtunk...Kép Este 8kor tettem le Rónát, reggel 7kor felkelt enni, büfi és visszatettem a kiságyba egy hang nélkül visszaaludt és én is. És fél 11kor keltünk fel KépKép
Teljesen ki vagyok pihenveKép
Bogi mamáéknál, szerdán jön haza!

Zsu: JObban vagy? Gyerekek?

Karmen: HOgy Orsi, milyen mosolygós, és milyen gyönyörűKép Nagyon jól sikerült gyerekKép

Dancsi: Boldog névnapot utólag is...Most a Balcsin vagytok??

Pussssz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Remélem nem baj, hogy így ismeretlenül írok Nektek! Régóta olvasgatlak Titeket, tapasztalatokat gyűjtök, csak hozzászólni nem tudok, mert mi még csak 3 hónapja kezdtük el a "baba-projektet"Kép
(Cinóca "ismer" egy másik topicból!)
Amiért írok, mert megnéztem Karmen képeit, ahol amellett, hogy egy gyönyörű kislányt láttam,Ti is nagyon ismerősnek tűntetek! Aztán az egyik képen látszik a kutyátok (egy Beagle) és rájöttem, hogy innen az ismeretség!Nekem is van egy, Ellának hívják és együtt voltunk egy versenyen, ill. Kecskemétre is eljöttetek a Cacib kiállításra! Igaz? Ha tévednék, úgy elnézést kérek!

Ha nem bánjátok szorgalmasan olvasgatlak Titeket, remélem néha majd én is tudok segíteni, v. segítséget kérni Tőletek!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Lányok!

Nyaralni voltunk, ezért nem nagyon írtam.

Gratula az újdonsült pocakosoknak!

Melinda! Jó babavárást, meddig fogsz dolgozni? Milyen neveket gondoltatok?

Gabi
inecsg

Gabi3: Merre voltatok??? Jól éreztétek magatokat?

Csibe: Nektek is Beagle-tek van?? Nagggyon jóó az a kutyaKépKép

Enikő

ceniko
Szeged

Dancsi! boldog névnapot!

Enikö! Lehet tényleg hihetetlen de Orsi szinte mindig nevet, mosolyog, alig van hogy komoly v. komorKép

Csibe! neked volt a fehér kutyátok kevés fekete folttal? Mi Orsi miatt hagytunk fel a versenyzéssel, mert nekem feküdni kellett. Nem láttam albumcimet a profilodban, igy csak gondolkodok ki lehetsz. Remélem a babára nem kell sokat várni!

Gabi! priviben megirhatnád majd az élményeket, mert engem is érdekel a hely. Meg mindent ami fontos rola

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kedves Karmen!
Igen, fehér alapon kevés fekete folt. Nagyjából egyidősek a kutyáink! Nekem nincs albumcímem, nem tudom még hogy kell csinálni, azért annyira nem értek a szg-hez!Kép
Majd megkérdezem a párom és küldök Elláról képet, hátha úgy beugrik!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Gabi3! Köszke. Addig dolgozom, amíg nem fáraszt le nagyon, és nem veszélyeztetem (főleg az ideggel) magunkat.
Nevek? Nehéz dolog (lesz megint). Egyenlőre úgy néz ki, nem lesz neve.Kép Ami nekem teccik, az a páromnak nem, és fordítva. De van még 27 hetünk kitalálni.
Veletek mizu?

Dancsi! Utólag is boldog névnapot kívánunk! Hogy vagy?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Megnézegettem Orsika képeit. Annyira gyönyörű az a kislány, hogy ezen felbuzdulva (a szépérzékemet legeltetendő Kép ) végignéztem mindenki albumát, akinek csak van. Lányok! Tündéri babáitok vannak!!!

Gira
Vendég

Gabi3: Megnéztema képeket gyönyörű helyeken voltatok!!! Hiába gyönyörűszép ez az országKép

Karmen: Jaja, láttam, nagyon nagyon édesKép! Ti a kistesót mikor tervezitek?

Gira,Zita: Ti hogy vagytok? Tejcsi, alvás fronton változás?

Virág: Dorka? Viola tiszta egyadta nyáltenger, de még mindig semmiKép

E

ceniko
Szeged

Csibe! A Pedigree versenyen is találkoztunk akkorKép Te szöke, vékony vagy. Emlékszek Rátok!

Enikö! Hamarosan majd

Gira! kösziKép

Gabi! Hol lehet megnézni a képeket, én nem találtam az albumotokban!

Gabi,Csibe! itt van most Molli, ez pár napos (amugy nálatok is imád Ella zabálni, Molli mindig enne, most fogyott visszaKép) Jo rondán ül itt, de akkor nem gondoltam rá amikor fotoztam hogy megmutatom valakinekKép
Karmen
KépKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csibe! A Pedigree versenyen is találkoztunk akkorKép Te szöke, vékony vagy. Emlékszek Rátok!

Enikö! Hamarosan majd

Gira! kösziKép

Gabi! Hol lehet megnézni a képeket, én nem találtam az albumotokban!

Gabi,Csibe! itt van most Molli, ez pár napos (amugy nálatok is imád Ella zabálni, Molli mindig enne, most fogyott visszaKép) Jo rondán ül itt, de akkor nem gondoltam rá amikor fotoztam hogy megmutatom valakinekKép
Karmen
KépKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

bocs, nem értem miért ment el 2xKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Ez a kutya nagyon szépKép mekkora a marmagassága? Mennyit eszik? BeleszerettemKép
Angiék weblapján lehet megnézni a képket!

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Aszonta az Enikő, hogy írjak ide valamit:
VALAMI
Meg hogy írjam meg, hogy traktorral nyírták nálunk a füvet reggel 6-tól. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Karmen
Na látod! Mondtam én hogy ismerjük egymást!
Hogy Ella imád-e enni? Egyfolytában zabálna! Most fogyókúrán van!Kép Holnap én is küldök képet!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Enikö! már emlékszek, bocs. Majd valamikor megmérem. Sokat enne, de nem kapKép A napi adagja tápból kb. 200g. Elég akaratos kutya, poráz nélkül meg sajna elszökik (ugyan visszajött mindig, de orák mulva, befogni meg félek eszébe jut valakinek). Viszont nagyon jo nyugodt kutyus, gyereket sose bántaná, mi azért ilyet vettünk

Bea! hogyhogy traktorral? Mekkora a kert??

Csibe! nektek fialt már? jártok még versenyre? kiváncsi vagyok Ellára nagyon!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö! rosszul irtamKép nem emlékszek mekkora

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő:Várgesztesen voltunk! Tényleg nagyon jó volt. Bár inkább pihentünk nem mentünk mindennap.

Karmen:Én is csodálkoztam Enikő hol látta a képeket, de így már okés, mert netre én nem tettem fel. Kép Nagyon jó a villapark. Bár van hiányossága, de nagyon kényelmes és jó. Van élményfürdő, szauna, bográcsozó, grillezó hely, lehet túrázni, bicajt is lehet kölcsönözni. Van hozzá gyerekülés is. Kullancs van rendesen.

Melinda: Nem kell idegeskedni, bár tudom nem egyszerú egy munkahelyen. A neveket mi úgy választottuk Flóra idejében, hgoy felírtuk a neveket egy papírra, amik mindkettőnknek tetszett, aztán sorszámoztunk és azt a kettőt választottuk, amelyik a legtöbb pontszámot kapta. Kép Kellemes névválasztást! Kép

Gabi
inecsg

Gabi3! Igen, az a része a legnehezebb, hogy "amik mindkettőnknek teccenek"KépKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen: Panel, 5. emeleten lakunk és az ablak alatt egy naaaagy tér van, és ott nyírták a füvet egyik nap, reggel 6-tól délután 4-ig traktorral....boldogság volt. Kertünk sajna nincs. Kép Édes a kutyátok! Mi vacsi közben szoktunk látni sok kutyát mert itt sétáltatják őket a panellakók a téren, és ugye az ablak előtt eszünk (mer olyan tágas a konyha Kép). Kép
Aztán ma kis zúgós autóval nyírták a maradék füvet, ahová nem fért be a traktor....ez is egész délelőttös műsor.
Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen: Nagyon szép kutyus tényleg! Majd ha egyszer kertes házunk lesz.....Kép Apa valami vérebet akar (férfi), én meg pulibolond vagyok, de most teljesen elolvadtam Mollitól Kép

Gabi3: Megnéztem a villapark honlapján a képeket, hát mit mondjak, lenyűgözött... Tényleg gyönyörű. Remélem sikerült kipihenni az itthoni fáradalmakat!Gyerkőcök élvezték??Kép

Ma Viola extra sokat alszik. Eddig kb 3 órát volt ébren, most is benyomta a szunyát! Nemtom mi baja lehet, remélem nem lesz beteg!!!! Adja Isten, hogy csak a melegtől aludjon ennyit! Az étvágya viszont jó, és ennek örülökKép a jóelőbb bepuszilt egy egész üveg sütőtökpürét, egy őszibarackkal összedzsadzsálva! Aztán kakkantott egy nagyot! Hja ezt akartam írni, hogy voltak neki székrekedési gondjai és egy doboz Normaflore-t (visszaállítja a természetes bélflórát) beadtam neki (10 napig) és azóta óramű pontosággal kakkant minden nap!!!! Szal jót tett!Kép
Pusssz
E

ceniko
Szeged

Enikő: Nálunk nyugi van, Dorka is szunyált egész nap, állandóan belestem hozzá, hogy minden rendben van-e.
Ma reggelre ülve találtam az ágyban. Azóta folyamatosan ül, nem támaszkodik a kezével, vigyorog ezerrel. Ha nem ül, akkor szétpakolja a lemezeket meg a fényképalbumokat. Egyelőre bele sem merek gondolni, mi lesz, ha már "tisztességesen" mászik.
Kép
kissvirag

Sziasztok

Dancsi, utólag boldog névnapot.

Zsófi, ugye minden ok a pocaklakóval?

Melinda, nekünk kb mostanra lettek nevek, de még ezek se tutik, 30-31. hét környékén vagyok pedig.

Enikő, remélem Violát csak a meleg nyomja így el.

RÉvi, mentek 4d-re?

Karmen, nagyon szép a kutyusotok.

Gigi
gigi1

Enikő:A gyerekek nagyon élvezték, öt gyerek volt, egyik sem unatkozott. Két motoron volt vita, mert ennyi jutott négy gyerekre. Kép
Tényleg nagoyn jó Várgesztes, vannak bababarát villák is,ott voltunk. Mondjuk az étteremben nem kellett ennünk, mert a belvárosi árakat is hajazza.

Melinda: Utónévkönyvet néztétek, abban elég sok név van! Kép

Gabi
inecsg

Melinda: Nálunk úgy volt a névválasztás, hogy kiírtam azokat a neveket (utónévkönyvből) amik nekem tetszenek és odatoltam a férjem orra alá, ő meg mindbe beleverte a csúfot. Mondtam neki, akkor mondjon 1 olyan lánynevet ami neki tetszik. Erre ő: Brunhilda
Meg sose ért rá neveken gondolkodni, mert lakásfölújítottunk, és anyósomnál laktunk, és egész nap dolgozott, és csak ígérgette, hogy ha visszaköltözünk a lakásba akkor lesz ideje ilyesmin gondolkodni.
Aztán visszaköltözünk és másnap kerültem kórházba (akkor fenyegettek koraszüléssel, merhogy cx 2110 volt....ehhh....miközben amikor a magzatvíz elfolyt akkor se voltam annyira kitágulva még.....na mindegy), és akkor gyorsan megkérdeztem tőle, hogy ha véletlenül szülök, akkor mi legyen a neve, és akkor mondta, hogy Gréta. Persze ez a név is benne volt az általam kiválasztottakba.
A fiú név az neki egyértelmű volt, mert én évek óta emlegettem (kb. 14 éves korom óta), hogy ha fiam lesz, Bence lesz (mert néztem a Mindent vagy semmit, és abban volt egy nagyon szimpi Bence és meg is nyerte az autót, okos is volt meg szép is Kép én meg csitri Kép addig nem is hallottam ezta nevet) Aztán most mivel minden 2. kisfiú Bence, ezért én nem akartam, hogy az enyém is az legyen, Kristófot szerettem volna. De ez persze megint nem tetszett a férjemnek, és mondta, hogy ha fiú lesz Bence lesz. Ez neki egyértelmű volt, mert annyit mondogattam neki...aztán most meg hiába győzködtem, hogy: de nem akarok Bencét mégsem!!!
Aztán amikor a kórházban be kellett mondani a neveket, akkor mondtuk, hogy Gréta, Bence (még akkor is próbálkoztam a Kristóffal, de nem hatottam meg....). Aztán meg csak szorítottam, hogy a dokimnak legyen igaza, és lányunk legyen, ahogy mondta Kép

Karmen: Jah, én Orsit már nem dícsérem...úgyis tudod...

Virág: Aranyos lehet a Dorka! Én is várom már, hogy "tudjon csinálni dolgokat" a Gréti...aztán mindig rájövök, hogy olyan gyorsan felnő, és ki kell élvezni minden pillanatot, azt is amikor ilyen kis tehetetlen és édes és zabálnivaló Kép

Gabi: JÓ lehetett nektek.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Virág! Gratulálok Dorkának, ez nagy dolog, innentöl ámulsz majd hogy milyen gyorsan ügyesedik!! Még mindig irigy vagyok a csudajó idézetekért az albumban!! A 22. képen az a fekete csik végig mi? Mert annyi ilyen képet látok a babaneten a ti gépetek pixelhibás (szoval az eredeti kép volt ilyen) vagy a babanet rontotta el?

Nálunk volt egy falinaptár, egész éves, névnapokkal és mindig mikor arra jártam olvasgattam, ha tetszett valami feldobtam. Végül lett 2 lány és 2 fiúnevünk. Nálunk mindet én javasoltam, nagy részét lefujjogta, de csak lett végleges

Bea! ja igy már értem a traktort, sehogy nem tudtam elképzelni nálatok miért az nyirja a füvetKép Nekünk a 2. név lett volna Kristóf, de mivel lányunk lett igy valszeg nem kerül rá sor.Kép Bár most már ez is tul gyakori kezd lenni. MI is olyan nevet akartunk ami most nem nagy divat

Orsi nevében köszönjükKép

Gabi! Döme hogy van a mütét óta? Kullancsoltást kaptak a nyaralás elött a gyerekek?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Virág!
Milyen idős a Dorka? Csak, hogy tudjam mikor számithatok ilyenekre. Egyébként nagyon aranyos ahogy ül.
Enikő!
Viola megkapta már az 5 hónapos szurit is? Az is 2 injekció? És attól is rosszul szoktak lenni? Mi holnap megyünk a 4 hónaposra, kiváncsi vagyok a drága injekció milyen lesz. Remélem megérte az árát. Alvás olyan mint volt, legalább 2-szer kelünk éjszaka. Enni ma délután 2-3 óránként evett, pedig kapott egy kis sütőtök-krumlis bébipapit is. Igaz sokat nem merek neki adni.
Üdv. Zita
zita_29

Karmen: Köszi szépen, én már most is ámulok és bámulok, milyen gyorsan történnek vele a dolgok. A képünk jó volt eredetileg; amikor felraktam a Babanetre, akkor lett csíkos Kép Hát, lassan jó lenne frissíteni, majd legyőzöm a lustaságomat.

Zita: Dorka 6 és fél hónapos, de sztem ez nagyon egyénfüggő, mikor mit csinál egy baba. 3 hete még forogni sem tudott, már izgultam (sajnos túl sokszor tanultam fejlődéslélektant, és állandóan lesem, mindent időben csinál-e)

Képzeljétek! Apukámtól kaptunk egy igazi retró diavetítőt, apósoméktól meg a férjem régi diafilmjeit (Misi mókus, Hófehérke, Jancsi és Juliska, Öreg néne őzikéje stb.). Teljesen belelkesültem, sztem vetíteni fogok (magamnak Kép ). Nem hiszem, hogy Doresz még túlzottan értékelné.
kissvirag

Gigi, köszi jól vagyok, igaz az émelyég napról napra rosszabb. Tegnap már alig bírtam dolgozni, nem tudom ma mi lesz....

Látom a névválasztás a téma, nálunk ez úgy működik, hogy én mondom a tippeket, apája meg fújoz, vagy helyesel.
Most két két befutónk van:
Kern Kata
Kern Enikő

Kern Gergő
KErn Kristóf

Majd ezek közül megtaláljuk az igazit remélemKép De az is lehet hogy egy harmadik lesz:D

Zsu
7+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsu: Bocsi, nem kötözködni akarok, csak vélemény...szerintem a Kern Kata tök jó, a többi így együtt nekem nem tetszik. A Kern Gergőt meg a Kern Kristófot még egy felnőtt embernek is nehéz kimondani, a sok egymás utáni mássalhangzó miatt. Esetleg magánhangzóval kezdődő nevek????
A Kern Enikő sem hangzik jól szerintem.
De ez csak az én véleményem, de nem bírtam ki, hogy ne kotyogjak bele. Szegény gyerek mire megtanulja kimondani, hogy Kern Kristóf, megöregszik. Kép
Boccs!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Nálunk is úgy ment a névválasztás, mint Beáéknál: felírtam egy cetlire a párom meg kifigurázta...végül azért megegyeztünk 2 lány és két fiú névben. Ez még azelőtt volt, hogy Réka egyáltalán megfogant volna. Így amikor vártam Rékát, aki akkor még Előd volt Kép csak elővettük a kis nevecskéinket. Azt hiszem így még egy darabig nem kell névválasztáson törni a fejünket...amíg a lista tart Kép

Képzeljétek! 3 hét és 1 nap után visszajött a tejcsim!!!! Kép Tök happy vagyok.
Alvás: 1-szer, max 2-szer kel Réka. A rekordja fél 9-től reggel fél 6-ig. Bár most a foga miatt inkább 2-szer kel. Na meg megkapta a 3 hós oltást, és az eléggé kicsinálta. Láza nem volt, de 1 napig üvöltött, ha ringattam, ha nem. Szerintem meg volt feszítve az izma, és abba adta bele a dokinéni, mert a lábához életveszélyes volt hozzáérni, és figyeltem, hogy azzal a lábával nem is rúgkapált.

Most meg útlevelet akarunk neki csináltatni. Nem tudjátok, mi kell hozzá, és hogy megy ez?

Gira
Vendég

Ja, a tejcsi visszatértében nagy segítséget nyújtottatok, lányok! KÖSZÖNÖM Kép
Vendég

Zsófi, csak egy kérdés:
esetleg nem gondolkodtatok valami kevésbé használatos névben?

Nekem most nagyon tetszik a Zétény, a Flóra, Emma. (Az András is tetszik, de ezt érhető okokból nem javaslom:-)))

Szerettem volna, utóbbiakat adni, de a párom erre azt mondta, hogy akkor Lukrécia. Attól kifeküdtem, így maradt a Luca.
H
babamama

Gira: Huszár utca, sorszámot kérsz, és egyszercsak sorra kerülsz. Kell vinni az anyakönyvi kivonatát Rékának és személyesen mind2 szülőnek ott kell lennie + Rékának, akit ott lefényképeznek, ébren kell legyen és ne sírjon közben. És ott kapsz egy csekket amin 2ezer forintot be kell fizetni (azt is lehet ott). És 1 hét múlva viszi a postás.
Mennyire nem volt tejcsid? Kapott tápszert a lányod vagy mi volt végülis?

Fú, Gréti ma nehezen viseli a hőséget, kis nyűgös. Most nagy nehezen elaludt.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hajni Bencét Kern András Bencének hívják Kép
A Zétény tök jó név!! A lukréciától én is dobnék egy hátast Kép

Zita: igen megkapta, az 5 hós ugyanaz,mint a 4 hós, csak erősebb dózisú! A 4 hóstól lázas volt pár napig és nyűgös is, az 5 hóstól semmi baja nem volt....2 injekció+cseppek ez is! Én nem szoktam automatice kúpot adni neki oltás után, csak akkor ha lázas lsz!

Virág: Nagyon ügyike Dorka! És még mindig olyan szépKép Hát ha egyszer beindul, rájön hogy kell kúszni,mászni nem lesz nyugtod az biztos..Kép

Gabi3: Igen tipikus, ha 3 gyerek van és 2 motor tuti, hogy mindhárom motorzni akar! Ha visszük a jáccóra a bicajt,motort,rollert mindent, akkor le se tojja a Bogi, hanem homokozik vagy hintázik..Kép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Tényleg gyönyörű környéken jártatok!! Hány km-re van ide????

Kurva meleg van,utálom Kép
Pusssz
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Szerintem is tök jó név a Zétény!:-)
Kisfiam, Varga Zétény március 26.-án született a klinikán.
Bocs, hogy belekotyesz, hébe-hóba szoktalak benneteket olvasni.

Üdv.
Brigi

hubri

Tettem fel új képeket meg verseket, kellemes melegedést mindenkinek!

www.babanet.hu/album/main.php?album=5684
kissvirag

Gira:Ez nagyonjó hír! Örülök neki!

Karmen: Döme jól van, gyorsan felépült, köszi kérdésed, még néha kergetné a lányokat, de már csitulóban van.Kép A gyerekek nem kaptak kullancs elleni oltást, nem akartam szenvedtetni őket. Csak kétszer voltunk túrázni, utána rögtön átnézés volt. Így nem lett senkinek semmi baja.

Enikő:Kb. 250 km innen Várgesztes. Olyan jó 2 és fél óra?! D emi megálltunk a Tropicariumban is úgy hogy nem tudom mennyi időben összesen. De nincs túl mesze, autópályán mentünk-jöttünk gyorsan megjártuk.
Pontosan megtudod, a www.utvonalterv.hu-n.

Gabi
inecsg

Látjátok, nem vagyok egyedül a Zéténnyel:-)))

Enikő, nem semmi...András Bence:-)))
Nekem korábban tetszett a Valter és a Martin is.

Egyébként olyan sok szép név van, csak az a baj, hogy ha egyszer valamit felkapnak, akkor abból rengeteg lesz egyszerre.

Bea, azt hozzá kell tenni, hogy a gyerekeknek csak rövid időre adják meg az érvényességet az útlevéhez, tök röhej.
Ismerősök jártak úgy, hogy az utazás előtt 1 nappal vették észre, hogy a picinek lejárt az útlevele. Horvátország ugrott...
Mondjuk persze én egy utazás szervezésénél mindig ellenőrzöm az útlevelemet, mert a fene tartja észben..

Virág, megnéztem a képeiteket, annyira aranyosak. Nekem azok a kedvenceim (babától függetlenül), ahol anyán/apán alszanak. Luciról készült korábban ilyen kép és még mindig szívesen nézegetem, pedig azóta csak 40 cm-t nőtt:-))))

Tegnapi szövege: hova a p..ba tettem a tiktakot.
A hátas dobása nem is jó leírása annak, amit átéltem, amikor meghallottam. Állítólag a játszótéren szedte fel. A tiktak az a könyv Szabadkáról, ahol a nevezetes épületeket mutatják be, jó sok toronnyal és toronyórával.

Nem reagáltam rá, de estig csak ezen járt az eszem. Minden hülyeségre fogékony ez a kis béka.

A legújabb szoksa, hogy este 9-kor kiáll az erkélyre jó hangosan énekelni. nem állítanám, hogy jó altatódal a szomszéd gyerekeinek:-)
H
babamama

Gira, Hajni: 4 éves korig 2 évre adják az útlevelet, utána 5 vagy 10 évre mint a "nagyoknak". Kép
Hú, Luci jól bealakított, a játszótéren beszélnek így a gyerekek? Na igen, ha otthon ezt hallják. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Névválasztás: Ma a 6. emeleti ezerpárfokos irodámban összeírtam a listám (ami nem végleges),no a párom ki is húzta majd a felét a lánynevek oldalon -hozzátenném kislányra gyúrt megint, azt szeretne-, de a fiúneveim teccenek neki. A fiúnév talán meg is van.Kép
Egyébként nálunk az én mániám az, hogy mivel nem szokványos a vezetéknév, a keresztnév se legyen az. Ha megyek érte pl. oviba, ne szaladjon oda vagy 5, ha mondják a nevét. De ez magánvélemény, nem kell átharapni a torkom.Kép

Lottiszáj:
"-Eszel főzeléket kicsim?
-Isten őrizz."

Talál földön egy csatját: "Te jó ég, ez az én csatom".

"Mama, most nézünk mesét vagy alvás van?"

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Na, megvan az útlevél. Azt mondja a csaj, úgy fogjam, hogy ne lógjon bele a kezem. Próbáljatok egy 3 hónapos gyereket úgy tartani, hogy ne látszon a kezed, és a feje is egyenesen álljon Kép vagy Kép ?

Bea!

Kapott tápszert 1 hétig csak este max 100ml. Estére már egyáltalán nem volt tejcsim, és szegény már őrjöngött az éhségtől, mert ugye napközben se ette túl magát azzal az óránkénti 20 ml-vel. De most hirtelen megint minden rendben, és ömlik a szájába a tejcsi újra Kép

Gira
Vendég

Gira, Csüt. szinte várni sem kell az utlevélre, de már mindegy tul vagytok rajta. Örülök a tejcsinek, ugye megmondtam!!Kép

Zsófi! nekem nagyon tetszik a Gergö, de most minden 3-4. fiut ugy hivnak, szerintem nem szerencsés. De ugyis nektek kell tetszen!

Melinda, Hajni! Imádom ezeket a gyerekszájakat!!!

Akkor kivétel vagyok, amikor ismerösöm Zétényt akarta kiakadtam hogy lehet ilyen nevet választani! Ezek szerint többeknek mégis tetszik. Nekem a Kristóf, Kornél, amugy ha fiunk lett volna Norbert lett volna

Virág! nagyon aranyos és szép kislány, a fülbevalo meg nagyon jol áll neki! Megint szomoru lettem hogy Orsinak én nem tudok ilyen szép verseket irni a fotoalbumjábaKép Irigy vagyok....Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Lányok, ismerősnek eladó babakocsija van. Fektetős, párnázott, zsák is van hozzá. Ha valakit érdekel, írjon.

Luci tegnap este:
apa dönti el, hogy hajat mosok-e
Én:
- nem, anya dönti el
Luci:
Nem!! Feri bácsi dönti el!:-)))

Ma reggel:
apa megy dolgozni a dudúval
anya is megy dolgozni
Luci nem megy dolgozni, Luci megy a boltba nonóval túrórudit venni, meg gyógyszert...

meg tudnám zabálni, ahogy nyomja a szöveget

tegnap a trolin azt mondta egy idős hölgy:
Ne haragudjon, nem vagyok már húsz éves, de még nem láttam, hogy egy kislány ennyire hasonlítson az anyukájára...
kicsit sem hízott a májam:-))))
H
babamama

Karmen: Találsz ilyen verseket a Fecskeköszöntő (Gyermekversek a világirodalomból) és Cini-cini muzsika című kötetekben. Még gyerekkoromból maradt ránk.
Most jártam végig a könyvesboltokat, nagyon meglepődtem, hogy milyen szemeteket, rossz fordításban olvasható Disney borzalmakat forgalmaznak. Hál Istennek, kezdenek megjelenni a régi gyerekkönyvek is, persze horribilis árakon.

Régen nekem is nagyon tetszett a Zétény név, de egyre gyakrabban ütközök az ilyen régi típusú magyar nevekbe (pl. Zalán, Örs, Csanád), most nagy divatjuk van.
Persze nálunk is teljesen kikelt magából a család, amikor közöltük, hogy ha fiúnk lesz, Tádé lesz
kissvirag

sziasztok!

Teljesen kikészít ez a meleg!!!!

Karmen,majd küldöm a választ,csak idő kérdése!:-)

Virág,nagyon édes Dorka!!
Én a meséket és a gyerekverseket a MEK-ből szoktam letőlteni,még az ilusztrációk is fent vannak .Benedek Elek stb. több mint 2000 könyv van fent.
A google-ba beírom,hogy elektronikus könyvtár és a kiadottak közül a MEK az.Nagyon jó!!!A férjem most a Rejtő Jenő könyvekbe veti bele magát ismét.

Gréti ma érezte elöszőr,hogy rug a baba.Látni kellett volna az arcát annyira döbbent volt:-))

Gigi:4.-én megyünk 4D-re.Ti megkaptátok már a DVD-t?Jó lett?Képet mikor látunk?
Én sosem tudom hány hetes vagyok és most mikor kiszámóltam derült ki,hogy már a 26.-ban járok!
Azt hittem 22-23 hetes vagyok:-))
Hát igen,a 4.-nél már a hetek sem ugy telnek!

Aki teheti pancsizzon sokat ebben a melegben!!
Szép napot:Évi
révi

Sziasztok!

Nekem sem tetszik a Zétény név. A Tádé se Kép

Gira: A 3 hetes lányomat a nőci fogta a fényképezésnél...profin megfogta, és vigyorgott mint a vadalma, hogy kisbaba van a kezében Kép Már azt hittem vissza se adja.
Mikor volt pontosan ez a tejcsi csökkenés? Lehet gyúrok rá, és fejek esténként kicsit, hogy legyen, ha véletlenül nálunk is beköszönt egy ilyen időszak.
Annak viszont nagyon örülök, hogy minden rendben nálatok megint!
Egyébként időnként szoktam esténként fejni, amikor már úgy fájnak a melleim, hogy nem tudok szoptatni, ilyenkor van hogy a Gréti mégsem kéri, akkor fagyasztom.

Melina, Hajni: MégmégmégKép Olyan jó olvasni ezeket a dumákat Kép
Ja és Luciról szeretnék látni képeket!!!

Virág: El vagyok ájulva. Kép
A szüleimnél vannak a gyerekkönyveim meg az ifjúsági regények, stb.....rengetegsok....majd szépen egyenként adogatjuk a Grétinek ha eljön az ideje. Persze időnként kapni fog újakat is, egy csomó érdekes könyvet láttam.
És vetítőm nekem is volt, még mindig megvan, imádtam Kép

Révi: Neked is van Grétid? Kép

Úgy mennék strandolni....de a sebem is zavar még nagyon (el nem tudom képzelni hogy belemenjek a vízbe....lesz amikor megint normális embernek fogom magam érezni?!?!?!?), meg a Gréti is pici még. No de majd jövőre!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: