2005.07.25 19:21
2005.07.25 19:31
2005.07.25 19:32
2005.07.25 19:37
2005.07.25 19:39
Az eddigi oltásoknál kutya baja sem volt, de most bepótolta!Egész délután sírt, és nagyon nyűgös volt!7-kor vissza kellett vinnem a dokinénihez mert 2x hányt, tökre megijedtem!A dokinéni szerint nem az oltástól hányt, hanem lehet hogy bújkál benne valami vírus és az oltás kihozta belőle!
2005.07.25 19:55
Velük sem volt jó kapcsolata, nem találta velük a hangot, pedig pedagógus volt. Sajnos így alakult
Most már mindegy, már nem is tudnám megbeszélni vele a dolgokat. 
Tudod, ami elromolhat az el is romlik
(Na, nem akarok viccelődni róla...) 2005.07.25 20:23
Bár nehezn boldogul az öklével csuklóig a szájában.
))2005.07.26 05:56
, nekem a mikiegeres-téma tetszik! És látom van Nektek is zselés rágókátok. Ezek jöttek be nálunk fogzáskor, meglátjuk Rozi mennyire szereti őket, beteszem a hűtőbe és a zselés rész így hűti az ínyét.Olyan dühödten rág és dörzsöli a leendő fogacskák helyét, biztos nagyon zavarja. 2005.07.26 06:34
Vince viszont még nem fedezte fel a zselés rágókát,hiába hűtöm neki,eldobja
Drukkolok h holnap minden rendben legyen a 4 hós oltásnál,remélem Rozit sem fogja nagyon megviselni.
)Vasalás
Nekem is itt áll,de nem bírom rávenni magam...
)Pedig megesküdtem volna h ez a mutatvány neki ki fog maradni a pókhasa miatt,de valahogy csak összehozta
És tegnap jött rá h hasról is meg lehet fordulni a hátára,ennek örömére éjjel fél 12ig gyakorolta,annyira felpörgött,hogy hiába etettem meg 10kor,esze ágában nem volt aludni.És már nem lehet otthagyni a kiságyban,mert össze-vissza forog,beakad keze-lába a rácsba.
Azt hiszem ez a fehér holló esete.
Úgy látom,akadt vetélytársa Vincének-már ami a grimaszokat illeti
Egyetértek Vaktyukkal,reszkessetek lányos anyukák
2005.07.26 06:55
2005.07.26 07:15

2005.07.26 07:17

2005.07.26 07:20
, de visszaaltattam szopi után, elég sikeresen, mert még most is alszik.
Utána már most is futnak a csajok, Gabi mondta, hogy múltkor a tescoban, amíg én a játékokat válogattam, ők meg a kaját vették, egy csajszi 2 percig csodálta Ákost, hogy milyen szép, aztán meg követte őket tescoszerte.
2005.07.26 08:51
jó kispasi a fiad! Egyébként nem akartam huhogni előre, mikor írtad, hogy átalussza Ákos az éjszakákat... Nálunk is így volt, kb 6 hetes! korától 3 hónapos koráig. Én akkor még nagyon örültem volna ha felkel és kajál egyet, had hízzon. Na óhajom meghallgatásra talált: a 3 hós fejlődési ugrás óta újra eszünk éjjel. Ráadásul egyre korábbban6-5-4-3-2... De volt, hogy éjjel 1 kor evett, igaz, utána alszik tovább fél 8ig, 8ig. Pedig mi most tömjük: az esti szopi után kap egy deci lefejt tejcit... Jajj ezen annyit vitatkoztunk a párommal, de végül feladtam. Bocs, hogy ezzel untatlak Bennetek, de leírom: szóval úgy indult, hogy Horvátországban este odaadtam a lefejt tejcit, mert nem volt szivem kiönteni, mélyhűteni nem volt érdemes, met nem bírta volna ki a hazautat (vittem magammal, felolvadt, kidobhattam...). Fejnem muszáj volt, bedurrantak volna cicik. Ekkor jött apa, hogy"na látod, elfogadja, adjunk neki minden este!" Szerinte olyan nincs, hogy a cicik akkor ennyivel kevesebbet termelnek, azt gondolja, így megeszi amit eddig szokott ciciből ÉÉÉÉS megkapja a pótlást. Szerintem meg nem eszik este rendesen, várja a cumisüveget, amit tudom, nem kellene adnom, hanem ha már pótlás akkor pohár, kiskanál... Már nincs erőm ezen vitázni, máskor cicizik rendesen, s mivel agyonfejtem magam, úgy tűnik egyelőre van tejci. Csak hogy a tegnapi szopis-tápszeres témához hozzászóljak: aki nekem még egyszer azt mondja, hogy szoptatni a világon a legegyszerűbb, legtermészetsebb dolog, annak nagyon csúnyát fogok mondani! A mai világunkra jellemző teljesítménykényszer ide is befúrta magát, had szenvedjen az egyébkényt is önbizalomhiányos kismama! És persze fontos, hogy már a csecsemőket is megkülönböztessük: "Te ügyes szopis baba vagy jó anyukával, Te meg szegény tápos!" Szemétség. Igen, tudjuk, legjobb az anyatej, de nem hiszem, hogy az anyatej+frusztrált mami jobb mint egy tápszeres de kiegyensúlyozott anyuka! na lelövöm magam...2005.07.26 09:03
Bár ezt azért nem hiszem, sztem maradunk a 6 órás kelésnél. Meg aztán tudom, hogy ez tök változó, az oltások is befolyásolják, úgyhogy addig örülünk neki, amíg tart.
2005.07.26 09:27
2005.07.26 09:37
2005.07.26 09:44
2005.07.26 09:50
2005.07.26 09:52
2005.07.26 09:56
, reméltem, hogy emlékszel a huggiesra. 2005.07.26 09:58
Sajna hárman nem férünk el a mi ágyunkon, meg így Gabi tud aludni addig is, amíg én szoptatok meg visszaaltatok. Szerencsére a kanapénk extra kényelmes, én évekig azon aludtam, amíg egyedül laktam.2005.07.26 10:05
. Nálunk az a probléma, hogy kétszintes a lakásunk (na, ez még nem baj
, s felső szint tetőtér, ferda falakkal. Szóval a bölcső még befér, de a kiságy már nem
Nekem nagyon rossz így aludni
Múlt héten cipelgettem össze vissza bútorokat a fenti 3 szobába, de sehogy sem volt jó... Tanácstalan vagyok
2005.07.26 10:07
Jó lenne venni egy nagy ágyat, de akkor be sem lehetne férni rendesen a szobába. Ugyanis van kb hatezer könyvünk (sok 19.sz-i), egy komplett könyvtár és az borítja a falat körbe. Plusz egy ágy, a szg, tv stb. Most gondolkodunk, hogyan lehetne nagyobb a ház. Úgy néz ki egy másikat kell építeni ehelyett (ez elég régi), mert a kert nagy és a másik ház amíg épül, itt laknánk, aztán ezt lebontanánk. Szóval a köv 50 évben el leszünk foglalva...
2005.07.26 10:11
Egyébként remélem most én is gyakrabban tudok jönni, mert apa 3 hét szabin van tegnaptól
) és a keresztszülőknek egy gyertyát kellett fognunk, miközben a pap mondott vmit (sajna nem emlékszem szinte semmire, mert arra koncentráltam, hogy Jázi nehogy sírjon majd, a videót pedig még nem néztem végig), és ezt a gyertyát meg is kaptuk emlékbe. Persze a férjem a kocsiban hagyta, és estére úgy megolvadt a viasz, hogy a gyertya inkább hasonlít egy tekergő kígyóra. Persze majd lefényképezem, és megmutatom Jázinak 20 év múlva, hogy már most is mennyi esze volt az apjának.
) pénzügyi munkatárs voltam egy cégnél. Ez végül is maga alá vonta az önkormányzat és az Apeh felé benyújtandó bevallások elkészítését (kivéve szja, az már a személyügy dolga volt), banki átutalások intézése, vám, biztosítás, stb, stb. Amikor odakerültem 2002-ben, nagyon élveztem a munkát, de aztán jött a szokásos igazságtalanság, aki dolgozik nem kap pénzt, aki semmit nem csinál, zsákszámra viszi haza, túlóra nincs kifizetve, stb, és nemhogy a munkahelyet, de a munkát is megutáltam. De anyukámnak van egy könyvelő irodája, aztán néha besegítek, mert egy icipicit azért jól esik a papírok közt túrkálni. 2005.07.26 10:12
2005.07.26 10:20
2005.07.26 10:23
2005.07.26 10:26
Azért nincs bejárónőm (férjem próbál rábeszélni), mert mielőtt jönne, 3 napig takarítanék, meghívnám ebédre stb
Jól elvagyunk.
).
2005.07.26 10:32
Az egyik barátnőm amolyan luxuskulipintyóban lakik, nem is tudom hány szoba van 3 emeleten, de a gyerekek állandóan a dizájnos nappali közepén játszanak. Érthetően nem az emeleten pár száz méterre a mamitól. Meg ő is ideges, ha nem látja mit csinálnak. 2005.07.26 11:09
Még vagy úgy 12-13 évig.
Nálunk van külön szobája, pelenkázó, kád meg a ruhásszekrénye ott van. Ágya a hálónkban, járóka meg játszótér a nappaliban. A játékait meg a régi kiskádjában tartjuk, amit kinőtt.
2005.07.26 12:16
Kérdezte is anyu, hogy akkor minek jöttek, én meg mondtam, hogy babázni!!! Mert azért az is kikapcsolódás, ha nem nekem kell kaját csinálni Jázinak, aztán megetetni, tisztába tenni. Ha vki megteszi helyettem egy nap egyszer, már kipihentebbnek érzem magam. 2005.07.26 12:23
2005.07.26 12:40
Finom, én megkóstoltam. Na, azért a rizottóból is ettem. Végül csak főztem vmit.
Az az igazság, hogy a munkadíj mindig több, mint az alapanyag, ált 2/3 -1/3 megoszlásban. Mi most is dolgoztatunk, a melléképületet újítjuk fel (tető, belső burkolás stb) erdélyi mesterekkel, és ők olyan aranyosak. Értenek hozzá, csendesek, megbízhatóak, nem isznak és pontosan jönnek. Mint egy álom!
Ja, és kevesebbért, mint hazai szakik. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint