Kedves Névtelen!
Akkor most ezek szerint kb. a ciklus 20-22. napján vagy.
Tudni kell, hogy
- a ciklus két részre osztható: egy elsõ idõszak (aminek latin nevét sajna nemtom) aztán peteérés és a második idõszak, ami ha szabályos minden 14 napig tart. (Az elsõ idõszak hosszabb rövidebb egyaránt lehet)
- Ezek alapján, ha 28-14=14. napon avagy 30-14=16. nap, vagyis a ciklusod 14-16. napján // aközött volt valószínû a peteérésed.
- Ha azon a napokon együtt voltatok védekezés nélkül, és meg is történt a megtermékenyítés, még legalább 3 napig úszkál a kis zigóta, mire leér a méhig és beágyazódik a méh falába az is plussz napok. (Szumma hány nap, nem tudom, talán 5-6 nap.) Addig nem mutatható ki a terhesség! Neked még nagyon korai lenne.
- Szerintem túl sokáig hagytad állni a tesztet, és az a csík valami reakció, de nem a HCG (terhességi) hormon jele a szervezetedben. Nem hiába írják rá, hogy pl. nézze meg 5 perc múlva, majd dobja el, nehogy az idõn túli elszínezõdés téves pozitivitásra adjon örömet vagy bánatot..
Kivételek mindig vannak, lehet az elõzõ mensid már nem is az volt, és már babás vagy pár hete. Erre utalhat a szokatlanul rövid és kevés mensi, ami ezek szerint nem az volt. De ha normális volt a mensid, kizártnak tartom a terhességed ilyen korai kimutatását ebben a ciklusban.
Ha meg kell jönni, márc.1 +10 napot várj még, akkor ismételd meg a reggeli vizelettel a tesztet. Ha akkor pozitív, az a biztos. Sok sikert!

Lányok

Bocsánat, nagyon hosszú voltam!!
Vanda