A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Én szeretem a kávét! Kép És mennék is szívesen, de nekem is nagyon messze van. Kép

azért nektek jó kávézgatást, ha mentek Kép

Szegény Igi. Kép

ruz
ruzicsky

visszaolvastamKép

juc,
de jó hogy "csak" vírus és de jó hogy azért jobban vagyKép

moose,
nekem is van ilyen képem bálintról amin egy ikeás játéktároló dobozban vanKép

zsanci,
fogKép

zsebi,
így utólag is boldog szülinapot brúnónakKép
Vendég

Lányok!

Totál OFF:
Help!!!!
Nem tud valaki jó, no meg persze ócsó nyílászárós céget? Ki kellene cseréltetni az erkélyajtónkat. Olyan kellene, akik kijönnek felmérni, mondjuk ingyen pénzért és adnak árajánlatot.
No?

Amúgy jóéjt Mindenkinek!
ada007

Zsanci: "csak" 43e. De az is drágaKép
Fic: írok mélt is, de azért itt isKép Úgy néz ki, hogy lesz segítsé, jön anyu is, meg anyósom is vesz ki szabit, e nem lesz itt állandóan. Meg utána is hétvégére el-el viszik majd a nagylányt!
Most azon agyalunk apával, hogy a házasélet hogy lesz, már most szervezést igényelKép Hétvégén Bendi anyuéknál lesz, anyósom jön Marcira vigyázni, mi meg megyünk "moziba". Csak szólni kell anyósomnak, hogy a felső zárat ne zárja be, mert ahhoz nincs kulcsunk Kép Kép Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsebi Kép köszi!

Ada: irigykedek ám nagyon az új játékod miatt!!!! Cindy néniért mégegyszer hála, jövő héten talizzunk, hogy vissza tudjam adni még a nyaralásotok előtt, meg egy kicsit dumcsizzunk! Szívesen elsétálunk mi is felétek, meg Ti is jöhettek parkozni, ahogy tetszik! Kép Debrecenben biztosan nagyon jó lesz Nektek! Kép

Gyapjúszőnyeg: nálunk több is van, és mindegyik ereszti a szőrét, aminek olyan a végeredménye, mintha sosem takarítanék, tele minden porcicákkal, ami nemisaz, de mindegy.

Moose: nyuszkód tényleg nagyon huncut, és annnnnnyyyyyira aranyos, hogy szívesen összepuszáznám! Kép

Norka: jó, hogy nem hagytad ki a képeket, Pancsi tényleg szuperédes!!! Kép Hogy szopizi függőleges pozícióban? Én nemtom azt hogy lehet!
fic.
ficánka

Fic: megyek kedden tornára, utána összefuthatunk, ha neked is jó!

Mindenki: akkor most mi lesz a szombattal? Jön valaki?

pocakpacni

Pocak: házasélet KépKép

Most én is OFF, nyügizik Vince, úgyhogy cupp Mindenkinek!

fic.
ficánka

Én ha tényleg csak vírus és kimegy belölem végre akkor megyek!
20170114224602

Na, akkor mikor is kávézunk??? Már persze, aki tud jönni...a többieket sajnálom nagyon, de hát ez a Savoya tényleg eléggé kint van...
Jucus!
Van forró csoki is, meg RENGETEG süti...de hát, te biztos tudod, ha az ismerős ismerőséé. Kőcöket hozni nem gáz, engem egyáltalán nem zavar. Engem csak a sajátjaim zavarnak, de őket lepasszolom apának!!
És, ha már Zsebi is jön, (ugye jössz? ) akkor ő el is vihetne engem, mert akkor nem kéne nekem vezetnem, mert én is kicsit még parás vagyok, de lehet, hogy jól megemberelem magam, és elvezetek egyedül oda.
Juc again!
Én is menni kedden gyógyis talira...! Kép Ha emberi időben lesz...Kép
Szóval, Gigi, Juc, Zsebi és esetleg Bogárka Kép! Akkor mikor legyen tali? Mert nekem előre kell szólnom apának, hogy reggel 5-re menjen dolgozni, hogy du. időben érjen haza. Esetleg hétvége? Csak nekem a mostani nem jó, mert pénteken házassági évforduló, és akkor mégis aápval kéne lennem...Kép
Fic!
Tel számot majd dobj nekem, mert lehet, hogy mi is lenéznénk oda, ahova mentek nyaralni!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose: tényleg aranyosak ilyenkor, amikor az asztalról kiabál akkor is, csak az kicsit ijesztőbbKép
Kép
Kép
ilyet is csinált Kép
Kép

pocakpacni

Pocak!
Juj de édi!!! Kép
És látom, neki van szoptatós fotel!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nana, de kit szoptat? Kép
Egyébként azóta a szekrény tetjén van a hintaszék, mert le is esett róla egy párszorKép
Olyan furcsa visszanézni ezeket a képeket, jó hosszú haja volt a mostanihoz képest Kép

pocakpacni

Most olyan kép felpakolhatnékom van, holnap meg majd nézhet mindenkiKép
egy régi (ha már szoptatás):
Kép
és egy új (csibészkedés):
Kép

pocakpacni

Jó éjt!

pocakpacni

Johi! jó bulást! Kép

Ada! 36+3 vagyok.

Ruzy! én is kíváncsi vagyok mikor fogok szülni, mert a doki szerint bőven betartom az aug. 18-as időpontot. ettől függetlenül délután óta megint folyamatosan keményedek Kép auuu! néha egyes helyeken nagyon-nagyon. vagy lehet, hogy az valami testrésze, amit kidug??

Pocak, tök jó ötlet ez a láda. Kép ilyen nekünk is van.
így, hogy felül a karfára, nem csodálom, hogy leesik néha!!! Kép

ancsipancsi

Már jobban vagyok szerencsére, de azért aktívan pihenek. Ilyen is ritkán fordult elő velem életem során....

Nos, most az a parám, hogy túl sokat alszik... képzeljétek van hogy 5 órűt egyben és nappal is jól elszundít 3-4 órákra. Aztán felkel enni, de már alszik is tovább.. Ez ugye teljesen rendben van egy 5 és fél hetes babónál??? Azért van hogy van sírás rívás, de talán ritkult...

Kép
Kép
johanna1975

Pocak: képek édesek....

Zsanci: én megyek... hozzánk jó közel van. Remélem többen leszünk, tök jó lenne.

Na megyek, mert még van egy forduló szopi...

Kép
Kép
johanna1975

Kávézás: na akkor találjatok ki egy napot, mert akkor én is lepasszolom Brúnót (apát hazarendelem időre) és akkor pesztrálom Somát vagy Pannát, vagy bármelyik gyerkőcöt akit hoznakKép

Zsanci, persze, hogy elviszlek, de ha rám hallgatsz oda eljösz autóval az első utak egyike volt ez az útvonal ahova egyedül mentem, ha akarod mehetünk együtt konvojban persze Jucusnak is kötelező autóval jönnie, mivel Tőle tényleg nagyon egyszerűen oda lehet jutniKép

Kedd: ezt nem igérem, mert holnap megyünk az oltásért, meg a fütyis doktornénihez is vissza, nem tudom, hogy mikor végzünk.
zsebi2004

Sziasztok!

Azt hiszem nem tudtam követni az eseményeket...
Ki talizik, hol és miért? Kép Énis mennék KV-zni, de meg vagyok ijedve a kánikulától, sztm nem merek elindulni a kőccel 40 fokban át a városon Kép Meg aztán azt sem tudom, hol van ez a Savoya.

Jobbulást a betegeknek! Ide több beteg nem fér, a hétvége elég húzós volt, anyukám az ügyeleten kötött ki, az élettársa kórházban, a párom alig tud mozogni, az anyósom kezdi visszaneyerni a régi énjét... Nem volt egyszerű a dolog. Kép Így aztán vettem egy kis Cam kengurut, hogy a csajt is tudjam foglalkoztatni. A tejmennyiségen is meglátszik a dolog, úgy hogy ma pihenek... Remélem hagynak és más baj már nem lesz...

Szép hetet, itt a nyár! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Johanna!
Neked remélem jobban ment a bulás a hétvégén, én még egy lagziba sem mentem el, pedig gyerekkori ismerös ment férjhez, igazi csárda, igaz jó kaják (valszín...) és én ezt hagytam ki. Kép Kép Kép
Végre egy lagzi, ahol meghívtak a buliba is, nemcsak a nyájaskodásra, erre nem beb..sz egy megfázás? Kép Annyira bánom, h az leírhatatlan. Viszont amint felépülök, megyünk a Balcsira regenerálódni, ez azért kicsit vígasztal. Kép
neet
neet

Pocak: képek szuperek, Marci tökédi, az a kép, amikor Bendivel szopiztattok meg csúcsszuper!!! Kép

Oxi: eléggé rátok jár a rúd! Kép de egy vígasztalás: ezután már csak jobb lehet! Kép és igazad van, Te csak pihenj és termeld a sok tejcsit Vikócának!

Zsanci, Zsebi, Jucus, Johi és még aki megy: jó kvzást kévánok! Kép

Johi: örülök, hogy jobban vagy! Kép Az én Vincenzóm meg ma 5 hetes (vagyis máról holnapra 2.10-kor), és ő is ilyeneket csinál, hogy sokat alszik. Volt már olyan is, hogy este 18.00-tól másnap 2.30-ig hunyókázott, jó, akkor előtte sok-sok inger érte meg nem is aludt 3 órán keresztül, csak piciket. No para, ezek a kisemberek pontosan tudják, hogy mi a jó nekik! Nekünk csak az a dolgunk, hogy figyeljünk rájuk. Kép

Ancsi: sztem azok testrészek! De az teljesen normális, hogy akinek az első babója igyekszik kibújni néhány héten belül, az minden korábban nem tapasztalt - fájós - érzésről azt gondolja, hogy ez egy JEL. Ami igaz is, hiszen jelzi, hogy készülj anya, nemsokára jövök! Kép Mész mostanság uh-ra, igaz?

fic.
ficánka

Neet: jó bulást, és irány a magyar tenger! Kép
ficánka

Ja, azt nem is meséltem még, hogy milyen nagyon klassz volt a turis talink múlt kedden! Kép Ott volt Ada+Lizy (aki nem akart aludni és nem hagyta anyáját turizni, de végül bealudt), az egész Pocak család Bendistül, Marcistól sőt még zapástul is, Dóra a nagy pocijával és én Vincenzóval (aki viszont átaludta az egészet). Jó kis látványosság voltunk a három babakocsival és a két nagypocakúval. Adáék már kettecskén is érdekesek voltak, ahogy viharzott felénk a babakocsit tolva, Lizyvel a hordozókendőben. Kép

Most erről jutott eszembe, hogy

Ada: kérem szépen a "nyári" kendős telószámot!

Na, mennem kell, nyekereg a kisfiam, nem akarom, hogy felébressze a zapáját. Kép

fic.
ficánka

Kvézás!

Legyen csüti.Soma akkor elmegy anyósomékhoz és csak Pannát kell pesztrálgatni!

Oxi!

Milyen kánikula?

Szombaton mi lesz már?

Nem is mondtam,hogy Pannónak leesett az az izémicsoda(sinus pyramidalis)a popsijáról.Tudjátok írtam,hogy születésekor volt egy pici kis lencse alakú húsika és doki néni mondta,hogy majd 3 évesen,altatásban.AZtán egyszer csak látom,hogy lila,majd megint rózsaszín majd megint sötétlila és egy törlésnél leesett.Tök jó!

Juc
20170114224602

Oxi!

Savoya itten van tölünk egy köpésreKép

Juc
20170114224602

Jó Reggelt!

Oltás Kép 2-kor Kép, de majd csak túléljük, ugyi?
Savoya: az meg hol van, mert azt sem tudom, hogy Juc, Ti merre laktok. Egyébként mennénk szivesen, igaz egész napos progra,nak ígérkezik, de kávézni szeretek ám!

Bebeeeeee én már kitakarítottam, meg még nem reggeliztem, bebeeeee Kép
No, menek tömök valamit, aztán uzsgyi a piacra, mert embörnek kell valami levest készíteni estére, mert fogyókúrázik, ezt kapjáto ki Kép Ígyis hurkapálca, de van egy kis pocija és mivel nem jönnek rá az xs-es nadrágjai, ezért fogyózik.....nemet tévesztett Kép

No, letámadok egy piacot.
ada007

azért ezt még:

csütörtökön én is elkéredzkedek apától (habár már szerdán is kimenőn vagyok Kép), és akkor énisénis kávézni...csak mondja meg valaki, hogy hol az a fránya Savoya Park

Pocak: összes kép édes, de a szopis a nyerő nálam Kép

Fic: holnap délelőtt ráértek? mert mi igen, és akkor tali, meg séta, meg dumcsi???? meg Dora is jöhetne Kép jössz Dora?
ja, vagy simán lehet ugyanúgy, mint két héttel ezelőtt, fél kettes tali és akkor Pocak is tud jönni, na?????

No, tényleg lépek, mert api úgy lefogy a koplalástól, hogy porszívóval kell majd megkeresnem a lakásban Kép
ada007

Eszter MÁSZIK!!!
Még alig bírja el a kis keze meg combikája a potrohát (ahogy apa hívja... Kép) de halad!!! Néha beinog, elborul, vagy összeakadnak a bokái, de nem adja fel, mászik tovább. Kép
neet
neet

Hajrá Eszter! Mostantól nincs megállás Kép

Ada: legyen délután, lécci Kép Majd nem veszem ki Marcit a kocsibólKép, csak hogy ne kelljen utána rohangálnom Kép Kitartás a szurihoz! És Apa fogyójához is Kép

Én is szeretnék kávézniiii, de a Savoya nekem is messze van Kép

Oxi: Kép Pihenj sokat!

pocakpacni

sziasztok, kicsit lemaradtam a hetvegen...

de! en is szeretnek menni veletek kavezni! a savoya pedig egeszen kozel van hozzank. bar azt hiszem, ezt Benke sem hagyna kiKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

csajok,csüti nekem okKép

pocak,
képek olyan ééééééédikKép Képúgy szeretem amikor pont elkapja az ember ezeket a jó pillanatokatKép

neet,
eszternek gratula,akkor már nagy csajKép

juc.
de jóóóóóóóóó,akkor ezt szépen megúsztátokKépde azért nekünk bevallhatod,mit tettél azzal a szegény lyánnyalKép???????
Vendég

Neet, gratula a mászáshoz, lassan készülhetsz a szemmel kell tartani a gyereket ha ébren van projektre Kép

Fiús anyukák, van egy két nagyon jó állapotú ruha amit eladok, ha valakit érdekel szóljon és mielőtt felteszem a netre küldök képet.
zsebi2004

Zsanci!
Hogy van Igor? Remélem, már vidámabban.

Pocak!
A szoptatós kép nagyon édi, meg ahogy a kis potrohos emeli magát... Kép

Eszter újdonsága: leveszi a gatyáját. Kép (Olyan mackóféle, csak van tapla is, tehát mint egy felsörész nélküli rugdalózó, gumis derékkal.) Eddig még csak a zokni ugrott le percenként, most már a gatyó is. Na szép.

Gigi!
Nagyon nagy a csaj. Kép

OFF: 3 csirekcombot befektettem egy hagyma-krumpli fészekbe mindenféle pácolmány után, és most ott rotyognak a sütöben. Biztos jó illata van, csak sajna nem érzem, fránya nátha. Ennek azonban jó oldala is van: apa érez rá lánya produkcióira, és ö viszi tisztába tenni. Kép Apa, aki épp 2 állásinterjúra ment az imént!!!!!!
neet
neet

Sziasztok!
Akkor csütörtök megbeszélve????? Hánykor? 5 fele? Vagy inkább előbb????
Juc!
Gratula a bigyó leeséséhez!!!
Ada!
Vmilyen villamosra kell felszállnod, és már itt is vagy!!! Kép Asszem 18-as...
Akkor én is kocsival nyomulok, de majd meglássuk!! Kép
Akkor jön: Juc, Johi, Recca, Gigi, Zsebi, Ada és Me myself and I...ugye??ja, meg a kiscsajok, és kissrácok...Kép Kép lesz ott ne mulass!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
érdekel!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!

18-s villamos ott tesz le elötte!A Körtérhez kellene eljutnod valahogy.Vagy 1-s villamos meg 103-s busz az itt tesz le nálunk és itt fel tudsz szállni a 18-s vilingerre.Mehetünk együtt is,de azt kocsival nem vállalom!

Juc
20170114224602

Neet,
Gratula a mászáshoz! Esztivel napra egyidős ded még nem mászik, kis lusti! Kép

Johanna és Ildi,
Jó, hogy múltkor olyan jókat írtatok a biopiacól, szombaton elmentünk. Tényleg jó a hangulata, nagyon sok kisgyerekes család vásárol ott! De a legjobb az volt, hogy találkoztunk Halász Judittal!!! És nem ám a szép dalairól beszélgettünk Vele, hanem arról, hogy a céklát hogyan készítsem el a babónak... nagyon kedves volt. Kép

Hétvégén semmi szabadidőm nem volt, mert télire tettem el zöldségeket és meggyet.

Savoyába sajna mi sem megyünk, mert nagyon messze van...

Sziasztok!
Blaye
blaye

Blaye!
Te hol találsz 2005ben meggyet Magyarhonban? Nem pusztult bele mind a fagyba, viharba, szélbe?
Egyidös dednek pusszancs, és ráér, majd elindul, és utol se éred, a kövi talin (VIII.29.) már beszélgetni senki sem fog úgyse, csak dedeket hajkurászni. Kép
neet
neet

Fic,
jövéhét végén, vagy köv. hét elején megyek UH-ra, akkor meglátjuk hogy áll a baba. mikor múltkor voltam, akkor erre a kellemetlen érzésre azt mondta a szonográfus, hogy keményedés. (akkor is pont ezt csinálta) egyszer csak érzem, hogy kezd feljönni a hasam, és néha nagyon durván kemény. nem baj, holnap megtornáztatom a vízben a kislurkót.

Pocak!
hogy lehet, hogy reggel nem láttam a második adag képet?? nekem valamiért nem töltötte le a gép! ha láttam volna, beírom, hogy a fiad hatalmas huncut! teljesen összeillik Moose Nyulával. ;-)

Neet, én meg olyan lusta dög vagyok főzni, hogy güymölcsöket eszem, mert azok készen várnak. régen nem így volt Kép

ancsipancsi

Most csak egy gyors bekukk, mert nincs sok időm!
Ez a kávézás engem is nagyon érdekelne, csak még azt nem tudom hogy kivitelezem? Petrát biztos nem vinném, abból nem lenne kávézás, Doni meg késő délutántájban elég éber szokott lenni, akkor őt kéne vinnem magammal (ha éppen szopizni támad kedve... Kép ), csak még azt nem tudom, hogy el merek-e vele indulni kocsival??? Bár a Savoya 10 perc, és csukott szemmel is megy, csak még ez lenne az első autós utunk, így kettesben... Na meggondolom, de nagyon vonzó, tényleg!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Esetleg nem lehetne inkább 4 óra???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet: Eszter cuki lehet ahogy mászik.. kérünk képet... Hát a bulás még nem tökéletes... de azért haldunk... bevettem jó kis homeobogyót, plusz nagyi elvitte babát, úgyhogy irány az ágy, van két órám. Juhéééééééééé,......

Fic: nem sok nap van a gyerekeink között. úgyhogy tényleg hasonlókat is produkálnak. irok majd mélt igérem, csak most még nem látok a dáthátóóóóóóól.... remélem a homeopátia csodákra képes no meg egy kis pihenés....jócakkát...

Bogárka, Zsanci: gyertek autóval.... mikor is van a kávézás?

Kép
Kép
johanna1975

Bogarka, egyszer el kell kezdeni...Kép meg amilyen jo baba Doni, biztos nem lenne semmi gondKép. es akkor eloben elmondhatnadKép, milyen konyveket szeret Petra. merthogy meg mindig gyujtom az ajandek-tippeket 2 eveseknek... tenyleg, esetleg masvalaki? otlet?

Coolio
recca

Recca!
Igen, én is így gondolom, hogy el kell kezdeni...
Hogy lesz ebből játszózás szeptemberben Zsanciékkal meg Zsebiékkel? Úgyhogy egyre inkább úgy gondolom, hogy megyek... Kép csak tényleg jobb lenne a 4 óra, mert nálunk fél 7 körül kezdődik az esti "vacsi-fürdés-altatás-alvás" című fejezet.

Addigis a könyvekről:
Petra mindenevő Kép, olyan könyveket is imád, amiket mi 7-8 évesen olvasgattunk. De pl. kifejezetten ennek a korosztálynak valók a Boribon könyvek. Nagyon édesek, a sztorik egyszerűek, érthetők, a képek is aranyosak, és épp annyi van rajtuk, amennyi kell. Ja, amit megfigyeltem Petránál: minden ami a történetben van ott kell, hogy legyen a képen is, mert egyébként keresi (egyszer kénytelen voltam neki lerajzolni, a ládikát, amin nőtt egy almafa, mert emellé a vers mellé a szerkesztők elfelejtettek rajzocskát csatolni Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

nekem jó a 4 isKép
Vendég

Neet: Gratula Esztinek a mászáshoz! Képek nincsenek?
Drukk Apának az interjóúhoz, és nyamm a kajcsihoz... Nem szabad ilyet csinálni és pont most rontottam el egy adag gombapörit (meg is sirattam, ilyen rosszat életemben nem csináltam)

Juc: Állítólag a héten 35-38 fokok lesznek a hét második felében. Én hiszek nekik.

Megyek csinálok valami ehetőt is ma Kép Az enyémapa ugyanis nem fogyózik Kép (Pedig ráférne)

KépKép
oxigen
Györköny

Bogarka, koszi. azt hiszem, ezek alapjan mar elboldogulokKép. valahogyKép
a 4 nekem is jo.

Coolio
recca

Akkor csüti kb.4-5 között Savoya?

És szombat?Ha kánikula lesz ahogy Oxi igéri akkor inkább nem megyünkKép

Juc
20170114224602

Csajok: Közeleg a 2hós oltás (na jó, még több, mint 2 hét, de időben kell kezdeni), nagy dilemmában vagyok homeoügyileg. Én nem hiszek benne, de lehet, hogy a Vik igen Kép Szóval hogy van ez a kivezetőszer? Meg mi ez? Valaki szakértő elmailezné nekem? Nem terhelném vele a fórumot, mert már annyiszor volt szó róla, de mindig átugrottam.
Mennyire veszélyes a 2hós oltás? Milyen mellékhatásai vannak? Hol tudok utánanézni az oltások veszélyeinek?

KépKép
oxigen
Györköny

Hello Lányok!

Oltás megvolt, hatalmas ordítással, cicizéssel, aztán már semmi ciki nem volt, de nekem még hazafele úton is bőghetnékem volt, pedig nem olyan fából faragtak, dehát istenem, a gyerekemet szúrták, no!

Szerintetek egy ilyen kis pirinyó kéthónapos emlékezhet élete első napjaira???? Nem tudom, hogy emlékeztek e, de LizziBébit elég sokat szúrkálták az elején a strepto-dögök miatt. . . szóval most amikor lefektettük a doktornéni elé, akkor vigyorgott, meg dumcsizott ezerrel, de amikor meglátta a tűt elkezdett kétségbeesetten üvölteni, pedig akkor még csak a lába közelében sem járt. . . . egészen a ciciig folytatta a bömbit :-((( a szívem szakadt meg.
A borogatás meg állandóan félrecsúszott, úgyhogy 2 óra elteltével le is vettem, mert a pelustól nem tudtam rendesen odailleszteni, olyan magasra szúrt a dokinéni.

Ja, és mi nem hízunk ám olyan rohamosan, szerencsére dokinéninek, meg védőnéninek semmi baja vele, amennyiben nyugodt és jó állapotú a bébike, márpedig az.
Az elmúlt heti hízás 30 gramm, ami nem túl fényes. . . . viszont maga a havi súlygörbe szép egyenletes, no meg születése óta 8 centit nyúlt, de pl. anyukám szerint én is ilyen voltam.

Tudom, tudom, ha van elég kakis/pisis pelus, meg jókedv, meg kacagás, akkor nincs ok aggodalomra. . . . . . . . de azért nem olyan jó érzés ám. . . . Dokinéni mondta, hogy ne lógassam már az orrom emiatt, egy kislánynak nem kell dundinak lenni :-)))) Hát, ez igaz.

Juc:
103-as rulez! Hol kell leszállni róla, hogy ott találjam a 18-as megállóját?

És akkor csütörtökön hánykor is kávézunk?

Fic, Dora, Pocak!
Holnap fél2 a Bokréta Fitnessnél?

Oxi lelkem: jó bulást nektek, látod már Johinak is jó a bulása lassan Kép

Bogárka: hajrá, autózásra fel!

Neet: mostmáraztán reszkessetek, mert Eszti eddig S-baby volt, ami SS-sé (supersonic) bővül a mászással, tehát szinezzétek majd a kondenzcsíkját, hogy rá tudjatok találni Kép apának meg megy a szekérderéknyi Kép

Ancsi: én is keményedtem 2 hétig, mint a veszedelem, de soksok pihenés, meg magnézium elmulasztotta.
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: