A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Oxi: nyűgi simán lehet a növekedési ugrástól, meg a hülye őszi időjárástól is (Neet, én is ezen dühöngök, hogy odafent valaki nagyon elb....ta az időgép-beállítást )
ada007

Mi is nyügösködünk ma, de kiderült, hogy ezt a csajt inkább ruházom, mint etetem... mert már mindenféle variációt kipróbáltunk, melege van vagy fázik, de csak a kaja vígasztalja meg...
szóval most már lassan annyit eszik, mint mi, söööt! Kép Néha úgy érzem, egész nap enne, és ebben lehet valami, mert most 7 hó után hízott fél kilót!!! ami ugye nem erre az idöszakra jellemzö, mert már mocorog, ilyenkor szokás visszábbvenni a tempóból kilóügyben, nem? Na, Eszter se olvassa a szakirodalmat. És leginkább hús eszik hússal, esetleg hallal... Kép Kép
A tejpépre pl az van írva: 7-8 evés, erre ö benyomja kb 4szerre. Kép

Johanna!
Rólad ez jutott eszembe: -Mitöl szenved éjjel egy macska a hálózsákban? -Nem szenved éjjel, hanem szenvedéllyel... (Kern kabaré anno...)(Pálkat a Péter)Kép
neet
neet

Neet

Biztos uncsi volt már neki a tejci és most teccik neki, hogy ennyi féle fincsi kaját ehet. Kép

Ada

Nem is vagyok annyira reklamálós, csak most felbátorodtam, meg kiakadtam azon, hogy csak ezen a fórumon hányan voltunk akik vettek ebből a termékből és mind sz*r volt, szóval ez már duurva. Gondoltam ezt már csak az orruk alá dörgölöm. Kép

Amúgy van egy kollégám, aki viszont tényleg mindent szóvá tesz, ahol dolgoztam rengeteg rendezvényt, konferenciát, ilyesmiket szerveztünk és ezerféle szolgáltatóval volt dolgunk, úgyhogy szükség is volt erre a képességére. Egyik vacsoránál mondja a pincérnek, de tök kedvesen meg komolyan, hogy: Mutassa már meg nekem azt a szakácskönyvet, amiben ez a feketeerdő torta. Kép Én meg alig bírtam visszatartani a röhögést. Kép

ruz
ruzicsky

Brunonak tehat sok boldog szulinapot! Kép Vegre ki is sutott neki a nap Kép
moosejaw

Lányok még egy hülye kérdés... Lázmérés: ki mivel végzi.. mi beszereztünk egy hiper szuper Omron márkájú digitális flexibilist... és egy másikat is.... no meg van a rendes... és hát szó ami szó mind a hátom mást mutat... és hát nem mindegy, hogy most a gyerek lázas vagy sem....

Megyek mert felébredt végre végre...

Kép
Kép
johanna1975

Johanna, ez is aranyos. Nemsokara jegyzetelhetjuk a lurkok szovegeit, Juc es Zs fuzete mar biztos be is telt Kép

Ada, nem felsz, hogy elkapod Juc virusat!? meg Bogyesz is!

Ma vettunk egy hintat (pedig en nem akartam, de apa ravett), es mikor itthon szereltuk fel az ajtofelfara, akkor vettem csak eszre, hogy 9 kg-ig, a csajom meg mar reg volt annyi, szal kedden viszem is vissza... neztem a tobbit, de lehet, hogy nem hozok helyette masikat, meg filozom. Bogarka, a ti szobai hintatok milyen tipus? es osszecsukhato? hany kilos gyerkocig jo? (olyan szuper hintalovakat, illetve hintacsigat, -kacsat, -balnat, -zebrat es -hajot lattunk, de valami horribilis 35 penzert vesztegetik, de talan jobb is, mert igy tutira nem veszunk, ha normalis ara lenne, talan meg erre is rabeszelne apa, hu, mar rettegek a muanyag tuzhelytol meg a tobbi hatalmas jatektol...)
moosejaw

Tényleg majd el felejtettem! Brúnónak ma van a nagy nap! Kép Boldog Szülinapot neki! Kép

ruz
ruzicsky

Brúnó!
Boldogságos Szülinapot!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok,

Lányok köszönjük a köszöntést Mindenkinek, minden nagyon jó volt, csak akkor érzékenyültem el pár pillanatra amikor vittem be a tortát a szobábaKép
Olyan édes volt kapott egy műanyag kismotort, persze ez volt a sztár, rohangált egyik ajándéktól a másikig, de mindíg a motor volt a végállomás.
Majd rakok fel képet is, most megyek fürdés vacsi stb. majd jövök.

Moose ha gondolod, kölcsönadjuk az állványos szobahintánkat, 13 kg-ig jó, de már nem használjuk, a tárolóban van.
zsebi2004

Koszonom szepen Zsebi, de meg filozok rajta, mert nem tudom hova tenni Kép meg ez az ajtofelfas verzio is szornyen utban volt, mar le is szedtuk...

Talaltam a minimaxon egy osregi rajzfilmet valami Arkadiarol, amit kiskoromban imadtam, es most belepislogtam, hat annnnyira beeeenaaaa Kép

Es ma a gyerek ahanyszor elment a macska talkajai mellett, mindig belenyult es szetszorta a szarazkajajat Kép
moosejaw

Zsebi!
Én utólag kívánok minden szépet és jót, és föleg egészséget! Kép

Hömérö: hagyományost használunk, elöször én is idegenkedtem töle, de rájöttem, h tökjó, pár mp a popóban és mutatja az értéket. És a kakit is elösegíti. Kép

Jajj, húzzák a lottónkat, mentem.
neet
PS: 0 találat vazzeg...
neet

Moos
Latom kezdodik nalatok is a mozgalmasabb elet Nyul mellett! Kép

Neet
Baratnom bambino.hu -zik ,de ajtoracsbol is sok van neki Kép Kuldott fotot ha esetleg erdekel mailjel egyet, mert itt nagyon ritkan jarok Kép

Hasfajos gyerkocok anyukai!!!!!
Tegnap veletlen belestem egy pocis forumba,ahol is egy anyuka azt tanacsolta (LLL neni indittatasara),hogy lehetoleg minel inkabb fuggoleges pozicioban legyen a pici. Panni tegnap ota igy szopizik es valoban egesz nap csond volt! Kép Hatha valakinek segitettem...

Norka
norkini

Es ezt nem birom kihagyni...mai termes (Pancsi 10 hetes)

Kép
Kép

Norka
norkini

Nem is hiszem el, hogy mar ekkora! Biztos csaltal Kép Mindig megdobbenek, mar mekkorak a gyerkocok, ha valaki berak egy kepet, Lizi is oruletnagymar, akartam is irni multkor. Tenyleg, alig van mar pocakosunk, csak anyukak, tokjo Kép
moosejaw

Zsanci! a mi korunkban még jobban kaptunk szerintem, de visszagondolva sokszor meg is érdemeltem, mert nagyon rossz tudtam lenni. de nem kisgyerek voltam már akkor!!!
a tescos játékokból gyereket kitépő szülők menjenek a pi...ába, hiszen nem egyszer látom, hogy nincs a szülőnek pénze bedobni, de akkor is felülhet a gyerek, és imitál rajta valami autókázást, vagy ilyesmit, és teljesen jól elvan.

Jucus! a gyomortükrözés elég komoly dolog, nem csinálják meg azért rögtön, ne foss Kép . jobbulást kívánok, remélem nem adod át a kicsiknek!

MOOSE!!! TE VAGY AZ ELSÕ - RAJTAM KÍVÜL - AKI NEM TUDJA, HOGY MI AZ A BULÁS!! én is évekig gondolkoztam rajta, hogy mitől lehet jó egy bulás Kép Kép Kép Kép

Norka! 10 hetesen már ilyen önálló egyéniségek a kőcök???? nagyon édes!!!

SKÁLA: elég sok játék van, és akasztós csingilingi, meg játszószőnyeg, olcsóbban, mint a Brendonban, persze kissé másabb kivitelben is.

ancsipancsi

Ancsi!
Akartam mondani a veréssel kapcsolatban, hogy talán a verbális erőszak még rosszabb...sztem sokkal mélyebb nyomot hagy, mint egy hatalmas pofon...És ez is működik kisgyerekekkel...Kép

Moose és a többiek!
Én azt nem értettem, a bújj, bújj zöldág cimű dalban, hogy mi az a "csabuljatok rajta"! Aztán eccer már felnőtt fejjel hallottam, és hirtelen megvilágosultam...Kép És a sógorom pedig azt hitte, hogy a sihedernyi korom, az egy jóóóóóó csomó korom...Kép És hát az örök klasszikus, Minta Mókus!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Norka:
Panni gyönyör és nagyon kis erős...majd jól bandázódnak itt a kiscsajok és mennek együtt bulizni, mit szóltok? És majd ott a buliban taliznak a srácokkal és jól megbeszélik, hogy az én mamám babanetes, és a tiéd?

Moos: nem, nem félek Jucus vírusaitól, mert tök jól ellenállok nekik, no meg mire ideér, már mind egy szálig kiírtja őket Kép Lizzi meg stramm kiscsaj, és minden szopi felér egy védőoltással.
Amúgy szobahintát én is akarok, de kizárt dolog, hogy beférjen a 39 m2-re Kép

Képzeljétek, nagylány ma kapott egy Prima Pappa etetőszéket, szép nagyon.....igaz még legalbb 4 hónap, amíg használni tudja, bár ha rám hasonlít (a családi legendárium szerint, már 4,5 hónaposan ültem és 7,5 hónaposan önállóan jártam....szerintem a szüleim csak elnézték a naptárat, de ők ezt szentül állítják, hogy így volt Kép)........

No, menek, mert férjecske sorszáma következik a gépnél.

Ancsi: bulás Kép

Csóka, Ada
ada007

És itt vagyok!
Ez a vírus nem ragadós,mert senki se nem nincs rosszul rajtam kívülKépJa de most én sem.És ez olyan jó érzés és már félig van Puntovics is,egészen szerdán lesz,mindennel együtt,annyira kezdek fosni!Kép

És PAnna mostanáig bulizott velünk,nem volt hajlandó lefeküdni mert hallotta a fiúk hangját és amikor kihoztam akkor rötyögött és hancúroztunk 4-n az ágyon.Talán most már elalszik.

Norka!

nagyon édes tényleg a kiscsajod,jó,hogy megmutitottad nekünk!

Bogárka!

ma jártunk felétek,megnézni egy kiadó házat(abban egy lakást)de nagyon kis kacifántos,föld utas utcában volt és ezért nemvesszük kiKép

Jucus
20170114224602

Udv minden felrehallonak a klubban Kép majd Ildit es Jucust megkerdezzuk, vajon ma is ennyi beszedhibas ovoneni futkarozik-e?

Egyebkent ma irto aranyos volt a nyuszim, a tukorben puszilgatta magat, orulet Kép es mostanaban szeret dobozban uldogelni:

Kép

Off: villanyszerelot mar talaltam, viszont a vadiuj egyhetes szonyegem annyira szetjon, ahogy a gyerkoc negykezlab maszkal rajta, hogy mar bokaig gazolunk a gyapjucafatokban. Ez normalis, vagy vigyem vissza, hogy vacak a szonyeg vagy szoljak a gyerekre, hogy rendeltetesszeruen hasznalja, azaz csak ovatosan lepkedjen (bar meg egyiket se tudja, se az ovatost, se a lepkedest), vagy micsinaljak?
moosejaw

Miert hiszitek azt, hogy ha anyatejen el egy gyerek, akkor nem kaphat el semmilyen korsagot?
moosejaw

KEMÉNYEDÉSEK: ójaj! tegnap este már kezdtem béfosni, hogy itt a szülés ideje. mindig is keményedek este, de most olyan NAGYON, és már-már kellemetlen volt. azt vártam, hogy felkeljek becsukni az ablakot, de nem ment, mert mindig visszakeményedett, pedig ilyen hassal elég rossz felkelni. közben a jobb oldali "derekam" fájt, amit korábban csípőfájdalomnak véltem, de most már kezdem azt hinni, hogy ez a jóslófájás.
éjjel többször felébredtem, egyszer fel is keltem az ágyból, végig tök kemény volt a hasam. ez így oké lenne? amúgy hiába szokott este kellemetlen lenni, és egy nyűglődés a lefekvés meg elalvás, reggelre mindig olyan enyhülés érkezik, ellazul mindenem, már-már meg is ijedek, hogy hova lett a kiscsaj. valaki, aki rámér, mesélje már el, hogy ez így rendben, vagy készüljek a szülésre?

Zsancikám! a csakbujjatokat (én kával) ÉN SEM ÉRTETTEM! és még egy csomó ilyen van. Kép

Ada! majd ha ti is betegek lesztek, jó bulást kívánok nektek Kép . amúgy hány éves (hós) kortól lehet beültetni az etetőszékbe a kőct?

Moose! mi is gyapjúszőnyeget vettünk a minyulunknak, és az eladó kifejezetten mondta, hogy először 1-2 hónapig csak tapossuk, mert tömörödik, és elkezd majd szöszölni. (és hogy ez nóóórmális) utána lehet porszívózni. vizezni nem szabad, mert van rajta egy zsíros réteg, ami eltaszítja a koszt, nem úgy, mint a műszálszőnyeg, ami odavonzza a ház összes haját.
na, szóval tapostuk már 2 hete, és tegnap bazi nagy porcicákat látok rajta. :/ jó mérges lettem, így elkezdtem összeszedni kézzel. kiderült, hogy az csak az összesodrott narancssárga szösz, amit a szőnyeg bocsátott ki magából. úgyhogy elméletileg nálatok sincs anyaghiba, de hogy megnyugodj, hívd fel a céget, ahol vetted.
a dobozban ülésről: azt olvastam minap, hogy X hónapos korban a gyerkőcök imádnak rakodni. egyikből a másikba rakják a cuccokat, és hogy erre dobozt kell nekik biztosítani. Kép
Nyúl annyira huncut a képen, hogy na! látszik, hogy azon jár az esze, mikor mehet oda a macskatálhoz, és markolhat bele a kajába. Kép

Ap
36+3

ancsipancsi

Lázas vagyok... ugye még igy is mehet a szoptatás, egyébként nem tudom mit adnék neki.... Drukkoljatok, hogy Õ ne kapja el... Köszi Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!
Nemtom meddig, de itt vagyok! Kép Vincenzó alszik, csak kicsit felületesen most. Sétázni szoktunk ilyenkor, és most hiányolja a rázkódást. De ilyen sz.r időben nem indulok el, mert akkor tutira elered az eső, ahogy kiléptünk az ajtón.

Először is:
Johi: drukk, hogy ne kapja meg, de szoptass sokat, mert azzal erősíted őt! Szerdán én is 38 fokkal szopiztattam.

Ancsi: lehet jósló, de ne aggódj, készülj a szülésre persze, mert lesz az nemsokára, de azért az még odébb van! Kép pihenj amennyit csak tudsz, és élvezd ki a 2:1 minden percét! csak olyan dolgokat csinálj, ami örömet okoz neked és persze a kedvesednek! tök jó, így 1 hónappal a szülés után már tudok "okos" tanácsokat adni. Kép

Moose: nem felejtettelek el, fogok írni, igérem! Kép

No, mennem kell, megszoptatom kismukit, végülis 3 órája evett, és délelőtt általában nem várja meg a szokásos 4-5 órát. Úgyhogy pá, majd még jövök.

Mindenkinek cupp,
fic.
ficánka

Johi!
MENJEN A SZOPI!! Ha beteg vagy, a tejjel csak ellrnanyag megy át, ami segit abban, hogy a picúr ne legyen beteg! Ha én lázasan szoptattam, soha nem lett beteg a babó.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!

Zsanci leírta a választ a kérdésedreKép

Szönyeg meg normálisan viselkedik,addig amig nem tapossátok le,fog is szöszözni.Enyém nem új,de most hozták vissza tísztitóból és megint csináljaKép

Ha valaki szeretne menni reklamálni C&A-ba bugyingó ügyben akkor nekem van egy blokkom.

Johanna!

Belladonnát vagy Viburcolt adhatsz neki,de nem lesz lázas!És végszükség esetén ott van a Germicid.

Juc
20170114224602

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!

JUCUS VOLT NÁLUNK, persze Somát és Pannát eldugta Kép
Mostmár mienk az a zenélős, világítós tornáztató, én már kipróbáltam (de komolyan, totál rákattantam, aláfeküdtem és löködtem a lógattyúkat. . . . . a mi időnkben nem nagyon voltak ilyenek, nem? vagy csak nem emlékszünk?
Kép) Szóval köszönjük Juc drága, engem mindenesetre leköt a szajré Kép....(ciki, de Pannát untatja már...ennyit a szellemi színvonalamról Kép)
Ja, és bocsa a kupiért, meg a koszért, de mostanában lustabogár vagyok ám!

Délelőtt voltunk futni, jujjjdejóvolt. LizaHannát megcsípte a cecelégy, 6-kor evett, aztán 3/4 11-kor, közte apukájával futott 4 szigetkört és meg sem ébredt :-) Erre nem számítottunk, ha tudtam volna, bemegyek az usziba amíg ők kint róják a köröket. . . . így meg csak vártam a sorsomra, hogy mikor üríttetik ki a cici :-)

Már csak egy hét és megyünk nyaralni . . . . . . haza Debrecenbe. . . . . már nagyon-nagyon várom. Az első héten Vik még dolgozik, meg itthon lefesti az ajtókat (még mindig úgy vannak, ahogy a kőműves haverunk hagyta, tiszta furnér, meg a keret mellett gipsz, semmi festék, vagy csiszolás, mivel amíg KisBogyóval mi itthon vagyunk nem lehet ugye festeni, mert büdi, meg nem egészséges, meg ilyesmi. . . . . na, majd most jól le lesz festve. . . . . zöldek lesznek az ajtók, izgiiiiiii), aztán két hétig otthon leszünk együtt, anyukámék is szabit vettek ki, úgyhogy ők unokáznak, mi meg elfoglaljuk magunkat egymással :-))))

Na, ennyi elég is belőlunk.
Visszaolvasok.
ada007

Sziasztok!

Az utóbbi pár napban megint csak olvasgattam, de most hogy nincs itt senki, írok is Kép
Csüt.-ön elmentünk a Kikába délután, megnézni a matracot. Legközelebb gyerek nélkül megyünk az tuti Kép A lányzót bevittük a megőrzőbe, de 10 perc után telefonáltak, hogy pisilnie kell, Marci meg nyüglődött, igazi pasi már most, utál vásárolni, meg nézelődni Kép Viszont kipróbáltam a szoptatós fotelt! Nem tudom, hogy közületek van-e valakinek, de azt irigylem nagyon Kép Egy régi topikon olvastam, hogy utolsó idős terhesen megvették ezt a fotelt, és miután beleültek egy hosszú nap végén a férjével felváltva(!), már csak orgazmus fotelnek hívták, olyan jó érzés volt!!! Kép Csak az ára húzós, bár mondtam a páromnak, hogy max. ősszel nem vizsgáztatunk kocsit Kép, vagy már úgyis törzs"tag"nak számítok a dokinál, kedvezményt kérek a szülésre Kép

Oxi: nincs meg a szandi, de eszembe sem jutott volna, hogy közöd lehet hozzá Kép Mi ez a cipőeltüntetősdi?

Én is úgy gondoltam, hogy a harmadik gyerkőc neme meglepi lesz, főleg így, hogy már van lány is, fiú is. De nem bírtam ki, nagyon kíváncsi voltam, alig vártam, hogy látni lehessen Kép

Ancsi, Dora: egy ilyen aug. végi időpontra én is bejelentkezek Kép Még örülnék is neki, mert akkor itthon lennénk mire a lányzó kezdi a sulit! Sajnos a doki szerint inkább szept eleje, sőt a múltkor már a közepére akart tenniKép

Tegnap végre bepolcoztuk a beépített szekrényeket, tehát kezdődhet a pakolás-átrendezés, mármint a gyerekruháknak!
Olyan furcsa, lassan el kell kezdenem gondolkozni a kórházi listán Kép

Még a tecsóval kapcsolatban akartam írni: tegnap olyan hihetetlen élmény ért, hogy saját magát verte át a pénztáros, nem tudom, hogy a pocimra való tekintettel-e, vagy ügyetlenségből. Egy fitnesslabdát vettem, meg három különböző méretű öntapadós szúnyoghálót, ő meg beütötte hogy 3x és a legolcsóbbat olvasta le a géppel. Pedig mindegyiknek más volt az ára! Néha ilyen is van, bár velem sem fordult még elő, ezért sem szóltam (kacsintó szmájli) Kép

Pocak 34+4, a táblázat szerint már csak 38 napom van hátra!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Johi: gondolok rád! szopira fel és semmi baja nem lesz Kép

Moos: nyúl nagy kópé Kép a kép alapján Kép

Ancsi: te most hol is jársz, mikorra vagy kiírva?
Etetőszéket (Peg Perego Prima Pappa) elvileg 4 hónapos kortól már ajánlják, mert nagyon dönthető, de én csak 6 hó után tervezem használni, cska most volt lehetőségünk kani egyet és addig egy ismerős kisfiú használja, utána majd mi.
ada007

Sziasztok,

Köszi a biztatásokat... szopizunk és már talán én is jobban vagyok... Kicsit aggódom mert bébi túl nyugodt, annyit alszik, hogy csak na... régen bezzeg állandóan nyüszögött... na jó lehet, hogy csak jobban kezelem a dolgokat.

Fic: Te is lebetegedtél? én a hülye idő miatt jól megfáztam és ugye a sok nem alvás és szopi miatt kicsit gyengébb is az immunrendszerem...

Moos: Nyúl tényleg cuki... én azért reklamálnék egy kicsit szőnyeg ügyben..... már csak azért is. :-))

Juc: mi az a Germicid kúp.. olyanom szerintem nincs. Van viburcolom, azt nyomtam neki tegnap este és van valami sima lázkúpom.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ada!

O:

És képzeljétek,hogy láttam Lizy babyt aki persze le sem kakkantott,mert aludt,de így és gyönyörüséges!

Pocak!

Nekem van olyan fotelem,lábtartóval együttKépAzért szerintem nem akkora durranás.és én nem is szoptattam benne soha.

JOhi!

Germicid az lázkúp.Gyereksoki azt írja fel.

Juc
20170114224602

gyereksoki=gyerekdoki

BeszédhibásJuc
20170114224602

Adának egy Kép akartam küldeni

Juc
20170114224602

Nem baj Jucus, betudjuk a vírusodnak, Te mindent jól írsz, csak a géped is megfertőződött Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok Csajok!
Itt vagyok megintKép! Jól vagytok? Visszaolvasok kicsit!

Cupp,
fic.
ficánka

Fic!

Vagyok,ha Panna is úgy akarjaKép

Juc
20170114224602

Johi: én csak kicsit betegedtem le, szóval az történt, hogy szerda délután (érdekes, pontosan 1 hónappal a szülés után) begyulladt a bal cickómban az egyik tejcsatorna, és estére lett 38 fokom, meg persze tök gyenge voltam. Sikerült kimasszírozni és kipihenni, meg Vincenzo is segített az ügyes szopizásával. Még másnap délelőtt kicsit nyűglődtünk, de délutánra már együtt örültünk az egy hónapos kismukinkkal. Nagy séta volt, nagy pancsi, lemértük és 4,6 kg (3,5-tel született), szóval szépen gyarapszik. Remélem, Te is hamarosan jobban leszel! Már nagyon szeretném látni a lánykádat, meg a születéssztoriból is kimaradtam, de a talin majd mindent jól kidumálunk, jó? Persze, ha van időd, írj nekem mailt a zsuzsanna.roman-os freemail-re. Ha nincs időd, akkor csak küldj légyszi képet a csajodról!
fic.
ficánka

Szia Juc!
Panna alszik? Vince igen, remélem legalább 3-ig!
Megbeszéltétek Adával a játszószert? Én láttam Lizyt ébren is, és gyönyörűséges, csak nem hagyta a zanyáját turizni. Aztán bealudt, sőt még tologattam is a kocsiját, hogy úgy is maradjon. Nagyon helyes kiscsaj, hatalmasak a szemei.
Mi újság Veletek? Mikor mentek a balcsira a 3hétre? Kép
fic.
ficánka

Panna alszik de nagyon nehezen aludt el,ma kicsit nyügös és ettöl kezdek én is az lenni.
A pasijaim most jöttek haza a korizásból és a kádban rendetlenkednek együtt.

Ma el is vittül Lizynek a játékot de Ada fog vele játszani a jelek szerintKépPont a szemeit nem mutatta nekem,mert aludt.

Balcsira 6-án megyünk.

Juc
20170114224602

Pocak: milyen az a szopis fotel? Nekünk van egy nagy kagyló fotelünk, abban imádok szoptatni, azon kívül itthon csak fekve nyomjuk. Vigyázz ám, a dokibá nekem is mindig mondta, hogy június közepe, vége, én meg mindig mondtam, hogy az eleje, és hát neki lett igaza. Ennyit jelent a tapasztalat. Persze én drukkolok, hogy augusztus vége legyen! KépKép Kérdeztem már mailben is, de most itt is, lesz segítséged? Van gátmasszázs olajad? Jöttök jövő héten errefelé?
ficánka

Sziasztok!
Norka, Moose!
Leányok édi-bédik!! Kép
Pocak!
Én olyan fotelt láttam a neten, amit Norka irt ott, 60 ezer Ft körül. A kikában mintha 100 körül lenne, vagy nem??? Én is oda vagyok egy ilyen fotelért, de nekem már vagy nem, vagy már csak egy kőc lesz, tehát felesleges vennem. Esetleg majd megveszem Juc alig-használtját!! Kép
Szegény Iginek NAGGGGGYON fáj az inye. Most már kijöhetne a jobb alsó első is!!! Amilyen könnyen kipattant ő anno anyuból, olyan nehezen jön ki a fogacskája...Kép Hol itt az igazság??? Egy ilyen pici gyerek, és iiiiiigy szenved!! Kép Remélem holnapra már kint lesz, mert nagyon úgy tűnik...

És, amikor Bogárkáéknál voltunk, mi meg láttunk Doni babát, de ő sem kakkantott ránk nagyon, hanem egész komoly decibelek mellett is csak aludt, csak aludt, csak aludt...Kép Ilyen gyermekről álmodtam mindig, csak én nem merek nagyot álmodni, ezért lesznek ilyen kis huncut gyerkőceim...Kép

Jaj, csajok, és még valami: ollllyan, de olllyan hiper-szuper tuti kávézót találtam a Savoya Parkban!!!!!!!!!El kell oda mennünk!!! Ki jön??????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Már én is nagyon várom, hogy akkora legyen a kismuki, hogy együtt tudjanak fürdeni a nagymukival. Egyébként felébredt, úgyhogy nemtom meddig tudok maradni. Csodálkozom, mert ilyenkor nem szokott. Adok neki tejcsit, ha nem alszik vissza, de hátha ...
Mi meg 13-án megyünk Zalakarosra, és 28-án jövünk vissza, és másnap tali! Kép
fic.
ficánka

Zsanci!

Szerintem az a kávézó ismerösöm ismeröséé.Kicsit nagyképü vagyokKépde menjünk!És lehet jönni hozzánk fotelt próbálni!

Jucus
20170114224602

Sziasztok,

Nem tudok felrakni képet Kép Kép Kép

Fic, örülök, hogy előkerültélKép

Jucus, amikor megkaptam az autót akkor már a 9. hónapban voltam, egyszer egyszer vezettem apával a telepen de utána ugye nem, szülés után pedig nem mertem Brúnóval hosszabb távra menni, csak itt a telepenKép mentem le a közértbe. Szóval csak állt az autó az ablak alatt és nézegettem, majd jött a tél amikor is persze nehogy már vezessek, vagyis továbbra is csak nézegettem az autót az ablak alatt. Majd ahogy jött a tavasz mondtam, hogy egy életem egy halálom elindulok, először egyedül mentem most meg már símán megyek mindenhova és el sem tudom képzelni, hogy volt időszak amikor csak néztem az autót az ablakbólKép

Valaki ismeri a Lejtő utcánál (XI.ker)lévő strandot?
zsebi2004

Szia Zsanci!
Én mennék, jó lenne Veletek kávézni Kép (nagyon szeretem a kávét, meg Titeket is), de nekem a Savoya Park bazi messze van. Szegény Igi baba, remélem tényleg kijön neki holnapra!!!!! Most nyügi, meg dörzsölgeti? Milyen ez? Csak hogy kicsit készüljek!
fic.
ficánka

Menjünk menjünk kávézóba, nagyon szeretek ilyen helyekre járni.
zsebi2004

Sziasztok!

Hú, ma Bedni is csak nagy nehezen aludt el. Remélem most már nem kel fel reggelig. Kép Na jó, de legalább 3-ig.

Annyit beszéltek itt a vírusokról, meg betegségekről, hogy most fáj a fejem és kicsit levertnek érzem magam. Kép Lehet, hogy tényleg terjed a neten is a vírus? Remélem holnapra elmúlik, mert én már szoptattam lázasan, úgyhogy ezt már kipipálhatjuk, nem akarok mégegyszer!! naa

Norka

Nagyon helyes a gyerkőc.

Moose
Dobozolós nyuszi is édes pofa. Meg ugyanolyan szokásai vannak, mint Bendi unokatesójának, ő mindig a kutya vizét pocsolja ki és az indiánüvöltést is nyomja. Kép

Ancsi

Kíváncsi vagyok mikor fogsz szülni? Lesz-e újabb teleregény? Kép

ruz
ruzicsky

zsanci,
savoyába megyekKépanyukám hazajött,gyereket le tudom passzoni,most mindenhova megyekKépmikor??????

fic,
Kép

minden baba gyönyörűűűűűűűűűűűűKép
még jövök
Vendég

Zsebi!

Olyan jó,hogy írsz nekem ilyeneket!Kedden egyébként megyek (még oktatóval)a patikába felétek.Kb. 3-kor leszünk ott.Esetleg egy összeröffenés sorbanállás alatt?
Szerdán meg már hozzuk haza(na nem én hanem István fog vezetni)Puntovicsot aki nagyon szép!És így a nevében csak 3 betü különbözik az én vezetéknevemtöl szóvel RULEZ!

Juc
20170114224602

Ja én nem szeretem kávé,de majd csak lesz valami nekemvaló.És dedeket vinnem kell az gáz?

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: