A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc: Na igen, én ilyen cipőtolvaj vagyok Kép Zöld cipőkre is utaztam anno, de az nem jött be, így most pótoltam egy fél párral Kép

Én akkor hívtam az ortopédiát, amikor hazajöttünk a kórházból, és aug 1-re van időpontom. Mit van mit tenni, tényleg szabin vannak orvosok, nővérek.

Johi: komplex vizsgálat? Le vagyok maradva? Mi ez?

KépKép
oxigen
Györköny

Jah, a 17:26-os hozzászólásom már jó rég megírtam, csak elfelejtettem postolni, most amikor végre megint idejutottam, akkor néztem milyen zseniállatka vagyok Kép
Ez a feledékenységes kismamabaj már sosem múlik el?

KépKép
oxigen
Györköny

kriszta,
nem értem miért mondta a dokitok hogy nem kell a 6 hetes csipőszürés,bálintnak is nézték a H-ban és mégis kellett mennünk.sőt,4 hósan is és most is mert akkor isy kell vinni miután elindult! arra nem gondoltál hogy elvidd magánrendelésre?csak mert ott biztosan nem kell ennyit várni és van is dokink,tudok adni elérhetőséget!amúgy nekünk meg a gyerekorvosunk heim pálosKép
de szerintem ne izgulj,csak biztosra akar menni,nem lesz ott gáz!az azért már a H-ban is feltűnt volna!

bogárka,
Képmár ezer éve meg akartam tőled kérdezni hogy hol vettétek a nappali szekrénysorotokatKépén is ilyen polcrendszert szeretnék,de már egy éve keresek és nem találokKép segítsz?????????

ja, és ma délben bálint már evett,nem sokat,de evettKép Kép Kép
Vendég

kriszta,
azt elfelejtettem írni hogy mindig mindent rendben találtak és mégis kellett vinni,szóval nem azért megyünk mert találtak valamit hanem mert állítólag protokoll
Vendég

BKriszta!
Mi 22.ker.iek vagyunk, és mi a Káldor utcába voltunk küldve, szépen magyarosan fogalmazva... hogy kérjünk beutalót. Azaz a dokibácsi (háziorvos) adott beutalót a Káldorba, és itt adtak beutalót a Karolina utcába. Mert csak ott van UH a Káldorban nincs. Idöpontot nem adtak, megmondták, hány hetesen kell menni, mentünk, sorbanálltunk, szürtek, hazajöttünk, ennyi.
neet
neet

oxi,
NEMKép Kép Képbálint már elmúlt 1 és nem lett jobb egy szikrányit sem....én már hozzászoktamKépvan mindig mentségemKép
Vendég

Bkrisz: nézték a Hban, majd 4hetesen, a Káldorban majd 10 hetesen, (Karolina) majd 4hósan.(Káldorban) Mire kiderült, h nincs semmi baja.
neet
neet

Lanyok!!!!

MINDENKINEK KOSZONOM A VALASZT!!!!!
-kicsit megnyugtattatokKépKépKép

GigiKép
erdekelne a dokitok elerhetosege,meg az is,hogy mennyibe kerulne kb ez a szures?

Eteteeeeeeeeeeeeeeees,de aztan jovok!!KépKép

K es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Oxi!

Én nem azt mondtam,hogy cipötolvaj vagy csak eltünnek a cipök amerre jársz!Ez valami paranormális jelenség!

Juc
20170114224602

Bogárka!
Nagyon édes a fiad, de a lányoddal a legjobb, pl amikor puszizás megy. Kép
Kérdés: hol vettétek azt a lépcsötorlaszkerítést vagy mi a neve? Kiszúrtam az egyik képen.

Lazító válaszokat köszi, bár a narancsról én is rosszat hallottam. Meg a citrusokról általában, de nem is ez a gond, csak ilyenkor már nem igazán kapni jó lédús narit, csak kiszáradt, savanyú vackot.. vagy rossz helyen nézem?
neet
neet

kriszta,
gigi83kukacgalambpontnet-re írjál és priviben küldöm az elérhetőséget!hogy mennyi arról lövésem sincs mert az uncsitsóm volt nála..szóval úgy volt hogy az uncsitsómnak nem tetszett ahogy a fia járt és elvitte 3 ortopéd dokihoz hogy nézzék meg.na mindenki hazazavarta hogy semmi baja a gyereknekKépde az én uncsitsóm ennél rámenősebb és megkért hogy kérdezzem meg a gyerekorvosunkat hogy nem tud é egy jó ortopédorvost.és akkor adta meg a doki elérhetősőgét.és az uncsitsóm nagyon meg volt vele elégedve,kapott is a fia vmi speckó cipőt amit úgy kell csináltatni,mert valóban nem stimmelt valami!és csak ő vette észreKépén 5000 fizetek a gyerekorvosunknak egy vizsgálatért,nem hiszem hogy több lenne!az a baj hogy uncsitsómék kint vannak franciába és nem tom megkérdezni semKép

neet,
nem keresgélsz rosz helyen,tényleg nem lehet jót kapniKép
Vendég

Sziasztok!
elromlott a gépünk, nem tudtam visszaolvasni. Apukámnál vagyok, de rohanok, mert bébik már nyügik... Mindenkinek puszi, majd jövök, ha tudok...
Bogárka!
Még eccer köszi a tegnapi napot!!! Puszi babáknak!!! Holnap csinálom a cukkinit!!! Kép
Mindenki legyen jóóóó, én nem voltam, és jól elrontottam a gépet otthon...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet!

De rossz helyen keresgélsz!KépÉn nagyon finit kaptam itt nálunk a piacon.

Jucus
20170114224602

Moose

Póló ügyben szerintem vidd csak vissza. Különben is te vagy a fő reklamálós. Kép

Egyébként meg velem tök rendesek voltak a C&A-ban, pedig már kitaláltam mindenféle jó érvet, amivel majd meggyőzöm őket, hogy nekik adniuk kell a vásárlói elégedettségre stb. De nem kellett ezeket előadnom, mert csak a blokkot hiányolták, mivel csak fél évig van rá garancia, és a blokkon van rajta, hogy mikor vettem. De mondtam, hogy nincs, de márciusban volt, úgyhogy még nem telt le a fél év, és akkor a nőci mondta, hogy ezt meg kell beszélnie (biztos valami főmuftival Kép) de megbeszélte és levásárolhattuk az árát. Kép Ha meg lett volna a blokk, akkor a pénzt is visszakérhettük volna, így azt mondta, csak levásárolni lehet.

ruz
ruzicsky

Hello!

Na, akkor, hogy mit hol vettünk?:
- Gigi: polcrendszer csináltatott, a XI. kerületben van egy Rex-plus nevű lapszabászat, ott csinálták
- Neet: lépcsőtorlasz - vagy mi - ikejás, de van a kikában is, azt hiszem egyenárban: 9900

Manó!
De jó, hogy Te is visszatértél!!! Kép Hogy vagytok???
Olvass gyakrabban (meg írj is persze Kép ) és akkor nem tart sokáig átrágni magad a "termésen" Kép

Zsanci!
Mégegyszer nagyon szívesen, nagyon jó volt, hogy itt voltatok! Kép Majd írd meg, hogy milyen lett a cukkíni!!!
És egy kérdés: mikortól raktad Igort ilyen döntött támlájú sportkocsiba? Mert a nagy batár abc designunk nem férne bele a bogaramba (plusz két gyerek), így már kinéztem egy babakocsit, amit igaz sportnak árulnak, nem egészen vízszintesre dönthető a támlája, de külföldi honlapokon mindenhol újszülöttkortól ajánlják. Én úgy gondoltam, hogy szeptembertől már szeretném használni (3 hó), és akkor mehetnénk Grétre játszózni!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és képzeljétek ma van a házassági évfordulónk Kép, és én apátlan vagyok Kép, mert ottalvós céges tréningjük van. De nem vagyok azért szomorú, mert az igazi ünneplés tegnap volt, ugyanis tenap meg a "fenállásunk" 10. évfordulója volt Kép. Hétvégén meg elvisz az Uram vacsizni...ha a gyerekek is engedik...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

bogárka,
köszi(ettől tartottamKép )és gratulálokKéphányadik?nekünk aug.2-án leszKép

cupp
Vendég

csiposzures: huha, eddig is tudtam, h szerencses vagyok a dokineninkkel! de akkor ez most tovabbi megerositest nyert, mert minket meg(?) nem kuldott szuresre. (remelem - feleslegesen - nem is fog.) mindig "megcsavargatja" Benke labait, oszt jo.
nem hiszem, h automatikusan mindenkit el kell(ene) kuldeniuk...
az igazsag az, h a vedonovel is szerencses vagyok. pedig a legelejen meg naponta akart jonni, mivel ilyen "extrem" esetekben, mint mi, eloiras. de ez csak nehany napig tartott, aztan meg jott 1-2x. aztan meg mar nem. es sosem szolt bele semmibe.Kép
mit szoltok? letezik ilyen isKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gigi!
4.
Miért tartottál ettől? Te, aki olyan kreatív vagy? Megrajzolod, elviszed, megcsinálják. Összerakva, nem Nektek kell szerelgetni! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

recca,
mikor én kérdeztem a védő nénit hogy ha a gyerekorvosunk nézi rendszeresen akkor is kell e vinni ortpédiára azt mondta igen,mert előírás(azt mondta ugyanolyan kötelező mint az oltás)mert ő azért mégsem szakember!!!!és ha bármikor valamiért kell menned ezek lesznek az első leletek amiket kérni fognak.na ja.....ahány orvos...mondjuk engem nem zavar hogy kell mennünk...kárt nem tesz a gyerekbeKép
Vendég

Bogarka, ill. mindenki, aki jartas 2 evesekkel kapcsolatos kerdesekben v nem jartas ugyan, de van otlete...
lenne egy kerdesem: milyen ajandekot lehet/erdemes/hasznos 2 eves lanykaknak adni? ok a barataink ikerlanyai. a csalad kint el svedorszagban, es augusztusban meglatogatjuk oket. jo lenne vinni valamit...

Coolio
recca

bogárka,
mi az hogy összerakva?akkor hogy hozom el?kamionnal??????vagy kijönnek és itt összeszerelik nekem?ettől kicsit félek..mert mi van ha én tök jól elképzelem de ha kész mégsem olyanKépszóval ezért utálok én csináltatni bármit is,szeretem látni a dolgokat elötteKépna jó,ez alól gyerek kivétel,azt bevállalom látatlanban isKép
Vendég

recca,
passz,én csak a pasikban vagyok jártas,nincs csaj körülöttem.de én úgy szoktam vásárolni gyerekeknek hogy mi az ami nekem tetszikKépamivel én is játszottam volna szívesenKéptudod hogy van ez,az ember nem a gyerekének hanem magának veszi a játékotKéplegalábbis nálunk így van,máshol nem tom...
Vendég

Recca!
Petra most nagyon szereti már a szerepjátékokat (pont 2 éves), pl. van kiskonyhája, amiben nagyon szeret főzögetni, van orvositáskája, és megvizsgálja a babáit és a családot, vannak babái, akiket etet, itat, pelenkáz... tehát bármi olyan, amivel utánozni tudja a nagyokat szerintem nyerő!!! Meghát Petra könyvmániás is... neki az is mindig bejön. Kép

Gigi!
Teherautóval hozzák ki, ugyanúgy, mintha egy bútorboltban vennéd. Nekünk mázlink volt, pont olyan lett, amilyennek megálmodtam Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és amit még nagyon szeret: Playmobil, de abból is az "1-2-3", ami ilyen kicsiknek való ( a nagyobbaknak valóban még túl sok az apró darabka).

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi!
Megkaptam a képeket!!! Nagyon édik Kép!
Köszönjük!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

bogárka,
megy még a többi is csak most valamiért nem repül a a galambKép
hát igen,nektek szerencsétek volt olyan lett amilyet akartál meg amilyet én is akarokKépmennyi volt a tiétek?mindennel zusammen?
Vendég

Bogarka, koszi!
az albumod meg nagyon klassz. aranyosak a gyerkok!

Gigi, vegulis igen, nyilvan igazad van. de most nem a sajat gyereknek vennem a jatekot. akkor hogyan jatsszak vele? aztan meg vigyem el hasznaltan?Kép masreszt meg a keteves kor tul messze van ahhoz, h beleeljem magam: B meg "sokara" lesz annyi, en meg mar regen voltamKép

Coolio
recca

recca,
nekem az ilyen nem gondKépmi vettünk a keresztfiamnak egy fekete pétert nem tom mire,csak úgy és előtte kipróbáltuk hogy olyan e mint régenKép
Vendég

Ja, nekunk is menni kell lassan csiposzuresre, de meg nem megy egyedul a lany, csak kezenfogva, ugyhogy nemtom mikor lesz ez. Szemeszeten viszont tegnap voltunk es azt mondtak, hogy evente el kell vinni kontrollra, mert a rovidlatas elegge orokolheto egy dolog es iskolaskor elott eleg nehez eszrevenni... jaj, en nem akarom, hogy szemuveges legyen a nyuszim. egyaltalan ne legyen az, de iskolaskor elott meg plane ne!

Ruz, nekem kellenek ezek a polok. Varrjak meg vagy ugyanilyendenemszakadost kerek...

Es ma itt jart Rec egy megnyirthaju, pillesulyu, mosolygos kis Benkevel, aki mar komoly megfigyeleseket vegez Kép es ma megfigyelhette, hogy nemsoka hogyan kell egyfolytaban randalirozni es romba donteni a lakast Kép nyul mar nagyon penge, tegnap volt tovabbkepzesen (rokonlatogatoban ket haromevessel ugralt az agyon Kép )
moosejaw

na akkor én most tipli(originalKép)aludni,
joccakát holnap tovább osztom az észtKép
Vendég

jaj bogárka,
amit még akartam kérdezni hogy lesz valakiből egy alapítvány vezetője ha nem nagyon terhes vagy ha nem szülKép???????????????????én most éppen egyiket se csinálom akkor már az vagyokKép?

nem is mondtam képzeljétek kaptam egy állasajánlatot a bevándorlási hivatal nemzetközi osztályárólKépén meg mondta hogy olyan 7 év múlva keressenek meg ismét ha addig még vannakKépvicces volt a szitu....

moose,
és ezt a gyerekorvosotok mondta hogy kell vinni rendszeresen.vagy van valami amiért gyakrabban kell vinni(mondjuk te rövidlátó vagy vagy valaki akitől örökölhette)csak mert akkor erre én is rákérdezek!nem azért mert imádom orvoshoz hordozni a kőcöt,most itt nehogy félreértsetek mert lelkesen hordom csipőszűrésre most meg még szemészetre is akarom csak ha egyszer meg lehet előzni az ilyet akkor miért utólag fájjon a fejem hogy "ha akkor vittem volna"
nálunk apa rövidlátóKép

na tényleg el
Vendég

Moose, azt hiszem komoly szellemi munkat jelentett B-nek ez a mai szeminarium. utana vegigaludta az utat hazafele, majd vacsi es furdes es ujabb vacsiKép utan az esti elalvas sem jelentett kulonosebb gondot neki. azt hiszem, meg kell emesztenie a latottakat, h minel jobban tudja majd alkalmazni...Kép

Coolio
recca

Moose: És mit mondot, ha időben észreveszik, tudják valahogy gyógyítani? Én csak reménykedem, hogy a gyermek az én hallásom, és apa látását örökölte. Ha nem, akkro süket is lesz meg félvak is Kép
Mennem kell szemészetre, tegnap vettem észre, ahogy vezettem, hogy nagyon sokat romlott a szemem Kép Vagy ez visszaállhat még? Így nem nagyon fogok merni vezetni, az tuti.

KépKép
oxigen
Györköny

Egyébként meg szépjóreggelt!

Juteszembe, a 6 hetes fejlődési ugrás jöhet hisztivel? Tegnap este óta tart. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Moose! jó, hogy mondod ezeket a sztorikat! én még egy babakocsiba benézni is félek mosolyogva, hátha hülyének néz a gyerek anyja. pedig olyan édik a bébik. de hogy benyúljak? NÓÓÓRMÁLISAK EZEK? hogy fogom kivédeni ezt? vinnem kell magammal sokkolót, vagy villanypásztort Kép

SZOPTATÁS ALATT TILOS táblázatot küldene nekem valaki a profilos címemre? hamarosan eljön az idő Kép már tejet se merek kartonszám vetetni a papinkóval. ugye nem ihatok nyakló nélkül majd tehéntejcit??

Ruzy!
SNOOPYS bugyi: tegnap visszavittem a C&A-ba, valami régebbi számlával, amin volt kettő ilyen bugyi, de különböző cikkszámmal Kép , pedig mindkettő piros volt. elég nehezen, de elfogadták, és mivel nem volt most a méretemben olyan, amit akartam, hát visszakértem a lóvét. simán visszaadták!
azért mikor elmentem megnézni a bugyikínálatot, és visszamentem a csajszihoz a pénztárba, hogy van-e a méretemben, mert kirakva perpill csak 36/38-asok vannak, a "hátam megett" összecsődült az egész C&A-s rüfkenépség, és elhűlve kérdezgették, hogy "ez nóóórmális? ezt miért hozta vissza???". úgyhogy mérges pofát kellett vágnom, hogy észrevegyék. azért nem 500 Ft-os bugyiról van szó, ugyebár. egyetlen csaj volt kedves igazából. a többi kifejezett mufurc.

Bkriszta! úgy tudom a Medimomban van gyerek UH, csípőszűréssel együtt. Igaz lóvéba kerül, de sztem hamarabb fogadnak. persze kérdés, hogy ott van-e a megszokott szonográfus, vagy szabin, mert a helyetteséről azt hallottam, hogy elég morc, és 2 perc alatt lerendezi az illetőt, a 10eFt-ot persze ugyanúgy fizetni kell. habár el tudom képzelni, hogy a gyerek UH-t nem a "mi" szonográfusunk csinálja, hanem gyerekorvos(szerűség). 1-8874333 a számuk, nem titkos, mert van honlapjuk is valahol.

DONI ALBUMA: valami nem okker vele nekem, mert csak kicsiképeket akar mutatni, és mikor visszalépek, azt mondja, hogy az album üres Kép

ancsipancsi

Moose!
Ne aggódj a sulielöttiszemöveges korszak miatt, tesómnak is kellett, aztán 1-2 év alatt meggyógyult, pedig szódásszifonos volt a lencse, és a suliban tünt fel, hogy mindig feltolta a homlokára, mert jobban látott már nélküle. Azóta a család szeme ö. Kép

Bogárka!
Köszi az infot, bár 10 rugóért kicsit sok nekünk, majd meglátjuk, lehet, hogy csinálunk valami homméd cuccot...mert persze a biztonság nagyon fontos. Sajnos továbbra sincs fejlödés férjemnek állásügyben.
neet
neet

neet

Neet: ez édes.. nekünk is van hasonló, majd felvarázsolom....

Bogárka gratula az évfordulóhoz... hát én jó sok idő múlva fogok itt tartani. :-)) mármint fennállás 10.évfordulójánál.

Recca: tényleg jó a dokid, de én azért nem bárnom, hogy megnézik azzal a fránya ultrahanggal, tutter nyugodtabb leszek... de az tetszik, hogy nem szólnak bele semmibe. A miénk is jónak tűnik, de a tegnapi beparáztatása az nem annyira....

Oxi: megpróbálok majd a kicsi lábáról képet készíteni, nem olyan egyszerű, mert nem marad nyugton egy percet sem, jár kezecskéje lábacskája és amúgy pedig ma pl. hálózsákban van.

Ancsi: még jó, hogy visszavitted a bugyit... undorító, hogy boltok mit meg nem engednek. Mi a tescora haragszunk.. mert ki volt téve valami valamennyiért erre a blokkolásnaál kb. dupla annyi volt. Na mondja a spiné, hogy menjünk el a vevőszolgálatra.... elmentünke egy nyanya dolgozott, húszerzer emberre... hát nem álltuk végig hiszen összesen 2 óránk volt etetésig és még temérdek programunk volt. De ezek erre játszanka, hogy kispénzért úgysem reklamálsz... na majd jól megírom a fogyisoknak.... azért ami sok az sok. És hát ugye hány ember észre sem veszik hogy átverték még ha csak egy forinttal is, de számoljunk utána hogy ez mennyi egy nap alatt a hülye multiknak....
A másik amit imádok, amikor a boltban automatikusan nem adják vissza az egy vagy két forintot.. hát álljon már meg a menet nekem nem szokták odaadni az árut ha hiányzik egy két forint... szóval az agyam elszáll néha. Na nem az összeg miatt, hanem az elvek....

Na nem panaszkodom, mert a lányom egy anygal, szépen alszik, nagyokat sétálunk. Igaz pocakfájós, de ezen is túl leszük egyszer majdan...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
a tecsóban (mi csak így híjuk) múltkor a kukoricával jártam úgy, hogy a "mérésnél" dupla darabáron számlázták. mivel mindig a párom áll ott sorban, tök véletlen vettem észre. mondom a nőnek: "nem 120, hanem 69 Ft/db". erre ő: "-óóóó bocsánat, az biztos egy másik kukorica, pill." és megint leszámlázza 120 Ft-tal. mondom még mindig nem tetszik az ár Kép , úgyhogy addig nyomogatta a gépét - sűrű elnézések közepette - , hogy meglett a rendes ár is. nem azért a 10 cső kukoricáért, de 120 Ft-ot nem adok érte, hogy a fene enné meg Kép
amúgy jó ideje úgy pakolok a tescoban, hogy közben nézem a pénztárt, és ha valamiért nincs időm erre, akkor mikor eltoljuk onnan a kosarat, akkor nézem át a számlát, hogy mi van benne. semmit sincs kedvem más áron venni, mint ahogy ki van írva. én igazából a tecsóra inkább amiatt haraxom, hogy beválik nekem egy termék (pl. ízesített ásványvíz), és hónapokig vagy nincs, vagy ki van írva, hogy van (pl. akció), de akkor sincs kirakva. senkit se lehet megkérni, hogy hozzanak ki.

ancsipancsi

Gigi, Oxi, az I. kerulet Logodi utcaban voltunk szemeszeten. Nemtom, nektek is ide kell-e majd menni. A gyerkocorvosunk adta a beutalot, de a szemeszorvos mondta, hogy evente menjunk vissza, es hogy nem is kell mostmar beutalo, csak menjunk. Idopontot kell kerni telefonon (06 1 3758764) es hat itt is 2-3 het mulva kap az ember. De nagyon rendes, turelmes volt a dokino, szegeny nyul mar epp elaludt odafele, ugyhogy nem volt partner igazan a vizsgalaton, elegge hisztizett es mindig ellokte a dokino kezet, pedig az hozza sem ert, csak eletartott valami apro muszert. Az asszisztens mindenfele jatekokkal probalta elterelni a figyelmet, illetve ravenni hogy valamerre nezzen, de egyszerre tobbet vinnyogtatott, viszont egyiket sem adta oda, szoval szegeny csajom ettol teljesen kiakadt... ja, mindketten szemuvegesek vagyunk, apa es en is, de apa szerint hulyeseg ez az orokles duma, mert sokszor sajat maganak rontja el az ember a szemet a sok olvasassal meg monitorbamulassal stb.

es nekem azt mondta szules elott nehany hettel a bartfaiban a szemesz foorvosno, hogy a szoptatas alatt romlik a szem, es nekem is romlott, de sztem nem ezert, hanem a sok ejszakai muszak miatt, plane, hogy alig hasznal az ember valami fenyt, merthogy a gyerek szokja meg hogy sotet van es aludni kell... (egyebkent a fogdokim is mondta, hogy a kismamaknak nem az allapotuk miatt romlik a foguk, hanem az eletmodvaltozas miatt, kevesbe figyel oda az ember, kevesebb ideje van, kevesebbet foglalkozik vele). Asszem tenyleg csak az amnezia az, ami a pocakra foghato, es nekem sem mult el meg mindig, mostmar biztos igy is maradok: egy vaksi, rosszfogu, amnezias szarvas Kép
moosejaw

Moose: Akkor erre is alapítsunk klubot Kép Vaksi, rosszfogú, amnéziás kismamák klubja Kép
Nekünk biztos nem az I. kerületbe kell majd menni, mert mi vidékiek vagyunk, jövő héten úgy is megyünk a gyerekorvoshoz, majd rákérdezek Kép A hallásvizsgálatra úgy is rá akarok kérdezni, hogy tudjam, milyen lesz a gyerek hallása. Szegény, mindenki őt fogja kínozni, de legalább tudjam, mire számíthatok.
A szem utána nem áll vissza valami normális szintre? Merthogy a folyadékvesztés miatt is romlik, de az sztm visszajöhet, meg ha elmúlik az éjszakázás, akkor is javulhat, de én most tök tanácstalan vagyok, csináltassak-e új lencsét-szamüveget, vagy az sem lesz jó Kép
Kérdezzem a szakorvosokat? Vagy van valakinek tapasztalata?

KépKép
oxigen
Györköny

Ja Neet, en a plus-ban vettem 3990ert ilyen biztonsagi ajtoracsot, meg kethete is lattam valamelyikben, lehet, hogy kapsz. Ha meg nem, akkor az is lehet, hogy megvalok tole, mert nalunk nincs lepcso, csak az egyik ajtora akartam tenni, de meg ki sem bontottam es mostmeg hintat akarok oda, ugyhogy valszeg mar ki se fogom...
moosejaw

Oxi, en meg nem csinaltattam uj lencset, tokjo nekem ez is, ami van, csak mikor a szemeszeten el kell olvasni a hulye tablat, akkor derul ki, hogy huha, sokkaldesokkal erosebb kene Kép de a szemdoki is azt mondta, hogy maradhat ez, fura... ja, es az is fura, hog ya vedono szerint feleves korban kell szemeszetre vinni, gyerekdoki szerint meg egyevesen, szoval mar megint ez a csodalatos osszhang az egeszsegugyben...
moosejaw

Johanna!
Ez halálosan dühítö! Mi már milliomszor megszívtuk, mert ha sokat veszel, ha nagyon figyelsz is, át lehet banni bárkit. Apa pakol, anya a gyereket felügyeli, pénztáros csaj pörög...tömeg nö... szóval ez van. Most már ott tartunk, h hazajöve utólag bogarásszuk ki, na ma mennyit kerestek rajtunk a dögök? És röhögünk egyet és ez van.
neet
neet

Moose!
Kezdhetem a licitet? Kép
neet
neet

moose,
köszi az infót,nekünk sem oda kell majd menni(én még soha nem vittem oda a gyereket vagy mentem oda ahová kéne,azaz ahová tartozunkKép)én a heim pálba szoktam hurcibászni mert ugye ott van a dokinőnk és akkor ő kér időpontot meg átjön velünk(így nem kell soha várniKép),szóval nekünk ez kényelmesKépés a dokinőtök mondta hogy vidd el nyulat szemészetre?mert a miénk ezt még nem mondtaKéprákérdezzek hogy nem é kell?
Vendég

blaye,
mail ment
Vendég

Neet, ha kered, viheted. De epp az jutott eszembe, hogy lepcso eseten nem ket ilyen kell? Egy a tetejere, egy meg az aljara? Mert ha elindul felfele, es harom lepcsofok utan visszaesik az se szerencses... (marpedig ha mar negykezlab megy, akkor mindenhova megy am)

Off: tud valaki egy jo, megbizhato vizvezetekszerelot?
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: