Nyuszi!
Természetesen én sem a Shöpf-Méreiben fogok szülni, de ha jól tudom, akkor Budapest területéröl mindenhonnan oda küldik a vérmintát, ott végzik az AFP értékelést.
Nekem is a dokimnál kellett volna megkapnom. (Többször rákérdeztem, ö is oda várta.)
Elmentem a védönöhöz is, mert hátha, de ö sem kapott semmit.
Az az igazság, hogy a fimanál is alaposan elkeveredett, akkor a munkahelyemen hivott fel az oda illetékes védönö (hogy talált meg?), hogy nem én vagyok-e, akinek megkapta az eredményét.
Egyébként a Down szürésre hivatott UH már nálad is megvolt, mert azt a 12. héten végzik (persze késöbb is megnézik az UH során, de a 12. héten kötelezö tarkóredömérést végezni, ez az, ami felhivhatja a doki figyelmét).
Én egyébként azt sem értem, hogy miért kötelezö ez. Egy csomó pénzt megspórolhatna az állam, ha csak azoknak végeznék el az AFP-t, akik szeretnék. Ezt csak azért irom, mert én végül 20 hetes 3 naposan tudtam meg az eredményét. A gyerekem már 1 hónapja mozog bennem, hivö vagyok, nem vetetném el. Akkor meg minek? (Föleg, ha esetleg rossz eredmény lenne (nem az!

), akkor most mennék el még UH-ra, amniocentézisre, és ha azok is rosszak, akkor huszonvalahány hetesen szüljem meg a babát? Amikor augy már lassan életképes is lenne?)
Beszti