Egy gyors bekukk. Megjöttünk a nyaralásból, amit max. üdülésnek lehet hívni az időjárás miatt. Tegnaptól ismét árbájt. Főnököm közölte, hogy legközelebb max. 1-1 hétre mehetek el 2-re nem (egyszerre). Az első hetet még bírta de a 2.-nál jöttek a gondok. Jó is, meg nem is. Már bejelentettem, hogy szept. első hetében oviba szoktatok, így tuti, hogy nem jövök. De van még idén csomó szabim, köszönhetően a +1 hónapnak, amit a 10 éves munkaviszony után kaptam ajiba. Jó kis aji csak éppen nem hagyják kivenni.
Köszönjük a szülinapi köszöntéseket! Jól sikerült a party, képeket később tudok felrakni. Pancsi örült a Malackás tortának és a gumi játékállatok megint sikert arattak. Azokkal imád játszani. Kapott gyönygyfűzőszettet és nagyon szép nyakláncokat fűz. Ilyenkor nem is ismerek rá az állandóan mozgásban lévő lányomra. Ül a szőnyegen és figyelmesen fűz.
Zamárdiban hol esett, hol fújt, hol sütött a nap, így csak a medencéig jutottunk el. Hideg volt a Balcsi, nem jött be a csajomnak. Mondjuk nekem sem igazán. A hőfoka miatt. Remélem a mostani nyaralóknak nagyobb szerencséjük lesz!
Anna ma reggel kapta meg a 3 éves oltást. Nálunk is combba oltják, de hallva az infókat férjem sikeresen megfűzte a dokinéninket, hogy karba adja be. Könnyebb borogatni. Majd beszámolok, hogy zajlott.
Ja, a Balcsin Anna egyik nap belázasodott 39 fok volt a hője így 1X adtam neki Nurofent. Egész nap szinte csak szuszókált, bágyadt volt. Másnap már csak hőemelkedése volt és délutánra semmi. Nem tudom, hogy mi lehetett de a lényeg, hogy amilyen gyorsan jött úgy el is múlt.
Jubiláló gyerekeknek és mamáknak is boldog szülinapot kívánunk!
Próbálok visszaolvasni!
Pá,
Bea

Ráadásul eddig minden oltásával baj volt. Kíváncsi vagyok rá tudom-e beszélni a karba oltásra.