A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Helló mindenki!

Hát egy kicsit nehézkesen jutottam megint ide!Érdekes, hogy néha amikor kinyitom a babanet-et nem tudok írni a társalgóba!NEm mindig jelenik mg alul az ablak! Miért van ez?

Janna: Telefonon jelentkeztünk be 350-47-60/1576 mellék-en és mondtam, hogy meddőségi vizsgálatot szeretnénk. Nagyon rendes volt a hölgy mondta, hogy akkor kössük össze egy immunológiai viszgálattal is.Ez két cső vért jelent.
Csütörtökön elmentünk reggel 7:30-ra kb.: 20 perc volt az egyész. Mindkettőnktől vettek vért és a páromnak anyagot kellett adni.
Másnap reggel megvolt az eredmény!

Szóval elmentünk pénteken reggel az eredményért! Egy A4-es lapot kaptunk amin van két táblázat az egyik az immunológia a másik a spermatogramm. Orvos nem látta mert nem oda tartozunk de az nővérke (ugyan az aki előző nap levette) elmondta, hogy mi mit jelent. A lényeg, hogy az eredmény jó nem ez a probléma ettől lehet baba. Mondott valamit, hogy a párom vére ellen anyagot termel a saját spermája ellen????? ezt nem igazán értem! De azt mondta, hogy ez teljesen rendben van mert csak 2% az eltérés. Amúgy minden 5-ban van! próbáltam erről keresni valamit az interneten mert a dokihoz majd csak két hét múlva megyek, de nem találtam semmit.
Mit tudtok erről?

Na mindegy azt legalább tudjuk, hogy nem az összeférhettelenség a bajunk!
csörike76

Szilva!
Ne aggódj, én eddig úgy tudtam, hogy az egyik petevezetékemet sikerült átjárhatóvá tenni és bizakodtam az insemekben ill. a spontán teherbeesésben, mivel nem sikerültek:a Kaáliban világosítottak fel, hogy lehet, hogy a kontrasztanyag átfolyt, de a sejtek nem tudnak közlekedni rajta!Ezzel tudom nem nyugtattalak meg, de gondolj arra, hogy ez egy olyan dolog amit nem tudhatunk előre, mert mindig jönnek váratlan események és sokszor a lehetetlennek tűnő dolgok a legbiztosabbak!!!Szerinted nem?

Csőrike!
Sajnos ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, így nem tudok segíteni!Sajnálom!!

Ma meginnt voltam UH!Kicsiknek ítélték meg a tüszőket és kaptam még 10 amp. Menopurt!Ma ebből megkaptam 3 amp.-t, holnap meginnt 3 amp.Aztán csütörtökön vissza kell mennem UH-ra és akkor már remélem eldől minden, hogy mikor lesz a leszívás!!
mihone

Szilva Kép
2mm nőnek kb. naponta a petikék, úgyhogy ne aggódj jó lesz mind a kettő. És állítólag elvárndorolhat éa lejöhet a nem elzárodott petevezetéken a petesejt.
A 9 mm nyálkahártya meg teljesen ok. Igyál sok vizet és nyomasd a fehérjét és minden rendben lesz.

wish

Lányok!
Mi van akkor, ha 'gyenge" valaki tüszője?
Bogi
dbogica

juj Kép- mar delutan megirtam a mailt,,de most nezem, hogy nem ment el a level..
biztos, hogy jo a cimed?

Szilva Kép drukkolok, hogy nojenek...

saci
tsaci

Mihone
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a másik p.vezetőm egyáltalán átjárható-e még, mivel az a HSG-n nyíl meg. Azért aggódom ennyire, de tudom, hogy a parázás úgysem segít, sőt.

Wish
Jól gondolom, hogy a beültetésnél az elzáródott p.vezeték viszont már nem gond?
Iszom vizet, és eszem joghurtot mint állat!

Saci
Ti most végülis hogy álltok, sikerült kórházat találni? Mikor kezditek?

Ági
Ezek szerint neked abból az egyetlen tüszőből jött össze a picurkád? Akkor én is növesztgetem még, hátha!
Már értem, hogy Noémi miért nem jelentkezik.

Noémi Kép
Csak így a távollétedben, küldök neked soksoksok
drukkot! Szerintem már túl vagy az inszemen, úgyhogy azért, hogy szépen megkapaszkodjon a babóca!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Saci!

nem értem, hogy miért nem jött át a mail.átküldenéd akkor a jandator@freemail.hu-ra. megpróbálom azon működik e?

köszönöm még egyszer Kép
juj

Szilva Kép
Bizony nekem csak az az egy volt. Nekem az a megérzésem ti is elkapjátok, ahogy így számolgatok. Kép
Engem mondjuk közvetlen az inszem előtt is megnézett a doki és láttuk hogyan reped meg épp akkor. Kép
Azt tudod ha repedés után kapjátok el, akkor 90 %, hogy fiú lesz, ha előtte akkor lány. Ez egy kis tudomány. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish, kár, hogy nem jött össze. Remélem, legközelebb szerencsésebbek lesztek. Mikor kezditek az új lombikot?
kisegér

Wish!
Jól értelmezem, te már lombikon voltál?
Ez volt az első?Miért csak szeptemberben mehetsz a következőre?

Azt tudtátok, hogy ha viszel a munkáltatónak a Kaáliból igazolást, hogy részt veszel a kezelésben akkor fix táppénzt kapsz!Azt hiszem jól írtam és jól értelmeztem!Hallottatok már erről?Persze ez akkor érdekes, ha keveset keres valaki, így természetesen a táppénze is kevesebb!

Ha valakinek van ehhez hasonló infója kérem írja meg!
Pl. én már a végefelé tudtam meg,hogy útiköltséget is lehet kérni, pláne kísérővel!Ez főleg akkor érdekes, ha 110 km-ről jársz be Szegedre mint én!
mihone

DbogicaKép

Hogy értve, hogy gyenge a tüszője?

A tüsző nagyságát nézve 18 mm felettiek általában tartalmaznak petesejtet. Az meg csak egyféle lehet...

A nyálkahártya pedig - ha jól emlékszem 7 mmtől "tapadóképes" tehát attól megfelel a beágyazódáshoz.

Katie
katie

Sziasztok!

Múlt hét szerdán leesett a hőm 36,9-re amikor elmentünk Horvátországba nyaralni és kb: délután 4 óra körül meg is jött: tehát ma vagyok a 8.cn-n! :-(
Nem hiába voltak negatívok azok a tesztek.Gratula a babásoknak!
Köszi mindenkinek a drukkolást! -(de most hiába).

Kép
lara26

Ági Kép
Ez nagy szerencse volt nálatok, hogy éppen láttátok a tüszőrepit. Ugye jól emlékszem, hogy kisfiút vársz?
Nálam már mindkét alkalommal megrepedtek a tüszők. Kicsit az is volt az érzésem, hogy már lekéstünk az akcióval. Az első inszem a 16. a második a 14. napon volt. A holnapi a 11. napra fog esni. Szeretném ha igazad lenne...

Lara Kép
Nagyon sajnálom!

Kép
Kép
szilva069

Juj Kép ment a level a masik cimedre is.

Lara Kép en ezt nem is hiszem el ! Kép
hogy lehet ,hogy ilyen sokaig nem jott meg,,aztan megis ! a termeszet szorakozik velunk...

Mihone Kép erdemes ezeket a kedvezmenyeket kihasznalni,,,jo, hogy most mar tudod..

Szilva,,Kép ugy nez ki, hogy a Szabolcs utca mellett dontunk,mert mar anyagilag nem birjuk a 40 E es inszemeket + vizsgalat.
Mivel + a PCT-m, igy mar van ertelme inszemezni. BAr, amikor csinaltak a PCT -t ,akkor elotte nem Uh. tak meg,es attol tartok, hogy esetleg nem is felidoben voltam...megint egy hajszal kapaszkodonak Kép

Wish Kép azota hogy vagy?
tsaci

Szilva Kép akkor holnap lesz neked az inszem????
nagyon fogok rad gondolni ! hanyra vagy behivva? hogy kuldjuk a +++ energiat...
tsaci

Saci Kép
Örülök, hogy nálatok is történt - remélhetőleg előrelépés - a dologban!
Végülis mikor fogjátok kezdeni az inszemet? Mivel fognak stimulálni? Drukkolok, hogy mielőbb bele tudjatok vágni!
Igen, holnap lesz az inszem. Reggel megyünk a férjemmel, aztán nekem attól függően, hogy mennyien leszünk majd 11, vagy 12 órára kell visszamennem... Na azidő tájt gondolj majd rám!
Holnap szabin leszek, úgyhogy csak hétfőn tudok beszámolni. Bár inszem után csak az idegtépő várakozás van.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Igwen kisfiunk lesz. Kép
Szurkolok.... Kép

Lara Kép
Fel a fejjel. Új hónap, új remények.....

Wish Kép
Csak egy pár sort írjál. Hogy vagy?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Kedves Juj, most olvasom, hogy mit írtál, és nagyon érdekelne, hogy a Kaáliról miket hallottál... Én, miután már 3 hónapot adtam 1 nőgyogyinak és másik 3-at egy magándokinak, aki "gyerekcsinálásra" szakosodott, most úgy döntöttem, pont a Kaáliba megyek... De kicsit megijeszt, amire itt utaltál, főleg mert már volt 2 nem túl jó tapasztalatom. Szóval megosztanád a rossz híreket? KÖSZI!!!
jitter

Szia Jitter!

Semmi extrával nem szolgálhatok, ne haragudj. egyszerűen csak én is olvastam valahol.Valami elszólást. Nem igazán tudom, hogy az árak miatt olvastam, vagy egyszerűen csak pont egy "orvoslehúzásba" akadtam.Szóval nem akartalak elijeszteni, menj el, beszélj szakorvossal és Te meglátod mi a jó Neked. Tudod, ahány féle nő, annyi féle nőgyógyász...Mindenkinek más jön be.
Ha már beszélünk, elárulnád nekem kinél vagy, aki "gyerekcsinálsára" szakosodott?Mindkét doki neve és elérhetősége nagy segítség lenne nekem. köszi Kép
juj

juj - megkaptad a levelet? ma reggel irtam megint,,de most mar a masik cimre !!
ha meg mindig nem, akkor te irj a sacixx@hotmail.com ra es valaszolok.
legalbb ma elmentettem a leveled,,mert a tegnap elotti csak elszallt Kép
tsaci

koszi Szilva Kép miert kene stimulalni? nekem 2 inszemem volt,,es egyszer ugyan kaptam Clostyt elotte,,de az mar stimulacio?
a masik elott semmit, mert ott ultek rendesen a tuszoim, oriasi meretben,,es szamban...
stimu nemcsak annak kell akinek nincs peteerese? vagy hogy van ez?
pusz sac
tsaci

Tsaci, Te kihez jársz magánba? Mondjuk ha a monogramját ideírod, én akkor már belövöm, hogy ismerem-e...
jitter

Jitter: Kép k.s.

juj Kép kozben lattam, hogy irtal,,oxxi
tsaci

jitter - de ez csak mult idoben,,mert kifogytam a penzembol. inkabb nyaralok helyette Kép lehet hogy hulye vagyok,,de nekem nagyon buzlik erre aldozni,,foleg, hogy mar amugy is eleget szenvedunk. es persze, hogy "a gyerek mindent meger", de a nyaralas is Kép
tsaci

Juj, megírtam a második emilcímedre a doki nevét és elérhetőségét. Meg a saját tapasztalataimat is...
jitter

Tsaci, ez nem az én dokim. Különben nagyon egyetértek Veled, a dolog kicsit nekem is bűzlik... Iszonyatos pénzek vannak a reménykedő gyerekrevágyókban!!! Épp ezért hagyom én ott folyamatosan a dokikat, és addig nem fogok nyugodni, amíg valaki legelőször is alaposan ki nem vizsgál! Jó nyaralást -- már benne vagy, vagy még most fogtok indulni? :-)
jitter

Saci
Azért szoktak stimulálni, (Closty. vagy más injekciós formában) mert akkor tutira lesz peteérésed,és általában nem csak 1, hanem akár 2-4 tüsző is. Gondolom a meddőségi központokban azért stimulálnak mindenképpen, mert nagyon túl vannak terhelve, ezért a biztosra mennek. Különben van olyan hónap a nőknél, mikor éppen pihen a szervezet.
Ha neked tutira van p.érésed, és a doki sem túlterhelt, akkor persze minek a stimu. Ezek szerint most sem volt róla szó. (Már a Closty is stimu.)
De még mindig nem válaszoltál azon kérdésemre, hogy mikorra tervezitek az inszemet. Vagy titok?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva - ertelek. nem titok,,de fogalmam sincs,,mert a doki majd aug, ban alig er ra (nyaralgat) es egy csomo vizsgalat kell elotte, mert a 1.5 eves hormonokat nem fogadja el + az atjarhatosagit sem fogadja el (mert azota volt fertozesem, es azt mondja, hogy az ujra eltomitheti) szoval mire az inszemre jutok: lesz szeptember is. de lagalabb ingyen lesz, bar a doki mondta hogy meg szoktak halalni . es mosolygott. Milyen undorito ! tudom, hogy ez egy osszetett problema,,,de ahhoz kepest, hogy iszonyu penz levesnek a fizunkbol TB re,,en mar nem akarok fizetni.
Szilva - d e mindenkepp irok a lombiikrol,,de meg az messze lesz- sajnos. puszi sac
tsaci

Jitter

Köszönöm a mailt.olvastam. Hát mit mondjak?ha már nem bízol meg benne,akkor hagyd a fenébe. én is furcsállom, hogy azokat nem csinálta meg neked.
juj

Saci
Na már én is értem. Akkor sok sikert a vizsgálatokhoz, remélem minden rendben fog találtatni nálatok! A másfél éves erdmények tényleg réginek számítanak. Azóta változhattak a dolgok.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Sok sikert a holnapi inszemhez! En most egy ideig nem leszek mert holnaptol megyunk pihizni. Addig mindenkinek sok sikert és remélem szuper hírekre jovok vissza.
mili

Mili Kép

Jó pihenést nektek! Kapcsolódjatok ki, érezzétek jól magatokat!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok, meginnt itt vagyok!
Teljesen kikészültem, a dokinőm szerint csak 3-4 tüszőm van, és ez úgy tűnik kevés!Ma este kapom meg a tüszőrepi Choragont! Szombat reggel lesz a beavatkozás (petesejt leszívás)!Ha addig nem ovulálnak el!Akkor pedig insem lesz!Azt mondta, hogy feküdjek és vigyázzak rájuk, de én úgy sem tudom ezt befolyásolni!El vagyok keseredve, lehet, hogy hiába csináltam ezt az egészet!Ha valaki tud hasonló esetről vagy éppen saját magáról kérem írja le, esetleg hasonlót mondanak másoknak is.Állitólag nehezen tud UH-ni, mert zsíros a kismedencém, nem vagyok egy csontrakéta, de azért kövér sem vagyok ezt eddig nekem egy orvos sem mondta, mindig jól tudtak UH-ni!Most akkor meg mivan???????Tényleg katasztrófális a helyzetem???????????????????????
mihone

Sziasztok, meginnt itt vagyok!
Teljesen kikészültem, a dokinőm szerint csak 3-4 tüszőm van, és ez úgy tűnik kevés!Ma este kapom meg a tüszőrepi Choragont! Szombat reggel lesz a beavatkozás (petesejt leszívás)!Ha addig nem ovulálnak el!Akkor pedig insem lesz!Azt mondta, hogy feküdjek és vigyázzak rájuk, de én úgy sem tudom ezt befolyásolni!El vagyok keseredve, lehet, hogy hiába csináltam ezt az egészet!Ha valaki tud hasonló esetről vagy éppen saját magáról kérem írja le, esetleg hasonlót mondanak másoknak is.Állitólag nehezen tud UH-ni, mert zsíros a kismedencém, nem vagyok egy csontrakéta, de azért kövér sem vagyok ezt eddig nekem egy orvos sem mondta, mindig jól tudtak UH-ni!Most akkor meg mivan???????Tényleg katasztrófális a helyzetem???????????????????????
mihone

Juj, ezért nem is javaslom ezt a dokit... Igazából felhívtam az orvosi kamarát, és lecsekkoltam, hogy egyáltalán praktizálhat-e. A válasz igen volt, de már mindegy volt, nem tudtam megbízni benne.
jitter

Mihone, én ilyent még soha nem is hallottam... Mondd csak, most akkor miért kell neked lombik, ha elvileg az inszem is bejöhet?????
jitter

Mihone!
nem hiszem h. gond lesz a tüszőkkel, bár ez benne van a pakliban h. miért azt nem tudom, de már én is hallottam ilyet.
mindenesetre ne erre gondolj, hanem arra h. nem lesz semmi gond.
Viszont olyat még nem hallottam h. nem tud UH-t csinálni mert nem vagy egy csontkollekció, én találkoztam nagyon, de nagyon nagydarab nőkkel, de egyik se panaszkodott az UH miatt.
szerintem a dokinővel van a baj, hüvelyi UH-t csinál nem? akkor mit nem lát??????
jesszus, bár nem csodálkozok hasonlókat hallottam róla. a Doktor sokkal, de sokkal jobb.
szorítok h. minden rendben menjen.
Vendég

Mihone!

Ne idegeskedj, mert azzal tényleg nem lesz jó. A zsíros kismedencéről meg az Uh összefüggéséről nem hallottam még soha.Érdekesen hangzik.
Csak a saját példámat tudom leírni Neked, ennél jobban nem tudlak bíztatni. Nálam is ugyanaz volt a helyzet. Először úgy nézett ki, mindössze 1 b. tüszőm lesz, nincs is értelme a lombiknak, csak inszemmel próbálkozunk mi is. Aztán még három tüszi belehúzott, mondta a doki, talán mégis érdemes lenne megpróbálni. Hármat sikerült végül leszívni, a negyedik eldurranhatott, mert a punkció után gyorsan csinált egy inszemet is. A három leszívott tüszőből mindössze egyben volt csak petesejt. Gondoltam, hát akkor ennek ennyi. Másnap telefonáltam, mondta a doki, megtermékenyült, elkezdett osztódni. Olyannyira, hogy két nap múlva visszakaptam, rá két hétre pedig teszteltem egy pozitívat. Gőzöm sincs, hogy inszemes vagy lombikos baba csücsül-e a pocimban, esetleg mindkettő?
Szóval kérlek, ne add fel. Ha velem megtörtént, miért ne történhetne meg veled is?
Bogi
bogi1975

Lányok, most igazán mondjátok meg nekem, hogy lehet az, hogy úgy lombikoznak, hogy nem is feltétlenül muszáj, mert inszemmel is esélyes a teherbe esés? Én azt hittem, a lombik akkor kerül képbe, ha nincs más lehetőség, vagy ha már a sokadik inszem se jött be.
Kép
jitter

Jitter!

Nálam azért volt lombik, mert a hat inszem nem jött be. Mondjuk azokat nem is meddőségi kp.-ban csinálták. Lényeges volt a különbség a mezei kórház és a Kaáli között.
Bogi
bogi1975

Mihone
Lehet, hogy nem olyan sok a 4 petesejt, de a végére elég ha 1 elkezd osztódni, és az az egy beágyazódik.
Ne gondolj mindjárt a legrosszabra.
Szurkolok érted, hogy szombaton sikerüljön minél több petikét leszívni!
Mellesleg én is csodálkozom ezen az UH-os dolgon.
A kolleganőm szintén Kaáli-s, bár Õ a budapestibe jár, ő is váltott dokit. Ha nem szimpi neked a jelenlegi, menj át a másikhoz. Ebből itt nem csináltak problémát.
Sok sikert még1x szombatra!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Komolyan Ti tartsátok bennem a lelket,így ismeretlenül is köszönöm nektek!Egyébként a doki az orvosom, csak ő szabin van!Mivel a kezelés már el lett kezdve, nem volt vissza út!
6 insemem már volt, de nem sikerült, ezért mehetek lombikra!Insemet meg azért próbálták, mert igazából ők sem tudják az okát, hogy mért nem leszek terhes.Valószínű a petevezetékek miatt (el vannak záródva)ill. lehet, hogy az egyiken akontrasztanyag átfolyt, de a sejtek közlekedni nem tudnak rajta!Remélem erre a lapra a Kaálisok nem néznek be, de azt mondta a dokinő nekem, hogy csinálhatunk akár tíz insemet is, nem csak a lombik van!(magamban meg gondoltam,hogy a 100000 Ft. darabonkénti kezelést,majd ő akkor kifizeti, mindent megtesz az ember, de ami nem megy az nem megy!)
Mégegyszer köszi nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mihone

Köszi!!!! Megijedtem hirtelen, mert én holnap megyek először, az első konzira a Kaáliba, mert most már komolyan szeretnék foglalkozni ezzel az egész dologgal.

Mihone, én hallottam olyasmit -- a volt dokimm mondta --, hogy nemcsak a petevezeték a lényeg, hanem a benne mozgó csillócskák is, amik "hajtják" a petesejtet kifelé a petevezetékből. Ha ezek elhalnak valami miatt, akkor a petesejt magától nem tud mozogni, nincs neki semmi lába, farkincája, mint a spermiumoknak, és nem tud kijutni a petefészekből.
jitter

Mihone
Akkor "csak" ezt az egy beavatkozást kell nála megcsinálnod. Remélem sikerül, és akkor el is felejted az egészet! Különben mindenben igazad van, de én úgy vettem észre, hogy az orvosok is szinte sötétben tapogadóznak ebben a baba-témában. Sok mindent nem tudnak még, és azt sem tudják befolyásolni, hogy mikor legyen tutira peteérése az embernek.
Nekünk, akik a babára várunk szó szerint csak a reményteljes várakozás marad!
Bízzál te is ebben!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mihone, Szilva, Ti hová jártok?
jitter

Jitter Kép
Én Budapesten a János Kórházban a Budai Meddőségi Centrumba.
És te? Spontán próbálkoztok, vagy már segítséggel?

Kép
Kép
szilva069

Szilva, mi már 1 éve próbálkozunk :-( Mivel eredmény nem volt, elmentem egy nőgyógyászhoz, aki 3 hónapig szedetett velem Duphastont (de ki nem vizsgált, csak uh-n megnézte, hogy érik bennem tüsző). Aztán elmentem egy szakosodott dokihoz, aki szintén uh-n megnézte a tüszőimet, és elkezdett nekem megint hormontartalmú cuccot adagolni, majd volt 1 inszemem is. Ez volt megint 3 hónap, és én otthagytam őt is, mert még mindig nem derült ki, miért nem sikerül ez a baba. Bár már 36 vagyok, azért mégis többre lenne szükség annál, hogy hátha mégis összejön, nem? :-(
Szóval most meg elmegyek a Kaáliba, holnap, bár ma elég goromba nővel sikerült telefonon beszélnem, aki közölte, hogy nem tud semmit mondani, mert minden gép le van zárva (4-ig elvileg minden működik...)
Lehet, hogy én vagyok túl macerás???????
jitter

Jitter Kép nem vagy "maceras", hanem elegge azt latom, hogy Magyarorszagon a nok teljesen alarendelik magukat az orvosok hangulatanak, szeszelyeinek - es noha mi fizetjuk oket (ha mashogy nem TB vel) - olyan, mintha ok tennenek szivesseget nekunk. TE valoszinuleg nem a fent emlitett nyuszi-fajta, bologatos lany vagy - hala istennek.
Remelem megorzod jo tulajdonsagodat..!!! Kép
marcsak azert is, mert ha egyre tobb no fog mindenre rakerdezni a dokiknal, ugy ok is megvaltoznak. nekunk kell oket nevelnunk. mi vagyunk tobbsegben Kép
Egy aprosag: az intimtorna tanfolyamon mondta az oktato no, hogy pl. a gatizom erositeset siman ajanlhatnak az orvosok,,de nem teeszik, mert akkor nem lenne a sok fertozes (a 2 osszefugg), ill. mehsullyedes, inkontinencia, aranyer es akkor ok mibol elnenek,ill mibol elne az erre epulo iparag? Kép
Kép bocs az off ert ,de vegul is ez is idetartozik
saci
tsaci

Jitter Kép nem vagy "maceras", hanem elegge azt latom, hogy Magyarorszagon a nok teljesen alarendelik magukat az orvosok hangulatanak, szeszelyeinek - es noha mi fizetjuk oket (ha mashogy nem TB vel) - olyan, mintha ok tennenek szivesseget nekunk. TE valoszinuleg nem a fent emlitett nyuszi-fajta, bologatos lany vagy - hala istennek.
Remelem megorzod jo tulajdonsagodat..!!! Kép
marcsak azert is, mert ha egyre tobb no fog mindenre rakerdezni a dokiknal, ugy ok is megvaltoznak. nekunk kell oket nevelnunk. mi vagyunk tobbsegben Kép
Egy aprosag: az intimtorna tanfolyamon mondta az oktato no, hogy pl. a gatizom erositeset siman ajanlhatnak az orvosok,,de nem teeszik, mert akkor nem lenne a sok fertozes (a 2 osszefugg), ill. mehsullyedes, inkontinencia, aranyer es akkor ok mibol elnenek,ill mibol elne az erre epulo iparag? Kép
Kép bocs az off ert ,de vegul is ez is idetartozik
saci
tsaci

Saci, az intiom torna jótékony hatásairól én is sokat olvastam / hallottam. De tény, hogy van egy jól jövedelmező gyógyszeripar, meg az emberek kiszolgáltatottságára alapozó egészségügy, és azért ezekben a dolgokban nagyon nehéz egy laikusnak okosnak lennie... Én a kérdezős fajta vagyok, meg számolós is, mert a magándoki 20ezret kért 1 inszemért, és azt mondta, ezzel most elleszünk 1-2 évig. Úgy, hogy nem is tudjuk, átjárhatók-e a petevezetékeim, és egyikünk alkalmatlanságát se zártuk ki! Mondjuk nem rossz kereseti lehetőség, és járnak is hozzá jópáran...
jitter

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: