A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szio Csajok!

Ma nagyon happy vagyok!! Kép

Babóm este fél tízkor elaludt és csak fél ötkor kelt fel először,5kor vissza alu, aztán már csak negyed 9kor! És mindezt 5hetesenKép

Remélem sok sok ilyen lesz még!

Juc!

Szorítok nagyon!!!!!! Remélem hamar megleszKép

Bogárka!

Nagyon köszi az infótKép

Igen asszem a Bartyik Gabi volt a tesó ugyi? Ha jól emlékszem akkor a Balázs volt a tesód barátja.
Hát már jó rég voltKép
Sokat változtam azóta, minden téren, külső, belső stb.

Mindenképp megpróbálunk elmenni hozzátok.

Pusz
eszti25

Ildi!

Köszi a tippet, a nyűglődni hagyást kipróbáltuk, nem műxik, játékot kipróbáltuk, le sem kakálta, a hasrafektetés maradt még hátra....hátha.

Juc: mélek hamarost, sáska meg van bocsájtva Kép

Lindi: lányod nagyon ügyes volt, nem adta be a derekát az első randin, sőt úgy tett, mintha nem érdekelné Vince....így kell ám megfogni egy férfit Kép
ada007

Jucus: hosszú és érthetetlen mél ment
ada007

Blaye!
Hát legfeljebb befonod Vincéét, a mai világba már minden megengedett! Kép
neet
neet

világban, bocs...
neet
neet

Igen, Gréti kicsit flegma volt. Pedig Vince nagyon édes volt. Huncutul mosolygott rá, még a két kis cakkos fogát is megmutatta Grétinek.
Sőt, még simogatta is Grétit, nagyon finoman, annyira cuki volt. Furcsállottam is, milyen kis gyengéd, mert a múltkor volt nálunk az egyik barátnőm a 6 hónapos kisfiával, és ő markolászta Gréti arcát, de Vince ... .
Ja, és a lényeg. Még Gréti hisztijét is mosolyogva nézte.
Szóval valamit tud a kissrác: gyengédség, türelem.

KépKép
KépKép
lindicita

én Zsancin kívül ismerek még olyan családot, ahol több fiú gyerek van (3), és a következőt akkor vállalnák be, ha tutkó lány.

ez a sáska ugye tényleg nem emberevő??

voltam ma NTS-en, és nem akart mozogni a gyerkőc, úgyhogy elküldtek kajálni, majd vissza. Kép akkor is csak nagy gyúrogatások árán ficánkolt kicsit.

ancsipancsi

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Helló!

Látom előkerült Votiv. Kép Kár, hogy nem jöttél a talira, de meg van bocsájtva. Kép

Jucus

Milyen emberevő sáska? Írd már le légyszi, múltkor hozzánk is berepült egy. Most akkor félnem kell tőlük? Kép Mondjuk eddig is féltem. Kép

Babanetes talira lehet, hogy megyünk mi is, még nem döntöttük el, attól függ, hogy férjecskémnek milyen kedve lesz.

Baba nemének megválasztása érdekes kérdés, így, hogy csak a 3. gyereknél lehetőség nem gáz sztem ha ilyen keretek között is marad a dolog. Mert valóban egyébként is sokat avatkozunk a természet rendjébe, ami néha nem baj, sőt, néha viszont nagy baj, szóval azért vigyáznunk kell magunkkal, (emberekkel), mert gyarlók vagyunk ám és szörnyű dolgokat is tudunk művelni...

Ancsi

Bendi se akart sose mozogni, volt, hogy már össze vissza rázogattuk a hasamat. Kép Õ általában este szeretett randalírozni, napközben alukált, főleg ha Uh vagy Nst volt. Kép

Zsanci

Sztem tök jó a 3 fiú, mint a mesében is a királyoknak mindig 3 fia volt és a legkisebb, ment el szerencsét próbálni. Kép Na jó, nem akarlak idegesíteni. Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Vatera szakértők: Hogy van ez a kikiáltási ár, meg minimál ár? Addig megy a licit amíg a minimál árat eléri, de akkor mi a kikáltási ár. Spec. egy testvérkocsi kikiáltási ár: 5000, minimál ár: 40000, a villámárat (45000) már értem, hála nektek.

Proone, elfelejtettem szólni, hogy a nagylány már elmúlt 6 éves! Egyébként tök jó a táblázat! Kép Teszek fel egy képet a Lányzóról is, nehogymár pont ő ne legyen rajta! Kép

Tetszik ez a vőlegényesdi-menyasszonyosdi Kép Aztán a gyerkők tojnak majd anyáik fejére Kép Anyu idejében még a lépcsőházban mentek a fórumok, volt is egy család akikkel összejártunk, az ő fiuk volt a jelöltem, de mindig lecsúsztunk egymásról Kép Szerencsére!!!

Ancsi: ez már tényleg a célegyenes, mármint amikor az ember elkezd NST-re járni Kép

Oxi: én ráérnék holnap, de csak mindkét gyerkőccel! Hány óra tájban lenne jó neked? Előtte lehet hogy még elmegyek vérszívásra Kép De, ha neked van más közelebb, az is jó. Fót nincs is annyira messze Angyalföldtől Kép

Ada: én is tapasztaltam, hogy van amelyik babkocsit nem szeretik a babák. A nagy kétfunkcióssal nem volt gond, de az előző sportkocsit utálta Marci, azt hittem, hogy csak önállósodik és inkább menni akar, de amikor megvettük a mostanit és átraktuk, akkor vége lett a balhézásoknak. Most már csak akkor van gond, ha túl sokáig van benne, de ez érthető.
A szomszédomnak a lánya a vadiúj babakocsitól sírt, ezért 1 hét próbálkozás után eladta. Van ilyen Kép

Nem-választás: Öcsém a negyedik gyereke apunak, én vagyok a harmadik lánya. Anyu sírva mondta apunak a születésem után, hogy lány lettem Kép Ehhez képest én segítek/segítettem az autószereléstől a barkácsolásig mindenben apunak, és nagyon szerettem ilyeneket csinálni, a tesóm utálja ezeket a dolgokat, ill. nem érdekli őt. És szerintem, ha én fiúra sikerülök, akkor most nincs egy tök jófej öcsém, akit imádok.
Egyébként egyetértek a dologgal, hogy nem biztos, hogy ettől tööb 3. gyerek lesz, bár én könnyen beszélekKép, viszont volt olyan ismerősöm aki megmondta, hogy ha 100% tudná, hogy a 3. lány lesz, akkor bevállalná, de egyébként nem!

Na tessék, kisregény nektek Kép

Pocak 34

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ja, a kép:
Kép

pocakpacni

9. kerületiek: Ezt a turit ismeritek? Kép www.armania.hu

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Sziasztok!

Pocakpacni!
Táblát javítottam. Néha nem tudok számolni... Kép 5 vagy 6... Kép

Tudnátok nekem segíteni? Unokaöcsim hétvégén jönni fog (6 hónapos) és nem tud hol aludni, így sürgetővé vált egy utazóágy megvétele.
A neten legolcsóbbank a TESCO-ban kaphatót találtam 8490 Ft-ért. utazóágy-klikk ide
Szerintetek érdemes megvenni, vagy inkább a legalább 17000 Ft-tól kezdődőket vegyük?
Az is kérdés, hogy adnak-e hozzá martacot, mert nem írják a honlapon.

Köszi!
Proone
21+1</font>

KépKépKépKép
proone

Van remééééééééééééééény!
Biztos az segített, hogy jól kipanaszkodtam magam, de láss csodát, ma babakocsiztunk.
Most jöttünk meg és KisBotrány egy hang nélkül tűrte, el is aludt.
Annyit csináltam másképpen, hogy szopi után nem volt játék, meg semmi ilyesmi, nem raktam sehova máshova, csak egyszerűen bummm be a babakocsiba, aztán uzsgyi. . . . . és működött. De lehet, hogy csak a Katica miatt volt, mert azt imádja, és most beraktam neki és azt ütögette :-)

Proone: matrac konkrétan nincs az utazóágyakhoz; van egy olyan 3 felé összecsukhatós, kemény alja, mi arra anyukáméknál még rápakoltunk egy (kókusz)matracot, mert azért az egyenetlen, meg kemény is baromira.
A Tesco-s cuccról jókat hallottam, annyira vigyázz, hogy legyen hozzá táska, mert az szerintem az egyik lényege Kép
ada007

sziasztok!
Bogárka!
köszi mindent, s bocsi a fejbe kólintásért...Kép
Nem-ek vitája: rgyébként én szeretnék még egy gyereket anyways Kép de ha fiú lesz, az sem gáz. De ha tuti lány lenne, a férjem is könnyebben bele menne.
És én is ismerek egy családot, ahol anyuka mondta, hogyha tuti lenne a 3. lány, akkor vállalná a kőcöt. De akkoriban ez nem volt tuti...ezért nincs a férjemnek kistesója....Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Oxi: Ott vettem a kismamagatyómat 1700 Ft-ért!
A babacuccokat nem figyeltem, mert most tűnt fel, hogy mi hiányzik Kép
De szándékomban áll oda is elmenni. A köv. fizu után csinálok egy körutat, beszerzem a hiányzó cuccokat, mert a két kicsivel már nem fogok tavasznál előbb messzire menni Kép

Proone: Köszi!

pocakpacni

Pocak: ez nem jó hír, de ha eddig semmi baja nem volt benne, remélem eztán sem lesz és ebben az egy hétben csak kukacoskodott a kisasszony Kép

Oxi: én voltam már és nekem nem jött be, elég tré cuccok voltak akkor, bár lehet, hogy cska rosszkor mentem ám!

és nem tudok dönteni, melyik legyen a táblázatban:
Kép
Kép
Kép
ada007

Banyek, csak kettőt akartam felrakni, bocsánatot kérek az abszolút off-ért
ada007

Ada: LizaHanna is nagyon szép kislány Kép És hasonlít is Kép
Ti is festitek a szempilláját Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ada!
Gyönyörű ez a lány!!! Nekem az első tetszik a legjobban!!! Kép

Zsanci!
Szívesen! Örülök, hogy itt voltatok!!! Kép A fejbekólintás miatt meg ne aggódj, jó ha edződik a lányka...Kép

Eszti!
Igen, igen... rájuk gondoltam Kép

Na megyek, ébren mindkét ded...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ruzy! az én Babócám is este szeret mozogni, fene a kis mozgókáját! most látom Bendit a profilodban Kép). ti szőke szülők vagytok?? a párom is ilyesmi hajszínnel jött világra, szerintem az én Hettibabám is ilyesmi lesz. Kép

Pocak!
VATERA: kikiáltási árról indul a licit, hogy miért olyan baromi alacsonyban határozza meg a tulaj, nem értem, hiszen megadja, hogy 40eFt a minimál ár, amit a licitálóknak el kell érniük, és ha akarnak, tovább licitálnak. viszont 45eFt-ért (villágm ár) azonnal elvihető.
ez úgy lenne érdekes, hogy kikiáltási 20eFt, minimál 30eFt, villám ár 40eFt.

Proone! UTAZÓÁGY: mi a kikában vettük 8eFt-ért, és abban van egy vékonyka (kb. 2 centis) matrac! Byba a márkája. Valahol még jártamban keltemben láttam ilyen ágyikót olcsón. (örömmel üdvözlöm, hogy a tesco is szíveskedett honlapot csinálni. évekig nem volt nekik, most meg már nem is hittem, hogy egyszer végre...)

Ada! mindegyik nagyon édi fotó!! Kép a táblázatban minél nagyobb arcos legyen (az elsőn a legkirálylányosabb), mert olyan kis pici képek férnek csak bele.

ancsipancsi

Köszi lányok Kép
Bogárka: hogy Te mindent kiszúrsz...de előrebocsájtom, hogy csak szigorúan antiallergén, babáknak való szempillaspirált használunk, mielőtt még megvádolnátok, hogy gondatlan és rossz anya vagyok Kép

Proonee:
az első fotót léci passzintsd bele a táblicskuba.
Köszönöm.
ada007

Sziasztok!

Olvasgatlak titeket csak mire oda kerülök, hogy írnék akkor már tuti babáznom kell...
Most is itt van a kezembe, de nem bírom ki, hogy ne dicsérjem meg ADA babáját gyönyörű!!!
manó27

<font color="0000ff">Köszi az utazóágyaaokat...

Ada!
Látom, fürdető-vödörben (vagy hogy hívjam) fürdetitek kis lánykátokat! Kép Mi is szeretnénk ilyet venni! Téynleg igaz, amit regélnek róla, hogy jól érzi benne magát az ember babája? Legalábbis sokkal jobban, mint egy normál kiskádban hanyatt fektetve a vízben..?

Nagyon ari képek! Táblába mejd berakom, de most le kell rohannom függönyöshöz kérdezősködni, mielőtt bezár...

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

AdaKép
En is az elso kepre szavazok!KépKépKépGyonyoruuuu BogyeszkaKép
Es gratula a forgashoz!Kép

ProoneKép
Anyukam Tescos utazoagyat vett,azt mondja,strapabironak tunik,e en meg nem lattam...
Szeretnem,ha ezt a kepet tenned be a tablazatba:
Kép

Most hivott Azuram,hogy sz.rra tortek a kocsinkatKépKépKépKépKép

Alvo9hetesAkos es SzomiKriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ildi, tenyleg eltuntem egy kicsit. de osszejott egy csomo minden: munka, nagyszulo-latogatasok, utazas-szervezes, kert, haz, meg nem is tudom meg mik. raadasul Beniro idonkent azt gondolja, h o mar eleg nagy ahhoz, h ne aludjon egesz nap... pedig ez azert igy ebben a formaban... szoval elegge el vagyok havazva. de most meg mar hianyoztatokKépKép
Timi aranyos lehet: hasrafordulas, gargalizalas... elszorakoztatja az anyukajatKép amugy meg boldog fel-szulinapot neki!KépKép

ugy latszik, a fog-manok utan most a "forgato"-manok a sorosak: Timi,Liza,Viki... es egyszer-ketszer mar jart nalunk isKép

Votiv, Ildi kivancsiskodasan felbuzdulvaKép en meg azt kerdeznem, h miert kukoricadara es nem kukoricaliszt?

Ada, tenyleg nagyon helyes a lanykad. meg a katicaja isKép amugy a 3 kep kozul nekem a 2. tetszik legjobban - bar a "szavazas" mar lezarult. es mi ez a szempilla-festes?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ada! Tündér bogyesz nagyon cuki! (Grétit mi is Tündérbogyónak hívjuk)

Kriszti! Ákos baba is nagyon aranyos.

Holnap húzunk le Szolnokra, ott leszünk kb 1,5 hétig. Úgyhogy jó babázást mindenkinek.

Jucus! Ha hallasz ingyen fotó akciót írj nekem egy e-mailt légyszi.

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus!

Tök jó, hogy Soma ennyire szereti Pannát! Biztos jó bátyus lesz!Kép

Ada!

Megforduláshoz gratula!Kép
Szerintem is az első kép a legjobb a táblába!

Nem tudom pontosan vagy a Tescoban vagy az Auchanban...inkább az Auchan rémlik, nagyon ócsón vannak babarucik! Nagynénémék tegnap voltak és vettek Timinek 2 ujjatlan vékony rugit, olyat, amilyet kerestem 990-ért, illetve pólót 250-ért, első osztályúak és szépek! Nem tudom meddig van ez az akció, de szerintem érdemes benézni!

Holnap úgy néz ki kimegyünk anyukámékhoz, úgyhogy eltűnök 1-2 hétre!
Jók legyetek!Kép

Puszi
Ildi
ildi76

Pocak: Most olvastam, hogy jönnél te is Kép Manó írt, hogy ő is jönne, de mivel náluk még érzékenyebb Zsomababa, csak reggel tudja megírni, mikor jó neki, az jó, ha akkor mondom meg?

Ada: Én írtam a szempillaspirált Kép

Jóéjt!

KépKép
oxigen
Györköny

Pocak: Most olvastam, hogy jönnél te is Kép Manó írt, hogy ő is jönne, de mivel náluk még érzékenyebb Zsomababa, csak reggel tudja megírni, mikor jó neki, az jó, ha akkor mondom meg?

Ada: Én írtam a szempillaspirált Kép

Jóéjt!

KépKép
oxigen
Györköny

én a C&A-ba szoktam berohanni egy 3-as csomag bodyért, ha nagyon szűkösen vagyunk
szokott lenni 1500-ért 3 db egyben, és tényleg szuper a minőség
a tescós sztem az árához képest soxor gagyi,
vagy ha jól is néz ki, 1 mosás után szétnyúlik, szóval csak rossz tapasztalatom van Kép

na és majd ősszel megint megirányozzuk a Kärtnerstassén a H&M-et, aztán jól bevásárolunk télire
kb negyed áron, mint itthon

Ildi, nem mondod, hogy Timcsinek már van 2 foga??? hűha! Kép

Proone, Tescós utazóágy: múltkor láttam, amit hirdetnek, 120x60-as, szóval elég pici, és elég rozoga, de poz. hogy kerekei vannak
bár nem hullámvasutazni kell a cucc, úgyhogy minek is...
mi a metróban vettünk végül, nehéz mint a dög és masszív, na de ez is méd in kína, és kb 14e volt
viszont járókának is jó
néha fél órát is kibír benne, csakhát úgy tűnik, Isti nem bírja a hosszútávú kötöttségeket...

votiv 8)
votiv

Na akkor sorban:
Eszti!

Talira tessék jönni mindenféleképpen!
Kocsi rulez,csak a GYEDen lévö az nem ember és nem kap hitelt csak ha van kezese.Most lesz egy kezesemKép

Proone!

Tescos ágy állítólag jó, mi is meg fogjuk nézni mert egyeskének egy márkás ugyanakkor szar ágya volt.Ki kellett támasztani pokrócokkal,hogy ne essen össze a gyerek alatt a matracnak csúfolt dologKép

Ancsi!
KIKAs ágyat mikor vettétek és a matrac az pluszban van hozzá az alja mellett?

Ruz!

Sáska kb.20cm,zöld és harapos.

Kriszta!

KocsiKépKép

Jucus
20170114224602

Ada!

Lizy baby édes!Mélt majd áttanulmányozomKép

Votiv!
A babaszobán hírdetnek egy olyasmi etetöszéket mint amilyet belinkeltem ide csak szebb és kicsit márkásabb.http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=4;itt a gyerekbútoroknál van.
Igaz,hogy nem 5000FT de jó és Eniköt bátran merem ajánlani,mert nagyon korrekt csaj.Én megvenném a széket de már van.

Juc
20170114224602

Ildi, Isti még reggel/este szopizik, napközben már ellöki a cicit magától ill magát a cicitől...
aztán jóformán alig van tejcsim,
meg én már rég nagylány is vagyok,
szóval hormonálisan is kifelé megyünk a szopiból
meg Isti is elég független, szerintem nemsokára magát fogja elválasztani Kép

a kukoricadarát (azért darát, mert az laktatóbb, mint a liszt) vízben megfőzöm, és aztán összeturmixolom a friss vagy párolt zöldséggel-gyümölccsel

ugyanígy szoktam vízben megfőzni zabpelyhet, árpapelyhet, barnarizst, hajdinát, kölest stb. és hozzá adni a gyümit/zöldséget és néha husit vagy halat
ez az ebéd, tízóraira meg uzsira friss/nyers gyümölcsöt vagy zöldséget kap

jaj, már megint nem írhatok egy sort se
a pasi a kanapén már morog, hogy ne hagyjam egyedül tévétnézni... grrr
úgyhogy báj!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Ancsi

Voltam az Árkádban reklamálni a piros bugyingó (Ciccolina után szabadon) ügyében. És az volt, hogy mondtam, hogy én ugyan a blokkot nem tartottam meg, meg először nem is jutott eszembe, hogy visszahozzam, de mikor már több sorstársamtól is hallottam, hogy szétment nekik is, úgy gondoltam, hogy erről a problémáról már biztosan tudnak és hát ugyi az ember ennyi pízért nem ezt várja. Először mondta a nőci, hogy hát a blokk azért kéne, mert csak fél évig van rá gari, mondtam, hogy hát kénytelenek lesznek elhinni, hogy én márciusban vettem, mert blokk nincs. Hát fő a bizalom, mert elhitték. KépUgyan valakivel még tanácskozott az ügyben, de végül levásárolhattuk az összeget. Kép Úgyhogy a két szétment bugyimból lett Bendinek egy kord kertésznadrág. Kép Szóval meg vagyok elégedve a C&A-val no meg magammal is. Kép

Auchan egyébként tényleg rulez. Én már nagyon sok babaruhát vásároltam ott, meg a Cora-ban. Cora drágább, de vagányabbak a cuccok. Kép

Manó

üdv, remélem jól vagytok, jól telnek a napok a kis törpével. Kép

ruz
ruzicsky

Votiv, árpa-, zabpehely NEM gluténmentesKép

Coolio
recca

Jaj,ezt le kell írnom:Panna ma ülve volt csak hajlandó szopizni.Tehát én ültem,ö az ölemben feküdt vagyis enm feküdt hanem felült és ilyen kitekeredett pozícióban nyomta.Én a röhögéstöl alig bírtam tartani.Olyan kis lökött!

Soma meg közölte a WC-n ülve amikor pukizott,hogy"a puki jelzett,hogy a kaka még nincs készen arra,hogy kijöjjön"

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Ada, akkor nem bujkalok es olvaslak benneteket suttyomban, hanem irok is.Kép Lehet, hogy meg a tablara is felkeredzkedek?Kép
Ma meg most eloszor sikerult ide bekukkantani...
Gyonyoruek ezek a gyerekek - kisebbek, nagyobbak! Ilyenkor mar ugy kivanom, hogy az enyemgyerek is kikukucskaljon!

A Bakats teri Armaniaban en keveselltem a babacuccokat, a Tompa utca elejen tenyleg tobb ruci van.

Dori
35

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv

Én nem mindig kapok olyan C&A-s 3 db-os bodyt, nem mindig van. De amúgy tényleg jó. Kép

Jucus

Nekem arról meséljél, hogy tényleg embert is eszik? Mármint a sáska.

ruz
ruzicsky

Na akkor a Tompa utcai turihoz kérek szépen egy pontos itinert.Mondjuk ADAtól aki egy A4-s oldalon regélte el,hogy hol lakikKép

Juc
20170114224602

Votiv!

Akkor már egész komolyakat eszik Isti!Kép
Nem is gondoltam, hogy ilyen változatosan lehet csinálni! Hajdina, köles stb. Nekünk is ilyeneket kellene enni, hogy egészségesebben kajáljunk!Kép

Jucus!

Ne rémisztgess már!Kép Én eddig azt hittem viccből írod, hogy ez a sáska harap!Kép Úgysem hiszem!(Bizonytalanul mosolygó szmájli)

Recca!

Köszi a szülinapi gratulát!Kép

Ildi
ildi76

Ancsi

Majdnem elfelejtettem mondani, hogy nem vagyunk szőkék, csak kicsi korunkban voltunk azok. Most barnák vagyunk, nem olyan sötét barnák, de barnák. Kép

Bendi meg nem tudom mit akar ezzel az enyhén vöröses hajjal. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz!

Azt írta a Zindex,hogy véresre harapja a kezet.Na persze gondolom nem ugrik rád és harap össze-vissza hanem ha esetleg az útjába kerül az ujjad azt nem hagyja szónélkül!KépNem tudom,hogy mi az igaz de mindjárt idebiggyesztem a cikket.

Na azt a cikket nem lelem,de itt van egy a csecsemöhalálról:
http://index.hu/velvet/onleany/baba0620/

Juc
20170114224602

Ildi!

Szoktam én viccelni?

http://index.hu/politika/bulvar/nagyzold718o/

Lomb szöcske pontosan

Jucus
20170114224602

Juc, ez a kep nem semmi! ide is masolom gyorsan:

Kép

(szerintem SZEP Kép)

Coolio
recca

Hát erről a képről nem tudom megmondani, hogy nálunk is ilyen volt-e, mert ilyen közelről nem néztem. Legfőképpen felugrottam és sikítoztam, amikor csak úgy lazán belibbent az ablakon valami óriási nagy zöld izé. Kép De mindenesetre óriási volt és zöld, párom kitessékelte.

A másik cikk is érdekes, csak azt nem írják, hogy akkor most van megoldás és lehet tenni ellene valamit?

ruz
ruzicsky

Juc!

Ja...tényleg! Nem szoktál! Kép

Pedig olyan jóságos képe van!Kép
Holnaptól nem nyitom ki az ablakot!Kép

Na, szép álmokat!
Ildi
ildi76

Amúgy köszi Juc a cikket.

Ablakot én sem merem kinyitni.

És most megyek én is aludni, a fiúk már alszanak, úgyhogy csatlakozom hozzájuk.

ruz
ruzicsky

Juc!
Kőceid nem semmik!! Kép jár nekik a szmájli...
Recca!
Hát, nem egy szépség ez a szöldszemű...

Ma jöttek be az erkélyszerelők, mert vitték ki az üveglapokat, erre a fiam megjegyezte, hogy "Ha nagy leszek, én is idegen erkélyszerelő leszek!" Kép aztán mondták neki a bácsik, hogy csak az ne, és hogy tanuljon sokat, mert akkor úgy végzi, mint ők, és az egyik azt is mondta, hogy "Fiam, az a lényeg, hogy Dr. legyen a neved előtt!" Kép Hát jó,gondolta B, és azt mondta, hogy akkor autószerelő lesz...Kép Mondjuk azzal sztem többet keresne, mintha egyetemi oktató lenne...Bááááááár, szülész-nőgyógyász még lehet...Kép
Ruz!
CundA rulez! És én is Rule-ok, mert anno én RÓZSASZIN Snoopys bucsit vettem, ami ma is safe and sound és hurrá, csak én lettem elég rusnyácska benne...Kép
Szóval, lehet testtekercselni szopi alatt???
És szomorú hir, hogy Igi is egyre inkább kitekredve szopizik, mert minden érdekli, főleg a Bátyus, aki lassan elég fontos szerepet játszik az életében, meglátja azonnal tapad rá, mindent megenged neki (ráülhet, szorongathatja, stb...) ő csak mosolyogva bámulja...It must be love! Kép
De szopik száma egyre ritkul, hosszuk egyre rövidül...brühühű

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

OXI: Kb. 8 körül még bekapcsolom a gépet, megnézem a helyzetjelentést Kép Utána már csak SMS ill. telcsi: 06204640061!
Mi megyünk mindenképp, mert lányzónak holnap van a neve napja, ezt kapja tőlem. Kép Tőled meg köszi az ötletet Kép Szeret ott lenni, tehát biztosan örülni fog!

pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: