A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci Kép amugy a reggeli musor az egyik kedvencem...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv: Velkám bekk, aztán most már maradj is, ne tűnj el Kép Vagyunk egy páran, akik menni szeretnénk a 30-i talira Kép Úgy hogy tervezzetek bátran Kép

Neet: Nekem is pont ez a mondat jutott eszembe, ahogy hallgattam. Meg ahogy ismerem a magyar mentalitást, megint kijátszanák. Egyáltalán nem értem. Nagyon maradi vagyok a témában, vagy csak nincs még egy kazalnyi lányom, hogy választani akarjak? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Recca, egy jó vastag rántás, áááááá! Kép
én is tudom, hogy a krumpli sűrítésre milyen jó (lenne), meg jó magas a szénhidrát-tartalma és laktat, meg az egész család szereti (ma csak 2x sütöttem rósejblit), épp ezért döbbentem meg én is

az újkrumpli-dolgot is hallottam, de ha választani kell az undok, csírás, gumis régikrumpli meg az új közt, inkább...
na és a régikrumpli hogy lett? megszűnt újnak lenni Kép
meg hát eleve rizikós minden zöldség, ami a földben van, mert annyit vegyszerezték már szegényt Kép

általában kukoricadarával sűrítek
Isti meg tök gluténmentesen eszik, mert a családban van allergizált, és szeretném megelőzni

votiv 8)
votiv

Zsanci!
Hát persze, hogy áll!!! Kép Mikorra értek ide kb?

Votiv!
Üdv újra itt!!! Kép Már nagyon hiányoztál! Köszönjük az érdeklődést jól vagyunk, Doni békés kis baba és Petra imádja Kép

Johanna!
A tali augusztus 29-én lesz!
Ja, és bocs, hogy a pihiszékről nem írtam azóta sem: chicco a kikából van, 9900 péz, és nagyon jó Kép

Ada!
Oxi nem nyilatkozott egyértelműen, hogy kell-é Vikinek Doni, úgyhogy Tündérbogyesz is lehet a menyasszony! Kép Bár ő ma Vincével randizott Kép Kép

Eszti!
Tesóm emlékszik rád, sőt ahogy elmondta, hogy néztél ki annak idején, nekem is derengett valami... és ha minden igaz egy osztályba jártál öcsém legjobb barátjának a hugával, nemde?
Küldöm a mélt a taliról!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Pusza neked vissza, hisz' tudjuk, hogy "igy megy ez"...Kép És mi van, ha egy kicsit sci-fis a dolog??? Annál izgalmasabb!!! Én nem hiszem ,hogy az emberek ezzel Istent játszanak, vagy ha igen, akkor már nagyon régóta játszák...hisz' az abortusz legális, és azt is a Czeizel mondta, hogy ilyen alapon nem szabadna orvoshoz menni, hiszen az is "beavatkozás a természet rendjébe"! Sőt, szülni is otthon kéne, orvosi segitség nélkül, nem? Szóval, Leben, und Leben lassen...vagy mifene, én már vagy 10 éve nem beszéltem németül (előtte sem igazán Kép) úgyhogy döntsön mindenki lelkiismerete szerint. Én biztos hogy belepurnyanok, ha a 3. bébi is fiú lesz...bár ezt a kettőt nem cserélném semmiért...Kép
Ja, és a Levi egy negyedik gyerekbe már biztos nem menne bele...vagy legalábbis nem velem...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka!
Kb. 10 körül érkeznénk...jó?

Recca!
én is szeretem őket...egyiket jobban a másiknál, bár már a másikat is kezdem megszeretni...Kép De ő hébe-hóba kicsit idegesitő, sőt anno ő rúgta ki a sógoromat a néhai est fm-től...De nem ezért nem szimpi annyira...Kép na, elég homályos voltam??? De sztem inkább ne is beszéljünk erről a rádióról, mert azonnal kiderül a pártpreferenciánk Kép (ami nem igaz) és akkor már ez a topic is el lesz szúrva...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi! a lányod nagyon szép! hogy fogjátok hívni?

Oxi, igyexem Kép

Zsanci! én jobban tartottam a "fogazástól", mint ami végül is volt
mielőtt áttört, 1x-2x kicsit megrágta a cicim, de gondolom csak rágókának használta Kép aztán elmúlt

tanítjuk rágni, végre testhezálló feladat papának: ő az előevő Kép

votiv 8)
votiv

1ébként a Czeizel kicsit "szélsőséges" (bár, a mai világban...)
ha meg lennének az eszközei, már tuti klónozna
meg övé lenne a legnagyobb őssejtbank
(1ébként ezzel is próbálkozott, de a kedves kollégák szakmai féltékenységből elgáncsolták)

csináltam vele 1 interjút ezekben a témákban kb 1 éve
ha érdekel vkit, "leközlöm" Kép

votiv 8)
votiv

Recca! a krumpli héjja alatti zöldet TE SE edd meg, azt jó vastagon kell lepucolni. utána a sárgájában már semmi gáz nincs, csak ott a zöldjében gyűlik össze valami izé. (nitrát, vagy mi?? nem tom)

Proone! láttam ám, hogy másztál rá apára! pedig melletted is lett volna hely, csak ott is akkor még sztem táska volt. mögötted volt az a táskafoglalós csaj. sztem a pasijának foglalta, aki az előadás végére meg is érkezett, de láttam, hogy nem hajlandó bejönni a terembe. Kép én mögötted ültem kb. 2 sorral. sajna jobban nem néztelek meg Kép))

Zsanci! nem lehet, hogy azért üvőt néha a férjed, mert egy tesztoszteron bomba? Kép))) jó fej lehet! (macho) elképzelem, ahogy rádugrik, mint egy tigris. Kép
amúgy előre lehet tudni majd ezzel a vizsgálattal, hogy fiú lesz-e, vagy lány, vagy ehhez is ott kell már lenni a méhben, és elvetetni, ha nem tetszik az embernek?
öröklésről jut eszembe: mostanában egyre több olyat hallottam, hogy a vérzékenységet is örökölték lányok Kép

ancsipancsi

Votiv! Ceizelnek azért bocsáthatunk meg, mert nagyon sok anyukának segített. Az meg, hogy kinek vannak eszközei a klónozásra, mi fogjuk legutoljára megtudni. Kép

Interview érdekel!

A lányunk Henrietta lesz, ha addig nem találunk ki mást. Kép jó pofás, mi? Kép kíváncsi leszek, hogy az életben ilyen lesz-e.

ancsipancsi

Zsanci, jovan, en ertem am, h mirul beszilszKép
amugy meg teljesen egyetertek a "termeszet rendje..." meg "a mindenki lelkiismerete..." dogokban...

Coolio
recca

apám, Istiről milyen kafa kép van a Votiv profiljában! nézzétek már meg Kép

ancsipancsi

Ancsi, johogyKép

Votiv, engem is erdekel. az meg, h "szelsoseges", szerintem, nem csoda. ha el akar erni valamit is...

Coolio
recca

Ancsi!
hiába tesztoszteron bomba az apa, mégis én üvöltök többet!!! Kép
Egyébként anyuka kapja az X vagy Y kromoszómákat, attól függ, mit akar...Azt mondta, ez nem olyan brutális, mint a lombik bébi dolog.
Votiv!
Engem érdekel, és sztem is kissé szélsőséges...de engem azonnal megvett azzal a mondatával, hogy "....blablabla, joga van megtapasztalni a két nem nyújtotta örömöt....blablabla, mert azt beláthatjuk, hogy egész más nevelni egy kisfiút, mint egy ksilányt...bla!" remélem jól idéztem. Te is ezt hallgattad reggel??

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na, elvetetésről, igérem utoljára Kép

ha azért veteti el valaki, mert beteg, vagy mert tudja, hogy nem fogja tudni felnevelni ilyen-olyan okoknál fogva, az az ő dolga, ebbe senki nem szólhat bele.
ha azért vetetné el valaki, mert lány, miközben ő fiú trónörököst akart, és ahogy elveszik, már próbálkozna is a következővel, ...na ezt nem tartom helyesnek. a babák nem ilyen játékok.

de ha úgy meg tudják határozni a harmadik - még meg nem fogant - gyerkőc nemét, hogy abból baj nem lesz, akkor miért ne? legalább Zsanci is megtudná, hogy a harmadik lány lesz, és megdolgoztatná Leviapát.

ancsipancsi

Zsan!

ja, ha ilyen egyszerű a dolog, hogy előre kapsz kromoszómát, akkor már értem. persze arról, hogy milyen egyik vagy másik nemet nevelni, Jucus tudna felhomályosítást adni. Kép

mindkét fajtával lehet mit kezdeni ... Kép Kép Kép míg az egyiket halálra cicomázza az ember, a másikból kisfocistát meg kismenőt csinál. legalábbis én így képzelem a gyereknevelést. Kép Kép Kép Kép Kép

na lekopok, mert 1.) az agyatokra megyek, 2.) utána a mókusok elé, 3.) jön Moose, és azt fogja mondani - jogosan -, hogy nem férek a bűrömben.

[ezt már utólag írtam hozzá, hogy ne verjetek fejbe! Recca! olyan édes a fiad!!! most láttam a profilodban! mindenkinek milyen helyes gyereke van!!! (van akinek kettő is Kép ) ]

ancsipancsi

<font color="0000ff">Ancsi!
Jah! Másztam rá, mert erősködött, hogy az ölében kell üljek... Kipróbáltam, hogy ne legyen az, hogy ki sem próbálom, aztán nagyon hülyén éreztem magam. Meleg is volt, kimagasodtam a tömegből... Kép Kép Úgyhogy közöltem, hogy ez így nem jó. Kép
Szóval elég feltűnőek voltunk... Kép (2 szék volt ott szabad, + 1-et foglalt mellettünk egy lány.)

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi!
Kép igy van.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

mingyá a MTV1-en erről a kromoszóma témáról valami vita lesz, nézzétek naivan!

[FEJET LEHÚZ, ELSUNNYOG]

ancsipancsi

Votiv!

Igen Soroksári úton(Újpesten már nincs is MegatoysKép)

Ancsi!

Ez az utolsó hozzászólásod megérintett ezért válaszolok.Nos:Nem mi neveljük ám öket,hanem ök minket!Most nem nagyot akartam mondani hanem ezt így érzem.És hogy a csajomat cicomázhatom-e majd egy év múlva is?Nem tom,mert Soma már 2 éves kora óta közli,hogy mit akar felvenni.Na most ez lányban,juj!
Mivel nekem mindkettöböl van,könnyen pofázkodok de annyira mindegy,hogy milyen nemü lesz a második,harmadik...stb.

Eszti!

Puntovics alakul,már hitelügyintézés lesz holnap. ami kicsit bonyolítja,hogy eladónak még van rajta hitele és ezt le kell nulláznia,hogy mi újat kezdhessünk erre az autóra...stb..Majd holnap okosabbak leszünk.

Jucus
20170114224602

Csak benézek, mert jövés-menésben vagyunk, szerdán egy hétre megyünk nagyszülőkhöz echte vidéki levegőt szívni Kép

Szépségesek a babák, éljenek a fogak!!! Kép

Zsanci,
Borisz mint vőlegény OK Kép remélem, most már teljesen meggyógyultatok!!!

Neet,
kicsi hableány látom már herceget is talált Kép

Jucus,
orvoshoz veled Kép egyébként a sztimre gasztroenterológiája is igenigen jó...

Moose,
holnap mélek Kép

Votiv,
na VÉGRE Kép

Ancsi,
örvendezek, hogy ilyen vidám a hangulatod!!! Kép

vera
kisün

Vera! jó pihenést!

Jucus! valahol éreztem én ezt. nekem is a gyerök fog diktálni.

a műsor jó volt, a jogásznő nem volt olyan szimpi.

ancsipancsi

Sziasztok!

A nap eseménye(i):
Délután turizni voltunk ugye a csajokkal egy szuperjó, csúcsszuper, állatkirály turiban. . . . tudjátok, olyan angol ruhás :-) Igaz nem olyan óccsó, de azért mégis :-) Mindenesetre a IX. kerbe látogatóknak melegen ajánljuk, ugye????

Aztán voltunk este sörözni az Orczíy kertben. . . . haverokkal Kép

No, meg a legjobb: egy 10 perce megtámadott egy óriássáska, ami valószínűleg eddig is az egyik szobanövényen lakott, csak most megmozdult. . . . volt vagy 10 centis !!!!!!!
Viktor kitessékelte, remélhetőleg nem esett benne kár, megölni nem akartuk.
Ijedelmet azt okozott, amíg nem tudtuk, hogy kifiaborja ám!

No, lebólintom lassan a monitort, szóval tipli (Gigi ez annyira megtetszett Kép aludni! Ez magamnak szólt.
ada007

Votiv: végre má'

Ildi: szuperturiban minden nap kapnak új árut

ingyé' választott kromoszómák????????? jujjjjjjj, de bizarrrr!

krumpli téma: mindig jönnek újabbnál újabb visszensáftlige eredmények, megőszülünk, ha mindhez igazodni akarunk....szerintem......de ettől függetlenül akár igaz is lehet Kép

Jucus: Punto-tütü lesz nemsoká? juhééééééééj!!!!

Oxi: ez azt jelenti, hogy van számunkra hely???? ha minden igazságos és jöttök Ti is 30-án????

Jujj, annyi mindent akartam írni: Fic Vince, Pocak Bendije és Marcija, meg a pocakja, meg Dóra pocakja is tüneményesen aranyos Kép

Jajj, szét vagyok ám esve...megyek lefekszem.
Jóéjt.
ada007

Már a buddhisták is megmondták: "a gyerek azért jön a világra, hogy tanítson bennünket." Kép
de ezt bővebben talán Babarózsa tudná kifejteni...

Nagytapasztalatú és -tekintélyű anyák, nincs valami trükk, hogy az anyuka elintézze, hogy ő legyen a falkavezér? Kép

csak mert én nem vagyok jó birkózó, fijamat meg minden pelenkázáshoz le kell győzni...
hajjaj
látom a sorsom...

rádiót nem én hallgatok, hanem papszi, én "zajérzékeny vagyok"
ehhez képest kb. a BAH csomópont (egyik közl.lámpájának) tetején lakom...
mint a gólyák, hihi

Ancsi, a Henrietta nagyon szép! A Nemeskürthy családban 3 generáción át vitték a Harriet változatát. mondjuk ez már talán kicsit sznob...

Szija Ada és szija Bogárka! hol lehet megnézni a lurkóitok portfólióit?

Kisün, úgy irigyellek, én is mennék vidékre friss levegőér, mer itt csak szívás van...
mára abbahagyom a melót, juj ne is nézzétek meg, mikor küldtem az üzenetet.
gudnájt mindenkinek!

ja és tényleg front volt!

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Ada!

Köszönöm a turis infót! Akkor mindenképpen elmegyek és megnézem! Már azt hittem utáltok, hogy senki nem válaszol!Kép

Votiv!

Jó, hogy megint itt vagy!Kép
Fogacskákhoz gratula! Nálunk is egyszerre jött az első 2! Isti szopizik még? Kb. hányszor? Vagy már nem nagyon kell neki a sok finomság mellett?
Kukoricadarával hogyan kell sűríteni? Csak simán beleszóród főzés végén a főzelékbe vagy külön megfőzöd? Bocs, hogy ilyen kis tudatlan vagyok!... és kíváncsi!

Recca!

Te is rég jelentkeztél!Kép Vagy lehet, hogy csak nem láttalak, mert múltkor sem vállaltam a teljes visszolvasást!Kép Tényleg jó a kép a profilodban!Kép

Johanna!

Örülök, hogy láthattam Fannit! Olyan furi volt ilyen picurka babát látni! Hihetetlen, hogy Timi is volt ilyen kis picuri!Kép

Juc!

A ribizlit átpasszírozva gondoltam! Akkor lehet, hogy megpróbálom egy kis sárgabarival! Egyébként én egyelőre nem érzem nagy macerának a szűrőn átpréselni a gyümiket, bár nekem csak Timivel kell foglalkoznom, neked meg ott van Soma is!Kép
Egyébként...nem féltékeny Pannára? Csak mert múltkor, amikor itt voltatok, mondta, hogy "nem szabad megnézni Pannát"! Azután jutott eszembe, hogy Tőle is kérdezhettem volna valamit! Szegényke biztos unja, hogy mindenki Pannát csodálja!Kép

Tegnap óta Timi állandóan megfordul! KépEgyelőre csak a kiságyban megy neki, de az a gond, hogy ha lerakom aludni hanyatt, akkor is hasra fordul, onnantól meg üvölt, mert hason nem tud elaludni! Csak akkor, ha már félig bealudt és úgy rakom hasra!Kép

A tegnapi tejpépes etetésnél meg rájött, hogy milyen jó dolog gargalizálni a kajával! Ahogy betettem a szájába, már kezdte is! Nagyon élvezte! Engem kivéve, mert még a hajam is tejpépes lett!

Ildi
ildi76

sziasztok,
vagyok ám csak read only,mert mire végigolvasok mindent gyermek már cipel játszaniKép
meg készülnek ezerrel a névtáblákKép

kérdés:bálint tüntetőleg nem eszikKépmár két napja...eszik két falatot és kiköpiKépés most reggel is,szóval a maival már 3 nap lesz!meddig normális????????????mert amúgy kutya baja meg ugyanolyan mint máskor,csak engem zavar baromira!
Vendég

Lányok!

Mennyire fúj kint a szél? Le lehet vinni a kőcöt?

Gigi!

Én sajnos tapasztalat híján nem tudok hozzászólni!Kép
ildi76

Votiv,
de te már nemsokára végleg elhagyod a város szmogját Kép ezt vedd előlegnek Kép

Ildi,
gargalizálás KépKép Dócinál a kaja SZENT és KOMOLY dolog, ha kaja van, akkor más nincs, akkor ő eszik Kép

jó reggelt,

vera
kisün

Ildi!

Soma félti Pannát,tehát ezért nem lehet megnézni!
Természetesen van féltékenység is de ez nem feltünö,mert imádja Pannát,minden játékát oda adja neki,ha eszik valamit akkor mindig elmagyarázza a csajnak,hogy ha nagyobb lesz akkkor majd ö is kaphat ..stb..szóval helyes csak kitalálta ezt a nem túl kedves beszólólást az utcán és mindenki megkapja.Már kezdek vele nem foglalkozni,de azért elég ciki.Már mint a hangnem.Olyan kis örzö-védö féleKép

Juc
20170114224602

Kisün!
Hát így marha könnyü!!! Mármint az etetés, nálunk néha olyan bírkózás, mint a peluscsere. Kép Örülök, hogy más is szenved, pl IldiKép, nekem akkor lesz olyan a hajam, ha pl fújni, köpni tanul a ded közben. De a legjobb, amikor úgy találja, hogy nem helyeztem el elég jól a szájában a pempöt, és ráigazít a kezével, majd összefog mindent, amit elér, beleértve engem is, de a legtutibb, amikor belecsap, vagy felrúgja a tálkát...de most már nevetni fogok ezen, mert rátok gondolok majd, hogy ugyanezt élitek meg, és majd jól el lehet mesélni. Így egyszerübb!!! Ezért is jó ez a topic!!! Kép

Nemes (fiú vagy lány) téma: érdekesek a vélemények, elgondolkodtatóak. Mindenesetre a betegségek kiszürése végett JÓ, de ha valaki úri passzióból vetetné el, mert most épp a másik nemüt szerette volna, nahát az durva. Egyébként valszín semmi sem fog történni, mert nem azért nincs átlag 3 gyerek egy családban, mert félnek a szülök 3 egyformától.... és ez sem fog most lendíteni a 2 (egyforma) gyermekes anyukákon, apukákon...nem?
neet
neet

Ja, és most már elárulom: az a csókos kép az unokatesót ábrázolja Esztivel, és csak puszi ám, szóval fiús anyukák,(Votiv...) csak semmi féltékenykedés, Eszti (még) szabad, mint a madár.Kép
neet
neet

Kedves Anyukák!

Felháborodva olvasom,hogy itt kiosztjátok a dedeket egymás között!Kérdem én: hol van a szerelem,meg az egy hullámhosszra hangolódás?Hol élünk, a sötét középkorban amikor a szülö választott párt a gyerekének?Irgum-burgum!

egy felháborodott anyukaKép
20170114224602

Jucus,

Első felháborodásod után Képáruld el nekünk Te kit szemeltél ki Somának meg Pannának?
zsebi2004

Sziasztok!

Van ám forgalom Kép
Ada: Igenperszehogyne Kép Ha már tudok biztosat, hogy megyünk-e, majd mailek. Kép

Juc: Drukkdrukk, hogy legyen Punto! Kép

Bogárka: Majd Viki jól megnézi élőben is Donit a talin és dönt, jó Kép Meg egyébként is minden kisfiút és kislányt meg fog nézni naaaaagy kerek szemekkel, mert ő most ilyen csodálkozós kislány Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Juteszembe: Holnap nem akar valaki gurulni velem a Városligetben? Kép Úgy volt, hogy talizom anycikámmal, de nem sikerült, itthon maradni nem akarok. A városon átmenni ebben a felbontásban nagyon ciki, mert Fótról beérni vagy fél óra egyébként is, de emberhiányom van. Szóval? Vagy ti mind olyannagyon messze laktok?

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Én nem érek rá, pedig kimennék a jóemlékü nosztalgikus Városligbe szívesen, de majd máskor. Tényleg, egyszer csinálhatnánk ott is talit, nem? Bár asszem, nem sok budi van arrafelé...

neet
neet

Zsebi!

SEnkitnén hiszek az igaz szerelembenKép

Oxi!

Mi oltásra megyünk Liget helyettKép
Juc
20170114224602

Oxi: mit szólnál a péntekhez? nekem akkor jó lenne a Liget délelőtt....
csütörtökre már eligérkeztünk Kép

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó Reggeeeeeeeeeeeeeeeelt! amúgy

Két nagy hírem van, egy jó, meg egy rossz. Melyikkel kezdjem?????

Na jó, jöjjön a rossz:
kicsilányBogyeszmanóBébi uuuuuuuuuuuuuuuuuuutálja a kis babakocsit, ami az én kis rohangálósom...eddig csak sejtettem ezt a negatív szeretetet, de mostmár tudom....ma reggel épphogycsak leért a feneke, elkezdett sikítani, olyan semmihezsemhasonlítható hangon. Nem sírt, nem panaszkodott, hanem sikííííííííííííííított.
Most nagyon szomorú vagyok Kép Kép Hogy fogok így kirándulgatni vele ?????? Igaz erőm, mint bivalyé, azaz kendőben simán elbírom, de összesülünk benne mind a ketten....én még hagyján, de ő is csuromvíz lesz és az naggggggyon nem jó.
Szerintetek mi a baja a bbkocsival? A kiságyába ugyanekkor ha letesze, vagy a földre, vagy a pihiszékbe, a vonásai kisimulnak és no para többé....... Kép Kép
Szerintetek?

Jó hír:
Tisztelettel jelentem, hogy kicsiBogyesz a mai naptól hivatalosan és szabáloysan átfordul a hasáról a hátára. Tegnap is mívelte egyszer, de azt hittem véletlen, meghogy a feje elhúzta....de ma reggel 6× megcsinálta egymás után (igen-igen, a hülye anyja mindig visszafordította, kíváncsi volt a teherbírására Kép), ami nálam kimeríti a véletlen fogalmát Kép
............és még csak 2 hónapos és pár napos Kép vagy ezt már rég tudnia kellene, és ne döngessem itt a mellem (ami egyébként olyan felemás így a reggeli első szopi után, mivel éccaka nagggyon megduzzadozik Kép, hogy ki sem merek menni az utcára)????????
Na, büszkélkedés....stopppp.

Jucus: köszönöm, hogy átküldted a sáskát, szerencsésen megérkezett Kép, ill. Kép

Jók vagytok ám; Neet vihart küld, Juc sáskákat, tiszta Bibliai hét csapás...kíváncsi vagyok a következő ötöt ki és milyen formában transzportálja hozzánk Kép

Dora: ha vagy írjál ám!!!!!, meg Recca, meg Gigi, meg mindenki, aki rídonliban bújkál.

Votiv: sajna nincs portfolio még.

Tényleg: nem tudtok olyan oldalt, ahol lehet honlapot készíteni a dedeknek minimális informatikai tudással...szóval ahol csak fel kell tölteni a képet, meg esetleg naplót lehet vezetni, meg ilyesmi Kép
Nos?

Na, menek.
ada007

Juc: el is felejtettem, de Lizzi listáján Soma is elég előkelő helyet foglal el....természetesen szerelemlistáról van szó, mielőtt elkezdenéd a süket dumát a szerelemről, meg fehér hercegről, meg blablablabla.....tiszta nyáááááááááááál
Szerelem, phaaaa, nem is létezik.
Én pl. nem szégyellem, a pénzéért mentem hozzá a férjemhez.....akinek az összes vagyona a ruhatára volt Kép Kép
Szóval hagyjálmá ezzel a szerelem maszlaggal.
Elosztjuk a kőcöket, oszt kész.
ada007

Ada!

Értettem!Sáskáért sorry!
Pontos címet kérek!

Juc
20170114224602

Ada!

Milyen az a babakocsi? Nem túl mély? Lehet, hogy azért nem szereti!
És ha mondjuk hasra tennéd és felhajtanád az elejét? Mármint, ha lehet! És valami játékot is elé tennél a kocsiban? Vagy mondjuk...brutálnak hangzik, de hagynád kicsit nyűglődni és úgy sétálnál vele! Lehet, hogy megszokná! Nem?

Én meg heppi vagyok, mert ma reggel megpróbáltam levinni a kölcsönkapott babakocsit és pihe könnyű, legalábbis a másikhoz képest! Szóval lehet, hogy mostantól nem szorulok senkire és le fogunk tudni menni sétálni!
Csak azon parázok, hogy addig fent kell hagynom Timit a kiságyban! És elég sok idő, amíg fel meg leérek a kocsival! Szóval lehet ilyet csinálni szerintetek?

Egyébként az etetésnél gargalizálás meg köpködés miatt kezdek beparázni! Timi automatikusan akkor kezdi el, amikor beteszem a kaját a szájába! Hogy lehet erről leszoktatni???
ildi76

Jó reggelt lányok!

Tegnap voltuk Blaye-éknél, Vince igazi nagy fiú lett. Grétivel csak méregették egymást, volt egy-két mosoly is. Hát barátkoznak. Bár Gréti nem volt nagyon formában, mert ahogy megérkeztünk elálmosodott, így elfoglaltuk Vinci járókáját, aztán amikor felébredt megéhezett, amikor meg belakott beborult, és mennünk kellett.
Vince is naygon ügyesen eszik, pont valami narancssárgát evett (finomfőzelés husival), de nem köpködött meg ilyesmi, csak egyszer köhögött, és a lábam lőtávolságon belül volt.

Moose! Nem tudsz eltántorítani Tunéziától, tuti megyünk, de Grétivel nem fogunk bazárba menni, meg tevék közelébe sem. Én is hallottam rémtörténeteket az ország többi részéről, de mintha ez a kis sziget (Djerba) kivétel lenne. Itt lehet hogy még tevék sincsenek, úgyhogy apjuk nem tud lepasszolni.

KépKép
KépKép
lindicita

Ada! Gratulálok az átforduláshoz. (Gréti is megfordult már 2 hónapos korában, de biztos azért, mert mindig hason alszik, és ébredésnél mindig emelgette a fejét, meg a felsőtestét, így megerősödött. Most, hogy már tud hátról hasra is fordulni, soxor úgy hempereg, mintha egy szőnyeget gurítanék,csak gurul és gurul. Nagyon édes.

Ha így érkeznek a csapások, akkor csak óvatosan a vízzel, meg figyeld a napot meg a holdat. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
Grétivel ne is menjetek bazárba, mert még jó áron elkel Kép

Ildi,
szerintem ennyi ideig nyugodtan hagyd fent a kiságyban Kép

Ada,
éljen az átfordulás!!!! Kép

Votiv,
Dócinál egy ideig használ, ha mondókákat-verseket szavalok, arra annyira figyel, hogy közben nem forog... vagy valami érdekeset lehet a kezébe adni (tiszta pelenka pl. szintén nagy sláger Kép)

vera
kisün

Csapások: ja, és ha már hét lement, akkor usgyi a Vörös-tengerhez, mert 40 év barangolás után vár ránk Kánaán Kép

gyerek neme: ha jól értettem, akkor itt arról lenne szó, hogy fogamzás ELÕTT lehetne megválasztani, tehát semmiféle elvetetés nem lenne a dologban. Én őszintén szólva az élni és élni hagyni elvét képviselem Zsancival egyetértésben, annak ellenére, hogy én pl. betegségen kívül soha nem választanám meg előre a baba nemét, azt inkább a sorsra hagyom Kép
kisün

Tulajdonképpen jó a péntek is, de ha jól tudom, akkorra megint hülye esőt mondanak Kép
Mindegy, ha senki nem ér rá, akkor majd jól csatangolok egyet Kép

Vikka a hátáról az oldalára fordul és még nincs 6 hetes, rendesen meglepődött a védőnő is. Szóval már nem tudom otthagyni a pelenkázón (sem) felügyelet nélkül... Meg elcsatangol az ágyában is. Anyám szerint én is ilyen voltam, jót kuncogott, hogy visszakapom Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Élni és élni hagyni.. ez jó... ez tetszik!Kép
És ez tetszik még:
neetKép
neet

Én is nagyon örültem, hogy Lindiék itt voltak nálunk nálunk tegnap, Gréti nagyon-nagyon édes, törékeny, mosolygós szőke szépség! ÉS valahogy nagyon jó nyugtató hatással volt Vincére, mert délután is és éjszaka is olyan jól aludt (lehet, hogy Grétiről álmodott...)! Kép

Neet,
ez az etetős kép is nagyon édi, de megnéztem ám a medencés képet is, nagyon tetszik!!! Nem csodálom, hogy Eszti is imádja!

Én is hozzászólnék a nem-megválasztós témához: szerintem sem fog nagy mértékben növekedni a születésszám, mert szerintem nem azért nem vállal sok család 3. babát, mert félnek, hogy fiú vagy lány lesz, hanem mert sok család 2 gyereket is nehezen tud felnevelni. Sőt, a gyerekek többsége egyke (!), tehát sokszor már a 2. baba vállalása jelenti a kulcskérdést és nem a 3. Egyébként lehet, hogy én vagyok túl gyanakvó, de szerintem e mögött a dolog mögött is valakinek a nagy biznisze áll, szóval szerintem valaki csak sok pénzt akar keresni ezen, és nem a szegény magyar társadalom megsegítése miatt történik mindez. Kép

Blaye
blaye

Ja, és Zsanciékhoz hasonlóan a férjem családjában is fiúk születnek, és anyósom kijelentette, hogy nekünk is fiaink lesznek, de nekem így is jó... Persze, azért titkon álmodozom arról, hogy majd fogom fésülgetni és befonni a lánykám haját... Kép
blaye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: