A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Póci Kép
Nyugi, neked tuti sikerült.

wish

WishKép
Majd mi reménykedünk Neked és továbbra is drukkolunk! Annyi csoda történt már, bárcsak Te lennél a következő példa rá!!!
PóciKép
Neked is szorítok a teszteléshez! Bízzunk a "statisztikában": Lavy és Nikosz is épp frissen csatlakoztak hozzánk, mikor kiderült, hogy sikerült nekik!Kép
hajnesz

Wish!

Én úgy reménykedtem.Megértem, hogy nem akarasz hinni, nekem is ez segített. Szeptember? Az máris itt van... Akkor talán együtt megyünk.

Eszter
Kép
roxal

Ja, egyébként olyan kedves kis pasim van. Várakozás közben próbált gondoskodni rólam, aminek a következő párbeszéd volt az eredménye:
-Kérsz valamit enni?
-Kösz, nem.
-Kéred a könyvedet?
-Nem.
-Gameboyt kéred?
-Nem.
-Vizet?
-Kössz, azt sem.
-És gyereket kérsz?
-Aha, azt igen Kép
-Akkor menjünk haza szexelni! Kép

wish

WishKép
Kép Édesek vagytok!
hajnesz

Wish!

Ez nagyon drága Kép

Eszter
Kép
roxal

Wish! Apai parancsot végrehajtani!KépKép
Édes Wish! Nem tudok mást mondani, minthogy szerencsére nem kell szeptemberig sokat várni. Nem volt arról szó, hogy esetleg valamit másképp csinálna a szeptemberinél? Ha mást nem, akkor blasztót. Biztosan vannak egyéb, biztosabb módok.
Simi-simi fejecskédreKépKép
lkt

Timi!

Azon én is csodálkoztam, hogy ha volt elég petesejt, meg is termékenyültek, s több is fejlődött, miért nem vártak blasztoig... Nálunk pl nem lehetett, mert nálunk csak két életképes, rendesen osztódó embriónk volt. Továbbtenyésztést meg talán négy fölött csinálnak.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!

Biztosan nem emlékeztek rám. Pár hete artam ebbe a topikba. Nekem vannak made in/by Dévai ikreim.Képés szeretnénk majd tesót.

Azóta is olvasgatlak titeket és izgulok értetek innen a háttérből.

Vanda! Látom, idetaláltál.Kép (Zsuzska75 vagyok az nlc-ről)

Póci! Hajrá, drukkolok!

Roxal! Olvastam, hogy jogot tanulsz. Én is jogász vagyok. Megkérdezhetem a további terveidet?

Stella!
Hű, mennyi petike!Kép Elég lehetett neked punkció előtt! Nekem csak 11 petesejtem volt, de az is elég volt. Úgy éreztem, mintha kövecxskék lennének a petefészkemben.

Lányok!
Az lenne a kérdésem, hogy mikor van szabin Dévai?
Előre is köszi a választ.

Szép estét mindenkinek!
Üdv: Zsuzska
eszter28

Eszter ugy tudom most megy valamikor el a doki és aug.15 körül jön vissza.

Hát lányok nem tudom egy az egybe ugy fáj a pocim meg ugy is érzem magam mind amikor megszokott jönni.Nemtudom elbizonytalanodtam.
Köszönöm mindenkinek a drukkot most nagy szükségem van rá.
Én is drukkolok Hajnesz,Emi,Stella++++++++++++

Kép
póci

ZsuzskaKép
Én emlékszem Rád, szerintem a többiek is.
Dévai jövő héttől három hétig van szabin, addig Vass doki helyettesíti.

Hajni Kép, StellaKép
Gyerünk lányok, szeretném látni végre, hogy tud sikerülni egy lombik Kép

wish

Póci Kép
Ne aggódj, a hasfájásnak ezer oka lehet.
És tényleg úgy van a topikban eddig, hogy akik transzfer után kezdtek el írogatni, azoknak sikerült. Ne rontsd el ezt a szép hagyományt Kép

wish

Sziasztok!

Wish, nagyon sajnálom, hátha valóban kellemes csalódás lesz. Csakhát én is tudom, hogy a remény hal meg utoljára, ahogy szokták mondani.

Szia Zsuzska! Idetaláltam, hála neked. Még Katával is szoktam írogatni. Mizujs az "ördögfiókákkal"?

Póci! Nagyon drukkolok, szóval akkor holnap teszt?
vanda978

Zsuzska!

Eredetileg nemzetközi vonalon szerettem volna menni, de ahhoz sok nyelv kell, s azzal most nem endelkezem. Most pillanatnyilag úgy tűnik, hogy egy ismerős ügyvédhez fogok elmenni dolgozni, polgári vonalon, de elsősorban agrár, közbeszerzés amivel foglalkozik. Tehát a szakvizsgám még kérdéses. Meg első a baba Kép

Eszter
Kép
roxal

EszterKép
Az a furcsa, hogy most alig éreztem a petefészkeimet. Semmi feszülés nem volt. Igaz a pocim akkorára nőtt, hogy csak na, de ennyivel ki is fújt.
Az előző lombiknál viszont nagyon kemény volt, akkor 29 petikém lett. Szerintem ők már megcsinálták a helyet a mostaniaknak Kép!

PngKép
Hol vagy? Ugye minden rendben?

RoxalKép
Nem tudom mi alapján döntenek a blaszto mellett. Lehet, hogy csak a 3. lombiknál vetik fel ezt a lehetőséget.
Nekem meg sem említették, pedig van elég embriónk.
A blasztóknak már más táptalaj kell és az állítólag sokkal drágább, de biztos nem csak ez az oka.

WishKép
Hogy vagy? Remélem fekszel, iszod a borocskát és bíztatod a barackmagokat!

HajneszKép
Újabb adag husi kisütve Kép?
Stella

Kép
stella9

Sziasztok! A doki ma van utoljára, augusztus 19-én már tutira lesz, mert akkor kell visszamennünk Kép
Hétfőn minden rendben volt, a babát alig lehetett rendesen megvizsgálni, mert egy pillanatra sem hagyta volna abba a forgolódást Kép De azért megvan mindene, ami kell, végül is csak kiderült Kép Most vagyunk majdnem hat centisek Kép
Amugy vittem vérképet, és a doki persze egyből szólt, hogy ugyan most még jók a fehérje értékeim, de inkább az alsó határérték felé mutatnak, úgyhogy figyeljek oda jobban Kép Úgy tűnik, ezt nem lehet megúszni Kép

Azt akartam még tőletek kérdezni, hogy nem tudjátok, hogy Enigma mennyit és hol volt nyaralni? Mi mennénk majd egy hétvégére, pénteki indulással, de a doki azt mondta, hogy ő mindenkinek azt tanácsolja, hogy ne utazzon, ugyan orvosilag teljesen rendben vagyok. De ha Enigma is el mert menni, meg mi eddig is jártunk ki a telekre....
png

Drága lányokKép

WishKép, szia. Nagyon sajnálom, nem is tudok mit írni. Bíztam nagyon bennetek. Nagyon erős vagy, tudom, hidd el, a szeptember már itt van mindjárt!!!
StellusKép Lányka, hoztad megint a formádKép Ügyi vagy!!! Holnap kapod őket vissza, ugye??? Nagyon, nagyon drukkolok!!!! Érzem, hogy jó a kedved és optimista vagy újra. Ez nagyon fontos, szuper!!! Majd remélem hallunk rólad!!
HajnikámKép Kíváncsi vagyok a babonás érzéseidre, remélem kizárólag pozitívak!!!! Továbbra is megy a drukk!!!
PóciKép Teszt???

CsajszikKép Kérdeztétek milyen volt a nyaralás. Köszi, jól elvoltunk, bár én nagyjából ugyanazt csináltam mint eddig is. Pihi. De persze nagyon nem volt mindegy, hogy most ezt egy gyönyörű helyen, barátok közt tettük. És persze végre velem volt egy teljes hétig az én kis férjecském is.
Úgy volt, hogy ma megyünk dokihoz, de az uram ma elutazik, úgyhogy hétfőre bekönyörögtük magunkat. Háát... Csúnyán le lettem szúrva, hogy már sokat híztam, mérges volt. A méhnyak sajna már csak 1 cm, úgyhogy én igazából most már csak fekszem. A Pannus továbbra is 2 heti lemaradásban van, a Zsombi meg elhúzott kettővel. A bátyám szerint olyanok lesznek mint Danny DeVito és Arnold Schwartzenegger az IkrekbenKép no comment...
Különben eléggé hullámzó a hangulatom. Néha hiszem, hogy minden rendben lesz, sokáig bentmaradnak, bírja majd a méhem; máskor rettegek a koraszüléstől és jön a pityergés. Na, de nem is nyafizok itt nektek.

Puszi
enigma
enigma

PngKép
Bár már nagyjából tisztáztuk mailben, de a Balcsinál voltunk.
enigma

Ja és az Afpt ne felejtsd. Betöltött 16.hét után kell menni. Valahol azt olvastam, hogy a 16+2 a legjobb időpont....ki tudja. Én speciel nem is akkor voltam (16+1), ahogy sikerül.
na pussz
enigma

EnigmaKép
Mi az hogy sokat híztál? Szerintem tutira nem olyan vészes a helyzet.
Jól teszed, hogy pihizel és remélem sokáig bennt tudnak majd maradni a Kis Hősök!
Drukkolok nagyon, hogy bírja a méhed!

Igen, holnap transzfer és utána csak telefonon jelentkezem majd valakinél - lehet, hogy pont Nálad Kép?
De szerintem igazán csak a két hét letelte után lesznek hírek.
Most tényleg nyugis vagyok. Olyan mintha kívülről nézném csak magam.
Teszem a dolgom, mert a doki mindig mondja, hogy mit kell csinálni.
Lehet, hogy ha kicsit leáll a pörgés és otthon leszek, akor elkezdek majd agyalni, de igyekszem azért nyugis maradni és nem túlreagálni semmit.

PngKép
De jó, hogy jelentkeztél!!

EmiKép
Veled mi a helyzet?
Stella

Kép
stella9

Enigma, köszi! Kép Mindig először a fórumot nézem, hogy ha ide nem írtál, akkor biztos pihizel, és nekem sem válaszoltál Kép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! AFP-re még valahonnan kell lőnöm egy beutalót, mert a doki, meg a védőnő is csak a 17. hét utánra hívott vissza Kép
Mit jelent az, hogy a méhszáj már csak egy centi?
Stella, Póci, drukk nektek! Remélem, ti is hamarosan láthattok egy zebrás tesztet!!!
Azért írok mostanában ilyen ritkán, mert az UH-kon kívül nem történik velem sok minden Kép Azon kívül, hogy állandóan WC-re rohangászom, meg eszem, meg alszom Kép
png

Sziasztok csajokKép!
Tegnap este megjöttünk a nyaralásból -szuper volt! Djerba tényleg gyönyörű, mindenkinek csak ajánlani tudom. A tenger smaragd színű, az emberek derűsek és mindent ránk akarnak tukmálni, alig lehet megszabadulni tőlük, átlag 40 C a hőméséklet...

Igyekszem visszaolvasni.
WishKépKépKépKépKépKépakkor ősszel együtt megyünk neki? MI úgy döntöttünk, hogy csak októberben megyünk vissza, egyelőre állandóan a legutóbbi sikertlenség jár a fejemben, sőt legfőképpen az, hogy nem is én voltam a hibás abban, hogy nem jutottunk el az ET-ig...
HajneszKép!!!!!!!! Megy a drukk, most biztosan sikerülni fog, nagyon elszánt vagy a képen is!!
RoxiKépHúú, akkor most nagy kő esett le a szívedről. Lehet pihenniiiiiiiiiiiKépKép Kapcsolj ki most már!

EnigmaKép Nem lesz semmi baj, meglátod, ügyes kis gyerkőcök. Az meg teljesen normális, hgoy ekkorák
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok lányok!Nos megcsináltam a tesztet de egyáltalán nem nyugottam meg.Szoval nagyon nagyon szinte alig látni de van ott egy második csik.Most azzal vigasztalom magam hogy tul hamar teszteltem mert az igaz hogy elvileg ma nem kéne megjönnie de ET után csak még a 12-ik napon vagyok,na meg a teszt se a legérzékenyebb fajta volt mert azt irja rajta hogy a menszesz elmaradása után egy nappal.A páromnak is oda adtam nézze meg ö is lát ott valamit nem csak beképzelem de azt mondja van ott valami.Probálok szerezni egy érzékenyebbet és pár nap mulva megcsinálom ha nincs változás.Lányok tiszta hülye vagyok hajnali 4-tol a tesztet bámulom hogy biztos látni-e a csikot.A petefészkeim nagyon fájtak a reggel olyan menszisen,most egy kicsit alábhagytak.Na jol ki nyavajogtam itt magam nektek.

Kép
póci

StellusKépKépKép HÁt, nehogy már kihagyjalak, mikor ilyen hatalmas petesejtmennyiséget produkáltál? MIt is kaptál stimunál? Ja, a blasztot nálunk már az első lombiknál megcsinálták. 7 leszívottból 5. napra hármat kaptam vissza. mOst legutóbb viszont -persze, ha sikerült volna a pungi- akkor nem várt volna vele öt napig, azt mondta, visszaadja két nap múlva. csak hát nekünk nem jött össze.
pusza, anna

madaran

PóciKépKépKépKép hát, azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!!!! Miért nem csinálsz még egyet?
egyébként sziaKép, még nem is üdvözöltelek a körünkben!
a

madaran

Póci, el ne engedd azt a tesztet! Kép Nem lesz semmi baj, meglátod! Halvány csík is csík! Mi is sokat pislogtunk, hogy télleg jól látjuk-e Kép Két nap múlva már egyértelmű lesz!!!! Addig is vigyázz magadra!
png

PóciKép
Csatlakozom Png-hez! A halvány csík is csík!
És tuti ott van és a 14. napon már jó erős lesz!
Úgyhogy nyugi!
Iszogass meg egy pohárka vörösbort és feküdj! Most van dolguk rendesen a petefészkeknek, nem is csodálom ha érzed!

AnnaKép
Akkor úgy látszik csakis a dokitól függ a blaszto!
Stimunál Gonal-t kaptam és egy kis Decapeptyl-t, csak az "íze" végett Kép!
Örülök, hogy ilyen jó volt a nyaralásotok!
Stella

Kép
stella9

Pócikám,
Ha igaz amit Wish írt akkor én most kiszállok az irogatásból és akkor tutira meglesznek a gyerkőcök. Fogdd meg jó erősen a tesztedet és el ne ereszd. Nyugi van mi izgulunk helyetted is. Szerintem egy pénteki teszt már a valóságot tükrözi. Kitartás.

Wish,
Mi az ábra? Remélem pihentetsz, nem tudom mire kellene most gondolnod vagy bíznod, de csak előre van és ezt tudod a legjobban (mindjárt sírok, minden zsigeremmel nyomom az energiát nektek).Érdeklődnék, hogy lesztek otthon, mert locsolni kellene nálunk pénteken indulunk nyaralni és csak jövő szombaton jövünk vissza. Persze Laci locsol te meg gyönyörködsz a 2. emeleti kilátásban, szemmel tartod a szomszédokat. Ja Enigma felügyelését csak holnap reggelig tudjuk vállalni, mert nem leszünk itthon, úgy hogy onnantól Lacinak kell harci díszben állnia, bár csak a hecc kedvéért, mivel Enigma olyan tutin csinálja az egész terhességet, hogy szerintem nem Enigmának hanem Etalonnak kellene hívnunk.

Enigma,
Remélem sikerült megnyugodnod Dévai-sárkány paráztatós előírásai ellenére, tessék egy kicsit élvezni ezt a szuper állapotot. Remélem a filmet vissza tudom ma vinni, mert Bakacsi annyit tököl vele, hogy már én unom, lehethogy a hörcsögök nézik állandóan. Te meg biztos néznéd. Madagaszkár hogy tetszett? Apát láttuk reggel bevásárolni, rendes fiú.

Hajnesz-húsevő,
Remélem minden OK veletek.Ügyeletnek lassan vége. Hétfőig kibírod a tesztet!? Nálatok mikor kell menni a dokihoz?

Stella-szurizó-cérnázó-istennő,
Remélem minden okés lesz veletek,a cérnáknak működnie kell. Igaz holnaptól nem tudunk jelentkezni, de majd Wish-t időnként felhívom és eszmecserézünk. Húzzatok bele!!!!!!!!!

Madaran,
Remélem helyettünk is kiásztattad a tested, a víz tényleg nagyon tuti ott. Tessék pihenni.

Puszi Nektek
Farkasok J

Kép
farkasok

JuditomKép Épp most olvastam férjurad sorait, hogy leléptek nyaralni. Nagyon szívesen felügyelünk, jobban mondva az uram. Persze ha a Wishék, no problem. Majd megbeszéljük. Ugye milyen cuki a Zuxx? Reggel még elszaladt nekünk gyümiért is a piacra. Mindkét madártejet felhörpintette egy pillanat alatt. Pislogni nem volt időm. Etalon? Ú, csajszi. Így legyen!!!Kép Ja! A dvd miatt ne izgasd magad. Mondjuk nem csodálom ha a höriknek is tetszik, csak ne rágcsálják megKép
AnnusKép Szia. De jó, hogy megint itt vagy. Feltöltődve, kipihenten. Mi lesz szeptembertől a suliban? Taníthatsz még?
StellusKép Örülök ha nekem is jelzel. Én is jelentkezem majd, jó??? Ezerrel gondolok rád holnap!!!
Wish drága, hogy vagy?? Sokat gondolok rád!!!

pusza
enigma

Póci Kép
Látod, megmondtam. A friss belépők szerencséje Kép Most nagyon írigyellek, te lányKép Fogd jól azt a zebrát és el ne engedd!!!

Farkasok Kép
Nem probléma a locsolás, lám mennyi jelentkező van rá Kép Sőt Pipió is túlélte, hogy három napig mi gondoskodtunk róla. vagy a macskák jobban bírják mint a virágok?

EnigmaKép
Majd felmegyek meglátogatlak, ma márnem bizos, hogy lesz idő, de akkor holnap. Majd SMS-t küldök, hogy ikor nem zavarlak.

Én változóan vagyok. Éjszaka persze nem aludtam, napközben meg nagyjából csak úgy tengek-lengek.
Most jó volt, mert itt volt a barátnőm a kisfiával, épitettünk tornyot meg várat építőkockából (=Jenga Kép), Ha minden igaz akkor a keresztmamám is megérkezik pár percen belül. Délután ő felügyli, hoy ne szomorkodjak.
Jaj, lányok olyan nehéz ez valamiért, pedig szeretnék előre nézni a fényes jövőbe Kép, de mégis azt veszem folyton észre hogy már megint csorognak a könnyeim.
Igaziból az is nagyon zavar az egészben, hogy megint nem volt semmi megindulás a megkapaszkodásban, semmi sárgatest. Hogy a túróba lehet, hogy ennyire nem sikerül? És már semmit nem tudok kitalálni azon kívül, amit eddig megtettem a siker érdekében. Peddig annyira szeretném. De valamiért mégsem. Legszivesebben már holnap elölről kezdeném az egész stimut, ha lehetne. Nem tudom, hogy fogom elvsiselni ezt a két hónapot megint. Persze gondolom, mint az előzőt. Nehezen. Semmi kedvem viszamenni dolgozni és megint mások hülyeségeivel foglalkozni, csupa olyan dologgal, amik nekem már nem fontosak.
Nekem az az egy lenne fontos, hogy sikerüljön végre a lombik, vagy spontán, vagy valahogy.
Az ember eltervezi, hogy sok gyereket szeretne, aztán a végén örül, ha egyet sikerül összehozni.
Csak egyet sikerülne. Annyira tudnám őt szeretni.

wish

Sziasztok!

Köszi szépen a választ Dévai nyaralása ügyében.Kép

Póci!
Bízzál nagyon! Szerintem van ám ott valaki a pocidban! Én anno 5 napos blasztokat kaptam vissza, 8 nap múlva teszteltem és csak egy nagyon halvány második csík volt, pedig mindhárom embrió megtapadt!
Holnap bizti erősebb lesz a csík!

Stella!
Az elmúlt másfél évben sokat fórumoztam lombikos témában. Észrevettem, hogy szinte csak Dévai csinál továbbtenyésztést. A második lombiknál egy beszélgetés során mondta is, hogy ezt az eljárást nem támogatja a tb., de ők nagyon hisznek ebben és amíg van rá pénzük, addig csinálják.Kép

Drukkolok nagyon!

Madaran!
Látom, ugyanabban a városban lakunk. Ismersz még másokat is innen, akik a dévaiba járnak?
Tavaly volt egy idősebb pár, Ildikónak hívják a nőt, nekik már az 5. lombik jött volna éppen. Nem ismered őket véletlenül? Nem tudok róluk azóta semmit.

Roxal!
Egy időben én is nemzetközi jogász szerettem volna lenni. De hamar kinőttem belőle...

Vanda!
Köszi kérdésed, fiúk rosszakKép, tegnap míg nem voltam velük 5 percig, letörték a CD-s-rádiós magnó antennáját.Kép

Szép napot mindenkinek!
eszter28

Drága WishKép
Ne sírj, mert én is sírokKép Mindent megtettél és ez így is van jól. Ne rágd magad azon, hogy nem indult be semmi, ez még semmit nem jelent. Én ezen már annyit gondolkoztam. Szerintem ez is nagyon múlik a szerencsén. Gondolj arra, hogy a Giginek is a 4. sikerül, de sikerült!!!! És megyannyi csodatörténet is van. Karmen, Lujza és hogy ne menjünk messzire, itt a Szani!!! Hidd el, hogy lesz babád. Ez biztos. Együtt nyomulunk majd a játszón a sétányon. A kis farkasokkalKép Szívből drukkolok nektek.
Ölellek
enigma
enigma

EszterKép (bár nekem te már csak Zsuzska vagy)
Anno mikor itthon feküdtem az ET után, az elejétől elkezdtem olvasni az nlc-s topikotokat. A te történeted nagyon izgatott, Dévais lévén. Végig izgultam - pedig te akkor már rég babáztálKép. Néha még most benézek, hogy mizu ott az emberekkelKép

WishKép Délelőtt jó nekem. 2-től órám van, utána meg barátnék jönnek dumcsizni. Szólj majd mikor jó neked.
Pusza
enigma

Wish drága! Teljesen értelek, az a szar az egészben, hogy nincs magyarázat!!! A megfoghatatlanság a k.szar. Biztos vagyok benne, Dévait ismerve, hogy addig fog próbálkozni, amíg nem varázsol babát a pocakodba, az az érzésem, hogy a köv.blasztos lesz.
Emlékszem egyszer, amikor panaszkodtam neki, hogy elkeserítő, hogy nem jön össze, akkor azt mondta, hogy nézzem meg az előttem bentlévő hölgyet, ő blasztót kapott vissza, és még mindig nem azt látja igazán az UH monitoron , amit látni akar. Fogalmam sincs, hogy ez azt jelenti -e, hogy nem jött össze, de azt megértettem belőle, hogy a blasztóban nagyon hisz.
A munkakedved hiányát is nagyon megértem, most én is hasonló cipőben járok (habár még nem siekrült oda eljutnom, hogy ne tudjanak felb..ni a munkahelyi dolgaim, rajta vagyunk a lélekértő hölggyel), de azért néha jó is dolgozni, mert így nem csak a magunk nyűgével kell foglalkozni. Néha arra jó, hogy kikapcsoljon a saját problémákból.
Azt is lehiszem, hogy távolinak látod szeptembert, de hidd el, hogy 2 hónao gyorsan elmegy, most mi is 2 hónapot hagyunk ki, de már mindjárt megyek újra.
Ez az a kérdés, amit lehet, hogy e-mailban kéne feltennem: azon esetleg nem gondolkoztál, hogy te is fordulj valami pszichológus féléhez? Azért kérdezem félve, mert tudom, hogy vannak akik hallani sem akarnak róla.
Én is hasonlóan gondolkodtam, kvázi sértésnek vettem, de Szani esete fellelkesített. Annál is inkább, mert nem volt szép gyerekkorom (pfú, de szépen fogalmaztam), tényleg lehet, hogy onnan hozok valami programfélét, ami letiltja a baba fogantatását. Egyáéltalán nem kellemes felemlegetni a múltat (kitörölném legszívesebben), de az mondja a nő, hogy még pár alkalommal lesz rossz, aztán ez elmúlik.
Na, jó hosszú lettem, kedves Wish, csak nagyon szeretnék Neked segíteniKépKépKépKépKép
lkt

Enigma!
Aranyos vagy!Kép Nem írogattál az nlc-re, csak olvastad? VAgy volt nicked ott?
Most látom, hogy ikreket vársz. Gratulálok!Kép
Ha van kedved, nézz be a www.ikresek.hu-ra, az teljesen ikres fórum, van külön terhességi topik is benne, meg rengeteg egyéb hasznos dolog is.

Wish!
Bocs, hogy így ismeretlenül beszéletk bele az életedbe. Azért is nem írtam neked eddig semmit, mert baromi nehéz ilyenkor bármit is írni.

Most két dologt ajánlanék mégis.
A www.lombikbaba.com-on a fórumban lehet kérdezni Bencsik Andreától (ő írta a Várva várt babákat. Ugye olvastátok, Dévai-rajongók?) Ott a fórumban válaszol is rá.
Én is pont tegnap gondolkodtam azon, hogy nagyon sok dolog van a terhességemmel kapcsolatban, amit nem sikerült helyre tenni, ezért talán a következő lombik előtt érdemes lenne ezt valahogy rendezni...

A másik dolog. Ugyancsak a lombikbabán van a Gyakori kérdések rovat, ott talán találsz valami magyarázatot arra, miért nem sikerült. Bár szerintem ezt az orvosok sem tudják megmondani soha. Csak kísérletezgetnek...
eszter28

Eszter te milyen jogász lettél?

Wish!
Mit is mondhatnék. Tudom, hogy mit érzel, de tényleg előre kell nézni. A következő sikerülni fog, mert sikerülnie kell! Feldologzoni viszont nagyon nehéz. Most még a sírás is jó, megkönnyebbülsz tőle. Csak egy dolgot ne tegyél, ne keserdej el! Hinni kell, nem veled van a baj. Sajnos a természet ilyen velünk, nekünk ezért küzdeni kell. Keserves, de az út végén neked is ott van a baba!

Hajni, Stella!

tessék szépen belehúzni, meg kell szakítani a rossz szériát! 2 hónapja sikerült az utolsó babásodás...

Eszter
Kép
roxal

Wish, télleg csak megríkatsz mindenkit Kép Eddig olyan optimista voltál, ne add ezt fel! Tudom, könnyű ezt mondani, én mondjuk az első lombik után tutira feladtam volna, ahogy magamat ismerem. Vagy legalábbis jó hosszú szünet jött volna. Az a sok beavatkozás, meg szuri... dévai doki ki fog neked valamit találni, hidd el!
png

WishKép

Mindig gondolj rám ha el vagy keseredve. Olivér a negyedik lombik gyümölcse. És elötte volt hat inszem is. Én is csak félve említem neked, hogy esetleg elmehetnél egy pszichológushoz. Én már bánom, hogy nem tettem hamarabb, de amikor csináltam a lombikot eszembe sem jutott. Én mindig fel voltam dobva, hogy csinálhatom, hátha most. Aztán három hétig még a házból sem mentem ki!!! Na az már durva. Tudom, hogy most semmi nem érdekel és tényleg ez az életcélod, de azt tudnod kell, hogy nem csak gyerekből áll a világ. Nehogy félre érts!!! Én ugyanúgy éreztem mint te. És amikor már örülhettem volna, akkor jött a depresszió. Próbálj kikapcsolódni és egy kicsit másra gondolni. Nekem sem látszódott soha, hogy bármi is beindúlt volna! Még mindig a fülembe cseng: uterusban petezsák jelenleg nem láthatóKép Jó munkához idő kellKép Dévai nálam is állandóan vakarta a fejét, hogy miért nem sikerült a jó kis blasztokkal. Mindjárt keresek neked egy jópofa képet, hogy egy kicsit jobb legyen a kedved!

AnnaKép
Sok puszi nekedKép

PóciKép
SzurkolokKép

ZsuzsiKép
Hát sokszor belegondolok, hogy mennyire oda voltam az ikrekértKép Minden elismerésem a tiédKép

Puszi

KépKép
gigi28

Jajj, lányok, nem akarok én megríkatni senkit, elég, ha én rívok Kép
De én sem akarok igaziból sírni, csak úgy jönnek maguktól időnként a könnyek, szóval inkább koncentráljunk inkább mindannyian Hajni, Stella és Póci babáira, jó?
És bocsánat, ha kicsit szomorkodok néha nektek, csak ez most nekem ilyen szomorkodós végű lombikra sikerült. Na de majd a következő! Kép

HajniKép
Mindjárt itt a vasárnap úgy drukkolok Érted, mindig mondom a zebrádnak, hogy azért mert itt üdül éppen az én polcomon, nyugodtan küldje most a csíkjait feléd.

Enigma Kép
Hát én is arra számítok, hogy majd az egy évvel idősebb Zuxx ikrek megvédik játszótéren az enyémeket Kép

A doki egyébként olyan rendi volt tegnap, ápolta egy kicsit a lelkünket meg minden.
Mondtam neki, hogy azért a következőt majd már úgy csináljuk azért, hogy sikerüljön. Erre mondta szegény, hogy higgyem, el hogy ő most is mindent úgy csinált. Mondtam, hogy én is megtettem mindent, úgyhogy ezek szerint a párom volt aki nem Kép Laci meg szegény mondta, hogy hát lehet, hogy akkor ő volt. Nem is tudom,... végül is vehetett volna több jégkrémet. Kép

Ja, de azért nagyon aranyos volt tegnap. Kaptam ajándékba egy DVD-t, be volt csempészve a párnám alá este, szépen becsomagolva. Én meg bedőltem az ágyba, és mondom mi történt a párnámmal, hogy ilyen baromi kemény Kép És a meglepi volt ott. Hát nem édes? Kép

wish

Ilyen komoly férfiakat "készít" Dr. Dévai Sárkány IstvánKép :

Kép

Tessek mosolyogni!!!!!!!!!!!!!!4

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Nagyon sokat gondolok ám Rád. Tényleg, mert tudom, hogy milyen nehezen sikerült Nektek is. De Oli fényképe ott lebeg a szemem elöt mint végcél.
Meg otthon kinn van az unoktesóm kislányainak a képe, akik szintén dévais gyerekek és harmadik, iletve negyedik lombikra sikerültek. Szóval tudom, hogy egyszer majd eljön az én időm is, és nem adom fel, csak most épppen meg kell mászni ezt a gödröt is Kép

A pszihológuson, vagy valami hasonlón gondolkodom egyébként, csak még nem tudom, hova menjek, meg pontosan mit szeretnék, mit várok el tőle. Szóval még érlelem magamban a dolgot.

wish

Wish nagyon nehéz ilyenkor bármi okosat mondani,szerintem sird ki magad,szomorkodni is kell egy darabig,és aztán ujult erövel megint neki vágni.Meglátod nemsokára veled is megtörténk a csoda.

Lányok nagyon aranyosak vagytok hogy igy drukkoltok és biztattok hogy ott van az a csik.Azota is állandoan nézegetem hogy biztos látni ott valami csikfélét.Kisétáltam és vettem egy másik tesztet,de csak pénteken csinálom meg.

Kép
póci

Wish! A bocsánatkérésedre egyátalán nincs szükség, sőt, mindannyian olyan nagyon szeretnénk Neked segíteni, ha elmondod nekünk a bánatodat, olyan mintha tudnánk kicsit segíteni.KépKép
Sírj csak, főleg a "csak úgy" jövő könnyeket ki kell engedni.

Póci! Már csak 2-t kell aludni péntekigKépKép

Hajnesz! Pihi folyt., természetesen szafari ruhában, hogy a zebráknak is tetszenKépKép

Enigma! Nagyon jó lenne Téged megismerni, mint stramm kismamátKépKép Talán 31-én összejön (bocs, nem emlékszem, hogy tudsz -e jönni.

Roxal! Mindjárt indultok Hévízre, de szép lesz!!!

Gigi! a profilodban lévő, "na most megnézem magamnak a locsolót kép se semmi", olyan Dévai irodába való lelkesítőnekKép

Eszter! A Te fiaidról mikor látunk képeket??KépKép Nagyon kíváncsi vagyok!
lkt

Gigi Kép
Nagyon édes ez a kép Oliról Kép Megvolt a mosolygás. Kép

Képzeljézek most jöttem fel a parkból. Három rohamosztagost kellett fényképezni egy készülő homepage-re... Vicces volt, hogy akik közben arra jártak mind fotózkodni akartak. A beöltözött srácok nagyon jól szórakoznak, hogy mennyire meglepődnek rajtuk mindig az emberek. Kép
Szóval jól szórakoztunk. Most megyek aludni. Ma egész nap nem aludtam egy kicsit sem, remélem így jobban fog menni az éjszakai alvás.

Jó éjt mindenkinek!

wish

Sziasztok LányokKép!
Nem fog tetszeni, amit most fogok írni, nem is tudom, mit akarok írni, annyira ki vagyok bukva az egész nyomorult helyzetemen, de már nem bírom tovább, már a sírás sem könnyít rajta.
Szóval vasárnap óta azt hittem, talán most sikerült, olyan jeleket észleltem, amiket eddig nem, mellek nagyobbak, görcsök elmúltak, csak egy kis feszülés és szurkálás a pocakban, hőm egész nap 37, a keddet is megúsztam, mensinek semmi jele, aztán tegnap megjelent a világosbarna szín. Ma reggelre már nem érzem sem a melleimet, sem a hőmet, hogy rendben lennének. Azt hiszem, innentől kezdhetek lemondani róla. A geciség az, hogy most tényleg elkezdtem hinni, annyira láttam magam télen szép kis pocakkal, Istenem, olyan nehéz ezt kibírni. Nem tudom már azt sem, hogy megéri-e így elfecsérelni a legszebb éveket az életből, már semmit nem látok magam körül, csak ezt a rohadt küszködést.
Most legszívesebben elköltöznék a világ végére, ahol lenne 2 kutyánk és 3 macskánk és boldogan élnénk, míg meg nem halunk, és soha nem kellene arra gondolnunk, hogy nem lehet gyerekünk. Bocsi Lányok, de most tényleg csurig betelt a pohár.
Ha midezek után kiderül, hogy mégis sikerült, akkor csak kimagyarázom Előttetek valahogy...Kép
Na haragudjatok, de Ti biztos megértitek, sajnos mindenkinek vannak néha ilyen pillanatai.Kép
hajnesz

Sziasztok lányok,

elnézést hogy megint bekuty-kuruttyolok.
Wishnek szeretnék írni. Kép Wish, én teljes erőmmel támogatom, hogy menj el egy megfelelő pszichológushoz. Ez nem egy olyan túlmisztifikált dolog. Elég egy 10-12 üléses terápia (3 hónap), és sokat lökhet rajtad. Hogy miért mondom ezt? Az enyém - mint odaát is írtam - funkcionális meddőségre szakosodott, Szendi Gábornak hívják, neki meggyőződése, hogy amikor IVF-nél semmiféle reakció nem indul be megtapadáskor, annak pszichés okai is lehetnek. A másik, amiért mondom ezt, hogy a megfigyelés szerint a 2-3.sikertelen lombik nagyon kritikus, és utána sokban múlik a lelkiállapoton, hogyan, milyen eredménnyel sikerül folytatni. Én már magamon érzem a hatást, hiszen 2 depis hónap után újra érzek magamban erőt, pedig mostmár nagyon-nagyon kivoltam Kép
ölellek titeket (Hajnesz, nyugi, blaszto-s ET után egyébként már 10-11 nappal meg lehet próbálni egy tesztet)
s_norka

Wish, Hajni és Mindenki!
Néhány napja nem irogatok, de azért elolvastam mindent. Mérhetetlen a szomorúság amit érzek, miattatok is és magam miatt is. Úgy látszik ezek a napok nem lettek szerencsések nekünk. A testem nagyon kegyetlen játékot játszik velem is. Az elmúlt 2-3 alkalommal átállt a ciklusom 28 napra, így most vasárnap kellett volna megjönnie, de nem történt semmi! Csináltam egy tesztet, amibe beleláttam egy hihetetlen halvány zebrát, bár én magam is azt gondoltam talán káprázik a szemem. Hőm fennmaradt egészen kedd reggelig is, így elkezdtem reménykedni. Szerdán kicsit lejebb ment a hő, de úgye a remény hal meg utoljára. Aztán este elkezdtem barnázni, pedig én nem is szoktam. Eddig csak egyszerűen megjött egyik napról a a másikra. Aztán ma reggel lemen a hőm és a vérzés is erősebb, bár elég furcsa színe van. Azért csináltam egy tesztet reggel, de semmi. Szóval megjött a 33 napra, úgy mint régebben is. Most aztán teljesen össze vagyok zavarodva. Valahol azt olvastam, hogy a tüsző repi után pontosan 2 hétre van a vérzés akármilyen hosszú is a ciklusod. Tehát utólag lehet visszaszámolni. Na ezek szerint nekem 2 hete szerda-csütörtökön volt. De Dévainál 2 hete hétfőn reggel már 31-es volt a tűszőm és azt mondta most aztán mindent bele. Mit csinált a tüszőm hétfőtől csütörtökig? Lehet, hogy meg sem repedt csak felszívódott mint a többi? Ha emlékeztek még nyolcról indítottam aztán maradt hat, majd péntekre 4 és végük hétfőn az utolsó UH-n már csak egy nagyot látott. Lehet, hogy nincs is egyáltalán tüszőrepedésem?? Van ilyen? Vagy lehet, hogy mégis megfogant, csak nem tapadt meg és azért furcsa színű most a menszi? Viszont ha nem tud megtapadni az a legrosszabb, nem? Mert akkor hiába próbálkozok akármivel, megtapasztani akkor sem tudják. Szóval feladtam most, az irányítottat teljesen feleslegesnek érzem. Dévai belőtt 3 napot aztán meg lehet, hogy a 4.-en kellett volna akciózni? De mivel nekünk is kevéske a katonánk, lehet, hogy már a 3. nap végére nem is volt benne katona. Ennyire pontatlanul én is be tudtam volna lőni a megfelelő időpontot ovulációs teszttel, mint eddig is. Akkor mi értelme volt a méregdrága 2 naponként UH-nak? Elvesztettem a hitemet.
Szombaton elutazunk 2 hétre nyaralni, lesz időm átgondolni mit tegyek.

Mindenkinek sok sikert kívánok és sok pihit. Ne hatagudjatok, hogy ilyen hosszú litániát írtam.

Puszi,
Emi
emi31

Lányok, nem is tudom, mit mondjak. Ez a nap nem a fórum napja lesz Kép Nem hiszem el, hogy ilyen rossz szériánk van Kép
Hajnesz. Én már a kivizsgálások után eljutottam odáig, ahogy olvasgattam, hogy mi vár rám, hogy hagyom a fenébe az egészet, majd lesz valahogy. Szörnyű volt belegondolni, hogy most x hónapig/évig belecsöppenek valamibe, amit nem tudom, hogy hogy fogok tudni kezelni. Ekkor jött nálunk is az, hogy élvezzük az életet, szórakozás, majd lesz valahogy. Egészen két hónapig. De ez sem volt jó, úgyhogy elhatároztam, hogy elkezdem. Ez persze teljesen más, mint a te eseted, hiszen te már rendesen benne vagy a közepében. Én eddig is csodáltam, hogy a lombikosok hogy tudnak újra és újra erőt meríteni ahhoz, hogy újból elkezdjék. szörnyű lehet az a három hét, amíg otthon ülsz, igyekszel mindent azért megtenni, hogy a babócák megtapadjanak. Ezt nem lehet úgy felfogni, mint irányítottnál, hogy nem is nagyon figyelsz oda a dologra, próbálsz másra koncentrálni... Passz, nem tudok neked segíteni, hogy innen hogyan tovább.

Emi! Ez még csak az első hónapod volt, ami télleg kicsit érdekesre sikerült. Nem is értem, hogy hogyhogy csak egy tüsződ maradt az akciózásra, meg miért késett most ennyit. Szerintem adj a dokinak még egy esélyt, hátha jobban belövi a gyógyszereket, stb. Azért kétnaponta UH-ra járni - az anyagiakat leszámítva - nem olyan nagy dolog, mint mondjuk egy sikertelen lombik.
png

Lányok!

Ezt nem hiszem el! Nem lehet, hogy senkinek nem sikerül! Kérlek titeket, ne keseredjetek el. Tudom, könnyen beszélek, de én is, mi is átéltük azt a poklot, amiben ti pont most vagytok. Senki nem mondta, hogy könnyű lesz, sőt! De muszáj felállnunk, s csak a pozitív példát látnunk. Előre tekintsünk, s soha ne vissza! Kérlek-kérlek, bízzatok! Dévai mindenkinek fog babát csinálni.

Eszter
Kép
roxal

Hajni drága Kép
Ne add fel kérlek. Csak azt tudom mondani, meit nekem mondtatok, hogy egy kis barnázás még nem jelnt semmit. Nagyon drukkolok. Várjuk meg a tesztet, hogy az mit mutat, addig meg pihizzél és bízzál kérlek!

Emi Kép
Szerintem simán lehet, hogy megtapadt és azért volt hosszabb a ciklusod. A halvány csík is erre utal.
De egyébként a 14 nap sem törvényszerű, csak a nagy átlagra igaz.

Annyira sajnálom, hogy ilyen rossz szériánk van.
RoxalKép, annyira drága vagy, most te vagy a fő "tartom bennetek a lelket". De csatlakozom igen is lesz babánk csak valahogy el kell jutni addig Kép

wish

Sziasztok lányok!
Hát amit én irok se fog titeket földobni.
A tegnapi halvány reménysugaram mára szertefoszlott.Ma reggel is csináltam egy tesztet és ez totál negativ.A hasam is elkezdett nagyon görcsölni.Ki vagyok de nagyon,reggel ota sirok.Annyira biztam hiszen olyan jol indult minden.Átkozottul igaságtalan az élet.Bocsánat ha tul kemény voltam...

Kép
póci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: