Ami egyszer sikerült az másodjára is fog!
A szeretet és az akarat csodákra képes
Andrea
2005.07.14 12:08
2005.07.14 17:37
2005.07.14 20:00
Nagyon sokat gondoltam Rád. Otthon biztos gyorsan fog menni a felépülés, sok erőt és kitartást kívánok a továbbiakhoz

Remélem Benedek már teljesen rendbejött

Jólesik ám nagyon

2005.07.14 20:58
2005.07.15 08:13

Úgy örülök, hogy végre otthon vagy!!!!!! Mielőbbi gyógyulástés sok sok kitartást meg szeretetet kívánok neked!!!
Gratula a pocaklakókhoz. A férjem szerint jól beblehúztatok
Szerintem amilyen vagány kissrác Bálint,ha ikrek lesznek, akkor sem lesz velük sok gond
Párizs
. Ez nekem plusz 10 perc pihi volt, szóval díjaztam.

mostanában. 2005.07.15 11:13

.
).
.Míra baba hatalmasakat esik,mert minden elképzelhető helyen felkapaszkodik és néha még elvéti a dolgokat...Egyik nap a már majdnem telepakolt papírdobozzal próbálkozott beleesett félig,megfenyegettem,hogy Õt is becsomagolom...
.Apa mondta ha jön a lottó ötös,felőle óvodát is nyithatunk
.
. 2005.07.15 11:43
2005.07.15 18:56
Beleerösítettem nagyon!
Anyám fözi a nagy családi vacsit, a hugim Lilizik, én meg ideültem netezni, igaz a lány épp darabokra szedi a nagyi cuccait!
Örülök, hogy ilyen jókedvüen értél haza, mondtam, hogy Bazsi nem fog elfelejteni, ugye!
További sok sok eröt és jobbulást kivánok!
Párizs...
Szupi!
Múltkor nálatok láttam egy képen mocit a garázsban, apa is nagyon motorörült, és a névnapjára 2 jegyet vettem neki Brno-ba a motorGP-re!
Aug. végén lesz ott a világbajnokság, Talma, Rossi és a többiek..
Jön Lili is, kiváncsi vagyok, hogy bírja majd a pályán a gyürödést!
Helénádról rég láttunk képet, kérünk egyet!
Adatai? Még mindig olyan jó húsban van?
Most hogy végeztél a sulival mik a terveid??
Puszi Mírának!
Az új helyen lesz net?
Esztid még mindig gyönyörü, csak úgy sugárzik belöle a derü!
Manók gyönyörüek, de azért kedvcsináló kép mellett valld be öszintén, hogy néha nem volt könnyü neked sem!
/
Olyan menüt rittyentettem, hogy ketté állt a fülük!
"Megfenyegettek", hogy jönnek máskor is!
2005.07.15 21:20
Az alsó két középső és a szemfogak már olyan nagyon dagadtak, remélem mire visszajövünk a nagymamizásból már legalább kettő csücsök kint lesz. Gondolom te is mindig reménykedsz, de gyerek még fog nélkül nem maradt
Gyertek gyakrabban! Zolcsi igazi nagyfiú
Vera neked meg kitartás, már nagyon finiseltek és jön a nyugalom. Míra tündéri, gyönyörű szemei vannak
Te legalább hamar túljutsz ezen a korszakon
, napról napra erősebb és tovább halad. Folyton ülni akar, kb. 10 percig eljátszik ülve. Képet sajnos megint nem tudok feltenni, valami miatt nem sikerül. 2005.07.15 21:55
, klassz, hogy tudsz jönni időnként a netre, remélem, továbbra is be tudsz jelentkezni hetente 1x-2x. 2005.07.15 22:00
2005.07.16 09:21

2005.07.16 09:46

Hozzánk holnap jön az egyik nagyi, jövő héten a másik, igaz csak egy-egy napra

És továbbra is gyönyörűek
És végre egy nagy alvást és nyugodt napokat is!!
Próbálj meg mielőbb jelentkezni!!!

Régen állandó "szigetlakók" voltunk Apával, mindig kiköltöztünk egész hétre a bulira, mostanság csak egy-egy napra megyünk ki

Csütörtökön írtam, hogy kijött a negyedik foga, erre pénteken látom, hogy jön az ötödik, még nem szúr, de már látszik a fehér csíkocska, szerintem ez megint max. egy hét alatt kint lesz

Már régebben írni akartam, hogy imádja őket, ha már sehogy nem megy az alvás, beteszem a kazit és a harmadik számra már alszik is (a Szállj el, kismadarat azért mindig végighallgatja, persze én is énekelek Cipővel

) Komolyan mondom, eddig mindig bejött

2005.07.16 13:56
A család nem enged semmit csinálni, már egy könyvet ki is olvastam
Bazsi odajön, megnézi mit csinálok, felkéredzkedik kicsit tentézni, aztán megy tovább.
Eltűntek az úszógumik, és belefogytam az összes ruhámba.
2005.07.17 10:47
, köszi. Sajna Dávid végül már akkor is sírt, amikor meghallotta a vízcsobogást, mert tudta, hogy jön a hideg víz. (Pedig tényleg szerintem olyan lassan adtuk a hideg vizet a meleghez, hogy nem igazán lehetett észrevenni.) Viszont muszáj volt a hűtőfürdő, mert volt, hogy egyedül az vitte lejjebb a lázát. 2005.07.17 17:53
2005.07.17 19:53
2005.07.18 06:51

Már nem is emlékszem mit csináltam én egy gyerekkel, annyi időm lett
Pihenjél sokat
Az én nagyobbik fiam is ilyen. Bár ő minden gyógyszerre szájzárat kap, rossz emlékei vannak a kórházról. sajnos én a mai napig csak műanyag fecskendővel tudom belenyomi a cuccokat és így is óriási hiszti van, van hogy ki is hányta. Bezzeg Kisgét még át lehet vágni a kiskanállal. 2005.07.18 10:12
. Újabban fogja, és kikapcsolja a számítógépet
. (most alszik)
: örülök, hogy jobban vagy, hidd el, napról napra jobban leszel
. Nagyon helyes, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz, hidd el, sokat számít
. Nagyon jók a fotók
.
: jobbulást Dávidnak
. Reméljük, most már lemegy teljesen a láza
.
: nagyon jó kis kedvcsináló
. Mennyi a korkülönbség a két gyerkőc között?
. (második) Nagyon belehúzott
. Mindig azt hiszem, hogy 5 hónap nyüglődés után végre jön a pihi, de ugyanúgy szenved tovább, sőt, egyre jobban
. Úgyhogy, gyanítom, jön a többi is.
.
2005.07.18 10:45
, de az nem, hogy nincs időd enni
. Bocs, hogy beledumálok
, de nem bírom ki, hogy ne tegyem
Szóval szerintem az nem jó, ha nem teremtesz időt a magad számára is pl. enni. Ezek a gyerkőcök szerintem hihetetlen értelmesek már ilyen pici korban is, és nagyon jól értenek egy csomó mindent. Lehet őket terelgetni annak érdekében, hogy a szülői igények is ki tudjanak elégülni (bizonyos mértékben). Teljesen jól beállnak egy "napirendre", ha az mindig következetesen ugyanúgy zajlik. Leírom, hogy nálunk ez hogy zajlik, mert eddig valószínű nem voltam érthető. 2005.07.18 11:00
2005.07.18 11:29
hozzászólás.
2005.07.18 11:50
Két év a különbség nálunk.
képeket várjuk
gratula Pipikének

Fogyásért azért irigy
2005.07.18 15:29
Livike tényleg igazi nő már.
Gyógyulj és pihenj sokat. Bazsi és Ákos csodaszépek, úgyhogy értük érdemes gyorsan egészségesnek lenni
Az ikrek és te jól bírtátok
A szomszédok meg minek aludjanak
Nálunk a max éjszakázás 10 óra volt, de Kornélnál a 8 óra a végső pizsi idő.Reggeli mennnyiségét illetően megnyugtattál, nálunk is ennyi az adag
Éhenhalás
Pipike is igazi ngy lány már. Édes lehet, ahogy gügyög.
Én tök megértelek. Néha Kornélon is kitör, hogy csak a karomban jó, és akkor aztán semmit nem lehet csinálni. Én sírásnál még nem tartok, de a tesóprojekt ezért még várat magára. Hiszti itt is van. Csapkodás, fejbeütés, sikoltozás. Pedig nem lány. Szerencsére még elég vicces, szóval én nem engedek
( még, bár most épp az üres szemetessel játszik....)
Napirend nálunk is van. Reggel max fél óra játék, aztán már éhen hal. Ebbe vagy belefér a kávé, vagy nem. Általában csak bedobom. Reggel a járóka öngyilkosság, mert akkor üvölt fél órán keresztül.
Nagyfiúmentes idill
Na ja, nem tudjuk mi egygyerekesek mi az a szabadidő

A fiúk tündériek.
Ez itt a nagyapjával Egerszegen.
Ez meg itthon kanálevés álldiga közben. 2005.07.18 15:39
2005.07.18 16:16
2005.07.18 21:09
2005.07.20 07:07
Ezek szerint tömni kell a kölköt.
Munkahelyi sztori
Kornél nagyon ügyin ácsorog már
Remélem Benedek már jobban van
Pocaklakó?
A pancsolós kép címlapra való
Nemcsodálom, hogy duplázol gyorsan
2005.07.20 09:37
2005.07.20 10:22
2005.07.20 10:42
2005.07.20 10:49

2005.07.20 18:52
.Míra hősiesen viselte a költözködést,óriásiakat alszik az ideiglenes helyünkön

.Én is nyugodtabb vagyok tegnap délután aludtam vele én is,ilyen azóta nem volt mióta megszültem...Képeket végignéztem,gyönyörűek a babák!!!Betegeknek gyors gyógyulást! 2005.07.20 20:00
2005.07.20 21:03
2005.07.21 06:56
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint