Sziasztok lányok
Breki, ma TÉNYLEG veszek folsavat. Ígérem! Ezen ne múljon!! Otthon már egy patika vár: az esti vacsorám után desszert egy tál gyogyi.

Úgyhogy most átestem a ló másik oldalára
Beveszem a Bromot, aztán a Maca-t, utána folsavat, míg a párom beveszi a Maca-t, aztán a Peponen kapszulát. Aztán meg leülünk tévézni.

Csak vicc volt.
Szóval elkezdtük szedni a macát, a párom meg a Peponent is. Elolvastattam vele a papírjait, és a Macára azt mondta, hogy hmmm tök jó lesz fáradtság ellen!

Engem nem érdekel miért szedi, a lényeg, hogy szedi! A peponenre sem volt nehéz rávenni, bár kétlõn nézett rám: "prosztata???"
Remélem a Maca a májra nem lesz káros hatással, ahogy Lora írta. Mondjam a dokimnak, hogy el kezdtük szedni? Vagy ne mondjak neki semmit?
Milyen jó lányok, csak úgy össze-össze találkozgattok!
Anett
Nekem van PG/53-am. Kis kerek mûanyag "mikroszkópocska". Van egy tárgylemez: arra teszel egy kis nyálat, vagy hüvelyváladékot és hagyod 5-6 percig száradni. Addig nem érdemes belenézni, mert folydogál. Aztán össze kell forgatni a két kerek lapot, hogy a mikroszkóp lencséje a tárgylemezre essen, fényforrás elé tartod (olvasólámpa pl.) és belekuksizol. Két dolgot láthatsz:
1. semmmit (amit a használati útmutató papírján pöttyökkel ábrázoltak) vagy minimális foltokat
2. csodálatos páfrányszerû vonalkákat
Az utóbbi esetben akciózni ezerrel!
Gyógyszertárban vettem, és ára -bevallom nem emlékszem pontosan- de olyan 1200-1400 Ft körül volt. De ha van otthon mikroszkópod, akkor nem érdemes venni, mert azt ugyanúgy szuperül használhatod!
Bocs, ha én is hosszú voltam.
Vanda