[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!

Itt vagyok ,még nem nyaralunk,csak pénteken indulunk,de már készülődés van,vásárlás,meg úgy akarok elmenni,hogy itthon is mindent rendben hagyjak.
Ez érthető és természetes,hogy a kis Albert születése után elfoglalt leszel,és nem lesz annyi energiád a géphez jutni,de azért engedd meg ,hogy bíztassalak egy kicsit,hogy a másodiknál gyorsabban regenerálódsz!A legtöbb embertől ezt hallottam,és magamon is ezt tapasztaltam.Reméljük,hogy Nálad is így lesz!Hihetetlen,hogy milyen hamar túl voltam az egész macerán,ami a Marcinál az első pár napban volt.
Szóval nálunk semmi különös,készülődünk,Botikám már úgy közlekedik a lakásban,hogy csak na.Most épp' a gépet babrálja a lábamnál...Marci még alszik,de az öccse gondoskodik róla,hogy hamarosan felkeljen.
Na,megyek én is ,még péntekig jelentkezem!
Ja!Fontos!Azt az eret a fejedben,meg amint lehet operáltasd meg szerintem,hiszen ott lesz a két kis lurkó!Persze szar dolog,ki örülne,ha az agyában matatnának,de ez muszáj dolog!!!Azért nem lehet nyugis ezzel a tudattal élni.Sajnállak!Mostmár tényleg csocsika!

Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok MamikKép
Ide is bekukkantok, már olyan rég jártam itt.
DóriKép
A lurkóid naggggyon helyesek, nálunk Joci is különösképp szereti a lábacskáit tapizni, mint BotidKép
Gyorsan dobok 1 képet a mi tökösünkről is, aztán vissazolvasok.
puszka mindenkinek!
OrsiKép

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Szia Dóri!

Jó nyaralást kívánok! Nagyon helyesek a fiaid! Majd még jelentkezem! Holnap megyek dokihoz, utána írok, mi volt!

Szia
kormosmzs
 
 

 
 

Sziasztok!

Orsi,Joci nagyon kis vagány a szerkójában!És milyen jó színe van a kis hapsinak!
Örülök nagyon,hogy bekukkantottál hozzánk!!!
Egy csomóan mennek a Balcsira nyaralni,Ti meg egész évben nyaraltok,hiszen ott laktok.Ez jópofa.Mentek Ti is valamerre?

Zsuzsikám,köszi a jókívánságodat,remélem jobb idő lesz,mint az elmúlt napokban!
Gondolok én is Rád ,tulajdonképpen mostmár bármikor megindulhat Albi kifelé!
Még holnap bekukk,hogy mi volt ma a dokinál!

Puszka:Dóri
angelheart
 
 


Kriszta!

Nem tudom milyen az a dr.,akit Te " megálmodtál" magadnak,de ha visszaolvasgatsz tudsz válogatni egy pár közül.Amúgy meg Kataa írta már és ebben igaza van,hogy elsősorban mindenki a saját dokiját ajánlgatja.
Az én dokim idősebb,elég tapasztalt,szerintem nagyon lelkiismeretes,magánrend.-je nincs,ha bővebben még érdekel v.mi,cmemet a profilomban megtalálod!

Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok

Dori
Mi is a jovo heten megyunk nyaralni BalcsiraKép
Vagyis hat ez nem igazi nyaralas mert sokat jarunk le ev kozben is de azert jo lesz kicsit kikapcsolodniKépKép25-tol mar kezdodik a bolcsi,felujitottak az udvarat az 5 het alattKépRemelem Alex hamar megszokja hogy ismet bolcsizik...
Nektek is jo VelencezestKépKép
Fejem nekem is fajt a frontoktol a het elejenKép
Nagyon edesek a fiuk,es nagyon ugy nez ki nekem ,mint kivulallonok hogy hasonlitanakKép
En is raknek fel kepet csak a regi fenykepezonk elromlott,es at ujat mar megrendeltuk csak meg nem ert ide kulfoldrol.

Kirri
nagyon csini a kispasidKépKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


DóriKép
A balatoni emberkéknek sosem jelent "nyaralást", az h. tóparton élnekKép Mi nem járunk strandra, néha letoljuk a babát a partra, bár ilyenkor akkora a tömeg és a nyüzsi...ez igazából nem baj, mert Jocit leköti az, h. nézelődhetKép
Én pl. annak örülök, ha felmegyünk Pestre, engem mindig ámulatba ejt a főváros-pedig már láttam egypárszorKépKép
Talán augusztus végén elmegyünk valahová pár napra, már nagyon várom, mert szegény párom annyira ki van purcanva a munkahelyétőlKép
Tegnap pl. este a tv előtt úgy aludt el, h. képtelen voltam áthívni a másik szobába-totál KO voltKép
Nálatok a gyerkőcök biztos élvezni fogják a nyaralást, kívánok hozzá szuper időt, napsütéstKép

KataKép
Köszönjük a bókot Jocika nevében!
pusz mindenkinek
Kirri(Orsi)

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Na,Csajszik!Érzékeny bucsú Mindenkitől,ma du. indulunk nyaralni.Szét pakoltam az agyamat,remélem nem maradt ki semmi fontos...
Aki nyaralni megy menet közben,annak jó vakációzást,aki a szülőszobára,vagy a csaszi műtőbe készül,annak könnyü,gyors szülést,aztán jó babázást!!!A költözőknek,jó költözködést,belakást az új helyen,és különben meg Mindenkinek minden jót és szépet,2 hét múlva leszek,remélem nem győzök majd visszaolvasni!!!

Sziasztok!
DÓRI
angelheart
 
 


Kata,Orsi,gyorsan még Nektek!

Gondolom ,hogy már "uncsi" a Balcsi...De azért nem rossz,hogy van.Ámulatba ejt ez a koszos város??!!Engem NEM,de ennek ellenére imádok itt lakni.Én nagyon szeretem a nyüzsgést,de most azért jó itt lakni a peremen,lánykoromban belvárosi voltam...
Kata,Alexnek bizti jó lesz megint a bölcsi,mindig is simán vette az "akadályokat" a kislegény!Anyudéknál jól érezte magát ,mi??!
Várok majd új képeket,nyaralásról majd én is rakok fel.
Köszi a jó kívánságokat,Nektek is viszont kívánom ezeket!
A két fiú szerintem még mindig tök más,de külső szemlélők sox mondják,hogy egyformák.
Na,mostmár mennem kell,mert ide ragad a seggem a székhez,pedig még van dolgom,amik alszanak a tökik!
Puszika Nektek!
DÓRI
angelheart
 
 


sziasztok,
ha van monori, vagy monor környéki köztetek, akkor: baba-mama klubot szeretnék indítani augusztus második felétől a műv.házban, ez jelenleg erősen szervezés alatt áll (tárgyalásban vagyok) Kép)
szeretném, ha egy jó kis társaság gyűlne össze, ahol megbeszélhetjük az aktuális problémáinkat a gyermeknevelés vagy az anyaság, stb. terén, szakemberek segítségével, vagy csak úgy, egymás között..
akit érdekel, emilt írjon: laszlotimea@monornet.hu, hogy tudjam értesíteni, ha végre beindultunk..

egy egy hónapos gyerkőc édesanyja, Ezerjó

Ui. boldog babázást kívánok mindenkinek!
ezerjó
 
 


Szia Dóri!

Bocsi, hogy nem déledőtt írtam, de valami történt, és eléggé rosszúl éreztem magamat tegnap este óta.
Az új dokim megállapította, hogy a 31-ik hétben járunk, de szigorú pihenésre ítélt, amit persze amennyire tudok teljesítek, de amit kell tennem azt, meg kell tennem! Martin nagyon toleráns, mert nem nyúz állandóan, viszont neki is szüksége van a foglalkozásra, levegőre, stb. Amiben csak tud segít nekem. Ha leejtek valamit, rohan, felveszi és a kezembe adja, hogy ne kelljen nekem lehajólnom. Nagyon édes. Az ultrahang vizsgálatnál nem találtak eltérésre utaló jelet, viszont a leletemre odaírták, hogy tágult bélkacsok, amit nem tudok, hogy mit jelent! Sajnos később néztem meg a leletet, és így nem kérdeztem rá! A doki nem mondta, hogy bármi probléma lenne, de nagyon fontos, hogy szedjek vasat, mert vérszegény vagyok. 28-án kell újból mennem. Azt tanácsolta, hogy ne fogadjak szülésznőt, mert a császárhoz felesleges (no meg felesleges pénzkidobás). Nincs náluk tarifa, és nem kell a kétágyas szobáért sem fizetni. Előjegyzésbe beírt a kétágyas szobákhoz.

Miközben én a dokinál voltam, a párom kivitte a Martint sétálni. Pelust kellett cserélni és képzeljétek, az utcán lepisílte apukáját és jót nevetett rajta! No meg a járókelők is jót mulattak, mert a párom azt sem tudta mit csináljon hírtelen! Kár, hogy nem láttam, aranyosak lehettek együtt! Többnyire én végzem ezeket a feladatokat, ezért a kis fiacskám kihasználja az alkalmat apa megviccelésére!

Most megyek megint pihenni, mert leszakad a hasam! Ha nem múlik el egy pár nap alatt, akkor irány-horány vissza a dokihoz! Félek, hogy előbb befektetnek, ezért megpróbálok többet pihenni!

sziasztok!
kormosmzs
 
 


Lanyok, megorulok, 3 nap mulva indulok, minden bepakolva, hasamban ezermillio hangya, Hugieban meg a baba, de a poci mar akkora mintha ki akarna pukkadni, remelem kibirja meg ezt a par napot, nehogy nelkulem szuljon meg!! Megvan a szuleszno is, egy szuperkedves no, Borsodine Safranyik Erzsebet, es a ketagyasra is megvan az elojegyzes, hat majd kiderul.....El tudjatok kepzelni hogy milyen hamar elment az ido ?? Persze a varakozas alatt lassan telt, de most igy visszanezve..... Akkor kellemes nyaralast, babazast, bebivarast, aztan remelem valamelyikotokkel talalkozom a szuleszeten !!!! Kepet fogok felrakni ahogy megvan a kislany. Az eletben annyit nem bogtem, mint ez alatt az ido alatt, de istenbizony , ahogy pakolasztam be a borondbe a kis ruhakat, potyogott a konnyem hogy ezekben nemsokara benne lesz a kisgazdaja. Na most is bogok... Puszi mindenkinek
Hugibaba - Andi
hugibaba
 
 


Orsi
Hat dolgozo apahoz reszvetem,en ilyen Tv elotti elalvast siman produkalok munka nelkul is barmikorKépBar most metsgemre legyen szolva,dolgozomKép

Dori
Csak hogy legyen jo sok vissza olvasni valoKépKép
Remelem Ti mar nagyban nyaraltokKép
Hat Alex a nyaralast nagyon elvezte,sokat tanult,okosodott.Es mindenk iszerint nagyon segitokesz,hol fuvet nyirt,hol uborkat mosott,soport,rendet rakottKépKépPersze mindez meg csak jatek neki,de egy jo kezdetKép
Vegre mindig mondja hogy kerek szepen,meg koszonom szepen,szivesen teljesen magatolKépKépNem hiaba mondtam el napi 1000x,most erett beKép
Kepek nalunk meg aug vevegig nem elsznek,mert akkor jon meg az uj digi gepunk.Mar ugy varom..

Zsuzs
Tenyelg pihenj ha erzed hogy mar minden faraszto.KitartastKép
Jo lehetett a pisis jelenet,en uran gyakorlot a barhol pelenka csereben,bar mar januar ota a mindenhol pisilesben is,miota szobatisztaKép
En errol az elojegyzesrol nem is hallottam a 2 agyasra.Mi ez?Kiavancsi vagyok bejon-e.
Na akkor a Te dokid sem ajanlotta aszulesznot csaszihoz.Hugod csak odaer idoben,plane ha megvarja a programozott idot a kis AlbertKép

Hugibaba
De jo-de joKépLatod megmondtuk hogy gyorsan telik majd az idoKépKépDrukk hogy meg idoben ideerjKép
Ugye Te leszel a keresztmami is?
Varom nagyon az infokat a kozos dokinkrol,mert nekem meg sima szules elemenyem nem volt veleKép
Meg ugy mindenrol a Te szemszogodbol is,aki ismeri a kinti korulmenyeket.

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Dóri, lassan letelik a nyaralás, és újra ránthatod össze itt a lányokat a neten!KépBiztos minden jól telt és klassz barnák vagytok. A fiúk hogy bírták?
Mi már itthon vagyunk 1 hete, vizsgák sikerültek, köszi az érdeklődést. Magyar-kommunikáció szakot végzem Egerben. Voltam 4D uh-n, a kisfiam hatalmas, de idősebb is a számoltnál, úgy tűnik. Liza szélvész királykisasszony lett, de tündéri! Már jár, kicsit kell csak fogni a kezét. A szavak első szótagját mondja, és mindent megmutat. Csak azt nem hajlandó közölni, hogy Anya. Persze az Apa nagyon megy, tiszta szerelmesek egymásba...Szerintem emigrálhatnék...Kép

Hugibaba!
Tesód mikorra van kiírva? Hol tartotok? Van már vmi?

KAtaa!

Alex tök jó fej gyerek, hogy ennyit segít!

Orsi!
Jocika tiszta férfi a fotón, most már biztosan nem lennék ilyen gyagya, hogy lekislányozom!!!És már ilyen nagy??

Na, mindenkinek jó gyerekezést és nyaralást a maradék nyárra!

Katus
Vendég
 


hello lanyok , itthon vagyok, mar jarunk hetente ctg-re a klinikara, azt a tomeget, es meg leulni se lehet mindenkinek .... meg a sok pereputtyos etnikum...., meg az asszisztensek ajtocsapkodasa a kismamak orra elott, nem igy kepzeltem, de a doki aranyos es segitokesz. Hugi mar nagyon nehezen viseli , foleg ez a marha meleg is, egyebkent 17-re van kiirva. Erdekes modon a bogesem megszunt, mert mas elkepzelni hogy mi lehet itthon, es mas szembesulni a realitassal, ugyhogy erzelgosseg ugrott..... irok meg kesobb puszi mindenkinek Andi - Hugibaba
hugibaba
 
 


Szia Andi!

Melyik dokihoz jártok? Én most megyek először ctg-re, (azt sem tudom merre kell majd mennem). Gondolom óriási változás volt látni az itthoni körülményeket a kintihez képest, vagy rosszúl gondolom? Még sohasem jártam Canadában, ezért nem tudhatom milyen kint az élet. És azt hiszem soha nem is fogok kijutni oda! Van kedved leírni nekünk milyen az élet odakint? Én a legutóbbi megállapítás szerint szept. 8-ra vagyok kiírva, de lehet belőle előbb is. Jó lenne legalább a szeptember elejét kihúzni, de a doki szerint nem sok esélyem van rá! Azt tudjátok, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e?

Üdv. Zsuzsa
kormosmzs
 
 


Katus
ugyi vagy a vizsgakkal,babasan +1 lizaval nem lehet egyszeru.
Hat igen Alex is nagy rendmanias,ha valaki nem egymas melle teszi le a cipojet odamegy es megigazitja.A ferjem is ilyen mindent sorba rakos volt es gondolom ezert lett epiteszKépUgyhogy inakbb muszaki palya fele fog orientalodni a gyerkoc is,bar ki tudjaKép

Hugibaba-Anda
Udv itthonKépMilyen volta megerkezes?csodalkoztal a nagy pocakon a repteren?
Hat udv itt a magyar egeszsegugybenKépSogornom Torontoan a kozkorhazban szult de nagyon elegedett volt a szinvonallal.
Hat ez a korhaz a VIII.kerulet kozepe es azert sok az etnikum,mert oda tartoznak korzetileg.PEdig az asszisztensek az ambulancian artanyoask szerintem,bar teny hogy leulni a varakozaskor feler egy lotto 5-elKép
Te is talakoztal a dokival?En imadomKép
MEg ugy van hogy Te mesz be szulni a hugoddal?Apuka nem fogja meggonodolni magat?

Zsuzsa
ctg-re is a terhesambulanciara kell jarni,ugyanoda mint a mikor a dokihoz mesz,csak a kek lap beadaskor mondani kell hogy ctg-re jottel.

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


hello lanykak, pocak csodalkozas volt, de allitom naprol - napra nagyobb lesz es mar tiszta vizes a hugi dagadt keze-laba, szegenyke. kislany fog erkezni, es az apuka tovabbra sem ohajt resztvenni a szulesben a gyenge lelke miatt, ertem ezalatt hogy nem birja szenvedni latni a hugit. hat majd kiderul ...
a szuloszoba szuperjo, egy teljesen mas vilag.... a dokit nem lattam kozelrol, mert ki-be rohangalt, de a hugi orrat mindig megnyomja viccesdibol, amit hugi ugyan nem talal humorosnak, de elviseli. holnap 11-kor a legnagyobb rekkenoben 4 D- S ULTRAHANG, AZ UTOLSO. canadai elmenyekrol kesobb irok, de meg mindig nagyon furesz az itthonlet, es elszomorit a sok oromtelen kismama latvanya a klinikan. penteken ismet jol korulnezek..... a parkolas egy nightmare....
puszi andi-hugibaba
hugibaba
 
 


Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni? Annyira elkeseredtem, hogy nem is tudom mitévő legyek! Az én kedves, eddig áldottan jó kisfiam mostanság folyamatosan megharap minket, belemar a mellembe, arcunkba, stb. Mit tegyek vele? Nem akarom megütni, de a szép szó egyáltalán nem használ. Már betettem büntetésbe is a kiságyába, ilyenkor sír, majd megnyugszik és akkor kiveszem, nem harap, de eltelik kb egy-két óra és kezdődik minden előlről! Olyan lelkiismeret furdalásom van, mert ma annyira belemart a mellembe (és nem akarta elengedni), hogy adtam neki egy kis taslit! Rögvest elengedte, de én nem akartam megütni őt. Egyszerűen ösztönösen cselekedtem, annyira fájt! Ja, és ha megkínoz bennünket, utána jön és puszit ad, majd kezdi előlről! Nem tudom hól látta ezt, mert mi nem szoktunk ilyeneket csinálni, és még nem jár bölcsibe sem. Egyszerűen tanácstalan vagyok!

Kataa!

Én eddig a genetikai részhez mentem, mert ott van a dokim! Te melyik orvoshoz jársz? A másik részen még egyszer sem voltam! Még nem nagyon tudom, hogy mit hól találok! Nem igazán ismerem ki magamat a klinikán!

Andi!

Drukkolok Huginak! Még egy kis kitartás! Én szeptember elejére vagyok kiírva és lehet, hogy összefutunk a klinikán, csak nem ismerjük meg egymást! Holnap is megyek reggel fél kilencre. Várjuk a Canadai élménybeszámolót is!

Üdv: Zsuzsa
kormosmzs
 
 


sziasztok! én még nem írtam ebbe a topikba, de már olvasgattam bele párszor. most muszáj írnom a folyosói állapottal kapcsolatban. nekem az volt a legfurcsább, hogy volt, amikor 4 nagy pocakos kismama is állt, ill várakozott, és a padokon egy csomó férfi ült! és egyéb kísérők, és nem csak etnikum kismama egész családja és szomszédai... szóval én rögtön mondtam a férjemnek otthon, hogy ha bárhol ő ül és egy kismama áll, nagggyon gyorsan adja át a helyét!

egyébként szeretek ide járni, semmi problémám nem volt eddig, és az asszisztenseket is kedvesnek találtam.

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!

Ez tényleg felháborító, hogy nem adják át a helyet a folyosón a hozzátartozók! Én az előző babámmal a ctg előtt nem kaptam helyet sosem, pedig akkor a legnagyobb már pocak! Annyira ideges voltam, hogy már szóltam a terpeszkedő pasinak...Az én férjem sem ül le sosem, csak ha 100 hely van. Ami mondjuk sosincs...
Tavaly pocakkal össz. 2x utaztam a BKV-n, és csak egy idősebb nő adta át a helyét. A többiek diszkréten kimeredtek az ablakon. Ilyenkor utálom az embereket.

Katus
Vendég
 


Sziasztok

Tenyleg rossz hogy keves a pad es sok a nem babas ulo apa es hozzatartozo.En amikor nem babasan jarok meg csak kibirok 1 ora alldogallast ,de babasan mindig jo koran mentunk reggel hogy legyen helyKépEn uram sem ult le soha.De en mar neztem csunyan apukara aki elszegyellte magat es atadta a helyetKépNem ciki ilyenkor szolni hogy leulnel.
En pocakkal nem vallalom be a BKV-t,bar gyerekkel sem,ritka a segitokesz ember,es altalaban inkabb idosek.

And
Kihez jarsz?Mikorra varod a babat?

Andi-Hugibaba
Hat a vizesedes ebben a melegben mar standard,bar neke mcsak a labam dagadt a kezem nemKépDe elhataroztam legkozelebb telen leszek babasKép
A doki kedves,meg vicces velem isKép,en kulon imadom hogy le- fel segit a vizsgalora,pedig nem lenne kotelessege.Ha beszelunk megfogja akaromat,mint egy biztatas vegett,es ettol olyan kozvetlen a kapcsolatKép
Hova mentek 4D-re?
A parkolas tenyleg nem egyszeru de hat belvaros,nem lehet mast varniKépEn szulni taxival mentem egyedul,uram ujpestrol szaguldott autoval a telefonomraKépes a Maria/Baross sarkan letett a taxis es gyalogoltam fel utcat mert korulmenyes es hossz lett volna megkerulni a tombotKépViccesnek tunt meg akkor isKép
Szuleidnel laksz vagy a huginal?Meddig maradsz itthon?
Emlekszem hogy a noveremnel toltott 1 honapban amikor jottek az ikrek,neha gondolom agyara mentem sogor pajtasnak ,de hat valakinek kellett segiteni a 2 kispasi korul.

Zsuzsa
A Terhesambulancia balra van a lepcso tetejen,ott beadod a lapot ha kijon a asszisztens es varod hogy kiirjak a szemelyi szamod utolso 4 jegyet es bemesz.Itt van egyitt minden.ctg+vizsgalok+konzultacios szobak.
Szolj ha meg van kerdesed.

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Szia Kataa!
okt. 17-re várjuk a kislányt, és Dr Krasznaihoz járok. és te?

KépKép
KépKép
and
 
 


And!

Én meg okt. 27-re vagyok kiírva! De szerintem korábban szülök. Bár a kislányomat is túlhordtam 1 héttel.
Jól bírod magad?

Katus
Vendég
 


Sziasztok!
Elég régen írtam, de azért szoktam olvasgatni. A BKVról irtatok, és arról, hogy senki nem adja át a helyet. Én májusban szültem, és 85kgmal elég látványos méreteket öltöttem. Ha nem is mindig, de átadták a helyet. Igaz, többnyire nők, és idősebbek, de volt kistini frissen törött kézzel is. Ráadásul összehasonlítási alapom is van, Londonban jó sokszor jártam, és ott legyél kismama, idős, rokkant, ha nem te vagy az első, fulladj meg. Itthon sokkal jobb a helyzet!
L

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Ma voltam ctg-n! Borzalmas, hogy mennem kell újból! No nem az aszisztensekkel volt baj, mert ők nagyon kedvesek voltak velem, hanem a rettenetesen hosszú várakozással. Reggel nyolckor érkeztem, nem sokkal utána be is tudtam adni a papíromat, és a doki, no meg a belgyógyászat után (hat óra elteltével) végeztem is. Bent akartak tartani a magas vérnyomás miatt, de én mondtam, hogy nem tudok bent maradni, mert nincs aki vigyázzon a fiacskámra! Apának egyenlőre muszáj dolgoznia! Én is sok hozzátartozót láttam űlni, anyukákat pedig álldogállni a rettentő hőségben! Ha nekem nem lett volna hely, én tuti szóltam volna valamelyik hozzátartozónak, hogy álljon fel mert le szeretnék űlni! Ez nem pofátlanság, nem nekik van ott az ülőhely! Had égjen, ha egyszer magától nem jön rá, hogy mit kellene tennie! Az én párom sem űlt még le egyszer sem! És nem is kellett neki mondani, mert van annyi inteligenciája, hogy odafigyel másokra és a helyzetekre! A buszos témával is egyetértek, mert tegnap én is utaztam a fiammal (ki szerette volna próbálni a buszozást, egyébként mindenhová gyalog megyünk), és csak az idősek segítettek és többnyire nők! Döbbenetes, nem?

Jó éjt!
kormosmzs
 
 


Lorca!

Én Londonban még nem buszoztam, Helsinkiben annál inkább, de ott hihetetlen udvariasak és empatikusak az emberek. Bár jó hallani, hogy nem Bp a legszörnyűbb tömegközlekedés szempontjából! Mégsem vigasztal, hogy ilyen bunkók az emberek. Én saját felelősségemnek érzem, hogy a kisfiam majd igenis engedje előre, adja fel a kabátot, adja át a helyét és tudjon köszönni és köszönömöt mondani. Mert csak a szülőkön múlik, mindent példából tanulunk meg!

Katus
Vendég
 


And
En Dr.Papp Csabahoz,nala szultem 2002-ben.Meg a kovetkezot is nala tervezem,de meg nincs konkret idopontjaKép

Katus
Kint tanultal Finnorszagban?
Helsinkiben igazad van,en Finn cegnek dolgozom itt,es sokat jartam/ok ki.Ott tenyleg figyelnek egymasra,ezt kene itthon is megtanunli,de jo par evtiezednek kell eltelnie hogy valtozzanak a dolgok.Mi otthon azt lattuk hogy segitsunk masoknak,es ezt adom majd tovabb a kisfiamnak is.Mar most megkoszon ,es koszon mindenkinek,meg idegeneknek is,neha muris helyzeteket teremtveKép

Zsuzsa
6 ora ,hat az nem semmiKépEn sosem voltam ennyit bent,a ctg meg mindig gyorsan ment,es ha nem volt bent a dokim megnezte mas hogy jo-e.Ha hozzs is kellett mennem akkor is max 10-kor vegeztem.Remelem vittel tulelo csomagot?Kép

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Szia Katus!
Nagyon helyes a kiscsaj, néztem a profilodban! Ilyen huncut mosollyal a környékbeli fiúknak annyiKép
köszi nem panaszkodom, itthon a légkondis szobában elviselhető ez a hőség, de várom a hideget... én még nem tudom, hogy ez a dátum hogyan fog alakulni, csak sokkal korábban ne jöjjön, a többi már nem számít. remélem nekünk nem 40 fokban kell majd ctg-re járnunk...

KépKép
KépKép
and
 
 


Az ING Biztosító Rt-t képviselve egy pénzügyi szolgáltatást szeretnék az Ön szíves figyelmébe ajánlani. Ezt a konstrukciót az ING azok számára hozta létre, akik szeretteik, hozzátartozóik anyagi biztonságát mindennél fontosabbnak tartják.

A Patrónus életbiztosítás elsősorban a gyermek életútjának kiemelkedő szakaszaiban nyújt segítséget. Életbiztosításunk szolgáltatása fedezheti a magas tandíjakat, hozzájárulhat az első saját otthon megteremtéséhez, akár az esküvő költségeit is enyhítheti. Segítségével megteremtheti az önálló életkezdés anyagi hátterét.

Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni, kérem írjon nekem a csipkay.peter@ing.hu címre, vagy hívjon a 20/982-3467 telefonon.

Csipkay Péter
gondos_apuka
 
 


hát ilyet! még egy nyavalyás fórumot sem lehet nyugodtan olvasgatni. no comment...

KépKép
KépKép
and
 
 


Kedves Csipkay Péter!

Ez a fórum egy merőben más témáról szól, mérhetetlen tolakodásnak tartom, hogy biztosítási ajánlattal zaklat itt bárkit is, mégha mégoly udvarias formában is. Amennyiben bárki érdeklődne a téma iránt, gondolom van más lehetősége is arra, és nem egy terhességgel, kisbabákkal foglalkozó oldalon kíván ilyennel szembesülni. A túlbuzgóság megbosszulja magát!

Tisztelettel,

dr. Kovácsné Papp Kata
Vendég
 


Figyu Kata, szerintem ő nem fog még1x erre az oldalra látogatni, szerintem bombázni kellene idegesítő mailekkel, hátha legközelebb meggondolja hova írjon! bár vsz jó vastag a bőr a képén...

KépKép
KépKép
and
 
 


na jó, én nem bírtam ki, hogy ne írjak egy emilt, azt csak elolvassa... ide ne írjon még1x

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok Csajszik!

Csak gyors bekukk,tegnap este jöttünk meg a nyaralásból.Majd írok bővebben is,annyi minden történt:Botika mászik,áll...
Látom Mindenki egyben-hála Istennek.
Hugibaba!
Üdv. itthon!
Katusnak gratula a vizsgákhoz!
Az újaknak is üdv.itt nálunk!
A többieknek is írok majd,csak "be kell lakni itthon újra"...

Dóri
angelheart
 
 


Dori
Gondolom most ki sem latsz a szennyesbol,es kapod ossze a lakastKép
Gondom idotok az jo volt.
Mi a hetveget anyueknal toltottuk,mashogy nem si birtuk volna a lakasban ebben a melegben.ott medenceztunk,este mega legkondis szobaban jot aludtunkKép
Szombaton meg Olasz operan voltunk egy szabadteri szinhazban,nagyon hangulatos volt csak aszunyogok ettek meg az elejenKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Dori
Gondolom most ki sem latsz a szennyesbol,es kapod ossze a lakastKép
Gondom idotok az jo volt.
Mi a hetveget anyueknal toltottuk,mashogy nem si birtuk volna a lakasban ebben a melegben.ott medenceztunk,este mega legkondis szobaban jot aludtunkKép
Szombaton meg Olasz operan voltunk egy szabadteri szinhazban,nagyon hangulatos volt csak aszunyogok ettek meg az elejenKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Szia Kataa!

Most talán lesz pár percem,hogy írjak,szép sorjában,mindig valakinek válaszolgatok-legalábbis ez a terv.
Szennyesünk alig volt,még lent kimostam,meg kivasaltam,csak 2 napi cucc gyűlt össze,köszönhetően a kánikulának.
Az idő jó volt.Első héten sétálós,aztán fürdős lett a másodikra.Marcust nem lehetett kiszedni a tóból!Állandóan kiabálta,hogy :"Nagy vízbe bemegyünk!"
Botikám meg úgy mászik,mint a villám,állandóan láb alatt van,arról nem is beszélve,hogy egész nap csak állna,ha bírná erővel...Már 8.5 kg a kis gömbőc.
Lent voltak a Keresztlányomék is,így a 3 gyerekből valamelyik mindig nyafogott,állandóan harc volt valamiért,de azért reggel úgy tudták keresni egymást ébredés után.
Szegények akik az utolsó heteket tapossák a baba kibújása elött,hogy bírhatják??Szerencsére én tavasszal,meg télen szültem,de akkor is állandóan melegem volt már a 3. harmadban.Ilyenek is eszembe szoktak jutni.
Olasz zenéket én is szeretem,meg minden olaszos dolgot(szép ruhák,jó kaja,szép helyek...)
Szúnyogokat úúúútááálommm!!!És Velencén pont most írtották,ilyenkor meg megvadulnak.Szegény srácokat úgy megcsípkedték a ronda dögök!
Amióta itthon vagyok semmi különös,csak a kánikula,de pont most lett korom fekete az ég,és esik az eső,most egy picit én sem bánnám,ha lehűlne,pedig én nagy hőség imádó vagyok.Szülések óta kicsit nehezebben tolerálom...
Veletek mizujs??

Pusz:Dóri
angelheart
 
 


Szia Katus!

Szóval mégegyszer gratula a vizsgákhoz!
Hatalmas lesz a babus??Hát egy férfi az legyen férfi!Névválasztás??!!
Ja,Liza sem született úgy emlékszem olyan nagyon pici súllyal!Erre így emlékszem,mert meg is lepődtem,hogy nem volt gátmetszés...(újság)
Fiúknak tetszett nagyon,főleg Marci meg nem állt.Amúgy sem a jóevő gyerekek táborába tartozik,most még ideje sem volt,hogy megálljon,leüljön enni,csak ha már "szúrt" a hasa.Ezt mondja,ha éhes.
Botikát is kiraktuk a fűbe,buzgón keresgélte a négy levelű lóheréket.
Medence ezrrel,séta,Velencei-tó,papa sufnija,vízórás akna,slagolás,minden olyan izgalmas volt!
15.-étől még egy hétre lehet,hogy megyünk megint,majd elválik.
Most számolgatok,hát már nincs is olyan sok hátra Nektek!!!Egyre izgibb lesz!
Kapunk majd beszámolót??
Most mennem kell,amíg alszanak,még teszek-veszek.
Liza pont most indul be ezerrel,amikor jön az öcsi.Óh,Ti szegények,de túlélitek.Nálunk sem sokkal jobb a helyzet.
Pusz:Dóri
angelheart
 
 


Lanyok, sziasztok, Megvan a pici lany ma hajnalban 2750 grammal. Iszonyu nehez szules volt, inditott, kezzel tagitott, szinte vegig allnia kellett a vajudas alatt hogy felgyorsitsak valahogy. Aztan kinyomtak belole, mert mar csaszarral fenyegettek . A doki dr. Papp Csaba minden percben ott volt vele, nagyon lelkiismeretes volt. Epiduralis nem hasznalt 3x is kapott de csak az elsotol zsibbadt el akkor is csak a fel oldala. A masik kettot meg szinte kar volt beadni. Mivel inditott szules volt, nem akart az istennek se tagulni. Muszaly volt inditani mert magas lett a vernyomasa, es a ctg szivhangok meg alacsonyak lettek igy a ctg utan masnap mar be is kellett fekudni egyenest a szuloszobaba. Tul vagyunk rajta. A kis Panna nagyon szep, es formas, nem gyurott egyaltalan. Alszik szinte allandoan, a hangjat se lehet hallani. A csecsemosok igazan segitokeszek es udvariasak. Sajnos messze nem ugy alakultak a dolgok ahogy en gondoltam A szulesnel nem en voltam bennt, hanem az apuka aki erot vett magan, vegul is szive joga, de olyan csalodott vagyok, es elkeseredett hogy lemaradtam errol az elmenyrol. Meg valahogy minden maskepp tortenik, ebbol kifolyolag hamarabb megyek haza joval mint ahogy a jegyem szol. otthonrol majd felrakom a kepeket, innen nem birom megcsinalni, mert egy internet kavezoban ulok. Most jol elszomorodtam, de a kovetkezo levelem ujra vidam lesz es boszavu Andi
hugibaba
 
 


Szia Andi!

Gratula a leányzóhoz! Anyuka is jól van? Nagyon kifáradt? Hogy-hogy nem használt az epidurális? Én meg pont azon gondolkodtam, hogy ha lehet azt választanám az altatás helyett, mert akkor nem láthatom megint a babámat! Sajnos nekem mindenféleképpen császárom lesz! Nagyon várom a képeket és ne légy szomorú! Miért kell hamarabb hazamenned? Láttad Pannikát, mikor kihozták a szülőszobából? Engem altattak a fiamnál, úgyhogy én még csak nem is láthattam a fiam születésének első pillanatait. És az intenzíves nap is kiesett számomra!

Szia Dóri!

Képek nincsenek a nyaralásról?
A dokim azt mondja, hogy aug.végére szept. elejére teszi a szülés várható időpontját! Már járok ctg-re, de bent akart tartani magas vérnyomás végett! Nem maradtam bent, mert a fiam felügyeletét nem tudtam volna megoldani. Képzeld, még jó, hogy nem feküdtem be, mert közben a jobb kezem középső újjából ki kellett vágni egy lencse nagyságú daganatot, mert megdagadt az újjam! Most már legalább nem fáj! Már nagyon unom az orvosokhoz való járkálást, nem bírom a hőséget (így is mindíg szakad rólam a víz) és félek a befekvéstől is. Már volt rémálmom is a szüléssel kapcsolatban, de ez előjött a Martin születésénél is. Albertka még nagyon aktív, néha úgy érzem kijön a bordáim között! Még pár hét és találkozhatok vele! Anyósom és a párom most rengeteget segít. Szegény fiam pedig egyre többet kéri tőlem, hogy vegyem fel őt, de nem tehetem. Majd megszakad a szívem. Ha leülök és úgy akarom magamhoz ölelni vagy a lábamra űltetni, akkor csak sír és az nem jó neki! Csak szorítanám magamhoz ameddig csak lehet, de félek, hogy hamarabb beindúl a szülés mint kellene! Mégiscsak 13 kg. Fel tudom emelni, de nem tudom sokáig tartani, mert húz a hasam. Annyira sajnálom szegényt!

Üdv. Zsuzsa
kormosmzs
 
 


tettem egy új képet a profilomba Martinról, mert máshogy nem tudtam feltenni a gépről!
kormosmzs
 
 


Andikám!
Óriási gratula a kiscsajhoz!
Kézzel való tágításban nekem is volt részem,át tudom érezni,hogy milyen...EDA viszont egy megváltás volt számomra!Nekem is féloldalasan indult,de már így is sokkal elviselhetőbb volt a fájdalom,aztán szép lassan beállt a másik oldalon is.
Sajnálom,hogy így alakultak a dolgok,de ne legyél emiatt csalódott,ez valahol várható volt,még ha annyira tiltakozik is a kispapa,az uccsó pill.-ban is meggondolhatják magukat.Nekem is az első úgy indult,hogy férjem ,ő aztán nem,Anyukám jön be.Aztán vajúdás alatt felváltva és a végére maradt a férjem.Én sem szerettem volna,ha ő jön be,de mostmár örülök,hogy ő volt bent!A 2.-nál meg már természetes volt,hogy Apa jön.Én nem foglalkoztam eddig azzal a mondattal,hogy "A szülőszobán család születik",pedig ez így van,rá kellett,hogy jöjjek!
Megértelek,mert tiszta izgalom,beleélés,meg készülődés,aztán mégsem,de hidd el,ettől még a Hugi ugyanúgy a Hugi marad,és Te a kis pannát imádni fogod!!!
Hova ez a nagy sietség???!!Mondanám,hogy talizzunk,de ez inkább csak úgy oldható meg,ha Te eljössz hozzánk!
Használd ki,a jegyet,addig maradj ,ameddig csak lehet!Nem elkeseredni,fej a fejjel!!!

Zsuzsi,
lesznek képek,csak le kell még kicsinyíteni őket,és ebben a kánikulában olyan nyűgős volt itthon mindenki,hogy örültem,hogy élek,majd valamelyik este erőt veszek magamon...
Nincsenek túl jó híreid,de kitartás mostmár nem sok van a végéig!
Marcuska nekem is állandóan könyörgött,hogy vegyem fel,de úgy keményedett a hasam,hogy majd beszartam...A végén pont beteg is volt,kórház 2 napig,htasztrófa volt.
Amúgy nem akarlak elkeseríteni,de készülj fel minden rosszra,ne érjen váratlanul!Az eddig tündéri fiad a féltékenység által egy gonosz kis ördöggé válhat,persze csak átmenetileg,és ez természetes is,de nem könnyű elviselni.Mi már túl vagyunk az intenzív gonoszkodáson.Mostmár inkább félti,szereti,puszilja,simogatja,de azért néha belemar még!És elkezdte nevelni,ezen jókat lehet röhögni.
Harapásról legközelebb,nekünk sokáig harapott Marci.
Most mennem kell,türelem,és kitartás!

Dóri
angelheart
 
 


Andi,bocsi Pannát kis pével írtam,én figyelmetlen...
angelheart
 
 


Andi!

Nagyon örülök, hogy megszületett Panni, gratulálok! Sajnos a szülés 100 %-ban kiszámíthatatlan, és tudom, hogy nem így terveztétek, de a végeredmény a lényeg! Várjuk a képeket, és ne lógasd az orrod! Tényleg az apukának van elsődlegesen helye a szülésnél. Tudom, hogy nagyon készültél, de maradj még tovább a hugoddal, ha megoldható!!

Zsuzsi,

Martin nagyon édes! Olyan, mintha relaxálna..Kép

Dórikám,

ha lesz időd a 2 gyerkőc mellett, írd le nekem, hogy milyen volt az első néhány hét, amikor hazamentetek Botival! Marci hogy viselte? 19 hónap van köztük, ugye? Nálunk 15 hónap lesz, remélem még nem lesz féltékeny, az állítólag 2 éves korkörül van. Mostanában átjárunk az unokatesó Marcikához, kíváncsi voltam, hogy Liza mit szól, ha anya karjában egy másik baba van. Csak nézett, nem drámázott. És imádja amúgy is az összes gyereket, állandóan barátkozni akar.
A szülésnél egyébként én is meglepődtem, hogy nem volt gátmetszés, Liza 3600 gr volt. Most már azon kezdek parázni, hogy biztosan beérjek, hogy még megkaphassam az EDA-t. A második szülés gyorsabban zajlik általában, jó lenne, ha pont bent lenne Beke dr!
Liza tényleg kezd felpörögni, járás, beszéd, minden beindulófélben. Jaj, hát én már nem egyedül az ő kicsi anyukája leszek!!!De Csipiszkét is iszonyúan várjuk, és imádom őt is!!

Katus
Vendég
 


Sziaszok

Dori
Vegre itt a huvos ido.Bar tegnap Alex kicsit megkergult az esotol,de mara mar kipihenteKép
Ismeros ez a gyerek harc,amikora a noveremek voltak itthon es anyueaknal osszegyult az 5 unoka hat zajszint az voltKépMindig valamelyik sirt,veszekedtek jatekokon,pedig aztan anyueknal mar gyerek paradicsom van,ovodat nyithatnanak a sok jatekkkalKép
Alexet is megcsiptek a hetvegen a szunyogok,12 csipes volt rajta es nemelyik eleg durvan megdagadt.Mar rutinos leven rogotn Fenistil csepp es hamar elmulikKépGondolom az aradasok miatt van iden ez a sok szunyog,de nekunk si van spray-nk de nem 100%-ban hasznal...
Nalunk eves teren nagyon bejon a jo levego,mega dedi foztje,amikor ott nyaralt 1 hetig anyueknal utana kijelentette hogy a dedi jobb levest foz mint enKépKépHat ez van a naKép

Andi
Gratula a babahozKép
Annyira sajnalom hogy csalodott vagy, es en valahogy gondoltam hogy ez lesz a vege hogy apuka nem hagyja hogy Te legyel bent.
Nem tudom mi lehet a bibi hogy ilyen hamar visszamesz,de talan az hogy kicsit sokat voltal veluk?,Es ugy eltek meg hogy ez az O kicsijuk.Remelem azert rendezodnek a dolgok es meg kicsit tudsz babazni miutan hazamennek a korhazbol.

Zsuzs
Errol Dori tobbet tud mondani,de a csaszarnal mindenkepp hasznal az epiduralis injekcio,anelkul el sem kezdik,ne aggodjKéptenyleg nagy elmeny,hogy fent vagy es latod felsirniKép
Kitartast a vegere,remelem nem lesz korhaz a dolgobol.Jo hogy van segitseged.Martin nagyon cukin alszik zenereKép

Katus
En ugy tudom(bar nem tapasztalat)hogy ilyen kis korkulonbsegnel mint nalatok,azert jo mert meg a nagy is pici,eppen a vilag felfedezeseben tart,ugy no bele hogy mar nem egyedul O van.Az ismerosoknel ez bejott,persze anyuka mega faradt volt honapokigKép
A legrosszab a 2 és 3 éves kor koruli testver,mert akkor jon az en tudatuk es fejlodik az akaratuk a gyerekeknek es nagy dramakent elik mega dolgot.Ez meg ezert faraszto az anyanak hogy egy hisztis nagy es egy siros picivel egesz nap otthon,plane telenKép
Szerintem idealis nincs,es a feltekenyseg kijon majd ugyis igy vagy ugyKépDe ha neked Liza egy nyugodt kislany,akkor nem annyi lesz veszes.
Nalunk az van hogy mar Alex nagyon mondja hogy szeretne kistesot,sot a multkor mar a bolcsiben el is ujsagoltaKépPersze gratulaltak ezerrel en meg nevettem hogy mihez??Kép
Sosem volt gond hogy az unokatesoit a kezembe fogom,szeretgetem,pedig ez soxor elofordultKép
Ettol persze nem ringatom magam illuzioba hogy nem lesz feltekeny,de ez a dolgok rendjeKép

Puszi
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Ma voltam neurologusnál, úgyhogy tutira császározni fognak. Köszönöm a bíztatást, most igazán rámfér, mert meg kell vallanom, hogy egy kicsit be vagyok sz-va. De ez valószínüleg az előző rossz élményeimnek köszönhetők! Próbálom magamat nyugtatgatni, nehogy bepánikoljak!

Kati!

Nekem is hasonló korkülönbség lesz a két gyerkőc között! 18 hónap. Én nagyon örülök annak, hogy így jött össze a dolog, mert ugyan átmenetileg lehet, hogy nehéz lesz két picivel egyszerre, de később talán eljátszanak egymással, és talán közelebb is fognak egymáshoz álni, mert kisebb a korkülönbség. De lehet, hogy tévedek! Majd elválik! Mikorra vagy kiírva? Én szept 8, de előbbre igazította a doki: aug 29-szept 2 között. Még megbeszélés alatt áll a dolog, ha a dokin múlik, és nem akar Albertka hamarabb hazajönni!

Továbbra is várom töletek az élménybeszámolókat! Kicsit megijesztettetek azzal, hogy az epidurális nem hatott rögtön, hogy csak az egyik oldal zsibbadt el! Tanácstalan vagyok mit tegyek! Epidurális? Altatás? Epidurális? Altatás? Mindkettőtől félek, de látni szeretném a fiamat! Martint ugyanis nem láthattam! Írjatok részletesen nekem légyszives az epidurális szertartásról, miként csinálták, mire kell figyelnem, fájt-e, mit éreztetek, mikorra hatott, stb. Mindent tudni szeretnék! Még az ijesztőt is, nehogy meglepetés érjen!

Puszi: Zsuzsa

Miként teszitek ezeket a kis szmájlikat a szövegek közé?
kormosmzs
 
 


Hello Mindenkinek!

Katus,rengeteget tudnék írni az első3 hónapról,amikor is Boti megszületett és Marcikám iszonyatosan szenvedett.Igaz ,mi is.
Marci akkor még nagyon anyás legényke volt,de már kb. a félidőtől szoktattuk,hogy egyre többet volt Apával.Igaz első naptól kezdve Apa fürdette,sokx tisztába tette,de most még az esti fürdés után is egyre többször ő rendezte,hogy szokja a dolgot-szegénykém.
Klinikára nem akartam,hogy bejöjjön,mert nem szerettem volna,ha végig bőgi a folyosót,amikor el kell válnunk,gondoltam,valahogy meg lesz ez a pár nap nélkülem.Hát épp,hogy meg volt,mert az utolsó este már 11-kor aludt el és csak hajtogatta,hogy Anya...
Aztán,amikor beléptünk az ajtón,megnyugodott,de a kezemben a kis "csomag" láttán a közelembe sem jött.Nagyon szar érzés volt!!!Úgy kellett utána mennem ,hogy elkapjam és megpuszilgassam.
innentől kezdve rémálom!Engem rugott,ha szoptattam,Botit csípte és harapta,de alattomosan,mert odahajolt,mintha puszilni szeretné,aztán nagy sírás,és Botikán ott vannak a Marci fogcskák nyoma!Nagyon szenvedtem én is,hiszen nem igazán fogta fel még,hogy mi is van,nem lehet ezért igazán komolyan megbüntetni.
Szoptatások alatt aztán sikerült mindig valamivel lekötni,legalább egy 5-6 percig,kis könyvek,kirakós...Szerencsére Botika gyorsan "jól lakott".
Alvással meg úgy voltunk,hogy Boti aludt,amikor álmos volt,marci meg már csak 1x.Külön szobában vannak.Esti fürdésegy időben,csak Boti 8-kor alszik,marci meg 9-kor,bár most nyáron,néhaelég nehéz ágyba dugni őt ekkor.
Séta csak úgy ,ha van segítség.marci amúgy is nagy babakocsis,most még jobban igényli.De nem baj,mert ilyenkor piac,posta,vásárlás,amik gyalog még messze lennének neki.Anyukám sokat segít -szerencsére,du.,meg hétvégén pedig Apával megyünk.
Mostmár ott tartunk,hogy szeretik egymást!Boti ámulattal csodálja az ő nagy és okos bátyját,Marci meg élvezettel bohóckodik neki.Rászól,neveli-ilyenkor néha nekem is rá kell szólnom.Simogatja,ha sír megvígasztalja:"Nincs semmi baj Boti",viszi neki a cumiját,és ha idegenek az utcán megnézik az öcsit,kiabálja,hogy:"Boti fél a nénitől!"
Persze időnként még most is elborul az agya.
Viszont úgy érzem,amióta Boti áll és mászik oda mindenhova,hogy egyelőre nem könnyebb,sőt!De remény az van...,hátha egyszer majd eljön az idő,amikor szépen el tudnak együtt ,vita nélkük mondjuk autópályázni.
Kérdezz még Katusom,ha érdekel valami bővebben!most csak írtam,ami eszembe jutott hirtelen.
Amúgy Marci is sokat volt gyerekek között,de azért az más,amikor van egy baba,aki állandóan itt van ,vele egy lakásban,ahol eddig csak ő volt.Meg hát ez testvéri féltékenység,ez más-szerintem.
Reméljük időben beértek!De tapasztalatból mondom,mert tudod nekem turbó jött Boti,hogy a 2.-nál nem vacilálni,bármi furit érzel,hívd a Riát!Nekem azt mondta,hogy 2.-nál már nem szeret kockáztatni.Én éjjel 1/4 2-kor hívtam.nem haragszik meg ,ha Te is ilyenkor hívod,hiszen ezért vállal szüléseket.
Na,most ennyi,még a többieknek is kéne válaszolnom.
Katának meg igaza lehet,Lizust lehet,hogy nem viseli meg annyira,a kevesebb korkülönbség miatt a kistesó!Reménykedjünk!
Emelgetést hogy bírod??Nem keményedik a pocakod??

Dóri
angelheart
 
 


Kata,szúnyogriasztó spray tényleg nem tuti,de valamicskét használt nekünk is.
Képzel már hiányolnak a rendelőben,de most csk egy hetet vállaltam,persze pont az iskola kezdős hét lesz az.Remélem nem lesz nagyon gáz.
Jó,hogy lehűlt az idő,na de azért ennyire mégsem kellett volna!Tegnap elugrottunk a Brendonba,és szét fagytam a kocsiig,meg a kocsitól.Ez a sötétség meg a halálom.Én azt szeretem,ha nyáron éjjel esik az eső napközben meg süt a napocska.
Kistesó project pontosan mikor indul??
Már jobban izgulok,mint Ti.
Holnap sogóromék,bulit rendeznek Velencén-gyerekek nélkül.
Mi csak fürdetés után megyünk,Anyukámék jönnek át,és már másnap de. jövünk is haza.Boti óta első alkalom,hogy éjjel megyünk valahova.
Remélem legalább az eső nem fog esni,mert szabadtérinek ígérkezne a dolog.

Puszi:Dóri
angelheart
 
 


Szia Zsuzsi!

Ha tuti csaszi lesz,akkor se izgulj,mert jobb ez így ismerve a betegségedet.
De szerintem nem epidurál,hanem spinál lesz.Spinálnál nem csak elzsibbadsz és nem érzel hanem a mozgató funkció is kiesik.Ez nem lehet féloldalas,ne izgulj emiatt!
Ha visszaolvasol Május 12.-én leírtam mi a különbség a két beavatkozás között.
De ne izgulj,minden rendben lesz!
Ébrednek ,úgyhogy mennem kell,de ha,van kérdésed még,szívesen válaszolok!

Pusz:Dóri
angelheart
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: