A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Juc!

Sajnálattal olvasom hogy nem vagy jólKép

Mielőbbi jobbulást és gyógyulj meg!!!

Annak viszont örülök hogy Soma jól vanKép

Nálunk van 1kis baj, de szerencsére az ijedtség nagyobb volt.
Domi Bendinek mellgyulladása vanKép

Tegnap du negyed 3tól fent volt és sírt, nem tudtam mi a baja, és nem akart aludni, de a sírása fájdalomra utalt. Este fürcsinél kapom le a rucit, és sírógörcsöt kaptam. A bal cicije diónyi nagyságúra dagadva, tűz piros, és akkora csomó van benne, ja és fájt szegénynek nagyonKép

Telefon dokinéninek, azt mondta borogatni.
Kamilláztam neki, és mára mintha visszább húzodott volna, és már nem fáj neki ha hozzáérek.
Lementem a dokihoz vele, megnézte és mondt borogassuk neke és pár nap alatt elkell múlnia, ha mégsem akkor irány a kórházKép

Kicsit kivagyok mert félek nehogy baj legyen.

Most megyek de majd irok mélt!

Addig is jobbulást és légy jó!
Ja és köszi a leírást.

Puszi
eszti25

Sziasztok!

Kisün!

Köszi az elismerést Timinek!Kép
Neki még esze ágában sincs ugrálni! Ha dokinéni lábra állítja és ugráltatja teljes gőzzel hangosan kacag!Kép

Zsanci!

Tessék elmenni gégészetre! Ne halogasd, ha már ilyen régóta tart! Egyébként én úgy tudom, az allergia inkább reggel erősödik!

Ada!

Nekünk az messze van sajna!Kép

Jucus!

Remélem a gyomrod rendbejön!Kép És ha iszol egy kis tejet, meg eszel kekszet, akkor nem javul? Vagy tényleg mikor szokott vagy milyen kaja után? Próbáld megfigyelni!
Egy 2-3 hete nekem is állandóan fáj, de szerintem nekem attól a vacak pajzsmirigy gyógyszertől! Már jó ideje szedem és rohadt keserű! Mégegy ilyen keserű gyógyszer biztos nincs! Még a pohár széle is keserű marad, amiből iszom! Párom már nem akar megcsókolni! Na jó ez csak vicc!Kép

Egész éjjel fejgörcsöm volt! Pedig utánanéztem nem volt front! Kezdek aggódni, hogy migrénes vagyok!Kép De mi a franctól?
ildi76

<font color="0000ff">Ancsi!
Augusztus elsejére Bardóczyhoz vagyok bejelnetkezve, úgy tűnik, akkor még van. Csak jelezték volna, ha nincs, nem? Kép
Azt, hogy 'mindenki' Veránál szült, először is idézőjelbe raktam, másodszor arra gondoltam, hogy a táblázatban levők, akik B Zs-hez járnak, azok Veránál szültek mind!

Hogy Te milyen kötözködős vagy velem! KépKépKépKépKép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Ada: e-mailcím? Kép Még meglátom, tudunk-e menni, mert messze van Fótról, de sztm megoldjuk Kép

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Rakok be magamról ide is pocakfotót...

(19+5 - vasárnap készült)
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Jucus!
Lehet, h hülyeséget kérdezek, de nem vagy allergiás valami kajára? Természetesen én is csak azt tudom mondani, h jobbulj és dokizz, és így is gondolom. Mi az a tükrözés? Popón át müködik? Mert akkor jujj.

Eszti!
Basszus, ti sem álltok fényesen. A picinek is gyors gyógyulást, és mi a fene ez?? Ezt is még a hormonok okozzák vagy lehet egyáltalán tudni?

Csajok, itt a jóidö, mindenki gyógyuljon, és ki a jó levegöre!
neet
neet

Raktam fel a Vikiről egy képet a profilomba, mert ma én vagyok nyálas hangulatban tőle Kép Tündérédesbogárvirágszál, épp a teraszon alszik a babakocsiban egyébként és hagyja az anyját netezni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Proone!
Szépen elkezdett kerekedni a kispoci. Kép Na, majd most belendül, így a félidötöl! Pont a legnagyobb melegben nem kell cipelned, ügyi vagy!Kép (Mikor is szülsz? Idén már nem ugye?)
neet
neet

Oxigén!
"Nyálas" hangulatod teljesen érthetö!!! Kép
neet
neet

Eszti: babónak gyógyulást, remélem már jobban van... gyógypuszik röppennek neki...

Oxi: édes a kicsi lányod és örülök, hogy jól alszk a teraszon. Nekem a hasamon alszik mert elöbb ment a hiszti, már majdnem bedöltem és megetettem... de szerencsére nem... mert akkor tuti jött volna a hasfájás...

Kép
Kép
johanna1975

Neet és ez a kép 10 napja készült, most már mégszebb, mégjobb, mégaranyosabb Kép És elkezdte kinőni az első adag ruciját Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Juc: gyógyulj... bár ahogy Lindi is irta, lehet, hgoy van valami a levegőben gyomorügyben, mert én sem aludtam éjaszak, pedig babó hagoytt volna.. most kevésbbé, nem tudok irni tőle....bocsi a hibákért.. Szóval nekem is fájt és hasmas is volt. szóval remélem semmi komoly neked és csak valami hasonlót bekaptál... Mielöbbi gyógyulást Néked...

Zsanci: kisfiad nagyon ügyi...

ILdi: Te már jobban vagy?

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka: na hogy tetszik Doninak a pihiszék? Tényleg mennyi vót? én is gondolkodom erősen....

Lányok az autósülésben nagyon káros hosszútávon tárolni a babát? :-)) mert kifejlesztettem, hogy ha nyűgi és olyan a kedve akkor elalszik benne, persze némi kis rásegítéssel, viszont meddig lehet benne, meg tudom úgy dönteni, hogy a gerince egyenes de alábai lógnak....

Ada: torna esetleg minket is érdekel, ja mélelni kéne... jaj, megpróbálom majd...

Gigi: lista cd dvd nekünk is jöhet ám.... johanna1975 kukac vipmail pont hu cimre....De mi már azt hiszem méleltünk is egymással cd ügyben...

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Oxi: Gyönyörű! Ki is a vőlegénye? 14 hónap még nem nagy korkülönbség, ugye? Akkor stipistop Marcinak Kép
Proone: Nagyon aranyos a pocid Kép
Neet: köszi az infót Kép (L-ek száma) Pedig régen tök jó voltam helyesírásból, de 2,5 gyerek mellett nics idő mindenre figyelni Kép Azért próbálok!

Jucus: gyógyulj meg gyorsan, így még nehezebb a gyerekekre teljes gőzzel figyelni (tapasztalat), márpedig elvárják Kép

Most már bekötötték a chellót, tehát tudok feltenni friss képet:
Kép
pocak 32 hetesen
Kép
Marcipán

Pussz: Pocak
pocakpacni

<font color="0000ff">Neet!
Eredetileg november 29-én szülnék az utolsó menzi szerint, de az egyik UH nov. 24-re, a másik nov. 18-ra előrehozta a várható dátumot, így a doki átlagolt és azt mondta, hogy nov. 21. legyen a kiírt időpont.
Szóval még azért idén szülök. Kép

Proone
20+3</font>

KépKépKépKép
proone

sziasztok!
mi is rosszul vagyunk...Kép tesóm éjjel hányt, Igor meg lázas...39,5 volt most, igy kapott kúpot...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Proone: Én nov. 20.-án születtem, a lányom meg nov. 25.-én, szóval hajrá! jó kis időpontok ezek! Kép

pocakpacni

Húúú, Zsanci, ez nem jó hírKép Gyorsan gyógyuljatok ti is!!! Sok-sok gyógypuszi küldve!

Remélem azért ez nem valami fertőző dolog, nem szeretném ha azért indulna el a szülésem, mert jön valami vírus Kép Lassan nem is merek veletek levelezni, hátha innen jön Kép

pocakpacni

ZSEBI miert nem szerepel a tablazatban?! Egyebkent mi varhato arrafele jovo szombatra, hm? Kép

Lindi, dondolinonk van, meg egyszer nem probaltam a hintazast vagy a zenebonat, de tokjo stabil es massziv, egy tizkilos nyugodtan allva ugralhat benne, osszevissza dulongelhet, felteheti a laba(i)t a talcara stb. stb. Ja, es nagy, kenyelmes hattamlaja van, tegnap meglatogattunk egy babat, akinek fa etetoszeke volt, hat abbol majdnem kiesett a csajom es a kokemeny alacsony hattamlaja a hata kozepeig ha ert... Sztem barmelyik peg perego (prima pappa, rocker, dondolino) tokjo. Es ha beleszovegelhetek, ne menjetek Tuneziaba, gyerekkel plane! En voltam nehany eve, szornyu volt, utaltam es utana meg itthon is remalmaim voltak, hogy megint odamegyek. Vizugyben meg majd irok mailt.

Oxi, en kerek olyan mailt. Koszi.

Minden valodi es kepzelt beteg menjen orvoshoz.
moosejaw

<font color="0000ff">Pocakpacni!
Én pedig november 9-én születtem, apósom nov. 24-én, anyu nov. 29-én, és az egyik unokatesóm is nov 29-i...
A 21-hez képet max. decemebr 1-éig húzhatja a baba a születést, mert doki azt mondta, hogy kb 10 nap túlhordást szokott engedni, de azért mérlegel a baba éllípota alapján.
Férjemmel december 6-án jöttünk össze... Kép De addigra lesz már baba. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Zsanci akkor kihagyom inkább a ma délutáni látogatást, gyógyuljatok gyorsan.

Moose, már átküldtem az adatokat szerintem hamarosan benne leszünk. Ne is kérdezd úúúútálom a családi banzájokat főleg ha nekem kell főzni sütni,most megyek tortát rendelni, a menüt nagyából tudom, ajándékot néhányat megvettem - én veszem mindenki nevében mindenki arra hivatkozik, hogy én tudom a legjobban, hogy mi kell neki - , takarítás sehol sem áll, és van mit behozni.

Proone, minden dokinak vannak favorizált szülésznői akikkel szeretnek együtt dolgozni, így a Bardóczynak is van Kép szám szerint kettő.

Allics, nem kötözködésképpen írtam, hanem csak azért, hogy felhívjam a figyelmed, hogy ezzel is kell számolni. Ezt egyébként azért tudom mert hasonló cipőben jártam és félidőben váltottam orvost.
zsebi2004

Proone, bocsi elírtam a dátumot: 2004.04.23. helyett inkább 2004.07.23. legyen a születési dátumKép
zsebi2004

Hellóóóóóó Csajok, itt vagyok újra! KépKépKép
fic.
ficánka

Zsebi, ez tokjo. Orulj neki, igy legalabb nem kapsz egy csomo felesleges baromsagot. En mar most attol stresszelek, hogy par ev mulva bazinagy muanyag tuzhelyeket meg rozsaszin fesulkodoasztalokat fog kapni a gyerek, en meg majd ugy kivagom azt, aki ilyet hoz, hogy a laba nem eri a foldet Kép ja, ma reggel apa aszonta, hogy vegyunk hintalovat. probaltam kedvesen elmagyarazni neki, hogy felejtse el. pont o talal ki ilyet, aki szerint nem is kell kulon gyerekszoba, megorulok.

Ja Zs, mostanaban nekem is ilyen mindenkivel kiabalosom volt (foleg gyerekkel meg apaval), ugyhogy lehet, hogy ez is virusos Kép

Oxi, most latom, hogy megkaptam megis, csak masik cimemre. Ha ti mentek, de. vagy du.? Mas nem toprengett meg rajta? Talan Blaye-nek es Lindinek nem lehet olyan messze...
moosejaw

Most van egy kis időm a barátnőm érkezéséig, úgyhogy mesélek kicsit.
Nagggggyyyyyyyyon élvezem a babázást, minden rendben van velünk. Vincenzó (Moose volt a keresztanya) szépen gyarapszik, ma lemérem, de már 1 hete 4 kg volt. Nagyon jó kisfiú mostanában, 4-5 óránként szopizik mindkét ciciből degeszre, aztán kicsi büfi és hunyóka. Délelőtt és délután van egy-egy éber periódus, amikor énekelünk, táncolunk, meg nagyokat sétálunk. Most pl. úgy volt, hogy déltől kb. 1-ig evett, merthogy ilyen lassú evő, mint a zanyja, aztán húsz percet kb. büfiztünk, pihentünk, beszélgettünk, és aztán ment az ágyába, és kb. negyed óra múlva elaludt. Nagyon szeret kézben lenni, sétálni, szereti a szeretgetést és a simogatást, bújós baba. Ügyesedik, a kiságyban mostanában hason alszik, és feltornázza magát a végébe és megfordul 45 vagy 90 fokot, és már olyat is csinál, hogy nyomja föl magát a kezével - hason -, és egyszer már a fejét is átfordította. Cukorfalat, nagyon imádom!!!!!!!
Én is egyre jobban vagyok, már kezdek újra ficánkolni. Kép
cupp,
fic.
ficánka

Szia Fic!

Hogy vagytok? Mire megírtam az sms-t már szinte itt is volt a chello. most élvezkedek, hogy tudok internetezni. Hálistennek a lánykám lefoglalja Marcit, bár így meg nehezen fog elaludni a kis tökös. Kép
Kérünk képet Vincéről!

pocakpacni

Moose!
Ha arról a 22-es buszosról beszéltek, én töprengtem, de rájöttem, hogy túl messze.
Jajj, itt pucérkodok magamban, és elkezdett csöpögni a tejci, megyek, felveszek valamit. Kép
fic.
ficánka

Pocak,
mindjárt bejelentkezem a zapával, és akkor küldök, mert nálunk ilyen különböző felhasználós megosztások vannak, és nála vannak a képek. De addig is: www.dezsovince.com
Marcipán nagyon édes a képen, imádom, Neked pedig szemmel láthatóan növekszik a pocid. Mikor van pontosan a nagy nap kb.? Augusztus hány? Vagy szeptember 1. valami ilyen rémlik. ???
ficánka

Csajok!

Én most jól vagyok de leszükítettem a betegséget lehetséges körét:vírus ami Neten terjedKép vagy epe mifene ill.idegbaj.

Ildi!

Nem tudom,hogy mitöl lesz rosszabb de tejtöl nem.Sajnos sokkal jobban fáj ,hogy egy kis tej rendbehozza.KépÉs lehet,hogy pont az nem jó rá,bár ez csak találgatás.

Doki még nem látott,hiszen nem olyan egyszerü elmenni söt házidokinéni szabin is van.

Neet!

Az a végbéltükrözés amire gondolszKépGyomort szájon át letuszkolt csövel végzik.

Eszti!

Én is nagyon megijednék a helyedben,de tudod a mi hormonjaink még dolgoznak a babákban és ettöl lehet neki ez a mellgyuszi.Még az is elö szokott fordulni,hogy anyatej csordogál a cicijükböl.Szóval a borogatástól rendbe fog jönni,nyugalom!

Zsanci!

Méltem,megnézted?

Oxi!

Viki nagyon cuki és nagyon hasonlít.Azt nem írom,hogy melyikötökre mert ez nem egyértelmü számomra,de hasonlít ha mondomKép

Juc
20170114224602

Johanna!

Köszönöm! Most per pill oké vagyok! Remélem így marad!

Moose!

Miért utáltad Tunéziát, ha meg szabad kérdezni?

Fic!

De jó! Hurrá! Hogy vagytok?
Épp Tőled szeretnék kérdezni! Te írtál a Mester u. -i babaruci turkálóról? Pontosan hol van?

Jaj, ne paráztassatok már! Nehogy már valami vírus legyen! KépÉpp elég hipohonder vagyok a saját nyavalyáimmal együtt is!

Zsanci!

Jobbulást Nektek is!

Lányok! Én olyan nem szívesen csinálom ezeket a gyakorlatokat, amiket Timivel kell! Tényleg olyan nagy gáz, hogy még nem forog? Most őszintén! Eddig úgy voltam vele, hogy nem izgultam, de lehet, hogy elkezdtem parázni!
A lábánál elindítva kell Õt megfordítani, így mutatta a csaj, aki vizsgálta! Ezt kell vele gyakorolni, de látom, hogy nem akarja! Nem tetszik neki! Miért nem lehet, hagyni a saját tempójában fejlődni?
Tök fura, mert kicsit a szakmámba vág a dolog! Sok szülőt kérdeztem ki a gyereke mozgásfejlődéséről is, amikor dolgoztam és akkor úgy természetesnek tűnt, hogy ekkor meg akkor ezt kell csinálnia a gyereknek! De most nem tudok objektív lenni ebben a kérdésben!
Szerintem nálunk öröklés is belejátszik! Én másfél évesen kezdtem csak járni! És párommal mindketten olyan lazák vagyunk izületileg, hogy majd szét esünk! Lehet, hogy ezt is örökölte! Szóval nem tudom!
Bocs, hogy hosszú voltam!

Ildi
ildi76

Jucus!
Hellóka! Gyors gyógyulást kívánok, ne tessék betegeskedni! Kép
Kőcök jól vannak?
fic.
ficánka

Ildi!
Mester u.-ban BrumiMaci bababolt, ahol van minden, de a rucik elég drágák. Turi a Tompa u.-ban van, elindulsz a körúttól és a 3. keresztucca után bal oldalon Ramadán szálloda, vele szemben jobb oldalon a turi, Monesz ajánlgatta nagyon. Ha erre jössz, szólj nekem, mert én itt lakom tök közel, és akkor össze is futhatunk. Küldök mélt telószámmal, okesz?
fic.
ficánka

Fic!

Köszi,köcök jól vannak!Bár Soma a héten tudta le a rendes,éves 2 napos lázát.

Ildi!

Megértelek,de egy kis tornától nem lesz baja Timinek,ha nem is szereti azért érdemes csinálni,lehet,hogy jó hatású,ártani meg nem árt biztosanKép
Du.felhívhatlak ,mondjuk 5 körül megyünk le és utána.

Juc
20170114224602

Lányok, a jövő héten nem leszek, remélem sikerül végre egy egész hetet(!!!) eltöltenünk hármasban zavartalanul és talán még férjuramnak sem kell felrohangálnia munka miatt Kép Hú de rég volt már ilyen!
Proone!
Ügyi vagy hogy néha bedobod a tábla linkjét, mert ésn is sokszor csak keresgetek visszafeléKép
Ancsi!
Én nem vagyok mérvadó, abszolút nem, mert császáros voltam (11 óra hiábavaló próbálkozás után, tök zárt mszájjal és baromi gyenge fájásokkal, de szivárgó mvízzel)+ van egy balesetből adódó csípőgondom ami ugyan így "kívűlrőkl" nem látszik mert tartom magam, de néha baromira fáj már vagy 20 éveKép.
Szóval nálam ha nincs műtét, szerintem vagy gyerkőc nincs vagy én nem vagyok.
A farosszülés+dokink kombiról én is csak jókat hallottamKép Lehet hogy sikerül mégis nála lebabáznod?
Mindenkinek gyógyulást aki nincs jól (pláne babák!!!!), pihenjetek amennyit csak tudtok, szép napokat amíg távol leszekKép
puszi
zozi
zozi

A 30-i talit találjátok ki mert oda mi is el tudunk menni(elvitetjük a fenekünket).A délelött jobb lenne nem?11 magasságában?De ott baromi sokan szoktak ám lenni,de majd klikkesedünk!

Juc
20170114224602

Fic!

Nekem úgy magyarázd, hogy ha leszállok a villamosról Buda felől jövet, akkor onnan merre nézzek, menjek stb, mert tök hülye vagyok a közlekedéshez!Kép De remélem majd megtalálom! Feljegyeztem magamnak! Köszönöm!Kép

Jucus!

Csak látom Timin, hogy fél a megfordulástól és szerintem, amíg nincs meg benne a saját szándék...bár nem tudom, na majd meglátjuk!
Oké! Hívj!
ildi76

Akartam feltenni új képet, de túl nagy, én meg nemtom hogy is kellene csökkenteni a méretet, de majd este zapával megoldom!

Ildi!
Villamos elejénél leszállsz, zebrán jobbra el, kicsit előre, ott a Tompa utca, azon elindulsz, és a többit már írtam.

Jucus!
De már minden rendben a nagyfiúval, ugye?
fic.
ficánka

Megjött a barátném, cupp Mindenkinek, Jucusnak mégegyszer gyógyulást!!!!! KépKépKép
ficánka

Szijjjjjjja Fic... de jó látni Téged. Vincét megnéztem, egy tündér a képeket. Jól be is irtam a könyvébe...

Kép
Kép
johanna1975

Moose! végre valahára előkerültél! mesélj Tunéziáról!!!

Eszti! feltétlen meséld el mi volt a dokinál!!!

Pocak! ugye nem veled voltam tegnap aqua natalon?

Proone! BZS Nyulas Jolánt is preferálja, hidd el, nem kötözködésből mondtam. Kép kár, hogy hétfőn mégy, mert én szerdákra vagyok bejelentkezve.

Zozi! jó pihenést!

a Babanetes találkozón még gondolkodom.

Ap
35+1

ancsipancsi

Moose! Ez a tunéziai hely egy nagyon jól bejáratott, gyerekeknek való hely. Tunéziában van nagyon sok undorító rész, meg szálloda, de itt a hotel is szuper és a hozzá tartozó part is jó.
Egyébként már hozzá vagyunk szokva Afrikához, az igazi fekete Afrikához, már jártunk Tanzániában és Kenyában is, sőt Tanzániában 1 hetet szafariztunk.
Te szíved szerint Koppenhágába se engedtél volna el minket, sőt még Szolnokra se vonattal.
Gréti egy igazi belevaló kiscsaj, aki imád menni, és bír minden gyűrődést.

Zsanci, Jucus, Ildi, Eszti! Gyógyulgassatok!

KépKép
KépKép
lindicita

Én is kaptam meghívót, és időben még jobb is lenne, mert aug. 29.-én már nem nagyon szeretnék 2in1 lenni. Bár ez sem rajtam múlikKép Ha egyben leszünk, akkor csakazértis elmegyek, mert utána megint húzós lenne a kicsit meg a nagyot megoldaniKép A legkisebbet vinném magammal úgyis, de Marci is már sok lenneKép
Puszi Fic, egyébként jövő héten valszeg megyek felétek, majd írok sms-t.

pocakpacni

Ancsi: sajnos nem én voltam Kép Szerettem volna járni, de nem a mi pénzestárcánkra van szabva az ára. Egyébként már akartam kérdezni, hogy hova jársz? Novotel? Az sajna még messze is van tőlünk! Marci miatt nehéz megoldani, a tornára el tudom vinni, de az usziba nem tudnámKép

pocakpacni

Hello Lányok!

Fic: de jó, hogy végre vagy, talizhatnánk, mert baromi közel lakunk ám egymáshoz.....mit szólsz egy turi-talihoz a jövő héten?

Eszti: ez a mellgyulladás dddddurva, de elmúlik semmi perc alatt, Lizzinek is majdnem volt, csak nem pirosodott be

Zsancikám: hát Te szegény pára, rátok jár ám a rúd Kép Iginek gyógypuszi

Pocakpacni, Proonee: azt hiszem máris irigykedem a pocakjaitokra....habár kicsit még korai, mert elsőszülöttem még csak vasárnap lesz 2 hós, de a gondolati tervezés már tervben van a javított verziót illetően Kép

Marci éééééééédespofa.

Oxi: bűbáj a csajszi, mélcímem pedig adrienn_szabo kukac hotmail pont com

Moos: hát előkerültél? akkor tényleg jó a dondolino? kár, hogy a lényeget nem nagyon használjátok...szerintem én sem használnám, de úgy tetszik! Tényleg, nincs kedved eladni? ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ mondjuk nekem????? Kép

Lindi: Gréti tényleg stramm kiscsaj, tök jó, hogy lehetőségetek van ennyit utazni...nekünk a nyaralás a szüleimnél lesz Debrecenben.....tengerpart nuku, de szánsájn biztos lesz ott is Kép

Ildi: a tornáztatás bizti nem árthat......mi is tornáztatunk és mindig énekelünk hozzá, kiscsaj pedig imádja Kép

Juc: azért remélem jobban vagy.

Na, eldugultam.
ada007

Ada! Az olasz honlapos dolog nem jött össze, mindenképp akarták tudni az adószámomat is, de azt meg nem tudták beazonosítani.
Apjukot pont próbálom rábeszélni, hogy ugorjunk ki Bécsbe, mert ott olcsóbb, de ő racionálisabban gondolkozik mint én, mert így a benzinnel ugyanott vagyunk, mintha itthon vennénk meg.
De azért sem adom fel, hogy dondolinozzon Gréti, mert én aztán ringatnám meg zenéltetném.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi:
kár Kép
...én simán mennék Bécsbe, ha lenne tütükénk, mert ott minden sokkkkkkkkkkkkkal ócsóbb !!!!!
Érvelj azzal, hogy be tudnád ott szerezni Gréti téli/tavaszi ruhatárát is feleannyi pénzért.
ada007

Ezzel sajna nem tudok érvelni, mert Gréti ruhatárát egy tuti jó szolnoki turkálóból szerezzük be, 1900.-ft/kg áron. Tündéri, nagyon sokszor vadi új angol rucik, és már most vannak neki olyan rucijai is, amik 1-2 év múlva lesznek jók, de egyszerűen nem tudom otthagyni őket. Amikor Szolnokon vagyok első utam ide vezet, és apjuk csak ámul meg bámul, hogy mikkel jövök haza.

KépKép
KépKép
lindicita

Olyan rucikat veszek neki 100-200 ft-ért, amit ezek az angolos ruhaárulók 1500-2000 ft-ért adnak.
Debrecenben is van valami jó turi, régebben egy másik topikon olvastam.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Fic: Épp tegnap írtam mailt neked! Kép Mi is fogunk arra járni, ott rendel a dokim a Ferenc térnél. Jövő hét utáni héten talán, akkor lesz a 6hetes kontroll Kép És én is akarok túrni!!! Kép

Tali: Sztm is jobb a délelőtt, főleg, ha épp nyár lesz Kép Klikkesedünk? Kép El tudok vinni 1 anyukát deddel ismét, vagy a buszban többet is.

Juc: tényleg hasonlít Kép És igen, ránk hasonlít Kép

Lindi: És mi ennek a szállodának a neve?

Johi: Ügyes voltál, hogy nem etettél ma rá Kép Látod, hogy nem vagy béna?

Ada: Mél megy.

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: