Üdv:Pankamama2002.02.16 08:30
2002.02.16 12:52

! 

ben!! 

a hétvégém!Sajnos annyira ragaszkodó vagyok,hogy nem tudom elviselni ha nincs itthon!Mi lesz velem ha már kint lesz Kanadában 3 hétig?Kész depis leszek!Tudom,hogy itt a topicban ti majd segítetek,annyira jó,hogy ide csöppentem még annak idején egy éve lassan!!

!! 2002.02.16 20:18

Hurutos eredetû, ami számomra azért volt megdöbbentõ, mivel alig volt taknyos. A lányoknál mikor ilyen fül-problémák voltak (mert sajnos volt több alkalommal is)azt borzasztó taknyosság elõzte meg. Aztán a dokinéni elmondta, hogy mivel ilyen pici még (3 és fél hónapos) ezért minden járata is kicsi, keskeny, így sokkal kevesebb váladék elég hozzá hogy ilyen problémákat okozzon. Hát most még várunk az antibiotikummal, mivel a homeopata ügyeletessel is beszéltem (õt már korábbról ismerjük, egy nagyon rendes és lelkiismeretes nõ)és azt javasolta, hogy egyenlõre kezdjük el a bogyókat, és utána ha nem javulna akkor párhuzamosan az antibiotikumot is. Na a hétfõi napunk lesz még igen cifra, mivel akkor egyás után megyünk a homeopata dokinéninkhez és utána pedig a fül-orr-gégészhez is. Most csak azért izgulok, hogy legalább a másik fülére már ne húzódjon rá, vagyis abból ne alakuljon ki a középfülgyulladás.
viszont a szülinapja most lesz.

2002.02.16 20:58
2002.02.16 21:49
Mikor mondta, hogy azon már túlvagyok, apájuk épp most altatja a 3 gyereket, gratulált. Olyan jólesett!

2002.02.16 22:01
2002.02.16 22:44
2002.02.17 09:19
, mert én olyan kis lüke vagyok ezekhez a dolgokhoz! 2002.02.17 12:14
2002.02.17 12:30
Szerencsére csak náthának tünik.
Lehet, hogy Csongi nagy Don Juan lesz
Kék csíkos korszak
Köszi a bókot, de azért nem vagyok olyan nagyon figyelmes, csak minden héten átnézem a naptárt, hogy kinek mije van. Azért volt már, hogy ki maradt valami. Mivel foglalkozik a párod? Akármivel is, remélem helyrejöttök és beindul az üzlet! Mentés: én úgy szoktam, hogy jobb gombbal rákattintok az archivált írásunkra ott felül és ott van, hogy cél mentése másként. A jelenlegi írást pedig úgy, hogy rákattintasz a névnél levö pici sárga "kofferre" és úgy szintén jobb gombbal lemented!

Adatokat írd le, ugyanúgy, ahogy Kangának is leírtam!
Oltás:

Lehet, hogy félreérthetö voltam: züllést szeretnék rendezni vhol itt Szentendrén! Babás talit inkább csak összel tartanék az egynyári virágaim óvása miatt, összel már nem érdekes. Én inkább leírtam a hét elején, hogy mindenkinek minden jót, mert soha nem tudni, mikor jövök. Lillának
a fülecskéjére!
2002.02.17 14:48

amikor valami újat csinálunk! 

2002.02.17 17:11
Nem is gondoltam volna. Többiek, milyen volt?
Olyan ügyi vagy, én se mostam se tankoltam még egyedül. El kellene kezdeni
A bók meg persze, hogy jól esett, hiszen alig nézel ki 50 évesnél többnek

2002.02.17 19:39

Köszönjük a bíztató sorokat és a gyógypuszikat. Most én küldök Eveyéknek.

rendezzünk gyûjtést 

2002.02.17 20:38
2002.02.17 21:18
Azonnal el akartam küldeni az apámnak, de rájöttem, hogy még ki kell találnom, hogy lehet a nevet lecserélni rajta.

Legközelebb Nálad mosatom a kocsit, Te sokkal jobb bókokat tudsz!
2002.02.18 01:05

Gyógyuljon meg hamar a leányzó!
2002.02.18 07:40

Viszont szopizni nem akart utána, úgyhogy le is kellett fejnem az egyik mellemet, nehogy bedurranjon. Miért csinálja ezt velem? Olyan jó lenne, ha nekiállna most rendesen szopizni, hiszen van mit behoznia most hogy betegeskedett (betegeskedik).Mindenesetre meg fogom próbálni pohárból itatni a lefejt tejcsivel, mert hátha úgy jobban elfogadja. Mindenesetre most legalább alszik.

Viszont ma még menni kell a homeopata dokinkhoz meg a fülészhez is. Képzeljétek, a fülésznél héttõl lehet telefonon sorszámot kérni, engem most összevissza kapcsolgattak, így már hét után voltunk néhány perccel mikor végre a jó helyre kapcsoltak, és így is már csak a 7-es sorszámot kaptuk. Hát nem tudom mennyit kell majd várni, remélem nem sokat, mert az aztán tényleg nem hiányozna ha a köhögõs, eg egyéb más nyavalyában szenvedõ beteg gyerekektõl még mást is összeszedne!

Helyzetjelentésrõl egyenlõre ennyit.)
Én is hasonlóan el szoktam tudni csúszni, mert mindig az utolsó pillanatban jön közbe valami.De minden jó, ha jó a vége! Hát remélem hogy a 40 felszúrást nem fogjuk megérni, mert abból még egy is sok. Brrrr. Még a hideg is kiráz, szeretném ha megúszná szegényke!
Leírnád nekem mégegyszer légyszi mi volt a lényege? Akár emilben is. 

Jó tanulást a felvételire!
Nagyon köszi a gyógypuszikat!
Tényleg hatásosak voltak,mert látod már az éjszakát egész jól végig tudtuk aludni!
Most már csak az étvágyának is helyre kellene jönnie!Nagyon jól megy neked ez a rulettezés! Tiszta nyereség, csak bátran a jövõben is. 2002.02.18 09:36
2002.02.18 12:58
Aztan majd jovok ide is. 2002.02.18 15:52

És most szegény picikémet egy ilyen kóhler nõ miatt kínozták ma meg. 2002.02.18 18:38
2002.02.18 19:10
2002.02.18 20:42
. 

. Mindenesetre alaposan ráénkijesztett. Vége a szopiba való belealvásnak (részemrõl), ki kell húznom ébren.
) 2002.02.18 21:31
)
Vigyázz nehogy a babád az operában szülessen a végén, annyit jársz oda
. Jó angoltanulást! Leárazás a La Halleban? Meddig?

2002.02.18 23:44
2002.02.19 00:13
Délelõtt még rajtam volt a "kismama-blues", még bõgtem is, de aztán mikor konstatáltuk, hogy már mûködik a netünk, egybõl magamhoz tértem, és olyan szárnyakat kaptam, hogy egy lendülettel kivasaltam, felsöpörtem-felmostam, vacsit csináltam, elmosogattam, aztán azóta olvasgatok boldogan
Igyekszem megint fölvenni a tempót!
Hannus szókincsének új darabja: kopár(=bogár), és most nagyon odavan a bogarakért. Szombaton voltunk az Állatkertben, hát legjobban a bogárház tetszett neki
A pocakom egyre nagyobb, és kis Babszem mindenre reagál, mindenrõl van véleménye (pl. errõl is, hogy most ezt írom
)Hannust próbálom nem emelgetni és fõleg nem cipelni, azóta a visszereim is szépen visszahúzódtak.
Hol van ez a kocsimosó? 
Egyébként a múltkori züllõs beszélgetésünkhöz, hogy mikor tanulja meg betartani a szabályokat a gyerek: Hanna már tudja, hogy õ nem rajzolhat filccel, csak cerkával (kanapénk, fotelünk, falunk viseli már a mûvész kezenyomát), így ha bent vagyok a szobában, akkor már csak kiveszi a filcet a dobozból, forgatgatja, rámnéz, aztán visszateszi. No de tegyem csak ki a lábam akár egy másodpercre is...!!!
Ami viszont még abszolút nem megy: cerkával a kézben hangosan mondogatja, hogy "papírra, papírra", és rajzolja a padlót, a bútort
2002.02.19 09:15

SZóval a kislányod abszolút mindenevõ? MÉg a drága rúzsokat is ilyen élvezettel eszi? Ilyen nálam is volt, anno anyukám méregdrága külföldi rúzsát ettem meg (valahonnan kapta ajándékba, ami a szocializmusban nagyon nagy kuriózum volt)de úgy, hogy még az ujjammal ki is kotorásztam ami benne maradt a tokban (kb. ennyi idõs lehettem mint a lányod).Az én lányaim nem voltak szerencsére ilyen kis kíváncsiak, bár a szájukba vettek mindent, de szerencsére lenyelniük nem sikerült.Az jó lenne ha a vércukrodat a labor szúrta volna csak el! Drukkolok érte. Addig nem baj amíg csak hülyeségeket beszél az ember anyósa, de mikor csinál is! Na az már elég gond.Operabál minket sem fenyeget még néhány évig!TEgnap volt az RTL-Clubon, valami olyan felhanggal, hogy az összes híresség ott volt. Ezek szerint Te is egy híresség vagy!!!
De azért fogok, ugye? Meg képeket is mindenkitõl?
)Jó pocakosodást továbbra is!
2002.02.19 10:53
2002.02.19 10:58
2002.02.19 13:04
2002.02.19 13:22
Amikor már azt hittem, vége, mindenki teljes, akkor tegnap estére Lili 39,2 volt. kapott egy kúpot, lement neki, azóta semmi. drnéni ma látta, azt mondta, egy kicsit itt is piros, egy kicsit ott sem tökéletes, de ettõl még nem kéne ilyen magas láznak lennie. A védõnõ meg azt mondta, hogy ma én vagyok a harmadik, aki ugyanezt meséli: hirtelen láz, aztán semmi. nem tudom, lehet, hogy valami újabb vírus? Ugye, Nálatok nincs ilyen?
Vigyázz Magadra!
2002.02.19 18:50

) 

2002.02.19 19:14

2002.02.19 19:53
2002.02.19 20:18
Anno még véreztek is!
Pedig kentem rendületlenül. 
Remélem hamar túl lesztek rajta!!! JOBBULÁST!!!!!!! 2002.02.19 20:22

Napokig maga alatt volt!
És asszem tudom ki volt ez a bunkó..úgy utálom!!
2002.02.19 21:06
2002.02.19 22:24
Lenne még egy dolog, elõször itt kérdezem meg, mielõtt felteszem máshova is. Tudtok-e valakit, akit érdekelne olyan munka, ahol szóróanyagokat kellene eljuttatni kórházakba, védõnõkhöz, termékbemutatót tartani. Talpraesett kell hogy legyen. Autó elõny, idõnként szükség lenne rá. A fizetés elég jó.
2002.02.19 22:31
de nem haragudtam ám.... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint