A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Tök jó, írtam egy csomót és eltűntKép

Bogárka: én lemaradtam, mivel is foglalkozol a babázáson és a bogarazáson kívül? Kép
Még mindig irigyellek azért az autóért! Kép
A fiadért is, de az nekem is van/lesz Kép

Szerintetek normális, ha egy majdnem 15 hónapos FIÚ annyira hisztizik, hogy földhözvágja magát? Tegnap Marcit be kellett raknom az ágyába, mert nem bírtam megnyugtatni sehogy. A hideg víz nem jött be annakidején a lányomnál, ezért meg sem próbáltam. De sajna ez tényleg hiszti volt! Már előre félek, hogy mi lesz, ha a pici megszületik Kép
Egyébként mégsem Benjámin lesz, hanem Barnabás!
Nekem az tetszett jobban az elején, de csak mostanra sikerült meggyőznöm apátKép
A lánykám "szabin" van, ezért én isKép Csak egy hisztis van itthon!

Hajrá háromgyerekesek!!!
Vigyázzon mindenki, akinek a második után hiányzik a pocak és társai, mert Barni élete is így kezdődött! Kép Kicsit későbbre terveztük, de Õ úgy gondolta, hogy itt az idő Kép
Én meg keresem a bérelt helyet valamelyik diliházba Kép

Kicsit nem vagyok formában, még sok dolgot szerettem volna írni, de elfelejtettemKép Ha eszembe(?) jut, majd jövök megint.

Puszi: Pocak 33-34

Pussz: Pocak
pocakpacni

Johanna!
Tudom, hogy ezért meg fognak kövezni, de sebaj: a hasfájás néha sajnos csak az idö segít, hány hetes is a pici? 6 hét után jobb lesz. Vannak praktikák, biztos már mind kipróbáltad, lábak felnyomása, hasmaszi, hason fektetés, stb. De ha nem sír rettenetesen és nem jön a könnye, akkor próbáld ki, hogy úgy 15-20 percig nem veszed fel. Eszter erre hallgatott el, de már mi is majdnem kiugrottunk az ablakon, és én is legszívesebben sírtam volna, amiért ilyen rossz neki, és amiért olyan fáradtak voltunk, pedig nekem munkanélküli volt (van) a férjem, és csinált mindent, velem, helyettem. Volt, hogy du 4töl hajnal 3ig ment az üvöltés, és semmi nem segített!!!!!! Na, erre letettük, és félóra múlva aludt. Szóval néha ki lehet próbálni ezt is. Hátha. És föleg ne magad okold, az elsö hetek sajnos ilyenek gyakran. Próbálj valami vicceset csinálni, nézd meg Al Bundy-t, vagy a www.vicclap.hu t, és amikor csak lehet ALUDJ!
Ennyit a mai okoskodásomból.
neet
neet

HELP: elküldték a h.kenetet kitenyésztésre (screptococust keresve a szülés előtt), erre Escherichia Colit találtak. járt így közűletek valaki?

ancsipancsi

Cory!

Bálint Mihály egész júliusban szabin van augusztus 1-től dolgozik.
Vera

KépKép
viranka

Pocak: hát Téged sem irigyellek... hiszti miatt...

Neet: én beraktam az ágyba és kb. 40 perc után feladtam, én sajna nem tudok aludni, ha sír, mitöbb űűűűűvölt.... párom annál inkább. Szóval az a baj, hogy ha már fáj neki, akkor befeszíti magát teljesen és lehetetlen vele bármit is kezdeni... talán a babakocsi az egyetlen ami megnyugtatja... de ahhoz meg hozzászokik, akkor az lesz a para... Hát nem is tudom. De köszi a megnyugtatást... egyébként holnap lesz 4 hetes, tehát még tényleg van idő. Megnyugtató hogy más is járt igy... Tényleg és most már Eszter maga a tündér?

Esetleg valaki nem vett a Rossmanban Snuglit? Babazsákot... és vajon van-e még akciós.. vagy nem akciós, mert nagyon szeretnék egy olyat...
J.

Kép
Kép
johanna1975

ancsi,
én nem,de mást tudok mondaniKép
nekem még az a kenet elött állati folyásom volt,dokim csinált egy kenetet és baci volt és kaptam rá klion és elmúlt és minden jó volt meg szép volt,semmi gáz,senkinek semmi baja nem lettKép
biztos kapsz rá gyógyszert,ne idegeskedj (nagyon)Kép

na most megyek szétküldeni a maileketKép
Vendég

Ruzy! szerintem kollektíve kéne reklamálnunk a bugyik ügyében Kép. amúgy sem helyesen jár el a C&A, mikor 1 hónap garanciát vállal a ruhákra. Szóval Bendi úgy feküdt, ahogy az én lányom?? És mikor változott meg a helyzet? szülésre befordult és behúzta a lábát? elég nehéz lenne így megszülni sztem.
A Kisvakondos filmek DVD-n kb. 1000 Ft-ba kerülnek, én megvettem a páromnak Kép az egyik részt, mert gyerekkorában egyik kedvence volt.
amúgy merre lax te? itt a XI-ben? mert nekem kő a málnalevél tea, neked meg a kisvakond film.

ESzti! ráadásul az én okos babám a hátán fexik Kép haránt, úgyhogy még kényelmesebb neki. tiszta anyja. múltkor nagyon nagyon forgolódott, mozgolódott! és mintha most jobban alulról érezném a "rugásokat".

ÉJJELI KALAND: arra ébredtem, hogy valami hangzavar van. elkezdtem fülelni, hogy tán valami betörő van a lépcsőházban, vagy ilyesmi, mert dörömbölés-szerűt hallottam. a babuci egy jó nagy rúgásából jöttem rá (sztem ő is megijedt), hogy a hasam úgy morog, mint az állat!!! Kép ilyet még nem tapasztaltam. a párnáig az ágy szépen felvezette a morgást. szegény gyerek aszitte jön a medve.

FELCSAPOTT LÁBÚ BABÁK: felmerül bennem a kérdés, ha úgy marad, akkor ugye nem együtt jön ki a lába a fejével? elég megrázkódtatás a gátamnak a feje is Kép . a másik meg, hogy a szonográfus néni mondta, hogy az így született babák lábát le szoktál kötni a pólyában, mert szeretik így hagyni. erre a párom beijedt. Kép szerintem a behajlított (magzatpózos) gyerkőcök is szeretnek utána magzatpózban feküdni, nem?

HÁTON FEKTETÉS: a bölcsőhalál kockázata miatt javasolják a hátonfektetését a babucinak. node nem lesz lapos a burája előbb utóbb? Kép

UH a kórházban: júli-augban csak délelőtt van rendelés, pedig én most már oda akarok menni, mert nincs kedvem megint 10eFt-ot fizetni érte. a lényeg, hogy mi a legjobb trükk, hogy ne söpörjenek hátra a többiek? gondolom ott se fotót nem adnak, se semmit. Kép

Gigi! nem tudom miről küldesz méleket, de lécci nekem is! 1000 éve nem kaptam mélt Kép a babanetes levlistáról!

ancsipancsi

mail ment!

ancsi,
jó fej voltam,neked is küldtem hogy örüljKép
figyu,mióta van csak de UH?az valami új?csak mert én voltam ott aug-ba du-n.igaz hogy nem terhes uh-n,de uh-n!tavaj!adnak rendes fekete fehét képet,de a 38 hetes uh-nak már amúgy semi értelme,nem látsz semmit dedből,már túl nagyKép
mekkorára saccolták?
nekem a 38 hetesen(ahol én a 39.hét végén voltam) mondtak 3250-et és ehhez képest másfél hét múlva született 3850-nelKép
Vendég

a 30. héten volt kb. 1,6 kg.

most volt kiírva, hogy szabi miatt csak De. van.

mindegy, majd felhívom őket, hátha így is be lehet jelentkezni.

ancsipancsi

Gigi,
Csomag még nem jött, talán ma... Légyszi nekem is küldj dvd-listát, Köszönöm! Kép

Vettünk egy etetőszéket! Pedig korábban nem akartam, mert arra gondoltam, hogy milyen jó lesz, majd mindig az ölemben ülve fog enni, de rájöttem, hogy nem jó ötlet, mert akkor nem tudok felállni, ha bármi kell a konyhából és egyébként is, így nem tudna önállóan tanulni enni később... Szóval, használtan, de teljesen szép és jó állapotban 20e-ért Pegperego Primapappa lett!

Most megint rohanok, mert férjemen megint vizsgálatot követtek el az orvosok, de szerencsére nem találtak semmi súlyosat, viszont nincs túl jól és megyek érte...

Habtapit hol lehet a legolcsóbban venni? Olyat, amiben nincsenek kiszedhető alkatrészek, tehát olyan sárgaszélűt, mint Kisünnek és Dócinak van?

És gratula Esztinek az új fogacskához! Kép

Ugye Soma nem beteg? Ma már olyan szép idő van, jó meleg... Kép

Blaye
blaye

Sziasztok!

Ancsi!

Neked jó fej babód van Kép)

Ari lehetKép nekem végig a hátamat nézteKép és ebből kifolyolag nekünk a 4Ds UHn semmi nem láttszott még a szülés elötti estén semKép

Minket megfosztott ettől az élménytől. De remélem a második már nem lesz szégyenlősKép

Szóval nekem nem kötötték le Domikánkat, hanem "hajtogatták" le a lábát. De most 4 hetes és tök jól nyújtogatja, meg már nem igen láttszik, hogy hogy volt a lábija.

Ha gázosan fekszik bent akkor ne hagyják hogy igy szülj természetes úton.

2varia van

1. Császár
2. Megakarják majd fordítani.( ezt nem javaslom SÕT én kimondottan ellenzem, mert ő neki valamiért jó úgy és azért van abban a pózban)
Illetve van 1ismertősöm akinek megfordították, és először is nagyon fáj, másodszor pedig úgy néz ki hogy a babának is ártottak.( ugyan már 8 hónapos, de sajna szellemileg valami baj lett) Én úgy gondolom, hogy ezt minden kismamának joga van eldönteni hogy ilyen esetben mit szeretne!!

A doki javasolhat de ne kötelezzen!

Mindent összevetve ne aggódjatok a pároddal mert nem lesz baj!

Én pl a spináltól féltem baromira és nem is akartam. De amikor vajudtam, és készítettek elő a műtétre, sikeresen lebeszéltek az altatásról! Amiért hálás is vagyok! Ja és beindult a szülés és nem ment be popóval a szülőcsatornába. Igaz csak 2 órán át volt ak fájásaim.

Tegnap szült az uncsitesom és neki is faros volt, de szintén császár volt. Nála is minden OKÉ. Úgyhogy tényleg semmi ok aggodalomra.

Ildi!

Azért az durva amit írtál! De tényleg hogy lehetnek ilyenek???!!!

Ez ma történt. Apósom bement a kórházba a zárómért( nem kaptam meg amikor hazaengedtek, mert voltak ott is gondok. Értsd úgy hogy a gyerkömnek kiadták a záróját és hazaengedték, amin azt értem engem is , erre kiderült hogy engem nem akartak hazaengedni, amit nem értek, emrt a 4 napos csecsemő hogy megy haza anya nélkül???)
Szóval nagy nehezen elengedtek minket és azt mondták 2nap múlva mehetek a záróér. Sajna csak ma tudtak bemenni(azóta 3hét eltelt) és közölték apóssql hogy nincs kész a záró. Üljön le és várjon amíg keresnek 1dokit aki aláírja, miután megírták!

Szóval ilyenek vannakKép

Muris nem?

Jucus !

küldtem mélt!

pussz
eszti25

Jó reggelt lányok!
Ma 11-kor ébredtünk Grétivel. Tök jól kialudtuk magunkat.

Annyit beszéltetek már Bardóczyról, hogy Mkatus még a Bártfai utca helyett is Bardóczyt írt.
Egyébként nekem is csak jó véleményem van róla, na meg a kórházról is.

Bogárka! Nagyon édi Doni bébi!

Johanna! Lehet, hogy a babócád csak nem tud magától elaludni. Nekem Gréti sokszor emiatt sírt, és én nem hagytam kínlódni, meg álomba sírni magát (ettől még a hideg is kiráz), hanem az ölembe vettem, mintha szoptatnám, de cumit raktam a szájába és veregettem a popóját. 1 percen belűl úgy aludt, mint a bunda. Sokszor le se tettem utána, hanem vele együtt aludtam, pihentem vagy könyvet olvastam.

KépKép
KépKép
lindicita

Égen földön ezt a Peg Pérego Dondolino etetőszéket keresem, Olaszban 130 eur;, és közben találtam egy vízben használható kengurut. Van valakinek ilyenje?
Sós tengervízbe mikortól lehet engedni a babákat? Mert mi október elején megyünk Tunéziába, akkor már bele lehet őt is vinni (9 hó)?

KépKép
KépKép
lindicita

Találtam olasz használt babacuccos oldalt, 10 és 20 eur között vannak a pihenőszékek. Találtam egy bébikompot 15 euroért. Ez is licitálós oldal, erre rálicitálok, kíváncsi vagyok hogy működik. Európában házhoz hozzák.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: de olyan mintha fájna neki valamilye, és húzogatja nagyon a lábait és fájdalmas az arca... persze én is ringatom, összebújok vele, de azért eljön az a pill.. amikor már ott is rázendit és űvölt... na ma is megpróbálom az aloét... olyan fura, hogy egy arclemosót nyomok a gyerekbe... neked nem volt az?

johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
Gyorsan írj valamit, mert nagyon sátáni felhasználó vagy. Kép
neet
neet

Lindi!
Nem akkor kéne hagyni, amikor fájdalmában kiabál, meg amikor konkrétan sír, hanem amikor... na erre itt rá kell érezni, hogy mikor. Ezt leírni úgysem lehet, még a saját gyerköcröl sem, nemhogy máséról nyilatkozni. Finoman szólva: amikor a szar is ízetlen, amikor ölben is ugyanúgy üvölt, és úgysem tud vele mit csinálni szegény anyuci. Ha leteszi az ember, hamarabb megnyugszik, mint amikor a már tiszta idegbaj anya rázkodja, ringatja, csitítgatja, hogy jajistenem-miértsírmármegint-mikorleszcsend-ésmikoralszikel, egyszóval nem engedi magától elaludni.
De ezt sztem valahogy érezni kell, recept nem igazán van rá.
Az ölben elalvásnak meg megvan az a hátránya, hogy a kis zsivány felébred, mikor végre letennénk. Kép Dörzsöltek ezek. Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Kissé eltűntem, de most új erőre kapva csinálgatom a táblát. Kérek további adatokat! Kép

Ha régebben írt dolgokat nem írok bele, légyszi szóljatok még egyszer!

Apropó! Jön ma valaki a Kismama klubba a Szent Imrébe? 17 órakor kezdődik. Milyen szokott az lenni? Tulajdonképpen szülésznőt választani mennék...

Proone
20+2</font>

KépKépKépKép
proone

[color=#0000ff]<center>

KépKépKépKép
proone

PROONE!
Akkor mégeccer leirom ide az adatokat:
1. Borisz Levente 2002. 08.06.
Szekszárd
Doki: Dr. Varga József választott
Sz.nő: Nyúl Anita, Farkas Anita ügyeletes
2. Igor Benedek 2005. 02.25.
SztImre
Doki: Dr. Balogh Tibor választott
Sz.nő: Molnár Gabi választott
Kell még valami?
Köszi, Zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vera: köszi Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Neet! Tudom, miről beszélsz, amikor csak úgy kínlódik és nyivákol. Gréti is szokott, főleg mostanában, mert már kotorna a játékok után, de még nem tud, állandóan hason van és dolgozik, de hamar elfárad, ha visszafordítom, 2 másodperc alatt megint hason van.
Meg akkor szokott nyivákolni, amikor álmos, de én besegítek neki, mostanában elég, ha odefekszek mellé (nappal a mi nagy ágyunkban alszik), és rögtön bealszik.
A fejére viszont mindenképp pelus kell, másképp nem laszik. Miután elalszik, mindig leszedem róla, mert félek, hogy megfullad, de képes a feje alól kihúzni és a fejére ügyeskedni. A múltkor a babakocsoban is bealudt, és olyan égő volt, mert néztek be az emberek a kocsiba és látnak egy letakart fejű gyereket, még azt hiszik leprás. Úgyhogy vettem neki szundikendőt, amit mi csak álomszösznek hívunk. Egyelőre csak barátkozik vele.

KépKép
KépKép
lindicita

Hello Lányok!

Én is elvesztem Oxihoz hasonlóan ebben az eljegyzősdiben, szóval mi inkább kérdezünk:
Kinek kell egy tündéri 2 hónapos LizaHanna (alias Bogyó, Bogyesz, Bogyóvári, Bogyiszlói, KisBotrány, KenguruBébi, MisszSeggecske,stb.)????
Előny a saját lakás, autó és megfelelő egzisztencia....punk-ok kíméljenek Kép

Johi: hol laktok? szivesen segítenék ám, mi is túléltük (koppkopp, mert úgy tűnik, mintha elhagytak volna minket a pocakbuli-manók) és van egy-két praktika, ami segíthet!!!!!....de mindenekelőtt SZÉLCSÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ !!!!!!!!!

Lindi: ha látsz 2 Dondolinót, gondolj rám, plíz! vagy akár Rockert is!!!!!!!!! vagy sima Prima Pappa-t

Neet: én tudom ám, hogy soha nem használtad ám azt az ostort, csak a topikon adták a kezedbe és azt is megértem, hogy meg lehet érezni azt a pillanatot, amikor sírni hagyni nem árt a bébikét, persze gyereke válogatja, szóval én megértelek és nem félreértelek, meg Eszti is nagyon szimpi a második fogacskájával...tehát: lehetünk barátnők...kérdezi Lizzi?!!!! Szüksége lesz hamarosan egy idősebb barátnőre, aki bevezeti majd a társaságba Kép

Cory: kőcök tüneményesek.

Csajok!
Ki lakik a IX. ker-ben, mert én csak Ficánkára emlékszem, meg talán Johi????? Jajj, elfelejtettem.
No meg azt is elfelejtettem, hogy mit akartam még írni.

Ja, van egy nem használt Garmastan-om, meg Tena betétem, meg bugyogóm, meg még néhány szüléses cucc, szivesen viszem a talira, ha valakinek kell, csak szóljatok.

Gigi: még nem, jutottam el a bankba, ne haragudj, dolgozunk rajta Kép

ééééééééééééééééééés ma tornáztam végre egy másfél órát, juhééééééééééééj (múlt hét óta a rossz idő és nyűgi miatt nem volt rá alkalom Kép)
No, én balra el.
Ja, és ma főztem, meg mostam, meg mosogattam, meg tornáztam, meg sétáltunk....Szerintetek miért vannak olyan napok, amikor minden belefér az időbe, és olyanok, amikor semmire sincs időd? Pedig elvileg mindegyik 24 órás?!!!!!
ada007

Lindi: Miaza szundikendő? Az hogy néz ki? Viki is csak letakart kutaccsal van el, főleg ha fáj a pocak, de letépi és már fog, úgy hogy kezdődik a tömködős korszak...

Johi: A szélcső valóban hatásos tud lenni Kép Mondjuk mi csak akkor használjuk, mikor már legalább egy órája sikít a kőc, de akkor már nem hagyom, hogy "kidolgozza". Egyébként nem lehet, hogy nem pocakfájás, hanem ideges a gyerek? Mert ha sokat hurcolod, hogy megnyugodjon, akkor egy idő után annyira elfárad, hogy már azért sír. Vagy azért, mert megérzi az idegességed. Persze ez olyan nehéz.

KépKép
oxigen
Györköny

Lindi: micsoda? ez valami tudományosan alátámasztott tény, hogy bébikék letakarva jobban alusznak? (mint nagypapám használaton kívüli motorbiciklje :-O)akkor kipróbáljuk ám !
meg mi az a szundikendő? ilyet árulnak, vagy csak vettetek valami ilyesmit és azt elneveztétek????????
ada007

SZiasztok!

Technikai kérdésben szeretnék segítséget kérni. A Szt. IMrében fogok szülni, és aktuálissá vált az elsö vérvétel. A rendszert még nem ismerem. Meg tudnátok mondani, pontosan hova kell menni és hány óráig kell odaérni?

Köszi
pamleny

PROONE!
Nagyon Köszi!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és 30 éves vagyok...Kép és XI. kerületi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Pamleny!

A Bártfai utcai rendelő (ha szembe állsz a főbejárattal, akkor az első utca jobbra a Bártfai, ott kell bemenni) első emeletén van a labor fél 8-tól, minden nap, oda kell menni vérvételre.
ada007

Pamleny,
a dokid (vagy a háziorvos, ezt a nőgyógyásszal kell megbeszélni) ad beutalót, és azzal mész el. Én a Szt.Imre rendelőintézetébe mentem mindig, a Bártfai u. felől van a bejárat, a kórház térképén "R" épületként szerepel. Itt az I. emeletre kell menni, a lépcsőn feljőve jobbra lesz egy ablak, itt kell leadni a beutalót, és adnak egy (vagy több, ha vizeletvizsg. is lesz) sorszámot, és majd azon a folyosón szólítanak.
Reggel 7-től lehet menni, azt hiszem a vérvétel 1/2 8-kor indul... nem tudom, hogy van-e olyan időpont, amíg oda kell érni, ezt a többiek talán tudják. Kép
Az eredmény ált. 1-2 nap alatt megvan, vagy értemész, vagy átküldik a dokidnak, ezt is vele kell tisztázni Kép

vera
kisün

Szia Ada!

Akkor holnap szúratok, köszi!
pamleny

Lindi!
Örülök, hogy értesz. És Eszti is maszatol a pelussal elalvás elött, nagyon édes, én is megijedtem eleinte, h megfojtja magát, de aztán mégsem. A babakocsis lepráson jót nevettemKép de mindenki azt gondol, amit akar.

Ada! Kép
Eszti üzeni, h szívesen barátkozik Lizzivel. Kép

neet
neet

Elvileg fél 8-tól, fél 10-ig vesznek vért, de érdemes 7 körülre odaérni, mert rengetegen szoktak lenni.

A kismamaklubbal kapcsolatban: nem tudja valaki, hogy kell-e előre jelentkezni, és hogy lehet odatalálni? Mármint hol van az F épület? Nem volt még senki?? Kép
Nem akarom elhinni...
mkatus

Lindi,
kisleprás KépKépKép

Neet,
látodlátod, nálad az ostor KépKép

Mkatus,
Proone is megy ma, esetleg találkozhatnátok Kép

vera
kisün

Ada,
Lizát bármikor elfogadnám menynek, csak kell még hozzá egy db. fiú... de ha nem baj, ha picit zsengébb, mint ő, akkor lestoppolom Kép
kisün

Olvastam, köszi!

Csak az a gond, hogy ő se tudja pontosan a dolgokat. Én is kérdeztem korábban, de nem nagyon kaptam rá választ. Kép
mkatus

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk gyorsolvasással, mert megint idegbecsípődtem, vagyis a derekam, így nem nagyon bírok itt ülni! Pihengetek, mert ma is dokihoz kellett volna mennem, remélem holnapra javulok!

Régebben volt szó valahol a Mester u. környékén egy bébiruha turkálóról!
Valaki meg tudja írni, hogy pontosan hol található? És hogy mikor érdemes menni, mikor hoznak új árút, ha azt is tudjátok esetleg!Köszönöm!

Ja, és Neet!

Balaton...poénos vagy!Kép
Õsszel már nem hiszem, hogy elkezdjük majd a bébiuszit, akkor már hűvös van hordozókendővel rohangászni, meg 6 hóig ajánlják elkezdeni, úgyhogy nálunk marad a fürdőkád!Kép

Eszti!

Tényleg ott voltatok tegnap a Petzválban csípőszűrésen?

Ildi
ildi76

Mkatus!
Nem kell elöre jelentkezni a klubhoz, és a föbejáratnál a portás fogja tudni hova kell menni, csak menj nagyon korán, mert rengetegen szoknak lenni.

Ha a lányok elferdülnek, én Dócinak adom Esztit... Kép
neet, a liberális anya
neet

Mkatus, ez hátha segít:

http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html
Helyszín: új épület 2. emeleti konferencia teremben.
Bár pont az a klub nincs elemezve, vagy csak én nem bírok ráklikk??
neet
neet

NA most meg egy ilyet találtam, ez lesz az valószínüleg...
KISMAMAKLUB

minden hónapban, a második
csütörtökön du. 5&#8211;1/2 7 óráig
találkozás a szülésznőkkel (a szülés élménye)
Hely: kórház F épület, I. emelet, Dr. Zellner Pál terem
Háziasszonyok: Csizmadia Istvánné (Erika),
Fantha Zsuzsa, Molnár Gabriella,
Nyulas Jolán,Tóth Irén, Trapp Andrea és Ujvári Bori
neet
neet

Mkatus, nem akarlak végképp összezavarni, ezekszerint 2esélyes a dolog: én a konferenciateremben voltam Jucussal, de ez tavaly volt. Most az F épület 1.em.t írja az oldal, valszín ez a frissebb info, de mindenképp kérdezz rá a portán, vagy egy arra tébláboló pocakostól, biztos tud valaki segíteni a helyszínen.
neet
neet

Köszi Neet, ezeket én is tudtam, meg van programfüzetem is, abban is az F épület van. Korán menni? Háát, akkor egy hónap múlva, mert 5-re érnék oda, így valszín kiszorulnék.. Kép Apával is lehet menni? Mert vele terveztem. Igaz egy hónap múlva a 34.hétben leszek. Nem lesz az későn? Mindegy, akkor tudunk elmenni...
Majd valamelyik keddire elmegyünk. Akkor is tudnak értelmes dolgot mondani, nem?
mkatus

<font color="0000ff">Mkatus!
Szerintem gyere most! Biztos befértek azért! Én is voltam már tömött előadáson, azért egy asztalra le tudtam ülni. Ha akarod, találkozhatunk is. Én fél 5-kor indulok itthonról.</font>

KépKépKépKép
proone

Jó, meggyőzöm Apát. Kép
mkatus

Ok. Én elmentem zuhanyozni...

KépKépKépKép
proone

én reggel egy csomó oldalt elolvastam, de úgy látom, hogy kimaradt valamelyik Kép)

Bogárka, igen! nagyon büszke lehetsz!!! nagyon édi!

Blaye! habár nem néztem meg tüzetesen, csak láttam, hogy a TESCOban (Börs) lehet kapni habtapit, valami kettő és háromezer között, a műszaki cuccokhoz közeli pénztáraknál van közvetlenül szemben.

Lindicita! én is ezen röhögtem, hogy Katus Bardóczyt irt a Bártfai helyett. lehet, hogy átkeresztelik majd az utcát? Kép Kép Kép
Van egy jó utileírásom Tunéziáról a Földiuti Kalauzon, ha érdekel. Inkább praktikus tanácsok, mintsem dicshimnuszt zengő imák.

ancsipancsi

A szundikendő fényképét mindjárt felteszem, elvileg apjuk mindjárt jön, én sajna nem értek hozzá.
Nekünk olyan, hogy van egy kislány fej, és a teste egy kendő. De láttam már nagyobbat és állatosat, de az plüss volt, és azt nem akartam. A miénk egy kicsit kicsi, és még azért mindig a pelus a favorit.
Miközben itt irogatok, Gréti harmadjára kakilt, de biztos csak azért, mert tudja, hogy fogytán a popsikenőcs, és még ma se mentünk gyógyszertárba.

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi! Jöhet, bár már megvan Tunézia legbababarátabb szállodája Djerba szigetén, és onnan nem hiszem, hogy nagyon mászkálunk Grétivel.

KépKép
KépKép
lindicita

Neet,
rendben, ha másképpgondolják, akkor Dóci Esztié Kép

Ildi,
Kép jobbulást!!!!!
kisün

Elképesztö egy pletykás társaság vagytok!KépAlig bírok visszaolvasni.

DE a lényeg:Beszéltem Votivval.Puszil mindenkit,de el van havazva a melóval.ÉS Isti is jól van imád mindent enni.

Gigi!

Csomag ma jött meg,de elö kell ásnom a levelet amiben küldted a tájékoztatót mert fogalmam sincs,hogy mi mire való.Utalás remélem holnap a számládon lesz.Egyébként a Te neveden van ugye?

Ruz!
Piros Snoopy bugyingó nekem is megadta magát,de kidobtam.Most hogy megyünk reklamálni?

Blaye!

A sárga habtapiról jön le a sárga felsö részeKépDe azért használható.Másnak nincs ilyen gondja?

Eszti!

Lukingoltam,majd írok mindenhez használati utasítást!

HOL ÁRULNAK CHICCO termékeket?Brendonban már nem.Mammutban még igen?
Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: