A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Allics!
De! Kép Júni 24-én született!!!
Szívesen írok neked a kórházról (mert most azt hiszem én vagyok itt a legfrissebb Kép ), csak írj konkrét kérdéseket!!!
Bardóczyval egyébként nekem is volt szerencsém egyszer, és nekem nagyon bejött! És szerintem pont olyan, amilyennek képzeled!!! Kép

Na, mostmár tényleg megyek aludni!

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Allics!

ZséviKép(Zsanci)kicsit túloz,de nagyjából tényleg jó a kórház,de ö egy mázlista!

JucakinemmázlistaKép
20170114224602

Jucus!
A tegnapi pihiszék sajna nem hintáztatható! Kép Ada szerint így sz..., na jó nem írok csúnyát, semmit sem ér Kép
Úgyhogy lehet, hogy mégiscsak kikás chicco lesz...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én egyetértek Zsancival! Kép
Imádtam azt a 2x4 napot, amit ott töltöttem Kép
De tényleg!!!

Na, nem bírok tőletek szabdulni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Allics,
szerintem menj el egy előadásra amit a választott doki tart (jövő héten is lesz, ha jól tudom), ott sok mindent le tudsz mérni. (stílus, ilyen orvost keresel-e, stb).
Szerény véleményem szerint is nagyon jó és felkészült orvos, de akinek aféle "atyáskodó" dokibácsira van igénye az ne őt válassza. Õ inkább jó értelembe vett partnerként kezeli a betegeitKép
zozi

Ezt most találtam:
http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=BMV016

Enyémet sem lehet hintáztatni ,bár az rezgös. Panna így is szeret benne nézelödni.Hintázik majd egy hintábanKép

Jucus
20170114224602

Apropo, ha már az eltűnteknél tartok:
sisotris-ról tudtok valamit?
zozi

Zsanci!

Köszi! Kép A második után én is így éreztem, de megint eljött az a nagy, magábaszippantó vágy, hogy nekünk baba kell! Kép
A nagyfiam 8,5 éves a (még) kislányom 3,5, s a legkissebb 23 hetes a pociban.
Örülök, hogy jó véleménnyel vagytok a kórházról, amiket olvastam nekem is teszett, de hát az is egy dolog amit leírnak, igazából az érintettek véleménye a leghübb.

Én is próbálok kiigazodni rajtatok, hogy kinek "mi" van, és milyen "évjáratban", hogy ne kelljen ismételgetnetek (de örömmel veszem ám, ha igen), olvasgatok visszafelé. Hü kicsit bonyolultra aszondtam...

Bogárka!

Hát ez nem semmi! Tényleg nagyon ügyes!
"Bardóczyval egyébként nekem is volt szerencsém egyszer, és nekem nagyon bejött!" Azért ez egy kicsit félreértelmezhetövé sikeredett! Kép)) Remélem férjed nem olvassa! Kép))

A kórházról...hát érdekelnek az ott dolgozók nyilván, meg hogy milyenek a szobák, és hogy tényleg nem jöhetnek be a látogatók??? Az alapítványi szobához volt valakinek szerencséje? Oda sem jöhet be család? Mennyi idejig kell minimálisan (ha minden rendben van, persze) benntmaradni. Jah és hogy ha oda járnék dokihoz, akkor a laborokat stb is ott csinálják? Mert nekm sajna ez is gondokat okozott itt, annyira kellemetlen a kerületben ez a procedúra, hogy az förtelem... Kép
allics

CORY, te fö-szopitanácsadó! Kép
Tökjó, hogy itt vagy, a csetre úgysincs idöm felmenni mostanság. Dokiról nem tudok semmit, talán majd más segít.
Ha jól értem, jön a kistesó? Még titok valahol? Nagyon örülök és hajrá! Írhatsz mélt is, ha gondolod: neet kukac fremail pont hu

Zsanci!
Miért vagyok mákos? Mert ált.ban az vagyok, de most mire gondolsz? Kép

Bogárka!
Lehetsz is büszke a kislegényre, állam leesett, mégegy S-baby, csak most fiúban. Kép
Ja, mikor lesz a spontán minitalálkozó? Tudod, nekem csak 3 megálló, és írtóra ráérek. Kép

Ildi!
Majd összel mehettek, fel a fejjel, addig lóbáld meg a Balcsiban, hadd szokja. Kép

Ada!
Viharért bocsi, itt végülis nem volt, biztos átment oda akkor... Kép
neet
neet

Ne röhögjetek, én már álmodtam is ezzel a Bardóczival (bár élöben még nem is láttam...) annyit írtok róla. Kép
neet
neet

Jucusmamus!

Miért mázlista ö? És te miért nem?

Zozi!

Ez is jó ötlet, köszi! Bár egy ember egészen másképpen viselkedik egy elöadás közben, több embernek beszélve, mint magánban, de azért gondolom sok mindent le lehet szérni.
Az elöadások után szokott arra mód lenni, hogy személyesen is beszélhessünk az elöadókkal?

Igazából, nem tudom mit jelent nálad, hogy atyáskodó doktorbácsi, de nekem szükségem van arra, hogy odafigyeljenek rám és támogassanak v. biztassanak, ha úgy adódik. Az áprilisi kismamában volt egy cikk vele, ahol ezt mondta: "Ha érzem, hogy valaki fél és ezt a félelmét fel tudom oldani, kézen tudom fogni és ki tudom vezetni belöle, akkor számomra ez a legnagyszerübb élmény" valahogy ez fogott meg és úgy érzem ezt nem egy fellengös szövegként mondja, hanem emberbaráti szeretetböl...
allics

Neet: igen, úgy tűnik, jön a kistesó. Nem titok, de még nagyon-nagyon friss a dolog, tegnap csináltam a tesztet Kép Nem szoktam elkapkodni a dokihoz menetelt (Baluval 8, Zsomával 11 hetesen) voltam, csak jó lenne tudni, hogy van szabin Kép

Ja, többieknek némi bemutatkozás, hisz remélhetőleg mostanság elég gyakran járok majd erre.
27 éves vagyok, van két kisfiam. Balu 2001. szeptember 12-én született a Szent Imrében, Zsoma 2003. augusztus 31-én született a Schöpf-Mereiben. Most jön a harmadik, akit jövő márciusra várunk, és remélem, sikerül a Szent Imrében világra hoznom. Most hirtelen ennyi, ha valami érdekel még titeket, kérdezzetek. Most épp a föld fölött repkedek még egy kicsit Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

2 új kép az albumban, köszi Kisün! Kép
neet
neet

Cory!
A legjobb barátném is márciusban szül, és ö is 2 napja tudja! Kép ÉS UH még nem is mutatja, szóval ráérsz pár hétig. Kép De aztán mindent tudni akarunk, ugye csajok?
neet, a kíváncsi
neet

Neet!
azért én röhögtem!! Kép
azért vagy mázlista, mert Eszti nem igényelte a felkapkodást, mig az enyim igen...és lám: itt a tenisz könyök!!!Kép
Allics, ugye te Csilla vagy??? Kép
Ruz volt alapitványi szobában, de oda sem mehet be apuka. Egyébként 2 nap a minimális ott tartózkodás. Kell papir a gyerekorvostól, hogy beoltja a kőcöt. A laborokat a Bártfai utcában csinálják.
Juc!
Mi lehet ott Belgiumban??? Az amcsik csempésznek át oda akváriumot??? Kép A mázlisták...
Bogárka!
Az a chiccós, a kikában tök jó, pont tegnap voltam, nagyon massziv, hintázik, és csak 9 ezer Ft. Majdnem megvettem...Kép Sztem 10 kilósnál nagyobb kőc is belefér...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Cory!
A BÁTOR!!! Gratula!!!!!A második miért máshol született???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant: mert ő koraszülött lett Kép Mentő vitt a Szent Imréből a Schöpfibe.

cory
Budapest

Cory!
Jaj, sajnálom!!! De ugye ez már csak egy rossz emlék???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Cory!
Látom a bemoldalodon, ez már csak egy rossz emlék! Gyönyörű mindkettő!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant: mivel Zsoma szép nagy volt (33. héten 2280g és 48cm volt), és szerencsére csak rövid rémálom volt a Schöpfis tartózkodásunk, alapvetően igen. Azért megnyugtatna egy időre született baba Kép

cory
Budapest

cory
Budapest

Zsancikant!

Igent ezt jól kikövetkeztetted! Kép
Oda sem??? Kép Jééé, máshol ez nem így van... Nem tudom hogy lehet azt kibírni, hogy napokig nem látja sem apuka, sem gyerköcök a kistesót! Na ez ellen fel kell lázadni! Kép

Cory!

Nagyon hasonlít az "életrajzunk" Kép csak a gyerköcök születési éve nem stimmel, de korunk és gyermekszámunk igen! Kép
allics

Cory!

Nagyon helyesek a fiaid, gratulálok!

Ugye ezeket a képeket digivel lötted!?
allics

hali,
bálint annyira pörgött a mai nap után hogy csak most aludt elKép és lassan én is úgyhogy holnap lesz lista,nincs már lelkierőm hozzá,eddig a fejem ugráltKép csak gondoltam szólok,hátha valaki rám várKép

bogárka,
most hogy zsanci viszi petrát bálinttal mi van?
eszti istié.....bálintnak meg nincs még nője?????????????????????ebben a korban...ez már azért elengedhetetlenKép
azért nyugi,engem nem nehéz megrígatni..én ilyen ultra érzékeny vagyok minden téren,főleg ha gyerekről van szó,ők a gyengéimKép
apropó,kezelés elmaradtKép,mikor mehetek megintKép Kép Kép?

gigi
Vendég

emberek,
középhaladó felhasználó lettemKép
feltűűűűűűűűűűűűűnt?????????
Vendég

Allics!
Félreérthető voltam ezek szerint, akkor bocsKép
Az atyáskodón azt értettem hogy olyan valaki aki majd helyetted eldönti hogy mi a jó neked, nem igazán von be a dolgokba csak úgy megmondja a tutit, mi a jó a kedves kismamának és kész. Sajnos vannak ilyen -nem is kevesen- dokik. Műkedves mosoly, vállveregetés és "kérem a követketzőt hívjuk be icuka" stílus.
Na, ez az amilyen ő NEM. Kép
Hogy lehet-e beszélgetni előadás után, nem tudom mert én még ezen a sorozaton nem voltam, bár nagyon érdekelne, de még nam aktuális Kép
zozi

Allics: köszi Kép Igen, digitgéppel készültek.

cory
Budapest

Allics!
Én is már hónapok óta rágódom azon, hogy miért NEM? A választ még nem kaptam meg...Bár voltak próbálkozások, azok nem voltak elég meggyőzőek. Sztem igy kényelmesebb nekik!!!
Cory!
Nagyon klasszak a srácok!!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi!
Gratula a középhaladóságodhoz! Kép Vigyázz rá, nekem volt már 1000 feletti hsz-om, azt most megint csak valami 300nál járok. Bár lehet, h átpördült 000-ra, túlcsordultam.. Kép

Cory!
Ez az új képed se rossz, de a profilod valami tündéri! (Aki még nem látta, kukk bele!) Lehet, h Esztinek több vasat kéne a tüzbe tartania??? Kép

ÁTTÖRT A 2. FOG!!! Kép Kép Kép No para, no hiszti, hisz S-baby!!! Kép Apját úgy megharapta, h azon gondolkodunk, kiteszünk egy táblát az ágyára: a rácsokon benyúlni veszélyes és tilos! Kép
neet
neet

Zozi!
Te 00:53kor miért nem alszol?Kép
neet
neet

Zsanci!
De jó, hogy írtad, hogy jó a kikás, lehet, hogy még ma kiszaladok érte!!! Kép

Gigi!
Zsanci az Urának viszi Petrát Kép Nem a fiainak, úgyhogy a lánykérés még szóba jöhet Kép Bár ha tényleg elviszi, lehet, hogy már Levitől kell megkérnetek a kezét! Egyébként nagyonis el tudnám képzelni Bálintot vejemnek! Kép

Allics!
Már többször leírtam itt, hogy egy előadáson két és fél éve az idősebb Bálint felvetette, hogy szól ezügyben a profnak. Hogy legalább a papa bejöhessen... de nem lett belőle semmi. Kép Pedig ott akkor nagy lázadás volt...

Cory!
Üdv újra itt!!! Kép Én emlékszem ám Rád, anno lányom születése után rengeteget bújtam a szopis topikot, bár akkor még csak read-onlyban...

Na megyek, Petra nagyon nyügi ma reggel Kép...
Viszont: Doni még alszik, és a legjobb hír: ma kimaradt egy éjszakai etetés (így csak kettő volt Kép ), úgyhogy most tök kipihent vagyok Kép

Gigi, Zsan!
Mit szólnátok a csoportterápiához? Kép na, ki jön még??? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!
Hááát, ha már az igazi vőlegénye így eltűnt... tartson csak több vasat Kép!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

bogárka,
csoporterápia okKépén meg csak petrát tudom elképzelni bálint melléKépmás nőt nekem nem hoz a házbaKép Kép punk-tumKépde amúgy bálint este elalvás közben megsúgta hogy szereti petrátKépazért is smárolta le mindenki elöttKép már nem akarja titkolni az érzelmeitKép

neet,
akkor én most okulok a hibádból és csendben maradokKép és tök jó hogy eszti ilyen jól viseli a fogzástKépbálintot sem viselte meg amúgy sohaKép
csodagyerekekKép

tipli reggeli,még jövök
Vendég

Húha, én már nem is tudom követni melyik kőc kinek a férje-felesége lesz Kép

Tegnap este extrahiszti volt nálunk, de aztán extra alvás is Kép És még most is nyugi van Kép

Bogárka: Én is kérek terápiát, csak ne lennétek olyan messze. Elkapott rendesen a depi engem is, OxiApa ki van akadva, hogy semmi sem jó nekem, és hogy nem tudok normálisan beszélni vele Kép

Én is kérek DVD listát!

KépKép
oxigen
Györköny

Cory!

Én is ismerlek egy másik topikból,de már olyan rég volt,hogy nem is tudom melyik.BOrcsaboszorka?vagy csak sima Borcsa is ott nyomult.Kép

Allics!

Mert Zsének kiugrott Igor,én meg megint szenvedtem egy napot mire megcsászároztakKép
SZóval tölem szülésröl,kórházról,nemmondjukkianevétdokiról jót nem fogsz hallani,de minden másban szívesen segítek!

Zozi!

Votiv májusban még itt is meg-megjelent.Lehet,hogy költöznek és ezért nem jön,de majd felhívom.

Juc
20170114224602

Bogár: Édes a Doni Kép Enyém baba is ilyeneket csinál mostanság, meg veszettül mosolyog mindenre Kép Már amikor nem hisztikézik.

Tényleg, lehet attól hisztis, hogy most jön ki a BCG? Más baja nem nagyon lehetett...

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Ne izélj már!

Egyébként csajok én ezt átéltem Somával és teljesen meg tudlak érteni benneteket!Kép
De az alagút végén ott van a fényKép
Juc
20170114224602

Allics,
Arra figyelj, hogy egyes dokik - és úgy rémlik, hogy Bardóczy is közéjük tartozik- egy bizonyos betöltött terhességi hét után már nem vállalják el a kismamákat. Talán a 20. hét a vízválasztó, úgy emlékszem azt mondta, hogy azért mert nem tud felelőséget vállalni egy olyan terhességért amit nem ő kisért végig. Valaki nem emlékszik erre???

Jucus, meglátogassalak?????

Zsanci, pénteken ha törik ha szakad átugrom hozzád a CD-vel, mit vigyek még? Mondjuk a lelkednek mi tenne jót?
zsebi2004

Zsebi!

Mikor?Kép

Jucus
20170114224602

Bogárka,
először tisztára azt hittem, hogy áll… aztán eszembe jutott a „kora” Kép gyönyörű

Allics,
üdv és gratulálok Kép ha zsebitől és zozitól nem tudnál meg mindent, engem is nyugodtan kérdezhetsz Kép
Viszont: valamikor júli végén-aug. elején elmegy 3 hétre szabira, és csak augusztus vége felé jön vissza, ezért szerintem ha előbb el akarsz hozzá menni, akkor jelentkezz be, mert ált. 2-3 héttel előre tudnak csak időpontot adni Kép a népszerűség átka...

Cory,
szia Kép néha más topikoknál olvasom a neved, jó itt is Kép gyerkőcök gyönyörűek Kép

Neet,
szívesen, máskor is Kép ÉLJEN a fog!!!! Táblát tegyétek ki!!! Kép

Gigi,
rögtön láttam, hogy valami megváltozott KépKép

Képzeljétek, Dóci tegnap végre rájött, hogy dolgokat nemcsak ki-le-pakolni, hanem valamibe bepakolni is lehet Kép ezért tíz percen keresztül kis halacskát pakolt pohárba… aztán kis halacskát próbált guminyusziba rakni, de az nem sikerült Kép de olyan komoly fejjel próbálkozott, meg kellett zabálni KépKép

vera
kisün

juc,
csomi amiben a próbákat küldtem.sehol????????????????????????

még annyit hogy ada,juc és green nyilatkoztak már hogy hogy kapják meg a névtáblát.oxi,pipocs?????emilt nem olvastátok?akkor morcmorc!

most el sétálni,kőc húz,majd jövök
Vendég

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogyha jól értem akkor ma lesz kismamaklub. Érdemes elmenni? Miről van szó?Hogy néz ki egy foglalkozás? Előadás, utánna beszélgetés? Kell előre jelentkezni? És a babaklub?

Köszi!
mkatus

Sziasztok!

Bogárka, nagyon ügyi a kis tökös. Kép Szerintem nagyon hasonlít rád. Kép

Allics

(Engem is Csillának hívnak) Kép Szerintem is jó választás a Szent Imre, én azért választottam, mert jók a körülmények és nem azt mondom, hogy minden tökéletes ott, de Mo-i viszonylatban a legjobbak között van. Kép Én voltam egyágyas fizetős szobában. Kép Jó volt, mert saját fürdőszobám volt Kép meg nekem bejött az egyedüllét, különben sem voltam egyedül, ott volt Bendi. Kép Elvileg oda sem jöhet be a papa, de be lehet lógni (remélem ezt most nem olvassák), vannak elnézőbb csecsemősök, akik ha meglátnak nem szólnak érte és az egyágyasban nincs az, hogy a másik kismamát zavarja. Kép

ruz
ruzicsky

Neet

gratula az újabb foghoz Kép amúgy meg megoszthatnád velünk a titkot, hogyan kell ilyen S-baby-t alkotni Kép

ruz
ruzicsky

Oxi!
Ha Vikinek is vadászol egy pasit... Doni még szabad préda! Kép csak aztán össze ne vesszenek Zsombival meg Vincével!!! Kép

Lányok!
Felőlem jöhet mindenki csoportterapizni, bár sokat nem értek hozzá, mert nem ilyesmivel foglalkozom Kép Bár lehet, hogy az is sokat segítene a depiteken, ha mesélnék azokról a párokról, akikkel találkozom a munkám során ...
Szóval fel a fejjel, örüljetek, hogy egyáltalán ott van az a kőc!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogár: Na de... két héttel fiatalabb Doni, mint Viki, nem lesz ebből gond? Kép

Neet: Eszti nagyon ügyi kislány, hogy a második fogát is kinövsztette Kép Gratula, ujjakra vigyázni! Kép

Gigi: Lehet, hogy kiszelektált a spamszűrő, újraküldenéd? Meg a számlaszámod is... Nekem jó lenne, ha a talira hoznád.

Kezdek izgulni, szombaton esküvőre, meg lakziba megyünk egy szállodába, a Rómaira, van nekünk saját szobánk, szerintetek hogy fogja viselni a kőc a macerát? Viszem a bébiőrt, meg aznap kapja a Kokaint, mert attól nálunk rend van és alvás, de be vagyok parázva kicsit. A fél gyerekszoba már tervbe van véve, mit kell vinnem Kép Még jó, hogy nagy az autó Kép Szerintetek nem lesz gond? 5 hetes babával már lehet ennyit macerálni, ugye? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Segítsetek légyszi a kismamaklubbal kapcsolatban. Kép
Hogy lehet odatalálni? Bardóczi felől? Vagy a főbejáraton?
mkatus

Mkatus: Isis, a nőgyógyászati folyosó rendelőintézeti végénél van a terem, ha jól emlékszem Kép
Én nem voltam sosem, de biztos jó lehet Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Tegnap este kicsit kiborultam... a gyerekem egész végig sír, egyik etetéstől a másikig... szinte semmi nem segített. hason nem jó, kézben nem jó, szeégny húzogatta a lábait és szenvedett... már azt gondoltam én 1.orvost hívok, 2. elmegyek világgá, 3. én is sírok... hát ez lett a vége, mármint a 3. verzió... Miért van ez igy? már lassan semmit sem eszem... még a joghurtot is hagyjam el amit pont azért eszem, hogy nekem jó legyen az emésztésem... más tejterméket nem is fogyasztok.....
Vagy esetleg tegnap másnak is nyűűűűűűűűgi votl..... Én már azt gondoltam hogy a nap 24 órájában sírna... aztán háromkorm egetettem és 6ig kibirta. 6tól 9ig... most lent van a babakocsiban és alszik... vagyis nyöszörög....

A sab simplex és a infacol között én sem találom a különbséget.... de lehet, hogy azt is veszek... bármit hajlandó vagyok, csak legyen már egyben egyszer néhány órám aludni. Ez a tegnap szörnyű volt, ráadásul egyedül voltam vele, tehát még kispapinak sem tudtam lepasszolni....

Kép
Kép
johanna1975

Mkatus!
Nagyon érdemes elmenni, sztem ez a legjobb ea. Arra már nem emlékszem, melyik ép.ben volt, a honlapon biztos kiderül. De a föbej.on mentem be, az tuti.
Szóval ha ráérsz, menj el mindenképp,mert itt aztán minden-ki-derül. Kép (Csak el ne borzadj, mert nagggggyon részletesen elmesélnek mindent az elsö fájástól a teljes szülést a szoptatásig.) Tavaly még a színes+IKEA szobát is megmutatták, meg átmászhattunk a babákon is, de asszem ez már nincs.
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: