A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ruz!

Köszi!Kép

Zsebi!

MeseDVD-k engem is érdekelnek!
ildi76

Johi!

Akkor ZSebivel majd lebótolom!Köszi!

Zsebi!

Engem konkrétan pom-pom,Bubo,Vizipók érdekel.Talira ráér és akkor viszek csere CD_t ha így jó!

Ildi!

Az tök közel van!ÉS nagyon melegszik az idö,ne öltöztesd túl Timit és legalább ott sem kell bajlódni majd az öltözéssel!
Esztiék meg szerintem odaviszik csípöszürésre 4-re Bendit.Lehet,hogy összefuttok majd ha mondjuk Ti egy kicsit elöbb értek oda ök meg sokáig maradnakKép
Egyébként mi van a Petzválban?Rendelö?

Pusza:Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Bálint Mihály doktorúr idén is egész júliusban szabin van-e?
Köszi!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Grétit a nagy szopi után kitettem az erkélyre az új járókájában. Tök jól elvan benne, csak leskelődik. A járóka tetejére meg terítettem egy függönyt, hogy le ne tojja egy madár.

Ildi! Nagyon meleg van kinn, ne öltöztesd be nagyon Timit.

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus!

Ott van csipőszűrés? Elvileg valami kerületi gyermekideggyógyászat van ott! Bogyókat megint megsétáltatom, hátha épp akkor sétáltok arra, oké? Olyan 3/4 5 felé már ott leszünk szerintem!
Most kikapcs!

Ildi
ildi76

Ildi,
Dóci ma vékony nadrgában, rövidujjú bodyban, mezítláb volt, és nem fázott Kép

vera
kisün

Elcseréltek 2 gyereket Jászberényben. De hogy a szülők se vették észre, ez azért nagyon furcsa. http://www.blikk.hu/Rovid_hir_index.php?cikk_id=25603&hirkereso=1

KépKép
KépKép
lindicita

Szörnyű, hogy milyen helyesírási hibákat bírok elkövetni és csak utólag veszem észre...még jó, hogy a régi tanáraim nem olvassák Kép (újjú)

ruz
ruzicsky

Ruz!

Rá se ránts!KépÉn is!

Juc
20170114224602

Ildi!
k...va meleg van kint. Mi jól felöltöztünk, met akkor még nem sütött a Nap. Erre lemegyünk, kisüt, és ÉGET. Igit le is vetkőztettem egy szál bádiba, de magamat, meg B-t már nem mertem...de gondolom már nem áptudét a dolog..

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Megjártuk a dokit, minden rendben volt. Kép 2 hét múlva megint kell menni, tiszta gáz, mert üvöltenek az épp oltott kisebb-nagyobb dedek...
Most rohanok tovább, jön megint a bátyusom, mielőtt hazamegy Finnországba... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Voltunk babanézőben egy 4 hetesnél és az én 8 hetes kiscsajom olyan óriásnak tűnt mellette Kép Furcsa. Megyek, visszaolvasok, aztán pihi, mert kissé ramatyul érzem magam.
ada007

Juc:
Ne keseregj! Velem sem akar senki talizni, de bizti azért, mert kívül esek a SzentImre hatósugarán Kép

IX ker-es mamák és babák!!!!!!!!
Összefuthatnénk ám bosszútalira, na mit szóltok?
Mi mobilok vagyunk. Ha más nem, akkor a Mester-Haller sarki parkban egy nagy séta????

JOhi, Zsebi: talira én is kérek szépen Babazene 2-t!!!!! Léci.

Lindi:
én a Dondolino-t néztem ki, de qrva drága, viszont ósztriában 30 körül van, ami nem olcsó ugyan, de jobb ár érte, mint az 50
Ja, és természetesen ezeket a kütyüket az ember lánya nem is a gyeröknek, hanem magának veszi ám Kép
ada007

Zsanci:

most kaptam meg a levelet ósztriából, hogy nincs nekik akváriumos játékuk Kép sajnálom
ada007

Bogár: válaszoltam
ada007

Juc, Ada: én szívesen talizom bárkivel, bár még nincs fix időbeosztásunk kis bestiám akkor kel s fexik amikor akar..... de gyertek....

Juc: akkor lemondtál a remek babazene cdmről. most szomorú Johanna vagyok. :-((

Kép
Kép
johanna1975

Jucus:
ez nem ugyanolyan, mint amiről nemrég (francia) fordítást kértél?
http://www.chicco.com/hp.asp
ada007

KUSZÁS úszás ha jól tudom, most nincs, felújítanak, de ösztöl majd biztos lesz. Mi maradtunk a home swimmingnél, de most max a pocsolyákban úszhatnánk, bár mintha sütne a nap egy fél napja... szóval tán lesz még nyár idén...

KENDÖ: mi nem vettünk, Eszti utált karban, ölben lenni eleinte, ha felvettem, sírt, ha letettem, vihogott, ennyit erröl. Még a kölcsönkengurut se ugráltattuk soha, de sztem ez speckó eset, mert a kisbabák imádnak ölben lenni. Ez nem az a fajta. Bár mostanában azért nem veti meg az ölelést, de lassan meg már jön a: Hagyd anya, olyan ciki, korszaka... Kép

Én ma 3 szett ruhát váltogatok rajta, naptól, hötöl, páratartalomtól függöen. A legjobban a rugi le, zokni fel, body marad felállás tetszik neki.

CORY!!!
SZIA!!! CSAK NEM???? Kép

neet
neet

Nálunk már fekete az ég az egyik oldalon, mindjárt leszaka.......
neet
neet

Neet édes:
remélem nem direkt, de a vihart szerencsésen ideküldted a kilenckerbe Kép
Eszti utált kézben lenni??????????? hát a Marsról gyütt ez a lyány?
ada007

Ada!

Hát ha lefordítod nekem mert az olasz se nem az erösségem!Esetleg ha angol oldalt tetszene mutatniKépEgyébként a Pappa-ra gondoltál ugyi?És ilyen létezik itten nálunk?
Akváriumos akcióba nem akartam belepofázkodni,de csak ámerikában van ez a játék.Hát nem hisztek nekem Ti nöihölgyekKép?!

Johanna!

Nem kérem,köszi,bocsi!
És Te vagy itten a több nyelvezetű ha jól tudom.Megnéznéd nekem azt a linket amit Ada nyomott és ott a 5 hónál a Pappa-t?Kicsi fordítást kérhetek róla?KÖSZI!
Juc
20170114224602

Szijasztok! Kép

Most tapogatózom új orvos után, felmerült Bardóczy doki neve. Tudtok nekem róla infokkal szolgálni? Nem teljesen világos számomra, hogy most hol dolgozik, egyálltalán az Imrében v. csak azon a magánklinikán?

Minden segítséget hálás szívvel köszönök! Kép
allics

Szia Allics!
itt gyakorlatilag minden második anyuka Bardóczy szakértő...Kép Lindi, Kisün, Ancsi és a többiek...
Én csak arról tudok nyilatkozni, hogy hogy néz ki...Kép Jól!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

juc:az olaszt nem értem,de van angol is...
fanni a kezemben bömböl...
Baby pappa
Steams - steaming is the best way to retain all the vitamins food contains, and the Chicco Baby Food Wizard makes it even easier: simply fill the clear container with tap water, slot in the basket containing the food you want to cook, press the button and... hey presto, a meal in minutes.Homogenises - enables you to vary the consistency of food to suit baby's tastes. Ideal for blending fruit and vegetables.

szóval elmondja. hogy milyen egyszerűen lehet püréket gyártani vele.

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Köszi!Én lusta voltam és nem néztem meg a többi nyelvet ezekszerint!

ADA!

Ez olyan,majd megnézem,hogy itthon kapható-e!

Jucus
20170114224602

hali,
hazaértünk bogárkáéktól és nagyon jó volt...petra egy angyal,most már alig várom hogy bálint is elkezdjen dumálniKépés doniKép Kép KépmegfoghattamKépés hazafelé annyira a hatása alatt voltam hogy bőgtem mint valami dilis tyúkKépaztán félreáltam mert alig láttam ki a szélvédőnKépel se hiszem hogy bálint is volt ilyen pici....és annyira jóóóóóóóóóó babillata volt!!!!!!!!!!!!!amíg ott voltam nagyon jó volt,de most hogy már egyedül vagyok elkezdtem gondolkodni,óóóóóóóóóóh jaj....nem kellett volna...most rosszKép
tök jó volt ott lenni,köszi bogárkaKép
felrakom a képeket a gépre és elküldöm mailba,ok?
majd pancsi után...

zsebi,
engem érdekel a dr bubó meg a vizipókKép
hány dvd-t küldjekKép????????????????
meg hová?gigi83kukacgalambpontnet

most akkor tőlem senkinek nem kell dvd???????????
mert mindjárt írom a listát de senki nem küldött mailt,ruz,lindi,többiek....????????tőlem már nem is kőőőőőőőőőőőKép Kép

el vacsi,később vissza

gigi
Vendég

Neet!

Köszi az infót! Pont amikor már rászántuk volna magunkat a babaúszásra!Kép Odáig még elmentünk volna tömegközlekedve!

Hazaértünk! Zuhé elől berohantunk férjem nagyszüleihez! Szerencse, hogy a rendelő mellett laknak!
Megmutatták milyen gyakorlatokat csináljunk Timivel! Elég nyűgi volt, végigsírta a vizsgálatot szegény! Álmos is volt, meg szerintem megijedt a vizsgáló néni korom fekete blézerétől meg blúzától! Egy hó múlva kontroll!

Gigi!

Nekem megírhatod milyen dvd-id vannak! Oszt majd válogatok!Kép

Ildi
ildi76

Gigi, engem is érdekel a dvd listaKép
bartus.peter@chello.hu

Allics,
Bardóczy külsősként dolgozik a kórházban vagyis ott végzi a műtéteket és ott vezeti le a szüléseket. Egyébként pedig a MOM parkban van a magánrendelője. Ha van egyéb kérdésed szívesen válaszolok, tedd fel nyugodtanKép

Lesz tali? és mikor? jaj de jóKép Nem tudtam még visszaolvasni.....
zsebi2004

Zsebi!
Tali aug. 29-én. Mi privátba megyünk vmikor Bogárkáékhoz...Kép Bár, ahogy ismerem magam...még veled sem tudtam összehozni egy randit, pedig ti 2 percre laktok tőlünk (szigorúan kocsival). Kép
De azért dolgozom rajta Bogárka, de ma is délután 2-re sikerült lejutnunk az udvarra. Addigra lefaragták az erkélykorlátot, felraktak vmi farost lemez félét, hogy ne zuhanjunk ki az erkélyről, amig az új üveget fel nem rakják. Igi végig zokogott, mert aludni nem tudott, karban próbáltam ringatni, akkor egyszer elaludt, de 10 perc után felkelt, mert csengettek, és mivel olyan nagy zaj volt, az előszobában szállásoltam el...Délután aludt volna, de nem ment, akkor valahogy lekecmeregtünk. A mig öltöztünk, ő üvöltött (utálja a nagy babakocsit, a kicsi meg az autóban van).
Sztem azért ilyen extra nyöfi (leszámitva a tényt, hogy itt a bátyó és szétszedik az életterünket) mert jön a foga...Kép
Egyébként milyen az a tenisz könyök??? Szeretek magamnak betegségeket kreálni, most ezt találtam ki, mert nagyon fáj a könyököm a sok baba cipeléstől.
Neet!
te mázlista vagy!
Ada!
Ugye mondtam??? Kép Az amcsikat vmiért szereti a Jóisten...Mért van az, hogy lil Jim megkaphatja a halacskás akváriumot, kicsi Igi meg nem?????????????????????????????????
Gigi!
Lista engem is érdekel, főleg, ha nem csak dvd formátumba tudod átirni. Vagy ez lehetetlen, mi? Az a baj, hogy beszart a dvd lejátszó...

Szasztok!
Zsaaaaaaannnnncikaaaaaaaannnt, a teniszkönyök

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Teniszkönyög rulez!Fáj és kész!
Én is diagnosztizáltam magamnál betegséget:vérszegénységKépSzedek terhes vitamintKép
Osz mé mész Te privát Bogárkáékhoz?Mi?
Ildi!

Én is nyügös lennék ha idegen nénik macerálnának!De anyukám szerencsére már nem visz engem ilyen helyekreKép

Eszti!

Mi volt a csípöszürésen?Nagyon aranyos Domi-Bendi baba "élöben"!

Jucus
20170114224602

Juc!
Azért megyek, mert szükségem van rá!!!Kép Tudod, kideritettük, hogy Bogárka végzett pszichológus, és én most ráöntöttem szegényre összes gondomat-bajomat...
Ja, és Petrát is össze cucconám már, köllene a Levinek. És asszem én meg véletlenül otthagyom vmelyiket az enyéim közül...Kép Jó ez igy Bogárka? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Á,már értem!Csak semmi külön talizgatás meg hasonlók!Kép

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Neet: de igen Kép

Senki nem tudja, mikor van szabin dr. Bálint Mihály? Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Csak benéztem elköszönni, mi el a Balcsira, majd 25-én jövökKép
Szorítsatok, hogy jó idő legyen!

Kép
Kép
manoka11

Juc!
Áááá, dehogy, ez csak gyógykezelés!!! Nem fogjuk magunkat jól érezni!! Igérem! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka!

Jó idöt!
Juc
20170114224602

Soma hogy van????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hááát? Jó! Kép Cseréljünk! Adok egy pörgős, hisztis kiscsajt, és mit is kapok cserébe??? Kép
Jucus! Egyébként Te is jöhetsz ám!!! Kép

Gigi!
De édes vagy! Kép Nem gondoltam, hogy ennyire meg tudunk ríkatni Kép!
Bálint egyébként írtó édes egy fazon! Azok a nagy szemei, meg a huncut vigyora!!! Levett a lábamról!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kicsit homályos lett a kép, de mindenképpen meg akartam Veletek osztani! Most mondjátok, ne legyek büszke az én ügyes, okos 19 napos fiamra?

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lehet hogy nem árulok el nagy titkot és itt már mindenki tudja rajtam kívül Kép, de kérdeztétek hová tűnt Votív.... én most ugrálgattam a topikok között és a biatorbágyi anyukáknál rábukkantam, de igaz már az is jó régi (májusi) hozzászólása volt. Szóval talán arrafel csámborogKép mostanában (a neten)
zozi

Bogárka!
egy tündér a babóKép Kép
zozi

Bogárka!

Na majd egyszer csak betoppanokKép

Zsanci!
Elég jó gyógymód lenne ha kapnál egy akváriumos játékot?Na?Nem viccelek!Lehet,hogy már nem sokat kell aludnod és lesz egy.De ugye az olyan,hogy ha belevágod csóri halat akkor tengeri morajlásba kezd?!
20170114224602

DONI(így becézitek?) TÜNDÉRI!
20170114224602

Jucus!
IGEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant!

Köszi! Kép Azt én is tudom, hogy néz ki, de elhiheted nem ezért akarok hozzá menni! :-D

Zsebi!

Neked is hálás köszönet az infóért! Azért érdeklödöm (bocsi, nem müködnek a hosszu ékezetes betüim) iránta, mert olvastam cikkjeit + véleményeket a net-en és úgy tünik éppen az a fajta doki akit keresek. Olyannak képzelem, aki mindíg kedvesen beszél, szereti a munkáját és fontos számára az is, hogy jól végezze + hogy a kismamái is érezzék ezt, jól képzelem?
Érdekelnének anyagi részletek is, ha itt nem publikus akkor mail-ben.

Látom ti már babáztok, mázlisták! Kép Mi október végére várjuk a kisbabát (pontosabban kislegyényt), szám szerint a harmadik gyerköcöt, úgyhogy szülésben nem vagyok "kezdö", csak sajnos az orvos-korház választásban nem voltam eddig túl szerencsés... De bizakodom! Kép

Örülnék ha a kórházról is írnátok, mert abban, ha jól sejtem mindannyian "szakértök" vagytok! Kép

Szépe estét nektek! Kép
allics

Bogárka!
Hát az én 4 hónaposom csinál ilyet!!! Nagyon büszke lehetsz rá!!!
És most még jobban hasonlit Pertára! Kép
gyönyörű srác!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

....megint csak cumival tudott elaludni a lányzó Kép

Juc!
Hittem én neked az amerikás dologban, de gondoltam, hátha valami véletlen szállítmány idetévedt Ósztriába, vagy ilyesmi.

Bogárka!
De, legyél büszke, ez nem semmi.....olyan szép, mint LizaHanna, simán Kép
....és tudod, ez nagy dícséret ám Kép

Ada, a nagyon objektív
ada007

Bogárka!

Nagyon édes ez a kisfiú! Itten gyönyörködünk a férjel! Nem mondod, hogy még csak 19 napos!!! :-O
allics

Allics!
Gratula a harmadik babóhoz!
Én csak kettővel birkózom, de jelenleg mindenki HÕS a szememben, aki be mer vállani egy harmadik gyereket!!!! Mekkorák a nagyok???
A kórházról csak szuperlativuszokban tudunk csevegni; mi mind SztImre-függők lettünk!!!!
Nekem, mint sokan másoknak, nagy élmény volt a szülés itt, sőt vannak olyan szerencsések is, akik már második babójukat is itt hozták világra. Nekem az első máshol született, elhiheted nekem, Ég és Föld a különbség!!!!
Szóval, Isten hozott közöttünk! És mesélj magatokról!!!
zsanci

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Holnap derül ki,hogy egyröl beszélünk-e a lánnyal.Megkeresi és küldi képet róla.Az igazság oda át van!(Belgiumban)

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: